hits

november 2010

PARADISE BRISKEBY - EPISODE 1


Velkommen til sesongens første episode av Paradise Briskeby! Den nye, usminkede- og ikke minst uredigerte sannheten om Briskeby's sanne ansikt. I løpet av en udefinert sesonglengde, så vil vi følge gjestene på Hotel Briskeby gjennom tykt og tynt. Oppturer og nedturer. Drama og intriger. Og hvem vet? Kanskje noen til og med velger å dele seng!

I dagens episode, så møter vi Halvor. Han spiser middag, og ser tv. Men hvem vet? Kan det som først ser ut til å være en koselig hjemmekveld, plutselig bli en krangel med noen av de andre gjestene? Kanskje det blir drama. Eller nakenhet! La oss se.


Hva tenker seerne om dagens episode? Blir det for drøyt? Hvorfor hoster Halvor. Er han allergisk mot løver? Kommer han til å kle av seg i neste episode? Er det noen skjulte budskap i denne såpa?

Spørsmålene er mange, og vi gleder oss allerede i spenning til episode to. I mellomtiden, så kan man se reprise av dagens episode HER.

Gubben og katten.


Halvor og Rambo. To unge frognergutter som søker vinterkos og varme. Plutselig kommer Fjolls til Fjells på tv'en, og i løpet av bare noen minutter, så har Norges tradisjonelle depresjonssemester blitt forvandlet til vår egen lille kosekrok. Kakao, pledd og spooning kan forekomme. Du skal heller ikke se bort i fra at Rambo spretter opp et glass med rødt.


Halvor kan ved første møte fremstå som en særing. Enten er han høylytt, masete, frekk og klengete, ellers er han innesluttet, fjern, stusselig og nesten litt på gråten. Men innerst inne er Halvor en kjærlig gutt. Han kan føre dype samtaler, diskutere, eller komme med en god vits. En vits som ingen andre enn Halvor ler av, så klart. Han er en søt- og litt rar figur, men man kan ikke gjøre annet enn å trekke på smilebåndet når Halvor poserer så tøft han kan foran kamera, mens Rambo tar bilde.

Du er en snodig fyr, Halvor. Men vi digger deg. Du vet at vi digger deg.
-Rambo.


Rambo er en livsnyter, og tar det hele litt mer med ro. En perfekt søndag går ut på å spise litt god kattemat, slappe av og kanskje få litt kos. Denne malen gjelder for så vidt hver dag. Rambo er en bereist og jordnær perser, som ikke sier nei-takk til en tur på kino, en pose med (anti-hairball)snacks og en arm rundt skulderen til kveldens heldige. Om du er glad i å sove, slappe av og ta det rolig, så anbefaler jeg å ta kontakt. Rambo er også tilgjengelig på facebook.

Rambo. Du kan være en sleip liten rakker, men når du ligger der og ser på meg med de pene øynene dine, så kunne du fått selv den hardeste somaler til å smelte.
- Halvor


"Sammen er disse gutta dynamitt", sang Jokke, og det beskriver disse to ungkarene perfekt. Det den ene ikke har, har den andre og omvendt. Her snakker vi alt fra hår på brystet, til spoone-skills og øyekontakt. For eksempel, så tror Rambo at dere skal sloss om du stirrer for lenge på han. Halvor tror du vil kline. Disse gutta er unike, og det anbefales å ta kontakt. I sofaen er det plass, og på badet er det dass. Logisk nok, og et gjennomført rim.


Livet er kort, men på Briskeby står tiden stille. Dessuten er gutta litt blakke om dagen, så middagsgjester (med medbrakt middag) ville generelt vært lønnsomt. Da kan pengene gå til viktigere ting, som for eksempel julebrus, øl og kattesand. Sånn dyr, digg kattesand, som man helst bare vil rulle rundt i.

Gjør noe for et medmenneske, eventuelt medkatt, og ta kontakt. Vinteren er lang, og bør, for nasjonens beste, tilbringes i fellesskap. Gjerne uten klær. Da holder man varmen bedre.Halvor og Rambo.

WORTHLESS 2


Jeg har gjort et forsøk på å døyve vinterdepresjonene ved å fjerne deler av kroppshåret mitt, samt rømme Oslo. Det funket for så vidt ikke, men jeg opplevde vel litt på veien.


Okay, jeg opplevde ikke en dritt på veien. I løpet av de siste dagene har jeg vel strengt talt ikke oppnådd mer enn femhundre twittermeldinger, konstant julebrus-konsum og en del selvportrettering- etterfulgt av psykisk sammenbrudd og gråting i fosterstilling. Her er et eksempel.


Jeg opplevde veien ut av Oslo. Det var kanskje den beste opplevelsen jeg har hatt, siden sist jeg stakk.


Dette er lillesøsteren min. Skikkelig luring. Hun bare står oppi grinden hele dagen, og flirer av alle som går forbi.


Her er lillebroren min. Han er faktisk smartere enn meg, noe som kan være litt plagsomt til tider. Han mobber meg for å ha øredobber, spør om jeg har bæsj i skjegget og poserer mye bedre enn meg på bilder. Lillebroren min er kul. Jeg ser opp til han. Faktisk.


Jeg dro hjem igjen, og fant frem julebrusen. Konstanterte at livet mitt er uhelbredelig kjedelig, før jeg satte meg tilbake på datastolen. Alle vennene mine var på byen, men kroppen min strittet i mot. Jeg ble sittende hjemme. Med julebrus og twitter.


Lever dere, eller har dere dævva? Virker som dere har dævva...

WORTHLESS


Jeg har så fantastisk lite å drive med. Eller... Jeg har ganske mye å drive med, men får meg aldri til å gjøre det. Egentlig burde jeg ikke klage, but hey! Er ikke det et av privilegiene til oss nordmenn, da? Her er et eksempel fra tidligere denne uka. Det er ingen kontroll på hva som skjer i denne filmen. Jeg vet ikke hva jeg har laget selv engang. Noen ganger tror jeg at jeg er syk. Veldig. I hodet.Kjære kongen av Briskeby.

Du som er så sterk, pen og kul.
Vet du hvordan man kan ha en bra helg i Oslo uten penger?
Vi har ikke femti kroner, det er ikke nok til en ti pakk en gang. Livet er hardt.

Mvh.
Lotte Sørensen og Odin Solbakken


Noen som har noen tips til hvordan man kan få seg en bra helg i Oslo uten penger, eller? Jeg er nemlig helt blank selv, og skyter meg selv om ikke jeg oppnår noe gøy snart...

McDonalds


Jeg fikk en ønskemail i går, så vi starter dagens innlegg med å gratulere en heldig frøken som heter inGa med dagen, dere. Jeg vet ikke helt hvorfor hun skriver navnet sitt med stor bokstav midt i navnet, men det er en kreativ måte å holde seg litt original på. Klapp på skulderen for det, og high-five for at hun får en videre strålende dag. "Gratulerer med dagen, inGa!".


SPECIALS-GHOST TOWN


I dag brå-våknet jeg av vekkeklokka. Det gjør jeg jo for så vidt hver morgen, men denne gangen hadde jeg stilt den på 03:45. Jeg vet ikke hvor mye erfaring dere har med å stå opp på samme tidspunkt som bestemoren min, men jeg kan garantere for at det ikke spesielt behagelig.

Grunnen til denne unødvendige hjerneforstyrrelsen var at jeg for noen dager siden lovet meg bort som statist i en reklamefilm for McDonalds. Eller. De kalte det for statist da. Selv liker jeg ordet skuespillerassistentmedarbeider bedre. Dessuten så skulle jeg jo få penger for jobben.

Penger... Jeg gjør ALT for penger.Ps: Dette er gamle bilder. Jeg har ingen penger lenger.

Jeg dusjet, spiste og brukte blackmetal-musikk for å komme ut av komatilstanden. Hele situasjonen virket urealistisk og jeg skjønte vel egentlig ikke at jeg var våken før jeg tydelig kunne høre naboene mine vente på heisen utenfor døra. De hadde akkurat kommet hjem fra byen.

Før jeg dro, så pakket jeg Rambo inn i dyna- og forsikret han om at jeg snart skulle komme tilbake.


Jeg forsvant ut døra i fem-tiden. Det var så kaldt ute at fingrene mine nesten knakk. Vinden ulte som en sulten ulv, og på veien ned mot bussen møtte jeg minst tre avisbud, to søppelbiler og en kanin.

Ved nærmere ettertanke, så møtte jeg nok ingen kanin, men det hadde vært ganske kult om jeg gjorde det.

Det var første gang i mitt liv at jeg har ventet på nattbussen for å komme meg på jobb.


Jeg tror jeg var den eneste nordmannen på bussen, sammen med minst ti afrikanere med vaske-uniformer og to svenske løkka-hipstere i posten-uniformer. Jeg elsker prototyper. Alle sov, mens jeg tok bilder av meg selv. Det MÅ være en diagnose for akkurat dette.


Jeg trodde jeg skulle dø av kulde, og var minutter fra å legge meg i en grøft for å slappe av litt. Heldigvis hadde McDonalds skiltet veien helt frem til døra. Jeg følte meg nesten som Kaspar, Melkior og Baltasar, bare at de skulle finne Jesus, da. Og jeg skulle finne McDonalds.

