hits

januar 2010

AZKERSiste bildet som ansatt. Første bildet som arbeidsløs.Dagen blei en glede da busssjåføren som skulle frakte meg til Asker lot meg gå GRATIS på bussen siden jeg er så fet. Dette vaier fort opp for mine ellers dårlige erfaringer med sjåfører av ymse slag.

I et sjeldent godt humør kom jeg meg dermed frem til Fettern min.

Så drakk jeg opp...


Så dro vi litt på tokt en liten tur.


Før jeg sovna....Idag startet jeg med å lese litt om stakkars Arne Scheie, som faktisk fikk SJOKKBESKJED!                omg..Når jeg kom hjem, så ser jeg jo det at naboene mine har prøvd å rydde litt for meg. Det var hyggelig gjort. Jeg glemmer alltid nøklene mine igjen i døra, men dem hadde ikke ryddet inne.


Tror trikset må være å la døra stå helt åpen. Jeg sliter blant annet med en lasagneform fra nyttårsaften, som jeg ikke tør å ta i...


Dagens spørsmål:

Stikker blinde struts hodet ned i jorda?

R.I.P. CC Vest.

Farvel CC Vest. Kjøpesenteret hvor vekterne er 16 år, halt eller klesmodeller på catwalken til senterets eget moteshow. De ansatte er naboer og bor over gata for senteret, og kundene er superdumme, superrike..... Og supergjerrige... Geees...


Det er jo slik at ting topper seg når det nærmer seg slutten. Idag er min siste dag som ansatt i fotosjappa på CC Vest. Det betyr jo at jeg MÅ bli eksponert for EKSTRA mye trist, menneskelig fakta.. Sånn helt på målstreken.

Idag skal liksom ALLE fremkalle bilder av seg selv uten klær. Jeg kan "dessverre" ikke legge ut bilder av det, men det er ikke akkurat kremen av Norsk Modellforbund vi snakker om her... Dette minner meg også på at usedvanlig mange av de kvinnelige kundene mine hadde bart idag. ALLE Ullerns sykelig overvektige SKAL spise Bigmaccen sin på fanget mitt idag, og gærning-stalkern på 4MEN stirrer stygt på meg for siste gang, og bruker alle sine krefter for å overbevise meg om sin tilhørlighet i CIA. Dessuten skal ALLE Mammaene her amme rundt der hvor jeg går. Løper jeg, så løper dem også.


Jeg kommer til å savne det...


- Labbrotte for siste gang...- Noninona. Random. Lol.

- Av en eller annen grunn trodde ikke kundene mine at jeg liker dem. Det gjorde jeg ikke heller, men jeg ante ikke at jeg viste det så tydelig...F** YOU, PAY ME!     Jeg har solgt som f** de siste årene... Tatt i massevis av penger. Jeg digger penger.....- Jeg vet ikke hvem som fant opp lunsj, men jeg veit at Ray Kroc fant opp opp McDonalds. Hamburger-king.
Jeg kommer nok aldri til å spise så mye burgere som jeg har gjort de siste to årene.

Sikkert like greit...
Jeg kommer til å savne turgåing med søpla. Det er på den måten ansatte på CC Vest  får seg en pust i bakken. Dessuten er det dritmorsomt å mose søppel i press-containeren. Jeg pleide å stå oppi søppla og trampe det ned i kværna, men så hørte jeg av en fyr at det var dritfarlig...

- Random handlelapp fra en av våres unike kunder. Nâsspray og Strumper gikk i glemmeboka denne gangen. Mulig jeg skal ta være på lappen, bare for å minnes denne skaren av IDIOTER som jeg heldigvis ikke skal møte igjen. Ikke før jeg selv blir rik og havner i Ullernåsen... Da skal jeg også betale meg dum.
Opps, her er neglen min også. Den blir nok aldri frisk igjen.
På tide å bli kreativ. Om noen sitter på mye penger, så mottas det med takk. Til gjengjeld kan jeg foreksempel komme til begivenheter og holde foredrag om dritt. Jeg kan drite meg ut. Jeg kan banke dritten ut av noen (Helst mens de sover), eller jeg kan drite i det.

Jeg bor på Briskeby. Spør etter Kongen på Olsen Cafè.

Rentokil4Life<3

Jeg er veldig ydmyk på mine toalettbesøk. Jeg setter meg ikke på rester. Legger ikke igjen rester. Alikevel, så er det noen som bare lager kvalm. På herretoalettet hos CC Vest er det ihvertfall noen som dreper både vegger og tak hver eneste dag. Her finnes det 3 båser, og det er alltid to av dem som i mine øyner er ubrukelig.

Jeg har skjønt at dette eksempelet er menneskelig, selvom jeg fortsatt ikke skjønner greia. Altså.. Åssen sitter man for å få til dette? Hockey?

Jeg ville ikke være i samme rom som disse skitne partiklene, så smøg meg listig ut igjen.

Her traff jeg jo virkelig blink, og forsto raskt at Senter-dritern hadde vært på tokt IGJEN. OMG, noen må stoppe han. Det er plagsomt. Hvem er det som gjør dette her?


Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre i slike situasjoner, og for hver gang man må trekke seg ut av et atomnedslag som dette, så kan folk tro det er du som er syndern.

Offentlige toaletter. Et kjempeproblem! Ihvertfall når man kunne brukt pissoaret, men har bandasje på tissen. Heldigvis var bås nummer 3 rein som ei jomfru, så alt ordna seg.


Ps. Ja, jeg har sitti å fargelagd dritten i et svarthvittbilde. Jeg sa jo at jeg trenger et liv.

Shkupolli did it.

Hør låta for å varme opp og høre hvordan hjernen min funker.Med en kaoshjerne, så blir oppførsel litt sånn....

Idag startet jeg dagen med å lese Norges største avis og problemene til de stakkars superkjendisene i Norge. Kremen sliter. Rorbua blir aldri det samme igjen.Stakkars Trond Myhre. Som lever...  Det stod etellerannet om noen døde folk også, men HALLO! Trond Myhre liksom. DEN Trond Myhre. han kjente faktisk noen folk! HALLO!!!???Deretter spurte en kunde meg om bilde av jenta, fulgte med i prisen på ramma.

