hits

februar 2010

Kongen spiser NERVER til frokost...

Hvorfor sover alltid dem jeg ringer midt på natta? Det er kjempeplagsomt..

Søndag er den dagen man reflekterer tilbake på uka som gikk. Øynene knipes sammen. Man tar sats og slår seg selv så hardt man kan rett i ansiktet, før man legger seg gråtende i fosterstilling. Kun iført truse, og den skal være alt for liten.

Deretter gjelder det å slette sjenerende bilder fra det relativt voldtatte partykamera...Nerver... Hvorfor er alle mennesker, inkludert meg selv så dumme? Jeg setter på musikk av det avslappende slaget, og tenker tilbake på de hyggelige minnene.Jeg f.eks klappet imponerende mange kattepuser denne uka.


Og jeg har brukt yndlingsparret mitt med sokker, som jeg FANT utenfor blokka mi for snart 3 år siden.

Hvorfor jeg tok med meg det forlagte parret inn, denne regnfulle sommerdagen, kan jeg ikke svare på. Etter en vask, så var sokkene så gode som nye, og dem har som sagt levd snart 3 ganger det samme livet som resten av sokkene mine. <3Nå begynte jeg å mimre. Jeg smiler lism... På en SØNDAG!  Aaaah, deilig.

Men så kom jeg over resten av bildene jeg misbrukte kameraet mitt med denne uka......
Jeg skjønner ikke hvorfor jeg driver med dette her, når jeg er ALENE på vei hjem. GEES, jeg er så sinnsykt taper..Hver Søndag, så sitter jeg igjen med latterlig mange pose-bilder av meg med ymse slag pizza. Why?Jeg ER en taper. Linnèa er enig...
Heldigvis er jeg dødsfet, så det ordner seg... Jeg må bare bite i det sure eple og innrømme at det faktisk VAR jeg som t-bagga alle kompisene mine mens de sov. I`m a Douchebag...
Du skjønner greia...


Heldigvis, så blei jeg av medlidenhet invitert på gratis middag hos venna mine på Birkelunden. Birkelunden er Norges feteste sted etter briskeby<3Etter en bedre middag, så titta vi litt på TV.

Jeg ser mye på TV lism...


Etterhvert trengte jeg min daglige dose oppmerksomhet, og benyttet den sosiale muligheten til å tømme hjernen via munnen.


Slik ser jeg ut etter å ha tømt den fra-før-av ganske tomme hjernen min. Det er litt som når man spyr uten ha spist.

Også må jeg slutte å bruke disse Canonklæra mine. Jeg har aldri jobbet for dem, og kan kun referere til den episke Canonfesten i 2008, hvor jeg svina dem for minst 50 glass med velkomst-champis. Før jeg ble kasta på hue og ræva ut såklart!

Møkkafolk...

PLAYBOY

Her står jeg å tar bilder av meg selv igjen. Må seriøst slutte med det.....


Igår var jeg på harrytur med gutteklubben. Jeg vet ikke hvorfor, for jeg har ikke penger.


Vi hadde kun ET mål, men måtte alikevel knele for hele Norges Systembolaget.


Vi kjøpte ikke flosshatt.


Dem har ihvertfall skjønt det i Sverige, og gir meg SPESIAL hamburger. Ingen hvemsomhelst her, nei.


Etter vellykket lunsj, så fikk vi hamstret inn dagens viktigste ingrediens, og eneste grunn til bilturens eksistense.

Uten Playboy-sigar er man INGENTING!

SÅ var det klart for retur. Vi tok på oss smiske-smilet, og kom oss igjennom tollen denne gangen også.


Vel hjemme i Tigerstaden, så koste jeg litt med en katt som heter Rasmus.


Så inviterte jeg Gutteklubben på besøk. Ida er også gutt.

...Og Michael er en boms.

Når naboen banka på døra, så var det på tide å stikke ut. Denne gangen på årets event-fail på Gamla. Deretter på Garage. Jeg begynner å lure på hvorfor jeg drar dit hele tiden. Det stinker der, og DJ`en ser slik ut..


"Fordelen" med kvelden er imidlertid denne...


...Samt dette meningsløse bildet fra et random åsted på vei hjem.


Tror jeg stikker å dør jeg...................

Halvor lufter litt uinteressant hjernemasse. pt.1

Jeg er ikke en sånn som sitter brebent på bussen når det ikke er plass til å sitte brebent. Jeg breier med kanskje i senga mi om natten, da jeg elsker å ligge på tvers, men aldri i heisen når den er full. Eller... Jeg har jo sovnet i en heis engang, men hvem har ikke det...

Jeg stirrer ikke på folk i dusjen på Elexia. Ikke så mye ihvertfall. Og når jeg dusjer hjemme, så liker jeg å skru det varmere og varmere, slik at det blir SYKT kaldt når jeg er ferdig med å dusje. Kjempedumt, og jeg betaler lism for gulvvarme...

Jeg har et stort hjerte for småsteder, og elsker en god shopping på f.eks Domus i Fagernes. Ellers er jeg veldig gjerring og kjøper kun det nødvendigste. Jeg har tenkt til å bli kriminell, men det er ikke så lett når jeg ikke tør å snike trikken engang. Jeg ER bedreviter. Men jeg vet jeg har rett..

Jeg har et kjempeproblem med autoriteter. Da snakker jeg ikke bare om politiet og myndighetene, men ALLE som generelt har en STILLING som TILSIER at dem kan bestemme over meg.

Jeg vil være sjef, og begynte å praktisere det som 13 åring.


Til tross for at jeg er gjerrig og ikke liker noen, så er jeg faktisk folkelig som bare det! Jeg tar t-banen, går på kino og menger meg med hele taperegjengen som DERE representerer hele tiden.

Jeg vasker dassen selv...

Altså... Det MÅTTE gjøres, og polakkene mine hadde fri...Så stakk jeg til Sverige for å gruble på hvorfor Stig Van Eijk har et slikt stort behov for å invitere meg med på alt mulig via Facebook.

