hits

desember 2009

Goodbye 2009-Sucker!

Jeg greide meg dette året også. Totalt har jeg sovet rundt 43 timer og antall burgere, pancettapizza og pils vil bli ramset opp under en heidundrende hangover imorgen.

Jeg tenkte som alle dere andre tapere å runde av året med en liten kavalkade* fra mitt eksotiske liv på Oslos beste vestkant, Briskeby.

*Kavalkade? For et utrolig snobbete dusteord.I år har jeg vært et hotell.Men jeg tjente ingen penger på det, var statist isteden og dedikerte meg selv som kjendis.Kjendislivet mitt gikk litt over styr, og drikkevarerene tok brått overhånd.Så blei jeg litt sliten og valgte alternative løsninger på problemene.Men det funket ikke, og jeg rømte tilbake til kompisen min Ringnes

 

Og noen ganger blei det en dans med spritflaska igjen også.Også dro jeg til Roskilde for å alkoholisere meg enda mer.Men da jeg fikk pigmentflekker overalt, så tok jeg det litt rolig og nøt solen isteden.

Så dro jeg hjem igjen å lata som jeg fortsatt var på Roskilde.Markerte meg for å opprettholde kjendisstatusen.Og fikk meg en Svensk kompis.
Jeg fant ut at Norsk TV må være den dårligste TV underholdningen som finnes i verden.Jeg lærte meg at blogging er sykt fett.

http://penisforhud.blogg.no

Og jeg har såklart fått en haug av nye ting på lista over ting jeg hater.

Deriblandt offentlig amming på kjøpesenteret jeg jobber på. Jeg skjønner det er naturlig, men jeg går ikke rundt å pisser og runkerCCvest heller. Dessuten har jeg blitt drittlei svineinfluensa, og den neste som prater om det, får det eller vaksinerer seg mot det vil få miltbrann i posten. Sporveiene og NSB kan suge balle, og i 2010 har jeg stor plan om å starte med sniking igjen.
Jeg har sluttet å sove, og jeg hater det. Jeg spiser en gang om dagen, og hater det. Dessuten drikker jeg øl når ikke jeg vil. Elsker øl, men hater det.

Jeg har drukket øl på jobb. Idag faktisk.Jeg har brukt samme stilongs hver dag siden Oktober og slått hull igjennom døra mi hjemme.


Jeg hater å gjøre det samme som alle andre og dropper mere kavalkade idag. Om 4 timer sitter jeg på noens skuldre igjen og sikler på ukjente jenter frem til jeg sovner i snøen et sted på Majorstua. Om noen vil ringe meg inatt og ønske meg et godt nyttår, så er nummeret mitt 15668899 i stigende rekkefølge. Da kan en oppfordring om å sove inne på 7eleven være aktuelt.

Godt nyttår, bastards! Neste år blir et bedre år som hvert år!                                                                   - Kongen`s siste minne fra 2009.

Jeg skal skyte deg!
Klokken er 07:06 og jeg fant nettop ut at 5 timer på øyet ikke var noen spesielt god idè. På en annen side er det kun 17 timer igjen, så er årets siste dag på jobb over, for ikke å snakke om årets mest oppskrytte dag. Nå kan man ikke skyte på hverandre i fylla med fyrverkeri engang.

På en annen side er "livet mitt - 2009" 17 timer fra fullførelse. Imorgen bør jeg få fingern ut og begynne å regne, så kommer tallene jeg egentlig er ganske redd for å se. Etter et år med konstant halsbrann, blackout og knekk i knærne, så lever jeg i en illusjon av at 2010 blir et friskere år for meg. Men det blir jo aldri bedre. Dessuten blir jeg 1 år nærmere gammel, som om jeg skulle fått den sjansen.

Livet mitt - 2009Ja, jeg ER faktisk gal.

Min avhengighet til junkfood, samt en god del syting.

Man merker ofte ikke hvor man har seg selv hen her i livet, før du stiller vekkeklokka feil, og kommer for sent på jobb. Bakfull. Med andre ord vet jeg VELDIG godt hvor jeg har meg selv.Heldigvis har jeg triksene mine inne, og gjorde det jeg kunne ved å følge de nødvendige punktene som jeg har vist frem tidligere.


Abstinensene repareres og formen virker bedre. Jeg har økt dosen min med McDonalds den siste tiden, men har såklart en unnskyldning. I februar blir jeg tvangsrehabelitert. Da har jeg ingen penger lenger, og selv om jeg kommer til å prøve, så har jeg nok ingen stor fremtid som prostituert.

Så prøver jeg å ringe billettservice for å høre hvor Metallica billettene mine blir av. Jeg bestilte dem for 1 mnd siden og har høyst sannsynlig kastet dem ved en feil, men jeg liker at andre bøter på mine feil. Jeg fikk beskjed om at juletrafikken til Posten var ganske stor om dagen og at jeg heller skal ringe ved utgangen av Januar. Juletrafikken i Norge bruker med andre ord 2 måneder. Imponerende.

I frustrasjon over posten og min avhengighet til junk, så registrerer jeg også at jeg har blitt en meget rufsete type. Junkfood og øl var visst ikke en god livstil alikevel, og jeg måtte sette meg i tenkeboksen og se tilbake på de siste månedene som jeg egentlig ikke husker så mye av.
Dagen gikk ikke min vei, og jeg skjønte jeg måtte gjøre noe drastisk. Etter ca 3 minutter fant jeg ut at en extreme makeover ville gjøre susen og bestilte meg raskt en time hos frisøren. Hjernen min er langt fra balansert, men selvom jeg fort tipper over til å bli sur og kjip, så skal det lite til å gjøre meg glad som en unge igjen. Jeg er skikkelig dum og ljuger for megselv hele tiden.
Antageligvis er dette også grunnen til rykningene jeg har i øyet hele tiden. Jeg ljuger til andre hele tiden også, men det ligger så langt inn i ubevistheten at jeg ikke anser det som ljuging lenger. Har vel heller blitt endel av livstilen min.

