hits

juni 2010

PRE-ROSKILDE 2010RADIOHEAD - EXIT MUSIC (FOR A FILM)


Innen et døgn drar jeg til Danmark. Det blir mitt tredje år på Roskilde-festivalen, og jeg har gledet meg helt siden jeg satt på bussen hjem for ett år siden. Jeg har pakket alt klart, ryddet og vasket kåken, og overlevert Gråen til Fatter`n. Dessuten har jeg lagt ut for seks telt og hamstret inn nok gaffateip til å kunne spille inn en tysk pornofilm.

Vi starter med å løse inn billettene våre i København. Da får vi armbånd, og gratis inngang på Tivoli. Dermed blir det bare å vente på at gjerdene skal bli revet ned, slik at vi kan beine inn, og få plass der vi ønsker. Det kommer til å bli omtrent der hvor lenseflare`n markerer på bildet. På vest-siden i camp B. Rett ved skateparken.

Dette var selvfølgelig en åpen invitasjon, men husk! Jeg er fattig og tørst, så det er fint om du tar med deg en ekstra pils om du kommer innom. Altså... Egentlig, så er det trygling. Jeg skjønner jo at ingen har interesse av å besøke meg, men se på det som veldedighet. Takk.Nå sitter jeg bare å venter på at jeg skal bli hentet av vennene mine fra Sarpsborg. Det er riktignok 18 timer til, men jeg er ikke istand til å verken sove eller gjøre noe konstruktivt i mellomtiden. Det eneste jeg tenker på er Roskilde, mens jeg varmer opp med bilder fra fjorårets slager-uke.


Her sitter vi i bussen på vei nedover, i 2009. Dagen før, så fant jeg ut at hårfarge var ganske billig på HM. Jeg kunne ikke dy meg, og gjorde et tappert forsøk på å farge håret blondt. Det endte med at jeg fikk oransje pigger, som luktet diesel.


Her er kø-campen, ved inngang vest. Gjerdet ble revet rekordtidlig, så vi slapp å sove her.Slik så hovedsakelig campen vår ut. Den bestod Bergensere, Trøndere, Lillehammer-gangstere, Særpinger, Askerbøringer og Frognerfitter.Liten film av festivalopplevelsen i 2009. Dårlig lyd, og god stemning!La Coka Nostra var en av de beste rap-konserten jeg har vært på, og på Petshop Boys konserten ble jeg antastet av MINST ti gamle menn.

Antageligvis på grunn av lightsticks-øreringene mine.THE LIBERTINES - UP THE BRACKET


Jeg hadde mitt første møte med Pete Doherty.


Og mitt siste møte med blondt hår.

Legg merke til singletten!


Også lærte jeg at man ikke skal bruke spraymalingen på kroppen.


Det dreper nemlig pigmenter. Per dags dato, så står det skrevet KING KONG på ryggen min i albino-hvit.Her står vi i frokostkøen.


Og her viser Ida frem hvordan frokosten ser ut.Party i skateparken.


Og nachspiel i baren...Men alt i alt, så var dette året minst like bra som 2008, og jeg kan ikke vente til å komme meg tilbake. Akkurat nå kunne jeg faktisk tattovert den oransje scena i panna, bare tiden hadde gått fortere.

Hmm... Oransje scena i panna. Kanskje det kunne vært litt kult?

Vi får se. Men HVIS jeg kommer hjem fra roskilde med tattovering av et stort telt i trynet, så forventer jeg i hvertfall en klapp på ryggen... Og en norsk, KALD øl i hånda.

Helst bare en norsk, KALD øl i hånda...


Også tenkte jeg forresten det da, at siden jeg blir borte i 10 dager nå, så kan jo dere som skulle ha interesse av å spørre meg om noe, bruke tiden til å gjøre det nå. Jeg har jo skjønt at det er noe alle som har blogg må gjøre fra tid til annen. Herregud, hva blir det neste? Onepiece?


Anygay. Kom med noen spennende spørsmål, så sparer dere hjernen min for en hel del unødvendig blogge-anstrengelse ved hjemkomsten 5. Juli.


Snakes!

HUMANITY SUCKZ
SLIPKNOT - PEOPLE=SHIT


Hvorfor er mennesker så latterlig, sinnsykt dumme? Jeg blir oppgitt. Jeg har sikkert ingen grunn til det, men nå om dagen, så irriterer absolutt alt meg. Det er små ting, som at folk plukker seg i nesa når dem kjører bil. Eller at halve Oslo skal drive å sykle midt i veien! Ingenting er mer fristende enn å åpne bildøren, og sende disse fordømte hobbysyklistene rett i dass! Og mens vi er inne på dass. Det er ikke bare hobbysyklistene jeg ønsker å sende på en glovarm langferie, for å si det sånn!

Sigøynerstatuene i Karl Johan formerer seg som brunsnegler. Imorgen skal jeg SERIØST prøve å kaste salt på dem, skjære dem i to, og putte dem i en 10-liters vaskebøtte!

Angående trafikken i Karl Johan, forresten. Folk må SLUTTE å gå så sinnsykt sakte der. Jeg skjønner at du er turist fra Nittedal, og liker sigøynerstatuer, men vet du hva? De er SIGØYNERE! De er IKKE spennende, men skitne og ekle! Problemet, når du går foran meg og stanser for å se på sigøynere hele tiden, er at jeg også må stanse. Men jeg liker ikke å stanse for å se på sigøynere. Jeg liker å gå fort!Hvis den nye låta til Kate Perry skal voldta radioen min like mye som den forrige drittlåta hennes, så kommer jeg SERIØST til å skyte av meg hodet med en gunner. Det samme gjelder Lady Gaga. Jeg bryr meg ikke noe om at dere er homo, folkens. Lady Gaga er fortsatt RÆVA! Samme som de der vekter-taperne som har drivi å mast rundt siste uka. Altså... HVEM bryr seg om de latterlige vekter-taperne uansett? Herregud, de er jo VEKTER-TAPERE! Det er den dummeste jobbstillingen som finnes, med mindre det går ann å betale hjerneskada sigøynerbarn til å sleike deg på føttene.


Og mens jeg sitter å søker etter sigøynerbarn på finn.no, så driver disse drittungene å spammer kommentarfeltet mitt...


Altså... Ser det ut som jeg trenger en brukt jente-klokke eller? Dumme idiot. Du er enten sigøyner eller vekter. Æsj, jeg håper du snubler og knekker nesa! Det samme gjelder de som ikke skjønner hvor man skal stå i en rulletrapp. Montro om de kjører bil i venstrefil også. Hvis ikke, så vil jeg absolutt anbefale å begynne med det, og snakk om bil da... Kan noen bare GI MEG lappen snart? Jeg har øvekjørt TO ganger, og kjører fortsatt bedre en alle busssjåførene i Oslo tilsammen. Røyker dem hasj på venterommet, eller?

Hasj liksom. Håper LSD blir populært igjen...Og hvorfor er internett fullt av bedrevitere? Du trenger ikke sende meg klage-mail, bare fordi jeg overpriser en gjenstand på finn.no. Det er det en grunn til det, ikkesant. Jeg foretrekker penger fremfor etikk. Dust. Det samme gjelder alle frp-stemmerne, og resten av de "samfunnsengasjerte" taperne som for eksempel kommenterer artiklene på db.no.
Altså... Norge er HELT ufarlig, folkens! Det er mye skumlere i Spania og Svinesund! I Norge er det en SVÆRT liten odds for at du skal bli passivt avhengig av heroin, eller at Mullah Krekar dukker opp med et bombebelte på trikken. En sjelden gang iblant marsjerer Blitz litt, og annethvert tiår, så får noen ut fingeren og raner en bank. Jeg skulle gjerne ranet en bank sjæl, men da hadde jeg fått SINNSYKT kjeft av Fatter`n, så jeg tør ikke.


Sinte-Halvor. Grrr, så sint. Se på han!


