hits

mars 2010

EN MANN FOR SIN ROTTE.

Livet mitt har snudd seg på hodet, dagene blir borte før jeg har rukket å stå opp, og jeg tror egentlig ikke noen av vennene mine liker meg noe særlig. Jeg har ikke fått noen indikasjoner på det, men HALLO! Jeg ville IHVERTFALL ikke vært vennen min!


Jeg hører at jeg ikke tar vare på det jeg har. Dessuten, så er jeg en av dem som ikke merker det, selv når jeg mister det. Damn! Og jeg som trodde det holdt å bare være dritkul? Livet skal jaggu være komplisert. Her skal man fly rundt og bry seg hele tiden. For ikke å SNAKKE OM selvangivelse. Livet er nesten ikke VERDT å leve engang, bare på grunn av den dumme selvangivelsen som former hjernen min om til et spørsmålstegn hvert eneste år. Møkkafolk. I tro med tradisjonen, så bruker jeg den som dopapir etter et dårlig møte med Bislett-kebab.

ANYWAY! Jeg skjønte at det var på tide og sette av litt kvalitetstid med dem jeg er glad i... Og det med tiden var jo såklart ikke noe problem. Jeg har jo nok av tid, det er bare så sinnsykt tiltak å bruke den! Et større problem var det å finne noen som ville sette av litt kvalitetstid til MEG. Altså... Alltid når jeg ringer folk, som enten er midt på dagen, eller midt på natten, så har folk unnskyldninger! "Jeg er på jobb" eller "Jeg sover" er faste tilbakemeldinger som jeg får slengt i trynet. Ikke at jeg er noen rakettforsker, men er det meningen at venner skal lyve til deg? Jeg tror bestemt at venner ikke skal lyve, men jeg vet også at jeg har satt meg i situasjonen selv. Jeg er jo ikke redd for å fortelle dem hvor dumme dem er åsånn, men en del av dem ER faktisk ganske dumme! Hmm...  


ANYWAY pt. 2! Jeg er en taper, og idag brukte jeg HELE dagen på å leke med Gråen!...


Folk liker forståelig nok ikke meg, og jeg liker SÅKLART ikke dem, men når jeg kan ligge i timevis og kysse med rotta mi, så roer liksom hjernen min seg. Jeg får en indre ro...


Etter å ha ligget i skje med Gråen i MINST 15 timer, så lekte vi en morsom lek! Først så skulle jeg finne henne, og denne gangen hadde sniken gjemt seg BAK puta!


Deretter måtte Gråen komme ut fra gjemmestedet sitt, og lete etter en spesiell gjenstand vi hadde blitt enige om på forhånd.


Kanskje her?


Eller kanskje her oppe?
Under letingen, så ble gråen stående på en åskam. Tittende utover den store verden. Montro hva hun tenker på. Kanskje det er Svarten hun ser etter? Kanskje hun drømmer om å besøke Paris?

Personelig, så tror jeg Gråen ble sittende å tenke på hvor stor verden er, og hvor små vi selv er. Tja.. Det er jo ganske så rart med universet.. Uendelig sies det å være.. Uendelig! Og her sitter vi og måler ting og tang helt ned i MICRO centimeter! Ja, det er helt utrolig!


Men.. Kremt....

ANYWAY pt. 3! Nå må vi holde hodet kaldt, om vi skal bli ferdig før klokken 04! The magic klokken 04!!!

Til angrep her, ja!

Gråen har fått snurten av noe spennende, og mistenker at det kan være det vi har lett etter!


Å, jasså! Prøver å stikke av, hæ?


Se DER, ja! NÅ begynner det å ligne på noe her!


Gråen did it again! Man skal virkelig ikke undervurdere denne rotta altså! Streetcreds til Gråen!


Etterpå vanker det seierskyss fra heiagjengen!

ILUUUUUU, Gråen!KYSS GRÅEN!!!!!Så snakkes vi imorra! Med mindre hele denne verdenen bare er en drøm jeg har hatt i 21 år i et annet liv? Det er jo ikke umulig!
Hmmm... Lurer på om jeg hadde hatt venner og liv åsånn der? I den alternative verden altså.. Hmmmm.....


ÅÅÅÅÅ, jeg ødelegger ALT! Jeg klarer ikke blogge om rotta mi uten å spore av engang, og her snakker vi om en ganske tilbakestående hobby fra før av! Nei, vi gjør det enkelt.....


Møkkafolk! Jeg håper ALDRI jeg møter noen av dere. JEG er lism tilbakestående, og da MÅ jo dere som leser den dritten her være MINST 10 ganger verre. Tror ikke jeg har godt av å møte noen som er MINST 10 ganger mer tilbakestående en meg selv lism........Og snakk om tilbakestående! For dere som registrerer at jeg har samme klær på idag, som igår, så stemmer det. Jeg har ikke dusjet idag, og jeg HAR sovet med klærne på inatt. Fml........Geees! Jeg MÅ få meg venner. Vil du bli vennen min? Please! Jeg bare tøysa om at jeg ikke ville møte dere! Livet mitt er så kjipt at jeg NESTEN får meg en jobb igjen!.......Hahahaha, neida, jeg bare kødda! Såklart skal jeg ikke begynne å jobbe igjen! Dessuten så er klokka 04 nå, så da kan jeg avslutte den dritten jeg driver med her også. Migic klokken 04 åsånn, vett!

Sov godt, Suckerz! Håper jeg våkner i Nangilima imorgen!

EN DAG I MITT VIKTIGE LIV.Idag dro jeg ut av døra for å finne noe smart å bruke dagen på igjen, slik at livet mitt kanskje blir en antydning til verdig igjen. Jeg valgte å sosialisere meg med venna mine på Birkelunden.

Når jeg kom dit, så fikk jeg høre at det vistnok er PÅSKEFERIE nå! Aaaa.. DA trenger jeg jo ikke å gjøre noe som helst alikevel! Siden det er ferie åsånn!...

Deretter benyttet jeg MINST 15 timer på å spille det kule og svært realistiske tv-spillet som jeg nå baserer livet mitt etter.


Denne gangen prøvde jeg å ikke skyte så mange gamle damer. Jeg fant nemlig ut at det var mulig å kjøre motorsykkel PÅ toglinja!! Jeg gleder meg utrolig mye til det blir varmere i luften, da jeg har en SCOOTER stående i garasjen! Jeg MÅ kjøre meg noen hyggelige turer på toglinja. Jeg MÅ, og det funker jo som rakkern i spillet! :)
Når jeg ikke fikk lov til å spille lenger, så tok jeg meg en tur inn på rommet til Partysvensken. Dette skulle også være en givende opplevelse, da han har funnet opp et MEGET godt alternativ til husholdningen! Altså...  Denne IQ-bomba har skaffet seg en stor bunke med hvite klistrelapper, og når bordet hans blir skittent, SÅ KLISTRER HAN BARE PÅ NYE LAPPER!


Smart... SYKT smart, og jeg som er så lei av å vaske bort Fernet-flekker fra gulvet mitt! Jeg skal skal ALDRI vaske igjen! ALDRI!
Etter å ha lært et og annet smart tips om renhold av Partysvensken, så gikk jeg ut i stua til de andre igjen. Der ble jeg raskt servert en kopp kaffe, som jeg valgte å drikke av et bayer-glass. Litt sånn for moroskyld, vett! Jeg er nemlig en sånn som liker å være morsom!


Men jeg er ikke noe morsom, så jeg bestemte meg for å stikke en tur på toalettet og tenke litt for meg selv. Kanskje ta noen kule bilder. Av meg selv..


MMmmm.. Siri har så mange spennende ting. Hun er så heldig.

Her er Siri forresten!Og her har du meg! Hei, Siri! Det er dette jeg driver med når jeg låner toalettet deres!!!


Hallo, hallo! Testing, testing!


Tjaa.. Skulle kanskje rette litt på barten her, ja...


Montro om det ligger noe spennende i søppelen..


Og hva kan dette være for noe spennende?Aaa.. Ja, dette lettet litt på trykket! Jeg kunne trygt gå ut til de andre igjen:) Dessuten ville Ove, som også bor der, teste kamera mitt. SÅKLART kan han det! Da kan jo JEG være modell:)

Haha.. Før en tøysegutt!


Her skulle jeg se alvorlig ut. Hakke SJANS vett!


En elefant på rappen!


Gees.. Jeg ER en taper, og nettop derfor fant jeg det best i å komme meg fortest mulig hjem. Walk of SHAME, og jeg er bare meg selv. Håper dere synes synd på meg! HÅPER DERE KASTER PENGER PÅ MEG!...


Det var egentlig like greit at jeg dro hjem over. Det er MINST 8 dager siden jeg spiste sist, og magen har begynt å lage SVÆRT dårlig drum n`bass. Jeg så det høyst nødvendig å sponse McDonalds i denne nødens stund.


Og siden det TROSS ALT er middagen min, så skal det jo gjøres ordentlig...


Nam, nam.Og etter å ha spist, så satt jeg meg på gulvet for å se litt tv.

Denne fyren er ikke helt god vett!


Og denne fyren skal ta selvmord med politiet som våpen. Sykt smart fyr. Sykt smart....Aaa! Livet mitt er så meningsfullt. Vil du kjøpe det? Du FÅR penger av meg om du vil ha det lism.......

Et stk. lobotomi, takk!

Du lurer på hva jeg har gjort de siste dagene, sier`u? Ikke det, nei....... Forteller det alikevel!Jeg HAR spist pizza!


Jeg HAR drukket øl på en buss!


Og jeg HAR tatt bilder av meg selv, kun fordi jeg er så SYKT fet!


Iløpet av gårsdagen fikk jeg også sett favorittprogrammet mitt. Jeg fulgte vel ikke SÅ godt med denne gangen, for jeg ble ekstremt opphengt i å få navnet på programmet med på bildet. I mellomtiden, så fortalte vennene mine meg hvor utrolig teit jeg er, mens dem tok bilder av meg og spyttet meg i nakken. Dette syntes jeg var HELT greit, for det er jo som dem sier. Jeg spyttet litt på meg selv også faktisk...


BULLSEYE!

DETTE er yndlingsprogrammet mitt!

Geeeses, så HORE og NØØØRD jeg er. Er du klar over hvor NEDVERDIGENDE det er å sitte slik foran vennene sine i MINST 8 timer, for å ta et SÅ idiotisk bilde av seg selv? Jeg skjønner godt hvorfor dem stakk så fort jeg hadde lånt dem penger til pizza...


(Her skulle det egentlig være et bilde til av meg som spiser pizza, MEN siden vennene mine ikke vil bli smittet med Halvor, så fikk jeg ikke smake. Jeg kompenserer med et annet ganske sjenerende bilde.)


Til tross for mine siste dager med mislykket liv, så fikk jeg nettop en morsom kommentar av en som beklagelig nok bruker tid av SITT på å lese bloggen min...

"zenazuza:

Shit Halvor. Hvis man googler psykopat så kommer det opp jævla mange bilder av deg!"

Svar: Selvom jeg waster MITT liv, så trenger ikke DU og gjøre det samme!!! Slutt og pine deg selv med bullshittet mitt. Dessuten får sikkert dataen din VIRUS av å besøke bloggen min!

Men så måtte jeg jo sjekke da...

Jeg håper at ingen rapporterer bildene som støtende, selvom det HELT KLART er ganske støtende!