OMG...Problemet er at man må prøve å holde seg profesjonell. Er det rart jeg blir sprø. Jeg omgås jo faktisk SÅ dumme mennesker, det er egentlig helt utrolig jeg ikke har dratt det til et høyere nivå en å blogge. Egentlig burde jeg dratt en Ibrahim Shkupolli for lengst.

Gleder meg til jeg blir trygdesnylter neste uke...


Etter jobb dro jeg på kveldskolen og lærte meg blant annet at vinduer får speileffekt hvis det er mørkt på utsiden.

Deretter dro jeg hjem. Nå har søpla begynt å spre seg ut av døra, men heldigvis fikk jeg gratis Dagsavisen, så da gidder jeg ikke rydde idag heller.Røyklukta i leiligheten min har blitt erstattet med lukten av tacoen jeg spiste igår forresten. Det er fordelen med å alltid la mat stå noen dager før man rydder det vekk:)

Janteloven beta 2.0 wantz YOU!


I 1933 skrev en vis mann en svært kontroversiell, men viktig tekst. Aksel Sandemose, tidligere Axel Nielsen, kunne i sitt 34 år introduserte verden for Janteloven...


Jeg fikset litt på den, jeg...

  1. Du skal ikke tro at du er noe.
  2. Du skal ikke tro at du er like så meget som Kong Halvor.
  3. Du skal ikke tro du er klokere enn Kong Halvor.
  4. Du skal ikke innbille deg du er diggere og smuuudere enn Kong Halvor.
  5. Du skal ikke tro du vet mere enn Kong Halvor.
  6. Du skal ikke tro du eier mere enn Kong halvor.
  7. Du skal ikke tro at du duger til noe annet en støvsuging.
  8. Du skal ikke le av Kong halvor.
  9. Du skal ikke tro at noen bryr seg om deg, Hore!
  10. Du skal ikke tro at du kan lære Kong Halvor noe. Kong Halvor lærer DEG!
(Ps. Det er ikke Gråen, Ida)

Du suger. Jeg er ganske fet.

Du suger!
På jobb idag fikk jeg åpen invitasjon og innføring av et nytt begrep, som gale mennesker har funnet opp, og heter Taiji. Jeg aner ikke hva dette er, men forstår det slik at man må gifte seg med onkelen sin. Få barn med han og gifte seg med barnet. Ihvertfall dersom barnet blir en forvokst ape med unibrow.

Goood, ser jeg ut som Tom Cruise eller?


Hvorfor blir andre Bloggere invitert til gratis alkoholfest hos Diesel, mens jeg må dra på sektfester med syke mennesker som aller mest sannsynlig er klonet fra atomkraftverk i Nord-Korea?


Gale mennesker, og jeg forstår ikke hvorfor dem alltid skal plage meg. Jeg er jo alltid den som virker mest likegyldig og ekspederer helst kundene mine med ryggen til eller med solbriller.

Jeg er nok TOO handsome. Må være det.


Etter jobben møtte jeg en gangster og spiste litt gangstermat, mens vi så noen fete gangsterprogrammer på TV.


Deretter dro jeg til Bygdø Allè for å møte noen flotte vestkants-piker. Naboen dems har et sykt fett navn btw.Her fikk jeg servert alkoholholdig veske, nikotinposer og Norges kommende, beste gatamagasin med Kongen sjæl på forsiden.  Antar at alle kjøper dette bladet når det kommer i alle Norges kiosker 12. Februar.

I bladet er det blandt annet en artikkel som handler om meg, og mitt liv som hersker, anarkist og hobby-blotter.


Etter å ha drukket opp øllen til disse flotte vestkants-pikene, havnet jeg hjemme igjen. Det var jo egentlig ganske dumt da, for det ser ikke ut her og jeg får et plagsomt ryddepress på meg.
Det har jeg jo ikke såklart ikke lyst til... Rydding suger og bør bli forbeholdt polske vaskehjelper, speedfreaks og Gunnar, som ikke heter Gunnar, og vistnok rydder hos andre mennesker fremfor hos seg selv. (Det haster)


Ps folkens! : DU SUGER!

Og det gjør ikke jeg. Props til Marie!

marieeriksen88.blogg.no

ANBEFALINGER 10(!) BLOGGER! SKRIV NED ADRESSEN!

PS! DET HJELPER Å LAGE HEADER TIL MEG, LINKE MEG  PÅ BLOGGEN OG ADDE MEG PÅ BLOGLOVIN!!! MULIG JEG KJØRER EN BLOGG vs. BLOGG MED VINNERNE SENERE!Jeg er en lystløgner og kommer ikke til å anbefale noesomhelst, bortsett fra megselv. Alle som skriver ned sin adresse her er identitetsforstyrra drittunger, og beviset på dette er det desperate behovet for å markere seg på min spalteplass uten å lese den lille skriften først. Dette kalles likegyldighet, og likegyldighet ovenfor en Konge, eller Keiser om du vil, straffes faktisk med døden i enkelte land.
Jeg derimot kan være likegyldig mot hvem jeg vil. Synes jeg selv ihvertfall. Som Konge over Norges hovedstad Briskeby.Suckerzzz

Rotte.


Ulempen ved å ikke ha klesskap er at man ikke kan sove i sengen.


Fordelen med å ha et rottebur er at man kan sove der når man ikke kan sove i sengen.


Dessuten har man snacks og vann tilgjengelig hele natten, og man trenger ikke være redd for å skvette litt.

GOD MORGEN!

Portrait of a Serialkiller pt. 1 - MUZIK

E-Type - Set The World On Fire
Under andre halvdel av 90-tallet lærte jeg og like musikk. Etter fasjonabelt besøk av fjern familie lærte jeg at det var techno og elektronica som gjaldt og jeg landa kjapt på coctailen Dune, Scooter og E-Type. Sistnevnte fikk jeg også oppleve live, og den dag idag er dette min største konsertopplevelde.(Jeg sa jeg brukte genseren HVER dag...)


Dune - Can`t Stop Raving
Scooter - Friends

SÅ en vakker dag rundt 98/99 kunne en ny verden åpnet seg da POP-TV på NRK spilte denne videoen for første gang.