Og nå klikkærn lissåm.Sånn! Og nå skal jeg ut å spise små barn.


CIRCLE OF TYRANTS - TAKE IT IN BLOOD

MONEY 2 BLOW


- Dette er et innlegg om konsumering av billig vin, en varm sommerdag i 2010. Det benyttes også kledelige klær, og en bunt med penger. Rapmusikk kan forekomme.

Gleden av å ha alt for mye fritid, er friheten til å kjøpe polets billigste hvitvin. Midt i uka. Midt på dagen.


Et kledelig antrekk er viktig, når opptrekkeren bryter seg igjennom korken, og duften av billig hvitvin siger ut igjennom flaskens åpning.Skål!

Vi løfter glassene høyt, før vi påstarter alkohol-konsumet. Denne varme sommerdagen 2010.Når man sitter inne og konsumerer billig hvitvin, midt på dagen i et kledelig antrekk, så er det viktig å ikke glemme middag. Til middagen, så passer det bra med rødvin. Gjerne polets billigste.


Ingen skal si noe på manerene til Christian. Han kommer nok fra et godt møblert hjem.Skål, Christian!

Vi koser oss med maten, mens vi hyller den gode ideen om å drikke billig vin. Midt i uka. Midt på dagen.Nei, ingen skal klage på humøret denne varme sommerdagen i 2010. Vi setter på litt fortreffelig musikk, og tar frem litt Frogner-snacks. Jeg tror alle kan være enige om, at det ikke finnes noen form for tvil rundt alkoholprosentens treffsikkerhet, i dagens konsumerte alkohyler.
Deretter blir pengene lagt på bordet, slik at vi kan studere dem, nyte dem, og finne nye detaljer på dem.


Midt i uka. Midt på dagen. Det er slik man underholder seg selv, som arbeidsløs lasaron på byens beste vestkant. Man klager kanskje over et verdiløst liv, men hvem vet? Kanskje det er nettop dette som er liv? Jeg vet ikke. Jeg vet bare at jeg ikke eier tiltak, og at vinmonopolet på Briskeby er 200 meter unna leiligheten min.

Jeg må fortsatt finne pistolen min.

X-FACTORISM


Jeg har brukt kvelden fornuftig, og ble med Christian til Nydalen for å være publikum på X-factor. Dumme mennesker, som driter seg ut på tv... Det er NESTEN kulere en spooning liksom.


Jeg har ikke prøvd LSD før, men jeg kan alikevel garantere at rulletrappen på Nydalen virker på samme måte.Men så ble det hele plutselig en bad-trip, da jeg så at det var VEKTERE inne på tv2. Jeg takler ikke vektere, og nå som de streiker, så hadde jeg håpet å ikke se noe til dem. Det er plagsomt. FORSVINN!Det ble ikke så mye bedre da showet startet. Deltagerne var liksom ikke noe mosomme. For eksempel, så var det en dame som satt i rullestol og sang. Man kan ikke le av en som sitter i rullestol.

Ikke gjorde hun rullestoltriks heller. Jeg synes SERIØST at staten burde lage en egen rullestoltriks-skole. Det er vinn-vinn for alle parter. Det er INGEN som hater på rullestoltriks! ALLE elsker rullestoltriks. OK!?


Deretter kom denne karen på scena. Nå er det heldigvis ikke lyd på bildet, men han var jo et nervevrak! Han mumlet noe greier, som visstnok var en sang. Jeg trodde han prøvde å snakke på bie-språket.


Og jeg og Christian bare...

Christian syntes han var morsom, mens jeg prøvde skyte av meg hodet med en sprettert.

Jeg skjønte virkelig ikke hvor alle retardene var blitt av. Jeg hadde liksom forventet meg noe mer sånn her:
Heldigvis, så ble humøret bedre da jeg plutselig møtte min kommende kjæreste! Hun sang en eller annen sang, og var dritsøt. Også banna hun på tv, uten vilje. Ntåååå<3<3

Kjære Dritsøt. Jeg antar såklart at du leser hjemmesiden min (som jeg oppdaterer dritofte). Og når du ser dette, så håper jeg at du ringer meg. Vi kan kline, spoone, gifte oss... Ja, du bestemmer. Jeg er sinnsykt tøffel, liksom.


Utover dette, så var det egentlig ganske kjedelig. Sånn ser taket ut. Spennende...


Også skulle alle være så sinnsykt positive hele tiden!

Jeg hater når alle skal være så forbanna positive hele tiden, og oppfordrer Boot-boys til å stille opp i neste sesong av X-factor.


Vi følte at det var på tidè å stikke. Jeg passet såklart på å gjorde mest mulig nummer av meg selv, på vei ut.

Jailbait! Haha, lol. Neida.

Joda.


Også møtte jeg bie-mannen utenfor, da. Jeg fortalte at ihvertfall JEG syntes han var flink til å synge, men jeg tror ikke han skjønte hva jeg snakket om. Dette styrket min mistanke om at han faktisk snakket bie-språk inne på scenen.


BÆMBÆMBÆM!Åjaah! Da vi ankom Majorstua, så fant jeg en ny fugl til død-fugl-samlingen min! Nå har jeg SEKS stykker! Wohooo!Jeg ble omgjort til en glad-gutt, og flakset hjem. Det var til min store skuffelse og se at noen har parkert en VEKTERBIL utenfor leiligheten min.


Kan noen vennligst flytte den? Jeg hater vektere liksom, og får IKKE sove om den bilen skal stå utenor leiligheten min. Takk.

Et lite innlegg om trøstespising, ender og gratis øl.


Idag har jeg gått rundt i Oslo igjen. Jeg har faktisk gått så mye rundt i det siste, at noen burde gi meg et diplom! Nei, vent. Jeg har allerede fått diplom.


Jeg har dessuten laget en facebookgruppe, for dem som liker byvandring. Den finner man HER, og jeg anbefaler alle til å bli med.


Men, uansett da.

Etter å ha vandret frem- og tilbake Karl Johan et par ganger, så tok jeg turen innom en av Oslo`s mange parker. Og plutselig da, så kom jeg over en AND!


Det var faktisk en sykt kul and, som jeg bare MÅTTE leke med.


Vi ble nesten bestevenner, vi. På bare 15 sekunder.Jeg elsket anden min. Det var den fineste anden i verden, og vi hadde en bra stund sammen.Dessverre, så varer ingenting evig... (Bortsett fra diamanter, da. De varer evig.)


Da den nye bestevenn-anden min stakk, Så ble jeg ganske lei meg. Jeg bestemte meg derfor å dra til Bislett for å trøstespise kebab.

Jeg finner fortsatt ikke pistolen min, så kebab ble det nærmeste jeg kom total selvdestruksjon.

Humøret ble bedre da jeg ankom Majorstua. Det er viktig å henge på Majorstua når man er ute på byvandring, og gleden var stor da jeg så at VM-folka ga bort gratis øl og vin i alkoholiker-parken ved Valkyrien.


Dessverre skulle gleden være kortvarig. Jeg leser alltid plakater litt for fort, og ble svært skuffet da jeg oppdaget at det ikke var gratis øl alikevel. Altså... Om noen tror jeg ser fotball uten gratis servering av øl, så må dem nesten tro om igjen. Fotball er den dummeste sporten som finnes, på lik linje med sumobryting.Så jeg dro hjem isteden. Hjem til leiligheten min, som helt seriøst ser ut som et bomba horehus. Eller... Verre faktisk! Det sitter gammel pizza fast i gulvet, senga mi ligger ute i hagen, og alle klærne mine henger rundt i kåken, som en slags stygg, rumensk juletre-pynt. Jeg har ikke tenkt til å rydde heller. Det er liksom min lille demonstrasjon. En demonstrasjon som omhandler problematikken rundt at jeg ikke bare FÅR ti millioner kroner av Kjell Inge Røkke.

Jeg MÅ finne pistolen min.

WHERE`S MY GUN?