Frisørtimen var ihvertfall ganske befriende og jeg dro rett hjem for å ta bilder av megselv. Jeg elsker meg selv som min egen unge. Dessuten er jeg antageligvis skitzofren. HEYHEY!Selveste Don Juan! Øynene mine kan skyte laserstråler! Det er ganske kult.

Giving my RAT a bath!!!

Etter en slapp dag på jobb er det deilig å komme hjem å slappe av med en øl med de nærmeste.Så blei det en standard svippom Olsen!

Christian er tørst og kom hjem fra en knalltur i USA for 2 timer siden.! Skulle bare mangle at første stopp endte på Briskeby holdeplass aka Olsen cafè!

Så kom jeg plutselig i go`form og dro alene hjem. Rottene mine er veldig renslige og kosete, men tenkte det var på tide å gi et lite bad!


Dem liker det svært dårlig, men nå leker dem i hybelen sin igjen. Nyvasket og fit for fight! Så tenkte å la dem være og heller planlegge kvelden. Idag våknet jeg et kvarter før jobbstart, og 20 minutter forsen til jobb hjelper svært dårlig som start på dagen, SELVOM jeg fikk wienerschnitzell til lunsj! Feel free til å lage denne info-siden om schitzell! Dette gjelder generelt mine linker til wikipedia, da jeg ikke kan data bortsett fra google og nakne damer!Så avbryter jeg kjapt meg selv. Hva skjer med lillefingeren min. Hvor ble det av CCvest plasteret mitt? Plutselig går det opp for meg (igjen) hvor tilbakestående jeg egentlig er. Trodde det ikke var mulig å gjøre dette, men en ekte KONGE kan sine kunster!Dette er bare sykt, og som deltids neglebiter, så må jeg nesten avbryte megselv og kalle dette kunst!


Men så har jeg heldigvis CCvest plaster og retter min emo utfoldelse raskest mulig!
Jeg stikker å dreper megselv i 5 timer før morgendagens 8 timer jobb.

Ikke dø til i morgen! Det er ikke fett!

Don juan, gratis barn og Mack!

Så fikk jeg heldigvis besøk av mine gode venner fra Birkelunden! Planen var å ta noen kreative bilder, men endte fort en tur på Olsen. Spesielt liten tvil, da ølplanene allerede var klare.0,6 med Mack til 48,-    man lever godt på Briskeby. Det ser man også her!Mæd bonde Don Juan.   3 kjappe 0,6 innabords og Rage på hjernen!


Så vurderte jeg å kopiere forbildet mitt.
Men droppa det og dro heller hjem til min personlige elendighet på Briskeby-palasset.Så sitter jeg her. Tar en siste avslapping før kvelden dreper meg, men så får jeg litt sjokk. Nå har folk begynt å GI bort barna sine på finn.no!Folk er gale! ,..........................

Jeg vil drepe hjernecellene mine!

Gud, så kjipt det er å være tiltaksløs. Jeg har nok godt av en dag og slappe av på, men ikke når den kommer uplanlagt.

Idag skulle jeg egentlig lage meg god middag, for første gang alene. Deretter møte kollegaen min på Olsen Cafè. Deretter drepe litt hjerneceller. Så skulle jeg gi meg selv grunn til å kjøpe snus, og deretter sovne med en gang!    Aaaaa.... Damn... Kom på at jeg sitter hjemme i leiligheten min, alene i kulda, uten varmeovn, uten vann til mat eller hjerne til å gjøre noe smart. What to do, what to dooo??

Først dro jeg frem tegnesakene mine, og prøvde å lage kunst.Men som man kan se, så er det veldig lett å oppdatere facebook isteden.Jeg la vekk tegnestæsjet, og lurte på om jeg ikke skulle prøve å ta noen kule bilder isteden. Fikk softbox til jul og må teste den ut litt.Wooops! Der gikk TV`en på, etter bare noen få bilder av Bjørn Borg.
Her har jeg blitt sittende og se på NRK sitt program om året 2009 som forsåvidt går fortsatt. Problemet er bare det at jeg blir psykisk gal av den forbanna teksten dem har rulla over skjermen HELE forbanna året.
Jeg skyter megselv om jeg må se den beskjeden igjen, så tror jeg skrur av TVen, går naken ned til 7eleven, Spiser en boks med snus, og heller vin over kroppen...

Legger meg til å sove ute...


Drukner i eget spy.............................................

Killerkombo med touch av horekukk!
Hva skjer med verden. Hvorfor skal alle vise frem klærne de går i? Når alle jentene i Norge, FAKTISK, kjøper ALLE klærne sine på H&M, Gina Tricot og Bik Bok, så veit vel ALLE jentene i Norge hvordan de klærne ser ut?

Ikke prøv å motsi meg, for jeg har rett uansett. Derfor åpner dagens vinnerinnlegg med et bildet av meg og det første jeg idag fant på øverste hylle og i tørketrommelen. Idag, som alle andre dager.

Siden jeg er trendsetter kan jeg også fortelle hvilken vidunderlig match jeg valgte å bruke på jobb idag.

Vi starter nederst med killer-komboen Trysil sokker og et stykk Diesel. Lagt opp av min egen Bestemor, kjøpt på Januartilbud hos min lokale jeans-forhandler i Januar ifjord. Deretter kommer fabrikklagd ullgenser av ukjent art. 200 spenn på souvernirsjappa i Carl Johan, en aldeles varm Julidag 2009.
Skjerv fra Dressmann. For FULL Halvor-effekt anbefales det å la skjerfet kjøre en runde i tørketrommelen, for så å gis til rottene for en final touch.
Fake raybans er dog ingen ny trend, men pleier selv å ta credsen for å tilbakeføre disse, sommeren 2008. DET BARE ER SÅNN!!
Ellers er mitt smukke hår gjemt i glatt positur bak min kamuflerte topplue fra tilbudbøtta på Carlings. Tissot klokke for personlig preg av rikdom og SÅKLART(!) kinnskjegg og bart.

(Jeg har copyright på stilen min, og duplikat avstraffes med facebook-stalking og ikke-godkjente neseopperasjoner!)