Kriminalbetjent Halvor. Arbeidsledig go`rave.

I hele natt satt jeg våken og så på Nyhetskanalen gå i reprise om igjen, og om igjen, og om igjen... Som arbeidsløs merker jeg at livet mitt begynner å flyte utover, og jeg er våken og trøtt til helt feil tidspunkt. Alikevel merket jeg, etter å ha sett innslaget om gullsmed-kuppet i Oslo 15 ganger, at jeg fikk en ny synsvinkel på livet mitt. Denne gangen som ETTERFORSKER! Altså.... Trådene rundt brekket begynte å løsne. "Politiet" har nemlig kommet ut med fantomtegninger av de antatte gjerningsmennene, hvor den ene av disse altså ser SLIK ut...Etter å ha sett reportasjen SÅ mange ganger, så gikk det opp for meg..

SKJØNNER`U!?


Hmm =S
Huff.. Jeg begynner visst å bli gal:(

Dessuten forfølger Spotify meg! Jeg kan ikke engang lese en hyggelig Revy-anmeldelse uten at han der FORBANNA Jonathan spytter meg i trynet, fordi jeg ikke betaler han 9,99 per month!


Geees, jeg måtte sette på no go`rave for å våkne...Jeg har sluttet å dusje. Jeg bare hører på go`rave isteden. Livet som arbeidsledig, folkens! Livet som arbeidsledig...


Det var på tide å få seg et liv....

TO LOSE A FRIEND


"You Raise Me Up"


Svart`n.

Født September 2008. Død Februar 2010.
Du var der alltid! Hver gang du trodde fingeren min var en gulrot. Hver gang du trodde sofaen var en stor ost, og hver gang du spiste klærne mine. Du var nyskjerrig på livet......
Jeg husker første gang vi møttes. Du klarte ikke å sitte stille. Du var en liten rampejente, som ville leke.

Vi delte diagnosen sammen, Svart`n.Du elsket din søster, og brukte store deler av din tid på å parre deg med henne. Her i matmor Ida sin genser.
Lille Søta! Gråen savner deg!
Du vokste opp, og ble en flott, voksen dame. Du og din søster gjorde alt for hverandre.

Her under en morsom massasje, rundt 20. Februar i fjor.Flotte dere var sammen!
Glimtet i øyet beholdt du, og rampestrekene var varemerket ditt. Jeg kunne ikke gjøre annet enn å le den dagen jeg kom hjem, og du var i full gang med å spise opp tegnesakene mine. Luring-jenta!
Du var spesielt glad i skinke fra Pancetta, som matmor Ida ga deg og Gråen til Lørdagskosen.
Og etter et vellykket måltid, så badet vi:)

Ren og fin:)
Du elsket å sove. Gjerne hele dagen, slik at du og din søster kunne bygge reir og holde meg våken HELE natten!

Ettermiddagslur i sofaen på Briskeby. Helt pudding etter en lang og produktiv natt.Søta mi..........
Vi fant på mange fine ting sammen. VI hadde mange gode øyeblikk.
Svart`n!

Du backet meg opp under skilsmissen. Jeg kunne alltid snakke med deg om problemene mine, og du dømte meg ikke for den jeg var. Du brøt ingen løfter. Jeg stolte på deg.

Jeg kommer til å tenke på deg HVER dag når jeg bruker klærne du har spist hull i. Jeg skal aldri glemme deg, og en dag skal vi sees igjen. Hadde det ikke vært for Gråen, så ville den dagen blitt imorgen...
"Amazing Grace"Det var en sen Februarkveld jeg fant deg. Du var så rolig. Ingen bekymringer. Sorgen har truffet meg som en sløv kniv i hjertet, og jeg VET at det selv nå ikke har gått riktig opp for meg. Alikevel prøver jeg å fokusere på de gode minnene. Det er dem vi må ta med oss...
Hvil i fred, Svart`n.

Du etterlater deg en Far, Mor og din kjære Gråen, som savner deg.

En perfekt dag!
Som arbeidsløs burde jeg spise havregrøt hver dag. Det er altså en veldig dårlig tid å begynne med takeaway pizza hver dag, igjen...

Jeg rydda papp for 3 dager siden.......


Jeg har derimot funnet ut at det er relativt økonimisk å kjøpe kebab isteden.Dette har Peppes også funnet ut, og sendte meg et hyggelig rabattkort i posten.


Jeg føler gesten LIKE hyggelig som å tilby feite folk salat på Mækkern, så jeg kastet det heller i rotteburet for å vise min mening...
Så spiste jeg kebab.Etter et mektig måltid, så er det godt å fukte leppene litt med lypsyl. Jeg mistenker at NOEN(!?) har brukt lypsylen før meg?I aggresjon stakk jeg en tur ut for å trene, men så kom jeg på at jeg hadde glemt skøytene mine. Dessuten var lism Spikersuppa stengt. SNAP!

Ulempen med å være arbeidsløs. Man mister lism HELT tidsperspektivet....


I aggresjon voldtok jeg en vekterbil, siden det er det man gjør i Oslo når man er forbanna.Etter å ha ristet av meg alt hatet, så hilste jeg på noen hyggelige narkomane som wondowshoppa gullsmeden.Så stakk jeg hjem.....Flott dag. Føler jeg har fått gjort masse! Nå gjelder det bare å få meldt seg inn i NAV, men det er så SYYYKT tiltak...

NAKEN PÅ KLÆKKENVi starter innlegget med å fortelle det, at hele mitt liv har jeg ønsket å oppleve Norges STØRSTE band, nemlig Ingemars. Jeg er liksom helt sykt fan lism.På Lørdag gikk turen til selveste Klækken Hotell i Kong Sagene`s rike.
Etter å ha lagt fra seg bagasjen, så var det på tide å kjøle seg litt ned. Heldigvis var det -16 grader, så det var ikke noe problem i det hele tatt.