Igår dro vi ned til Rica hotell for å hilse på Lars og Robin. Jeg er en generøs mann, og tok såklart med meg en gave til verten.

Jeg fikk en del spørsmål på trikken, om hva jeg skulle med et sete. Altså... Hva TROR DEM liksom? Jeg skal sitte på det. Idioter ass...


Etterhvert skulle jeg ta det tradisjonsrike gunner-bildet mitt. 

Jeg bare: Hæ? Er Lars Tangen homo?

Man lærer noe hver dag.


Vi ble kastet ut av hotellet i 11-tiden av to vektere. Herregud, jeg trodde de streika, også er dem egentlig bare opptatt med å pælme folk ut og inn av hotellrom? Jeg tenkte jeg skulle gi dem juling, men jeg klarer ikke å banke en dum frosk engang, så vi dro til meg isteden.

Noen som savnet frosken, eller?


Vi ble sittende å se på dumme mennesker på yuotube. Jeg lærte dermed hvordan homofile gutter fra Molde og Fredrikstad ser ut når de ler.


Det var ganske skummelt, så Ida og jeg ble litt redde. Heldigvis fikk vi Østen-brus av Robin. Sånn for å roe nervene.


Han påstod at det var 92%, men vi syntes det smakte vann, og drakk opp flaska med god samvittighet.


Forresten, Ida. Så må jeg få igjen sparkesykkelen min... Jeg orker jo knapt å GÅ! Det var nemlig først idag at jeg skjønte at det kanskje ikke var vann i Østen-brusen alikevel. Da jeg våknet klokken 9, så var det nemlig bare flaks at jeg hadde rota bort pistolen, for jeg hadde SERIØST lyst til å skyte av meg hodet. Men jeg kom meg opp av senga, fikk spist en pizza, og dro bort til Christian. Han hadde nemlig invitert meg til å jobbe idag, da det er litt trangt med spenn om dagen.Så vi dro ned til Byporten, og fikk servert denne atombombe-lignende gjenstanden av gutta på 7/11.


Vi klødde hverandre i hodet, men skjønte etterhvert at atombomben, på mirakuløst vis, kunne gjøres om til en stand.

Minner det om Transformers, sier du? Hehe, ja. Det er faktisk ganske likt!


Christian ba meg om å smile mer. Ihvertfall på bildene.


For jeg så egentlig mer slik ut, og drømte om en liten pistol. En liten pistol som jeg bare kunne skyte hjernen ut av hodet med. Aaah<3<3


Men det var godt å se gleden i folks øyne, da dem fikk servert 3 gram med iskrem.


Ellers må jeg si meg litt skuffet over oppmøte på Byporten idag! Da jeg satt oppe i natt, og inviterte dere til å spise gratis is, så forventet jeg mildt sagt at alle jentene i OSLO skulle komme og kline med meg... Den eneste som dukket opp var Linnèa, og hun bare mobba meg fordi jeg måtte grave i søpla hele tiden. Hun ville ikke kline heller. Sykt irriterende.Men alt i alt, så gikk dagen unna. Vi serverte rundt 1000 mennesker iskrem. Eller... 999 mennesker. Det var jo en gammal sopp som fikk to ganger. Svin ass... Jeg burde banka han, men så minnet Christian meg på at jeg veier under 70 kilo, og ikke kunne banket opp en dum frosk engang.


Så dro en tur på butikken isteden. Kjøpte rundt hundre øl, og endte opp hjemme hos meg. For å drikke hundre øl... Jeg må seriøst finne pistolen min........

Jeg har fått liv!

...Neida, jeg har ikke det. Men imorgen! Imorgen skal jeg jobbe, og servere gratis is på 7/11 mellom Oslo S og Byporten. Så mellom 12 og 18, så kan du bli servert gratis Ben and Jerry`s av meg. Ydmykende? Neida, jeg unner dere frynsegodene, dere som oppsøker gleden av gratis servering av iskrem. Den skal til- og med ha en egen hippy-flavour. Lukter spennende.

Jeg har blitt en slave av samfunnet, og jeg liker ikke is engang. Men! Jeg er godt dignosert, og trenger selskap. Ben and Jerry`s? Lukter godt selskap av ny-single småjenter. Vel... Dere vet hvor dere finner meg.Sov godt. Not...

STEKE-HALVOR


Først, så skal jeg gratulere Lotte Sørensen, min største fan, med dagen. Gratulerer med dagen.

Sånn.


dette innlegget, så la jeg ut et bildet av meg selv, som beskriver min frustrasjon over å ikke ha vunnet èn million kroner på et flax-lodd.


Kort tid etter publiseringen av innlegget, så fikk jeg denne kommentaren.


Vel, kjære Maiken. La meg fortelle deg litt om den røde singleten min. Jeg har nemlig et bånd, jeg. Til singleten. Singleten jeg ARVET av fetter`n min for 7, 8 år siden. Jeg forstår ikke hvorfor. Det er en sliten, billig HM singlet, som antagelig er kjøpt på nitti-tallet.

Men jeg liker den.

Jeg digger den, faktisk! Og selv om både venner, familie, kjærester og rotter har forsøkt å kaste singleten min, så er den fortsatt like hel. Sistnevnte har forsåvidt spist opp alt annet jeg har av klær.


Her er et bilde av meg og singleten min. Tatt på gutterommet i 2006. Jeg nekter å kommentere sengetøyet.


Og her er et bilde av meg og singleten min, mens vi nyter en øl på Roskilde festivalen i 2008.

Det er slik jeg ser ut når jeg IKKE poserer.Men også JEG skjønner at man må følge moten, og i disse dager er det ikke så veldig vanskelig heller. Det skal være en hvit singlet, med den samme påskriften fire ganger. Helst i forskjellige farger. That`s it. Da følger du moten i 2010.

Sånn, ja.Etter å ha fått den nye singleten min, så gikk jeg en tur ut i sentrum for å vise meg frem litt. Ingenting slår byvandring i nye klær! Her med kompisen min, Ralph Lauren.

Han er også moteriktig.

På Majorstua, så var det flere som fulgte moten. Vi tok et motebilde sammen, og konghalvor.com er herved en outfit-blogg.

Så snakket vi litt mote, og han ene sa at jeg var sjuk i hodet. Vel, jeg er litt sår i halsen, så det stemmer vel, det.


Så stakk jeg videre. Jeg hadde nemlig en svært viktig ting å sjekke ut!


Vel... Du må ha drukket for mye Coca Cola Håvard. De har fortsatt på seg t-skjorte og shorts!

Men alt i alt, så var det en fin dag. Jeg drakk to gratis cola, og dro fornøyd hjem. Jeg hadde absolutt et liv igår, og på kvelden dro jeg på fest med fulle 14-åringer. Jeg kommer nærmere tilbake til dette litt senere.

Nyt dagen, retards!

SPINSPIDER


Igår var jeg på Tusenfryd, og gjorde ting jeg ikke pleier. Samtidig som kroppen har nådd et slags klimaks, så sitter jeg fortsatt igjen som et nervevrak. Vi kommer nærmere inn på dette litt lenger ned i innlegget.

Det første jeg merket meg, var den svært dårlige sikkerheten rundt rulletrappen ved inngangen. Jeg tviler sterkt på at den lille nettingen over rulletrappen vil holde, i tilfelle en vogn fra berg- og dalbanen skulle ramle av.


Det var også ganske skuffende at jeg, som den ekshibisjonisten jeg er, ikke kunne fryde meg på Tusenfryd i baris!Men utover disse tingene, så skulle Tusenfryd by på en ganske spennende og lærerik tur. Vi fant for eksempel ut at Michael har en liten hemmelighet under armene.Mens vi jeg sto og lekte med Michaels lille skattekammer, så oppdaget jeg plutselig at det var noe muffins på gang. Ikke sånne spise-muffins! Sånn skummel muffins. Hva ER det her liksom?


