HJERNEBRY

Spør en voksen mann

Under Arbeid er en nettside for ungdom, og spalten "Spør en voksen mann" går ut på at ungdommer kan sende inn spørsmål som blir stilt en voksen mann. Forrige gang var det Hasse Hope som svarte på spørsmål. Denne gangen var det min tur. Skal ikke lyve og si at det var et lett intervju å forberede seg til. Kleine ungdomsspørsmål var kleine da, og kleine nå. Det er jo litt av sjarmen med det også. Men jeg synes det er et fint konsept.Sånn ellers er jeg også på ask.fm. Der svarer jeg på spørsmål så godt jeg kan! Tenker jeg kjører igang med en spørsmålsrunde snart også - hvis det er ønskelig, da.

Klish - Jenter med Tatoveringer

Nå ser jeg på åndenes makt, og derfor må jeg fylle på dette innlegget litt senere, MEN nå er i hvert fall musikkvideoen jeg har laget for Klisne Fingra ferdig, og resultatet ser du nedenfor. Jeg advarer på forhånd om at låta og filmen kan være støtende.Bilder fra innspillingen:

Hva synes dere?

PRTeY

Min store kjærlighet, Sandra Lyng Harsem, og min norske favorittfotograf Stephen Butkus Richardson trengte Halvor-hjelp til å gjøre ferdig førstnevntes nyeste musikkvideo PRTey. Låta er dritkul - litt som Miley Cyrus bare uten alle de ekle tungegreiene, og jeg ble selvsagt med. Resultatet ble en hyggelig frokost og en herlig putekrigfest med mine besteste venner. 


Nå er endelig filmen ferdig, og du kan se resultatet av den her. Det kan forresten være at Sandra og jeg blir kjærester i nærmeste fremtid. Jeg håper hvertfall det. Kanskje hun kan lage mat til meg og luske håret mitt. Mmmmmm. Fin sangvideo?

VINE

Vine er en relativt ny, men ballegøy app som minner veldig om Instagram - bare at stillbildene er byttet ut med korte filmsnutter på maks 6 sekunder. Det tok litt tid før jeg kom meg ordentlig inn i formatet - men nå er Vine blitt den kanalen jeg følger mest med på, og i løpet av noen uker har jeg laget over 100 små filmer - som igjen illustrerer den store mangelen min på liv. Appen finnes til både iPhone og Android - og jeg anbefaler å sjekke det ut. Her er noen av mine Vine-filmer fra de siste ukene. Bruk mute-knappen på filmene for å få på lyden.


Etter er lang og fuktig bytur hender det at kompiser kræsjer på sofaen min. Da pleier jeg å vekke dem slik.


Jeg har alltid vært glad i en god trall på morrakvisten.


Det er en stund siden jeg skrev om Oma sist, men hun henger fortsatt med og hjelper livet mitt.


Trenger ikke VG til å fortelle meg hva som er en god kjærlighetshistorie. Det finner man ut på skattelistene.


Det ligger sjukt mye dritt på internett ass.


Koser meg alene hjemme med herlig MGP-musikk.


Eddie Murphy's musikkkarriere er faktisk mektig undervurdert!


Får motetips av Rambo før jeg skal ut og gå i byen.


Har du Vine? Hva heter du der?

Det er lov å klikke.

Det er lov å klikke - spesielt når folk maser om å få din stemme til en eller annen lol konkurranse som ikke gir mening for deg på noen som helst måte. Jeg har alltid hatet det selv, og oversett stort sett alle som har mast. Så kommer det til et tidspunkt der jeg selv blir den masete like-hora. Anders og Alexander lager en film i forbindelse med en "senk farten"-kampanje der premien er for bra til å la være, og jeg bestemmer meg selvsagt for å hjelpe dem på veien. Man skulle jo tro at det skulle gå ganske greit med alle de Facebook-vennene, Twitter-følgerne og Instagram-følgerne vi til sammen er i besittelse av. Men sånn er det ikke.Når man ber andre mennesker om likes til en konkurranse blir man automatisk uglesett. Det vet jeg fordi jeg har uglesett en haug av masete "stem på meg"-mennesker fra før av. Når man plutselig blir ett av dem selv har man jo dermed et problem. Man VIL vinne dritten man først har påbegynt, og det skal virkelig koste deg verdigheten. Og det har det gjort. Jeg har blitt til det jeg selv hater, og det samme gjelder Anders og Alex. I to vanvittig lange dager har jeg hjulpet dem med å spamme ned venner og kontakter med ønsket om å vinne - kanskje mest fordi det på et tidspunkt ville blitt for pinlig å tape. Det gjelder i hvert fall meg, som ikke har noe å gjøre med bidraget engang.Når det er sagt, så vil jeg på vegne av gutta gjerne takke dere som gadd, og gjorde en hektisk hverdag (og nedverdigende oppførsel) litt bedre ved å faktisk hjelpe oss og stemme opp filmen - som IKKE er er hva som helst, men et gjennnomført filmbidrag som jeg selv ser på som morsomt og vinnerverdig, samtidig som budskapet er svært viktig. Det er en grunn til at vi har giddet å bruke masse tid på dette -samtidig som vi har ødelagt vårt kjære internettsosiale rennomé på det her.Til dere som ikke har giddet å hjelpe Anders og Alex - noe som gjelder ufattelig mange - så gjør det ingenting da jeg forstår det godt. Men jeg bærer bittelitt nag da det har vært ganske obvious at konkurransen i sin helhet er så medmenneskelig å samfunnsviktig som du får det, samtidig som bidraget var kreativt, morsomt og vellaget. Å bidra med å "like" en film, som det i tillegg er brukt tid og kreativitet på å utvikle, skulle for meg bare mangle i en slik situasjon.Jeg tillater meg fortsatt å si at min egen spam-kampanje ikke rettferdiggjør hverken plagsom spam, plagsomme konkurranser eller plagsomme premier (som f.eks solkort eller sminke - GOSH). Alle dere som har blitt lovet en tegning skal få det - jeg har lagret alle mailene og sendt ut. 

Min tilllitt til at dere har tillitt til meg er like viktig for meg som f.eks Farris. Jeg takker og bukker - og håper at utfallet av denne konkurransen vil by på masse nye impulser som igjen kan generere til masse nye filmer og innlegg som igjen kan generere til at du der hjemme kan fortsette og gasse hjernen din med mine fordummende utblåsninger her på hjemmesiden. For deg som fortsatt vil se filmen, som jeg anbefaler deg å gjøre - så finner du den HER - Jeg har som sagt ingenting med den å gjøre bortsett fra å digge filmen og gutta bak. Det var definitivt det beste bidraget. Anbefaler også å titte på bloggen til Alexander. (Og Anders sin, da, som forhåpentligvis snart kommer i aktivitet).Jeg lover å ikke plage dere med slike ting igjen - med det første hvert fall - og ønsker forståelse for at det alltid finnes unntak. Selv om det krever en manns verdighet. (Men come on hvem prøver jeg å lure. Som om noen av oss hadde noen verdighet i det hele tatt fra før av.)

Morsom sparing? Saklig!

DNB er igang igjen med nok et konsept som skal få deg og meg til å spare mer penger - noen ganger virker nesten som det er det eneste de bryr seg om. Fy flate!!! Nå har de lansert en ny tjeneste som skal gjøre det morsommere å spare, og jeg har selvsagt blitt velinformert om dette da DNB og jeg har blitt bestevenner i løpet av de siste årene. Det er viktig å bli venner med banken, si! 

Morsom sparing går ut på at du sparer penger hver eneste gang du gjør en spesifikk ting. Eksempel: Hver gang du bruker pengene dine på Farris i stedet for mat, hver gang du sovner på date, eller hver gang du kommer for sent til bursdagen til kompisen din fordi du ikke kan klokken. (Alle eksemplene er fra min liste.) Du kan også spare med vennegjengen din. (Hvis du har venner, så klart - jeg kan kun spare alene.) 

Jeg tror faktisk at morsom sparing kan bli en greie. En snakkis. Et fenomen. Kanskje er det nettopp dette man snakker sammen om i skolegården til høsten? Da er det dumt å ikke være en del av mangfoldet. Les mer om fenomenet HER - og bli kul samtidig som du sparer til det du ønsker deg! (Jeg ønsker meg en tiger, for eksempel.)PS: DNB har også en kampanje gående på Instagram der du kan legge ut bilde av det du sparer til med hashtagen #morsomsparing og #dnb. Kreative bilder blir belønnet med 1000 kroner på DIN sparekonto - BOOM! Jeg skal definitivt legge inn bildet av en fin tiger.

Hva skal du spare til?

RAPVALG!