Sånn ellers har jeg ikke opplevd så mye spennende idag. Relativt stille på jobb og det eneste jeg får ut av dagene er neglbiting og annen selvskading. Kanskje ble jeg lite motivert av dagens første opplevelse, da verdens største horekukk kjørte meg til jobb idag. Med bussen riktignok. Sjåfører som ikke vil slippe deg av, kun fordi stoppet ikke går inn i kjøre-ruta, burde blitt facebook-stalka og neseopperert av falske leger! Burde ikke være et problem og åpne en dør når jeg spør, men noen mennesker er nok rett og slett bare sjalu på meg siden jeg er dødsfet, mens dem er horekukker.

Heldigvis fikk jeg CCvest plaster, og da ordnet det seg.
Samt litt hukommelse fra min andre hjerne.

Da venter vi bare på at vannet mitt skal bli skrudd på igjen, så jeg også kan spise middag. Hipp hurra for gamle rør, grandis og juleøl!

Woooop!

Partyhard i Slemmestad. Alt for Damene! Hyll Kongen!!!

Igår dro jeg til Slemmestad for å besøke familien min, og dra på konsert med Alt for Damene. Knallbra partyband og knallbra stemning. Full spiker til 2 på natten. Burger, sprit og Olsenbanden på TV de kommende 4 timene. Dessverre hadde jeg ikke batteri på kameraet mitt, så eneste bildet fra kveldens happening ble et dårlig forsøk på å bruke mobilen, da jeg (såklart) ble kveldens midtpunkt litt før stengetid.Tidenes dårligste bilde, men man ser antydning til min caps på hodet til trommissen. Da jeg kastet den opp og han satt den på hodet, så ropte alle Halvor i kor. Det var kult, og minte meg på hvilken viktig person jeg spiller i samfunnet vårt.Som man kan se valgte jeg for andre gang i mitt liv å lage bart. Når man skal på byen i Slemmestad, så bør man absolutt ha en bart.


Så er jeg hjemme etter en relativt sliten dag med stort preg av råning (Slemmestad).

Gikk en liten tur med rottene mine i leiligheten, før jeg ramlet sammen. Ned i datastolen såklart. Helst burde jeg vel prøvd å male litt kunst. Har for øyblikket store planer om å bli Aune Sand.Jeg kan ikke lenger ha dem gående i sofaen, da den er altfor god å spise på. Da blir jeg nødt til å bære dem rundt omkring isteden.

Tiltaksløs og grusom bruker jeg tiden min på piss, mens jeg egentlig burde jobbet med å bli Aune Sand.

Kong Halvor`s helsekur mot hjerneskade, julefeiring og stalking.

Natt til Torsdag ble jeg liggende våken å se på veggen Snekkern min lager. Etter årevis med skyvedør, så gleder jeg meg til mer veggplass. Da er det godt å ligge i senga å beundre litt. Jeg sover med sokker på forresten.

Så la jeg merke til denne beskjeden, altfor sent til å kunne gjøre noe med det.Jeg skjønner ikke greia med å være her så tidlig, når jeg har lyst å sove lenge. Ble jo lite søvn denne kvelden også, for jeg satt oppe å så på veggen hele natta. Heldigvis vekka Snekkern meg med dørklokka halv 9, og han hadde selv den beste ideen om hvilken retning døra skulle slå, så nå har jeg ny dør, OG ny vegg.

Så kom jeg på jobb. Sliten som en skrumplever med kols. Enkelte dager fungerer bare ikke, og etter en HEL måned uten soving kunne bare min helt egne oppskrift redde meg fra varig hjerneskade.

Nr. 1: Paracet.

Nr. 2: Big Mac.

Nr. 3: Så drar man til SentrumScene og drikker mest mulig øl på DENNE måten!

Nr. 4: Nyt en hel Raga Rockers konsert og ønsk Petter Pogo god jul.

Etter en slik oppskrift blir du omtrent sånn her:

Helt til du kommer hjem og merker at du føler deg helt sånn her:

Og kontoen ser ut sånn som det her:

Det eneste man kan gjøre da, er å starte på Nr. 1 igjen, førstkommende dag!

Etter dag nummer 2 med denne oppskriften ender man høyst sannsynlig kaldsvettende på et gulv i Asker.

Så var det julaften hjemme i Asker...
...Og det var på høy tid å få seg en dusj. Denne gangen i SAW-kjellern!


Men til tross for en råtten lokasjon og kle seg naken, så var det bare å hoppe i det! Mæd stilig.

Så fikk Lillebroren min mandel i grøten og ble superglad.

Så fikk Bestepappa mandel i grøten og ble superglad.

Julaften<3

Deretter fikk Pappa en Onepiece som han aldri får ta med ut av huset.

Så sitter jeg her. Hjemme på Briskeby etter en lang måned omringet av dumme kunder, McDonalds og Bayer. Merker nå at et par dager fri er HELT greit og Tenerife i januar gjør heller ingenting. Når kunder sier God Bedring til meg uten at jeg ( i prinsippet ) er syk, så er det vel på tidet å ta seg en 48 timers powernap. Fikk dessuten sjokk da jeg så hva Torsdagens kule førte til på Facebook.Dette er altså tommelen opp på ALLE bildene til Stig Van Eijk. At ikke jeg har blitt politianmeldt enda er et under...

Disneyland after Dark!

Igår opplevde jeg en såkalt "rolig, alkoholfri lørdagskveld" og det var faktisk en hyggelig opplevelse. Jeg og Pappa spiste pizza og dro på kino med vennene hans. In the Loop var fet, men sovnet dessverre den siste halvtimen. Trolig pga en hel måned med mye drikking og lite soving. Etterpå ble jeg med hjem til heimen og sov der.