Offspring - Pretty Fly (For A White Guy)

Jeg kunne utforske rebelske rockere litt nøyere, og ble etterhvert ganske rebelsk selv. I 2001 sang jeg Rage-låter i musikktimen.


Rage Against The Machine - Killing In The Name

Etter første møte med autoritetene ble jeg streetwize....
..Og jeg fikk dilla på norsk hip-hop på den tiden det faktisk var verdt å høre på...

Klovner I kamp - Nattens Sønner
Pen Jakke - Nulltoleranse

Etter å ha hengt på minst 100 Asker-jams, så kunne Fettern min (endelig) prakke på meg Metallica. Alle platene ble fort samlet og konserter gjennomført.

Metallica - Masters Of Puppets

På ungdomskolen ble jeg kjent med en fyr som trodde han var satanist. Han var nok den mykeste satanisten i Asker, men han kunne lære meg hvordan man lagde pentagramtattoveringer under sokkekanten, slik at foreldrene ikke kunne se det. Også viste han meg også litt ny musikk...


Pantera - Walk
Sepultura - Territory
Satyricon - Fuel For HatredJeg var en meget aggresiv liten gutt frem til videregående, men fikk dilla på mer eldre greier. Black Sabbath er på lista over konserter jeg gjerne skulle sett igjen.


Black Sabbath - Black Sabbath

Og etterhvert...


Rolling Stones - Paint It Black
Neil young - Old manAnimals - House Of Rising Sun
På dette punktet begynte jeg å bli mer søkende etter musikk, og hadde i flere år vært klar over at VGlista burde blitt dumpet for 40 år siden..


Jokke og Valentinerne - Action
Jokke reddet ungdomstiden min og antageligvis livet mitt. Jeg forventer at alle Nordmenn har et forhold til Jokke.


Ragarockers - Hun Er FriSkal heller ikke kjimses av. Norsk rock generelt har et reportoar som danker dagens VGliste anytime...


Jeg hadde totalt oppheng i rock, og helst gammel rock i flere år før jeg opplevde en og annen chili blandt sviskene. (Tok du den?)


System Of A Down - Chop SueyOgså et av mine bedre minner. Norwegian Wood 17. juni 2005. På denne tiden var jeg krykkegående, men som en åpenbaring fra scenen kunne jeg moshpitte gjennom hele konserten med krykkene i været. Ikke like behagelig dagen derpå.


På dette tidspunktet fikk jeg også litt tilbakefall på rap-biten. Aggresiv etter en ungdomstid med sinna metall, blei jeg raskt fascinert av den litt hardere biten. Necro traff meg midt i hjertet, før Kingsize turte å skrive om han.


Necro - Dead Body Disposial
Med min besittelse av Stanley Kubrick, gjorde Cage susen.


Cage - Agent Orange
Jeg fikk en besittelse i seriemorderfilmer og SÆR horror-rap, men så flytta jeg til byen å lærte meg at man ikke ble spesielt kul på fest av å spille Necro og Jokke HELE kvelden. Pakito blir gode minner etter å ha sneket meg inn på Tryvann.


Pakito - You Wanna Rock
Og etter å ha banka technoskrotten tilbake etter flere turer på Mosquito, så kom electronica på plass igjen... Etter en sollid runde Drum N`bass såklart...

Pendulum - Slam
...Og etterhvert litt loungere greier...

Fischerspooner - Emerge
Etter noen måneder i byen kunne jeg tilogmed gå med på solid Sørstatsrap.

Fat Joe feat. lil Wayne

Jeg har funnet ut at jeg ikke kan kategoriseres innenfor en egen musikksjanger. Jeg har øret for BRA musikk. Katy Perry for eksempel... Det er IKKE bra musikk.. Rihanna derimot.. Grrr

Rihanna - Umbrella

En ny oppdagelse ble gjort på guttetur i Stavanger. Clipse reddet sjangeren rap.

Clipse - Keys Open Doors
Nå har jeg snart hvert igjennom hele mitt liv MED ører, men jeg skal ikke utelate de viktigste fenomene siden jeg så Pete Doherty på Scena i sommer. Libertines og Morissey/Smiths er det ENESTE jeg har hørt på det siste halvåret.

Gratulerer! (Applaus)


Smiths - Handsome Devil
Libertines - Don`t Look Back Into The Sun
Ihvertfall sånn rett før jeg fikk dilla på Birdman og Clipse igjen:)


Birdman - Money To Blow
Clipse - Doorman

.....................Også følte jeg det ble heeeeelt feil å glemme Wu-tang og NWA.


STAY AWAKE RETARDS!


Wu-Tang Clan - C.R.E.A.M.

NWA - Straight  Outta Compton

Også litt rave sånn heeelt på slutten! Siste sekundet. Rave til the grave... (link)

Det jeg ikke hører på er dessverre IKKE bra musikk. JA jeg har såklart ikke funnet frem alt, og JA, Katie Perry kan henge seg etter å ha drept radio en gang for alle. Det hjalp heller ikke at Radio Tango fikk delt sendetid med spansk kultur. Sorry... Jeg kan ikke spansk...
Jeg kunne diska opp musikken min i mange timer, men til tross for at jeg ikke har et liv, så har jeg faktisk et liv.

Sløv i trynet? Vel... Det er fordi jeg driver med det tullet her hver natt. Jeg ER dum og tilbakestående, men jeg er også så pokkers fet. Duvet.


Gud... Jeg må sove, ikke høre på alle sangene samtidig for å høre om det kommer noen spennende beskjeder ut av det.........

Shabby Shit!Nok en dag av livet mitt er gjennomført. Jeg har vært på jobb å gjort noe nyttig. Nå er det påtide å sette livet på pause igjen frem til imorgen klokken 08. Her er et bilde som demonstrer hva man kan gjøre på jobb i en mindre hektisk periode av livet.Antar at dere legger merke til sjefen min. RICK ROSS!


Her er grunnen til at jeg kjøper like klær. Alt jeg har får maling på seg. Ganske plagsomt, men når man kan kjøpe like bukser til bare 200 grunker stykket, så er det jo kun jeg som vet det! .......         Ikke nå lenger da.
Nå er det 11 faste lesere som vet det også.Heldigvis lover nyeste Terminalnytt meg både penger og kriminalitet i både sekk og pose.