Mens jeg først satt litt på internett (noe jeg ALDRI gjør ellers), så kom jeg over denne morsomme avisartikkelen.Det er AKKURAT det samme som jeg ville gjort om politiet hadde kommet på døra!

Heldigvis kommer ikke politiet hit da. Dem har jo ikke peiling på at jeg bruker leiligheten min til å koke amfetamin, skjule kriminelle østeuropeere og spare på våpen. For ikke å SNAKKE OM min store bussiness innenfor oppdrett av illegale frosker!
OK... Nå haster det her! Ring tvangspsykiatrisk! Jeg MÅ ut. Jeg MÅ! Det er ikke sunt for meg og sitte her hele dagen og poste bilder av frosk. Det kan umulig være særlig sunt for dere heller. KLIKK MEG VEKK! Dette ødelegger hjernene deres! Dessuten er jeg TO sekunder fra og KNUSE datamaskinen min!

HEY SPOTIFY!! JEG DRITER LANGT I HVORFOR DET ER TRENDY Å GI BORT EN GEIT! JEG DRITER I DET! SLUTT OG PLAGE MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GI MEG SPENN, ET LIV, ELLER EN BAZOOKA!Det kommer til et punkt i en manns (lol) liv, der han forstår at midtlivskrisen inntrådde 20 år for tidlig. Man sitter igjen blakk og singel i en uoppusset leilighet, med en Ferrari i kjelleren som man ikke får solgt. Dette punktet nådde jeg igår, idet jeg tråkket inn døra hos vennene mine på Birkelunden. Altså.. Jeg har jo ikke ENGANG Ferrari i kjelleren, men jeg HAR faktisk en garasjeplass som jeg trooor jeg leier ut til noen GRATIS. Jeg vet faktisk ikke. Tanken på å ringe og sjekke høres slitsomt ut.Hvorfor jeg nådde punktet da jeg ankom kåken til vennene mine på Birkelunden vet jeg ikke, men jeg tror det kan ha noe å gjøre med at jeg ikke har råd til nytt headset, og dermed prøver å tenke SELV mens jeg sitter på trikken. Som dere sikkert skjønner, så vil ikke engang legen min anbefale meg å tenke selv. Utrolig plagsomt, og det tvinger meg til å jobbe HARDT med å ikke bruke hjernen.


Men det er sikkert like greit... Denne hjerne-avkoblingen bidrar jo også en del til å blacke meg ut når jeg står oppreist. Dette skjer hele tiden, og det er flaut å bli hjulpet opp fra bakken av gamle folk som sliter med strak rygg sjæl. Ganske ydmykende er det og, så jeg svarer gjerne med å sparke krykkene langt av gårde, tenne på rullatoren og smelle av noen kinaputter i øra dems, mens jeg spiser opp wienerbrødet de ikke orket å spise opp på eldresenteret.

Hmm... Ok, jeg har vel egentlig aldri gjort det der, men jeg må jo si jeg kicka litt på tanken! (NOEN!!?? SPERR MEG INN NÅ!!!!)
ANYWAY!

I en desperat situasjon. Uten penger. Uten jobb. Uten noe særlig livstegn til et innholdsrikt liv i det hele tatt faktisk, så bestemte jeg meg for å gjøre det samme som andre i min situasjon gjør når hjernen nærmer seg kollaps...


Først, så svir man altså av masse penger man ikke har på pils. Helst altfor mye. Dette gjør at man kan koble ut alt tankebryet UTEN at det hemmer resten av kroppen!

Hmm.. Joa, det gjør vel kanskje det, men altså... Nå sitter man jo helst bare i en sofa og kulern da! GEEES! Dessuten så leder det meg videre til spørsmålet om middag. Som om man ikke har vrengt og solgt lommeboka fra før, så kjøper man jo jaggu pizza også! Ikke fordi det er så forbanna smart, men når man først skal sitte og reparere hjernen i en sofa, så er det jo SYKT tiltak og LAGE middag. HALLO!? Jeg er ikke tilbakestående lism.. Eller.. Jeg er jo det, men jeg er jo ikke DUM!?..... AAAAaargh, glem det...... JEG LIKER PIZZA!!!!!! JEG VIL HA PIZZA!!!!!!

Vi lever altså i en verden hvor det er FULLT mulig å bruke penger selvom man ikke HAR penger. Jeg vet ikke helt om det er bra eller dumt.....

Næ, det er bra!


Etter å ha lada batteriene til sent på natt, så dro vennen min frem sånn tv-spill. Nintendo eller noe sånt, og det var faktisk ganske så gøy! Jeg hadde på tidspunktet blitt SÅ emo at jeg NESTEN opprettet en sånn anonym-psykisk-gal-i-hodet blogg, så hjalp det å se litt lyst på ting igjen. Dermed så fortsetter jeg bare på en ikke-anonyme.psykisk-gal-i-hodet bloggen jeg har fra før av i stedet.

Men uansett! Spillet! Nei, ikke Paradise Hotell, men det som vennen min på Birkelunden hadde finni frem. Det var syyykt fett! Man bare fløy rundt å skøyt alle mulig folk, sprengte biler og stjal jet-fly. Nesten så jeg fikk meg et LIV faktisk.
Jeg spilte i MINST 30 timer!!!Se! Jeg har startet gjengkrig! Sykt fett!Wasted?? Hahaha, han mannen i spillet ble så full at at spydde blod og sovna midt i veien. L@IS! Tror jeg...
Når klokka var halv 4, så fant jeg ut at jeg ikke ville ligge i fosterstilling på Sofaen til venna mine alikevel, og spaserte den lange veien tilbake til den riktige siden av elva igjen. Etter å ha drukket ca 30 øl og spilt dette utrolig livs-realistiske spillet i MINST (!!!) 15 timer, så tok jeg meg selv i å bli ganske aggresiv over små ting. Ta f.eks dette skiltet som hang på veien hjem.


Dette tok jeg direkte truende...

Hadde jeg FORTSATT hatt bazooka, så skulle jeg LETT ha sprengt den dumme beskjeden RETT sør.


Videre på veien, så fortsatte jeg å gjøre sånn som i spillet. Jeg sprengte to politibiler, knivstakk litt gamle damer, og endte med å ligge i fortauet mens jeg spøy blod. Akkurat som i spillet. Det føltest godt. Det føltest VELDIG godt, og på Mandag skal jeg prøve å stjele gevær på GUNNER-sjappa igjen:)

WOHOOOOOO! PARTYYYYYY!!!!!!
Det er Lørdag formiddag. Halvor synes synd på seg selv, og spiser derfor godteri til frokost.LYFE<3

GRATIZ KLÆR<3<3Igår var det avsluttningspils med fotokurset jeg har deltatt på siden i høst.


Det er var absolutt hyggelig, men jeg skjønte at det var på tide å dra hjem da jeg begynte å sove i random trappeoppganger...Og vel hjemme, så forandret leiligheten min seg til The Factory. Akkurat det var jo litt kult da...Eller... Det var kult helt frem til idag kl. 15:00...

Da våknet jeg av at bilskole-læreren ringte meg for å avtale time. Når jeg tenker over det, så har jeg blitt vekket sent på formiddagen HVER dag i det siste. Brønnysundregistrene. If. HMS. Tja.... Alle sånne idioter som ikke greier å vente til JEG har LYST til å stå opp, før dem skal prakke på med de kjedelige telefonene sine.


Jaja... Til tross for en traumatisk og hard start på dagen, så kom jeg meg etterhvert ut av leiligheten og benyttet muligheten til å spasere litt i Bogstaveien. Det er så mye klær jeg er keen på, men så koster dem jo penger åsånn. Jeg synes slike som meg ( kun meg ) burde få klær gratis. Det er sykt nedverdigende å måtte betale for alt mulig, men en dag!  En dag er jeg godt nok trent til å kunne løpe av gårde med hva jeg vil. ÅJAAA! Da skal alle de dumme butikkene få se hvem som betaler da!! MOahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Etterhvert skal jeg såklart ta over hele verden, men et sted må man starte!


Men jeg fant faktisk noen klær, og jeg fikk dem faktisk gratis. NEI, jeg løp ikke avgårde med noe som helst. I skrivende stund, så løper ROTTA MI raskere en meg lism, men jeg fant plutselig et gjemt GAVEKORT i lommeboka mi. Smud...


Her konkurrerer jeg og Gråen i håndbak forresten!


Jeg pleier alltid å måle min atletiske tilstand opp mot rotta mi. Mye bedre en å måle seg opp mot f.eks gamle klassekamerater åsånn. Duvet.. De som endte opp med idrettslinja, militæret og andre sånne ting som TAPERE kaster bort tiden sin med. Altså... JEG har ikke liv, men DE!!!?? DE har jo faktisk SÅ lite liv at dem egentlig ER døde!

Men, jeg vant håndbakken da:)Anyway...

Etter en verdig morgen i bogstaveien, så fikk jeg faktisk gratis klær IGJEN! "Pål" trengte å arve bort noe gammelt skrot, og jeg takker så klart aldri nei.


Altså.... Jeg hadde tatt imot en FROSK om den hadde vært gratis lism...
GEEES! Jeg har så lite å bruke dagene på, men når jeg kom hjem igjen, så merket jeg at det var på tide å RYDDE igjen da. Det så faktisk ut som 16 godsvogner hadde kjørt TVERS igjennom stua mi.
F.eks, så har jeg diverse hauger med ting som ligger rundt på gulvet, og de vokser hver dag.


Det LEVER faktisk rare dyr i dem...
Etter at jeg hadde fått kustus på haugen, støvsugd en tarantella, og satt på en klesvask, så angrep jeg hyllene mine. Det ligger så mye dritt i dem, som jeg ikke har sett før engang. Jeg skjønner ikke hvor jeg har fått det fra, og jeg skjønner ikke hva det er forno.

Altså.... WFT! Hva ER det her lism?


Hvorfor har jeg det her?Til gjengjeld, så skal det sies... Det lukter ganske vondt hos meg!....................

fml.

My waste of life<3

Gårsdagen skulle jeg egentlig bruke til en rekke kreative og produktive ting, men så fant jeg ut at det egentlig bare ville være veldig slitsomt, så jeg satt meg på gulvet og tittet litt på tv isteden.


Macgyver vet selv at han ikke er fullkommen, men forstår at det antagelig ikke er lenge til.Han fyren HER er ikke helt god, vett!Og Macgyver bare...Jeg tror episoden handlet om hvor fet Macgyver er, og hvor teite alle andre er.
Nei... Det var nok på tide å komme seg ut. Jeg dro dermed til GUNNER-butikken og prøvde å stjele et gevær.


Dessverre, så satt geværene fast i veggen, så jeg måtte ta til takke med en dritkul BUE! Det spørs om man ser bua på bildet, for den er nemlig KAMUFLERT! Kuuuuuult:):):)
Ettersom jeg betaler 600 kroner i måneden for å kunne henge på Elexia, så gjorde jeg det.Jeg er sånn drittunge som kødder rundt og fniser på treningstudio. Skikkelig plagsomt. Jeg blir irritert SELV lism.


Og ikke minst FLAU! Hvorfor legger jeg ut det her på internett?  Geees, noen må kaste stor stein i hodet mitt snart...ÅÅÅÅÅÅÅåååååååååååååååååååå, nå ramlet jeg ut igjen:(
ÅJA!!

Etter å ha hengt litt på Elexia, så inviterte familien min meg over på Curry & Ketchup fordi dem synes jeg spiser for lite.