Så var det bursdag i hele dag. Broren min ble 5 år og han er faktisk fan av bursdager!
Det ble utdelt mange gaver og som storebror må jeg såklart stusse noe ekstra på enkelte "barne"leker.De andre mente dette var en tøffel, men jeg skjønte med engang at dette ikke var gaven til en på 5.Det ble også bydd på julebrus. den rette typen vel og merke.
Så ble jeg kjørt hjem og Bestemoren min ryddet hele leiligheten min. Litt flaut at hun er nødt til dette hver gang hun inviterer seg selv inn.

Her under kjøkkenvasken.
Her under soveromsrydding. Kanskje litt rart å ha bestemor til soveromsrydding, men jeg synes det var heeelt greit jeg azz.

Etter en skikkelig opprydning ble jeg også bedt om å bidra. Jeg måtte gå med søppel. På tidet? Ja...
Etter en vellykket helg trengte jeg og slappe av på min måte. Snudde tv`en mot data`n, fyrte opp litt og fylte varmt vann opp i kveldens godt brukte vaskebøtte.


Jeg er ikke homo, men jeg fniser endel og liker tydeligvis cosmopolitan etter kl 04.00.
God natt....Ps. Noen lurer kanskje på om jeg bruker den samme genseren hver dag?

Jeg bruker den hver dag.

Hotell Briskeby!

Før jobben igår måtte jeg sette litt penger inn på kontoen min.Jeg er glad i penger, men altfor glad i å bruke penger. Dessuten var det DØDSirriterende at jeg telte feil og satt inn 9800,- istedenfor 10.000. Kan tenke meg at dama bak kassa lo godt da hun skjønte at jeg ikke kunne blad opp 10.000 engang.Pappa har et motto om å alltid ha mer inntekt en utgift. Det klarer jeg helt fint ikke.Så nærmet det seg jobbslutt og superfest med alle mine venner. Vi har ikke kjøleskap på jobben, så pleier å lage et selv.

Det endte med at hele festlaget dro på et slags nachspiel hjemme hos meg, som endte i normal tid rundt klokka 8.
Så skulle ble folk trøtte, og på tradisjonelt vis åpnet jeg hjemmet mitt for dem som trengte et sted å sove.

Finner du noen gjester?

Jeg våknet idag tidlig med denne flotte gjengen i samme seng. Ålreit det!
Så spiste vi pizza på Pancetta og drakk 3 liter cola hver. Registrer søppelhaugen min. Den vokser litt og litt for hver dag som går.
Mens jeg ryddet, så tok venna mine initiativ til å sove litt til.

MØKKA-NISSE!Godt og se det er andre en meg som får meg seg ting her i gården. Jeg tipper den avbildede nissen står å filmer små nakne gutter på badehaller rundt om i hele Norge, mens han sakte, sikkert og bevisst sliter hull i buksene sine UTEN kniv.


Idag har jeg hentet det nye kamera mitt på posten! Nå håper jeg bare jeg rekker å få fingern ut av rævva å sender kvittering til Sony, så får jeg tilbake 900 spenn. Skal jeg gjøre det nå? Æææsj.. Tiltak...

Mens jeg hadde denne gleden på jobb, klarte alikevel en ny tulling å sende meg mail, TROSS at artikkelen min på forrige kamera ikke ligger ute på finn.no lenger. Noen mennesker er laget for å plage andre!Kan ikke folk bare skjønne at jeg ikke har noe kamera å selge til noen som helst redusert pris!!?? Det er sikkert sånne mennesker som jobber i butikkene ved siden av meg, og spiller julesanger HELE dagen BARE for å erte en som kun vil sove og spise på McDonalds?


Men så dro jeg hjem og lekte litt med rottene mine og da var alt bra igjen.Men så spiste rottene 3 nye tunneller inn i sofaen min, så da lagde jeg meg litt mat isteden, som jeg mistet på gulvet da jeg skulle pose for meg selv.Legg merke til lyspæra som har gått. Har store planer om å bytte denne 1 Februar, da jeg ikke lenger har jobb og skal grave i meg selv etter mer kreative veier.

Hello, my name is Tamron!

Etter jobb dro jeg opp til Birkelunden og henten Partysvensken. Så stakk vi sammen på hemmelig førpremiere av nye Tomme Tønner på Ringen Kino. Jeg har jo et par ganske viktige roller i filmen.


Etter denne nytelsen av megselv, stakk jeg opp til svensken. Spiste en Big one og stakk hjem til Briskeby for å redigere videre på familiefilmen min. Den kommer faktisk aldri til å bli ferdig til jul. Hurra for min tiltaksløse og alkoholbesatte tankegang, men har faktisk fått gjort endel idag. Også har Christian hjulpet meg å drikke noen øl da såklart. Viktig det, sånn for effektivitetens skyld!Idag har kundene mine kalt meg Tamron. Greit nok at jeg omgås mange dumme mennesker på jobb, men HALLO, jeg ser da ikke SÅÅ Iransk ut?


På jobben er det en kunde som heter Lacoste forresten. Det er også et alternativt navn. Meget alternativt. Litt casual.
Linneà pratet varmt om mutterte chillinøtter her om dagen. Selv kunne jeg kose meg med mutterte marsipandelfiner på jobb idag. Julen nærmer seg. Selv JEG merker det!

Sitter å klipper film. Jeg vet det er en utrolig kul liten gutt på bildet, men med 15 timer 1988 kan man bli litt umotivert alikevel.


Så sitter jeg her langt over leggetid igjen. Lurer på hvilken dag jeg skal gidde å gå ned med søpla. Antar at det blir i januar engang. Samme tidspunkt som jeg skal slutte å spise junkfood, starte å trene hver dag og sove.

Sleepwalkin` throatfire, ready to kill santa!

Dette er kanskje ingen bombe, men jeg er ikke i godt humør. Jeg er liksom manisk depresiv, uten opp-turene.

Jeg er så sykt lei av illusjonen JULESTEMNING, som vi overbevise hverandre om tro på. Drittlei. Nesten så jeg ber butikkene på CC om å spille Michael Jackson igjen, men lyden av gamle, råtne julesanger overdøver tankegangen min.

Hjernen min er DØD, jeg gleder meg til neste år, som hvert år.