Da jeg var yngre (november 2004) hadde jeg en drøm om å bli rapper - men jeg kom meg aldri så langt. Jeg begynte på en tekst, men skjønte raskt at ingen ville gidde å høre på en raplåt om plastikkposer fra Rema 1000. (Heter det Rema 1000 lenger?) Jeg la dermed rapkarrieren min på hylla, og endte opp med å bli en boms som legger ut flatterende bilder av kroppen sin på internett. I ettertid har jeg lurt litt på hvorfor jeg aldri plukket rapkarrieren min ned fra hylla igjen. Kan det ha vært på grunn av at det faktisk ikke ér fysisk mulig å legge en karriere på en hylle - og at det som skjedde egentlig var snakk om god gammeldags latskap? Jeg tror nok det. For jeg er en sinnsykt lat fyr. Helt til nå - da jeg plutselig fikk en mail med informasjon om noe som heter Rapvalg.

Jeg har aldri hørt om Rapvalg tidligere, men det er altså en landsdekkende musikkonkurranse der man deltar ved å sende inn en egenprodusert låt om et samfunnsrelatert/politisk tema. De 30 beste låtene plukkes ut av en jury, og lastes opp på Rapvalg.no slik at alle (alle i verden!!!) kan stemme frem de beste bidragene. Deretter blir det avholdt finale på Blå i Oslo (trendy utested) - og vinneren av 100 000 kroner blir kåret. Det er ingen nedre aldersgrense for å melde seg på Rapvalg. Øvre aldersgrense er 35. 35. 35 år. Det betyr at jeg kan delta også - og vinne 100 000 kroner. Kanskje sangen min om plastikkposer er mer relevant i dag med klimakrisa og sånne ting? Kanskje dette er min mulighet til å få til noe i livet! 

Eventuelt, så bare anbefaler jeg konkurransen videre, og tar noen nye bilder av meg selv mens jeg smører inn den nakne kroppen min med ketchup. Det finnes ingen grenser for hva man kan gjøre for å få tiden til å gå!

Altså! Konkurransen er åpen for alle sjangre, og både gutter og jenter kan delta. Lag en fet låt med et samfunnsrelatert tema - det betyr i prinsippet hva som helst, men ikke om plastikkposer - det er min idé! Man registrerer seg her: http://rapvalg.no/registrer/ For mer informasjon om konkurransen; sjekk ut nettsiden rapvalg.no. Det er cirka en måned igjen av konkurransen.

PS: HVis du vinner, så håper jeg du bruker et par hundre kroner av premien til å kjøpe en kasse Farris til meg, som takk for tipset. Lykke til, youngstas! 

PÅSKEEGG

Konkurranseinnlegg er ikke typisk hjemmeside, men det finnes unntak. Jeg har gjort flere konkurranser for DNB før - de har vært godt mottatt - og nå vil jeg hinte om en ny konkurranse på DNB.no. DNB har nemlig en konkurranse akkurat NÅ der du kan blant annet kan vinne MasterCard-gavekort på 5000 gryn, alpinutstyr (med Aksel Lund Svindal-autograf), Billetter til Bon Jovi-konsert, Bislett Games, National Theateret eller Riksteateret, signert utstyr av skiskytterlandslaget og (kanskje det eg har mest lyst på) DNB-lua! Man kan altså vinne alt fra penger, til klær, til sportsutstyr til konsertbilletter. 

La meg forklare nærmere.

Fredag klokken 18.00 gjemmer DNB et påskeegg på en av sidene til DNB.no som handler om morsom sparing. Det eneste du trenger å gjøre er å logge deg inn og finne riktig side der egget gjemmer seg - så er du med i trekningen nevnte premier. DNB premierer de fem første som finner frem, samt ytterligere 20 tilfeldige frem til klokken 18.30. Og ettersom at jeg ikke er lenger opp på topplisten enn 54. plass eller noe sånt om dagen, så burde oddsen være stor for dere som tilfeldigvis er inne her akkurat nå. (Dere er verdens beste stalkere!)

Forkortet: Logg inn på DNB.no nå. Finn et påskeegg under sidene om Morsom sparing. Vinn kule greier.

Feirer påsken med pølse og en alkoholfri Erdinger.


Håper jeg vinner noe. Jeg har nemlig et litt sårt forhold til påskeegg. Da jeg var barn (i 1995) besøkte jeg Morfar på Nøtterøy der han bodde på den tiden. Det var i påsken, og i den anledning hadde Morfar gjemt et egg fullt av godteri i hagen - uansett hvor merkelig det måtte høres ut. (Det er en tradisjon å gjemme egg med godteri rundt omkring i påsken.) Jeg brukte omtrent fem timer på å finne egget som Morfar hadde gravd ned under bakken, og plantet en busk over. Det var stappfullt av godteri. Og maur. Det var rett og slett helt konge.

Nå, nesten tjue år senere, venter jeg fortsatt på et nytt egg. Det er verst i påsken. Jeg er så desperat etter å finne et nytt egg at jeg til nå har ødelagt sofaen, dratt ut alle klærne mine fra skapet og hakket opp parketten. De sier jeg burde sperres inne - men jeg sier at det er PÅSKEHAREN som burde sperres inne, den gale, fristende kaninen som egentlig ikke finnes engang, selv om han sitter her med meg nå, og masserer føttenen mine. Konkurransen til DNB har gitt meg nytt håp. Jeg håper jeg vinner en DNB-lue, Aksel-autograf og 5000 kroner som jeg kan bruke på EBAY.

Lykke til. 

Still meg spørsmål.

Jeg har nettopp gitt ut et innlegg som raskt oppsummerer "alt" jeg gjorde i 2012. Det finner du HER. I tillegg kan du følge meg på Instagram og Twitter der jeg blottlegger meg som en blakk hore i Karl Johan. På grunn av denne voldsomme eksponeringen av min person hender det det derfor at jeg får spørsål om å svare på spørsmål.

Dere bare: "Kan du ha spørsmålsrunde?"
Og jeg bare: "Ok, da."


Jeg har hatt fire slike spørrerunder tidligere. De finner du HER, HER, HER og HER. Det er omtrent én i året, og derfor håper jeg du er litt kreativ - og finner på noe relevant som du ikke fant svaret på i mine forrige spørrerunder. Still meg spørsmål du eventuelt måtte lure på - så skal jeg svare på det jeg eventuelt klarer å svare på. Rambo er også klar for å svare på spørsmål.

Bok: Mammas Svik

De fleste av dere har fått med seg medieoppslagene om overgrepene i Alvdal. Nå har tanta mi, Anne-Britt Harsem, ført pennen for «Eline» som er eldste datter til Alvdal-moren som nå soner 12 års fengsel - og sammen laget en bok som forteller om Elines oppvekst preget av overgrep og vold, og hvordan hjelpeapparatet og barnevern svikter totalt i etterkant av dette.Boken viser hvilke skade overgrep gjør på et menneske, lenge etter at de fysiske sårene har grodd - men tross selvdestruktiv atferd har det gått bra med Eline. Nettopp derfor kan og bør historien hennes deles videre, med et sterkt ønske om at boka «Mammas svik» kan være til hjelp og støtte for andre overgrepsofre.


Slik ser bokomslaget ut. 


Tanta mi. Hun har gjort en god jobb med å skrive den tragiske historien til Eline om til bokform.

SPRITTUSJ

Jeg driver med mye rart (uten å få betalt) og nå har jeg også laget den offisielle musikkvideoen til en låt jeg syntes var fet. Låta heter Sprittusj og er laget av rapperne Lars fra Mars og Alfalfa. Se videoen nedenfor, og kommenter gjerne!

Sjekk Soundcloud for mer musikk. Husk også å like Lars og Alfie på Facebook! Autotune-fri rap trenger all støtten den kan få!

Pause: Seminar for mennesker som vil ting! (Viktig)

EDIT: Uææ! Det er visst helt fullt nå! Gøy. Vi sees hos DNB!

Hei, kjære mennesker og enkelte kattepuser. Jeg har skrevet masse om boligmangel og sånt tidligere, men nå skal jeg bare videreformidle en sak. 

DNB gjør en stor innsats for å gjøre det lettere for mennesker å være et mennesker - spesielt om man ønsker å bo et sted, og ikke har vunnet i lotto. Den 30. oktober avholder DNB et gratis seminar i de nye lokalene sine i Bjørvika for alle som ønsker å komme inn på boligmarkedet. Blant annet kommer Silje Sandmæl fra Luksusfellen (kjendis!) og Kjersti Haugland fra DNB Markets for å snakke om penger og bolig og alle sånne vanskelige ting. Jeg skal dit. Anbefaler dere å dra dit.

HER er link til påmeldingsskjema. Trykk på den. Meld deg på. Spis velfortjent lunsj.Seminaret er altså den 30. oktober fra klokken 17 til 20. DNBs nye lokaler (les; slott) ligger i Dronning Eufemias gate 30. Det serveres visst også noe mat og drikke. Vi sees da!

