hits

november 2009

Kveldens ubrukelige aktiviteter. Kan noen gi meg et liv, please?

Idag har det ikke skjedd stort. Kom hjem fra jobb litt før 6 og har blitt sittende her siden. Har hatt en skikkelig photoshoot med rottene mine som gjør hva de kan for å spise plastikkposer. Det er ganske rotete hjemme hos meg, så poser fra helgen ligger midt på gulvet, sammen med tomme ølkartonger og hybelkaniner. Jeg er tiltaksløs og rydder når jeg vil. Om noen melder seg frivillig.....  (??)

img0031

Her kan man tydelig se at Svarten er igang med å hamstre byttet sitt. Inne i røret kommer Gråen stormende for å hjelpe til og gjøre seg fortjent til en bit av kaka!

img0032

Mens Svarten sliter videre, jobber Gråen med å jage bort ivrige fotografer som prøver å dokumentere naturen selv på sitt aller beste. Denne gang i en soppskadet frognerleilighet, inni et bur, spisende plastikk.

img0035

Som man kan se er rottene VIRKELIG glad i plastposer. Denne gangen ville jeg spise den selv, men gulvet mitt er overbelastet med spennende poser og annen snacks!Etter denne morsomme opplevelsen tok jeg meg en 5 minutter (2 timer) på internetten, mens rottene tok seg en middagshvil. Kom etterhvert på at jeg ikke har betalt for det siste fotoutstyret mitt enda, så dro frem bunten min med penger og bladde frem. På samme måte som rottene mine ELSKER poser, så elsker jeg elsker å ha penger i bunt. Føles bra. Jeg digger bunt. 


dsc0041

Skjønner selv at bildet av bare penger blir litt stivt, så for å lette litt på øyelokka, så bareKABOOM!

dsc0067


Jeg har tilogmed SÅ store fritidsproblemer at jeg fotograferer meg selv under denne mycket profesjonelle photoshooten.

img0038

Vet ikke hva som er verst selv egentlig. Å ta bilder av penger, eller oppsett av nytt kamera på selvutløser for å ta bilder av meg selv, mens jeg ta bilder av penger.. Hmm....Kan noen LAGE mat for meg?? Blir gal av å måtte gjøre alt selv....


img0027 4

Da jeg var kid trengte jeg ikke å GÅ selv engang........

Anarkifesten på CC har begynt! Gratis utdeling av speed fra senter-nissen?

Vi er heldige og går nå inn i Adventstiden. En hyggelig måned med spente barn, julenisser, hvit snø og coca-cola reklamer!

FAIL

JEG går nå inn i adventstiden. En måned med anarki. Jeg jobber jo som selger på Oslo`s (kjipeste) Vestkant. Kanskje ikke Briskeby, men det funker. Men så kommer Desember snikende opp bakfra. Åja, det skal ikke så mye til at Desember tar deg skikkelig bakfra heller! Det er helt sykt hvordan et SÅ "sivilisert" samfunn, slik man finner der jeg jobber, går fra å være den prototypiske FRP-velger til anarkist og opprør.

Om man vil se Carl I. Hagen & co crowdsurfe over Norges b-kjendis elitè for å spare 2 minutter med kø, så bør man komme på sightseing på CC-Vest- Ullerntoppens møtested for sosial omgang, men ikke i Desember. Da våkner rovdyrene i de gamle skrumpleverne.

Greit nok for min del, for jeg trenger ikke være hyggelig lenger. Alle er så stressa uansett, så slipper jeg ihvertfall den maska. Også får vi omsetning som ligger på rundt 6 ganger mer en normalt, så dagene går fort. Men det er for meg som ikke står i den endeløse køen på andre siden. Jeg er sikker på at køen starter ute ved inngangen til senteret, så er det bare flaks og tilfeligheter som bestemmer hvliken butikk man havner i. Da blir man nødt å spørre sånne som meg hva man skal kjøpe, og nøler ALDRI med å kjøpe min kommende anbefalning på butikkens dyreste produkt. I en SÅ pengesterk bydel KAN jeg gjøre dette for å kompansere med resten av året, hvor disse pengesterke gærningene aldri har råd til annet en syting og klaging på samfunnet dem mener ikke fungerer, tross beliggenheten på villaen dem bor i.