Jeg fikk HELDIGVIS tatt et kult bilde av meg selv, selvom det var sykt pinlig å posere slik med to HØNER i 2 timer før bestemoren min skjønte hvordan man tar bilde med det moderne fotoapparatet mitt.

Etter å ha fordøyd en krydra kylling, så dro jeg opp til gamle kollegaen min "Pål" for å ta noen pils.


Neida, vi drakk såklart bare vann.
Og truuuuru ikke "Pål" hadde katt?Etterhvert ble jeg bare SYKT kul.Og etterhvert ville jeg bare posere med alle Cypress Hill cd`ene til "Pål".
Jeg skyter deg med øllen! UGG!Det var på tide å stikke, så jeg dro hjem til slottet mitt på Briskeby og benyttet muligheten til å se siste episoden av Paradise Hotell på TV3.no.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Klokken er 13:30. Jeg har nettop stått opp, og velger altså å spise potetgull til frokost.Gråen spiser også potetgull til frokost..


Men altså, HALLO! Veit dere hvor tiltak det er å lage ordentlig mat til frokost eller? Det er tiltak NOK at jeg snart må GÅ helt fra Briskeby til sentrum, fordi jeg ikke har råd til trikken. Snike sier du? Såklart, men HVER gang jeg skal ta trikk gratis, så skal han 3 meter høye sivile kontrollør-afrikaneren med 2 hoder gi meg bot. GIDDER`U ELLER???

Dust...

ONE DAY AT THE SKEDSMO

Da jeg sto opp klokken 15:00 idag morges, så følte jeg meg relativt ufresh, og skjønte at mine dusje-vaner kunne ha noe med saken og gjøre. Det vil jo da egentlig si at jeg ikke har noen vane i det hele tatt, for det er minst en uke siden jeg dusjet sist. Tror jeg.. Men jeg husker egentlig ikke helt.

I stedet for å dusje, så valgte jeg heller å sette meg litt ned på dataen. Det er tross alt et ganske stort tiltak å dusje, mens det er veldig enkelt å sette seg litt på dataen. Jeg fikk lagt til et par Paradise-deltagere på facebook også, så ser på hele situasjonen som en stor jackpot.

Etterhvert så jeg nødvendigheten for litt luksus, så jeg kokte opp litt vann, og lagde meg kaffe. Dermed fikk jeg også brukt den nye koppen min, som jeg fikk gratis i posten for noen uker siden. JACKPOT!Alikevel, så skjønte jeg at det ikke var nok. Altså.. Gratis kopp er helt knall, men det kan da ikke være riktig at en oppegående (lol) gutt på 21 år, skal sitte hjemme og drikke kaffe klokken 3 på en tors... Tirsdag, ja.. Tirsdag!

Det kan da ikke være riktig, tenkte jeg, så jeg bestemte meg for å gå ut en tur.

Det var ganske kaldt idag klokken 15:00, så jeg fant frem den høyhalsa greia som lukta kattepiss fra skittentøyskurven. Nå har jeg jo kommet dit hvor kroppslukten min minner om kattepiss uansett, så det kunne umulig ha mye å si.

På veien ut ble jeg nødt til å gå en STOR omvei for å unngå DISSE menneskene.

Altså.. Gateselgere som står på stand er det VERSTE jeg vet. En ting er at dem plager vanlige folk, men det verste må nok være at dem later som dem liker jobben sin hele tiden! De skal liksom hoppe rundt og være skikkelige kule åsånn. Idioter ass.
De verste jobber for Elexia. Jeg håper Elexia-medarbeidere brekker benet, mens dem går opp rulletrappa feil vei. En vakker dag, så skjer det. Karma heter det, og da skal jeg stå først i kø for å ta bilde av dem. Forbanna apekatter! Jeg ville heller giftet meg med en sigøyner, skilt meg igjen, og latt hun få alle pengene mine fordi jeg ikke leser kontrakter før jeg signerer dem.

Apropos sigøynere. Gipsy Kings hadde konsert igjen!

Dem fikk ingen ting....
ANYWAY!


Denne gangen gikk turen, som du kan se på omgivelsene, til SKEDSMO! Jeg ANER ikke hvordan jeg havnet på SKEDSMO, men det var faktisk ikke så galt som man skulle tro. Dessuten endte jeg opp, av en eller annen grunn, med blant annet DETTE bildet.


Øøøøh?

En gang til.... Hva i alle dager er det jeg har mellom hendene? Har jeg rana en dum trygdemisbruker eller noe?


Jeg vet ikke ass. Som vanlig, så tror jeg jo ALLEREDE at dette innlegget handler om frosker...Jeg så det beste i å stikke hjem igjen. Jeg har ikke så mye å gjøre på SKEDSMO uansett...Vel hjemme igjen, så følte jeg meg ganske sulten.

Til tross for at jeg hadde brukt dagen på å spise 24 bokser med Stratos-kjeks, så ropte kroppen etter mat, og da helst av den typen man ikke går rundt og besvimer av hele tiden.


Jeg fant brødposen min etter å ha lett i cirka TO timer. I kjøleskapet....Jeg må SERIØST slutte å putte ting i kjøleskapet...


Stakkars Gråen. Jeg donerte bort den iskalde brødskorpa som var igjen.Også tok jeg meg litt vann til middag i stedet da, vettu!Geees... Er det RART jeg veier 43 kilo?

WHY I BECAME A RETARD! pt. 1Jeg er jo som alle vet et legendarisk menneske av den høyst unike sorten. Alt jeg tar i blir til gull, og ryktet sier faktisk at også JEG gjorde litt vann om til vin engang. Det skal sies at de som drakk vannet var ganske fulle fra før av, men til gjengjeld så VET jeg at jeg synger som en GUD i dusjen! Oh, yes!

Ingen kan motstå meg. Ikke engang denne gjengen.


Dessuten, så er jeg en kvinnesjarmør!

Legg også merke til den perfekte spray-tan`en min. Jeg fikk gjort det HELT gratis da jeg ramla tilfeldig inn i en butikk som heter photoshop!Men folkens!

Jeg har også vært et barn, og under oppveksten min, så var faktisk ikke hjernen vært til stede i det hele tatt! Om noen hadde stjålet den mens jeg sov, så hadde nok verken jeg eller dere merket stort til forskjell. (HINTHINT! TA DEN, TA DEN!!!)
Elemeter fra utsiden HAR faktisk hjulpet meg på vei til min bærende tittel, og dette innlegget skulle liksom dedikeres til noen av elementene som gjorde at jeg ble slik jeg ble. Litt av grunnmuren til min eminente eksistense! Oh, yes!


Her er jeg som liten forresten.


Og her er meg fra igår...
Men OK! Vi har et innlegg å skrive her!


Noen som husker denne?


Jeg hadde store planer om å flytte til Fort Boyard, etter å ha sett 90-tallets beste tv-serie for første gang. Løpe rundt med en svær gjeng, rope ting i kor, og slå på gong-gong hver gang noen svarte riktig på spørsmålene til han grisegutten oppi tårnet. Fangene på fortet var helt klart guttedrømmen, og jeg husker engang at jeg imponerende nok greide å GRÅTE theme-låta til serien en kveld jeg måtte tidlig i seng. Altså, HVOR var filmkamera, Fattern? Hvor var filmkamera......

Ok, da.. Jeg har alltid tatt med meg filmkamera alene ut i skogen. Vi legger den saken død, ok?Det var alikevel et problem...

Samtidig som jeg helst skulle ha løst oppgaver på Fort Boyard, så hadde jeg nemlig en voldsom trang til å......Til å VÆRE Macgyver faktisk! Jeg følte jeg hadde en stor oppgave foran meg, og kriminalitet skulle bekjempes på de mest upraktiske måter. Hele livet mitt har jeg sett opp til MacGyver, og rolleinnhaver Richard Dean Anderson var SJEF! Helt til han begynte med Sci-fi da, men før den tid, så var det KLART at jeg skulle VÆRE han.


Jeg VISSTE at jeg også kunne være Macgyver om jeg bare prøvde hardt nok! Jeg startet med å hooke meg en go`fresh hockey-sveis! Bare SE hvor hardt jeg prøver!


Faktisk, så prøver jeg fortsatt ganske hardt, for jeg photoshoppa nettop inn en tann i bilde da jeg desperat trengte regulering på denne tiden....
Dette var jo i de glade Asker-dagene. Gylne tider og alt det der. Men verden er jo under konstante forandringer, og Huldreveien i Asker ble iløpet av 90-tallet omgjort til en samleplass for enorme somalske familier.

Og meg da.Etterhvert ble jo disse også min omgangskrets, og jeg vil tørre å påstå at jeg ble streetwize i en alder av 4. I en alder av 6 hadde jeg min egen gangster-gjeng, og innen fylte 9 tok jeg mine første mug-shots hos politiet.Jeg så spesielt opp til en eldre kar, som stadig vekk kom hjem til meg for å telle sparepengene mine. Han kom fra en familie med 14 sønner, hvor 3 av disse het Abdi. De gikk under kallenavnene Abdi, Abdi-Lillehode, og Abdi-Storehode. Det var altså Abdi-Storehode jeg anså som kul. Ihvertfall før han begynte å gå naken rundt i Asker, mens han rana de gamle damene på Posten åsånn.

Jeg ville også bli gangster. Og etter å ha spilt ut Macgyver-drømmen, så dro jeg på min første (og siste) shopping hos Flava Streetwear. En butikk som IMPONERENDE (og skremmende) nok fortsatt finnes.


(Her skulle det egentlig være et gangster-bilde av meg med Flava-klær fra 17. mai 1998, men da jeg ikke fant det, så kompenserer jeg med et MINST like skremmende bilde fra kjønnsskiftet mitt samme år.)Jeg greide nemlig aldri å kjøre gangster-rollen HELT ut, og lagde meg etterhvert mange forskjellige forbilder opp igjennom åra. Her har vi bestevennen min fra 1999.ID-krisa gjorde meg svært usikker, og som 7 åring visste jeg FORTSATT ikke hva jeg skulle bli når jeg ble stor. Jeg eksprementerte litt rundt, og bestemte meg for IKKE å bli verken...


Dykker:Skuespiller:Eller....


Naken:

(Kan noen fortelle meg hvorfor jeg gjør dette mot meg selv?)Greit nok, så hadde jeg flaks som ikke endte opp som verken dykker, gangster, skuespiller eller naken, men det hjalp ikke stort at jeg endte opp med å bli VOKSEN isteden! Det er den desidert største tabben jeg har gjort, og jeg kommer garantert til å angre for dette resten livet.

(Igjen, kan noen fortelle meg hvorfor jeg gjør dette mot meg selv?)


Jeg får ta til takke med at jeg FORSATT er sykt kul. Om du er uenig, så minner jeg på at det er DINE skattepenger jeg kjøper unødvendige ting for! YESS!

Et innlegg. Stort sett om pinviner.Jeg fant ut at jeg trengte en ny utflukt. Dagene smelter sammen om dagen, og man trenger luft til hjernen for å kunne tenke klart. Nå tenker jeg aldri klart, men... Anyways!

Ut av kåken! Båttur! Yes!Det var ombord på båten at dagens meningsløse innlegget fikk sitt opphav. Det startet med at båten dro fra kai. Jeg befant meg i andre etasje, helt uten anelse om hvor jeg var på vei, og bestemte meg for å ta et bilde av meg selv.
Etter det satt jeg meg ned, og benyttet muligheten til å ta ENDA et bilde til av meg selv:)


Skjønner`u? Tipper det, og det var DA jeg oppdaget DET! Denne merkelige tingen, som lå i sete ved siden av meg!