Og HVORFOR er den så langt unna? :(


Jeg likte dette svært dårlig. Jeg hater denne typen attraksjoner, og ser på det som svært dårlig humor. Jeg hadde aldri gjort noe slikt alene, men det er jo umulig å backe ut når begge venninnene dine skal gjøre det. Jeg satte en knapp på at køen skulle vare ut dagen.


Men køen suste jo avgårde, og jeg var livredd. Jeg tror jeg forklarte alle innen 10 meters avstand, om hvor redd jeg var. På et tidspunkt, så kan jeg også bekrefte en liten gråt. Jeg har ALDRI hatt så mye adrenalin i kroppen, og jeg har gjort mye kødd opp igjennom tenårene!

Så var det vår tur.


Jeg gikk så sakte jeg kunne bort til setet. Spente meg fast, også...

Det eneste jeg husker er følelsen av å falle. Sånn som i drømmene.

Eller.. Egentlig, så husker jeg det meste. Det er bare litt vanskelig å komme med en god beskrivelse, da jeg brukte alle musklene i kroppen til å presse sammen øynene, og holde meg fast i puppene til jenta ved siden av meg.

Jeg tror jeg kan sammenligne opplevelsen med et selvmord. Altså.. Det er kjipt å hoppe fra en bro, men om jeg hadde valgt å gjøre det, så skulle jeg nok ha nytt fallet! Litt sånn var det nå, da. Jeg var sikker på at jeg skulle dø, og nøt mine siste sekunder samtidig.

Jeg elsket det.

Jeg har aldri prøvd heroin, men jeg er ganske sikker på at følelsen jeg fikk i kroppen etterpå kan sammenlignes med en finfin brukerdose heroin. Her er et bilde av meg, tatt rett etterpå.

Legg merke til hvordan jeg klamrer meg fast til benken, uten å kommentere hvor tynn jeg er. Jeg hadde glemt å spise frokost!


Faktaopplysning, mens vi snakker om mat: Pølsemeny på Tusenfryd = 96 kr. Ikke fett.


Det var noen jenter som ville ta bilde av oss, da. Eller.. Egentlig av Ida, men jeg tenkte at dem bare ikke turte å spørre meg, så jeg ble med på eget initiativ.

Jeg synes det var skuffende at de "ikke husket" navnet mitt. Jeg vet at Ida er kjendis fordi hun var med på SMS Roulette på vgtv, men jeg er jo liksom kongen da. Jaja, jeg kutter meg litt i pulsåra, så blir det nok bra tenker jeg.


Dessuten, så fant jeg jo tidenes mest fasinerende fontene.Jeg klarte ikke helt å sette fingern på hva dette minner meg om. Tenke, tenke... Små sprut som kommer ut av små hull. Hmm...

Vi ble stående å tenke litt hele gjengen.


Heldigvis kjøpte Mari, som tenker til høyre på bildet over, en stor sukkerspinn til å putte i kjeften. Jeg derimot brukte den som en stor hvit bart. Da ble alt liksom veldig bra igjen. Top notch, Mari!

Og dermed dro vi tilbake til byen. Det vil si... De andre dro og gjorde noe fornuftig med livene sine.

Jeg ble stående å se på colajentene igjen...

Samtidig, så lurer jeg på om turen min til Tusenfryd kan ha gjort meg avhengig av heroin. Jeg merker at jeg MÅ ha et eller annet. Noe ekstremt. Jeg har liksom blitt avhengig av det ultimate, og nå som heroin blir gratis, så er det kanskje ikke galt av meg å starte?...

Tenke, tenke... Jeg hater tenking. Skal ansette en polakk til å gjøre det for meg...

SULTANS OF SWING


Dette innlegget er dedikert til Michael Nielsen.


DIRE STRAITS - ROMEO AND JULIETPå søndag, så var jeg og Fattern på konsert med Mark Knopfler på Frognerbadet. Han hadde siste dagen av Norwegian Wood for seg selv, da han "ikke spiller på festivaler".
Etter at jeg flytta fra Asker, så ser jeg Fatter`n alt for lite. Dette var derfor en genial måte å få litt kvalitetstid på... Samt gratis billett såklart.

Ro ned, jenter. Jeg vet at Fattern er hunk, men han er opptatt lissom!


En time før Knopfler skulle på scena, så begynte det jo plutselig å pøsregne da! Sykt skuffende. Planen var jo at det skulle være sol, men siden jeg bor ti minutter fra Frognerparken, så jeg løp hjem for å skifte. På veien kom jeg over en ganske traumatiserende opplevelse.

Jeg fikk at slags epileptisk anfall, men våknet idet noen sigøynere prøvde å stjele mobilen, lommeboka og lever`n min. Dermed fikk jeg fart på bena, og kom meg hjem til Briskeby.

Faktaopplysning: Jeg har aldri sett en sigøyner på Briskeby før.

Så stod klesbytte på agendaen.

Mulig det hele bare var en desperat trang til å fotografere meg selv i undertøyet.


Jeg møtte ingen bleikfeite, nakne menn på veien tilbake.


Det var nesten litt skuffende at det SLUTTET å regne IDET jeg kom inn på festivalområdet igjen, men la gå. Når Mark Knopfler og gjengen hans entret scenen, så gikk alle mine fremprovoserte tanker og ideer i glemmeboka. Det er vel det jeg liker med musikken hans også. Den frigjør hjernen litt fra å tenke, noe som passer meg ypperlig, da jeg synes tenking er et ganske slitsomt fenomen i utgangspunktet.

Rart at Mark Knopfler ikke blogger egentlig. Jeg tror han kunne klart å komme på topplista til blogg.no.


Også tror du ikke Alexander Rybak prøvde å snike seg inn på scena?

Han skal liksom være med på ALT han! Jaja, han sang i hvertfall ikke.


Jeg fikk Fatter`n til å ta et bilde av meg. Delig når man slipper å gjøre det selv. Da er det liksom så... Ydmykende.Foran meg, så sto det forresten en svært plagsom fyr, som mobbet meg for vær-sansene mine.


Jeg hadde tenkt til å skyte han, men jeg fikk ikke ta med pistolen min inn på festivalområdet! Herregud, vi lever i 2010 liksom!... Heldigvis, så begynte dem å spille gamle Dire Straits låter, akkurat i tidè!
Også var det en gjeng med fulle 11åringer, som lagde ganske god stemning nede i gropa.

Etter konserten, så kjøpte Fatter`n t-skjorter til oss, av en liten britisk sigøyner. Det vil si... Jeg hadde ihvertfall lyst på t-skjorte, også sa jeg til pappa at vi burde ha èn hver. Jeg liker ikke å bare FÅ ting av Fatter`n, så trikset er å være litt inkluderende. Nå kan liksom jeg og Fatter`n gå rundt på familieselskap med like t-skjorter, og bare ha DEN kule og interne greia sammen!

Dere andre derimot. Dere må gjerne gi meg kule ting. Stæsj. Jeg digger stæsj. Send meg gratis stæsj i posten!


Vi avsluttet kvelden på Bislett Kebab, før jeg tok turen hjem igjen. Her står jeg i den nye t-skjorta mi, og sniffer litt maling... I undertøy. Fort gjort om dagen...DIRE STRAITS - WALK OF LIFE

PARTY LIKE A ROCKSTAR


En gratulasjon til morfaren min.
Jeg deltok nylig på feiringen av min morfars 70-årsdag. Jeg forventet pølsegryte, boller og brus. Da jeg ankom huset til morfaren min, så ble jeg møtt av to søte tjenestepiker og en kokk. (Jeg glemte å ta bilde av de søte tjenestepikene.)

Menyen var IKKE pølsegryte, boller og brus.