Jeg anbefaler forresten ingen å gjøre det her. Jeg fikk spontan-koldbrann, og måtte amputere tærne på stedet. Ikke et vakkert syn, men heldigvis kunne jeg trøste meg med en tur i badstuen.Etter å badet, så stakk vi til bloggehovedstaden Hønefoss for å menge oss med lokalbefolkningen og kjøpe med medbrakt til hotellet, hvor det kosta 130 kroner for en drink...Se her! Her har vi jo Hønefoss sentrum!Knallsted, men jeg er skuffet over at jeg ikke fant Voe inne på butikken...Vi fant oss fort tilrette i Hønefoss sentrum, men måtte hjem igjen til Klækken for å legge dagens fangst i minibaren.Og før den var kald, så kunne vi begynne å konsumere. Namnam..Ettervært ble stemninga svært god, og vi ga oss ikke før det banket i alle veggene rundt oss. Sjohei!


Vi skjønte at det var på tide å komme seg ut, og det var på dette punktet kveldens store gledesbombe smalt. I kjelleren på Klækken var det nemlig konsert, og HVEM tror DU spilte der????
NETTOP!


Og HELE Hønefoss var der, og dansa!Det var helt fantastisk, og jeg har aldri sett SÅ mange gamle mennesker kline før. Selv tok jeg tak i en flott dame på 65, og vi danset oss dypere og dypere inn i lokalet. Hun syntes jeg burde ta swingkurs, men selv synes jeg det var HELT supert! (Y)

Det var faktisk SÅ bra at jeg så ut sånn her idag tidlig...Heldigvis fikk jeg stjålet et Jägermeisterhåndkle!Jeg trengte en dusj, og fant ut at en tur i Klækkens lokale svømmehall ville gjøre susen!WOHOO!Desverre fant jeg i etterkant ut, at det også var en dum idè...Jeg gjør ingenting riktig, men takker for et interessant opphold. Hurra, hurra!

Huff, hva driver jeg med.....Nå som jeg er hjemme igjen, skal jeg bruke resten av kvelden på å se den ekte Hannah Montana spille GTA 3. Det eneste verdige spillet ved siden av Tetris og Bubble Shooter.Oh Yes!

DAY AT DA OFFICE

Dagen startet med sparebøsse-innsamling, og en tur på Elexia. Det var greit å få strukket meg litt, men jeg likte dårlig at Aksel Hennie og Tone Damli ikke kom bort å fortalte meg hvor tøff jeg var(er)!


Dagens outfit:

Vi fant også ut at det ikke bare var posten som hadde sparebøsser på lager. Nordea har også et pent utvalg katte-sparebøsser. De ser ut som katter, men så er det sparebøsse. Ganske fett.


Tightsa er fra Bjørn Borg, og er gratis ved juletider. Sokkene er fra Ullvang og kan fint brukes i en uke om gangen. T-Skjorta finner man i diverse Fretex containere, og hodet mitt kan man kjøpe på Nille.Se hvor teit jeg er! Jeg er sånn som tar bilder av meg selv når jeg kjører heis.

Hva er det jeg har i nakken? NEI, det er ikke en lanterne.Etter en ganske så interessant morgen, så var det klart for en ny dag i min viktige jobb HOS Microsoft. Jeg jobber nemlig der nå. Hos dem.
Christian jobber også HOS Microsoft. Vi er ANSATT der.
Her er utsikten fra kontoret vårt.
HAL(L)O!
SE! Jeg er BILL GATES!
Etter å ha tatt bilder av meg selv i mange, mange timer, så fikk jeg høre at jeg var kliss lik Colin Farrell. Jeg mener nå heller at Colin Farrell er kliss lik meg, men det var absolutt en hyggelig ting å høre av denne damen.

Altså, det var kanskje ikke aaakkurat denne damen, men hun het ihvertfall det samme. Dessuten er jeg SIKKER på at Adriana La Cerva elsker meg.Det har vært en lang dag. Planen nå blir å spise minst 3 kilo junkfood, og drikke 2 kasser med øl HELT alene. Om du møter meg på byen ikveld, så ikke ta kontakt. Jeg har rabbies, og biter!PS: Noen som vil et mystisk brev fra meg?

FINN BIKKJA!Igår var jeg på konsert med Briskebygjengen. En interessant opplevelse, og ved gjennomgang av bildene mine idag, så oppdaget jeg at Norges største hår hadde sneket seg med på et av vinnerbildene mine.

Sykt stort hår, og en sikker grunn til at jeg ikke så no særlig av konserten.

OG SOM OM IKKE DET VAR NOK!

Jaggu, fanga jeg ikke opp Norges største hodet også.

Jeg trodde jeg hadde størst hodet, men jeg forstår nå at det er kroppen min som er veldig liten....


Utenfor teltet hadde dem faktisk HD toaletter. Selv merket jeg ikke spesielt stor forskjell, men det er mulig man må ha på 3D briller for full effekt.

Neeeei, jeg har ikke speilvendt bildet. Det var slik det så ut. High Definition<3 Syke toaletter...


Noen som savnet et smil? Jeg kan ikke smile, men jeg er flink til å vise frem tennene mine.Viktige medlemmer av Briskebyklanen!Denne frøkenen skulle absolutt ikke være med på bloggen min, så jeg må nesten gjøre det litt på trass. Ganske kult, for dette menneske har faktisk egen dør INN til Bislett kebab fra leiligheten. Props!


Dem serverte faktisk Ringnes på konserten også. Ganske stas, men jeg lurer på hvorfor jeg har så vondt i hodet idag....Jeg har en anelse av hvorfor jeg har vondt i hodet idag...SE! JEG ER ANSATT! Crowden jubler...


Man blir ganske blek etter en fuktig tur på byen...


Så vi dro hjem til meg for å nache litt....
Som en avslutning vil jeg be mine naboer om å slutte å banke på døra mi for å klage. Det er MINST like plagsomt for meg å bli avbrutt under et hyggelig nachspiel, som det er for dere å bli vekket klokken 6.