Dette ligner faktisk litt på nabolaget mitt!


Etterhvert blei jeg tilogmed ferdig. Det ble faktisk SÅ dårlig at noen random, dumme mennesker kategoriserte det som shabby shit. Selv syntes jeg det var litt mer kitch, men jeg malte vel noen strøk til...

Nå skal jeg bearbeide nakkeslengen jeg fikk etter at Bendix tryna bilen sin i rumpa på sinken foran.Heldigvis er Bendix utstyrt med et veldig truende utseende, så Sinken turte ikke gjøre noe annet enn å klappe Bendix på skuldern (veldig forsiktig!) å lot oss kjøre videre. Jeg hadde med meg uzi itilfelle det ble bråk.


Her har vi Bendix, eller demonen Bendix som vi kaller han. Absolutt ikke en harmløs type..


Sånn. Nå har jeg hjernet skadet en liten gjeng (11 stk) idag også. Gå å gjør noe fornuftig!!! Spill playstation eller hva nå dere "normale" driver med..

Football Coming Home!

Første del av innlegget er dedikert til min venn, Michael. Gratulerer med seieren Rooney!

(HØR!!!)Igår var jeg og min venn på fotballkamp. Eller.. Vi var ikke på fotballkamp, men vi var inne på en irsk pub hvor dem viser fotball. Jeg lurte en stund på om det var en brun utgave av elkjøp, men det var ikke det.
Det virket som dem hadde prøvd å lage en visuell fotballbane, men det var forskjellige fotballkamper på alle TVene, så det virka heller som om noen hadde helt LSD i øllen.

Helt sykt og Jeg trodde jeg skulle bli gal. Heldigvis er jeg gal fra før, så det funka litt mer som motgift.


Etterhvert blei det pølsefest på pubben.
Jeg ble gal igjen...  ..............
Jeg hater fotball...Så dro jeg og Sjefen til Kristine Flo fra Stryn på partyhardy.
Så lounga vi litt.
Og deretter ble det pølsefest igjen.Men det gikk greit når Michael dro opp Import fra sekken.

Og deretter stakk Michael av med seieren.Idag skal jeg se Ida Wulff spise frokost LIVE i hele dag......

Video clips at Ustream


Emmieverlasting, min aller beste venn:)

Skitzofreni på en Laurdag!

Det er meningen at du skal høre på musikken min, mens jeg tar det igjennom dagens forsøk på å drepe hjernecellene dine og gi deg et alternativ til limsniffing.
Jeg er en veldig sær person, som til stadighet henger meg opp i ting. Periodevis hater jeg at folk skal spise klissete frukt mens dem snakker med meg. I fjord hata jeg Katie Perry SÅ mye at jeg vurderte å begå et attentat. Ikke nødvendigvis mot stakkars Katie Perry, men mot dem som eventuelt skulle vurdere å sette henne på.

Det er et stort problem for meg, når folk ikke registrerer selv at dem har en slingrete buse, blafrene på utsiden av nesa. Jeg sier heller ikke ifra om dette. Flause er nederlag, og jeg har store problemer med å se andres ydmykelse. Jeg hater nederlag. Jeg hater ydmykelse. Da er det heller bedre å komme seg vekk fra personen. Jenter kan skylde på mensen. Det hender at jeg også skylder på mensen.

Jeg har iløpet av mitt korte liv samlet opp flere spørsmål rundt livet jeg lever og samfunnet vi lever i.  Om jeg ligger med to lesbiske damer. Blir jeg også lesbisk da? Er det ulovlig å prøve å fortolle hasj på grensa fra Nederland om man er dum og autist? Kan man få lappen om man er autist? Kan jeg søke om å bli autist? Finnes det en skole? Er denne skolen isåfall VELDIG retningsbestemt? Kan lesbiske menn søke på denne skolen?


Jeg blir fort fascinert av jenter med særpreg. Gjerne tattiser overalt, piercinger igjennom øyna. Gjerne gal.
Ida spiste og drakk endel stearinlys. Hun var gal, og selv i etterkant av vårt forhold imponerer hun med grønt hår.


Dessuten har hun laserøyner. Det kommer hun til å vinne med, sånn i fremtiden.


Nå kan du skifte sangen, sånn i tilfelle du er en slik lesehest som problemfritt leser bibelen etter et enkelt besøk på toalettet.
Jeg skal gifte meg med Uffie. Ihvertfall etter at Ida har sakset henne. Det lovte jeg igår under et fuktig besøk på Sara Cafè.Shit goddamn. Uffie er prakteksempel på min fremtidige slav.. Kone. Uffie eller Sasha Grey. Ida viste meg Sasha Grey. Jeg og Ida har samme smak for jenter.
Nå ble jeg egentlig slått ut, og klarer ikke være kreativ lenger. Det vil si. Google pene jenter uten klær er jo interessant. kanskje jeg skal endre stilen helt. Halvor`s blogg med sære jenter! Neia.. Joa.. Neia..

Joa..

Jeg ser litt på denne filmen isteden jeg. Min venn Tomas delte denne linken med meg litt tidligere.Hva er galt med meg?

CATFIGHTDet gjelder å lugge jenter. Jeg aner virkelig ikke hvem dette er. Ingen peiling. Aner ikke....

Cockney Thug!!!


Jeg har problemer, og nå er det ikke noe gøy lenger.

Jeg kunne gitt selv de dumme kundene mine en hyggelig dag, før jeg fløy på en sky og laget en hyggelig sang om hvor flott verden er.

Dessverre, så fungerer jeg ikke slik...

Når jeg kommer hjem klokka 01 og skal stå opp 08, så legger jeg meg ikke. Da sprenger hjernen min med viktige gjøremål. Klokka 03 på torsdager bader jeg helst rottene mine. Jeg lager meg morgendagens frokost. Jeg rydder hele leiligheten min, og etter en pust i bakken, så redigerer filmer, laster ned musikk og legger meg akkurat i tide til å sovne før vekkeklokka begynner å plage meg.  Deretter overlater jeg livet mitt til tilfeldighetene.

Foreløpig har tilfeldighetene vekket meg. Delvis sovende. Delvis sur. Delvis hodepine..
Kaffen smaker diesel, frokosten spiste jeg visst igår, og plutselig sover man sittende.Innspilt i natt mellom 01:00 og 02:00. Huff, jeg trenger et liv...