Jeg vet fortsatt ikke hva noen av disse matrettene er. Jeg spiste heller ikke så mye, da jeg er redd for fargerik mat som ikke er bestilt fra gatekjøkken. Jeg kompenserte den uspiste middagen, med fargerik drikke.
Jeg fant desserten mer interessant enn middagen. Bombe! Jeg er jo 8 år i hodet.
http://bloggfiler.no/konghalvor.blogg.no/images/469451-8-1276472011764.jpg

Jeg er flink til å forsyne meg godt av dessert.
Også har jeg etterhvert skjønt at jeg blir kreativ av alkohol.

Jeg tror ihvertfall at jeg er kreativ. Jeg tok for eksempel flere hundre slike bilder på festen. Dette var det eneste jeg ikke slettet.


Slik ser hovedsakelig en 70-års bursdagfest ut.Eneste man mangler for den komplette stemningen, er lyden. Lydnivået på en slik samling av godt voksne mennesker, kan nemlig minne om brasiliansk death-metall.


Samma for meg... Jeg liker brasiliansk death-metall. Og mens vi er inne på musikk, så kan jeg nevne det, at morfaren min er en dedikert bruker av instrumenter. Piano og trumpet er gjengangerne.

La meg også legge til at han nesten kappet av høyrearmen på en vinkelsag for TO måneder siden.Og jeg syter fortsatt over bcg`en...70 år, og sprekere en jeg noen gang kommer til å være. Kjekk er han også!


Gratuler morfaren min med dagen, folkens! Og siden jeg liker å gi restriksjoner til kommentarfeltet, så hadde det vært fint om alle som gidder kan skrive: Kjære morfaren til Halvor. Noen hyggelige ord rundt 70-årsdagen, og et kompliment eller to. Da blir han sikkert glad. Han skal nemlig lese blogg for første gang imorgen.

CLIPSE @ SPIKERBOKS


Igår, så var jeg på hele TO konserter! Det var en veldig hyggelig warm-up til Roskilde-uka som nærmer seg med stormskritt.

FØRST, så var det konsert på t-banen med det rumenske sigøyner-bandet Gipsy Kings. Som man kan se, så hadde dem et utrolig godt sceneshow, med et publikum som knapt klarte å sitte stille. Terningkast 6!Dem fikk såklart ikke en krone.Så var det klart for kveldens høydepunkt, nemlig Clipse. Rap-duoen som selger ENDA mer kokain enn Lil Wayne. Det er hovedsakelig det dem rapper om også.

Men først var det en stein fyr som het Devin the Dude eller noe sånt. Har aldri hørt om han, men han skulle sikkert bare varme opp for Clipse. Jeg benyttet tiden til å kjøpe meg en øl, noe som selvfølgelig ikke skulle være så lett! Altså... Når du har 800 idioter med baggypants foran bardisken, så trenger man mer en TO bartendere og ÈN kortautomat på reserveløsning.

Kortversonen er at en av gutta i køen ikke gadd å vente, så han spaserte avgårde med med to øl fra baren uten å betale. Dermed ville bartenderen ha MEG kastet ut, fordi jeg ikke ikke ville betale for tre pils.

Jeg betaler SÅKLART ikke for andres øl, og gjorde mitt beste i å forklare dette til kukken bak disken. Det endte med at jeg betalte for min egen øl, men jeg fikk ikke lov til å bestille mer. HALLO!? Som om jeg hadde tenkt til å stå i DEN hore-køen igjen? Lol liksom.

Her er et sjenerende bilde av bartender-retarden. For en kukk... Han er sikkert blogger.

Skjønner ikke hvorfor han ikke ville servere meg mer øl ass...


Men tiltross for at bartenderen var et tilbakestående RASSHØL, så var konserten sinnsykt kul. Jeg fikk filma litt også, men når det er 800 andre som vil stå fremst, så gjelder det å holde på plassen.
Prøvde meg på et par bilder også! Her er Pusha T.


Også her er Malice.


Etter konserten, så tok vi en taxi ned til byen for å ta siste øllen på Billa Bong. Så gikk jeg hjemover.

På veien, så prøvde jeg å sjekke opp noen bitches.


Noen arrogante bitches riktignok. Jeg fikk ingen respons, og vandret skuffet videre.


Heldigvis var det døgnåpent på Deli DeLuca.


Jeg kom over en arbeidsplass på veien også.


Der, ja!DA jeg nærmet meg leiligheten min, så tok jeg en snartur innom de søte nabo-jentene mine. Her sovnet jeg med alle klærne på. 50 meter hjemmefra. Digg...


12. Juni 2010.


Jeg gleder meg til familieselskap idag.

KLANEN!

Igår, så var jeg statist. Jeg vet ikke hva jeg var statist for, men jeg sprada ihvertfall rundt i VIF-supporterklær hele dagen.Jeg hadde virkelig ikke peiling på hvorfor vi gjorde dette. Jeg vet ikke om det skulle bli film eller reklame, men en viktig del av plottet var ihvertfall å banke opp LSK-supportere, og henge dem opp i lyktestolper.


Der hang han bra, tenker jeg!


Alle skulle ta bilder av han. Dumme LSK-supporter. Kom deg hjem til Drammen, Strømmen, Romania eller hvor dere nå kommer fra!?Etterhvert oppdaget jeg plutselig at Tarjei Krogh prøvde å snikfotografere meg!


Så jeg snudde meg raskt, og latet som jeg ikke så han.Min jobb på settet var ganske enkel. Jeg skulle ha på meg VIF-Skjerf....

Og sitte i en buss.En buss med bar, riktig nok. Det sto et skilt der, om no gratis drinker, men jeg fikk ingen gratis drink...


Jeg var usikker på publiseringen av dette bildet. Jeg føler meg så... Liten?

Men Tarjei er jo minst 3 meter høy uansett, så jeg føler meg unnskyldt. Jeg veier nesten 65 kilo liksom. Jeg burde sloss mer på byen...Jeg følte jeg hadde gjort en særdeles god jobb, med å sitte i en buss hele dagen. Sånn seriøst liksom. Jeg er så rastløs at jeg ikke kan dra på kino engang.
Vi feiret det gjennomførte opptaket i Frognerparken. Her var det tydeligvis electrofestival eller noe sånt.Og dermed dro jeg hjem, og drakk kakao. Men det vet dere vel fra før. Jeg liker denne frem-og-tilbake-i-tid-blogginga, og imorgen kommer det et innlegg om hva jeg gjorde 6. August 2014.

Ha en fin kveld, loosers. Nå skal jeg på Clipse-konsert!"Cocaine bought me everything I ever had"... SJÆL ASS!

GUY WITH HIS COCOA


Jeg har vært statist idag. Og etter det, så spiste jeg pølse og drakk øl i Frognerparken. Her er et bilde av meg, som ikke har noen ting å gjøre med innlegget i det hele tatt. Tihi, eneste jeg hadde.

NÆT!

Nei, tenk at noen faktisk gjør det SÅ enkelt! Jeg beundrer deres normale hjerneaktivitet. De må spare mye tid...

La meg sammenligne min hjerne, med normalen sin hjerne:

Ser dere? Jeg er en blå runding!


Men uansett da...

Jeg tok jo såklart 300 bilder idag også, men den tidligere nevnte øllen gjorde meg så utrooolig trøtt. Jeg har ikke orket å lage noe innlegg, og burde såklart lagt meg for 5 timer siden. Dessverre så funker det ikke slik. Når jeg er trøtt, så er jeg nemlig tilnærmet hjernedød!

Litt sånn her:

(Ser dere hvor jeg har buffa originalen, eller?)


Nei, jeg fant det best i å drikke en kopp kakao, jeg.Også blei det jo et innlegg også. Hah! Jeg er så sykt selvmotsigende...


PS: Er hjernen din en svart firkant?

EMERGENCY REFRESHMENT

Jeg har registrert at Cola satser på søte jenter i trange drakter om dagen, og liker det svært godt.

Med hodet senket, så satt jeg meg ned for å sikle og ta sjenerende bilder. Disse jentene stod og svettet i små nurse-drakter vett. Registrerte dere det? De har på sånne små uniformer! Ser dere?