Snø og spente barn blir det også lite av. Snø utbyttet med sluddregn. Julenissen skremmer den siste biten av julestemningstemning ut av feil kroppsåpning på de stakkars små, med sin farlig pedofile interesse for utdeling av godteri!Heldigvis har hele Norges samling av lokale bryggerier funnet løsningen på denne galskapen. Juleøl ble lansert omtrent samme dag som begrepet penger!

Hurraaa!

Og i verste tilfelle, så ja.... Julenissen har garantert noe bra partydop på lur for dem som ikke lar seg lure! Festen avsluttes på nyttårsaften og for min del rømmer jeg landet 3. Januar på charterferie med Bestemora mi for å drikke enda mere øl. Denne gangen i omgivelser hvor man faktisk TRENGER kjøleskap for å holde pilsen kald...

p1010859

Juleøl. Et viktig begrep for oss arbeidere når vi skal holde "overklassen" fornøyd ut årets siste måned.

Super ravin` Saturday night live

p1020017

Fant ut her om dagen at jeg skulle begynne å gå i forskjellige sko samtidig. Bruker jo kun superstar sko, så merker det ikke selv.

p1010933

Ellers lurer jeg på om jeg skal lage en liten bart.

GOD, er så sinnsykt trøtt..  Hvorfor legger jeg meg ikke??? Særr håpløs. Huff... Har ikke tatt av meg skoa engang. Rett på data, men greit nok. Våkner vel nå. Hører på techno fra 2000 på full guffe, drikker en pils og vurderer å lage en bitteliten bart. Hadde vært fett.
KAPOOW!
p1020028
Gracias, Senioritas!

Klar for julebord og bytur. Herre med bart i go`fart! Kanskje en ganske stusselig en, men man skal pokkern ikke kjimse!
p1020034

Ser du en fyr med Halvor-caps, super-sløve øyner og dødsfet bart, så er det nok meg. Si hallo på eget ansvar!

Morratrynet..

Blei nok litt for mye julebrus igår! Klokken stod uvirkelig nok å pekte på halv 4 før jeg skjønte å legge meg.

p1010968

Bildet fra bursdag-fest igår. Jeg kjørte høy julebrus-føring!

Etter å ha drukket meg tom for julebrus gikk turen ned mot sentrum sammen med Ida. Vi satt oss ned på Sara Cafe og preika og tok en øl. Var ålreit det. Så dro jeg hjem etterpå med en Big One i hånda. Håpløst. Også legger jeg meg jo ikke heller, så når klokka ringer idag sitter jeg igjen med max 5 timer søvn. Det holder IKKE for meg,,

Våkner ihvertfall etter en lang dusj og litt leking med kammen. Elsker å gre meg. Aner ikke hvorfor, men mulig det er et skjult savn etter å være 7 år igjen og bli kilt og kost med av Mommo (Bestemora mi!). Husker jeg lå og kilte meg selv før jeg sovna inatt faktizk.
p1020016

Etter jobb idag er det viktig at jeg kommer meg hjem og sover. Skal på julebord og byen etter det, så kommer til å få et slag uten flere timer på øyet. Dessuten trenger jeg å vaske buret til rottene og la dem leke litt utenfor. Har vært en dårlig far siste uka, men neste uke skal jeg ikke drikke NOE pils og jeg skal leke med dem hver dag og gjøre masse kreative ting for min egen del.

Neste uke.

Julebrus-kongen

Litt sliten etter gårdsdagens hygge på Olsen Cafè, må derfor kompensere med litt morra-julebrus før jobben. Plager meg skikkelig at han kuken i Drammen kaller seg julebrus-kongen. Han drikker sikkert mer julebrus en meg, men jeg nyter den mer! Også er jeg generelt kongen, så når jeg først får hung-up i julebrus burde jeg få lov å være julebrus-kongen om jeg har lyst til det.For en idiot. Også siern at Hamars og Lillehammer julebrus IKKE er julebrus. Møkkamann, står på etiketten jo!
p1010814
Den EKTE julebrus-kongen. Du ser det også i dem sløve øyna.

Satt og søkte på betydning av drømmer igår, sånn for å koble over til no annet. Fant ut at den heftige neseblod-drømmen jeg hadde for litt siden betyr angst for kommende, dårlig økonomi. Hmmm... Slutter i jobben min i Februar for å drive med tingen jeg liker. Kunst, film, diverse greier. Har ingen planer som skaffer penger. Men ordner seg nok. Har gått mange måneder uten særlig inntekt før. Billig i drift. Bare jeg har råd til egg, pizza og pils, så er det greit!