SKJØNNER'U??

VERBALT OPPKAST pt. 1

I den siste tiden har jeg kommet meg på et menneskelig sett bedre spor. Jeg har begynt å spise 3 av 4 WHO pålagte måltider. Jeg lærer meg nye programmer og teknikker innenfor de tingene jeg liker å drive med. Jeg har søkt skole. Jeg står opp tidlig for å trene annenhver dag og jeg har fått en tollerant hygiene. ..................

Med andre ord, så har jeg blitt en snobbete, streit A4 dust. Akkurat som resten av dustegjengen, og jeg som ikke har jobb engang?

Damn, jeg hater å ligne på mengden, og jeg hater at folk ser på meg som en del av mengden. Jeg er ukategoriserbar! Random, alternativ og lettere gal. Jeg er klokere en deg på de tingene JEG kan, og uinteressert i de tingene DU kan. Jeg er bedre en deg. Jeg vet det innerst inne, og jeg tror du vet det også!

+ NEI, jeg har ikke blogg! Jeg har en hjemmeside, som jeg oppdaterer drit-ofte.

+ NEI, jeg skjønner ikke poenget med Twitter, når man kan statusoppdatere facebook.

+ JA, det er like før jeg henger meg selv siden facebook ALDRI funker, og tvinger meg til å twitre isteden.

+ JEEEESUS, jeg hater ordet twitre. Minn meg på å ALDRI bruke det ordet igjen.

+ JEEEESUS, jeg hater min avhengighet til internett. Jeg ønsker meg et liv.


Jeg forsøker...

Men føler ikke helt at det går...PS:

+ Jeg HATER faktisk 99% av dere. Jeg synes dere stinker og jeg ser meg bedre en dere. Jeg kommer til å knuse dataen min neste gang jeg hører Baseballs eller Jonathan from Spotify igjen, og jeg betaler ALDRI en krone for å slippe.

+ Jeg er generelt veldig imot spasering med skistaver og brodder under skoa. HALLO, vi er spaserende mennesker, ikke spaserende traktor...

+ Jeg takler ikke autoriteter, og ønsker hele Norges politikorps nedfelt av svineinfluensa. LOL, tok du den?


DESSUTEN!

Så går jeg rundt å plager meg selv SKIKKELIG over alle de IRRITERENDE tingene andre gjør. Det er ikke mitt problem, men jeg IRRITERER meg SKIKKELIG forde.

+ Det plager meg SKIKKELIG at alle guttebloggere tror de er de eneste guttebloggerne. Det veldig viktig å skryte av at man faktisk er gutt OG blogger.... Bloggen skal faktisk handle OM det...................................................+ Det plager meg SKIKKELIG at det er mulig å diskutere nyheter på internett.


Random innlegg på første søk.

Dagbladet kunne like gjerne samlet gamlegjengen fra Fevik, og sendt dem på city-sightseeing på Grønland.

SHIT!

+ Jeg hater å bestille mat fra folk som ikke kan norsk. Jeg er lissom helt sinnsykt kresen i matveien, og spiser ikke opp om det ligger oppi EN løkebit for mye. Jeg forstår heller ikke hvorfor McDonalds ikke skroter den helvettes agurken.

+ JA, jeg er fullstendig klar over at man ikke kan drikke det råtne, skitne, diarèfremkallende Oslovannet om dagen anyways, men jeg er generelt drittlei vannet i leiligheten min fordi det er avskrudd annenhver dag på grunn av rørene i blokka mi, SOM høyst sannsynlig ble bygd av apemennesker.

+ Jeg hater teorier om at menneske pleide å være ape. Jeg hater mennesker som kaller teorier for fakta. Jeg digger konspirasjonsteorier. Jeg hater folk som tror på dem. Jeg hater folk som prøver å overbevise meg om dem.


Jeg er kanskje ikke smart, men jeg er ikke dum heller. HALLOOOOOOO? Er du dum?+ Jeg ser ALLTID feil hos andre. Jeg må alltid være bedre en andre. Jeg føler meg nedverdiget om jeg ikke gjør noe like bra som andre.

+ Jeg møter folk med fordommer avhengig av klesstil, bosted, vennegjeng og opphav.

+ Jeg TAKLER ikke folk som skal hjelpe meg i å gjøre mine ting bedre. GLEM DET, jeg er bedre en deg!


BTW, så digger jeg Lens Flare, men det er bare fordi jeg er dritkul.


Etter å ha spytta ut dagens kvalme, som en munnfull verbalt oppkast, så avslutter jeg mitt lille utbrudd med en illustrasjon på min teori. Jeg forventer at du liker MEG. Jeg liker nok IKKE deg. Ikke plag meg med mindre jeg snakker til DEG først. Ikke flisespikk på tingene MINE. Heller ikke stilen MIN.

Ikke prøv å kategorisere meg. Jeg er kanskje retard, men jeg veit hvor jeg har meg selv....

Tror jeg.....Eller...........................??

ONE DAY AT MICROZOFT

Idag var jeg plutselig ansatt hos Microsoft faktisk... Utrolig random. Hva skjedde lism? Jeg husker ikke....


Jeg ble faktisk SÅ forvirret av denne David Lynch lignende hendelsen at jeg holdt på å besvime. Jeg trengte sårt å øke nivået på blodsukkeret, så jeg stakk til nærmeste godteri-butikk.


Godteri har gått VELDIG opp i pris. Burde begynne å stjele...
BOOM!
SÅ var det på tide å jobbe. Ingenting slår følelsen av nytt kontor!

Bortsett fra lukten av ny bil da..............                 Trenger lappen ass:(På tide med en pause!Huff... Man blir sulten av alt dette stresset. Mulig jeg sier opp igjen ass...

SHIT, så stort hodet jeg har? Eller har jeg liten kropp? Interessant...


Det gjelder å ta seg en kaffe, samt kose seg litt med interessant lesestoff, sånn etter maten.