Det var like før jeg fikk heteslag der ute i sola. Det var varmt nok fra før av, og disse små-frekke jentene fungerte ikke AKKURAT som aircondition!

Det var på dette tidspunktet jeg ble tilbudt en kald cola...


Jeg fikk en veldig rar følelse i kroppen. Er dette en forelskelse montro? Jeg ble sittende å titte litt til, mens jeg prøvde å finne det ut.

Mmmmm, Ice cold? Det skal jeg love deg at jeg ikke er...


Jeg satt og stirret i cirka tretti minutter. Det vil si... Med gjevne mellomrom, så måtte jeg stirre litt på èn sneip, èn lås, og èn kopp. Mine mannlige lesere skjønner hvorfor.Etterhvert kom sigøynerne. Jeg bestemte meg derfor å trekke unna. Sigøynere er nemlig ganske like byens mange duer. De flokker seg når tomgodset blir kastet rundt på bakken, og jeg NEKTET å få en sigøynerbæsj i håret.

Men det var sikkert like greit at jeg stakk. Jeg tror ikke kroppen min ville hatt godt av ETT minutt til med den overeksponerte utsikten.


Her er en sigøynersykkel, forresten. Før var det en vanlig sykkel. Nå er det en sigøynersykkel.Jeg tok t-banen til National, og møtte Michael. Her møtte vi på en ny brukerdose med jenter i uniform.

Michael hadde også sansen for Coca Cola sin nye satsning. Han gikk bort å fikk cola opptil flere ganger.


Da jentene omsider oppdaget at jeg snikfotograferte dem, så ble jeg litt flau. Heldigvis, så tror jeg dem skjønte hvorfor jeg gjorde det, så de inviterte meg faktisk til å posere på ett bilde med dem.

SE hvor glad jeg er da! Dette er jo HELT klart forelskelse.


Pene, utadvente jenter i uniform, og 6 bokser med cola er en dårlig kombinasjon. Jeg trodde jeg skulle gå rett i bakken, men Michael fikk heldigvis dratt meg unna. Jeg endte kvelden i isolat på toalettet.
En stund senere, så var vi på Aker Brygge for å slikke sol. Jeg trenger vel ikke å starte innlegget om igjen, men JA, det var jenter der også. Pene jenter med skuddsikre vester.

Jeg vet ikke hva jeg skal si...


Det var bare å finne en plass, og starte å drikke Coka Cola liksom...


Jeg elsker dere, Coca Cola!

GI MEG SPENN!

Jeg har et stort pengeforbruk. Igår for eksempel, så brukte jeg 15 000 kroner, og jeg var ikke ute av døra engang!Da jeg fikk et nytt brev i posten, så håpet jeg såklart på enda MER penger!


Etter å ha konstantert at brevet ikke inneholdt penger, så ble jeg litt satt ut.

Hva er vitsen med å sende meg brev med masse papirer, uten penger lism?


Jeg skulle til å kaste brevet i dass, da jeg plutselig leste denne setningen.


Jess, DER snakker vi!

Èn million. Perfekt! Det passer faktisk kjempebra med en million akkurat nå!


Jeg tenkte jeg kunne fylle ut papirene... Det er klart jeg kan svare på noen spørsmål, om jeg får èn million for det. Dessuten, så hender det faktisk at jeg får en god selvfølelse av å gjøre noe for andre:)


Jeg må jo si at undersøkelsen åpnet øynene mine en del, da! Det var FULLT av personlige spørsmål. Enkelte SVÆRT intime!

Blant annet, så var det spørsmål om mine fysiske og psykiske problemer.Det var noen spørsmål om hvorvidt jeg er i stand til å passe på meg selv. Ingen jackpot der, nei!


Ja, selv seksuallivet mitt hadde dem spørsmål om liksom! What? Er dem keen eller?


Men greit nok! På Paradise Hotel gjør dem det samme, og for langt lavere gevinster, så jeg begynte å skrape da..

Kjedelig å skrape egentlig... Når jeg får millionen min, så skal jeg ansette noen polakker til å gjøre sånt for meg.


Jeg ble litt satt ut da jeg var ferdig med å skrape, og innså at noen holdt meg for narr.


HVAH!? Ingen million?


Det BØR være penger her!


FY SØREN! Skal jeg ikke få TUSEN kroner engang? Makan til FREKKHET! Fåkk ju!


Tror de SERIØST at dem får svar av folk, når dem driver å kødder rundt slik?


TRUKKE`RE!(SETT PÅ^^)

Nei, jeg henta lighteren min jeg.


Også tente jeg på hele dritten!


Og det der lusne hore-loddet deres? Rett på bålet det også!


Ikke KØDD med meg TNS GALLUP! Jeg er ustabil, sulten, fattig... Ja, nesten som en sigøyner faktisk! Og hvis dere kødder med meg igjen, så skal jeg pokkern meg gøyne dere herifra til Romania!

HORER!


Ellers da? Har dere det fint om dagen eller? :) Keen på å låne meg no penger?

SYNKEHULLET PÅ FROGNER


Synkehull. Et spennende, men livsfarlig fenomen som oppstår når undervannstrømmer har fjernet jorden under bakken vi går på. I avisene kan vi lese om slike synkehull, og konsekvensene av dem. De sluker med seg bygninger, biler og hjelpeløse mennesker. For å vise omfanget av disse sterke naturkreftene, så legger jeg ut et bilde og en film fra en svært rammet by, nemlig Guatemala City.


Guatemala City, 2007.Guatemala City, 2010.Jeg anbefaler Tsjernobyl fremfor Guatemala. I Guatemala, så dør du lism...
Jeg har vært observant på fenomenet i lengre tid, og da jeg skjønte at jeg måtte holde meg LANGT unna Guatemala, så kunne jeg roe meg litt ned. Det var derfor et SVÆRT uhyggelig syn som møtte meg da jeg spaserte rundt på frogner, og så hva som hadde skjedd i løpet av helgen.


SYNKEHULL-ALARM!

Å herregud!

Jeg var livredd. Livredd for å dø. Det er garantert ikke noe morsomt å forsvinne ned i bakken, og oddsen er jo åpenbart ganske stor! Frykten for synkehull er faktisk en av grunnene til at jeg ikke går ut noe særlig. Jeg holder meg hjemme. Alene med Gråen, og spriten. Spriten som nabobarna kjøper for meg.Men den største frykten, kan bli den største avhengigheten. Vi har jo alle sett "Deerhunter", og da jeg kom over dette synkehullet på frogner, så kunne jeg ikke gjøre annet...

Jeg måtte leke med døden.

Se her a`! Jeg leker med DØDEN!


Ser dere at jeg erter synkehullet? Ser dere? Grrr-mjaaaaau!Se her a`! Jeg later som jeg har ramlet ned i synkehullet, og prøver å krabbe opp igjen! UÆÆÆÆÆ!

Haha, hore-synkehull ass. Prøv å fakke med meg! Prøv!


ALDRI MER skal jeg holde meg inne på grunn av synkehull. Aldri mer! Fra nå av skal jeg kjøpe spriten min selv. Gråen får det sikkert bedre også, for jeg tvinger henne til å spoone hele tiden.


Det er på tidè å nyte livet, ikke frykte det, og fra nå av skal jeg fokusere på viktigere ting enn farene rundt hjørnet!Nemlig brysthårene mine.


Jepp, folkens! Jeg har fått hår på brystet! Gratuler meg.

ASKER POWERBOYS


SE! Idag så jeg en død fugl =)
Men uansett da.. Igår var jeg på fest i Asker, og det var faktisk en ganske lærerik opplevelse! Jeg spilte blant annet litt øl-biljard. Her skal man skyte øllen ned i et av hullene.


Og mens de andre fjernet knust glass fra biljardbordet, så lo jeg godt, og tok et par runder med flipperspill.


Deretter pumpa jeg litt muskler. Ingenting slår en kald øl under treninga!Plutselig skulle alle guttene kle av seg og trene intimt med hverandre.