Jeg misliker de fleste jeg ikke kjenner. Dem har ikke gjort meg noe, men dem er så syyykt irriterende. Også skal dem snakke om dumme juleting hele tiden. Jeg digger bursdagen min. Kan ikke folk snakke om den isteden?Etter jobb måtte jeg ta buss (merk, ikke limousin) hjem. Kasta fiskegratengen i ovnen og ventet på at halsbrannen skulle gi seg, sånn at jeg eventuelt kunne vurdere en øl. Alene. I mørket. Eller........Jeg greier meg nok. Jeg bare takler ikke denne overpositive hore-måneden, og det hjelper svært dårlig at internetten skjærer seg, sånn midt i internett-ritualet mitt.


Enda dårligere stil er det at NextGentel ABSOLUTT skal plage meg med JULEMUSIKK når jeg venter på svar. Sliten, sur og klar for å drepe. Mitt julefri hjem blir plutselig angrepet av BJELLEKLANG!
Jeg stakk meg litt i øret med en kniv, men så kom jeg frem. Fikk hjelp av en jente som sikkert likte meg litt for godt, så hun ba meg dra ut ledningen til hustelefonen* min. Dermed ble linja brutt, og jeg måtte vente igjennom 3(!) julesanger til før en pedofil Bergenser hjalp meg med å få nettet tilbake igjen.

Dermed er jeg enda surere, enda mer sliten, enda mer tiltaksløs og enda farligere å møte på under min nattelige spasertur i søvne.

*Jeg er sykt fet og har hustelefon. Jeg bruker den aldri, men Bestemoren min pleier å ringe meg på den.


Så gjaldt det å klippe videre på filmen, som jeg skal gi familien min til jul. Da sparer jeg penger på en kreativ måte, men etttersom jeg er tiltaksløs, slapp og et potensielt AA medlem, så skyver jeg det vel frem idag også. Har gjort det hver dag i 1 år faktisk. Egentlig var det meningen at jeg skulle gi den ifjord.

Halsbrannen min er for øyeblikket borte. Jeg har 3 Heineken i kjølern og en tørst kompis i nabogården.... Tror jeg takker for meg jeg.

Hmm.. Etter at jeg fikk den nye dørkikkert min, så kan jeg endelig titte på folk utenfor døra. Nå sitter naboen min på gulvet å fikler med nøklene sine. Snodig...

Sprit-Kongen på moshpitt!

Så var den årlige julekonserten til Valentourettes over for denne gang, og det skuffet over hodet ikke. Det kan stemmebåndet mitt og øresusen bekrefte. Etter altfor lite søvn, så var jeg en meget trøtt mann igår, men på fors vatta Ida opp med litt Cpt. Morgan og reddet kvelden. Jeg er, som på alle andre områder, også Sprit-Kongen! Jeg har ikke funnet opp navnet selv engang.Jeg kaller blikket Don Juan. ICE!


Etter fors var jeg dum nok til å spise kebab. Kebab er gift for norske menn. Vi er ikke laget for sånt! Kebab er laget for mexikanske trailersjåfører og apekatter.

Konserten var killer. Jeg sto foran i pitten nesten hele tiden og prøvde å synge høyere en de andre.Så måtte jeg også benytte muligheten til å ta bilder av megselv. Jeg elsker bilder av megselv. Jeg bryr meg egentlig ganske lite om andre... Eeeegentlig...

Så endte kvelden tilslutt på garage... Igjen....
Møtte masse duster. Ordnet meg gratis pizza. Sovnet med ovnen påskrudd. Våknet kl. 6 og trodde jeg skulle på jobb. Sovnet igjen.


Familieselskap i Bærum. Sovnet på sofaen.

Fikk tatt noen kjedelige bilder av utsikten der da. Lenger inn i Bærum kommer man ikke!Bildet nr. 1 tatt ved ankomst.Bildet nr. 2 tatt senere på kvelden.


Drøm om meg inatt! I will!

Alternativ, girlish, tilbakestående og psykopat. Drep meg! ( Ikke gjør det )

Etter å ha kommet hjem fra jobb igår hadde jeg lite muligheter til å gjøre noe kult ut av mitt livs siste timer (den kvelden). Jeg tente på alle stearinlysene mine, snudde tv`en mot dataen og surfa på facebook isteden. Jeg har en tendens til å være litt girlish. Vi kaller det alternativt tilbakestående!

dsc0006

Ser det depresivt ut? Det er faktisk ganske depresivt.Så var klokka 7 og jeg begynner å få DÅRLIG TID! På en LØRDAG! Det er jo faktisk et sykt fenomen, men jeg HAR dårlig tid. Og nå angrer jeg på at jeg la meg klokka 1. Det er ikke så farlig å sove for lite en natt, men nå har jeg sovet lite siden August 1993, og da blir man egentlig gal. Også har jeg sykt lyst på en morra-pils og en kebab..........


dsc0020

Bildet av meg på jobben, min midlertidige holdeplass.

dsc0021

Julebrus-Kongen. Den ekte.

Obamaramadrama

Tja.. Så endte gårdsdagen med en liten kule på Olsen igjen, men det gjorde forsåvidt ingenting. Problemet blir jo den kommende 5 timers søvnen som ikke fungerer som power-nap engang. Heldigvis var det ikke et stort problem idag. Det har nemlig kommet en eller annen president til byen og han har fått HELE Norge til å spandere vekking på meg og ALLE naboene mine!!!

dsc0004 2

Her fikk jeg tatt en av heltene i aksjon, mens dem vekker naboblokka. Dessverre fikk jeg ikke skyss til jobb denne gangen.


Etter jobb gjorde jeg som resten av Oslo og dro på demonstrasjon med masse gærne dreads-folk for å se Obama vinke litt. Dette rakk jeg desverre aldri, tross hele 2 minutter vinking. Dessuten prioriterte jeg heller å avbilde megselv med alle idiotene som fløy rundt med politi-one-piece.

dsc0122


Håper virkelig alle disse tullingene bruker muligheten på Norgeshistoriens største julebord, da alle sammen tok turen til Oslo idag for å se Obama vinke.