Skjønte ikke en DRITT av hva som stod DER lism... Blir sikkert aldri rik jeg:(Så dro jeg hjem.........................................

EN VURDERING AV KONGEN SELV.

INNLEDNING.

Jeg har endelig gjort opp en vurdering av DENNE bloggen, da det var på HØY tid! Dette er min første (og siste) bloggvurdering, men jeg engster meg ikke. Alt jeg tar i blir til gull, og alt jeg sier STEMMER!


Etter å ha fulgt bloggen til Kongen i snart 3 år, føles det som jeg kjenner han bedre en jeg kjenner meg selv. Jeg har grått, og jeg har ledd....                 Jeg har funnet meg selv............
DESIGN.

Når man entrer bloggen for første gang, får man en sjokkrelatert reaksjon. Designet sprenges ut av LCD`en og i en meget selvsikker outfit inviterer Halvor deg med på galskapen. Ryktet sier at Kong Halvor faktisk blir SPONSET av Louiss Vuitton og at dem har designet bloggen for han. Han har nok ihvertfall ikke gjort slavearbeidet selv.


Oppsettet er generelt gjennomført med et meget stilrent omhu og farger på tekst og bilde utgjør helheten 100%. Jeg er ganske sikker på at Kongen har utdannet seg i absolutt alt, og at dette er grunnen til hans imponerende resultater på ALLE områder.


Haha, for en tøysekopp<3INNHOLD:

Innholdet. Bloggens Mekka! Som førstegangs-leser er det fort gjort å få overdose av den overveldende aromaen som fyller rommet leseren sitter i.
Kong Halvor skriver om livet sitt på Briskeby, og de utfordringene han møter der. Han er ikke spesielt glad i noe som helst, og retter heller oppmerksomheten mot de små gledene han finner i øl, junkfood og livet som arbeidsløs. Bloggen er såkalt for-dummende, så det anbefales å ikke lese mer en 3/4 innlegg om gangen. Det bør drikkes vann.

Halvor er selvutnevnt fotograf og bloggen inneholder et stort reportoar vinner-bilder som en siste personlig touch på kunstverket!

Når dte komer til rettskrinving, så er dt vanskli å finne feil. Alt halvår gjør er riktig, så dte han skriver fungerer faktisk som mal for norsk gramatik, fra den, dagen det ble, skrivi.!


Kongen. En kunstner.PERSONLIGHET:

Kong Halvor fremstår som en tikkende testosteronbombe. Det er alltid hundre prosjekter i lufta, og senga blir knapt nok brukt til noen få timers soving. Livet står aldri stille, og når han ikke utfolder sin kunstneriske livstil på Briskeby, så finner du han i Tigerstaden. Party non-stop. 24/7.

"Du har ikke vært på fest, om du ikke har møtt Kongen" sies det.


Alikevel, så viser Halvor at han er et varmt menneske. Tross all kritikk, så er Halvor en menneskekjenner med et stort hjerte. Halvors dør er alltid åpen og Halvors hans tanker blir alltd delt. Dette hjelper også ADHD`en litt til med. Halvor gråter når han ser en rørende film. Halvor smiler når han kan hjelpe en gammel dame over veien.

Kanskje....

Kongen er nemlig en meget mystisk person. Ingen kjenner han på samme måte. Halvor sier selv at han er en åpen bok, men alle som leser den blir lurt. Denne mystikken er nok også grunnen til den kraftige dame-magneten han utgjør, så fort han begir seg ut av slottet sitt på Briskeby.Kong Halvor. Hva skjuler han? Hvorfor blogger han, og hvorfor elsker alle han?
Totalinntrykk:

Kongen! Jeg hyller deg. Jeg hyller bloggen din. Du satte standaren fra dag èn med dine kreative innlegg og fantastiske bilder. Du deler en genuin musikksmak, og har mange gode tips for en bedre hverdag. Ihvertfall hvis man er trygder og alkoholiker.


Jeg gjør personlig alt jeg kan for å ligne deg. Jeg kjøper klærne du går i. Jeg kjøper musikken du hører på. Jeg vet at jeg er langt ifra den eneste som mener dette, men jeg ER din største fan. Jeg er faktisk det, og jeg vil alltid være det.


Terningkast:

HUSTYRANNEN!

Helgen startet med hyggelig besøk. Skjønner ikke helt hvorfor, men gjestene mine begynner alltid å rydde når de kommer hit......Jeg slapp å lage middag også.Selv står jeg såklart å følger med på sidelinja.

Det er ikke en bolle i ovnen. Det er taco-lefser.Etter en nydelig middag, så stakk vi til Nationalteateret for å se Hustyrannen.

Jeg er sånn som går med sekk på byen. Fett....Forestillingen var kjempebra, og jeg greide NESTEN å sitte rolig hele tiden.Her poserer jeg med et kult hode!
Så stakk jeg på Burgerking for å varme meg litt. Her satt Ida og spiste pomesfrites`en de andre kundene ikke orka.

Jeg fikk forsåvidt kjeft for å ta bilder inne. Møkkamann.....Jeg har vært på båttur i helgen også! Kongen av Nesodden!


Det var knallbra, og jeg lærte meg et nytt begrep. Overgang! Overgang gjør at man kan kjøre masse og betale lite. Passer meg perfekt!


(Et par eksempler på billetter med overgang.)
ÅH! Jeg var blitzer på Torsdag!


Jeg tippet faktisk litt på kanten til å ha et liv i helgen.

NÆT!

På byvandring i TIGERSTADEN!

Idag har jeg vært på byvandring og besøkt DIVERSE plasser her i hjertet av Tigerstaden.
Tenkte litt på sangen da jeg tok bildet av meg selv...


Første stopp på veien. Slottet!

Nei, jeg bor ikke her, og du skal Ikke la deg lure av bildet. Slottet strekker seg minst 20 meter bakover!

Se her a gitt! En finfin statue av Kong Harald.