"Jøss... Hva er det for noe spennende som ligger her?"  Tenkte jeg så høyt at de andre hørte det.Jeg ble sittende og observere denne rare gjenstanden en liten stund, men skjønte fort at den måtte fanges, og spares. Jeg valgte å putte det foreløpige, uidentifiserte objektet i brystlomma på den fake skinnjakka mi.Resten av turen klarte jeg knapt å sitte stille. Hvert sekund tok jeg frem den spennende fangsten, men det var først når båten la til havn at jeg fikk tatt en nærmere titt.
Er det en fugl? Er det et fly? Eller kanskje en åpen boks med makrell i tomat? Jeg forsto raskt at det var en EKTE pinvin jeg hadde mellom henda, og så meg derfor SVÆRT fornøyd.

I gledesrus gikk det dessuten opp for meg hvor jeg hadde havnet.


NESODDEN faktisk! Av alle steder, så hadde jeg altså havnet på Nesodden, og jeg ble ikke mindre sjokket da jeg tok en HELT tilfeldig buss og endte opp hos Sofs!!??

Jeg ble ganske satt ut av opplevelsen, og klarte altså derfor å gi fra meg min kjære pinvin.

VÆRSCHÅGO!


Litt kjipt, for etter at jeg hadde gitt fra meg den flotte pinvinen, så fant vi ut at det lå en kjempespennende, GRØNN (!) fisk inni pinvinen.

Sofs er vinner`n som har BÅDE ekte pinvin, OG kjempespennende GRØNN (!) fisk. Jeg står igjen som tapern, som ikke har en vanlig fisk engang. Eller... Kanskje jeg har det hjemme? Jeg husker jo tross alt ikke hva jeg gjorde for 5 minutter siden engang, og som vanlig, så mistenker jeg at innlegget mitt handler om rare frosker!!??

Ok, noen må SERIØST slå meg i hodet med en stein. Om noen møter meg tilfeldig på byen, så har dere herved fått LOV til å slå meg i hodet med en stein. Den BØR være stor og hard. Sånn her omtrent.

GJØR DET!!!


Uansett, da.. Ingenting varer evig, men pinvinen fikk jo ihvertfall en ganske flott plass.Dessuten, så fikk jeg til gjengjeld låne noen kule briller som jeg kunne ta bilder av meg selv med!Deretter dro jeg hjem igjen, og tok noen bilder til av meg selv. Uten briller, men med en kul høyhalset sak som jeg fant i skapet mitt. Den luktet kattepiss forresten. Nå VET jeg at kattene forfulger meg, og jeg skal fra nå av slutte å sove.DAMN! Jeg er så sinnsukt kul! Jeg forstår at dere er misunnelige....

When the Music`s Over!Igår valgte jeg å benytte bilen da jeg ble invitert bort til Moldenserne på Tøyen...Vel fremme på Tøyen fikk jeg fort utdelt et par morsomme briller, slik at vi kunne leke designere.ALLE hadde morsomme briller. De som ikke hadde briller var liksom HORE og NØØØRD åsånn!Etter noen timer på Tøyen, så merket vi som bor på riktig side av elva at det begynte å gjøre vondt i kroppen. Vi så det derfor nødvendig å komme oss fort over på riktig side igjen. Det er som ordtaket sier: Du kan dra Tøyen ut av Frogner, men du kan ikke dra gutten ut fra Asker.

Tja... Det er noe sånt ihvertfall.


ANYWAY!

Vel fremme på riktig side av elva, så havnet vi HELT tilfeldig på fest hos denne flotte damen.Det skal da også sies, at noen få timer i mitt nærvær gjorde drastiske forandringer.

Stakkars jente. Senere hørte jeg at hun endte opp med akutt-epilepsi og hudkreft. I`m sorry borry miss Jackson....Jeg møtte flere interessante mennesker, som lærte meg interessante ting. Charlotte lærte meg en del om trening og vann.Kenneth lærte meg en ny måte å drikke på.Deretter prøvde vi å kopiere et typisk danseband-platecover. Vi hadde fått det til om ikke NOEN bestemte seg for å sove.Noe slikt var det vi prøvde på. Ihvertfall jeg.

Ingemars<3<3Etter å ha ødelagt ryktet mitt, så fant jeg det smart i å stikke av gårde til DENNE gjengen. Vi har nemlig vår egen forbryter-bande, så det er viktig at vi møtes i ny og ne! Det skal sies at vi ikke begår så mye innbrudd enda, men vi SNAKKER i hvert fall en del det.

Huff, jeg så meg smart nok til å stikke HJEM! Og hva betyr det?

Nettopp!Og som vanlig ble pizzaen stående i ovnen en time for lenge...Fort gjort, men da har man jo muligheten til å eksprementere litt. Jeg er blitt en ganske god kokk når det kommer til oppvarming av pizzaer, så jeg bare la på masse ost, og tvang meg selv til å synes det var digg. PERFEKT!Så tok jeg et par bilder av meg selv, før jeg sovna. På sofaen såklart.Jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg alltid sover på sofaen når jeg har en flott seng. Jeg henter jo liksom ut dyne, laken og pute.
Jaja. Det er ikke alltid så lett. Jeg husker jo knapt hva jeg gjorde istad. Faktum, så husker jeg ikke lenger hva innlegget handlet om engang, men jeg trooooooor det hadde noe å gjøre med morsomme frosker?Ikke det, nei? Neivel...............


Men jeg VET ihvertfall at fikk DENNE mms`en iløpet av kvelden.

Jeg begynner snart å mistenke at noen har dannet en konspirasjon mot meg. CIA f.eks. Jeg VEIT at CIA hater meg en del fra før av. Jeg har ikke noe imot katter, jeg bare SKJØNNER IKKE hvor alle kattene kommer fra. HALLO! Jeg trodde vi bodde i Norge lism? Her har vi mini-gris og mini-kuer åsånn!


Jeg tok derfor på meg den fake skinnjakka mi, og stakk! SKJØNNER`U!

Ikke det, nei? Tenkte meg det.. .....        ....................................


Huff, jeg er så sinnsykt tilbakestående. Stikker å griner litt i badekaret igjen, jeg...........


Hils mora di fra meg, da!

NIGHTWATCH!

Jeg har funnet ut at jeg i gjennomsnitt tar rundt 200 bilder av meg selv hver dag. Jeg synes jo selv at jeg har et ganske så morsomt utseende, så det å titte på bilder av meg selv hele dagen er jo helt klart givende. Det er på den måten jeg f.eks spotter en og annen sjelden kvise.

Her om dagen, så slo det meg alikevel at det å bruke tiden sin på å avfotografere seg selv eeegentlig er ganske kleint. Derfor dro jeg til et kjempe-profesjonelt foto-studio, slik at noen andre kunne ta bilder av meg isteden. Kjempesmart!
Dessverre, så godtok dem ikke pistoler i studio, så jeg tok med meg en klokke isteden. Damn you, studio!!!

Først fant vi ut av en del interessante ting, som at jeg faktisk ER tilbakestående!


Og så fort dem ba meg om å ikke se tilbakestående ut, så valgte jeg visst å bli en HUND isteden! Geees, skal det ingen ende ta?


Og siden vi først er inne på klokker her! Altså, her er JEG original, også finner jeg ut at sveklingen Leonardo DiCaprio driver å hermer etter meg! Copycat ass.

Halvor:


Leonardo-svekling:

Ærlig talt! NOEN bør kanskje vurdere å finne sin egen stil snart? Jeg lagde faktisk en film om båter som sank åsånn engang også, og breial som han er, så RAPPA han jaggu den foran fleisen på meg også. Skikkelig kuk han Leonardo ass...

Nå veit ikke jeg hvor mye klokke dere kommer til å kjøpe av å se på disse bildene, men jeg tror vi kan slå fast at ingen kjøper Leonardo sin ihvertfall! Jeg hadde nok heller kjøpt BÆSJ, en å kjøpe Leonardo sin klokke lism!

Legger med et bilde som jeg fant på internett for å illustrere hva jeg mener med bæsj.


Dessuten, så vet jo alle at Leonardo DiCaprio er tilbakestående han også. Mer en meg til og med! Han er faktisk tilbakestående OG hund SAMTIDIG!
Jeg skal TA`RÆI Leonardo! Plagiat-møkkamann! POP, POP, POP THE GLOCK!!!


Men tilbake til saken! Meg altså, for jeg er mye fetere en Leonardo uansett. Ihvertfall i Tangerudbakken-setting!

WOHOO!


Sofsen pleier å spørre meg om det gjør vondt å være så dum.

Det gjør, UTEN TVIL, vondt å være så dum...


Og etter en velykket photoshoot, så tok jeg på meg den nye jakka mi, og spaserte av gårde.


På veien fant jeg ut at jeg var RELATIVT sulten etter en lang dag i studio. Etter å ha lett rundt en stund, så fant jeg litt gratis proteiner.


Yæck.. Vakke no digg alikevel.


Også registrerer jeg ved gjennomgang av bildene her, at Leonardo DiCaprio tydeligvis har rappa den nye hvite jakka mi!

Drittsekk ass......

Et innlegg om Redbull, NAV, og Halvor.

Ærlig talt NAV! Jeg forstår virkelig ikke hvorfor jeg må bruke så mye av tiden min for at dere skal gi meg litt gratis penger!

Altså... Her drar jeg ned til NAV støtt og stadig for å be dem om å sette over gratis penger på kontoen min, også får jeg alltid beskjed om å skrive søknadsskjema. Problemet her i gården er at jeg synes det er dritkjedelig å skrive søkndadsskjema. Jeg vil bare ha pengene. Gjerne i kontanter. Aaaargh. Dette er beviset på at det norske samfunnet ikke fungerer. Når man må drive og skrive søknadsskjemaer hele tiden. Geeees.

Men ok da. Her i gården trenger man penger, så jeg får vel bare skrive den der søknadsdritten da! Skal bruke HELE livet mitt på å skrive søknad, jeg! OK??? HæHÆÆHÆÆÆÆ!????Vel, så tok det bare 5 minutter da. Jeg følte for å benytte bilen ned til gratis-penger-bygningen.RedBull sponset meg faktisk med denne bilen siden jeg har ADHD. Dem fant ut at jeg aldri kommer til å kreve gratis RedBull uansett, så var faktisk en rimeligere løsning i lengden.  VET DU (!?) hva som skjer hvis jeg drikker RedBull?


Dette skjer om jeg drikker RedBull...


For ikke å snakke om hva som skjer hvis jeg lager meg en Jägerbomb... Vil dere vite? VIL DERE???


OK, da...Gees, jeg sporer av...

På NAV-kontoret brukte jeg opp 30 minutter av mitt verdifulle liv, på å vente. Det var under denne seansen at jeg oppdaget romskipet de har plassert midt i lokalet.Jeg måtte såklart ta et bilde av meg selv foran romskipet....

Problemet på dette bildet er at man ikke ser at det er et romskip lengre. Jeg kunne tatt fler, men er du KLAR over hvor YDMYKENDE (!) det er å ta bilder av seg selv hele tiden?? Det sitter masse folk og ser på meg her lism.