Morgentortur, cola rave

Våkna for en liten time siden. Har virkelig funnet løsningen mot forsoving og slumring ut av kontroll. Med tre vekkeklokker instilt på forskjellige tidspunkt og på forskjellige steder rundt i kåken. Er en grusom måte å våkne på, men prinsippet er at jeg våkner. Det skal ingen fast morgenpine i verden stoppe for!

Etter en tur i dusjen fikk jeg lagd meg noen brødskiver. Har glemt å kjøpe egg siden jeg knuste alle i forrige uke, men ble hoppende glad da jeg fant en halvannen liter cola gjemt inni kjølern, så nå sitter jeg å koser meg skikkelig! Tenkte dessuten å gi fra meg rabattkortet som jeg fikk på Christiania Belysning til Linnea siden hun trenger en kjempestor taklampe. Håper hun blir glad for hun ser ikke helt ut som den mest motiverte, noe jeg egentlig skjønner.

p1010812

Bildet av meg og rabattkortet på Christiania Belysning. Har flere gavekort også, men har ikke bruk for noen av dem selv.

Love me!

Microbølger entrecòte

Ok.. Har prøvd noe nytt idag. Entrecòte i Microbølgerovn. Føler meg ikke spesielt bra...

Etter å ha spist en pakke microbølger entrecòte hver pluss en hel boks bernese og pomesfrites, så fikk vi sjekka ut noen episoder southpark og kost oss med julebrus. Kjøpte jo en sixpack med julebrus for å kompensere en Mandag uten bayers.
p1010802
Ikke å anbefale.

p1010801
Shit! Drakk så sykt mye julebrus ass!

Etter at Svensken stakk hjem møtte jeg kompissene mine fra nabolaget og drakk pils. Hmmmm.. Så mitt snitt i at dem ikke hadde møttes før, og ingenting er som å møtes over en øl! Eller... 3 da, men var skikkelig hyggelig og vi hørte på både på Madness og Madonna!

Ikke mye mer å beretta! Sitter hjemme, hører Dire Straits og Cat Stevens etter inspirasjon fra min mann på Vettre.


Stikk å sov! Ikke forvent å se meg på Elexia imorgen!

Jeg har mistet livet.

Endelig hjemme igjen etter nok en Mandag. Deilig å få ukas verste dag unna kjappest mulig.
For å beskrive hvor mye jeg misliker Mandager, og hvor godt det kan synes på meg, så fikk jeg faktisk beskjed av en kunde idag om at jeg ikke måtte være så negativ. Jeg hadde sagt hei til henne. ..

Også er jeg litt paranoid igjen. Jeg har en liten fet bok som jeg skriver i hver dag. Alt jeg gjør, spiser og drikker. Litt sykt opplegg kanskje, men ved forrige nyttår fant jeg ut at et løfte til seg selv er det første man bryter uansett, så hvorfor ikke gjøre noe annet. Da kom jeg på ideen om å lage statestikk av livet mitt år 2009. Kommer tilbake til denne happeningen senere, og må jo dele denne go`biten med NOEN, men nå er den borte! Hell no! Jeg har lett etter`n lenge og den har liggi rett foran øynene mine siden 1. Januar 2009.

p1010798

Rett foran øynene mine, bare sånn for intrykket. Som alle kan se er alt på plass, BORTSETT fra hele livet mitt 2009. Goddam! Har jo latt være å tenke pga den lille boka mi.

(Vendepunkt) Skal bli digg med biff da. Partysvensken kommer over med biff, og jeg har hamstra inn Hamar og Lillehammer julebrus, så dette skal nok bli bra. Kanskje, om jeg kjenner Partysvensken rett, så finner han tilogmed livet mitt. Et sted jeg allerede har lett sikkert. Typisk svensker.

Jeg trenger et liv.

Lust for Life!

Ble dårlig med vasking, men jeg fikk kompissen min som bor over gata på besøk! Vi vatta på med cola og Big One, så kjørte vi på med Trainspotting og høyeste volum!
Livet mitt er basert på holdning, følelse og tankegangen i Trainspotting blandet med den absurde tilværelsen i Pulp Fiction. Sistnevnte har jeg sett mellom 10 og 20 ganger de siste 5 åra.
Dessuten er det jo sjelden jeg ser film og TV generelt, så ganske deilig å slenge seg bakover i sofaen og høre Lou Reed beskrive Søndagen min en Perfect Day, mens jeg ser Scottlands sønner`s kamp for å leve i en ellers miserabel drittverden.