Her ser vi Rådhuset i kjent positur.


Og såklart Stortinget!

Vi er veldig glad i Stortinget...

Shopping eller en lunsj? Du får tak i alt du trenger på oslo`s mange kjøpesentere!


Oslo stiller sterkt økonomisk, og spesielt godt merker man dette på Børsen. Her er det reine anarkiet og det florerer mer penger her, en Rælingen og Verran kommune har tilsammen.

Det kreves ingen utdannelse for å komme inn her.

Om man blir utsatt for noe kriminelt eller bare ønsker en hyggelig prat, så er veien kort til Sentrum Politistasjon. Det minnes om selvbetjening og tips-skål.


Snakk om sola! Her ser vi Politiets Innsatsledere på jobb.

Jaging av Iranske asylsøkere opptar mye av politiets hverdag.

OSLO! Mitt kjære barn! Jeg takker deg igjen for en nydelig dag, denne friske Februardagen!


Nå gjelder det å planlegge kvelden, og etter en lang dag i byen er det klart man blir sulten!

Bislett Kebab! Oslo`s mest fasjonable restaurant, serverer faktisk HELE Norges befolkning imponerende 2 ganger hver helg!

Interessant nok ligger 80% av filialene til Bislett kebab, alle andre steder en på Bislett.


Sees vi?

FREE GUCCI MANEDet hadde gått 24 timer, og jeg merket suget etter junkfood. Heldigvis fikk jeg en av mine eneste venner til å hente meg.

Se her`a! Det ser ut som jeg kjører bilen, men så har jeg bare speilvendt bildet! Sykt... Sykt fett...Etter en kappjakt i byen fant vi et passende avtrede. Her kunne produktet og det nødvendige brukerutstyret kjøpes inn. Det var på tide å misbruke..


Selv i fart......Det var mettende, og musklene mine kunne roe seg ned. Det er vanskelig å tenke at..... Om 24 timer starter rushet igjen..... Rushet etter junkfood...Anyway!!

........Man lever bare engang! Tror jeg.. Vet ikke, men vi later som. Tommel`n opp! Sjoho!Da jeg kom hjem igjen, så lå, til min store overraskelse, denne på stolen min. AKKURAT der jeg skulle sitte?


WHUT?


Jeg skjønte jo ingenting lism. Hadde ikke glemt nøklene i døra engang.
Jeg åpnet pakken.Tskjorter. Jøss? Dem har jo IHVERTFALL IKKE JEG BESTILT!KABOOM! Jeg fikk et liv idag også. Fett.....Hmm, nå har jeg ikke brukt genseren min på en stund?


Der, ja.

HVOR MANGE KEBABER SPISTE JEG IFJOR?

TEAM CANON!

EY!

Etter lanseringen til Canon igår, så fikk jeg litt nye KULE klær. Kanskje jeg endelig har fått meg et liv:) Er dette et liv?For å finne det ut, så tenkte jeg det var på høy tid å bevege seg ut av hjemmet mitt, og utforske verden utenfor Briskeby.

Jeg har såklart ingen anelse om hvor jeg er på vei.Sandvika!? Moro hvordan man kan havne på helt random steder! Jeg hadde såklart ingen anelse om at jeg skulle ende opp der.JØSS! Jeg BLIR faktisk overvåket! Åssen visste dem at jeg skulle hit, når jeg ikke visste det selv?

Jeg likte følelsen dårlig, og måtte finne en måte å gjemme meg på....
...Sånn!

Nå ser jeg jo ihvertfall ikke kriminell ut!IIIIIIK!

NOIA lissom!


Heldigvis klarte jeg å søke tilflukt på en HELT random barneskole.

Jeg har virkelig ingen tilknytning til denne skolen. Bare flaks at jeg kom meg hit lism.


Hmm.. Og der inne satt jo Bestemoren min!? Sykt...

Nei, verden er jammen ikke stor altså!WOOOOOP!Også fikk jeg jo litt å leke med da, vettu..........Og litt LSD for å roe nervene.

GUD, så nørd jeg er. Jeg jobber ikke engang for Canon...

En sinnsforvirret liten gutt.

Som alle vet, så er jeg selvdiagnosert gal, og har et nytt syn på livet hver dag.Som alle andre rockere startet jeg glam.


Men så funket ikke helt, så jeg prøvde å være søt isteden.


Jeg er overhodet ikke søt, så jeg så mitt snitt og ble punker isteden.


Dessverre var jeg altfor kul for Blitz, så jeg gjorde mitt beste for å bli Mark Renton isteden. Verdens kuleste, visuelt levende person.


MEN så fant jeg ut at jeg heller skulle bli aggresiv.


MEN jeg klarte bare å være aggresiv mot meg selv, eller rottene mine.


Jeg merket etterhvert at jeg sliter med å finne meg selv. Hvor er jeg?

Åpenbart ikke i Norge...


Etter å ha landet trygt på bakken igjen, så skjønte jeg at det bare er et sted som passer en av mitt kaliber...


Rennesteinen.

Sofs1<3

Gratulerer med dagen, Sofsen!

08.02.2010 er en dag enhver Nordmann husker. En dag som står oppført i samtlige almanakker Scandinavia over.
På Wikipedia står det skrevet:

Sofsen aka Sofie Frøysaa er den realeste G`en på hele Nesodden, og hennes aktivitet på nettet har fanget en hel verden. Spesielt godt husker vi vinteren 2009 da de legendariske ryktene om status med Kong Halvor av Briskeby IGJEN blasset opp, og fanget en hel verden.

SOFSEN! Wikipedia elsker deg! Aldri forlat oss!

Halvor sier:

Det var ikke meningen å skremme deg så kraftig med min tilstedeværelse i helgen, slik at du fikk hjernehinnebetennelse på den store dagen.Jeg håper du ikke glemmer hvilken ener du er! Eller.. Det gjør du såklart ikke<3
Det var såklart ikke meningen å copyprinte deg, men du skriver så nydelig at det kan leses om igjen når man, i et desperat tilfelle, ikke har kontakt.
Stakkars lille....... Du begynte såvidt å gråte litt, du! Da vi IGJEN måtte skille våre veier. Nei huff. Sofsen! Lille Sofsen...