EDIT: Uææ! Det er visst helt fullt nå! Gøy. Vi sees hos DNB! 

Melk.

Tidligere denne måneden fikk jeg besøk av Øystein Andreas Bjerke. Han er den eneste fotografen som har kontaktet meg for en photoshoot i hele mitt liv, og jeg takket selvsagt ja. Om ikke flere fotografer og journalister finner meg spennende snart, så blir jeg så sint at jeg ikke orker kveldsmat!

Øystein er ikke en vanlig fotograf, og han tar ikke vanlige bilder. Jeg vet ikke hva slags tyske nettsteder han får inspirasjonen sin fra, men konseptet er enkelt. Modellene får kastet melk og andre væsker (ikke kroppsvæsker) i ansiktet, mens han fotograferer det på en tøff måte. Det samme gjorde han med meg.Her er forøvrig bildene, dersom noen har interesse av å se resultatet også. Vi holdt på i en time. Naboene mine hilser ikke på meg lenger.


 

Sjekk ut fb-siden til Øystein for flere av hans bilder! 

To ekstra billetter til Øyafestivalen!

Jeg er verdens flinkeste til å mase (jeg har ingen verdighet) og har ordnet enda to ukespass til Øyafestivalen av kjææære, snille og søte DNB-vennene mine (påkrevd smisk). Disse billettene skal kastes ut til hjemmesideleser-moshpiten (dere) i denne lille ekstrakonkurransen. 

Nå kommer det først et kjedelig ord: Innboforsikring.

Innboforsikring høres veldig kjedelig ut, men det er faktisk veldig viktig. Det er faktisk så viktig at jeg fikk streng beskjed av DNB (snille) om å skaffe meg det selv, etter at jeg fortalte dem at det er katten som står for slikt papirarbeid her i huset (det er visst mange som tror innboforsikringen er sikret via foreldre og katter og slikt). Tenk det brenner i leiligheten din (eller min), uten at innboforsikringen er på plass! Det er en ganske skremmende tanke, det der ..

Konkurranse: DNB (vakre) har selvsagt et tilbud for unge folk (oss), som dekker en typisk student/unge folk-leilighet. Hvor mye koster dette hver måned?

Det er faktisk, i motsetning til boligprisene her til lands, et fint lite tall - på størrelse med en lunsj. Les mer HER (jeg tror man finner svaret på linken). DNB kommer forresten til å ha sitt eget hus på øyaområdet, med innboforsikring som tema, der man kan komme innom og finne ut mer om disse tingene.

Svar i kommentarfeltet, og husk mail.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Svaret var selvsagt 79 kroner (billig). Vinnerne ble "Stine" og "Christian" (mennesker) (,tror jeg). Veldig hyggelig. Ellers håper jeg alle tas innboforsikring på (H)alvor. Jeg skulle ønske jeg hadde 200 billetter i stedet for bare 6. Ønsker dere en god sensommer. Jeg er naken.

Vinn ukespass til Øya!

Jeg har fått 4 billetter til Øyafestivalen av DNB for å dele dem ut i en spennende konkurranse som også skal være opplysende - akkurat som i søppelsorteringskonkurransen i Kykelikokos. DNB er stolte sponsorer av Øyafestivalen (og noe delvis stolte sponsorer av meg?) og vil bruke muligheten til å fremme det stadig mer gjeldende debatten rundt unge menneskers (oss) boligsituasjon. BSU-grensen er alt for lav, og selv om man fyller både BSU- og BSU 2.0-kontoen helt opp, så tilsvarer det fortsatt kun en liten del av hva leiligheter i Norge koster.

Jeg har vært med på å fronte BSU-kampen til DNB fra starten, og anbefaler alle som ikke skjønner hva i alle dager jeg snakker om, om å lese seg opp på dette. Skal man flytte hjemmefra (anbefales), så er dette med penger liksom det helt essensielle ved kjøp av bolig. Og nå kan du til og med få billett til Øyafestivalen i samme slengen. Det er herlig. Det blir som å oppleve Kykelikokos om igjen.

Funfact: Jeg ringte til Kykelikokos så mange ganger at Bowler måtte ringe Fattern og be han om å trekke ut ledningen slik at andre også kunne komme til. Neida. joda. Neida. Men Fattern gjorde det alikevel - han var redd jeg skulle bli gal, og det ble jeg også hahahahahah! Delta i konkurransen ved å finne svaret på dette spørsmålet, og skrive det i kommentarfeltet:

Boligprisene blir stadig mer surrealistiske, og bare siden nyttår har gjennomsnittsleiligheten økt i pris med en betydelig sum. Hvor mye er det faktisk snakk om?

Svaret på dette finner du på DNB sin kampside for bedre BSU HER. Skriv svaret ditt i kommentarfeltet, og husk navn og mail. Og husk, det er fullt lov å komme med sine ytringer om både boligpriser, BSU og Kykelikokos.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jurien (Jeg og Rambo) har funnet ut at svaret er 154.000 kroner (noe som er helt vanvittig) og at vinnerne for denne gangen er Magga, Lars, Mariell og Runar. MEN ryktene skal ha det til at det KAN komme et par billetter til om jeg klarer å smiske hardt nok med de kjære, søte, elskverdige og herlige menneskene jeg kjenner i DNB. Nå skriver jeg på nytt innlegg som dere andre kan kose dere med innen noen timer. Jeg er glad i dere. DER, jeg sa det!

Moshpit på Hove (barnehagefest)

Som hovetryne, så må jeg visst legge opp innlegg selv om jeg egentlig er fullt opptatt med å alkoholforgifte sjelen min med sterk, brun brennevin. Her er noen klipp fra en konsert jeg var på for noen dager siden med Lamb of God. Klippene viser en haug med fulle idioters labre forsøk på circle pit og wall of death.


For dere som ikke vet hva circle pit og wall of death er for noe, så kan man enkelt si at det er slemme storebrødrene til moshpit. Vedlagt ligger to eksempler på hvordan det egentlig skal se ut.
Frister det?

Kommer forresten tilbake med flere Hove-innlegg litt senere. Inntil videre kan jeg si så mangt som at jeg ikke trives her. Det er mulig at det kommer til å gjennomsyre de kommende innleggene. 

100 000

Jeg er kanskje ikke kjent for å ta meg selv så selvhøytidlig, men noen ting må alikevel få lov til å feires. Posemannen har nettopp, som den første Kong Halvor-filmen på youtube noen sinne, krysset den magiske grensen på 100 000 visninger på youtube. Jeg vet ikke hvorfor akkurat den filmen har slått an så mye mer enn mange av de andre filmene mine - men antar at det er noe som ikke stemmer helt hos dere, rare hjemmesideleserne mine! Jeg vil uansett benytte muligheten til å takke alle som følger med på det jeg driver med. Jeg hadde gjort det uansett, men responsen deres gjør at jeg føler meg to hakk mindre koko enn om jeg surra rundt med dette helt mutters alene. Jeg skylder alle dere en øl (men det har jeg ikke råd til, og mange av dere er mindreårige)!Hva er det dere liker så godt med Posemannen, egentlig? Det ryktes forresten at Halvor (meg) planlegger å lage en oppfølger i nær fremtid (på hjamlarsk betyr "nær fremtid" "innen 5 år").Og siden jeg først er i mimrehjørnet; hvor lenge har du fulgt med på internettavfallet mitt - og - hvilke minner sitter du best igjen med? Setter pris på svar. Det er en hektisk periode om dagen, men jeg prøver å klamre meg fast til hjemmesiden min og de prinsippene som gjelder her inne (ingen).

Hilsen Halvor (meg). 

Reklamepause: Gratis Øya-tickets!

Mine kjære DNB-venner har kontaktet meg igjen fordi dem sitter på en stor bunke billetter til Øya-festivalen som skal gis bort til kreative sjeler som har lyst til å dra på festival - og det er vanskelig å gå utenom internettkongen Halvor når man virkelig skal ha en viral boost som blaster bankers! Jeg vet ikke hva det jeg nettopp skrev betyr, men det er sånn jeg snakker. Jeg plukka det opp på den tiden jeg bodde i Huldreveien. Både det og enkle triks for å kaste sykler og handlevogner i Askerelva. 

Uansett; DNB deler ut Øya-billetter og det er min jobb som totalt uviktig i samfunnet å hjelpe dem med å spre ordet.

Hva trenger du?

- Twitter
- Hjerne

Hvordan gjør du dette?

- For å delta må du lage en bildetweet basert på "dagens bokstav" og "dagens spørsmål". Sjekk hva disse er HER.
- Tagg tweeten med #DNBøya slik at DNB-panelet rakst kan finne den og bestemme om den er verdt en billett til Øya.