Litt usikker på om McDonalds gjør det rett i å reklamere for iskrem i november. Selv hadde jeg mest lyst til å bade i nykokt kaffe.

Så kom jeg meg endelig frem.


Det skjer egentlig ikke så mye spennende som statist. Eller. Det er spennende om du synes det er gøy å spise hamburger i ti timer, snakke uten lyd og prate med gærninger som tror de blir kjente skuespillere av å gå rundt i en blurry bakgrunn som ingen ser.

Selv brukte jeg mesteparten av tiden til å ta bilder av meg selv bak en gravemaskin på utsiden...Ti timer- og tjue hamburgere senere, så kom jeg meg endelig hjem igjen. Jeg har aldri følt meg verre, men det gjør ingenting.

Jeg har penger igjen.


Designer-Halvor.


Da har jeg gjort et forsøk på å endre designet. Jeg er ikke helt fornøyd enda, men jeg tror vi kan si takk til det gamle.

"Takk, gamle design! Du var ålreit, og om vi ikke sees igjen her, så møtes vi kanskje i designhimmelen!"Jeg lurer på hvordan jeg kan få det fine bakgrunnsbildet, der hvor jeg kliner med meg selv, til å ikke ligge under hverandre hundre ganger. Enten vil jeg ha det helt svart, ellers vil jeg ha flere andre bilder i samme sjanger. Dem har jeg nemlig ganske mange av. Bombe. Tips til flere steder å putte inn bilder av meg tas imot med takk.

Takk.

RENTONIGGY POP-LUST FOR LIFE

Velg livet.
Velg en jobb. Velg en karriere. Velg en familie.
Velg en jævla stor tv. Velg vaskemaskiner, biler, cd-spillere og elektriske boksåpnere.
Velg god helse, lavt kolesterol og tannforsikring.
Velg boliglån med fast rente. Velg din første hybel. Velg dine venner. Velg fritidsklær og matchende kofferter.
Velg møbler på avbetaling i en rekke jævla stoffer.
Velg å gjøre alt selv, for så å lure på hvem du er søndag morgen.
Velg å sitte i sofaen å se sinnssløvende, lystdrepende gameshows på tv'en, mens du stapper jævla junkfood inn i munnen.
Velg å råtne bort i enden av det hele, i et elendig hjem, uten noe annet enn forlegenhet til de egoistiske, fucked-up drittungene du har produsert for å erstatte deg selv.

Velg din fremtid. Velg livet.

UNDERWORLD-BORN SLIPPY

Sannheten er at jeg er en dårlig person, men det skal endre seg. Jeg skal endre meg.
Dette er siste gang. Jeg skal vaske opp, og så går jeg videre.
Jeg skal velge livet.
Jeg ser frem til det allerede. Jeg skal bli akkurat som deg.
Jobb, familie og jævla stor tv.
Vaskemaskin, bil, cd-spiller- og elektrisk boksåpner.
God helse, lavt kolesterol, tannforsikring, boliglån, hybel, fritidsklær, kofferter, møbler, gjør det selv, gameshows, junkfood, barn, turer i parken, ni til fem, god i golf, vaske bilen, valg av gensere, familie-jul, indeksregulert pensjon, skattefritak, renske takrenner, klare seg selv, se fremover,

til dagen du dør.

SLEEPER-ATOMIC

SALGSBLOGGEN pt. 1


Jeg er blakk om dagen, og har ryddet leiligheten min for litt gammelt rusk i håp om å auksjonere det bort til dere; mine kjære lesere, som bruker opptil flere minutter om dagen på meg. Helt utrolig. Jeg er nesten som en tyv! Kanskje jeg skal STJELE noen av dere! Grr!

Ro ned, Halvor. Nå er du bare nerd...


Gjenstand nr. 1:

En flaske med Halvors urin. Flasken stammer fra Hamar og Lillehammer bryggeri. Har tidligere inneholdt julebrus, som Halvor selv har konsumert. Urinen er av typen "søndagsurin" og inneholder antageligvis rundt 15,5 % alkohol.

Pris: Vi starter på sytti kroner. Det er billigere enn en flaske vin.


Gjenstand nr. 2:

Støvbørste. Har vært i flittig bruk MINST èn gang.

Pris: Hundre kroner. Ps: Jeg har forsøkt å parre meg med den.


Gjenstand nr. 3:

Kattehår. Jeg har ingen god forklaring på hvorfor jeg samler på Rambo sine kattehår, men jeg er villig til å kvitte meg med dem for en liten slant. Kan for eksempel brukes som brystvarmer på innsiden av bh'en.

Pris: Vi starter på hundre kroner per gram. Dette er kvalitetspels!


Gjenstand nr. 4:

Et nydelig stykke kunst, laget av... Halvor.

Pris: Jeg skal ha minst èn million. Husk at verdien på kunst øker når kunstneren dør. Med min levestil, så kommer nok dette til å lønne seg i nær fremtid.


Gjenstand nr. 5:

Gamle fjernkontroller- og mobiler. Fjernkontrollene var universale, men du er avhengig av å ha gammel bilderørs-tv for å bruke dem. Mobilene virker ikke lenger, men de kan repareres. Ps: Jeg har alltid tatt mye bilder av tissen min.

Pris: Fjernkontrollene starter på hundre kroner per stykk. Mobilene starter på tusen kroner stykket, og med det følger alle rettigheter av eventuelt innhold.


Gjenstand nr. 6:

Jeg eier en rekke elektriske gjenstander som jeg ikke vet hva brukes til. Jeg oppbevarer dem kun som en motbølge til samlingen min med Desperate Housewifes.

Pris: Gratis ved henting, men en god klem mottas med takk.


Gjenstand nr. 7:

Min eldste underbukse. Mottatt til stor overraskelse en julaften for to år siden. Har vitnet både godt- og vondt, men har alltid gjort jobben sin. Kan selges uvasket etter ønske.

Pris: Vi starter på tusen kroner. Husk at dette er utstillingsgjenstand! Jeg vil ikke anbefale noen å bruke dem.


Gjenstand nr. 8:

Jakken til Lars Tangen. Han glemte den igjen hos meg i sommer.

Pris: Hvor høyt opp på kjendis-stigen er Lars? Skal vi si tusen kroner per bokstav nærmere A?


Gjenstand nr. 9:

Jeg har et kott som er fullt av dritt. Jeg har aldri ryddet der, og ved en kjapp gjennomgang så fant jeg disse tingene. De har alltid vært der, og jeg har aldri skjønt hva man skal bruke dem til.

Pris: Vi starter på femhundre kroner for begge. Jeg er sikker på at deres unge- kreative hjerner finner et passende bruksområde.


Gjenstand nr. 10:

Min defekte vekt. Jeg har ingen anelse om hva man kan bruke den til. Den viser et mye høyere tall enn hva som er riktig, også har den ligget ved baderoms-sluket i to år. Jeg vasker selvsagt aldri badet, og hadde kloakk på fingrene etter å ha tatt i den.

Pris: Tross både feilinformering og bæsj, så ønsker jeg faktisk femhundre kroner. Jeg kan ikke begrunne hvorfor jeg skal ha dobbel pris av det den kostet som ny, men om jeg får solgt den, så er det så sykt verdt det for min egen del. Antar at alle kan være enige om det!


Gjenstand nr. 11: Charlie.

Nei, jeg skal ikke selge Charlie. Derimot, så ønsker jeg å dele han med dere! For en liten sum, så klart. Charlie er i en afrikansk imigrant- og lecablokk i sin beste alder. Utsatt for lemlestelse i gamlelandet, men det setter ingen stopper for humøret! Charlie er ekstremt smart, men han sier ikke så mye.

Pris: Vi starter på totusen for èn uke. Tretusen for to. Man trenger to uker for å bli ordentlig kjent med Charlie, så det anbefales.


Gjenstand nr. 12:

Denne ødelagte og skadedyr-utsatte hjelmen fant jeg på Metallica-konsert for noen år siden. Den måtte selvfølgelig bli med hjem, og siden den gang har jeg brukt den ved en rekke anledninger. Hovedsakelig vorspiel og nachspiel. Alle ler når Halvor drar frem hjelmen! Vel, nå er Halvor blakk, og hjelmen blir lagt ut for salg til et annet lystig lag.

Pris: Jeg tror vi prøver oss på tusen kroner, jeg. For partyhjelmen. Hører jeg tusen kroner?


Gjenstand nr. 13:

Jeg kommer meg vel ikke unna, og selger meg selv til høystbydende. Jeg ligner på en kosovoalbaner, men du kan kalle meg en polakk i forkledning. Snekre, operere, lage mat, vaske, massere, diskutere, feste, sove, spoone... Jeg gjør hva som helst for penger.

Pris: Høystbydende, men la oss sette en minstepris på hundre kroner- og en snickers, sånn for verdihetens skyld. For dere som ønsker å leie, så finnes det selvsagt en prisliste HER.


Da erklærer jeg auksjonen for åpnet, og ser frem til å endelig ha penger til annen mat enn cheeseburger på McDonalds. Lykke til!LIL WAYNE-MONEY ON MY MIND

STUFF.