Jeg kler alltid av meg på fest, uansett, så det gjorde meg ingenting.


Her øver vi på biljard, forresten. Vi begynner å bli ganske flinke <3

PS: Jeg må slutte å ta kamera med på fest. Jeg holdt SERIØST på å skyte meg selv, da jeg så på bilder idag...


Kvelden kan strengt talt oppsummeres med denne filmen. En helt normal fest i Asker foregår nemlig AKKURAT slik.Haha, de politifolka ville GARANTERT være med og trene med oss.


Deretter tok vi en taxi til byen, slik at vi kunne kaste oss foran en t-bane. Her sitter vi og venter. Planen var å lage en sykt kul videoblogg.Det kom dessverre aldri noen t-bane..............................................................................

Musikkens dag 2010


Musikkens dag 2010. Jeg skulle tidlig opp idag, men pågrunn av en gææl kattekvinne i hagen, så kom jeg meg ikke ut før klokka var fire.Jeg endte tilslutt opp på kontraskjæret. Jeg liker ikke norsk hip-hop, men når scena heter MORRADI, så MÅ MAN henge der. Her er et bilde av meg og roadie`ene mine.


Jeg var også vitne til den fineste rompa jeg har sett I MITT LIV! Jeg tok bilde av den med kamera til kompisen min, så bildet kommer litt senere. Til gjengjeld, så møtte jeg de kuleste sigøynerne EVER!

Geees, jeg får nesten lyst til å FLYTTE til Romania liksom!

Anyway! Nå drar jeg på bryggefest i Asker hos Mads Mankini. Han er den kuleste fyren jeg veit om, og hvis dere trykker HER, så kan resten av Norge få vite det også. Her er et bilde av Mads forresten.


Ønsker dere en strålende lørdag, folkens!Haha, kødda..

100 MILLION DOLLAR$


Jeg bare satt og så litt på noen musikkvideoer jeg liker. Dagdrømte at jeg hadde 100 millioner dollar. 100 millioner dollar som jeg kunne sitte på og ta bilder med. Kaste rundt meg i gettoen åsånn.Etter å ha sett på denne filmen cirka 12 ganger, så gikk jeg ut for å hente posten. Jeg bestilte noe liv på internett for litt siden, vett!


Et BREV? Nei, så spennende!


Jeg var fortsatt uviten om innholdet, men satt en knapp på OnePiece eller nakenbilder av noen fans! (Hinthint)

Jeg åpner alltid brev med overleppa, forresten.

"Hva er dette montro?" Jeg prøvde å lese opp-ned, men det var svært vanskelig.JAAAAAAA, JEG HAR FÅTT PENGER!JEGHARFÅTTPENGERUTENSKATTFERIEPENGERPENGERPENGER!

To sekunder, puuuuuuste ut, sånn.

J-E-G har fått spenn! Feriegrunker! Cash! Laken! PENGER! 2millioner3hundreog90tusen!

Ufattelig bra. Hva skal man med liv når man har spenn? Ikke vet jeg, spenn ER JO liv!

Jeg løp rett til banken, og tok ut pengene. Her holder jeg åtte, ni årslønninger, folkens!Jeg tok på meg dress. Hoppa opp i senga. Rigga opp hjemmestudio mitt, og satt på litt passende musikk...


...Og så tok jeg bilder av meg selv. Med de nye pengene mine! WOHOO!


Haha, her ser jeg drita ut!

lol, jeg var jo sikkert det.

Her svermer pengene rundt hodet mitt. "Come to daddy" sier jeg. COME TO DADDY!!!


Se her, a`! Pengene bare RENNER ut av hendene mine!


Her har jeg laget en ansiktsmaske av penger!

Og her bare EIER jeg HELE verden! Nå har jeg vel IHVERTFALL nok penger til å kjøpe en by i Romania eller noe?


Chill ass. Tidenes diggeste morgen! Nå er jeg HELT KLART gangster, og jeg gleder meg til å sprade nedover Bogstaveien med alle pengene mine i et pannebånd rundt hodet. Nå må jeg bare finne ut hva jeg skal bruke alle pengene mine på. Noen ideer?

En dag på ELLINGSRUD!

Som arbeidsløs, tiltaksløs og blakk, så gjelder fortsatt å komme seg ut av leiligheten i ny og ne. På søndag var vi turister i egen by, med oppmøte på National Theateret!


Er det en fugl, er det et fly? Eller er det rett og slett et LIV som kommer kjørende?

Det var dessverre bare t-banen. Damn, jeg burde hoppa forran den...


På t-banen, så prøvde å parre mini-isbjørnen med katten til Ida. Det gikk ikke...


Så prøvde jeg og Markus å parre oss med katten til Ida, men det gikk ikke det heller. Pokkern heller...

Dessuten tror jeg Markus slapp en fis!?

Her er noen gutter som var veldig glad for å se meg. Jeg tror de var tilbakestående, men jeg er strengt talt ikke helt sikker.

Etter en hyggelig reise kom vi endelig frem. Ellingsrudåsen! Det er der de kule folka henger, det!

Og jeg da...


Det første man møter på Ellingsrud er Ellingsrudåsen Senter. Der har de både pub, pizzeria og... Vel, de har bare pub og pizzeria der. Hmm. Det er jo det ENESTE jeg spiser og drikker det? kanskje jeg skal flytte hit?


Hvis ikke du forsøpler Ellingsrud, så er du grei. På bildet ser man også at de som ikke forsøpler er relativt KULE! Dette merker man på Ellingsrud. Det er lite søppel, og SVÆRT høy baggypantsfaktor.

Dessuten, så finner du ikke ÈN eneste sigøyner på hele Ellingsrud.


Sunn og frisk ungdom, som reparerer dagens hangover med en tur i skogen!


Da jeg var liten, så var det UMULIG å passere en lekeplass UTEN å teste den ut. Slik er det fortsatt.


WOHOOO, Ellingsrud-russen 2010!


Etter å ha lekt litt, så grilla jeg og Markus. Eller, jeg grilla. Markus slapp nok en fis.


Mini-isbjørnen EMMA storkoste seg på Ellingsrud! Tenk deg at denne lille skapningen kan løpe i nesten ÅTTE kilometer i timen! Guds natur!


Etter en lang og fargerik dag på Ellingsrud, så var NOEN litt sliten! Ida puttet katten, mini-isbjørnen OG kong halvor oppi veska. Det er helt sjukt hva jenter får plass til i en veske.

Vi satt igjen med et godt inntrykk av Ellingsrud, og jeg kan absolutt anbefale å dra dit. Det var ikke kontroll på t-banen engang!


Og etter å ha kommet tilbake til sentrum, så slappet vi litt av i parken, og diskuterte hva vi likte BEST av ALLE tingene på Ellingsrud. Etterpå spilte de andre kubbespill, mens jeg lekte med noen sigøynere.
Aaaa, Oslo er så vakker om sommeren! <3

HIGH VOLTAGE

På søndag var jeg på min andre konsert med AC/DC. JA, jeg er fullstendig klar over at det er onsdag idag, men jeg HAR faktisk hatt liv i det siste!


Ok da, jeg har ikke hatt noe liv, men uansett da...!


AC/DC på VALLIS HOVIZZLE!Ingen konsert uten god øl, selv om jeg ble litt forvirret av opplegget bak disken. Jeg ganske glad i Hansa, og registrerte at dem tappet Hansa i Borg-beger? Borg smaker jo kattepiss, og ingen vil vel drikke kattepiss? Hvorfor gjør dem dette? Pleier det ikke å være omvendt?

Bak kassa møtte jeg forresten Gründer-Thomas og Mækkern-Eric. Sånn, om noen lurte. Antar at de fleste lurte...