Jeg prøvde å lage en tweet selv, men feilet selvsagt med en gang. Det er ikke "R" for "Rester" som er dagens bokstav, og dermed kan jeg ikke vinne denne gangen. Ja, ja. Jeg fikk i det minste forsideplass på sidene til DNB. Kanskje jeg blir fulgt av noen fete banktvitrere.


Sånn ellers kan jeg absolutt anbefale Øya-festivalen - spesielt om man får billett gratis. Det er en nydelig, liten festival med masse fine mennesker, musikk og øl. Jeg anbefaler øl. Sånn ellers kan jeg absolutt anbefale Twitter også, men jeg antar at alle leserne mine har forstått det på dette tidspunktet.

Lykke til med konkurransen - Vi sees på Øya!

DEL-FIN 3030 - Bak fasaden

Mens jeg redigerer bilder fra Bergen, skriver litt, sender noen sinte eposter og planlegger sommeren (som blir den mest intense "ferie"sommeren min noen sinne), så tenkte jeg å legge ut dette pinlige råmaterialet fra forrige vlogg.


Er ikke dette helt på trynet? (Retorisk spørsmål; selvfølgelig er det ikke det - jeg er jo råkul!)

Her er ferdige resultatet for dere som ikke følger med like aktivt som alle de små jentene i Nord-Norge og alle de eldre mennene fra Alvdal.


Kommer med noe mer givende ganske snart. Må bare... fikse litt til... 

VITSENEBUR

Lillebroren min, Ruben, har visst kommet seg på youtube og er morsommere enn meg allerede. Se han bruke 3:22 minutter på å ikke fortelle ferdig en vits.Husk at han bare er 7 år. Ikke overfall ham på gata (skaterampen i skolegården) selv om dere vil ha autograf og bilde og slik.

Spørsmål til Kongen.

Det er svært mye masing på dere om dagen om at jeg skal avholde spørsmålsrunde for folket. Jeg kan vel ikke gjøre annet enn å bøye meg for dette. Det er dessuten tiden for spørsmålsrunder om dagen! Bare sjekk ut bloggen til Magnus Devold (min yndlingsblogg).

Sjekk ut mine forrige spørrerunder HER.

Jeg har sjeldent slike spørrerunder, så bruk muligheten nå. Dere som maser på meg på facebook og mail og alle andre steder også: jeg svarer dere nå! Dette er den gyldne muligheten. Dette blir selveste åpenbaringen - akkurat som den gangen jeg drakk øl med Henrik Troy, Keiseren av Fredrikstad.


Så spør i vei, folkens! PS: Frierier sendes til Nordpolen.

Halvor på Hallo P3

På onsdag var jeg på NRK for å snakke om ting på radioen. Det var interessant, men det var ikke like morsomt som å hoppe kjempehøyt på trampoline.PS: Jeg er opp ned på begge bildene, men det er kun fordi jeg ikke har tid til å snu dem rundt fordi jeg må tisse sånn.Har lagt ut sendingen fra torsdag for dere som ikke fikk hørt det, og for dere som har lyst til å høre det igjen. Dere som ikke vil høre det igjen kan også få høre, men da synes jeg dere er ganske dobbeltmoralske og vanskelige å forstå seg på.Min Twitterkonto er HER og Rambo sin er HER. For dere som ikke skjønner en dritt av Twitter, så kan jeg anbefale Twitterfilmen som vi lagde i fjor. Den er litt morsom, litt informativ og litt snill (om den hadde vært menneske).

Skulle du ønske at du bananfluer kunne snakke sånn at man kunne blitt kompis med de og hatt dem på skulderen når man dro på shopping? 

Reklamepause: Spesialenheten for Unge Boligkjøpere

Les alt - det er ganske ålreit.

Mine bestevenner i DNB (min eneste inntektskilde) jobber hardt for å nå ut til unge menn og kvinner som ønsker å kjøpe bolig, og har kommet langt i sitt mål om å bli den optimale banken for dette. Nå har de også opprettet et eget team bestående av engasjerte medarbeidere (mennesker med en jobb) som er klare for å hjelpe deg med alt du måtte lure på innenfor kjøp av bolig via facebook. Alle bruker facebook. Til og med de som har profilbilde av en traktor.

Dette er viktig for deg som har større mål i livet enn å leve på trygd i et telt. Denne tjenesten er genial dersom du har noen raske (eller treige) spørsmål om ting du kanskje ikke skjønner en dritt av (sånn som meg). Du kan til og med logge deg på og få tips samtidig som du er på visning! Jeg har allerede fått bruk for denne tjenesten selv.


Ikke alle blir født i en villa på en seng av tusenlapper. Egentlig tror jeg svært få gjør nettopp dette. Med andre ord må de aller fleste spare for å få råd til ting som koster mer enn et par hundre tusen. Selv jeg. DNB vet at det er vanskelig for unge å komme inn på boligmarkedet, men gir deg nå sjansen til å vinne 1000 kroner (!!!) til din BSU-konto tre ganger om dagen! Det eneste du trenger å gjøre er å skrape på det digitale skrapeloddet HER.


Digitalt skrapelodd. Det er jo morsomt i seg selv. PS: Ikke bruk en ekte nøkkel.


Vi er alle glade i penger. Dessverre vokser ikke penger på trær. Ikke boliger heller, for de veier alt for mye for greinene. Jeg skulle ønske at det vokste boliger på trær. Da skulle jeg kjøpt et boligtrefrø og plantet det i hagen. I mellomtiden for jeg nøye meg med å spørre Spesialenheten for Unge Boligkjøpere om ting jeg lurer på. Jeg liker at de heter spesialenheten - det høres nesten ut som de fanger skurker. De gjør ikke det, da.

Er du glad i penger? Hva liker du å kjøpe? Hva slags bolig drømmer du om? Kjenner du en labrador? 

INSTAGRAM

Jeg holder på med femten forskjellige innlegg om gangen igjen, og klarer derfor ikke få ut noen av dem. Ikke ha store forventninger heller - alle innleggene kommer til å bli dritdårlige og fulle av intern sjargong som bare Rambo forstår.

I mellomtiden kan dere følge oss på Instagram! Rambo har lyst på sin egen, men foreløpig deler vi på min.Rambo har nettopp oppdatert bloggen sin forresten. Sjekk ut HER.Du er en fin fyr, Halvor. Du er litt stygg i trynet, men du er helt ok også. Jeg trenger forresten tips til morsomme folk å følge på instagram. Jeg kan generelt ganske lite om instagram. Og verden.

Filmen om Joseph Kony (LRA)

Til å begynne med. Jeg sprer sjeldent materiell som ikke er mitt eget, men etter mange innspill fra dere, så vil jeg gjerne gjøre det nå med denne filmen som skal bidra til å stanse diktatoren Joseph Kony. Dette er ikke konspirasjonsteoretisk møl, men jeg stiller meg alltid en smule kritisk til slike spredningskampanjer - jeg har derfor googlet litt og lest meg opp på saken, og har blant annet funnet DENNE kronikken fra i fjor som jeg vil anbefale alle å lese. 

De fleste har sikkert fått med seg filmen KONY 2012 til nå. Målet er å gjøre geriljalederen Joseph Kony alment kjent som en av verdens mest brutale. Siden 1987 skal hans geriljagruppe LRA ha bortført et sted mellom 20-100 000 barn, for å bruke dem som barnesoldater og sexslaver. Jeg skulle gjerne ha lest meg opp på Invisible Children og metodene deres, men tenker som så; dette er uavhengig av alle andre problemer i verden KRISE. Om Invisible Children bruker kontroversielle metoder - gjør noe bedre selv, uten å kunne påvise olje (eller "atombombefabrikk" som det heter på amerikansk) i Uganda. Se filmen. Om du ikke skjønner dette (jeg har mange unge lesere) foreslår jeg at du ser den med familien din. 
Jeg blir som alle andre engasjert av denne saken - samtidig som jeg mener det er viktig å ikke glemme alle de andre som sliter. Krig, rasisme, fattigdom, sult... Poenget må vel egentlig bli at mennesker generelt, og nordmenn spesielt, trenger å engasjere seg mer. Jeg også.

Hilsen Halvor. 

Konkurranse: Moods of Vulkan!

Som alle vet er jeg en solid tilhenger av Moods of Norway. Jeg elsker rosa dresser med bilde av coctail-glass og traktor. Jeg har alltid elsket Moods of Norway. Moods of Norway in my heart, som jeg pleier å si. Når jeg går ut, så pleier jeg alltid å representere Moods of Norway med minst ett plagg. Dette plagget utdanker alle de andre klærne jeg har på meg helt. Om sommeren trenger jeg ikke å ha på bukse og slikt. Ingen ser noe annet enn de pheeete klærne fra Moods of Norway.