- Jeg driver å fikser på design og lignende på hjemmesiden min (som jeg oppdaterer dritofte) nå. Blant annet, så prøver jeg å kategorisere opp alle innleggene mine, slik at det blir litt enklere å finne frem til for eksempel videoblogger. Jeg har på tidspunktet publisert 390 innlegg, lastet opp 3000 bilder og fått 6200 kommentarer. Jeg lurer veldig på hvordan jeg skal gjøre det designmessig. Det er fristende å gjøre bakgrunnen lys, og ha mørk tekst. Litt for å gjøre det mulig å lese uten å dytte hodet helt inn til skjermen, men mest fordi det ikke hjelper så mye for vinterdepresjonene å stirre inn i en svart skjerm.

Ødelegger jeg hjemmesiden ved å invertere fargene? Har dere idèer til kategorier, eller andre ønskede spalter? Gi meg litt input og tips. Jeg har knapt nok peiling på hvordan man logger seg inn på facebook, liksom.

- Ellers, så kommer det til å bli litt reklame-stasj her. Ikke fordi jeg er en sell-out, trendy rosablogger, men fordi jeg er en blakk student, som bruker all tiden min på å skrive unødvendige ting på en fordummende hjemmeside. Fra nå av, så er altså regelen å alltid trykke på filmene til høyre. Dere trenger ikke å se dem ferdig en gang. Da får jeg (kanskje) litt penger til for eksempel strøm, slik at jeg ikke dør i løpet av vinteren. Dere vil vel ikke at jeg skal dø, vel? Eller? ...

Eksempel på hvordan filmene ser ut. Hint: Trykk på den. OK? Takk..- Er du- eller kjenner du noen som er russ til neste år? Sjekk ut DENNE facebook-siden, og send en mail. Det lukter former- og farger, fest og sosialt samvær.

- Jeg har begynt å laste opp stæsj på den ene blogspot-profilen min. Planen er å laste opp alle filmene mine og alle bildene jeg tar. Minst mulig tekst. Smart for dere som ikke gidder å lese uansett. Synd dere ikke fikk det med dere. Sjekk ut bloggen HER. Den er ikke ferdig enda. Jeg mangler et drøss med filmer, og hundrevis av bilder.

Så håper jeg dere som har giddi å lese innlegget (og trykke på filmene, så klart) ikke ble skuffet over fredagens innlegg. Hodet mitt har fått en kreativ lås, og det lille jeg greier å presse ut må nesten prioriteres på skole. Jeg skylder på mørket, og tilgjengeligheten på øl. Nå har jeg rømt til Asker for å løsne opp hjernen. Jeg tror jeg har fått sånn knute, vett. Hjerneknute!

Ta en fredagsøl for meg, a'.

Bitt av Charlie!


La meg starte med å si at jeg har endelig fått sendt avgårde den gamle singleten min. STINE var den "heldige" utvalgte, selv om jeg vet at jeg lovet den bort til hundre andre også. Jeg er et rotehue, men hey! Jeg kan godt sende dere brev uansett, jeg! Send meg adressa di på mail, så kanskje du får en overraskelse i posten. Jeg har ikke bedre ting å bedrive tiden min til uansett. Eller. Jo, det har jeg, men det er mye morsommere å sende brev. Akkurat som i gamledager, da man fikk brevvenner via Tom og Jerry bladet.


I går skulle jeg egentlig skrive et filmmanus. Lekse fra øverste hold, og alt skal være ferdig til i morgen. Jeg hadde slitt med manuset i en uke allerede, og tenkte at det ville gå litt raskere i svingene om jeg bare tok meg litt vin. Dessuten skulle jeg jo på konsert samme kveld, så det ville jo vært en super måte og kombinere vors- og lekser samtidig.

Så det ble vin, da.

Henger ikke vinposen min fint?

Det ble brått ganske mye vin, og ganske lite manus. Deretter stakk jeg og Christian på byen, og fikk med oss Ill Bill, uteøl, partytrikken og en del "free stash".


Jeg følte meg sykt smart i dag tidlig...

Èn dag, med antydning til verdighet.


Jeg fortsetter dagen med ny dose emo. Fikk nettopp DENNE linken tilsendt av Erikke. Følte meg truffet.


Jeg startet dagen med å lese meg selv så godt jeg kunne. Lagde VIDEO, og ransaket hjernen min. Jeg kom (som vanlig) frem til at jeg er en tiltaksløs egoist, som misbruker evnene mine ved å ikke bruke dem. Jeg var min egen psykolog, og ut i fra det skulle jeg få inspirasjon til å få mest mulig ut av dagen.

Det funket ikke.


Etter å ha blitt ti ganger mer depressiv av brainstormingen min, så surret jeg bare rundt i leiligheten min i fire timer. Jeg burde ha ryddet, men det eneste jeg oppnådde på disse fire timene var et usedvanlig dårlig forsøk på å barbere meg. Nei, ikke skjegget. Skrittet. Og dermed ble dagen min, som allerede hadde et dårlig utgangspunkt, enda dårligere. Det klør, og jeg skjønner fortsatt ikke hvor jeg fikk ideen fra. Som om jeg vet hvor noen av ideene mine kommer fra, liksom.


Klokka fire kom jeg meg endelig ut døra, og jeg merket med en gang hvor smart det var å drøye til det var blitt mørkt. Først dro jeg på posten. Sendte en pakke og hentet en pakke. Så tok jeg trikken til sentrum. Jeg burde dratt hjem for å jobbe med skoleoppgaven som skal være ferdig i morgen, men jeg orket ikke tanken på å sette meg tilbake i datastolen, uten å gjøre noe.

Satt på trikken i rushtrafikken, selvfølgelig. Ingenting er som en trikketur, med stilongs- og boblejakke, hvor alle passasjerene klør deg i skrittet samtidig. Vel, akkurat denne gangen var det greit, for jeg hadde ikke sjans til å klø meg i skrittet selv. Så hoppet jeg av på Oslo s, og satt meg på en benk for å tenke ut hva jeg ville gjøre. Jeg kom selvsagt ikke på noe som helst, og stakk hjem igjen. På veien kjøpte jeg meg to tuber med kaviar. Vet ikke helt hvorfor, men det kostet bare ti kroner per tube.


Jeg kom hjem, kastet kaviaren, og satt meg i datastolen. Facebook. Twitter. Blogg. Disse tre tingene tar kverken på meg. Men jeg skylder på vinteren. Mørket smitter over på hjernen min, og danner en slags dødsdemon som ikke ser positivitet i noe som helst. Den fordummer meg, og gjør meg likegyldig til alt. Også meg selv. Jeg prøver desperat å gjøre noe positivt, men alt blir omvandlet til dritt. Som et tog fullt av råtne lik som sprer pest og helvete langs hele strekningen fra den sorte, kalde fasadebyen Oslo, og rett inn i hjertet mitt, som for så vidt ikke var så mye å skryte av fra før av.


Jeg skulle til å slå meg selv i hodet med en stekepanne. Litt som et desperat- siste forsøk på å klekke ut noen positive ideer, men mest for å kunne sove litt fortere. Jeg rakk det desverre ikke, da den stygge telefonen min begynte å spille av sin polyfoniske verson av Ace of Spades.


Det var en kompis som ringte, og lata som han jobbet i rfsu. Han ville kjøpe annonseplass hos meg, og selv om jeg stusset over at vennen min plutselig hadde nytt navn- og ny jobb, så beit jeg rett på. Han fikk lattersammenbrudd, mens jeg ransaket kåken etter skarpe gjenstander. Jeg skylder på rfsu. De burde jo uansett ha ringt meg for lenge siden, og tilbudt meg penger. Kanskje dem til- og med kunne lært meg hvordan man barberer seg i skrævet, sånn i tilfelle jeg skulle få den idiotiske ideen igjen.Jeg gir opp. Jeg gir hjernen min en ny sjanse i morgen, men i dag, så gir jeg opp. Resten av kvelden, så skal jeg sitte helt stille, høre på filmmusikken til Der Untergang, og klappe katten.
Rambo liker ikke å sitte på fanget, og han liker ikke å bli klappet. Men det er ikke så farlig. Så lenge jeg FØLER at jeg gjør noe godt, så sier egoisten i meg at det er greit. Dermed kan også jeg få en ekstremt liten- men livsviktig følelse av positivitet.Jeg hater vinteren...

RAVEDEAD


Jeg bruker dagene mine på piss. Jeg oppnår ingenting, bryr meg lite og klager til alle. Jeg føler at utviklingen stanser, og at alle andre opplever mye mer enn meg. Så tenker jeg at jeg ikke har tid, men det har jeg jo. Det er jo bare å fjerne seks timer fra facebook-budsjettet mitt. Dette er jo ingen bombe for noen, men det er litt kjedelig når jeg egentlig har ganske mange forpliktelser.

Lekser, rydde leiligheten, stelle katten, besøke familien, jobbe, spise, SOVE, betale regninger, bli rik, dra på kunstmuseum, slå jenter og spytte på tiggere.

Det er en rekke viktige gjøremål, og et normalt- oppegående menneske burde faktisk få til alt dette på ÈN dag. Det er mulig. Men jeg bare orker ikke... Akkurat som nå! Jeg skulle jo egentlig stå opp klokken 07 i dag. Dratt på skolen, og sånn... Men jeg sitter her, i stedet. Det er trygt hjemme. Iskaldt, men trygt.

Facebook kommer aldri til å forlate meg.