Så stakk jeg og Partysvensken hjem en tur. Hørte litt på Ebba Grøn, og prata litt god gammel babbel. Vi har en god enighet om at store romper er smud, og han mente at cellulitter kan være digg. Jaja, han er partysvensk, og jeg er norsk og bryr meg svært lite.

Nå har jeg hatt julerengjøring i kåken min. Bunkene med klær har blitt samlet til en stor bunke. Dessuten har jeg støvsugd, så man trenger ikke gå med sko inne lengre.

img0339

Ved noen tilfeller må drastiske tiltak benyttes. Da er det helt greit å støvsuge komfyren.Tror jeg må legge meg. Merker jeg blir enda mer hjerneskadet om ikke jeg får litt søvn snart.

Sosialt tilbakestående

img0323

Her står jeg.. Snart halveis ut i adventstiden/helvettesuka og demonstrerer for meg selv hvor lite julestemning jeg har, ved å IKKE skrape bort noen luker på kalenderen min hele måneden. 24 Desember skal jeg stå opp til jobb, skrape bort alle lukene FØR jeg har dusja, og er tåkelagt som en zombie. Deretter skal jeg være være en kjip satan hele dagen siden jeg ikke vant 500 000, og enda surere når ikke jeg får 500 000 i gave, selvom jeg egentlig (later som jeg) ikke bryr meg om gaver.


Så sitter jeg her alene. Drikker farlig mye vann og hører på (BOMBE!) The Smiths. Tenker på om jeg har blitt for alternativ til å være sosial med mennesker, men når jeg tenker over det OG ser på bilder fra mine siste turer ute lurer jeg på om det heller heter "sosialt tilbakestående".

(Random facebook)

124432064339658486472158483596340767997nSiste melding ut før kvelden sluker nok en dag av livet mitt!

Marie fra Gjøvik!

Tror nok du tar feil her i gården! Rottene mine spiser katter til Frokost!

img0308

OG

Hvorfor har jeg fortsatt på nisselue?

img0334

Nice sideburns btw!

Jeg er en tiltaksløs fare for omgivelsen! Ikke prut meg, Ullernwhores!

Etter en meget vellykket natt med hele 1 time søvn og feberdrømmer kunne jeg stå opp til en grusom Mandags morgen. Frokosten min kom jeg fort på at jeg spiste opp kl 05 på Lørdag og etter en dusj med ustabilt varmtvann kunne jeg tørke kroppen med et EKSTREMT loende håndkle som gjorde at jeg egentlig burde dusja en gang til.

Jeg kom meg heldigvis tidsnok på jobb, men hodet mitt våknet vel strengt talt ikke før jeg kunne drikke kollegaen min sin helvettes sterke kaffe, de 5 minuttene jeg var fri fra halsbrann.

p1010931

Kollegaen min. Han lager sykt sterk kaffe.

p1010815Kollega nr. 2. Han DIGGER sterk kaffe, også er han mæd fet og har blogg han også. Jeg har bomma sikkert 124 snus av han, men han vil aldri ha når jeg prøver å gi tilbake.


Ellers gikk dagen kjapt nok den. Solgte vel greit nok også, men da jeg kom hjem var ikke hodet mitt mye å skryte av. Heldigvis kom Christian over på besøk en tur, så da fikk jeg en grunn til å ta en pils med han. Halsbrannen blaffet opp igjen og vurdering av selvmord står høyt på listen. Evt operere megselv i halsen.


Nå sitter jeg bare her å hører på NIRVANA og leser igjennom alle mailene jeg har fått av idioter som har sett annonsen min på finn.no. Etter 3 måneder har den nå blitt tatt bort, og jeg har fått ca en mail om dagen. Nesten alle er duster. F.eks, jeg ba om 7500 spenn og jeg fikk 7500 spenn, MEN noen mennesker tror altså pruting foregår slik:

uten navn

OMG, idiot.

Jeg liker ikke folk som skal prute med meg. IKKE PRUT MEG! På jobben skal alle prute og ha ting gratis. Hva ser jeg ut som? Frelsesarmeen for rikinger? JEEES!


Noen som virker som dem skal pirke på annonsen fremfor å gi meg pengene mine, som jeg elsker(L)(L)

sfj

Dette synes jeg nesten er mobbing. Såklart har jeg ikke kvittering.


Tror jeg må gjøre noe kreativt. Jeg har masse film jeg skal klippe sammen som julegave i år. Til hele familien. Rekker sikkert aldri å gjøre det. Er så sykt tiltaksløs. Skulle egentlig lage den filmen ifjord jul, men rakk det ikke da heller.

Burde legge meg "tidlig" så jeg rekker å trene imorgen også, men skjer sikkert ikke...

Urban exploring og alternativ halsbrann. Selvmord.

Da var helgen over for denne gangen og nervene sitter som et nåleskudd med død rett inn i øyet mitt. Problemet med å drikke fredag og lørdag er at nervene samles opp til Søndag. I mitt tilfelle har jeg samlet nerver hver dag i 2 uker, så det er en stor odds for selvmord ikveld :)

Fredag endte på beste måte, dansende til alternativ* rock på Garage. Selvom min svenske venn fra Sverige freaket ut og forsvant, så var jeg heldigvis ikke alene selvom alle jentene på Garage tydeligvis var lesbiske den kvelden!

*Jeg elsker ordet alternativ, og bruker det til alt jeg ikke kan kategorisere. Jeg er super-alternativ! Alt jeg driver med er alternativt, og for å spore av, så er det DØDSplagsomt at facebookchat bestemmer hvor jeg skal skrive!


Jo mer vellykket en bytur blir, jo kjipere blir det dagen derpå. Jeg for min del så slik ut Lørdag morgen.

img0144Så gikk jeg rundt i byen i noen timer og lata som jeg gjorde noe fornuftig før jeg stakk opp til vennene mine på Birkelunden. Drakk litt øl og kulan. Så dro jeg hjem igjen. Drakk litt øl og kulan. Etterhvert kom ALLE vennene mine for å drikke øl og kulen. Jeg mener alle. Alle sammen var her. Sykt alternativt.

img0187

Jeg er sånn som viser frem ballene og kysser kompisser. Her var jeg (heldigvis?) ikke rask nok. Bedre lykke neste helg!