På grunn av Moods of Norway, og at Moods of Norway er så utrolig kult, så skal jeg spare penger og flytte til Bryn. Da skal jeg ha en rosa traktor inne i stua.

Jeg digger Moods of Norway. Her er jeg på La Belle og fester hardt i den kule stilen min. 
Er dere klar over hvor mange damer jeg har dratt med meg hjem på grunn av de kule klærne mine? Det er snakk om at det kommer til å bli dritmange nå om litt, i hvert fall. Har bare ikke giddet å prøve enda. Det blir fett. Da skal jeg gi dem tidenes Moods of Norway-kveld, og den skal avsluttes på et hotellrom i Bryn med en flaske cava og en flaske med gul Farris.

Jeg elsker Moods of Norway, ass. Det er så tøffe som tør å lage lyseblå dress. Også elsker de landet sitt siden de har "Norway" i navnet, og det betyr "Norge" på norsk. Skulle ønske jeg også kunne selge lyseblå dresser. Da skulle jeg krevd to stykk St. Olavs Orden av Kong Harald. En til meg, og en til min sterkeste støttespiller Rambo.

Her bruker jeg opp de siste pengene mine, forresten. På harde stoffer.


Og i veldedighet til de svake i samfunnet.


Og for å holde varmen gjennom vinteren.
Jeg digger Moods of Norway. Traktoreiere i Norge burde vært forpliktet til male traktorere sine rosa.

Her er jeg, forresten, mens jeg ringer til DNB for å høre om de har noen hjalmar-jobber til meg, så jeg får tjent litt penger til mat, gul Farris og diamantringer.


Banken digger Halvor, og overraskende nok ville DNB at jeg skulle avholde en konkurranse rundt Moods of Norway-festen på fredag.

Rambo bare: Sell out. Du er pinlig og dobbeltmoralsk. 

Og jeg bare: Slapp av du a', Rambo. Skal du klage, så kan du få deg en jobb og bidra litt. Det er ikke gratis med diamantringer og Farris! Voks opp. Slutt å sove overalt!


Rambo: Men herregud ... Kan du ikke heller selge kroppen din til 15-åringer fra Alta eller noe sånt?

Halvor: KRAV MAGAAA!

Rambo: ...


Halvor: Fin pusekatt.


Jeg pleier å vinne slike dype samtaler mellom meg og Rambo. Han er smartere enn meg, og har et mye bredere vokabular. Men jeg er større enn han, og kan når som helst ta han i bryting.

Konkurranse:

Mine gode venner DNB er jo en av hovedsponsorene til Moods of Norway. Jeg er litt mer bærepose-mann selv, men det er ingen hemmelighet at Moods of Norway arrangerer ganske hissige fester. Førstkommende fredag arrangeres det fest og moteshow på Vulkan, og jeg skal få gi bort totalt 4 VIP-billetter til to heldige vinnere. For de med VIP-billetter starter det klokken 19:00, og moteshowet er i gang klokken 22:00. Det serveres alkohol, så det er 20-årsgrense på arrangementet. Jeg skal dit, jeg også. Det blir sikkert gøy! Selv håper jeg at det kommer en kjempestor, homo drag-elefant dit.

Spørsmål: Kan bunad brukes uansett hvilket antrekk det er oppfordret til?

For dere som er usikre, så vet jeg at svaret står i Skikk og Bank-boka til DNB. Det står også på DNB sine sider på Facebook. De fleste vet sikkert svaret fra før, også. Det krever med andre ord ingenting å delta. Husk å linke til mail, facebook eller blogg. Jeg trekker 2 vinnere i løpet av kvelden eller morgendagen. 

-------------------------------------------------------------------------

Vinnerne er kåret. De heter Runar og Vegard, og visste at bunad kan brukes til alle anledninger. Kan tenke med at de velger å gå med bunad på  Moods of Norway-festen. 

TWITTERFILMEN - JACKPOTS

I slutten av november i fjor publiserte vi Twitterfilmen - en helaftens film om Twitter på 10 minutter. Dette er derimot Twitterfilmen Jackpots - en halvaftens bakomfilm med bloopers, vittigheter og zippo-lightere med stå.


Legger ut Twitterfilmen også. Jeg vet at noen av dere har sluntret unna frem til nå.


Hilsen Halvor, Christoffer og Herrmann. 

Snurre Hue.

Om dere syntes jeg lagde morsomme videoblogger, så har dere ikke sett filmene til Lars - og spesielt da responsen hans til min film om snurring. Jeg skulle gjerne sitert alt Lars hadde på hjertet i sitt forsøk på å slå mine 7 minutter med snurring, men jeg overlater det til dere.Jeg belønner snurrefilmer med hjalmar-poeng og kroppsvæsker.

HJALMAR

Vil nevne at innlegget er skrevet i en tilstand der forfatteren er psykisk utilregnelig. Han vil altså kunne stå for det, men det vil ikke nødvendigvis holde i en rettsak. Ta forbehold, les med måte og filtrer alt gjennom et anarki-filter. Takk.

Så kom plutselig den dagen vi alle ikke har ventet på. Jeg har blitt listet opp som semi-finalist til å bli årets blogger i et blad og må spre linker for å få folk til å stemme på meg. Den setningen er i seg selv skadelig for sentralnervesystemet, og nå skal jeg skade hjernen din ytterligere.

Vixen (et blad jeg aldri har sett før, mest fordi jeg bare leser Natt&Dag og Asterix) arrangerer "blog award" for andre år på rad - i et forsøk på å promotere seg selv slik at folk som for eksempel meg, som bare leser Natt&Dag og Asterix, skal høre om det. Og det funker. Konkurranser på internett er jo i vinden om dagen, og gjennom hele 2011 har internett spammet oss ned med lano-unger, leverpostei, fhm-damer og gratis studieturer. Ren reklame, helt gratis, og alle kjøper det, trykker på "liker"-knappen, stemmer og sprer. Ved å liste opp en hel haug av kjente- og ukjente, sære, rare, kjedelige og tradisjonelle bloggere inn i forskjellige kategorier, så har bladet sikret seg gratis promotering i hele landet. Jeg har selv gått i fella og spredd linken som klamydia i Drammen. Vi snakker enorme tall her. Tall verdt MYE penger. Genial markedsføring, gratis, og skjult med blitz og cava (falsk champagne). 

Men sånn er det. Alle vil bli nominert. Jeg tar meg selv i å tenke det samme. Jeg ser jo allerede nå at dette kritisk vinklede innlegget roper "Stem på meg!" selv om jeg mest har lyst til å gi denne overmalte, muggete veggen langefingern.

Jeg tror noe av aggresjonen ligger i at det hele bare er en stor bløff for å tjene inn sponsorpenger til et blad ingen har hørt om. Hadde noen som faktisk blogger og har blogging som lidenskap arrangert dette som en fest for bloggere, så ville det nok sett litt bedre ut. Da hadde jeg kanskje godtatt sammenligningen mellom hjemmesiden konghalvor.com med 2 innlegg i uka og 2000 lesere, og f.eks fotballfrue.no med 3 innlegg om dagen og ?? 000 lesere. Ikke noe hat på Caroline, altså. Men jeg og henne kan jo på ingen måter stilles opp mot hverandre i en "hvem er best-konkurranse". Jeg skjønner også at jeg kanskje bør se på det hele som en stor ære og slik, men jeg merker jeg blir mest provosert, ass...

Jeg er ikke blogger. Jeg oppdaterer hjemmeside. Jeg er en hjalmar*. Lag en kategori for årets beste hjalmar!Viktig påpek: Jeg blamer ikke Vixen for å gjøre det her. Egentlig er de ganske smarte. Jeg tror dagens påpek, i aller høyeste grad, går til alle oss andre mennesker som blindt kjøper alt det folk gir oss. Jeg også. Jeg er ikke unntak for noe som helst.

Så kommer man til det punktet der man kan velge å sende en mail til Vixen og si: "Hey! Jeg vil ikke være med i konkurransen deres fordi jeg er så utrolig unik og kunstner og hipster og nekrofil og handikappet og Susanne Sundfør-fan!"
Ellers gjør man det på den andre måten - og lager et mål ut av det. Innenfor kategorien "årets beste blogger" er det nemlig to stykker jeg har et ekstra godt hjerte til - både privat, og i internettverden. Det er selvsagt Linnéa (Gammel traver), og Hanne (relativt ny traver). Jeg kjenner meg veldig igjen i begge, og jeg vil si at vi tre tilsammen utgjør en gruppe bloggere og hjalmarer som ikke kan sammenlignes med majoriteten av blogg-Norge (homser, sminkedamer og nazister) på noen måte. Jeg alene kan ikke konkurrere mot majoriteten av blogg-Norge uten å klasebombe internett med selvhøytidelig spamming, noe jeg uansett ikke kan tillate meg, men dersom én av oss (helst alle) får nominasjon, så vil det rettferdiggjøre hele dette sponsortullet, og gi kunstnerne en stemme blant maskinene. Og det er målet mitt. 