Jaja, jeg er i hvert fall mye kulere en dem da. Hah.. De har jo ikke jobb engang!................... Åja...   :(Uansett.. Da jeg endelig fikk møte penge-sjefen, så fikk jeg beskjed om at jeg må vente i TO måneder før jeg EVENTUELT får penger. HALLOOOO??? Jeg har jo lyst på penger nå, og håpet såklart på å få dem nå også... Jeg hadde til og med tatt med meg pose som jeg skulle putte dem oppi.I ren desperasjon løp jeg inn på Video Nova. Jeg var sint, og så meg rent NØDT til å ta et bilde av meg selv.


Det var jo ihvertfall ikke noe gøy, så jeg dro hjem og tok bilder av meg der isteden.
DEEEER, ja.... Det hjalp. Nå skal jeg bruke resten av kvelden på å stalke Paradise Hotel-deltagerne. Det er nemlig fortsatt noen av dem som ikke har godtatt meg på facern!Og dem som HAR godtatt, dem vil ikke svare:(
Jeg har med andre ord NOK å drive med, og ansvaret ligger nå på NAV, slik at jeg kan bestille meg flere slike...STIKK UT OG VELT SØPPELBØTTER IDAG, FOLKENS! DET ER KJEMPEGØY!

Et lite innlegg, delvis om såpe.

video:soap


Noen andre en meg som husker denne?Altså... Poenget med denne filmen var å vise frem gleden av å kunne åpne opp en ny pakke såpe, etter nesten 2 lange år på veien med den gamle traveren.

Onsdag 17. Mars, så skulle dessverre denne gleden vise seg å være kortvarig løgn! Såpens svar på LUREMUS!!!Det som startet som en kjærlighetshistorie om en mann som var glad i såpe, skulle altså ende som en makaber og depressiv intriger. Kun sett av psykotiske jenter i midten av tenårene!

Ja, og meg da...

Ikke spesielt hyggelig, nei!MED ANDRE ORD!

Hvis du er et menneske som er glad i dritt, som f.eks denne fyren:


DA kjøper du såklart denne!

La oss kalle denne dyre dritten for champagnediarè. Namnam.


MEN(!!!!!!) Om du skal du kjøpe deg en kurant såpe av den fancy typen. Da kjøper du denne, gitt!

Og jeg beklager såklart sterkt for at jeg ikke avfotograferte dette stykke kunst av et såpestykke for 2 år siden. Man vet ikke hva man har, før det er borte!


Per dags dato skal jeg fotografere meg sammen med flere av tingene mine, just in case jeg mister det...


Eggene mine<3<3<3Rottematen min<3<3<3Stor sjans for at jeg kommer til å savne pit-bull rotta mi også<3<3<3Vinterskoa mi skal absolutt ikke kjimses av. Jeg har allerede mistet èn, may he rest i peace!Spaghetti. Jeg spiser spaghetti HVER dag, så denne pakka holder nok ikke lenge.......Det blir trist å se Jiffen min gå tom. Jeg fant den i vaskevogna til Elexia på Majorstua en kald vinterdag i 2007.

Ikke godt brukt sier du? Jeg bruker den med omhu.


Det ville vært vondt å se hjelmen ta fyken.. Ida fant den på Metallicakonsert i fjor<3<3<3Huff.. Jeg har så mange ting jeg ville savnet... Tenk om jeg skulle miste julegaven fra gutta:(

Livet er kort, folkens! Ikke kast det bort på tull!
ANYWAY! (avsporingavsporingavsporing)

Skal DU kjøpe deg såpe, KUN fordi du er like blakk som meg, og har et ønske om å vaske deg på hendene?

Da kjøper du denne.Det KAN også være lurt å invistere i en slik en, ettersom at europris-såpa har litt svekket tillit med sin ubetydelige prislapp.Noe som, spesielt på vinteren, BRÅTT tørker ut hendene, og gjør deg avhengig av denne!


Og til dere som er fattigere en meg. Sigøynere åsånn..

+ Økopakninger med Antibac finner man nok relativt tilgjengelig hos ditt lokale sykehus. Jeg tror dem er gratis.
+ Europrissåpe tilsvarer 7 panteflasker. Jackpot om du finner 2 store!
+ Fuktighetskrem... Hmmm....

Whatever...

Vask dere på henda, folkens! Hilsen en som dusjer MINST 3 ganger i uka!

(PS: Slut og retteskrive meg! Jeg er bare, søt når, jeg skivrer feil!)

Byromanse med innslag av laser-øyner.Idag har jeg vært på byvandring igjen, og turen gikk blant annet til Partysvensken på Birkelunden.

Her har`u oss!Og her ser du Birkelunden "sentrum". Her snakker vi faktisk det største kjøpesenteret i Oslo etter Oslo S og Mortensrud.BTW! Har du sett Lennart?Nei, ass...Jeg endte opp med flere gevinster etter dagens runde i Tigerstaden. Blant annet denne morsomme, men ellers ganske stygge capsen.Gråen ville også ha caps.Her snakker vi virkelig rotte av FØRSTE klasse! Jeg ga brått capsen til henne, og mistenker at hun hypnotiserte meg til å gjøre det med laserøynene sine.

Huff... Nå går jeg med Canon jakke igjen. Jeg MÅ slutte å gå med klær som tilhører jobber jeg ikke jobber i...
 

Damn! Mens jeg fortsatt var i transe pga hypnosen, så klarte jeg å knuse yndlingsglasset mitt! Bruker et tidligere bilde for å illustrere.NOOOOOO!

Jeg har tross alt en lang historie med dette glasset, som jeg ga meg selv utenfor en bensinstasjon, en sen sommerdag i 2008.

Gråen skal få svi for dette, men jeg tør ikke gjøre noe enda. Hun har fortsatt laserøyne...Jeg må rette fokus over på noe annet. Jeg starter med å se alle KLM filmene mine.

THUNDERDOOM<3

Det har vært en interessant og givende helg. Fredagen startet jo som vi husker, med at mitt beinharde forbilde fødte tidenes råeste baby. Håper vi blir enige om å døpe henne til noe litt spenstig. Maud Angelica for eksempel.

2 timer gammel, og flexer muskler allerede. Akkurat som bror sin!


Etter besøket på sykehuset, så tok jeg trikken til Bislett Kebab for å kjøpe inn min daglige dose junkfood.

Linnèa bor faktisk i leiligheten med det markerte vinduet, og har egen inngang til kebaben!KEBAB!Også har jeg har tatt ENDA flere katte-bilder!

PS: Om noen kjenner igjen noen av kattene, og vet hvor de kommer fra. Vennligst si ifra, for jeg har virkelig ikke peiling....


Etter et vellykket måltid, så begynte jeg å snuse. Jeg slutta igjen etter ca 5 minutter.Jeg trengte et liv, og ringte vennene mine. Her har vi blant annet Ida og hennes narkomane kjæreste. Jeg tror han het Roy.Sammen gjorde vi byen utrygg på DENNE måten..Heldigvis, så var dette åstedet det IKKE skjedde.Etter at politiet stakk, så måtte vi finne nye kulisser til alle pose-bildene.

Perfect!

YES!


Okay, jeg kjøpte meg tydeligvis noe pizza da, og stakk hjem.

På lørdagen, så stakk jeg tidlig ut i byen for å nyte livet. Jeg fant TIDENES feteste sjappe.

Jeg skal med andre ord ALDRI betale meg inn på et utested igjen!


Så stakk jeg en tur ut i skogen og forurenset verden litt.

PS: Jeg fiser også! Møkkajordklode!


Etter at jeg hadde forurenset ferdig, så fant jeg min kommende kone på Jernbanetorget! Vi skal gifte oss i verdensrommet!Og mens vi snakker om utested, så hadde Natt&Dag mæd party på Ingensteds igår.


Dem hadde billig blogge-øl der, og etter å ha knust minst 20 flasker blogge-øl i gulvet med vilje, så danset jeg foran et filmkamera en times tid. Om filmen havner på internett, så blir nok bloggen min aldri oppdatert igjen.....

ANYWAY!

På veien hjem, så tok jeg merkelige bilder av meg selv igjen...Rev ned utallig mange slike...Hmm?Og såklart...

BTW! Sjekk hvor utrolig kvalmende pizzaen var a! Æsj, tror jeg stikker å brekker meg ass...


Helgen er i prinsippet en grusom tid. Sånn sett var det jo ganske dumt å slutte i jobben, for nå er det liksom helg HELE tiden. Flaks jeg vet å slappe av....Og imorra blir`e NAV!

(Y)

ET INNLEGG DEDIKERT TIL ÅRETS RAMMESTE DAME 2010!

Jeg vokste opp alene sammen med Faren min igjennom hele min barndom. Vi levde slaraffenlivet i Huldreveien i Azker, og hadde ingen hast med livet. Jeg er en generelt tiltaksløs type. Fattern er også glad i å slappe av.

En vakker Påskedag i 2003 skulle alikevel livet mitt få en drastisk endring, for ikke å snakke om Pappa`s singelliv. Fatter`n fant ut at det ikke var noe moro å være singel lenger, og gifta seg med TIDENES dame etter få måneder. 20. Desember 2004 kom gaven jeg hadde venta på siden min egen fødsel i 1988.

Lillebroren min titta frem etter 9 lange måneder i reiret, og tok verden med STORM!

Gangster. Akkurat som broren sin! Og jammen har vi ikke funnet på mye sprell sammen også!Jeg har tidligere hørt at en fødsel NESTEN er like vondt som å få en fot tuppa opp i skrittet. Alikevel, så må jeg knele for det andre kjønnet, da en fot tuppa opp i skrittet kommer uforberedt. Ihvertfall i de fleste av tilfellene.

Når man skal føde, så er man HELT bevisst HELE tiden, og jeg tror en mer kurrant sammenligning f.eks kan være å skjære av seg hodet med en sløv kniv. Det anbefaler jeg såklart ingen. Jo. Nei... Jo. MEN, med andre ord, så skal man være ganske beinhard for å presse ut en unge. Beinhard. Èn unge.

Og her kommer nyheten!

Etter 5 år, så var altså min små-gærne stemor klar IGJEN, og IDAG fikk JEG en LILLESØSTER!

YEAH!


Ikke var det nok med å få kustus på Azker`s slappeste gutteklubb, og atpåtil føde ungen til en av dem! Her snakker vi altså om å føde ÈN UNGE TIL! Da snakker vi TO unger, og det er liksom beinhardt å føde èn!? Her snakker vi faktisk beinhard av en annen dimensjon! HallO?

Altså... Jeg har tuppet meg selv i skrittet opptil FLERE ganger idag, men er enda ikke i NÆRHETEN av å bli like rå. Jeg bøyer meg i støvet, og prøver å legge vekk tankene om å skjære av meg hodet med en sløv kniv. Stemora mi er BEINHARD!

BEINHARD, sier jeg!


Fatter`n! Din hingst! Du har skaffa deg den rammeste dama, og atpåtil vært smart nok til å innvie nye medlemmer i familien vår. Lillebrutter`n er enig!


FOLKENS! Jeg er ikke en slik sosiopatisk kommentar-jeger, men idag håper jeg alle som besøker meg gir en kjempehilsen til stemoren min som tross all sunn furnuft, bidrar til å gjøre familien min ENDA sterkere en den allerede er!

HURRA FOR LIVET! Hilsen en arbeidsløs pessimist, som liksom ikke liker noe....