Jeg har lyst til å oppnå mer, men det er ikke så lett. Tiltaket river meg i nakkehåra, og sparker meg i leggen. Jeg kommer meg ikke videre. Jeg har store ambisjoner for livet mitt, men orker ikke å jobbe for dem. Det er så slitsomt.

Jeg har lyst til å HA billappen, men jeg har ikke lyst til å TA den. Jeg har lyst til å bli rik, men orker ikke å jobbe meg fortjent til det. Jeg har lyst på en gigantisk toppleilighet, men klarer ikke å ta vare på den lille jeg har nå engang. Jeg har lyst til å vinne i lotto, men gidder ikke å spille. Også har jeg lyst på en som kan kile meg i håret gjennom vinterendepresjonen, men jeg greier ikke å forholde meg til andre på den måten lenger.

Jeg har lært meg å sette egoet mitt først, men nå har jeg klart å putte det foran meg selv. Livet inneholder en rekke valg, og det er akkurat slik jeg pleier å løser dem. Jeg gidder ikke, orker ikke, glemmer og driter i det...

Så setter jeg meg ned, og lager meg en totalt meningsløs video i stedet.Selv om dette innlegget allerede har vært med på å senke livskvalitetene mine for denne dagen ytterligere, så har det også fungert som et spark i ræva. Nå skal jeg spise, rydde litt, klappe katten og hente skolebøker i posten. Kanskje jeg får en dag, med antydning til verdighet, alikevel!?

Den kom bare seks timer for sent.


KVINNEN I MITT LIV


Hvem drømmer ikke om en dame som faktisk LIKER å vaske gulv, stryke klær og lage mat?

Vel, jeg har henne. Hun heter Oma, og står for en viktig fjerdedel av min eksistense. Dessuten, så er hun den eneste i familien som har kustus på meg. Oma vasker leiligheten min nesten hver uke nå. Og hver uke, så trenger den faktisk en vask. Det er egentlig rart hvordan en mann- som bare sitter på facebook hele dagen- kan skitne til en leilighet så mye. Men tro meg... Det skjer.Jeg er glad i Oma. Hun er snill, og gjør alt hun kan for å hjelpe meg med ting. Jeg sier at jeg ikke trenger hjelp, men begge vet at det er løgn. Jeg er en fem år gammel gutt, i en tjueto år gammel kropp.

Jeg burde aldri fått lov til å bo alene...

KLASSEBOMS.


Det begynner å bli kaldt ute, og det er på tide for skinnmagre frognergutter å pakke seg inn for vinteren. Moteriktig for dem som ikke bryr seg om mote!

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær!

Vel. Jeg er svært uenig, men starter alikevel påkledningen med en godt brukt stilongs- arvet av Fattern en kald vinterdag i Asker for mange år siden.

Fordel: Gjør slengbuksene litt strammere. Ulempe: Man må rette på tissen dobbelt så ofte- noe som kan skape ubehag på trikken i rushtiden.

Videre setter jeg på en sliten t-skjorte. Metallica-utgaven. Kjøpt på loppis i Sverige for over ti år siden. Jeg har ikke hjerte til å kaste den, selv om den er hullete og slitt.

Fordel: Man sparer de kule- og nye t-skjortene for vinterslitasje. Ulempe: Det er ingen ulempe. Alle bør ha en sliten Metallica t-skjorte i skapet sitt.

Etter hvert kommer også buksene på. Det er ingen grunn til at jeg valgte rosa bukser i dag. De lå øverst i hylla, og det er slik jeg generelt velger outfiten min hver morgen.

Fordel: Folk ser at du kommer fra Frogner. Ulempe: Man går rundt i byen med rosa bukser...

Til å være tidenes mest tiltaksløse søndag, så er det vel ingen hemmelighet at jeg følte meg sykt kul foran kamera i dag?

Ullgenseren er et must. Jeg kjøpte den på leatherman for tohundre kroner en kald vinterdag i fjor. Jeg syntes ikke den var spesielt kul, men jeg var kald og blakk. Akkurat som nå, egentlig. Men nå er jeg ikke kald lenger. Jeg har ullgenser.

Fordel: Du ser sykt rå ut med ullgenser. Ulempe: Du ser faktisk så rå ut, at ALLE vil ta på deg og slikke deg i ansiktet. Spesielt om du bor sammen med to svært store hunder. Hunder liker å slikke folk i ansiktet.

Skinnjakke og hansker. Det frister vel egentlig ikke med skinnjakke om vinteren, men jeg fikk den av en kompis for noen dager siden, og følte at jeg måtte bruke den for å bevise at jeg synes den var kul. Hanskene lå i lomma mi etter halloweenfesten jeg var på.

Fordel: Man ser fortsatt sykt rå ut. Ulempe: Skjeletthanskene tilhører som oftest Øystein Kvanneid. De brukes med omtanke frem til han maser om å få dem tilbake.

Etter å ha testet ut forskjellige typer lue, så ender jeg selvsagt opp med denne navnløse gjenstanden. Egentlig kjøpte jeg en helt annen lue, men fikk denne med på kjøpet til bare ti kroner. Jeg tror Carlings prøvde å kvitte seg med den.


Slik dro jeg ut i Oslo i dag. På tidspunktet hadde jeg besøk av en gjeng fra Oppland, som kunne fortelle meg at jeg måtte være fasitsvaret på det bygdeguttene kaller for en klasseboms.

Jeg er enig.

VAD LAVER DO, MAND!


For det første. Det er mye snakk om at jeg må barbere meg om dagen, og dette vil jeg gjerne si meg helt enig i. Barten er nemlig skikkelig i veien. Den stikker, klør, vokser ugjevnt og ser dum ut. Alle spør meg om den, og jeg skjønner at ansiktet mitt ikke er laget for bart.

Men jeg bryr meg ikke.

Denne saken er av prinsipp. Bart er et av mine få privilegier som mann, og den SKAL være der litt til. Jeg har bare så veldig lyst til å se hva som skjer, og har allerede oppdaget tre ginger-hår under haka.


Egentlig er det mer interessant at ingen har kommentert den nye hårfargen min. Jeg prøvde å farge håret til ginger-oransje da jeg var på ferie, men det funket bare halveis. Kanskje like greit, men uansett, da. Bart- eller ikke. Noen som egentlig lurer på hva jeg driver med om dagen?

Ikke det, nei...

Jeg er nemlig ganske lite hjemme. Litt dumt nå i mørketiden, egentlig. Rambo blir jo veldig fort mørkeredd, og pelsen hans minner litt om håret til han morsomme i Madcon. Sorry, Rambo.

Da jeg kom hjem fra ferien, så dro jeg rett på Halloween-fest med Christine og Øystein. Det var ganske kult, og jeg er ganske sikker på at jeg prøvde å spise et starwars-sverd i løpet av kvelden.


Jeg tok meg en tur i byen, jeg. Her ser vi en Freia-ansatt stille klokka over til vintertid.


Her har vi en annen fyr. Han var trøtt, og tok seg en velfortjent lur.


Så spiste jeg på Bislett Kebab. Jeg har lovet NOEN dette i lang tid nå, og da jeg endelig gikk tom for gammel tilbuds-frossenpizza, så dro jeg rett til Grünerløkka for å spise kebab på Bislett. Logisk, som det høres ut.


Utover det, så har jeg har vært mye på fest i det siste. Eller... Det heter kanskje ikke fest når man sitter alene hjemme med smuglersprit på gamle colaflasker? Ok, jeg har vært alene hjemme da. Med smuglersprit og bart.

Og etter seks kvelder alene hjemme med spriten, så hadde jeg spist èn t-skje, klippet pannebånd av alle t-skjortene mine, og parret med en stokk. Jeg skjønte at smuglersprit ikke var helt min greie, og begynte med julebrus i stedet.


To sek, a'. Skal bare åpne den siste julebrusen fra i går.


Merker selv at jeg er hard på flaska om dagen...

Jeg unnskylder meg med at det er vinter, og at julebrusen er det eneste som står i veien mellom meg og gunnern.


Men jeg har jo gjort fornuftige ting også! Brukt flammekaster for eksempel. Jeg tenkte jeg skulle bruke den til et bankran.


Også har jeg jobbet en del, den siste tiden! Gjør ikke så mye spennende der, egentlig. Får de andre til å ta teite bilder av meg, liksom.


Her er kollegaen min, forresten. Hun fant ut at jeg hadde blogg, og da fikk jeg ikke lov til å ta bilder av henne lenger.

Jeg bare: "Halloooo. Jeg har en hjemmeside, og har jo ikke tenkt til å legge ut bilder av deg der!" Ja, ja. Hun er snill, og heter Nina. Hun er et menneske.


Ok, nå sliter jeg med å komme på flere ting jeg har drevet med. Eller... Jo! For litt siden, så spilte jeg inn de siste norske scenene til filmen jeg spiller hovedrollen i. Det er jo litt kult!
Den handler om partysvensker i Norge, og jeg måtte faktisk lære meg svensk for å kunne spille rollen. Eller. Svorsk, i hvert fall!

Jeg spiller en mann fra Småland, som har jobbet på Deli Deluca i Oslo i tre år. Sjefen hans vil ikke gi han kontrakt, og midt i kaoset flytter han på kollektiv med tidenes søteste Malmø-jente. Hun vil bo i Oslo, men helten vår sparer penger for å kunne bli bartender i Barcelona.