Du vil ikke tro hvor lei meg jeg ble, da jeg fikk vite at du hadde hjernehinnebetennelse, og at det var min skyld.Nå vet jeg, at jeg ALDRI vil få servert EKTE Nesodden-breiflabb. Jeg vil aldri få servert ekte nesodden-breiflabb, og det er pokkern meg min egen feil..... Det er min egen feil.............


Siden første gang vi møttes har vi vært bestevenner. Samholdet vårt igjennom denne LANGE tiden har vært, mildt sagt, imponerende.

ilu<3lzm4eva

FRIHET FRA PSYKIATRI!

Jeg startet dagen med å rydde etter helgen.

Støvsuger kan brukes til ALT. Jeg har ikke vasket siden 1993. Jeg bare støvsuger lism.
Så gikk jeg en runde i byen å tittet etter demonstranter. Jeg fant bare èn.

Hmmmmm... Jeg føler noen følger etter meg?Jeg så min plikt i å spandere litt junkfood.

Stakkars Rumenere. Huff:(Idag skal jeg prøve å bli smart, så skal jeg på lanseringsfest med Canon og bli dum igjen. Vi snakkes sikkert aldri.

En sen jakt etter 7eleven.


Vi skulle finne 7eleven. Slitne i bena fikk vi tak i noen fine campingstoler, og kunne påstarte en lang, lang reise gjennom Tigerstadens endeløse gater.Etter å ha gått 50 meter skjønte vi at det var på tidet å ta en pust i bakken.


Vi tok en pust i bakken.

Vi prøvde å komme inn på rådhuset for å sove litt.
Hmmm......
Vi tenkte vi skulle bli smartere, så vi satt oss litt utafor her.


Men vi ble ikke smartere. Vi ble dummere...Vi prøvde å haike, men det var ingen som ville ta oss med........
Vi prøvde å bli hentet av en UFO, men det kom ingen UFO:(Vi prøvde å søke ly i en oppgang, men det var ingen som ville slippe oss inn.
Vi prøvde å søke ly i en restaurant, men det var ingen som ville slippe oss inn der heller...
Gode råd var dyre, og vi prøvde å ta trikken. Det kom aldri noen trikk.


Heldigvis....
Vi prøvde å dra til MIX isteden, men skjønte at det var en dårlig vits.. MIX liksom.. LOL...
Vi vurderte å gi opp.
MEN SÅ PLUTSELIG!POWPOWPOW!


Den som leter finner!Så kunne vi dra fornøyde hjem. Dessverre glemmer jeg alltid nøkkelen min i inne-døra, så vi måtte sove utenfor.


Null stress joggedress.

Lenge leve arbeidsløsheten!

Etter en vellykket tur på Elexia, så jeg og vennen min vårt snitt i å hustle posten for flere sparebøsser. Dette skal være vårens store trend. Det er viktig at ALLE har fotballsparebøsser fra Posten.

Ser ut som en fotball. Er en sparebøsse. ...................Fantastisk.


Så kom jeg hjem igjen, og som vanlig hadde jeg glemt å låse døra.
Det resulterte i at denne bomsen fant veien inn i varmen.Jeg fikk han til å ta et bilde av meg og den nye sparebøssa mi.


Nå skal jeg få han til å rydde litt her, sånn før vi entrer Oslo sentrum. Tenkte å redde livet til bomsen ved å skaffehan en slik trendy fotballsparebøsse!


Lenge leve arbeidsløsheten!

lol<3

Et viktig innlegg, hovedsaklig om såpe.

PS: Om du ikke gidder å lese alt, så er det helt greit. Det står bare masse crap som jeg har dyrket etter 4 timer søvn. Det holder å lese den siste setningen, og titte litt på de flotte bildene.


Om du alikevel ønsker å fordumme deg mer en du allerede er, så bør du ihvertfall sette på litt fin musikk. Ta det inn over deg OG FOR ALL DEL (!) ta alt med en klypse salt. Jeg ER gal....Når man ikke er  jobb, så er det viktig å alikevel stå opp tidligst mulig. Det føles ut som man gjør noe viktig.
Mennesker som har skjønt dette finner man f.eks utenfor butikker over hele landet, helst en halv time før det åpner. Dette er pensjonister, trygdesnyltere, samt litt annet rusk. Mennesker som står opp tidlig og snyter seg selv for flere timers viktig søvn. Da blir man ferdig med dagens ærender og småtterier innen formiddagen er omme, og kan dermed gi seg fri til å gjøre hva man vil etterpå. Det føles godt. Litt som å slutte tidlig på jobb en solfyllt Fredag.


Utenfor enkelte vannhull vil man også finne den tørste prosenten av samfunnet vårt. Det ironiske faktum med alkoholisme er at dette faktisk er en heltidsjobb. Uansett hvor tidlig disse menneskene står opp, så gjør dem greia si hele dagen. Bortsett fra en og annen siesta på en varm sommerdag. Jeg synes det er vakkert. Den type passion finner man ikke hos Telenor`s ansatte, på vei til jobb med en overfyllt 31 buss.Nå har jeg tvunget megselv våken, for å kunne trene med en kompis som heller ikke jobber. Det er med andre ord ingen grunn til å skulle trene klokken 9, og jeg kunne fint ha sovet det antallet timer en mann behøver.
Jeg er verken alkoholiker(:S), pensjonist eller smart nok til å søke trygd. Andre kaller meg dum, jeg kaller det alternativt.

Jeg har lært meg å se opp til de større gledene her i livet. Gleder som slår følelsen av første lønning, eller smaken av en kald uteøl en forfrossen vintermorgen...