Passer uansett greit med en film som beskriver avhengighet i et nøtteskal på en dag som denne. Har vært 3-4 harde dager og Ida tok litt tak i meg tidligere idag og forklarte meg et par greier angående antall tømte øl i uka.

Nei, huff.. Må hitte mot senga. Husker ikke når jeg skal på jobb engang, så må bare gamble på at jeg starter tidlig.Lust for Life.

Sløv i blikket.

Klokken er litt over 10 og jeg sitter å hører på rave og leser mailer jeg får av dumme folk om et kamera som ikke lenger ligger på Finn.no.  
Artikkelen kommer til å ligge der til Desember og jeg får mail hver dag. Jeg er tiltaksløs. Orker ikke svare eller fjerne artikkelen, men må si noen mailer er mer plagsomme en andre. Glad jeg aldri skal svare denne:

Hei Halvor ! Er dette kameraet solgt ? Hvis ikke har jeg noen spørsmål : 1. Er det mulig å sette på en løs mikrofon på toppen av kameraet ? 2. Er det mulig å spille inn lyd (musikk eller snakking) til filmene ? 3. Er det mulig å legge inn tekst innimellom filmene ? 4. Er det mulig å kopiere filmene over på løse harddisker, som senere kan overspilles til PC ? 5. Jeg går ut i fra at det er mulig å overspille filmene fra harddisken i kameraet direkte til PC, men da må man vel ha en ekstra input port i PC-en ? Min PC har bare 60 Gb og nå er ca. 30 Gb ledig. Kan man velge ut hvilke deler av disken i kameraet, som skal overføres til PC ? 6. Hvor mange fargebrikker har dette kameraet ?

Jeg kan svare her:

Nr.1:  Ja.

Sånn. Dust. Slutt å plage meg.


Fredagen skulle jeg hjem til kollektivet til Partysvensken og kompissen min for å snakke business om å starte opp et blad. Tror ikke noen av oss nevnte ordet blad hele kvelden og etter å ha drikki endel pils, så stakk vi på Garage. Ganske ålreit egentlig. Første gang på lenge at jeg fikk meg en normal bytur og våkner opp dagen etter, i senga mi, med hukommelse og hodepine. DIGG!

- Hvorfor kommer Sum 41 når jeg hører på Infected Mushrooms?

Etter å ha kopa rundt hele dagen, så stakk jeg på heftig bloggefors hos Ida SELMER og snakka om blogging. Ble også bestevenn med Anette som er superkjendis og er helten min. Også snakka vi masse om blogging.

Etter å ha prata om uggs, onepiece og Lars Tangen i noen timer gikk Cpt. Morgan tom og t-banen førte oss til Midtstua på Trash n Crash party. Så blei vi her til øllen var bånnskrapt og taxi`n hadde ført oss ned til Briskeby igjen. Kjøpte pizza og knærta en vin hos kompissen min over gata. Der våkna jeg forsåvidt på sofaen, med han, for 2 timer siden.

Må gjøre noe kreativt idag, men har ikke kreativitet nok for øyeblikket til å finne ut hva. Stort problem. Dermed sitter jeg her og hører RAVE på Spotify. Egentlig skulle jeg på hele-natta-rave igår, men grusa planen. Angrer ikke.

Meningsløst, men jeg er Kongen, så alt jeg gjør er kult uansett! Nå må dere 14 lesere også høre på rave!  RAVE!


p1010785
Sløv i blikket. Klar for helvete!

Handsome devil from space dope crack smack

Gjeeeesp.. Hjelper ikke å sove lenge om man legger seg for sent. Igår var jeg faktisk flink å fikk trent igjen, første gang på rundt 14 år. Idag sto jeg opp tidlig for å ta en økt til, men siden jeg var så flink igår, så droppa jeg det.

Ellers skjer det jo sykt lite i hodet mitt, selvom alle andre mener jeg driver med sykt mye. Har fordøyd mye pizza siden sist ihvertfall, men det spiser jeg jo hver dag, så kanskje ingen bombe.
Det feteste siden sist må har vært Prodigy konserten. Det var kult, selvom jeg synes norsk publikum har blitt et ganske kjipt publikum iløpet av de siste årene. Så stakk jeg hjem og spiste pizza.

Nei, zombie fortsatt.. Hører på litt smiths og lager meg speilegg og ristet olivenbrød. DRA TIL HELVETE!

Fancy øl.