Legg merke til tjukkasen som glaner på øllen til meg og fettern min. Han HAR faktisk et rumpehull på haka! Etter utseende å bedømme er han fra Sarpsborg, og som alle vet, så ELSKER særpinger Borg, kattepiss, og andre syke ting. Bensindunking åsånn...
Haha, han får nok SJOKK når han skaffer seg sin egen øl, og merker at det er Hansa oppi. LOL, særpinger HATER Hansa og bergensere. De mener at dem fisker altfor mye torsk hele tiden...

Jeg VET selv at jeg drikker mye Borg forresten, men jeg står ikke for det. Jeg er altfor gjerrig til å kjøpe ting jeg liker. Bortsett fra konsertbilletter da. Jeg bruker mer penger på konsertbilletter enn mat...


Her ser vi gamlegutta i full vigør! Hadde jeg ikke visst bedre, så ville jeg trodd dem kom fra Sarpsborg!


Jeg blir alltid så utrolig fasinert av de store plasmaskjermene på slike konserter. Tenk å ha en sånn plasmaskjerm som GULV! Keen ass...


Stemningen ble bra blant de 45 000 mannlige tilskuere. Spesielt da denne dama ble blåst opp. LOL, skulle likt å blåse opp HUN ass!Underveis i konserten, så bestemte jeg meg SÅKLART for å posere med en snusboks. Det var først når jeg kom hjem at jeg oppdaget hva som hadde skjedd!


CARL hadde sniki seg med, HELT uten at jeg visste det!

Reine Jimmy Jump han der Carl! Han har GARANTERT sigøynerblod!

Har dere fått med dere den nye peke-måten forresten? THE FORK! Det er det, det går i om dagen.

Haha, se på de uheldige idiotene rundt oss. Tror de ble FORK`A ass... Kjipern pølsa!


Etter konserten, så dro jeg på jakt etter noen offentlige tjenestemenn jeg kunne mobbe. Han dusten her sa at jeg bare kunne ta bildet av han bakfra. For en dust. IDIOT ass.


Ser dere horna til han linselusa her, forresten. De kosta HUNDRE kroner, og ALLE hadde dem! Vi lever i et land fullt av idioter, folkens! GEEES! (Sa han som bruker pengene sine på øl han ikke liker.)Her er en helt UFATTELIG lite givende film jeg lagde forresten.
Vi brukte cirka FIRE timer ned til sentrum igjen. Det er rart at det tok så lang tid egentlig, for køen var jo ikke utenfor bussen, men inni. Jeg benyttet ihvertfall muligheten til å ta bilde av norges MINSTE kineser.

Hun gjemte seg dessverre bak nesa mi. Jeg har litt rar nese, men hun kinesern var SERIØST liten.


Da jeg endelig kom hjem, så satt Ida og Michael i sofaen min. De hadde sikkert sneket seg inn, de sigøynerne! Jeg begynte å bli ganske trøtt og sliten, og da dem ikke ville dra hjem, så tok jeg frem litt sigøynerspray.


Og lærte dem ett og annet om gøyning hjemme hos MEG! Legg merke til øllen forresten. Tønsberg og Sarpsborg er tydeligvis ikke så langt fra hverandre alikevel!

^^DEN SATT, TENKER JEG!

Og dermed stakk de. Jeg lærte litt selv også, faktisk. Jeg lærte at sånn sigøynerspray er den DUMMESTE oppfinnelsen EVER! Jeg har prøvd å fjerne den helvettes rosa spaggethien i FIRE dager snart, og det ligger FORTSATT rester rundt i hele leiligheten min...


Jeg er så sykt dum. GEEES, jeg ønsker meg litt IQ til bursdagen min... Anyone?

AMNESTY FLASHMOB OSLO 2010


Ja, vi ligger et par dager på etterslep, men når man FAKTISK har greid å finne på ting å bruke dagene til, så må man bruke muligheten. Sånn som igår, for eksempel! Igår var jeg i ASKER, og benyttet muligheten til å ta bilder av meg selv i skogen. Det kan vi vel kalle liv?

Legg merke til EKTE lenseflare! Dessuten ser jeg skikkelig liten ut, haha lol, jeg er jo egentlig DIGER!

Og her er jeg på en benk ved Asker kirke. Fortsatt med selvutløser. det er SERIØST ingen ting å gjøre i Asker!


Men her kjører jeg bil da! BIL ER JO LIV!

Haha, sjekk jeg konsentrerer meg a`. Det er sånn andre gang jeg kjører bil eller noe.

Her er lillebroren min forresten. Kong RUBEN! Jeg prøver å konvertere han til å bli meg. På ekte.Men uansett da. Dette innlegget har jo egentlig ikke en dritt med Asker å gjøre! Eller, det har en dritt med Asker å gjøre NÅ, men vet dere hva jeg gjorde på lørdag eller? Nei, ikke det, nei? Vel, på lørdag, så dro jeg til Amnesty for å aksjonere litt!


Jeg tok med meg Halvorcapsen også, itilfelle vi skulle komme på TV for å binde oss fast i den amerikanske ambassaden med en atombombe rundt magen eller noe..Jeg skjønte ikke HEEELT hva som skjedde de kommende minuttene, men plutselig begynte de Amnesty-folka å spille en superspace`a CD utover HELE Jernbanetorget. Jeg gjorde bare det samme som de andre.Jeg skjønner virkelig ikke en dritt av det her, og håpet strengt talt at vi skulle fyre av noen bomber åsånn, men da vi først var kastet inn i denne suppa, så var det jo ingen vits i å snu. Her kan dere se meg aksjonere. Woooho!


Ja, så skulle vi visst stå litt her, ja. Masse folk med koffert. Slå DEN amerikanske HORE-AMBASSADE! VI HAR KOFFERT!


Her står vi å aksjonerer. Jeg aner egentlig ikke hva vi aksjonerte for, men jeg følte meg SYKT viktig og kul. Jeg trooor alle likte meg.Midt i demonstreringen vår, så skulle vi hente opp en finlandshette fra kofferten.


Og putte den på hodet.

Jeg ble litt irritert over Amnesty, som ikke har tatt seg tid til å lage finlandshette med HULL engang. Jeg kan heller ikke se hvordan dette skal lage fred på jorden, men nå skal det jo sies at jeg ER ganske dum.


Etter å ha balansert en stund i blinde, så gjaldt det å skygge unna. "Unna vei, her kommer jeg" ropte og sang jeg!


Jeg håpet litt på et bombe-attentat eller noe annen action, men det var dårlige utsikter. Det samme gjaldt eksponeringen av navnet mitt. Neste gang, så skal jeg trykke opp genser, bukse, lue, undertøy, jakke OG t-skjorte med navnet mitt på.

(PS: Carl, nå vet BEGGE TO at jeg fant opp den originale Halvor-singletten! Det gjelder dere andre også.)


Jernbanetorget 29.05.2010.

Jeg skjønner FORTSATT ikke hva dette her betyr, men kanskje de åpne koffertene skal bety free spirit eller noe sånt? Eventuelt, så er det litt sånn popart-inspirert kunst, hvor den enkelte tilskuer kan bestemme selv. Sånn kunst liker jeg!


Og for å si det sånn da, HVOR var alle sigøynerne? Dette hadde jeg jo vært reine julaften!


Og, nei. Bildet hadde ABSOLUTT ikke noe med innlegget å gjøre, MEN her er noen ålreite Amnesty-babes. Spesielt hun til høyre. Egentlig var det hun jeg tok bilde av. Ikke plakaten. Hei, Amnesty-babe! <3Men ihvertfall da. Konklusjon åsånn:

OK, de som har finni opp dette MÅ JO ha røyka sokka sine eller noe? Jeg har blitt forklart 100 ganger hva aksjonen betydde, og jeg skjønner INGENTING! Til gjengjeld, så klarte dem å verve meg iløpet av ca 20 sekunder.


Jeg er SYKT dårlig på selgere åsånn. Sier ja til ALT lism. Men som sagt, så tar jeg også til betraktning at jeg ER over gjennomsnittet dum.

Ha en fin da. NÆT!
Follow on Bloglovin