Nå har jeg skrevet en særoppgave igjen, men det er med denne særoppgaven at jeg tillater meg selv å linke til Vixen sine sider, med oppfordring på å stemme på en av oss. Og før noen prøver å ta meg for å sanke inn "8 mile"-sympatistemmer; ja, hallo, stem gjerne på meg liksom. Jeg blir kjempeglad om jeg blir nominert og får sikkert selv-boost herfra til Grünerløkka. Men det er ikke det viktigste for meg. I hvert fall ikke i denne konkurransen. Men den dagen Vixen lager en egen kategori for beste hjalmar, så skal jeg love dere et linkspredningsshow uten like. Jeg gleder meg allerede.

Trykk på linken HER eller bildet nedenfor. Bildet fikk en smak av virkeligheten, forresten. Og det hadde det godt av.


*Hjalmar er en som oppdaterer hjemmeside. Uttrykket ble oppfunnet av hjalmaren Halvor i 2011 i mangel på et uttrykk tilsvarende "blogger". 

Halvor er veldig kul.

Emilie og Stine har laget en musikkvideo til hit-låta mi! Minner meg litt om Kavar Singh, egentlig.Dette inspirerer meg til å lage mer musikk - kommer tilbake til det. I mellomtiden kan dere stemme på meg som årets blogger til et blad som heter Vixen eller noe slikt. Det er morsomt om jeg kommer med i finalen ettersom at jeg verken har blogg, eller er homo. Det hadde blitt et mindfuck. Et anarki. Lurt av Karlsen, bare på ekte.

Akkurat som å komme videre i Idol ved å spille av en musikkvideo med Army of Lovers foran Psycho-Hank og resten av klovnejugend. 

Akkurat som å spørre en dame om hun vil bli med hjem fra byen for å se på sykkelen din, også viser du faktisk frem en sykkel - men den har ikke hjul engang. Også er den rusten. Også dør hun dama av kreft i halsen fordi du prøver å dytte sykkelen ned i munnenen hennes med en knipetang.

Akkurat som å spise grøt, bare at grøten er laget av klumpete blomkålsuppe og at ingen liker den og må spytte det i en bøtte som en norskasiater finner og tror det er grøt, bare at grøten er laget av klumpete blomkålsuppe og at ingen liker den og må spytte det i en bøtte som en norskasiater finner og tror det er grøt, bare at grøten er laget av klumpete blomkålsuppe og at ingen liker den og må spytte det i en bøtte som en norskasiater finner og tror det er grøt, bare at grøten er laget av klumpete blomkålsuppe og at ingen liker den og må spytte det i en bøtte som en norskasiater finner og tror det er grøt, bare at grøten er laget av klumpete blomkålsuppe og at ingen liker den og må spytte det i en bøtte som en norskasiater finner og tror det er grøt, bare at grøten er laget av klumpete blomkålsuppe og at ingen liker den og må spytte det i en bøtte som en norskasiater finner og tror det er grøt, bare at grøten er laget av klumpete blomkålsuppe og at ingen liker den og må spytte det i en bøtte som en norskasiater finner og tror det er grøt, bare at grøten er laget av klumpete blomkålsuppe og at ingen liker den og må spytte det i en bøtte som en norskasiater finner og tror det er grøt, bare at grøten er laget av klumpete blomkålsuppe og at ingen liker den og må spytte det i en bøtte som en norskasiater finner og tror det er grøt, bare at alle ser på den og klapper fordi de tror det skal komme en dansende krokodille med smilemunn opp av bøtta (pedersen).

Akkurat som å ta ringepigg uten av stikke av, og når naboen åpner døra, så stikker du han i hodet med en piggrokke, tisser han i øyehullet og kaller han for Jeffrey Dahmer før du hånler av kona hans som snubler i en telefonledning i det hun løper for å åpne hagedøra der en kompis av deg gjør det samme ringepigg-trikset. Eid!!!

Akkurat som å spise sushi for første gang.


Akkurat som å se på tv, bare at tven ikke funker. Uansett. Stem her

Hvor mange ganger har du tisset og hvor mange ganger har du bæsjet i dag? Halvor: Tiss: 3. Bæsj: 1.

DREAMON - CLOSER

Min venn Anthony er rapper og har laget en skikkelig kul pop-dance-club-dubstep-rap-sang som heter "Closer". "Closer" er et engelsk ord, og betyr "Nærmere". Anthony kaller seg for "Dreamon" som betyr "Dreamon" på norsk. I følge google translate. Men om vi deler opp "Dreamon" i "Dream" og "On", så mener google translate at det betyr "Drømmen om". Jeg mener at det betyr "Drøm videre" og det synes jeg er fint - selv om jeg hater å drømme, fordi alle drømmene mine har depressive betydninger i følge drømmetydning-hjemmesidene på internett.

Uansett.

Anthony har nylig fått spilt inn en råbra musikkvideo til sangen sin med hjelp av Kavar Singh som er en kommende stjerneregissør innen musikkvideoer i Norge. Sammen har de dratt på ferietur til en ørken og funnet en dame med som er veldig flink til å gå rundt i ørkenen. De har også kjørt helikopter, noe jeg misunner skikkelig. 

Både sangen og filmen har allerede blitt instutisjoner innen norsk pop, og jeg er sikker på at vi kommer til å se og høre mye mer til gutta som utvilsomt trekker i alle tråder for å få presset tingene sine ut av norskegrensa. Det skal man ikke hate på - bare de ikke glemmer røttene sine, yo yo to da flow shizzle biatches firfizzle.Hva synes dere om filmen? Er ikke Kavar og Anthony flinke til å lage sanger og filmer? Personlig liker jeg både sanger og filmer. Det gjør at jeg fort kan oppfattes som en som har interesser for forskjellige greier.

TWITTERFILMEN

Twitterfilmen ble både spilt inn og utsatt i januar 2011. Først i november samme år ble den klippet sammen på en måte som tilfredstilte de perfeksjonelle kravene filmskaperne Halvor Harsem, Christoffer Krook og Herrmann Stenerud hadde satt seg da ideene først kom på bordet ved årsskiftet. 

Målet vårt med filmen er å sette lys på bruken av Twitter i Norge. Flere kjente personligheter og brukere av det sosiale nettverket medvirker i Twitterfilmen - som vi håper vil inspirere både nye og gamle tvitrere.


Vi håper mange får sett filmen. Spre den gjerne videre via din egen blogg, facebook eller twitterkonto!

Hvordan bruker du Twitter?

Reklamepause: DnB NOR bytter navn og deler ut gratis penger i 11 timer.

Dnb NOR har i løpet av natten slått seg sammen med Postbanken og Vital, og blitt til DNB. I den forbinnelse har Nina, min hjelpeverge- støttekontakt- og storesøster innen pengebransjen, bedt meg om å informere om dette. Jeg skjønner jo ingenting av begrepet penger, men jeg har fått det hele inn med teskje og nå skal jeg prøve å videreformidle dette for dere. 

Fra klokken 11:00 i dag, altså kl. 11:11 den 11.11.2011, så deler nye DNB ut 1111 kroner hvert 11 minutt i 11 timer.

Jeg vet ikke hvor DNB sin interesse for tallet 11 kommer fra, men det høres utrolig kult ut når alt er likt, ikke sant? Jeg er selv diagnosert med OCD som for meg resulterer i tvangstanker og et sterkt behov for perfeksjonisme, så jeg har mine mistanker om hvor dette kommer fra. 

OCD eller ikke; DNB gir bort en stor bunke med gratis penger hele dagen, og det finnes 2 måter å anskaffe dem på, uten å ty til bankran, utpressing eller salg av kokain til bankens mange ansatte.

1: Gå inn på DNBs facebookside og skriv dine tips- og ideer til hvordan banken kan utbedres til å bli den perfekte fremtidsbanken for deg. 

2: Hele dagen vil DNB, fortsatt via sine facebooksider, legge frem spørsmål til dere. Svarer du bra her, så får du plutselig gratis penger. Anbefalt.

Som sagt, så vil DNB trekke nye vinnere av 1111 kroner hvert 11. minutt. Jeg har lyst til å delta selv, men jeg har allerede vunnet én gang ved å skrive dette tipset:

Banken bør i fremtiden involvere seg mer i den nye generasjonen i form av både sponsing og innspill i sosiale medier og ungdommelige initiativer- tiltak- og aktiviteter som konserter og arrengementer, og et tettere samarbeid med ungdommen for å tilrettelegge- og informere om hva banken faktisk kan bidra med når det kommer til personlig økonomi og forståelse av pengesparing, pensjonsfond og BSU.