Statestikken over mitt liv, 2009. To cool for school.

Nyttårsaften 2008/09 fant jeg ut at kostholdet mitt var elendig. I en etterhvert godbrisen stemning bestemte jeg meg for den håpløse ideen å skrive ned hva jeg egentlig driver med igjennom hele 2009 for å lage megselv en mal for hvordan jeg IKKE skal leve i 2010. Idag sitter jeg med 7 sting på det nest helligste*, og har brukt lang tid på å mimre over tidenes dårligste vits av et år, EVER!

*Det helligste sitter samme sted, hos det andre kjønn. Get it?Her er et bilde av LIVET mitt igjennom 2009. Jeg HAR frihetsproblemer og jeg skal ALDRI (trenge) å gjøre dette igjen.

Og slik ser det ut når jeg har gått igjennom og laget malen på hva man IKKE skal gjøre for å oppleve 2009 igjen.
Denne skal jeg se på hver morgen når jeg står opp, istedenfor å se meg i speilet og late som jeg er kul. (Det er jeg jo uansett).


- Iløpet av 2009 har jeg betalt 6800 kroner for å trene på elexia. Hit gikk jeg 17 ganger. Totally worth it.

- Jeg har spist fiskeprodukter som grateng og fish-dicks 10 ganger. Det er jeg forsåvidt fornøyd med, men føler det blir gruset av de 155 pølsene jeg har stappa i meg ved diverse anledninger.

- Jeg ser også at det hjalp heller dårlig etter at jeg telte opp imponerende rundt 210 hamburgere og nesten 50 Bic Mac.

- 12 kebab er overkommelig, og lasagne av ymse slag landa kun på 10 pososjoner. Det tilsvarer ca 7 kilo lasagne. Minst. 35 middager besto av spaggethi.

- Jeg har spist 40 pizzaer på Pancetta. 21 pizzaer på Peppes. 2 stk Dolly. Dette tilsvarer rundt 14 000 kroner.

- Hjemme har jeg stekt 45 Big One pizzaer og 5 grandisser. Heldigvis har jeg (Ida) også vært kreativ og laget 10 hjemmelagde pizzaer.

- 10 x taco. 8 x biff. kylling x 15.

- Jeg har prøvekjørt 5 ganger. Avstått sikkert 50. Jeg får nok aldri lappen....

- Til lunsj spiste jeg i periode på våren rundt 20 pizzabaguetter og 25 vanlige baguetter. Jeg har fordøyd 10 calzoner til lunsj i 2009.

- 1. September fikk jeg hung up i speilegg. Rundt 70 speilegg gikk ned til frokost etter dette.

- Jeg gruer meg til februar/mars da jeg i denne perioden ifjord hadde minst 5 panikkanfall.

- Jeg har gått til legen annenhver mnd hele 2009.


Jeg har vært veldig tørst i 2009.

- Jeg har drukket minst 800 pils, ekskludert 190 uteøl. Prislapp. rundt 20 000 kanskje. Det koster å være kar og etter dette spiste jeg 50 smertestillende.Jeg har prøvd å være kulturell og besøkte kinosalen 5 ganger.

Jernanger. Max Manus. Inglorious Bastards. 2010 (LOL). 16. desember var jeg på hemmelig førpremiere for Tomme Tønner, som jeg var statist for i sommer.

Dessuten var jeg på National Theateret og så Verdiløse Menn.Jeg liker meg godt hjemme, og har kommet meg igjennom

10 Kniver i hjertet
8 Mile
40 Dager, 40 Netter
Along Comes Polly
American Psycho
Anger Management
Apocalypse Now
Blades Of Glory
Blood Diamonds
Blue Streak
Boattrip
Bolt
Bronx Tale
buffalo Soldier
Catch Me If You Can
Charlie og Sjokoladefabrikken
Clerks
Crow
Da Vinci Code
Day After Tomorrow (LOL)
De Gales Hus
Dead Presidents
Dorm Daze
Død Snø
Døden På Oslo S
Elephant
Elsk Meg Imorgen
Fabelaktige Amelie
Factory Girl
Fatsoe
Fightclub
Forest Gump
Full Metal Jacket
Gamer
Goodfellas
Hide n`Seek
High Fidelity
Hillside Strangler
Himmel Og Helvete
Himmel Og Helvete
How High
How To Irritate People
Infamy
Inside/Outside
IRobot
Istid 3
Knocked up
Kill Bill 2
Kill Buljo
Livet På Første Klasse
Loser
Madagaskar
Malibu`s Most Wanted
Manson Family
Mars Attacks
Mean Streets
Men In Black 2
Menn Som Hater Kvinner
Moulin Rouge
Mr. Woodstock
Olsenbanden Tar Gull(!!!!)
Omen
Pianisten
Pusher
Respekt
Requim For A Dream
Ringenes Herre 1
Ringenes Herre 2
Ringenes Herre 3
Rovdyr
Scarface
Simpsons The Movie
Sin City
Slipp Jimmy Fri
Slipp Jimmy Fri
Slumdog Millionare
South Park The Movie
Spun
Style Wars
Superbad
Trainspotting
Trainspotting
Tropic Thunder
Up In Smoke
White Castle
Wizard From Oz

Dette gidder jeg ikke telle opp engang, jeg er nørd nok fra før...Jeg har besøkt diverse konsertarenaer, BLA Roskilde og fått med meg

Bob Dylan. ACDC. Trentemöller. Kanye West (Gay Fish!!). Petter. La Coca Nostra. Oasis. Down. Nick cave. Satyricon. Klovner I Kamp. Slipknot. Petshop Boys (LOL). Metallica. Kaizers. Prodigy. Raga Rockers og såklart Valentourettes, mens dem spiller sin årlige Jokke-konsert.

Jeg har tatt en tattovering, og en ring i hvert øre. Tattoveringen er et bilde av Mark Renton, og ringene i øret var for å ligne på Mark renton.Så til dere som fortsatt tviler. Jeg ER tilbakestående og jeg HAR ikke noe liv.

To shame, så er jeg fortsatt DØDSFET!!   ............................