NAKKESKUDD

Idag sto jeg opp rundt klokken 11. Jeg var ganske sulten, og fant ut at vårruller IKKE er et alternativ til frokost. Jeg liker jo ikke vårruller, så jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg valgte å spise det...Ettersom at enkelte faktisk LESER det jeg skriver, så må jeg si jeg begynner å blir svært engstelig. Alikevel, så har jeg en usedvanlig sterk trang til å minne om meldingen jeg fikk om brevpostsending igår.Jeg skjønte at det måtte være noen som ønsket meg godt, så jeg anså dette som den perfekte unnskyldning til å dra ut av leiligheten en tur. Jeg tok meg en utflukt, og på veien fant jeg en usedvanlig kul sykkel.Livet var godt, og på postkontoret kom en av tjenerne mine løpende med posten, da han så meg glinse bak disken. Verden er god når man er æ-kjendis.

Ålreit type. Han er homien min, og har gode kontakter med gutta i ZZ top.Ja, se her du! Pakke å greier. Sikkert Louis Vuitton som skal smiske igjen....GRRRRR! My precious!Først trodde jeg noen hadde sendt meg en slags bunad.Men så var det faktisk noe ENDA bedre!

GRATIS kaffekopp.... OG SHOTTEGLASS!!! WOHOO!


Jeg ble SÅ glad at jeg måtte gjemme hodet inn i et TRE på vei hjem!HEYHEY!Helt utrolig. Jeg måtte RETT hjem å prøve!Oh yes!Kompisen min sovna..Mens jeg bare ble SYKT fet... Såklart....

Arbeidsløs lasaron på Nesodden.

SE! Jeg er GUD!Nei`a... Jeg er ikke det, men jeg er ihvertfall Kongen av min egen hage.....
Huff... Jeg er så mye inne i leiligheten min, at jeg blir gal. Dessuten har NextGentl av en eller annen grunn redusert hastigheten på internetten min...


Det skulle da f.eks vært et bilde her?


Ja, det var faktisk SÅ tregt at jeg ikke kunne stalke årets Paradise-deltagere engang!

Flaks jeg rakk å printscreene...

<3<3


NextGentl er noen MØKKAFOLK! Hvorfor må absolutt JEG drive å betale regninger hele tiden? Jeg har jo ikke jobb en gang!

Jeg merket at jeg begynte å bli sprø, og skjønte at jeg måtte komme meg måtte ut. SELV T-BANEFORENINGEN SYNTES DET VAR PÅ TIDE AT JEG KOM MEG UT!Det var på tide å færra til Mexico! Nesodden ihvertfall...Nesoddinger er noen rare folk, men dem sørget for å gi meg en behagelig tur i en desperat livssituasjon. F.eks, så kunne jeg overhøre noen gamle karer på båten diskutere Disneychannel. Deretter begynte en annen gammel kar å fortelle et spennende eventyr. Akkurat høyt nok til at jeg også kunne høre på. Tottaly worth 30 kroner. Det var behagelig, og jeg kjente jeg trengte ferien. Til Nesodden altså...

Ja, se her! Her kan vi se tollen på Nesodden, mens de passer på at ingen smugler med seg f.eks Østeuropeere i bagasjen.Etter en fortreffelig busstur inn i fastlandet, så fant jeg omsider huset til Sofsen. Slik ser det ut!Meget urbant og stilrent. Jeg måtte ta et bilde til. Av meg selv såklart.

OI! Hva skjer i vinduet bak meg?Aaa... Bare Sofsen som kulern på rommet sitt. Hey Sofs!

Nydelig jente! Hun er egentlig veldig glad i meg. Hun bare viser det ikke så ofte=SHjemme hos Sofs har dem det litt anderledes en hos andre mennesker. Dem bruker f.eks et ganske high-tek og nytt bestikk. Supertrendy i Hong Kong har jeg hørt.Dessuten har hun en kjempesøt, død hund.

Og tanken er jo egentlig veldig god. Altså... Hvorfor skal døde dyr absolutt kastes? Er dem ikke bra nok for oss mennesker?


Jeg tok meg selv i å ikke ønske meg døde husdyr, men nå vurderer jeg å ikke begrave den døde rotta mi alikevel. Flaks at hun FORTSATT ligger utafor. Gjenbruk folkens! Gjenbruk!


Nei, huff, stakkars.. Jeg burde kanskje passe på den levende rotta mi isteden. En rotte med hjerte for spaggethi vel og merke.ANYWAY! (Gees, jeg sporer av...)


Sofs syntes jeg så ut som en arbeidsløs lasaron, noe som forsåvidt stemmer. Hun hentet saksen, og klippa meg litt fin og fresh. Prøvde ihvertfall. Jeg er jo tross alt fortsatt en arbeidsløs lasaron...Whoops!Jeg fikk litt noia, og rømte til Oslo igjen... Denne gangen var det ingen gamle folk som leste eventyr på båten, så jeg tok litt bilder av meg selv isteden.
Vel hjemme, så oppdaget jeg at det lå et KJEMPESPENNENDE brev i postkassa!Jeg vet ikke hva det er for noe, men jeg feiret oppmerksomheten, med godteri, uansett.


Huff. Jeg har ABSOLUTT ikke godt av godteri!Jeg så mitt snitt i å ta flere bilder av meg selv isteden...

Sov godt, Møkkafolk!

PS: Nettet mitt er fortsatt tregt, og det tok meg rundt 8 timer å lage dette innlegget! FML...... Håper INGEN ansatte hos NextGentl sover godt!!!!

Et vandrende, sosialt selvmord.Igår hadde jeg en STRÅLENDE aften, basert helt og holdent på andres vegne. Jeg elsker begrepet sosialt selvmord, og ble underholdt av både Cops, OG en kjempeflott dokumentar om guttaklubben Outlaws, som handlet om en gjeng tilbakestående Østfoldinger som på imponerende vis har bestått motorsykkel-sertifikatet. Klapp på skuldern gutta!

DE FREDLØSE!!!
(Se den! OMG)Jeg trodde kvelden var reddet, men jeg hadde bare delvis rett. Dagen skulle nemlig bli ENDA bedre. På SELVESTE kvinnedagen (Grattis) skulle nemlig også JEG få en gave!

For å si`re sånn:

Morgenen 15.Mai 2009 våknet jeg til en følelsen av tomhet, og jeg forsto fort at en viktig bit av livet mitt manglet. Kvelden før var det en nervepirrende avslutning av Norges BESTE tv-serie siden 7 søstre, og hodet mitt har fungert som et vandrende spørsmålstegn siden.Ja, jeg snakker såklart om Paradise Hotell, og igår fikk jeg plutselig deler av livet mitt nogenlunde tilbake. Dessverre, så glemte jeg å installere minnekort i kamera da jeg tok kveldens SYKT fete paradise hotell bilder.

Jeg kompenserer med denne vinner`n...

SPORT ass... Jeg har sett SPORT i 10 måneder, og jeg liker ikke sport engang! Jeg skjønner ikke forskjellen på håndball og fotball lism...


ANYWAY!


Paradise lism..Etter kveldens episode dro jeg frem litt ildvann og skålte høytidelig med min gode venn. Han heter Nabo.

Vennligst ikke kommenter overarmen min. Jeg hadde akkurat bola, så den hadde litt sammentrekninger:S


Livet var en smule verdig igjen. Det er klart... Det hadde vært ENDA bedre om jeg hadde fått være med. Jeg er jo tross ALT et vandrende, sosialt selvmord selv, og ville glidd rett inn med resten av dustegjengen.

Jeg ble liggende en stund i drømme.Deretter hadde jeg et rollespill med meg selv, som skildret alle intrigene fra fjorårets sesong. Jeg er ganske flink, og melder min ledighet for National Teateret. Og Paradise Hotell 2011 såklart...


Jeg sovnet tilslutt i gledesrus denne kvelden. Tiltross for at klokka brått ble 04:00.Greia var nemlig den, at jeg blei sittende oppe å gjøre noe av det som opptar MEST av min tid. Vi snakker selvfølgelig om å sende pinlige og sjenerende meldinger til jenter jeg egentlig ikke kjenner på facebook.Herregud... Jeg skjønner ikke hvorfor jeg legger det ut HER heller lism. Det er liksom ikke ment for å være morsomt heller. Jeg tror faktisk at jeg er flink på dikt. Ihvertfall etter at klokka har slått 04:00...


Jeg trives ikke med det her. Når klokka blir såppas mye, så har jeg ikke kontroll på meg selv lengre. Hvorfor gjør jeg dette? Grøss....


ANYWAY!

Inatt, mens jeg spaserte litt rundt i leiligheten min på jakt etter noen nye venner, så oppdaget jeg plutselig et brev fra NAV! Der stod det at jeg skulle være på møte hos dem klokka 09, altså 5 timer senere. Damn...
Jeg synes det er veldig rart at NAV velger å ha disse møtene så tidlig, når dem veit at deltagerne er arbeidsløse.Det er jo liksom litt av fordelen med å være arbeidsløs! Man vil jo gjerne sove lenge åsånn, men okay... 5 timer senere, altså for 2 timer siden, så møtte jeg opp på NAV hvor jeg raskt ble bedt å gå i en skamme-seg-parade med resten av taperne.

Det var jaggu ikke mange som gadd å stå opp for å rekke møte, og jeg kan love deg at det ramla av et par til her også.
Selv beholdt jeg verdigheten ved å leke sivilist, og spytta litt på de andre arbeidsøkerne åsånn, slik som resten av tilskuerne gjorde. Jødemarsjen kalles det visst i ekstreme miljøer.

LOL..


Så var det møte. Kjempeinteressant. Vi lærte at man må huske å signere skjemaer åsånn. Selv gleda jeg meg bare til å få masse cash i lomma, så jeg ble SYKT skuffa da jeg ikke fikk annet en et dustete skjema som jeg måtte signere. GEEES! NAV har virkelig ikke lyst å gi meg penger! Jeg tok et bilde av meg selv i frustrasjon. Det pleier å hjelpe.

Terapi.


Så stakk jeg hjem å lekte litt med den eneste vennen jeg fant i natt...

Hun liker visst ikke tyggis.

Damn... Jeg har begynt å skrive masse igjen. Det er jkepme plasgomt fr meg orkre ike og les korekttur lengr.

NÅR SKAL NAV DELE UT GRATIS LIV?

Neglelakk-rehab

Igår fikk jeg en bekymringstelefon fra tanta mi. Hun hadde fått med seg mine siste dagers aktiviteter og ba meg over på krise-middag. Jeg hoppa inn i bilen, og kjørte bort.

Og jeg som ikke har lappen engang!

Ved meldt ankomst, så fikk jeg utdelt en slags ny form for sprit, og noen ødelagte q-tips. Deretter ble jeg bedt om å fjerne den kule neglelakken min. Jeg vegret meg litt, men så tømte jeg en vin-flaske bak ryggen hennes. Da gikk det bra.


Jeg brukte ca 10 minutter på å fjerne det nye imaget mitt. Jeg følte det hele som en stor påkjenning, men etter flere timer med intens gråting, så skjønte jeg at det egentlig var det beste. Jeg er jo tross alt en mann, og burde ikke ha turkise negler.
Nå lurer sikkert... Ingen... På hvorfor jeg ikke har fortalt noe meningsløst om middagen enda, men jeg kan jo lufte det alikevel. Jeg spiste SUNN mat!
Da stil-imaget mitt røk med de turkise neglene, så ville jeg ikke drepe junkfood-imaget mitt også. Jeg droppet dermed å ta bildet, selv om det på dette tidspunkt ikke ville hatt noe å si, da jeg fortalte noe meningsløst om middagen uansett.