Nå følte jeg meg sykt smart som skrev så mange kule ting i bare to setninger. Her er den nye logoen til DNB, forresten. Den får meg til å smile fordi jeg liker turkis og fordi Nina ga meg en klem i går!!!PS: Jeg har fått lov til å dele det første spørsmålet fra DNB med dere slik at dere kan forberede svaret litt, men husk å vente til klokken er over 11:00 med å svare! Det lyder føgende:

Hvilke banktjenester ønsker du å få på din mobiltelefon? - Svar HER.

Reklamepause: DnB NOR med het (ut)løsning til pengesparing!

I sommer hadde jeg en konkurranse på hjemmesiden min, der målet var å skape buzz rundt en DnB NORs kampanje for å kunne spare mer enn 150 000 på BSU. Vet du ikke hva BSU er, så tar du deg sammen, trykker HER, og setter inn ukelønna di.

Sist gang hadde DnB som mål å øke grensa til 300 000. Det fikk de av en eller annen grunn ikke til, men nå har de alikevel funnet at slags smutthull slik at unge folk (meg og 95 prosent av dere) alikevel kan spare mer.  Den 14. oktober lanserte de BSU 2.0, med de samme reglene og rentene som vanlig BSU, bare at du kan spare opp til 50 000 i året, i stedet for 20 000. Her kan man på et eller annet magisk vis fylle opp totalt 300 000. Les mer om BSU 2.0 HER.

I forbindelse med lanseringen av BSU 2.0 har de også opprettet facebook check-in deals for å hjelpe unge (fortsatt meg og 95 prosent av dere) med å komme igang med sparingen. På norsk betyr dette at du får 300 kroner inn på konto dersom du sjekker inn i banken og oppretter en spareavtale til BSU-konto.

Jeg anbefaler alle å sjekke disse tingene - det er viktig. Folk som ikke bryr seg er de nøyaktig samme menneskene som jeg fotograferer i Karl Johan for å latterliggjøre på internett. Ikke bli en sånn en, det er flaut.

Som sist, så vil Nina (min bank-storesøster) også at jeg skal holde en liten konkurranse med gratis penger i premie for den heldige vinneren.

Den 14. november får BSU en enda bedre rente. Hva blir denne?

Svaret finner du på DENNE facebooksiden en plass. Husk å like siden, så blir Nina så glad at hun spanderer kaffe på meg. Vinneren får forresten 5000 kroner overført til sin BSU-konto. Om vinneren av en eller annen grunn ikke har en slik konto, så hjelper Nina vedkommende med å opprette en. Enklere enn å blande rom og cola.

----------------------------------------------------------------------

Konkurransen er avsluttet, og Fanny Katrine var den heldige vinneren av gratis penger. Hurra, hurra! Nå skal Nina hjelpe henne med å opprette BSU-konto, og etterpå kan det være at de poker hverandre på facebook. Koselig.

Radioinnslag som aldri kommer på radio.

Fant et radioinnslag som Annette har laget om meg. Husker ikke helt at det ble laget, men håper at jeg og Annette klina etterpå.


Givende, ikke sant? 

For mer Halvor-boost, sjekk ut de fantastisk gode innleggene til Belinda, Fredrik, Kul, Anette Marie, Voaao, Thea, Gabriel, Bertadine og selvsagt Ragnfus. Jeg er kanskje selvsentrert, men jeg trenger bekreftelse. Hele tiden. Hvis ikke får jeg ikke sove!!!

Dagens Mand på youtubeJeg skal ikke mase mer om Dagens Mann nå. Jeg trodde egentlig heller ikke at det skulle bli en så stor deal, men tv3 har visst et høyere seertall bestående av konghalvor.com sine lesere enn hva jeg trodde. Jeg vet ikke om det burde skuffe meg eller ikke. Selv var jeg fast sees av "Frogner", men det er jo ferdig nå. Trist.

Og til dere som synes dette gikk ut over verdigheten min. Bare vent til jeg får lastet opp den nyeste filmen min i kveld. Jeg har nemlig laget David Lynch inspirert, homoerotisk re-make av Ultravox sin klassiker Vienna, fra 1982. Jeg gruer meg mye mer til å laste opp den filmen, enn hva jeg gjorde før jeg deltok på dating-reality på tv3. Seriøst. Men jeg har OCD, da. Så det MÅ publiseres.

Mens jeg venter på at den laster opp, så drar jeg hjem til Asker for å spyle hjernen med klorin. Har nådd grensa mi igjen. Nå skal Fattern lage speilegg til meg også skal vi se Olsenbanden. Det er eneste måten jeg klarer å slappe av på. Fattern mener at jeg må passe på hva jeg gjør på nett. Jeg må begynne å høre på han. Han er snill.

Speilegg.

INTRODUKSJON 3.10.11

I sommer lagde jeg en ny introduksjonsfilm i sammenheng med et kommende sosialt eksperiment som skulle veie opp for min enorme sjalusi overfor Linnéa sine stadige opptredener i Fangene på Fortet. Kommer tilbake med mer opplysninger senere i kveld, rundt dette sosiale ekskrementet.

Skikk og Bank! - presentert av Halvor og meg.

DnB NOR re-lanserte sin geniale bok "Skikk og Bank" nå på mandag, og jeg skulle egentlig si i fra til dere da, men glemte det fordi jeg mest sannsynlig ble pumpet eller noe sånt. Derfor gjør jeg det nå, med strengt påsyn av en som heter Nina. Hun bor nesten her, og Fattern betaler henne for å passe på meg. 

- Ikke dra det så langt nå, Halvor. Skriv innlegget, og legg deg. Du er trøtt nå! 

Ok, da. Nina bor ikke her. Men plassen er ledig, så jeg kan ta i mot jobbsøknader på mail nå. Fattern leser dem hyppig, og er veldig klar for å ansette noen som er snille og lager brokkoli og som tvinger meg til å spise den!!!

- HALVOR! Nå slapper du av, og gjør jobben din. Husk at du sluttet i den vanlige jobben din for 2 år siden fordi du hadde lyst til å tjene penger på internett, og det eneste du har drevet med hittil, det er å run... spille kabal! Hver dag! Nå har Nina gitt deg penger for å skrive om noe som faktisk er kjempeviktig, også tøyser du det bort. Det er dårlig gjort, og respektløst - overfor Nina, deg selv (meg), og leserne dine som mest sannsynlig har lyst til å vinne en bil gratis.

Hei. Du kan vinne en bil!Og nå starter innlegget.

Skikk og Bank er en bok DnB NOR har laget for alle som skal flytte for seg selv, og ikke kan en dritt om å bo alene. Disse kalles nordmenn og er en bortskjemt menneskegruppe som bor på jordkloden. Boken er full av tips og triks. Noen av dem er til-og med veldig smarte. Jeg har boken selv, ettersom at den er gratis i alle DnB-bankene, og jeg elsker gratis ting. 

- Legg ut bildet av deg sammen med boken, du! 

Ok. Her er jeg og boken. Streetarten i bakgrunnen er dog ikke til salgs.


Alle bør skaffe et eksemplar av Skikk og Bank. Og av meg.

Som et ledd i re-lanseringen, så har DnB NOR også kommet med en stor konkurranse og en "app". Jeg aner ikke hva en "app" er for noe, men jeg vet at det er en bil i premie, så jeg anbefaler å sjekke det ut. Det gjør du på facebook-siden til DnB og dit kommer du ved å trykke HER

- Så legger vi ut et bilde av boken, slik at de aller dummeste av leserne ikke er i tvil om hvordan den ser ut.

Her er et bilde av boken. For dere som ikke kan lese, så kan jeg informere om at det er mange fine bilder i den.


Det er Annette sin femi notatblokk forresten. Min notatblokk er mye mer mandig, også har den påskriften "notatblokk". Jeg håper annette har lyst til å flytte inn sammen med meg. Fattern betaler henne for det liksom. Også kan barnet hete Halvor. Hvis vi få tvillinger skal dem hete ... SKIKK OG BANK! Nå blir Nina glad i meg, tror jeg. Kanskje hun vil flytte inn...

- Halvor. Nå skal du sove. Du (jeg) er trøtt. 

Har dere forstått hva dere skal gjøre da, eller? Fint. Forklar meg gjerne, for jeg vil også vinne en bil.

Reklamepause: Gi oss bedre BSU nå!

Dette innlegget ble skrevet før jeg dro til Roskilde. Se på det som en reklamepause til deres fordel. Les, utfør og bla videre. PS: Dette innlegget er for din egen del ganske viktig.