GEBYRFAKTURA!

Retardlink...


Nå skjønner jeg ingenting. Jeg trodde jeg hadde stemplet passet til Nextgentl bra nok sist, så gjør dem dette? Her sitter altså Nextgentl og HATER meg SÅ mye at dem finner opp NYE ord dem kan bruke for å sende meg flere brev. Dem skjønner altså ikke det, at jeg ikke har LYST! Gebyrfaktura... Ser det ut som jeg kan Kinesisk eller? Jeg kan nemlig ikke det....

Jeg betaler ikke denne heller. Jeg betaler ikke fakturaer med kinesisk på...
btw. Vurderer å ikke betale denne heller. Om ikke Kongen betaler lisens, så vil ikke jeg gjøre det heller...

Dagens opphold på Ski-Sykehus.

Idag har jeg vært pasient. NEI!   Ikke på Dikemark, men hos Aker Sykehus og deres avdeling i Ski.


Det startet med et opphold på Aker for å bli hentet av deres egen transport. Den var litt forsinket, så jeg hadde god tid til å studere mengden av sjuke folk med synlige og usynlige problemer. Det var alikevel ikke dem som skaffet seg min oppmerksomhet. Den ble rettet mot dem som jobbet der og spesielt dem i kiosken...

Jeg trodde først at dem var tilbakestående og satt i et slags program, men dem var faktisk ikke det. Det var vanlige mennesker som SÅ sjuke ut...   Litt sånn på samme måte som ansatte på søppeldynga etterhvert både lukter og ser ut som søppel.
Jeg gruer meg når jeg skal til sykehuset. Det gjør jo helt sikkert de ansatte også. Det er jeg sikker på. Dem skal ikke operere, men dem SKAL møte ALLE de som skal det, og jeg veit at mange av dem kommer for å dele opplevelsen....

Det hadde jeg gjort om jeg skulle være der mer en 20 minutter. Man blir gal, og jeg er gal fra før...


Noen trenger den jobben. Det er jeg fullstendig klar over, men hvem som velger seg den... Hvem som DRAR DIT og leverer søknad. Det skjønner jeg ikke. Jeg rakk dessverre ikke gå bort å spørre.

Ski-transporten anbefaler jeg ikke til NOEN, med mindre man er ekstremt menneskehatende og usosial. (Hmm, passa jo egentlig meg.. Da anbefaler jeg ingen...)

Du sitter i en bil på vei til SKI sammen med 1 sjåfør. 1 gammel dame. 1 middelaldrende dame. 1 mann. Og meg... Hva snakker man om da?........

.....INGENTING.......   Om du trodde du visste hva pinlig taushet var, så har du aldri tatt Ski-ekspressen fra Aker sykehus til Ski før. Selv vår eldste passasjer latet som hun skrev meldinger hele turen, og hun brukte vel en avkoblet hustelefon...


Etter mye venting kunne jeg endelig skifte til OUTFIT FOR THE DAY! ( Følger dere med, Drittunger? )

Denne stilen finner man ikke hvorsomhelst. Da MÅ du til Ski, og du må nok være innlagt. Sjekk underbuksene. NIIICE! Og sokker i sandaler.

Stjal forresten et par sokker, for minnet sitt skyld.


Deretter blei alle samlet igjen på venterommet. Denne gangen som en litt mer snakkesalig gjeng. Tildels underernært, tildels narkose-beruset.
Det gikk i årets julebord og været vi har hatt i vinter. Jeg var sikkert den som snakka mest. Jeg er så sykt random...Ps: Sykt hvor Lars Tangen jeg blei etter en liten uke i Tenerife. Grusomt. Jeg elsker det bleike trynet mitt. Noen som har klorbad hjemme?

Feel free til å drapstrue meg:)

Aaa, chill!

Jeg fikk endelig min første hat-kommenter. Etter snart et halvt år, hatende på ca ALT, så kunne jeg endelig fryde meg over min første hat-kommentar. Det eneste jeg savner er drapstrussel. Neste gang håper jeg noen også kan drapstrue meg, så skal jeg samle opp og lage kuuule innlegg med drapstrusler. DET hadde vært fett.Jeg synes også det er helt greit å sitte anonym. Jeg sitter en del på internett selv og plager folk anonymt.

Jeg anbefaler flere å gjøre dette. Det er helt nydelig, og letter for endel aggresjon. Eneste kjipe er at jeg ikke er fra Pakistan, og ikke voldtar jeg(eller er i stand til dette. Sånn for øyblikket da!). Arbeidsløs blir jeg i Februar, så trygdesnylter blir jeg muligens i Mars. Good to know:)

Ha en fin dag! Looser...

Ikke drep på Mandager. Ikke spis maling.

Link for tilbakestående retards.Busssjåføren min var idag en Horekukk IGJEN! Jeg forstår ikke greia med å ikke slippe meg av, selvom det er feil stasjon.
Denne gangen kunne han riktignok bare drite i det. Han slapp meg faktisk av å ROPTE bakover i bussen at jeg bare kunne droppe å ta hans buss igjen...      Eller..     Han sa kanskje ikke AKKURAT det, men det er slik jeg oppfatter folk som prøver å sette meg på plass... I en verden.. Som ikke vil følge mitt system.................         ...............................Egentlig skulle jeg ønske han sa det. Da skulle jeg skutt han med denne...

Heldigvis sniker jeg bussen uansett. Selvom jeg taper ansikt, så er det dem som taper spenn. Jeg har spenn. Dem hakke dritt...

Anyway, han sa vel egentlig på en pen måte at jeg må begynne å ta riktig buss (som går mye tregere siden den stopper på ALLE stopp) når jeg skal av der jeg skal av. Jeg følte at et mord så tidlig på en Mandag ikke lønte seg, så jeg stakk derfor heller på jobb og malte veggen.Deretter hadde jeg malingsmak i munnen resten av dagen, og drakk 10 kopper med kaffe for å få den bort. Det funker ikke, og jeg anbefaler ikke å spise maling. Med mindre du digger smaken av maling da, men det lukter bedre en det smaker.

Verbal voldtekt.