Idag VAR den forrige, morsomme såpen min brukt opp.
Jeg har gledet meg SÅÅÅÅ lenge til den skulle bli brukt opp, slik at jeg kunne starte på min nye morsomme såpe, som ser slik ut!Tenk dere å vaske hendene med en SÅ morsom såpe!


Konklusjonen min, denne tidlige Fredagsmorgen, er at et liv uten alkoholisme er avhengig av å kunne kompensere med noe annet. De små gledene i livet. Noe som lyser opp en ellers ironisk hverdag, hvor man helst skal være en robot. En robot som drikker Corona hver Fredag. Spiser middag halv 5  HVER  dag og liker Katy Perrie bare fordi A4 livet gjør det vanskelig å like noe annet.


Kjøp morsomme såper, folkens! Det er dødsmorsomt, og hygienisk...

video:soap

På rømmen i Azker.
Ulempen ved å være arbeidsløs er at ingen tar telefonen når du ringer random rundt på natten for å hooke nachspiel. Jeg er sånn som ringer folk når jeg har drukket pils, og denne gangen valgte jeg å runde hele lista....Slike hendelser er med på å skape en hel masse nerver for en Stakkar, og da lønner det seg å rømme litt hjem til Asker. Slappe heeelt av og hilse på Lillebroren min.

Hva skjer med verden? Nå har selv lilllebroren min skaffa seg sånn trendy termodress også. Det er ikke rart han er innelukket og gjemmer seg i små kroker....


Det er helt syykt mye rådyr i Asker. Helt sinnsykt mye.

Om flodhesten er det dyret som dreper flest mennesker i Afrika, så er jeg SIKKER på rådyr dreper flest barn i Asker.


Jeg har sett den filmen her 3(!) ganger IDAG!

Med tanke på at jeg BARE har sett Trainspotting og Pulp Fiction gjevnlig de siste årene, så er Disney Animasjoner en stor påkjenning.

Jeg følte meg litt sånn her..


Men jeg fikk heldigvis låne en data, så jeg kunne stalke folk på facebook isteden.


Han svarte slik...

Så resten av formiddagen lurte jeg på hvorfor Arve Juritzen ønsker å verve meg til sekten sin.


Nå skal jeg ut igjen! Tilbake til Oslo for å kjøpe meg et liv. SNX!

Et viktig innlegg om søppel, kam og uadressert post.

Idag har jeg allerede fått gjort en god del viktige ærender.Etter å ha pusset tennene med den nye smokingen min, så dro jeg tilbake til Posten og registrerte adressen min mot uadressert post.


Jeg orker ikke rydde hele tiden, og kompisen min sa det var et smart triks for å slippe.Jeg hater søppel lism.. .........................Deretter fikk jeg endelig ordnet meg en ny kam. Jeg elsker å gre meg, mens jeg f.eks ser film. Den forrige kammen min var rosa. Nå har jeg en som er lilla.


Ja, jeg bruker samme t-skjorte som igår... Og forrigegårs. Som arbeidsløs er det ikke så viktig å dusje og bytte klær hver dag. Dessuten er bildet egentlig helt meningsløst, fordi alt annet en t-skjorta er svart/hvitt og man ser ikke fargen på den nye kammen min.POW!

Jeg får en del spørsmål om hvordan jeg skal gjøre det med penger, men om man ser på det slik, så sparer jeg over 1000 kroner i lunsj HVER måned! Det vil si at jeg faktisk har minst 1000 kroner jeg kan bruke på hva jeg vil i måneden.Digger fortsatt penger i bunter.Skjønner ikke at jeg ikke sa opp for leeeenge siden. Jeg er så smart:)


PS!!! : Jeg fikk 2 klistremerker siden jeg er så sykt kul. Jeg lodder bort det andre, så bare POWPOWPOW smell på, så sender jeg det i posten til en heldig vinner. Superkonkurranse. Mulig jeg også slenger ved en autograf.

GRATIS MILTBRANN!

Idag har jeg vært på Postkontoret.

På postkontoret stod det en spennende pakke med mitt navn på. Det var dessverre ikke penger i den, men jeg fikk en annen hyggelig overraskelse.

Jeg trengte en dult i ryggen når det kommer til personelig tannhygiene. Takk for tipset, tenkte jeg.

Oppi pakken lå det en liten bunke med bobleplast. Mens jeg stod å sprakk luftbobler, så fikk vennen min gratis Sparebøsse.Sparebøssa er kamuflert som en fotball, men det er ikke en fotball.

Det er en sparebøsse.Når jeg kom hjem og hadde sprukket alle luftboblene, så fant jeg ut at det gjemte seg en tannbørste på innsiden av bobleplasten. Ganske genialt.Jeg føler meg beæret. Eller.. Jeg er jo beæret, men nå føler jeg meg enda mer beæret. Spesielt siden tannbørsten ser ut som en smoking.


Jeg finner det interessant at avsender har valgt å klippe bort toppen. Mistenker miltbrann, men det ække no stress.


(Designwinner. Seeeph! Only the best... Only the best....)


For å si det sånn.... Før jeg prøvde ut den nye smoking-tannbørsten min, så jeg slik ut....
...Men etter å ha pusset tennene en times tid, så begynte jeg å merke forskjell.Litt kult at den nye tannbørsten min plasserte meg i Sincity.Jeg kaster den gamle tannbørsten jeg...

Resten av formiddagen brukte vi på å hustle flere gratis sparebøsser. Elsker gratis.

Smuglesning.

Som arbeidsløs er det viktig å finne ut hvilken retning man skal velge. Som hobbyskitzofren valgte jeg ikveld å gå den urbantrendy veien. Fant frem en billig vin. Kjøpte meg en billig bok, og lagde til en piknik i stua.

Det var kjempetrist.Eneste jeg mangler er en flaske Fernet, Bloggesprit nr.1.

OMG

Alnabru.

Idag var jeg på Alnabru og spiste pizza. Skjønner`u!?


Jeg anbefaler alle å dra til Alnabru. Sykt fett sted...

Follow on Bloglovin