De siste scenene skal spilles inn i Barca neste uke, og jeg gleder meg veldig mye. Filmen kommer på kino i April, og traileren blir forhåpentligvis lagt ut på nett i desember.


Noen som blir med å lage en sekt, eller? Jeg har alltid hatt lyst på en sekt, og føler at dette må være det rette tidspunktet å gjøre det på. Jeg tror på barter, julebrus og masseselvmord. Let me know!


FRIDAY


Det er freda', så hva skjer'a? ...

Jo, det skal jeg fortelle! Etter en lang uke med mye skole, så avsluttet jeg dagen med fire timer på jobb. Jobb? Ja, jobb. Etter skolen de andre dagene denne uken, så fant jeg fred- og ro i bånn av flaska (Flaskene), men i dag, så orket jeg ikke mer. Derfor skaffet jeg meg en jobb, og dro dit. Jeg skal tilbake i morgen også. Dermed har jeg laget meg selv hundre unnskyldninger (to) til å holde meg hjemme i kveld.

Men jeg skal da ikke kjede meg for det?

Nei, det skal jeg absolutt ikke. Da jeg sluttet på jobben, så kjøpte jeg meg en sixpack,  dro hjem, og gjorde meg klar for en fredagskveld på flaska.

Med julebrus.


Å, ja da! Hamar og Lillehammer julebrusen er tilbake i butikkene, folkens! En liten solstråle i en ellers kald- mørk- og depressiv vintertilværelse. Jeg fant frem en lighter, og spratt opp kveldens første.


Aaah! Ingenting slår kveldens første julebrus.


Her bøtter jeg resten av oppvarmings-julebrusen, samtidig som jeg gjør klar nummer to.


Etter å ha drukket over tre julebrus, så fikk jeg litt munchies. Heldigvis, så hadde jeg en vinmonopol-kjærlighet. Dere vet. Fra mine glansdager som vindrikker!


Jeg prøvde å ta en julebrus med Rambo, men han er jo avholds om dagen.


Jeg merket at kroppen min nærmet seg kvota for julebrus. I et desperat forsøk, så startet jeg gjennomgangen av telefonlista mi, på jakt etter kvinnelig nachspiel.

Shit, dette lover IKKE bra for morgendagen! Og jeg som skal tidlig på jobb, og greier...

Sånn her ser mobilen min ut, forresten. Det er beta-versonen til iPhone 5. Kjøpte den av en pakistaner på CC Vest.

Nå er det liksom kult med litt sånn gammelt design igjen. Og taster. Og dårlig kamera. Og polyfoniske ringetoner. Vintage. Retro. Jeg er faktisk tidlig ute!


Jeg fikk, som vanlig, ikke noe svar. Dermed satt jeg meg tilbake i stolen, fyrte opp noe fyllemat, og bøtta ned kveldens siste julebrus...


... Med en gunner mot hodet. Det har blitt en vane når jeg er ute på julebrusen.


Etter det, så ble alt svart. Det er ikke jeg som skriver lenger. Tror jeg. Jeg har blackout nå. Tror jeg.

På julebrus.

Portrait of a Serialkiller pt. 4 - ELECTRO


Jeg er litt surrete om dagen. Det er mye skole, mye øl, mye McDonalds og ganske lite søvn. Som dere skjønner, så er prioriteringene mine som vanlig på topp. Helsa derimot, ligger død og begravd i kattesanden til Rambo. Jeg har ingen kreativitet til overs, og greier ikke å produsere et godkjent innlegg engang. Derfor bruker jeg min tilbakestående fiende, nemlig hjernen, til å dra frem de siste spotify-listene mine i stedet. De forrige finner man HER og HER.

Ps: Det kan anbefales å spise noen farlige sopper først. Det er til- og med den rette tiden av året! Jeg har hørt at det er lov, om man bare spiser dem rett fra bakken med hendene på ryggen. Eneste som er litt kjedelig, det er når den farlige soppen vokser i en kubæsj. Men hva gjør man ikke for å nyte litt god musikk?- ELECTRONICABLUE FOUNDATION-AS I MOVED ON (TRENTEMØLLER REMIX)CROOKERS-WE LOVE ANIMALSDANGER-4H30FISCHERSPOONER-EMERGEVITALIC-LA ROCKVITALIC-POISON LIPSJOKKE ILSØE-FEELING GOOD (TRENTEMØLLER REMIX)MAJOR LAZER ft. SANTIGOLD-HOLD THE LINESLAGSMÅLSKLUBBEN-SPONSORED BY DESTINYUFFIE ft. PHARRELL-ADD SUV- TECHNORAVE


PRODIGY-THUNDER


PRODIGY-VOODOO PEOPLEDJ TIESTO ft. MAXI JAZZ-DANCE 4 LIFEINFECTED MUSHROOM-BECOMING INSANE


INFECTED MUSHROOM-PSYCHO- DUBSTEP


CRAGGA-MR.POSTMANJACK BEATS ft. K HOLE RIDDIM-U.F.O.KID SISTER-PRO NAILS (RUSKO REMIX)TOM ENCORE-JIGDATSIK-RETREATBAR 9-SHUT YA MOUTHEXCISION & DATSIK-SWAGGABAR 9-EXTORTBARE NOIZE-CHUCKYBORGORE-GUIDED RELAXATION DUBBORGORE-LOVECHASE AND STATUS-EASTERN JAMDOWNLINK-ANDROIDFLUX PAVILION-DIGITAL CONTROLLERNERO-END OF THE WORLDVASKI-GET DOWNVASKI-GODZILLASom dere ser, så er listene langt fra ferdige. Spotify mangler fortsatt mange favoritter, og når jeg først kommer over noe bra, så glemmer jeg å legge dem til.
Kom med noen fete spotify-linker! I mellomtiden, så gjør jeg et forsøk på å spille av alle låtene samtidig. Prøv dere også! Det høres grusomt ut, men er ufattelig gøy. Alene.
Vakker? Føler disse bildene viser meg fra min beste side. Hilsen Kong Halvor - Mannen som lignet på en Kosovoalbaner.

THEM ANSWERZ pt. 2


Hey hoe! Let's go!


- Hva hadde tittelen på filmen om livet ditt vært, hvis du måtte velge en? "Mannen som aldri sov, spiste eller dusjet, og brukte opp livet sitt på facebook" eller "Sex, drugs and facebook". Eventuelt "Sosial Network 2".

- Hva er dine hobbyer? Jeg tar mye film og foto. Hører på mye musikk, tegner en del og bruker resten av tiden min på facebook og denne håpløse hjemmesiden.

- Hvis du kunne velge en ting du måtte drive med resten av livet - hva ville det vært? Da ville jeg levd av å lage filmer. Sånne artsy, syke greier som hodet mitt konstant produserer.

- Hva skal du bli når du blir stor? Kjent, rik, alkoholiker.

- Har det blitt oppdaget at du kjøper og selger barn? Nei, heldigvis ikke. Det er uansett ganske lite pågang nå på høsten, men tipper at det blir en del i tiden før jul.

- Hvis du kunne utslette et land fra verden, hvilket land ville du valgt? Bare ett? Amerika. Dumt spørsmål.

- Pleier du å stirre på veggen om morningen? Hver morgen! Jeg fatter ikke hva som er så spesielt med veggen. Den er stygg.

- Har du tatoveringer? Jeg har et bilde av Mark Renton på ryggen. Hvis folk ikke vet hvem det er, så pleier jeg å si at det er meg.


Det er på grunn av Mark Renton at jeg har ringer i øra også. Kostymeparty for snart to år siden.

Nei, dette er ikke en obsession i Mark Renton. Det er mer budskapet i filmen han stammer fra, som har blitt en slags mal i livet mitt.

- Hva slags redigeringsprogram bruker du til bildene dine? Jeg redigerer alle bildene mine i Photoshop.- Hvorfor har du ikke en svær tættis på armen? Fordi armene mine er for små til å være dekket av svære tættiser. Si i fra om du har tips til å gå OPP i vekt.

- Boler du? Nei, men jeg gjorde det før.- Hvis alle i verden hadde dødd, utenom deg, Kristin (Halvor)sen og Thomas Brønbo... og Brønbo var faktisk en dame som var utkledd. Hvem ville du spoona? Ja, takk. Begge deler?

- Har du noengang spoona med noen du syns er grisestygg? Jeg har spoona med en gris. På ekte.

- Hvordan ville du følt deg hvis du fikk vite at en sykt søt jente du dro med deg på campen din på roskilde gråt hver dag? Du hadde flaks som i det hele tatt kom deg ut igjen. Jeg er sikker på at bulldozerne tok med seg noen av gjestene våres.

- Fikk du deg noe på roskilde?
Jeg fikk en gammel fisk.- Hvis du måtte ligget med EN blogger, hvem skulle det vært? Anne's boble. Uten tvil.

- Hvordan er du i et forhold? Jeg tror jeg er ganske flirete og pusete. Selv om jeg ikke digger det selv, så har jeg også en del tøffel-tendenser. Jeg finner meg nok litt fort til rette, og ser på forholdet som en selvfølge. Det har jeg fått smake. Utroskap er helt tabu, og jeg har nok brukt mer penger på forhold enn meg selv. Kanskje.