Idag har jeg spradet rundt på Foto/Reise-messa i Lillestrøm i 3 timer. Jeg har pratet med ca alle menneskene som oppholdt seg der, og jeg har høyst sannsynlig gjort dem dummere med alt dustepratet mitt.

Jeg er godt diagnosert, ekstremt kontaktsøkende og dummer meg ut bevisst foran mennesker jeg ikke kjenner.


Igår kalte jeg alle jeg møtte for hore og la meg til å sove i en hylle på 7eleven før jeg voldtok stakkars Talkie Walkie verbalt, mens jeg kalte han for Tinky Winky. Han var bare på vei hjem...

En psykolog sa til meg en gang at jeg ikke burde drikke noe særlig på grunn av ADHD diagnosen min. Jeg har ikke begynt å følge rådet enda, men tror jeg burde ta det til betrakning.Stemningsbilde fra gårsdagen...
OMG...    ......                             .............................................................................

Gi meg 500 000, Møkkafolk!

Jeg koste meg med Jâgerdrinker og fant ut at det var på tide å skrape bort lukene på kalenderen min for å vinne 500 000, nå som jula endelig er på god nok avstand. Dette burde jeg jo såklart aldri gjort.

( Her har jeg en link for dumme mennesker )

Som man kan se trengte jeg hele 12 julenisser (aka lommemenn) for å motta premien jeg fortjente, men Norske Spill a/s liker meg åpenbart ikke spesielt godt og satte ALLE hjelpemidler til livs for å terge meg på en ellers ålreit dag.
11 av 12 nisser. Dem kunne like gjerne skutt av meg ballene. Dem er verdt 500 000 minst.....


Jeg gjorde mitt beste for å takle dette, og bestemte meg for å drite langt i de usle 50 kronene dem prøver å kaste etter meg.159..... Hva F** betyr det forno???

Jeg skal dessuten boikotte organisasjonene som sponset denne dårlige spøken. To shame Røde Kors...Så kjøpte jeg meg nye bukser.

Denne...

Og denne...
Like?

Ja.... Jeg kjøpte to helt like bukser. Funker fett...

Coca Cola Cowboy


Jeg lever et spesielt, alternativt og lite anbefalt liv for å spore av den ellers kjipe, norske hverdagen. Det er ikke alltid så lett, men heldigvis har man mange gode venner som ønsker kontakt og sosialt samvær.Utslaget ble i kjent stil høy flaskeføring på Olsen, rødvindrikking og helflaska med jägern som avsluttning i 4 tiden. Denne er såklart ikke lenger en helflaske og korken er borte. Det hele resulterte i 3 timer med søvn og en grusom dag på jobb. "Du er ALLTID dårlig du!" var dagens sitat fra mine kollegaer. Det vil si.. Pål vet jo hvordan det funker.

Bildet viser en typisk hverdag i mitt liv.

Jeg kjørte min faste rutine for å reparere formen, og tross tilsnakk om spritånde, så kom jeg meg helskinnet igjennom. Her står jeg med en viktig ingrediens. Dagens tredje cola.


Jeg må skaffe meg et liv, fort...

NÅR SKAL JEG FÅ NOE GRATIS???

Så har altså NEXTGENTL bestemt seg for å sende meg brev. Jeg tenkte såklart dette var et "takk for samarbeidet, og godt nytt år!", but hell no. De skulle faktisk sende meg et provoserende brev om betaling av internett. Jeg tenkte såklart at jeg ikke trengte å betale internett lenger, siden jeg har blitt så sykt kul og alt det der... Noen (NextGentHORE) er tydeligvis ikke enig.

Jeg ringer å ber dem henge seg imorgen, da dem stengte telefonen klokka 22 idag......


Merk også friheten dem har tatt seg til å kreve GEBYR! Gebyr er det verste jeg vet, sånn rett etter folk som ikke fortjener å hete Halvor, men gjør det likevel.


Jeg bare kaster denne, jeg.

Insomnia

Det var viktig å huske snus til min kollega, Bendik, etter snart to år med freeloading. Det er fort gjort å glemme slike ting, så man må lage huskelapper og påminnelser for å kunne gjennomføre bragden, og igjen få tillitt til 2 nye år med freeloading.


Det var ikke så lurt å skrive rett på døra, men hodet mitt er mest opptatt av å sjekke forholdene på utsiden av den.

Jeg sliter veldig med å huske alt jeg skal gjøre. Telefonen min er stappfull av ting jeg må huske og hele døgnet piper mobilen min med små huskelapper og notater. Det er dødsirriterende...

Men jeg sover aldri...

Legen min fortalte meg i går at jeg MÅ roe ned hjerneaktiviteten min. Hele døgnet stapper jeg hodet med input. Det er vist usunt og mest sannsynlig grunnen til at jeg blacker ut, faller og tryner hele dagen. Dessuten glemmer jeg bort de viktige tingene som må gjøres.

Legen min lagde en huskelapp til meg.


Deretter fikk jeg ny time neste måned. Denne gang planlegger jeg å ikke dra dit dø-trøtt og bakfull.

Søknad om et bedre liv.

Det var på tide å søke skole.Men så fikk jeg beskjed av christian at det kanskje ikke holdt, så lagde en litt mer utfyllende variant.


Der, tenker jeg!

Jeg er hjerneskadet.

Nå har jeg fått kjeft av en kunde siden jeg ikke unnskylder meg etter at jeg visstnok gjorde en feil. Problemet er at jeg gjør jo aldri feil, så da ser jeg heller ingen grunn til å unnskylde meg selv. Jeg har ingenting å unnskylde for.

Jeg er jo fantastisk!

Unnskyldninger er dessuten ydmykende og flaut. Jeg sluttet å unnskylde i 2003. Og nå er det 2010. Nå bare hater og overser man hverandre. Mye enklere. Jeg liker ikke engang å få unnskyldninger. Det er like pinlig som når hele familien skal synge bursdagsang for deg. Det er like umenneskelig som barne TV har blitt, sånn i etterkant av Sesam Stasjon, som idag har blitt en vanlig- dø-kjip togstasjon kalt Lørenskog.

Vi lever i en kald verden. Det gjelder å lade maskinpistolene og innta skolekorridorene.Jeg er fortsatt opprørsk. Jeg hater autoriteter og bryr kun om meg selv. Du suger...