Vi glemmer oppsummeringa. Alle dagene mine er helt like og ingen er vel interresert i å høre skrønene mine om hverdags-pils og fordøyde egg. Alikevel må jeg si speileggene glir ned som bare det. Og jeg har nettop gått til innkjøp av 3 sixpack med fancy øl til 300 spenn, så det burde vare ut morgendagen. Skal på Prodigy konsert i spektrum og har ingen planer om å hjørnehenge. Ulempen blir jo den tradisjonelle blackouten jeg får besøk av par ganger i uka, men så lenge dem andre kan fortelle hvor sykt kul jeg var holder det for meg. Riktignok har jeg aldri hørt det enda, men hvem vet. Hvor kjip kan man oppføre seg på Prodigy konsert...

Nå venter jeg på å bli ferdig på jobb. Ganske stille og har gjort dem tinga som trengtes gjort. Gleder meg til å hoppe på bussen til en gammal kompis på Helsfyr og høre på radio. Høres kanskje rart ut, men hver Fredag inviterer han meg hjem for å høre på radio, og selvom han selv aldri har rørt en øl i sitt liv, så er det fritt frem for gjestene. Ettersom at jeg jobber imorgen, alà lurefredag idag, trenger jeg å slækken idag. Dette er relativt vanskelig da jeg, lurefredag eller ikke, ALLTID får "fredag, så hva skjer da" på hjernen. HVER eneste fredag. Da tenker jeg at en lurefredag med 6 billige fancy pils og radio på Helsfyr må være tingen!


Ikke drep småbarn!

Selvportrett.

Jaja. Da sitter jeg alene hjemme. For tiltaksløs til å stikke ut, men ikke for tiltaksløs til å gjøre noe gøy alene hjemme. Riktignok en lekse fra skolen, men ganske morsomt prosjekt foreløpig. Skal ta selvportrett. Alene. Hmm.. Jeg har trådløs utløser, men manuell fokusering skulle ikke være lett. Moro er det uansett. Nå har jeg tilogmed tusja ned ansiktet mitt samt filmet megselv mens jeg vasket det. Vet ikke om det kalles kreativ eller fritids.

Igår fikk jeg forresten igjen kameraet mitt som har vært borte i flere måneder. Der lå det masse speileggbilder.
p1010727

Gikk litt fort i svingene her, ja!
p1010746

Har aldri vært spesielt flink til å lage speilegg egentlig.
p1010728
Det superstygge egget er ikke resultat av dem som falt utafor. Den bare ble stygg.

Egentlig er jeg ganske drittlei speilegg nå. Etter å ha telt igjennom (jeg skriver ned ganske mange dumme ting) har jeg spist ca 50 speilegg de siste månedene. Hmm..

Nå har jeg pause i photoshooten jeg har helt alene. Kulern med litt Ebba Grön og lurer på hvor i leiligheten jeg skal rigge opp fotostudioet mitt nå.
dsc0011

Og et foreløpig:)
dsc0117

Mandag morgen igjen, grøzzz...

Aa... Tilbake i stolen etter en uke ferie. Tross at jeg ikke har hatt ferie, og fortsatt har sitti mest i stolen. Hmm... Har uansett ikke skjedd mye spesielt. Par dager i starten av forrige uke kræsja internetten og ble avsosialisert i noen dager pågrunn av det.

Ellers har jeg jobbet sene kvelder og vært på fotokurs. Fredagen var jeg hos en av mine gamle venner som bor over gata og endte med billig øl på Sara`s og masse prating. Etter stengetid gikk turen, dessverre, til Bislett for makulering av en saftig kebab som på dag 2 skulle makulere meg.
Deretter stjal vi en kjempestor parasol, åpna en vin og nacha til klokka nærma seg 7, noe som heller ikke var et sjakktrekk og sammen med kebaben skulle lage tilstander svineinfluensa bare kan drømme om.

Lørdagen var jeg ihvertfall smart nok til å sette på vekkeklokke. I 1/2 tiden kom jeg meg omsider opp etter en lang slumre-historie, fikk på meg litt klær og humpa ut i byen. Hadde ca 100 ting jeg skulle få gjort, men huska ikke en eneste en av dem da hodet mitt kunne minne mer om grøt, en et hodet.
Etter å ha vasa rundt i sentrum noen timer stakk jeg hjem, spratt en pils, spiste Big One og fikk etterhvert noen venner over. Sammen skulle vi på gigaparty på Grünerløkka for å ta avskjed med felles venner som snart reiser til det store utland på oppdagelsesferd.
Tok et par venteøl, spiste en kebab (Oh no, not again) og destruerte denne i bilen til min venn`s veninner som skulle kjøre oss.