- Hva ser du etter i en jente? Jeg liker jenter med fungerende hjerne, som skiller seg litt ut fra mengden, og kjører sin egen stil. Også er det viktig med søt. Liker søt. Utstråling. Kjipt med bedrevitere og bitchete kjerringer. Hvis jeg skal tenke forhold, så må det være en bonus til det livet jeg allerede lever. Med hensyn, så klart. Jeg har egentlig ikke lyst på noe forhold med det første, men tar slike ting som det kommer.

- Har du hiv? Så klart! Har ikke du? Nøøørd.

- Liker du meg? Og hva syns du om tv-serien dexter? Jeg liker deg faktisk veldig godt, men har bare ikke turt å si det før. Dexter er en kul serie, men jeg gadd ikke mer etter sesong to. Det tar av litt for mye til å være reelt.

- Verste fyllehistorie? En gang, så våknet jeg opp i sprekken mellom to senger. Jeg stod opp, og oppdaget at jeg var på et hotellrom i Stavanger sammen med ti bergensere jeg ikke kjente.


Jeg lurte på hvem de var, og de lurte på hvorfor jeg hadde tatt med en stol opp på rommet.

Jeg husker ingenting, men jeg antar at jeg hadde det ganske kult dagen før.


- Hvem skal passe rambo, mens du er (var) på ferie? Først, så bodde han hos Ida. Hjalp henne litt med flytteprosessen og passet på at hun ikke var redd i den store, tomme leiligheten. Så tok han resten av ferien sin hos Lisa. Her fant han seg godt til rette, og hadde lite lyst til å dra når jeg kom for å hente han.

- Er Rambo singel, og hvilken jentepuser liker han? Som stolt perser, så har Rambo sansen for perserjenter. Det blir jo det mest naturlige, men jeg har hørt noen rykter om at han har vært bortpå både en siameser og en tyrkisk angora. Rambo er uansett ikke singel. De glade singeldagene endte tidligere i sommer, da han og Bella fikk et svært godt øye for hverandre.

- Hvor ofte mater du egentlig katta? Tro det eller ei, men jeg mater Rambo hver dag! Jeg tror aldri matskåla hans er tom, med mindre jeg sover. Da vekker Rambo meg.

Husk å sjekke bloggen til Rambo, folkens. HER er den.


- Hvis latter er den beste medisinen; hvilken idiot var det da som sa "de døde av latter"? Det vet jeg ikke. Selv, så skal jeg dø som en sur gammel mann.

- Liker du Harry Potter? Vet knapt hvem Harry Potter er.
- Ville du ligget med Harry Potter?
Er han kjendis? I så fall, ja.
- Hvis du hadde vært Harry Potter, ville du skjult arret ditt eller ville du gått med spenne så alle så at du var Harry Potter?
Jeg skulle gått med en gammel fisk tredd over hodet. Ok?

- How much wood could a wood chuck chuck if a wood chuck could Chuck Norris? Fem?

- Hvem er sterkest av deg og Chuck Norris? Chuck Norris. Ingen slår Chuck Norris.

- Hvem hadde vunnet slosskampen av deg, Ida Wulff og Pikachu? Og kan en slik slosskamp ordnes? Det kan ordnes, og har blitt ordnet. Det som skjedde var at jeg og Ida rottet hos sammen mot den lille gulingen, og banket dritten ut av han. Hater Pokemon.

- Vil du gift......meg....ehh...Hvis en synkronisert svømmer drukner, må resten drukne også? Jeg er sikker på at svømmerne tar på hverandre under vann. Om noen nekter å slippe taket under drukningsulykken, så vil nok en massedrukning forekomme. Med mindre noen av svømmerne har fått installert gjeller, så klart. Størrelsen på badebuksen har også en del å si, men det er nok av den grunnen at de som regel bruker speedo.

- Hvis du padler mot strømmen i en kano, og et hjul faller av, hvor mange pannekaker får da plass i et hundehus? Frosk?


- Hvor mange av "kulinger" finnes i vår tid? Svært få. Tror egentlig den siste døde da dem sluttet å lage MacGyver. Vet dere hva MacGyver gjør nå?

Han lager Sci-fi...

- Hvis du tror på reinkarnasjon, vil du da skrive BRB på gravstenen din i stedet for RIP? Jeg skal skrive: Follow me @ Twitter!

Hva er det verste du har opplevd? Jeg holdt på å dø ombord på Scandinavian Star i 1990. Det er garantert det verste jeg har opplevd, selv om jeg ikke husker det. I 2005 ble jeg nesten kjørt ned av en bil, men greide å hoppe unna. Scooteren jeg satt på ble knust.- Hvis du kunne bevege deg tilbake i tid og møte deg selv som en 10 år gammel kid, hva slags råd ville du ha gitt ham?

Kjære meg selv.

Alt det du har tenkt til å gjøre de neste tolv årene er bare dritt. Gjør det stikk motsatte av hva du føler for, så har du KANSKJE en sjanse til lykkes.

Noe sånt?

- Hva er du redd for? Å bruke opp tiden min på bullshit, noe jeg gjør hver dag. Fail.

- Hvis du prøver å faile, og lykkes med det, hva har du da egentlig gjort?
Brukt opp tiden min på bullshit. Jeg burde ha lært, men det gjør jeg ikke. Jeg sitter fortsatt alene hjemme, med katten og dataen min...

- Hvordan du klarer å fremstå så utrolig pen, sterk og kul når du skriver om så mye random kødd på hjemmesiden din? Jeg skulle ønske jeg kjente deg! Jeg har alltid prøvd å gjøre det motsatte av det alle andre gjør, og det var også en av grunnene til at jeg begynte med blogging, som forrige kjæresten min lærte meg om. Da jeg startet, så brukte jeg bloggen til å kommunisere med meg selv, henne, og en- eller to andre. Det var en ganske kjip tid for så vidt, og jeg har fjernet hundrevis av innlegg fordi de var så private at jeg ikke orket å lese dem selv engang.

Så fant jeg ut at blogging også var noe alle drev med, og begynte å oppdatere hjemmeside i stedet. Hodet ble etterhvert bedre, og emo-innleggene mine ble byttet ut med min "normale" tankegang. Jeg føler selv at jeg har en ganske god selvinnsikt, og har funnet ut at jeg ikke ønsker å ta meg selv så sinnsykt høytidelig. Da blir man bare en kjedelig dust med issues, som ingen liker.


Nå bruker jeg bloggehjemmesiden min som en måte å utfolde meg kreativt, og skriver egentlig bare det hjernen min tenker på. Jeg henter mye inspirasjon fra meg selv som liten. Jeg var ganske freak da også.


Nå svarte jeg vel på mer enn hva du spurte om. Se på det som en bonus, og drikk et stort glass med kald melk. Nam, nam.


AND THAT'S IT!


Så et interessant spørsmål fra min side. Jeg vet at de fleste som leser all dritten min er familie, og noen av vennene mine. Men nå er det ganske mange her inne hver dag, da. Hvem er dere egentlig? Hvor kommer dere fra, hvordan fant dere meg og hvor gamle er dere? Og- ikke at jeg bryr meg- men er det noe dere savner?

Xoxo, Kongen.

Portrait of a Serialkiller pt. 3 - RAP


I forrige innlegg, så brukte jeg halve livet mitt på å ramse opp favoritter innenfor rock. Innlegget finner dere HER, sånn i tilfelle dere ikke orker å skrolle ned selv.
Hvis jeg MÅ kategorisere meg, så lander jeg på rock. Men jeg liker ikke å kategoriseres, og hører masse på rap også. Jeg hører mest på rap fra starten av 90-tallet, men er åpen for ganske mye. Jeg er ikke ekstremt begeistret for typisk "hiphophode-rap", og jeg synes selv at flertallet av norske- og internasjonale rappere havner under den sjangeren. Utover det, så kan jeg høre på ganske mange navn.- RAP


CYPRESS HILL-THROW YOUR SET IN THE AIRDELTRON 3030-MADNESSNWA-FUCK THE POLICEDR. DRE & ICE CUBE-NATURAL BORN KILLAZICE CUBE-GHETTO BIRDIMMORTAL TECHNIQUE-PERUVIAN COCAINELORDZ OF BROOKLYN-SATURDAY NIGHT FEVERKRS ONE-FREE MUMIAMASTA ACE-TAKE A WALKWU-TANG CLAN ft. R.A. THE RUGGED MAN-GIVE IT UP- PSYCHOLOGICAL


CIRCLE OF TYRANTS-SOUTH OF HEAVENILL BILL ft. HOWARD JONES-BABYLONCAGE-GRAND OL PARTY CRASHCAGE-AGENT ORANGEGORETEX ft. SEXY SADIE-EULOGYNECRO-BEAUTIFUL MUSIC FOR YOU TO DIE TOMR.HYDE ft. Q-UNIQUE & ILL BILL-KILLER COLLAGEMR.HYDE-MALIGNANT MESSIAHLA COCA NOSTRA-FUCK TONY MONTANAJEDI MIND TRICKS-BLOOD IN BLOOD OUTNECRO-KEEP ON DRIVINGNECRO-INSANEOLOGY- MONEY 2 BLOWCLIPSE-MAMA I'M SO SORRYSLIM THUG-LIKE A BOSSREFLECTION ETERNAL ft. BUN B-STRANGERSRICK ROSS ft. LIL WAYNE & YOUNG JEEZY-REPRESENT FOR THE SOUTHRICK ROSS ft. DRAKE & CHRISETTE MICHELE-ASTON MARTIN MUSICT.I. ft. SWIZZ BEATZ-SWING YA RAGUNDERGROUND KINGZ-TAKE THA HOOD BACKYOUNG MONEY-FUCK THE BULLSHITTHREE 6 MAFIA-SIPPIN ON SOME SYRUPLIL WAYNE-MONEY TO BLOWSpotify-listene, samt en del andre linker, ligger rundt i innlegget. Blogg.no har dessverre gjort det umulig for meg å streke under dem. Og jeg som ikke har blogg en gang. Ja, ja. Men gi meg gjerne flere tips- og spotify-linker.