Etter å ha forset ferdig hjemme hos meg, fikk Revolver et hyggelig besøk av klubben.

img0201

Siden vi var så alternative igår møtte vi såklart på Oslo`s mest trendy østlending! Kjeftaaa!Jeg dro hjem i 4 tiden med en svensk "kompis", drakk bailys og pils til klokka var sju, da merket jeg at pizzaen jeg satt inn klokka fire fortsatt lå i grillen.

img0209

Deilig pizza.

img0217

img0220

Jeg vurderte å spise den, men droppa det.
img0234

Etter å ha fått svensken ut av kåken stakk jeg på urban sighseeing i Oslo, hang litt med noen franske sigøynere som bodde i en gammel togtunnell og fikk gratis middag hos min venn MICHAEL* og dama hans. Vi så en film jeg ikke skjønte noen ting av og jeg sovnet litt på sofaen.

*Fornøyd? :)

img0276

Dama til Michael lager mat til oss. Utover det hadde jeg få intensjoner om å reklamere for termodresser!

img0278

Gamer. Tidenes sjukeste film som jeg ikke skjønte noenting av, men man så mye nakne damer, så det var greit.

img0280

Sånn ser jeg ut når jeg har sovnet på sofaen. Relativt sexy. Min venn i baksetet er forsåvidt alltid sexy, oh yes!
Har opplevd verre Søndager, men halsbrann og nerver tar livet av meg. Hjelp meg å ikke drikke eller spise junk på en uke?!

Takk.

Vin, øl og lobotomi-kapsler! Hodet i dass.

Jeg og en kompis var på middag hos Hanna Montana og etter et vellykket måltid starta vi på vinen. Selv drikker jeg sjelden vin og det merket vel de andre også, sånn utover kvelden:) Hadde tidenes kuleste hookup også. To partysvensker kom på en liten visning utpå kvelden og bukket ikke nei takk til vin de heller. Når det ikke var mer vin igjen og (merk) ALLE hadde kora til Unforgivable Sinner  stakk vi alle ned på Olsen (såklart), spilte biljard og hadde det knallbra!


Et skikkelig vinnerbildet av megselv!

img0117

Håper alle registrerer discokula og med det godkjenner stempelet "Olsen Cafe, verdens beste sted". 3 ganger hurra! Også såklart den mer gjenkjennelige siden ved meg...

img0114Takker Olsen Cafè for nok en knallbra kveld!.........................Helt til idag tidlig ca 08:16...   Det er ihvertfall det mobilen viste da snekkeren min endelig kom igjennom på telefonen. Problemet med å ha det litt for gøy på hverdagene er jo at man kødder til for de tingene som eller må skje. Slik som nå hvor snekkeren min, etter avtale, skulle komme 08.00 og installere ny verandadør.

Gikk heldigvis greit det. Egentlig flaks han vekka meg, for jeg hadde ikke satt på noen vekkeklokke. Blei litt småkleint, men jeg satt med mine ting og han fiksa sine ting.. Som er mine ting.. Eller noe sånn...

img0121

Snekker i farta. Farewell stinky drittdør!

img0122

Ny dør på vei opp. Første jeg gjorde når jeg kom hjem idag var å teste den ut. Absolutt en vinner, oh yes!

Ellers kan dere se videosamlingen min, samt tidligere nevnte poser som slenger rundt på gulvet mitt. Rottemat.

img0124

Da var den gamle døren borte. Heeelt nydelig. Det svarte er vist eksos forresten!

img0126

Sånn ser jeg ut på en dårlig dag, men var hyggelig av snekkern å sette inn dørkikkern (i hånda) for meg. Det har jeg brukt 1 år på  å IKKE gjøre selv.

img0127

Så nå kan jeg stå å titte ut hele dagen og ikke være paranoid lengre. EVT blir jeg MER paranoid, står opp om natten for å titte ut, tilstår etterhvert krimelle handlinger jeg ikke har gjort, prater farlig mye om CIA og ender på tilslutt på Dikemark, rusa på kapsel-lobotomi.

Eller noe....HVOR ER HJERNEN MIN??

Vikke ha den uansett... Wohoo!

Supersize me!

Endelig hjemme etter nok en slitsom dag på jobb. Tupperwareparty, rødvin, Olsen og Tupperwareparty-nachspiele til klokka passerte 4. Merkelig hvordan man glemmer at det er ukedag når man drikker=S

img0065

Intimt og koselig på Olsen. Mannen bak oss er forsåvidt et medlem av en større herregjeng som møtes hver første Onsdag i måneden på Olsen til guttekveld og allsang. Denne mannen spilte, etter at vi hadde deltatt på tribute til hele Harvest,en solo kun for OSS!  WOHOO!              Knallbra!Kom meg opp og på jobb til en lite tilfredstillende Torsdag. Riktignok ukens første dag uten beskjed fra kunder om hvor kjip jeg er, men det hjelper forsåvidt lite idag, og ingen helvettes sterk kaffe i verden kunne redde meg. Ved lunsjtider hadde noen bestemt seg for å gi oss en megaboks med sjokolade og da ble alt fort mye bedre! Jess!

img0081

4 burgere, sjokolade og cola. Ser for meg hjertestans om innen 5 år, som Norges første på under 65 kilo.
Men jeg er ihvertfall medlem på Elexia, dvs jeg har et kort i lommeboken som det står Elexia på. Det er unnskyldningen min. Også hjelper det å si til segselv at jeg kan sove i helgen, selvom det ikke har skjedd hittil i livet mitt.

img0083Avslutter med en stor kondolanse til Regine Stokke sin familie. Det var en trist nyhet å komme hjem fra jobb til. Håper alle innleggene blir utgitt i som bok.

I see dead people!