Nå sitter jeg her igjen. Burde vel egentlig dusje nå. Skulle ønske jeg hadde fri idag, så kunne jeg begynt å drikke pils nå, men imorgen skal jeg ihvertfall opp på puben og drikke øl med kollegaene mine. Det blir nok bra, ja.
dsc0011

Det har skjedd ganske mye denne uken.

BLOODBATH!

Tja.. da var helgen over for denne gang, og dagens andre halvdel benyttet jeg til biff hos Bestemoren min og hangout med noen venner etterpå.

Etter å ha spist meg mett og sovet litt på sofaen fikk jeg skyss tilbake til Briskeby og møtte to kompiser til litt Søndagslounge. Var ålreit og jeg spanderte julebrus og pottis, mens vi sjekka ut 5/6 episoder med Southpark før igjen blei sittende her alene.

Nå har jeg som vanlig bare hengt i den nye kontorstolen en times tid og gjort ingenting. Er sulten, men som tradisjonen tilsier har jeg ikke mat, så dermed stikker jeg heller å legger meg. Man er ikke sulten i søvne. eller.. Det vet jeg jo ikke, men man merker det ihvertfall ikke... Før imorgen.
dsc0008
Boller og brus. Fest hver Søndag!

dsc0009
Hmm.. Burde kanskje rydde litt snart... Nærmer seg en måned siden jeg satt opp de greiene her, noe som også tilsier godt over en måned siden jeg skifta sengetrekk sist da det eneste andre trekket mitt blir brukt i studio. ÆÆssj...

dsc0007
Også peller jeg så mye når jeg ser film åsånn. Denne gangen pelte jeg bort neglen på lilletåa og det sylblødde overalt. Bloodbath! Mandige føtter?


En kul ting da! Bestemoren min har bestilt billetter til Tenerife. Det kan bli ganske bra. Har vært et par turer med henne før når jeg var mindre.

Det er ikke spesielt lurt å legge seg halv 7...

Tror jeg kommer til å falle over ende. Våknet for 2 timer siden av vekkeklokka jeg var smart nok til å sette på. Jeg kom hjem rundt halv 7 igår/inatt/istad. Eneste positive må ha vært et totalt urørt bankkort.

Gårsdagen besto vel egentlig av 4 fors og en meningsløs tur ut. Først hjemme med en kompis som for det første hadde kjøpt seidel, og for det andre bomma på etikketen å fått med seg lettøl. Med andre ord, lettøl seidel, noe som er helt umenneskelig å drikke. Derfor måtte jeg be han på besøk til spritkongen (kallenavnet mitt blant venner) og trøste med et par kjappe shots jäger. Dette fikk formen påplass, og jeg sendte han på dør for å dra videre til fors nr 2 på Birkelunden for å møte Partysvensken og gjengen.

Her var jeg passiv bong-røyker i et par timer før turen gikk videre til Torshov og fors nr. 3 med partysvensker på besøk i tigerstaden.
Her ble jeg vankende i en liten time før jeg tok turen til en siste fors/fest med gamle kjente fra Røykendistriktet. De siste glassene blei fort tømt, og nervene vendte seg mot byen for å skaffe mer. Dette endte riktignok bare med en 2 timers loke-historie rundt på løkka på jakt etter "et bra sted". For min del kunne jeg godt drikki pils fra en doskål.

Dermed blei det alkoholfri vanking i 3 timer i sistnevnte leiligheten som fort blei tømt for festligheter da alkoholen hadde gått slutt.
Vet ikke helt hvorfor jeg blei her så lenge, men hadde vel ikke lyst å gå alene hjem til Briskeby. Kompisen min hadde vist veldig lyst å bli, så brukte vel timene på å overtale han. Ved 6 tiden så jeg slaget tapt, bet tennene sammen og spaserte hele veien hjem til riktig side av elva.
bilde0112
På vei hjem.. Anbefaler ingen å ta en grünerløkka-frogner klokka 6 på Søndager....

Nå har jeg sitti her en stund, mens jeg prøver å holde balansen på den nye kontorstolen min. Drikker julebrus og spiser Lion (hadde masse Lion i sekken idag). Hører på Libertines og vurderer å gjøre noe fornuftig....
dsc0002

Follow on Bloglovin