Portrait of a Serialkiller pt. 2 - ROCK


Driver å svarer på spørsmål nå, også kom jeg til disse:

- Hvem er dine favoritt artister/band?

- Syns du kan legge ut spotify-lista di!


Jeg har tidligere laget et innlegg om min musikk-bakgrunn. Det finner du HER. Det er umulig å si hvem som er best likt, og opp gjennom årene har jeg lært meg å like sykt mye bra musikk. Jeg pleier å si at jeg har et "bra-musikk-filter", men hvis jeg MÅ kategorisere meg, så lander jeg på rock. Helst gammel rock. Men jeg kan digge electronica, rap, pop, klassisk, viser og teite dikt.

Jeg starter med å legge ut de rock-relaterte spotify-listene mine, sammen med noen favoritter. Ta deg god tid. Det ER mye bra her.


- RETROROCK


LED ZEPPELIN-STARWAY TO HEAVENDAVID BOWIE-ROCK'N'ROLL SUICIDEFLOWER TRAVELLIN' BAND-SATORI pt. 1SIOUXSIE AND THE BANSHEES-ARABIAN KNIGHTSJIMI HENDRIX-PURPLE HAZEKATE BUSH-WUTHERING HEIGHTSNEIL YOUNG-COWGIRL IN THE SANDQUEEN-BOHEMIAN RHAPSODYDOORS-SOFT PARADEPINK FLOYD-SHINE ON YOU CRAZY DIAMOND- TRASHMETALL


PANTERA-COWBOYS FROM HELLPANTERA-THIS LOVESATYRICON-FUEL FOR HATREDSATYRICON-MOTHER NORHSLAYER-RAINING BLOODSLAYER-SOUTH OF HEAVENSEPULTURA-TERRITORYSEPULTURA-ARISERAGE AGAINST THE MACHINE-KNOW YOUR ENEMYRAGE AGAINST THE MACHINE-KILLING IN THE NAME- ROCK LOUNGE


DIRE STRAITS-ROMEO AND JULIETMARINA AND THE DIAMONDS-I AM NOT A ROBOTMARK KNOPFLER-SAILING TO PHILADELPHIAR.E.M.-MAN ON THE MOONSMITHS-THIS CHARMING MANMORRISSEY-FIRST OF THE GANG- ALTERNATIVT


ARCTIC MONKEYS-BRAINSTORMPIXIES-BONE MACHINELIBERTINES-CAN'T STAND ME NOWLIBERTINES-MUSIC WHEN THE LIGHTS GO OUTSONIC YOUTH-DIAMOND SEARADIOHEAD-EXIT MUSIC (FOR A FILM)- SCANDINAVISK ROCK


BIG BANG-WILD BIRDGASOLIN'-HVA' GØR VI NU, LILLE DUJOHN OLAV NILSEN OG GJENGEN-TI GANGER TUSENEBBA GRØN-DIE MAUERKAIZERS ORCHESTRA-AUKSJON(I DIETER MEYERS HALL)IMPERIET-CC COWBOYSMADRUGADA-THE KIDS ARE ON STREETRAGA ROCKERS-STAKKARS LILLE RIKE PIKE


Og selvfølgelig Jokke...


JOKKE OG VALENTINERNE-BESTEVENNERJOKKE OG VALENTINERNE-ACTIONHva tror dere om listene? Mange av dem er ikke helt ferdige enda, så kom gjerne med tips til påfyll!

DOMO ARIGATO


Jeg driver å rydder opp i alle de uferdige innleggene mine, og kom plutselig over en utfordring jeg fikk av ISELIN for snart et år siden. Jeg liker ikke å forhaste meg, men nå er det vel nesten på tide. Jeg synes sånne utfordringer er dritteit, men hey! Jeg er jo dritteit, og nå er jeg allerede i gang.

1: Velg den 6 mappen
2: Velg det 6. bildet
3: Sett inn bildet på bloggen og skriv litt om det
4: Utfordre 6 nye bloggere (husk å informere de om det)

Ok, dette er helt sjukt kjedelig. De styggeste bildene jeg har ligger jo allerede her, og nå skal dere bare få ett. Men okay. Jeg skal finne det frem.

Sånn.


Jeg må si at det er ganske utrolig at jeg fant et bilde som IKKE lå på internett fra før. Jeg føler meg plutselig litt mindre internetthore. Men nå ligger det jo internett, så nå er jeg hore igjen:)

Bildet er fra bursdagen til Wulffern. Det var sikkert tretti jenter- og homser der. Og meg.

Det var for så vidt en kul kveld. Jeg og Mads (Som egentlig ikke er homo han heller) forset hos meg, stakk ned til Ida, drakk hundre øl hver, dro på saxofonaften på La Belle, drakk hundre glass med liksom-champis, blacka ut på dass, våknet opp på nachspiel hos Ida, fikk veldig lyst til å danse, og kledde av meg alle klærne. Jeg tror det er der bildet ble tatt. Etter dette, så er jeg rimelig sikker på at jeg tok et realt strippeshow på stolen, for norges kjente homoelite. Familien min må være stolte av meg. Jeg sov i hvert fall hjemme. Alene. Med Rambo. Mer homo enn det blir jeg bare ikke.

Shit, kjedelig innlegg. Kjører på med et par bilder til, jeg.

Her er noen av jentene fra festen. Som man kan se, så holdt de seg mest for seg selv.


Og her har vi Mads. Strålende kjekk fyr, og det skjer absolutt ingenting i bakgrunnen.


Nå gikk dette fra å være en teit oppfordring, til å bli et supersent bursdaginnlegg. Sorry Iselin. Om du fortsatt leser hjemmesiden min, da. Forhåpentligvis, så gjør du ikke det.

Toro er dritkul da, og Kamillakk. Hun het KamillaK før, men nå heter hun Kamillakk. Hun ville ikke at jeg skulle kalle henne det da, men så gjør jeg det alikevel. Jeg er så rampete!


Her har vi meg, igjen. Jeg lar meg frivillig bli klådd på brystet, og jeg ser ut til å nyte det. Det er ikke en kvinnearm vi ser. Det er helt klart en mann, og om ikke jeg husker helt feil, så nøt han det også.


Lol, dette ble helt sykt random. Frosk?


Bare for å avslutte innlegget slik det var ment. Utfordre folk til å legge ut bilde, sier'u? Nææ. Det er kjedelig. Jeg gjør som vanlig, og oppforder en ballestein. Kom igjen nå, ballestein, dette klarer du! Kom igjen!

Dette går utrolig dårlig. Skal jeg virkelig publisere det her?

Ja. Det skal jeg.

(EDIT: Selv om jeg nettopp fant ut at det ikke var Iselin, men Babyblog som ga meg denne utfordringen? Hvor jeg fikk linken til Iselin fra, det får vi antageligvis aldri vite, men hodet mitt er jo uansett en uløselig gåte. Vel. Ja.)

Ønsk frosken god jul, folkens! Nå stikker jeg og dør i sengen min. I morgen er en ny dag med nye muligheter. Jeg kommer ikke til å gripe dem, men om dere fortsatt henger på bloggen min, sorry, hjemmesiden min, så sees vi kanskje. Haha, nei, det gjør vi ikke. Eller. Dere ser kanskje meg, da. Jeg ser jo ikke dere. Dere sitter jo et helt annet sted.

Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip... Summetone.

Halvor lufter litt uinteressant hjernemasse. pt. 7


Nok en gang, så velter hodet mitt ut et meningsløst innlegg, som mange av dere dessverre kommer til å lese. Dette er fullstendig random, og gjøres kun for å tømme hodet mitt for bortkastet hjerneavfall- og skrot. Hjernen min er full av dritt, og det må ut før det blir forstoppelse. Har dere opplevd hjerneforstoppelse før? Det ser ikke vakkert ut.Vi starter med vekterne. Jeg har nemlig hatt et uferdig innlegg om vekterne lenge nå, men jeg tror ikke jeg hater dem nok til å fullføre det. Jeg hater nemlig ikke vektere. Jeg synes mest synd på dem, også blir jeg irritert over deres vridde oppfatning av at de faktisk har noen som helst form for autoritet.

De har ikke det.

Vekterne har generelt verdens kjipeste jobb. Denne karen for eksempel. Han fungerer, som man kan tyde ut i fra bildet, som gjerde.

Se blikket hans. Stakkars mann. Jeg var SÅ langt fra å kaste penger på han.

Her er det en annen gjeng. De har fått den heldige jobben som brygge!