OMG, jeg er stusselig.Jeg fant det best å bare tryne til sengs. Tanta mi turte ikke å gi slipp på meg, sånn i tilfelle jeg skulle løpe ut å lakke neglene igjen, så jeg sov der.Jeg sover jo såklart eeegentlig naken...

Og OM noen lurer, så photoshopper jeg tennene mine. De er brune.....VIPS! Så var det en ny dag. Jeg merket at kroppen var renset for turkise avfallsstoffer, og feiret med å spasere litt i Bygdø Allè. På veien kom det en kul politibil forbi, som jeg ville ha et bilde av. Jeg faila....Jeg gjør det nok best innendørs, så jeg stakk til Elexia for å bole litt.

Som dere skjønner, så trener jeg jo MINST en gang i måneden. Powerboy 4 LYFE.


Etter en deilig og forfriskende treningsøkt, så stakk jeg hjem og gledet meg til å slappe av litt. Dessverre ble gleden kortvarig da Sofsen bare MÅTTE sendte meg tidenes MEST skremmende link på facebook-chatten.


Hun gjorde det sikkert bare for å erte meg, siden jeg er stusselig åsånn...Og siden dere forhåpentligvis ikke gidder å skrive over linken, så ser altså resultatet SLIK ut.En ting er at han idioten er Retard, men HALLO!? HVEM.... Jeg sier, HVEM er det som lar seg avbilde SLIK med en klovn? Altså.. Hadde det vært Ron Jeremy, så hadde det jo vært fett, men dette er ikke Ron Jeremy. Dette er en klovn. Det ER liksom ikke kult, SELV om du har fått betalt for å ta på kvise-tissen hans. Gees... Her prøver jeg så godt jeg kan å forklare hvor nørd jeg er, også kommer han idioten der å ødelegger hele tiden. Jeg hopper ut av vinduet ass..

PS: Jeg bor i første etasje...

KONG HALVOR - ARBEIDSLØS LEIEMORDER

Igår dro jeg på besøk til Norges største, svarte hull. De fleste tenker nok nå på steder som Raufoss eller Dombås, men jeg må nok skuffe. Norges største, svarte hull er faktisk AZKER og her tilbrang jeg gårsdagen. Party Factor 9!

Jeg har fortsatt turkis neglelakk, så jeg følte at jeg måtte ha en litt matchende outfit for anledningen.


Deretter byttet jeg til noe litt mer komfortabelt, og spilte litt gitar. Jeg kan Nothing Else Matters riffet UTENAT!


Good times. Etter et hyggelig og vellykket show, så røyka jeg en fugl.


For dere som ikke har røyka noe særlig fugl før, så blir man litt øltørst.

Halloooo!


Nei.. Det var på tide å finne frem litt morsomme party-effekter. Ingen våpen, ingen fest pleier jeg å si.

Eeeey!


Skjønner`u? Du skjønner....

PS: Jeg kan skrive navnet mitt i snøen når jeg pisser, også..."Det er tøft å være farlig. Kult og være kriminell. Spre litt frykt på byen, på en fredagskveld"


Jeg sjekker alltid damer på denne måten lism...


Skjønner ikke hvorfor jeg alltid blir arrestert når jeg sjekker opp damer. Skjønner det VIRKELIG ikke.......Jeg har drept SYKT mange insekter med dette underverket.


Og slik at alle får det med seg. En HVER mann bør eie en bajonett.Og bare sånn for å avslutte nok et meningsløst blogginnlegg... TROR du ikke jeg har ordna meg ET NYTT bilde av meg selv med kattepus? Helt sykt. Skjønner ingenting.Livet er herlig, folkens!...

PLAYBOY MANSION

Igår inviterte jeg ALLE vennene mine på besøk for å slippe å røyke sigar alene. Det er nemlig veldig trist, og SYKT stusselig...

Og enda mer stusselig blir det, når jeg rigger opp kamera og tar bilder av meg selv. Huff. Alle sier dem trenger et liv om dagen, men jeg TRENGER faktisk et liv.


Det kom utrolig nok 2 stykker. Medlidenhet, og et løfte om en god sigar stod nok for den biten.


Det er på DETTE tidspunktet det passer seg å sette på Dope Boys.


Jeg så SYKT glad for at turkis neglelakk er blandet ut med SYRE slik at det sitter HELT fast i fingrene mine...Heeeey!heyheyheyheeeey!Sigaren gikk RETT i hodet på meg.En slave for nikotinen. Sykt avhengig ass...
Etter å ha røyka sigar i 5/6 timer, så var det på tide å komme seg ut en tur. Jeg fant ut at jeg ville hilse på venna mine fra Kjefta.org som feiret sin 3 års bursdag på Blå. Hurra, hurra åsånn.


Vik unna for Kongen!

Nei, det var nok like greit å dra hjem igjen. Av en eller annen grunn, så tror jeg ikke folk likte meg der.Når jeg kom hjem igjen, så la den en HELT ukjent fyr og sov i sofaen min. Jeg hadde sikkert glemt å lukke døra igjen. Heldigvis, så hadde jeg SOM ALLTID masse små pizzaer å spise, så da var det greit. Jeg kan ikke fatte og begripe hvor pizzaene jeg spiser hver helg kommer fra. Jeg tar jo taxi hjem...Og etter et bedre måltid, så fant jeg ut at det var på tide å ringe litt. Klokka var jo bare 5, og jeg trengte å sosialisere meg. Jeg ringte Sofsen, og brukte over èn time på å fortelle henne om den flotte kjøttdeigen jeg har liggende i kjøleskapet.
Kjøttdeig altså...

Æsj.. Jeg burde egentlig vaske kjøleskapet. Til tross for at jeg ikke har noe mat der, så er det sykt ekkelt, og lukter vondt...


Når det er sagt, så burde jeg vel strengt talt få begravd den stakkars rotta mi snart også. Hun har liggi utafor i 2 uker nå, og naboene har begynt å se rart på meg...
Ida? Funeral til uka eller? Please! Det haster ass...ANYWAY! Jeg så slik ut da jeg sto opp idag!


HELDIGVIS, så møtte jeg en fyr som hadde SYKT fete vanter!
God Lørdag!.....................

Halvor lufter litt uinteressant hjernemasse. pt.3

- Jeg fant nettopp ut at disse jentene leser bloggen min.


JEG får ihvertfall noia....Men jeg skal vel ikke si noe.. Jeg lider tross alt av de samme diagnosene som denne trivelige fyren.
- Jeg tror det er på tide å få nye venner.
Og jeg kan ikke FATTE og begripe hvorfor jeg har så mange katte-bilder av meg selv. Jeg kjenner da virkelig INGEN som har katt...


NÅR det er sagt, så ble jeg nettop lagt til på facebook AV en katt...


DOUBLECHECK!Imponerende. Og avisene skriver om at BARN er aktive på internett? GEEEEES! Velkommen til 2010.


Heldigvis, så har jeg en veldig farlig pitbull-rotte, som sitter i datastolen min og passer på at skumle data-katter ikke tar meg.UÆÆÆÆÆ!


Bestevenner<3ANYWAY!

- Du må ALDRI finne på å handle med handlevognene på CC Vest. De brukes daglig av alle butikkansatte på CC Vest til å tømme søppel. Søppelvann er eklere en dovann, og høyst sannsynlig, så er dem belagt med begge deler.

Det kan anbefales å lage handlekurv av gensern. Gamlemåten...
- Som blogger MÅ man høre på Muse, og man BØR ha et GODT svar på hva jeg gjør på dette bildet.
Dessuten, så tar jeg meg selv i å synes at Modern Talking faktisk ER ganske fett...WOHOO!


- Alle normale mennesker har sin egen tørkeprosedyre hver gang man har dusjet. Selv starter jeg med ansiktet. Deretter venstre arm. Så er det høyre arm sin tur, før magen blir tørr og fin. Håret kommer på en sterk femte plass. Helligdommen på en minst like viktig sjette plass. Så gjør jeg noen morsomme bevegelser med kroppen, mens jeg tørker ryggen. Tilslutt tar jeg bena. Jeg tror bena havner sist, siden det er slitsomt og kjipt å løfte dem opp. Tiltak lism...

Jeg håper at alle dere som leser dette fra nå av vil tenke på MEG hver gang dere gjennomfører deres daglige, ukjente tvangstanke. TENK PÅ MEG! GJØR DET!
REMEMBER ME!

Hvordan er din tørkeprosedyre?

100 totalt unødvendige ting å vite om MEG.

1. Siste du drakk? - Jeg drikker skittent Oslo-vann HELE døgnet.


2. Siste telefonsamtale? - Greven Lars.
3. Siste mottatte sms? - Bittre Linnèa. Hun vil ha fors på en trikk.
4. Siste sangen du hørte på?5. Sist du gråt? - Jeg gråter akkurat nå.15. Har du fått nye venner i år? - nei, men jeg har fått mange nye uvenner.
16. Sluttet å være forelsket? - Jeg er forelsket i meg selv.
17. Ledd til du har begynt å gråte? - Jeg har ikke ledd siden 1992. Jeg bare gråter..


18. Møtt noen som har forandret deg på godt eller vondt? - Jeg møter meg selv i døra hver eneste dag. Vet ikke hvor godt det er.
19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er? - Jeg fant ut at jeg ikke har noen virkelige venner.

20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg? - Jeg baksnakker meg selv på INTERNETT hver dag lism.
21. Kysset noen fra din top friends liste? - Jeg har prøvd...


23. Hvor mange barn vil du ha? -  Jeg vil ha ÈN unge i HVER havn!
24. Har du kjæledyr?

Dette er også min fungere kjæreste. For the record...

 

25. Vil du forandre navnet ditt? - Jeg har store planer om å bytte navnet mitt til MacGyver!
26. Hvordan feiret du din siste bursdag?

 

27. Når våknet du i dag? - ZZZZzzzzzzzzzzzz
28. Hva gjorde du midnatt i går?29. Nevn noe du IKKE kan vente på? - Jeg venter ikke på NOE. Det er nedverdigende!
30. Sist gang du så pappan din? - Jeg så han på Tirsdag.
31. Hva ville du forandra i livet ditt? - Hvilket liv?
32. Hva hører du på akkurat nå?33. Når så du sist din mor? April 1990....
34. Hva går deg på nervene akkurat nå? - BASEBALLS og resten av horegjengen på Spotify!
36. Skulle du hatt et annet navn enn du har egentlig? -  Grev, Prins eller Boss.
37. Sivilstatus?

 

38. Stjernetegn? - Jeg er vekt. Passer bra, siden jeg er bodybuilder.

 

39. Gutt eller jente? -   ??
40. Barneskole? - Hagaløkka Skole i AZKER!
41. Ungdomskole? - La oss kalle det alternativ skolegang...
42. Videregående? - Videregående?
43. Hår farge? - Grønn.
44. Langt eller kort? - Har ikke målt tissen siden 1993.
45. Høyde? - Jeg røyker ikke hasj.
46. Er du betatt av noen? - Jeg er betatt av meg selv.
48. Piercinger?