Alltid noe fint å se i Bygdø Allè, men denne gangen ble bussturen min litt anderledes. Mens bussen stod stille, så jeg mitt første lik. Helt ut av det blå og jeg kunne heller ikke gjøre noe. Det var snakk om en gammel mann som ble prøvd gjennopplivet av sin kone, mens folk ivrig ringte etter hjelp. Men jeg så ansiktet hans.


Lurte vel litt på om jeg skal ringe til Politiet imorgen og høre om han karen døde. Om ikke, så kommer jeg sikkert til å svine-influensa-mutere tankene videre til å bli noen SKIKKELIG vinter-depresjoner og ende livet mitt med å steine meg selv til jeg stuper fra taket på rådhuset. EEEller, så glemmer jeg det imorgen siden jeg er litt sånn kynisk dust.Jobben gikk ihvertfall greit, og nå som jeg har kommet hjem, gjør jeg meg klar for å dra på tupperware-party med GUTTA! Yess, det blir bra. Prate litt sladder åsånn.


Ellers idag:

dsc0004 2

Jeg har kjøpt meg ny lue! Hot or Not?     Ikke svar, jeg vet det er HOT!img0046

Også ble jeg nødt til å gi fra meg noen av mine små barn idag. Trist, men godt å se dem vokse opp og bli store!
Kommer tilbake siden, om jeg får kjøpt meg noe bra tupperware på tupperware party ikveld!

Homo-erotikk, Handsome Devil!

Tips og triks?


Først skjærmer man blits-lyset ved hjelp av en vinmonopol-pose, gyldig pass og teip.

img0041Så rigger man til kamera, og setter opp studio, helst ved hjelp av sengetøy.

img0042Etter å ha fulgt læreboka til norsk fotografi opp-ned, så:   .......
CRACK!

dsc0012

dsc0025

dsc0015

dsc0039

dsc0020

dsc0023

dsc0024

dsc0033

dsc0031

dsc0032Uredigerte bilder, rett fra kamera. Fortsatt en idè jeg skal leke mer med, men kult å gjøre noe kreativt, sånn utover å drikke pils på Olsen Cafè...
Da gjelder det vel eeegentlig å komme seg iseng. Har ikke trent, slappet av eller spist idag, men det er jo nettop slike dager jeg syter av å mangle, så skal prøve å holde meg positiv.


Og sånn btw! Ser magen bra ut? ;)

God natt..............................................................................................................

Håpløst, provoserende og irriterende!

Dette har jo vært en lærerik dag på jobb. Etter endel timer med sløving (pga min smittede frokost) våknet jeg brått til da en kunde/dust kunne fortelle meg hvilken ekstremt provoserende og irriterende fyr jeg var. Jeg liker jo ikke dumme folk spesielt godt fra før, og greide vel å vise det ganske greit med min kjente sarkasme og ironi. Tror jeg må ha en slags rekord i antall dører slengt i trynet, avbrutte telefonsamtaler og forbanna kunder som treffer døra på vei ut.

Så stakk jeg på Mæckern og spiste 4 burgere, mens jeg koste meg over dagens nyhet! På vei ut døra fant jeg livet mitt!Dvs. Jeg fant boka jeg har skrevet ned alt jeg har gjort i år. Den lå i sofaen, noe som forteller mer om standaren på ryddinga her, en meg. Eller.. Det sier jo egentlig veldig mye om meg, men da blir det ihvertfall satt opp statestikk 1 Januar 2010. Da håper jeg å finne ut grunnen til min ødelagte kropp som dop-og-røykfri.

dsc0004

Sløv type. Alltid.


Nå har jeg kommet hjem til reiret og planen er å møte min gode nabo for planlegging av nyttårsaften. Dette skal vi høyst sannsynlig prøve å gjøre mens vi drikker pils og høyst sannsynlig kommer vi ikke til å nevne et ord om nyttårsaften.

Nådagens ungdom er en håpløs gjeng. Allways has been, allways will be!

Skjærsilden

Bestemte meg i siste sekund at jeg slipper å trene idag også. Det var godt. Det verste som finnes er å motivere seg selv til fysisk aktivitet og det nest verste er å gjøre det samme når man kommer hjem fra jobb. Tidligere hadde jeg et drøss venner innmeldt på Elexia som jeg dro med, men nå er jeg alene i Norges mest overfladiske verden med de grønne veggene.

p1010819

La ut denne meget offentlige etterlysningen på internett nå, så får vi se når jeg kommer hjem fra jobb. Da antar jeg at vennene mine melder seg inn igjen av dårlig samvittighet.


Verden består av Followers og Leaders. Jeg er såklart ingen av delene. Jeg er litt mer han Leder`n som hater å være alene og gledelig følger etter de andre. Selvom jeg sjeldent er ute å følger folk.. Er jo egentlig bare hjemme og gjør ingenting. Da er jeg kanskje egentlig plassert i skjærsilden. Tiltaksløs heter dette fenomenet. Jeg er en tiltaksløs leder som følger etter dem andre. Hmmm... Dette skjønte jeg lite av. Da er jeg jo også eeegentlig dum da! Men det stemmer det også. Jeg er skikkelig dum, men snill! Alle sier jeg er snill!

Jeg er snill.

Snill = Dum, tiltaksløs, usikker på sin egen tilværelse i livet.

Men jeg vet jo at jeg bor på Briskeby, og her er også værelset mitt!

n7644800013296944188Hmm.. Mistenker at noen har sprøyten en god blanding av miltbrann, svineinfluensa og LSD inn i eggene mine idag...

Just a perfect dayDet er 1. Desember. Jeg sitter å tvinger meg selv til å trene, men tviler på at jeg greier det.
Jeg lagde mine første speilegg på et par uker, men dem blei mer lignende rømmegrøt når jeg var ferdig med dem.

img0039

Æsj, ass.. Tenk å faktisk spise det her. Jeg er skikkelig ekkel, huff...


(Ja, jeg lagde innlegget for å dele musikk fra Trainspotting IGJEN)

Stikk å lev!
Follow on Bloglovin