Jeg er hjerneskadet.

Spis dritt, hore!?


Etter et fuktig besøk på Grünerløkkas lokale vannhøl, så er det viktig å vile bena på Sporveienes utdelte puff i trafikk.


Deretter er det viktig å ta en nice cup med importert Stella for å forberede polets billigste vin.


Jeg ønsker meg selv velkommen hjem! Hva skulle Norge/Briskeby gjort uten?

En uke på rømmen.

Da var sydenferien over, og jeg ser ut som en blanding av Lars Tangen og Lars Monsen. Flyturen ned måtte jeg såklart dele med to tilbakeståendetjukkaser, med trang til å fortelle om sine kjempespennende flyhistorier igjennom 20 år. Heldigvis glemte flyvertinnen å ta betalt for min siste Ringnes på EN hel uke.
Så kom vi frem til hotellet. Slik så det ut der.
Jeg så mitt snitt og løp til nærmeste butikk for å kjøpe...
Noe som resulterte i en dyp søvn. Faktisk 17 timer søvn.

Slik ser man ut etter dvale.
Jeg skjønte at det var lurt å komme seg ut. En tur i handlegata skader ikke. Oppdatere seg litt på motefronten.
Det gjelder å følge trenden.Jeg droppa et altfor stort innkjøp av klær og stæsj. Mye tvilsomme merker som Gouiss vuitton og Helly Wester gjorde lommeboka mi heller tvilsom. Jeg slapp unna med en skinnjakke av poliester. Den kosta bare 25 Euro og ser ekte ut om natta.

Så kom soldagene og jeg prøvde å sole meg.Mmmm, digg.

Så spiste jeg superdyr middag på fasjonabel resturant.

Tenerife er full av fulle Briter. Slik ser dem ut.
Dessuten er det enkelte innslag av Nordmenn også.

Her er et eksempel på disse.
Jeg fikk faktisk Bestemoren min til å ta et vanlig bilde av meg også. Sånn i siste liten.


Så var jeg plutselig hjemme i palasset mitt på Briskeby igjen. Har allerede meldt min ankomst hos Pizza Pancetta og Ringnes sa jeg hei til på flyet.
Føler hodet mitt seg bedre? Nei... Nå er den Norske hverdagen forskjøvet en uke frem og imorgen har jeg nok å ta igjen. Alt skal jo skje mens jeg er borte.

Det er ikke alltid lett å være Sjefen, men det er nok en grunn for at akkurat jeg måtte gi megselv den rollen. Hverdagen fungerer ikke uten. Jeg har en viktig rolle i samfunnet. Selvom jeg spytter på det...
Så har en et løst spørsmål tilslutt. Hvorfor er det bare de solbrente, skrukkete  og ekle, 100 år gamle damene som soler seg toppløse?

Kongen på Charterfeber!

Noen ganger kan man få så nok av et år at eneste løsning på problemet er å rømme. Noen ganger også lengre en Drammen!

Det siste året har gått bort til en tiltaksløs tilstand, blandet sammen i en elendig coctail med pils, paracet og pizza. Hjernen min har tatt litt for mange friheter til å sove, og legen min er nok 2 sekunder fra å kutte av seg øra.

Jeg må rømme. Så skal jeg bruke det neste halvåret på å rømme litt til, og SÅ skal jeg prøve å gjøre noe ut av livet mitt, selvom det er en 70 prosent sjanse for at det ikke skjer.Jeg stikker til Tenerife, Suckerz! Nå skal ikke bruke stilongs på en uke!

Kongen av Briskeby - Ditt livs drøm!


Og jeg som ikke viste at jeg hadde kamera på mobilen engang...

Sånn ser jeg ut når jeg spiser lunsj.


Sånn ser jeg ut på dass.


Slik ser det ut på de stedene jeg vanker i helgene.


Og sånn her ser det ut når jeg drikker julebrus.

Jeg elsker julebrus...

Sånn her ser jeg ut når jeg ikke gjør noen ting.


Mens slik ser jeg ut når jeg spiller WoW.


Når jeg tror jeg sover, så driver jeg egentlig med det her.
Noe som gjør at jeg ser sånn her ut når klokka ringer om morgenen.


Derfor pleier jeg å gjøre sånn her før jeg drar på jobb.


Men som alle vet, så hjelper det ikke...

Facebook

Lurer på når og hvorfor jeg begynte å få sånne inbox-meldinger...Ok, jeg tror jeg veit hvorfor....Jeg har et fritidsproblem...

Jeg er tilbakestående og dødsfet.


Så var det vi ferdig med 2009 også. Endelig.


Vi feiret BORTGANGEN av det forrige året med Kongen (Harald) og lasagne før korken på fernetflaska blei skrudd av. Da gikk kvelden fort mye raskere og selvom jeg hadde nok pils til å mette HELE Sudan, så var det ikke mere igjen idag. Aldri mer igjen.

Som man kan se, så ER jeg tilbakestående, og det kan virke som jeg ikke er den eneste.


Etter noen timer på flaska fikk plutselig alle rare hatter.


Og så ble kjøleskapet tømt.


Det resulterte i at partystemning ble til lounge.


Etterhvert ble noen av gutta litt trøtte og måtte legge seg. I samme seng.


Mens andre følte for vel mer for å schpy?


Jeg la meg uansett med da andre gutta og våknet etter en meget dårlig natt, til en leteaksjon etter alle tingene mine.

Heldigvis fant jeg alt sammen inne på rommet hvor denne vakre damen sto å puttet håret sitt i veska.


Så gikk jeg hjemover og prøvde å kjøpe julebrus på veien. Selv om jeg var inne i hele går, så var kortet mitt tømt.
Jeg tror jeg spiser penger når jeg drikker.


Da ble jeg litt sinna.


Og løp hjem for å drikke vann og syte isteden.


Dessuten lukter det helt jævli uansett hva jeg gjør eller hvor jeg er. Hørte noen rykter om at Ida Wulff putta løk og fruktsalat i nesa mi mens jeg sov, og vurderer å tro det stemmer. Hodet mitt kan sammenlignes med en kirkeklokke og kroppen kan sammenlignes med en skilpadde. Jeg prøver å ta noen Ibux aka Lifesavers.

Follow on Bloglovin