Ok, da. Den var litt tørr. Disse menneskene er selvsagt billettkontrollører, men altså... De står fortsatt å henger på en brygge. Jeg var arbeidsløs i hele sommer, og tjente fortsatt mer penger enn dem. Ulogisk? Ja, det er ganske ulogisk, men jeg hang uansett ikke på en brygge, i tidenes styggeste uniform!

Jeg hang på Oslo S! <3


Det skal sies at noen vektere er smude nok til å gjøre uniformen usynlig. Akkurat som bra damer på Kiwi. De er fortsatt bra, selv om de bruker halve dagen til å gå i grønn OnePiece.

Det hang forresten en beskjed til meg i oppgangen her om dagen!


Også fant jeg frem et bilde jeg tok i sommer. Jeg vet ikke hvorfor jeg har spart på det, men nå så jeg plutselig en reklame av det samme på tv. Når dere ser dette på tv, så kan dere tenke at jeg stod der og tok bilder. Etterpå, så viste jeg frem tissen, men jeg er litt usikker på om de kommer til å bruke det.


Dette handlet plutselig ikke om vektere lenger. Hmm... Frosk?- Litt random info. Ikke nødvendigvis morsomt.

Damn right, sister!

- Jonas Brenna har laget en serie om norske ungdommer på Roskilde.

FESTIVALJOMFRUER

Litt skuffet over at jeg ikke dukket opp som linselus, men det er vel min egen feil. Det er uansett god festivalstemnig. Se alle filmene, og skriv noe hyggelig til Jonas på Twitter.


- Jeg bruker alle pengene mine på øl og konserter. Maten vet jeg ikke hvor kommer fra, men jeg spiser strengt talt ganske lite. Frem mot jul, så har jeg i hvert fall disse konsertene å se frem til:

PENDULUM - Australsk technopunk som tok over for Prodigy en god periode. Moshpit-faktor.
ILL BILL - Hardeste white nigger fra Brooklyn. Broren til Necro. Medlem av La Coca Nostra og tidligere Non Phixion.


VALENTOURETTES - Årlig julekonsert, til minne for Joakim Nilsen som døde av overdose i 2000. Norges beste låtskriver og rocker noen sinne.


Be there or be broke! Logisk? Nei.


Når man googler seg selv HVER dag, så finner man en del morsomme linker.

R0MPETRYNE
THE PINK LINDA
SNELA
SUPERMARIE <3
DAGENS OUTFIT<3

Og HANNE, selvsagt! Må ikke glemme Hanne. Hanne er kul<3

Kan jeg være søt, snill og litt teit, i stedet for sterk, kul og pen? Bare for denne gangen?

JA, jeg blir grinete av ingenting. #EMO

Noen sender meg mail også. Denne fikk jeg av SAAO.Og denne fikk jeg av... Tja, montro hvem jeg fikk den av, egentlig?

"Kjære Halvor -

du er sinnsykt heit. Det er noe med de der senete musklene. Kinnskjegget. Den mystiske framtoningen. Gleden over EtOH. Ingenting er som å se på bilder fra din Roskildefest i fjor med blå spray i hele tryne. Det gjør meg varm om hjertet - kjenner jeg får lyst til å spoone med deg. Nei, faen; jeg er så dårlig på å ljuge.. jeg har mest lyst til å ha wild monkey sex med deg.. spoone kan vi gjøre etterpå.

På jobben i dag hadde jeg ikkeno å gjøre - så da leste jeg halve bloggen din og fikk betalt for det. Kan dessverre ikke røpe for deg hvor jeg jobber; bør helst ikke lekke ut at jeg tjener penger på å lese blogger. Ellers hadde det jo vært et fint alternativ til dine givende NAV-turer.

Det var en lang stund jeg tenkte det kunne bli deg og meg - i det minste for en sveiseblind kveld på spritfylla; type feire ballantine's day mens vi hører på uffie og blir karnakas. Vel, så gjorde du det jævli vanskelig for meg.. Den der katten ass, jeg er allergisk.. unfun. Også er det broren din - jeg mener; hvilken cougar kan motstå en keyboardspillende kommende konge? Det er vel heller ikke til å unngå at jeg er mer fan av gold strike enn fernet... jeg vet det er gull i gold strike, men har du råd til fernet har du råd til gold strike??

Åja, jeg er 23 da. Studerer(LOL) sånn hardcore shit; anbefales IKKE. Bilde syns jeg er helt urelevant; seriøst jeg veier 150 kg og driver med sumobryting på fritida.....

Nei, nå skal jeg gå og disse en svenske.. ftw.

Love & devotion - P"

Det var en svært interessant mail, og jeg dannet meg tusen spørsmål rundt det å studere hardcore shit, feire ballantine's day, sumobryting og wild monke.... Spooning.

Jeg turte aldri å svare.


Jeg oppdaget forresten Kongen for litt siden. Nei, jeg så ikke meg selv i speilet.

Det var en morsom opplevelse, men det var ganske trist å se at han ikke er i stand til å åpne en bildør selv, engang. Håper virkelig ikke at dette mennesket har lappen!

Frosk?


Her er jeg og lillebroren min forresten. Jeg synes han er dritkul. Han synes gameboy'en sin er dritkul.


Utover det, så stanset hjernen min nå. Det betyr at jeg ikke har mer å si, og at dere som har gjort deres verdiløse tid enda mer verdiløs, endelig hoppe tilbake på facebook igjen. Selv, så skal jeg til Asker og feire bursdagen til stemoren min, Carina. Hun er også kul, og dere må gjerne ønske henne gratulerer med dagen. OK? Kult.


QUEEN-KILLER QUEEN

G4S
Det var en kald- og stormfull høstaften. Raggsokkene var funnet frem, og hawaiiskjortene var satt tilbake i skapet, klar for nok en overvintring. Det var starten av November, og alt tydet på at dette var en perfekt kveld til å slappe av hjemme i varmen.
Jeg satt i sofaen min, slik jeg pleier. Spiste litt pizza, og så på slideshowbilder av meg selv på tven, slik jeg også pleier.

Men det var noe som ikke stemte. Jeg merket det på meg, men greide ikke helt å forstå hva.

Så oppdaget jeg plutselig skiltet.


Jeg vet ikke hvor skiltet kom fra, eller hvor lenge det har vært her. Etter at jeg begynte på skolen, så har jo livet mitt vært så hektisk at jeg ikke har hatt kontroll over dusjrutinene mine engang. Men det var altså et skilt her. Et forbanna fint skilt også, om jeg får lov til å si det selv.

Vi fant tonen. Jeg og skiltet fant tonen, og i løpet av noen timer, så utviklet vi et svært godt forhold.

Vi ble bestevenner.


Det var en herlig tid!


Oi sann! Her har visst noen sluppet en fjert.Men ingen ting varer evig. Fasaden begynte å slå sprekker, og i løpet av kvelden, så vokste jeg og skiltet mitt fra hverandre i stor fart.

Jeg prøvde å mate skiltet mitt med et brød. Ingen respons.


Jeg tenkte at skiltet kanskje frøs, og tilbød den en jakke og en kopp med varm sjokolade. Ingen respons.


Jeg prøvde å pynte skiltet mitt med den nye hatten min. Ingen respons.


Sånn i farta, forresten! Jeg har anskaffet meg hatt også. Jeg vet ikke helt hvor den kommer fra heller.


Så prøvde jeg å parre meg med skiltet. Litt fordi jeg lurer på hvordan ungen ville sett ut, og litt fordi jeg aldri har parret meg med et skilt før. Men jeg fikk ingen respons.


Ingen respons. Uansett hva jeg prøvde på, så fikk jeg overhodet ingen respons.


RESPONDER, DIN HORE! RESPONDER!

Det klikka for meg. Jeg henta gunnern, og var klar til å ende forholdet med skiltet for godt!


Men jeg klarte det ikke. I ren desperasjon pekte jeg gunnern mot mitt eget hodet for å avslutte denne urettferdige- og uforståelige tilværelsen, som enkelte kaller for liv.


Det var da jeg oppdaget den lille skriften, øverst i det høyre hjørnet.

HERREGUD!

Hundre tanker strømmet gjennom hodet. Hvordan havnet egentlig dette skiltet hjemme hos meg? Er det noen som leter etter det? Kommer tissen min til å vokse noe mer nå som jeg er godt over tjue, og kommer jeg egentlig inn i USA med et stjålet skilt på rullebladet?

Uæææ! Nå kommer jeg ikke inn i USA!


Neida, hahaha, jeg skal jo ikke dit uansett. Herregud.


Jeg skjønte selv at jeg overdrev hele situasjonen, og tenkte at skiltet kanskje egentlig bare var svært trøtt. Det hadde vært en lang kveld, så jeg brettet et pledd over stakkaren, og sang den der "Vesle Kaja og vesle Maja".


Deretter kilte jeg skiltet på ryggen, helt til vi begge sovnet på sofaen.

Det hadde vært en lang- og rotete kveld. Ja, det er nesten rart å tenke på at det skjedde for bare en time siden.

Jeg vet fortsatt ikke hvor skiltet kom fra, men jeg tenker ikke noe mer på det. Det viktigste her er at vi fant hverandre, og som i alle andre forhold, så vil det alltid være konflikter. Det styrker forholdet! Det har jeg lært av kvinnekjønnet, som stadig krangler uten at det er noen spesiell bakgrunn for det.


Jeg elsker skiltet mitt. Ingen skal få ta det i fra meg...

Follow on Bloglovin