 

49. Tattovering? - Jeg har tattovert verdens feteste narkoman på ryggen.
50. Høyre eller venstre hendt? - Jeg er høyrehendt, og kan dermed bruke saks uten større problemer.
61. Spiser? - McDonalds, kebab, pizza og egg. Liker ingen av delene spesielt godt.
62. Drikker - Fernet Branca til frokost, Fernet Branca til kvelds! Sjohei!
63. Nå skal jeg? - Ta bilder av meg selv naken.
64. Hører på?65. Venter på? - Nobels fredspris.
66. Er barn viktig for deg? - Så lenge dem sover.
67. Lyst til å gifte deg? - Kommer ann på om UFFIE har lyst.
69. Lepper eller øyne? - Assguy.
70. Kyss eller klem? - Jeg vil helst bare bli kilt på ryggen, jeg.
71. Høyere eller lavere? - Max 150 cm!
72. Eldre eller yngre? - Jo nærmere null, jo mindre..........................
73. Romantisk eller spontan - Tilbakestående og dum.
74. Fin mage eller fine armer?

Måtte...

 

75. Tattovering eller piercing? - Mest mulig av begge deler! Helst i ansiktet!
76. Voldsom eller forsiktig? - Jeg er ihvertfall svært voldsom...
77. Forhold eller bare lek? - Jeg leker lism...
78. Bråkmaker eller tilbakeholden?


79. Kysset en fremmed? - Jeg kysser fremmede hele tiden. Jeg burde slutte med det...
80. Drukket sterk alkohol?


81. Mistet noen du er\var glad i? - Ja, det har jeg absolutt gjort....
82. Sex på første date? - Sex?
83. Knust noens hjerte? - Jeg har FYSISK knust noens hjerte. Jeg brukte GUNNER! YEAH!
84. Fått ditt eget hjerte knust? - Daglig på Ica.
85. Blitt arrestert? - SEEEPH!
86. Takket nei til en invitasjon til date? - Jeg har aldri fått noen invitasjon til date:(
87. Grått når noen har dødd?

 

88. Likt en venn som er gutt? - Jeg har ingen venner....................

TROR DU PÅ:
89. Deg selv? - Ja, men jeg burde ikke.
90. Mirakler? - Jeg ER et mirakel.
91. Kjærlighet ved første blikk?


92. Himmelen? - Absolutt.
93. Nissen? - Absolutt.
94. Kyssing på første date?

 

95. Engler? - Jeg er en engel lism..
96. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå?


97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen? - Jeg har ca 3 stk nå, jeg:)
98. Tror du det er mulig og være trofast for alltid? - Hvis man er HORE og NØØØØRD.
99. Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten - utenom det selvsagte som mat, vann og luft?

 

No doubt.......... Nå stikker jeg å henger meg litt.

Mannen med de turkise neglene.

Nummer 1. Hva dreiv jeg med igår?

Nummer 2. Jeg har turkis neglelakk. Hva dreiv jeg med igår?Åja... Stemmer det.Anyway...

Jeg fant ut at jeg skulle hjelpe våren litt på vei, og stakk ut i hagen for å måke vekk vintern.Men så var det mye kulere å ta bilder av meg selv, så jeg gjorde det isteden...

Heyheeeey!Det var strengt talt litt kult med turkis neglelakk. Ida har voldtatt meg med neglelakk før, så jeg er fullt klar over at det brått sitter fast en måned. Det er bare å venne seg til det...UÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!OMG, hvorfor legger jeg ut det her på internett.............

SLAGSMAALIdag kjørte jeg gode, gamle "Pyramiden"..


Det gjorde at jeg følte meg litt sånn her...


Og brått ga meg en avgjørelse til å gjøre dette. RAVE!


Som IGJEN gjorde at jeg sjikanerte HELT tilfeldige Moldensere SLIK.

Stakkars...


Til gjengjeld, så fant vi ut av en del praktiske ting, som at Ida faktisk ER ganske liten.


OG at Linnèa FAKTISK bor i en hule.


UÆÆ!

Jaja.. Heldigvis, så var det TILFELDIGVIS konsert denne vakre tropenatten....

Eeegentlig litt usikker på hva som skjer her, men jeg mistenker at det er Grim Reaper og vennene hans, som har kommet LITT for sent til Halloween. Det er tross alt i Oktober. HALLO!? For en idiot...

Gutta lagde ihvertfall liv.


Noe INGEN digga. Ihvertfall ikke jeg...


Og SÅ tilsutt.. For å toppe kvelden med en ny-servert vits via tidenes dårligste MSN erstatter...


Jeg sier bare      ..........................................................................................................................................


Og såklart.. God natt!

Livet som arbeidsledig!

Idag kan man faktisk skrive Konghalvor.com, og komme direkte inn på HJEMMESIDEN min. Det kostet nesten 500 kroner, noe jeg egentlig ikke har.

Men jeg merket fort at kjendisstatusen dermed holder høyden, da politieskorte viste meg vei til dagens viktige photoshoot av Kongen selv...Dem ba meg ta med masse klær og rekvisita, så jeg bare tok med de tingene jeg ellers pleier å bruke når jeg tar bilder av meg selv..

Av en eller annen grunn, så ville dem ikke bruke noen av tingene mine....
Litt satt ut av tanken på en photoshoot UTEN gunner, så ble jeg stående slik en stund å henge med nebbet..Men så kom fotografen å sa han syntes jeg var sykt kul, og den villeste fyren i verden. Da ble det bedre.

(Må bare skyte inn, at det er første gang jeg måtte spørre ukjente mennesker om å ta bilde av meg siden jeg liksom blogger åsånn. Dødskleint)


Shiiiit, Lars Tangen!Etter en vellykket photoshoot med IMPONERENDE pose-egenskaper, så gikk berømmelsen og den kommende rikdommen litt i hodet på meg. Jeg så meg sterkt nødt til å gjemme meg på trikken...Så tenkte jeg å kle av meg alle klærne for ta noen nakenbilder av meg selv, men fikk jeg jo søren ikke av gensern.

Jeg ble ganske satt ut da jeg måtte innse at assistentene på settet altså hadde TEIPA fast gensern min til kroppen.

Dem visste sikkert at jeg automatisk prøver å kle av meg klærne når jeg ser et kamera, men HALLO.. Makan til frekkhet...

Gode råd var dyre, og jeg fant ut at en avslappende Ringnes på Jokke-brygga ville gjøre susen.


Livet som arbeidsledig folkens! Livet som arbeidsledig! Nå blir`e Slagsmålsklubben for alle penga som jeg IKKE har...

Halvor lufter litt uinteressant hjernemasse. pt.2


"Johnny Nonsens"


- Jeg tar bilder av meg selv hver dag, mens jeg er alene. Jeg poserer med pistol for å virke tøffere for meg selv. Jeg ser generelt mye på meg selv i speilet hjemme.

Jeg redder kanskje meg selv ved å si at jeg smughører på gangsterrap 8 timer om dagen.


- Jeg mister retningssansen i trappeoppganger. Jeg tar kun heis. Har du ikke heis, så kommer jeg ikke... Ikke at noen inviterer meg uansett. Dessuten er jeg LIVREDD for å få de livsfarlige istappene utenfor leiligheten min i hodet, så blir hjemme jeg...

Dette er en dødsfelle. Nå må Obama snart begynne å handle!


- Jeg og min vakre kusine fant ut en sommerdag i 1992 at jentetissen er det samme som guttetissen, bare godt dytta opp i hjernen.

Unnskyld at jeg ødela det vakre bildet ditt Camilla:( Til gjengjeld, så vet du at du har kustus på meg...


- Jeg er så heldig å ha blitt "wayne`t" av The Norwegian Face-Bo$$ . Jeg anbefaler såklart alle å bli fan på Facebook.- Jeg synes det er kjempe-interessant at man kan kjøre båt til nesodden og deretter farte rundt med buss for bare 30 kroner, når en skitten togtur til Asker kan koste opp mot 100 kroner. Trikset er så klart å ikke betale i det hele tatt.


- Dyrt


- Billig- Jeg har ikke et liv, så det varmer hjertet å se at andre ikke har det heller.
- Det franske POP-bandet Gipsy kings hadde gatekonsert i Karl Johan igår.


Og om du stikker ned i kjellern, så finner du jaggu en Sigøyner der også...


Jeg worder forresten zofs1 på at disse bekreftelsesgreiene er skikkelig ASSPAIN...


- Jeg spiser på Mækkern hele tiden. Jeg forstår ikke hvorfor. Det smaker pyton....Og apropos Mækkern. Jeg skjønner IKKE hvordan Hausmania kan være brannfarlig...Herregud.. Jeg er skada. Jeg stikker å slår hodet mitt i do-skåla..............."Girlfriend in a coma"

Ikke spør. Jeg er farlig å lytte til.....

En SKADET gutt fra Briskeby...

Jeg må tømme mobilen min for bilder, sånn fra tid til annen. Jeg VET lism ikke at jeg har kamera på mobilen. Alikevel, så fylles den opp med utrolig teite bilder. Skjønner ikke hva jeg driver med...

Ta f.eks dette bildet. Det er et av MANGE bilder av meg som sover. Jeg husker ikke at jeg tar bildene selv engang, men vi snakker minst et hver natt her....


Vi har også et sjenerende høyt antall bilder av denne kategorien.


Imponerende nok, så er ALLE bildene tatt rundt 23:30 på Fredager og Lørdager. Helst etter 8-9 bilder av denne typen....


...Hvor det siste bildet gjerne ser SLIK ut......          


Etter å ha lufta hjernen, så er det hjemtur igjen. Jeg tar ufattelig mange bilder av meg selv, sånn på veien hjem..

Sykt harry, og jeg tøyser ikke på bildet. Jeg prøver å se tøff ut.

Når jeg omsider kommer meg hjem, så sender jeg slike bilder til halve telefonlista mi.................

Jeg tøyser ikke her heller.. Jeg er SYKT nerd.....

Kommende morgen, så våkner jeg som regel av en og annen sint sms. Det er ikke så gøy......

Slik ser jeg ut, når jeg prøver å finne ut hvorfor jeg er så tilbakestående^^

Men mobilen min er jaggu full av mye annet crap også! Hva SKJER egentlig på dette bildet? Jeg skjønner det ikke...


Se! Her er den fete barten min:)


Her er den fete barten min klistra fast i den eneste verdige julebrusen i Norge!

Ida vet hva jeg snakker om...

Etter å ha tatt årets første gjennomgang av mobilen, så skjønner jeg at jeg elsker å ta bilder av meg selv MED ting.

Jeg skal HELST se tøff ut, mens jeg tar bilder av meg selv MED ting....
Ogå digger jeg penger i en god bunt. Digger bunt...


Det er generelt sykt mye pose-bilder av meg. Jeg er visste at jeg var selvsentrert, men ikke SÅ selvsentrert...
Haha.. På bildet under har jeg garantert prøvd å få det til å se ut som jeg ikke har tatt bilde selv. Props til meg. Funka absolutt ikke... Jeg prøver å være gjennomtenkt, men jeg er ikke så flink.


Heldigvis, så elsker vennene mine meg! Eller.. Jeg elsker dem ihvertfall........

Sjekk gærent adamseple a! Noen som er keen på å suge på den eller?

Nei, huff... Jeg burde starte å slette bildene før jeg ser på dem. Nå sitter jeg her å samler opp nerver fra flere måneder bakover. Jeg tror jeg stikker å legger meg igjen ass. Livet er hardt folkens!

Follow on Bloglovin