Noen dager før jeg dro til Roskilde skjedde det noe som skjer meg alt for sjeldent. Jeg fikk en mail fra et reklamefirma som ville gi meg ekte penger for å hjelpe dem med en kampanje DnB NOR kjører for å gjøre BSU-tilbudet enda bedre. Om du ikke vet hva BSU (BoligSparing for Ungdom) er, så bør du ta deg selv litt i nakkeskinnet. Det er en veldig viktig sparemåte for alle over 13 år - hvor målet er å kunne spare opp til å kjøpe bolig. Unik rente. Selv har jeg brukt BSU i mange år i håp om å kunne kjøpe en leilighet til en dag.

Vel, du kan kanskje ikke spare opp til hele boligen, men formueverdien din har en del å si på hvor mye du kan få i lån av banken. I dag kan man ikke spare mer enn 150 000 på BSU, noe veldig mange (inkludert megselv) synes er alt for lite. Jeg vet ikke hvor langt tilbake i tid man må dra for å finne huspriser på 150 , men jeg er ganske sikkert på at det levde dinosaurus her. DnB jobber i hvert fall med å doble maksbeløpet til 300 000. Det er en viktig sak man kun kan vinne på.

Jeg dro ned til DnB for å bli med på et møte. Det kom flere bloggere dit også, men jeg var den eneste med hjemmeside.

Om jeg skal være helt ærlig, så dro jeg egentlig kun fordi jeg er forelsket i Annette Haga, men det er det ingen som vet. Bortsett fra dere. Og bestemoren min.

I møtet pratet vi om hvordan vi skal få flest mulig av våre lesere til å signere DnB sin sak, ved å like DENNE facebooksiden. Jeg mener det må være som å skyte seg selv i foten å ikke støtte denne saken, men DnB ville absolutt kaste masse penger etter dere for å være sikre på at dere ikke sluntrer unna. Derfor lyder dagens konkurranse slik som dette:

Hvor mange prosent har boligprisene økt med de to siste årene?

Tips: Du må selvsagt inn på DENNE siden, trykke liker, så lover jeg at du finner svaret ganske raskt. 

Når du er ferdig, så skriver du svaret i MITT kommentarfelt. Ikke på facebook. Om kort tid vil en vinner blant kommentarer kåres. Premie: 5000 kroner inn på BSU. Med andre ord; gratis penger. Har du ikke BSU fra før, så fikser DnB det for deg uten noen problemer. Det VIL bli trøstepremier også.

Konklusjon for dere som ikke gidder å lese hele innlegget:

  • Trykk liker HER.
  • Finn svaret på spørsmålet mitt med tykke bokstaver rett ovenfor.
  • Skriv svaret i mitt kommentarfelt.
  • Vinn 5000 kroner til din BSU-konto.


Med tanke på hvor få som kommenterer blogger i forhold til lesertall, så er det en ganske stor odds for å kunne stikke av med premien. Uavhengig av om du er 13 eller 30. Bruk muligheten!

_____________________________________________________________________________________


Yo! Denne konkurransen er nå avsluttet og den heldige vinneren av gratis penger er en jente som heter Charlotte Louise. Jeg har stalket henne på facebook og det er stor odds for at jeg vekker henne midt på natten med en død rev i den ene hånden og en stiv lemmen i den andre. Til dere andre; sorry om jeg lagde falske forhåpninger om gratis penger. Jeg visste ikke at det var cash som skulle til for å få dere til å begynne å kommentere hjemmesiden min. 700 kommentarer - vennligst aldri gjør det igjen, jeg har et liv jeg prøver å leve. 

Kommer snart tilbake med mitt liv som offentlig, tilbakestående kødd. Spis noen drops imens. 

Raspeballfjes

... Mens vi venter på et comeback: Liv har sendt meg en ny link som hun vil at jeg skal legge ut på hjemmesiden min. Denne gangen er det ikke en film, men muligheten til å være med i en. Om Norge og posten og slikt.

Trykk!

Jeg prøvde selv, og lillebroren min på 6 år synes den var morsom fordi det var bilde av meg der hvor det egentlig skulle være bilde av andre.


 Jeg skjønte ikke helt humoren i filmen, men det er nok mest fordi jeg ser etter dype poenger og hva filmen egentlig handler om. Den symptomatiske handlingen. Jeg vil si at filmen kan kategoriseres som en drama, med tydelige likhetstrekk fra den franske nybølgen.

Det skal derimot sies at det var veldig moro å lage filmen. På et tidspunkt var jeg til og med sikker på at jeg hadde blitt utsatt for et surrealistisk punkd-påfunn av  David Lynch - "Lurt av David Lynch" - da jeg plutselig hadde fått klare likhetstrekk til Superkidzen.


Vil dere vite hvor gøy jeg synes det var?


Så gøy. 


 

koffeinpille

Jeg skulle gjerne svart, retweetet og sitert all tilbakemeldingen jeg fikk på mitt forrige innlegg. Det var overveldende. Jeg har ikke tid til å svare på alt, men jeg sier i hvert fall takk til alle for responsen. Det var faktisk veldig uventet, men veldig godt.

Når det kommer til artikkelen Fattern skrev, så vet jeg at mange har slitt med å finne denne. Aftenposten trykker opp mer papir hver dag enn han indiske fyren som deler ut flyers i Karl Johan, og dermed blir enkelte ting borte i mengden. Slik så den ut, i hvert fall.


Jeg blir borte en liten stund nå, men legger igjen noen unnskyldninger for mitt fravær før jeg forsvinner.

  • På det nye nettstedet blogit.no vil jeg bidra med innlegg og artikler, og resten av innleggene mine om Paradise Hotel kommer fra nå av til å bli lastet opp der.
  • På skolen skriver vi manus til kortfilm, samtidig som gruppa mi holder på med musikkvideo og en film om twitter som egentlig skulle vært ferdig for 2 måneder siden. Men den kommer, og den bli rå.
  • Det går med mye tid med på russen om dagen. Jeg dekorerer russebusser hvert år, og har fortsatt et par ledige dager før russetiden starter. Klikk her eller send meg mail om det er av interesse, så prater vi litt og blir enige om noe sammen. Vi er ganske flinke, og jobber mye i bar overkropp.
  • Jeg har flere påstartede innlegg liggende, men klarer ikke å gjøre dem ferdig nå som det er så hektisk. Jeg har lovet flere av dere en spørsmålsrunde, og velger å ha en nå som jeg ikke har tid til å komme med noe som er mer givende.


Ok? Spørretimen!


Å prøv å bruke hodet litt, da. Har du ikke noe interessant å komme med, så kan du heller beskrive hvordan barna våre ville sett ut, gjette på vekta mi eller gjøre noen forsøk på å diagnosere hjernen min. Til dere som faktisk har noe interessant å komme med - Jeg svarer ikke på alt og kommer til å juge en del, men det er lov å prøve. 

Ordet er deres:

Et innlegg om Kristian Valen og søppel


Jeg synes i prinsippet at resirkulering og gjenvinning er en fin tanke. Jeg kaster papp for seg selv, men bortsett fra det holder jeg meg langt unna. Det er ikke fordi jeg er lat eller dummere enn en gjennomsnitts Nittedal-innbygger, men jeg er veldig redd for å kaste ved på media-bålet, og jeg tror ikke noe på en dommedag av is og ild fordi mennesker promper for mye eller kaster søppelen i sin i søpla. Med andre ord er min holdning til resirkulering en slags privat, liten demonstrasjon mot skremselspropaganda i media, som ingen andre enn meg selv tar del i. Jeg synes egentlig det er en koselig liten ting å sysle med når man sitter hjemme og kjeder seg. Demonstrere litt.

Jeg har fått en film fra en dame som heter Liv. Liv sender meg mail når hun vil at jeg skal legge ut filmer på internett, og noen ganger klarer jeg ikke å si nei. 

Filmen handler om resirkulering og gjenvinning og spilles ut gjennom noen Kristian Valen-figurer. Jeg synes som sagt at det er en fint tanke at vi har lyst til å ødelegge jorda litt mindre, men jeg synes man misbruker tanken ved å skape redsel for istid, dommedag og at Norge plutselig skal bytte plass med for eksempel Tsjekkia eller Nittedal. Det må litt massive tiltak gjennom for å endre noe globalt, og frem til det, så kommer jeg fortsatt til å putte kattesand og gamle batterier i både den grønne og den blå posen.

Også er det litt fordi jeg er lat og dum. Det er egentlig ikke til å skyve under en stein. 

Når det kommer til Kristian Valen, så synes jeg han er en elendig komiker. Av verste sort. Jeg spyr av vitsene hans og parodiene hans, og har lenge slitt med å forstå hvordan han han klarer å holde seg på tv. Så gikk det opp for meg; han er Norges kuleste kjendis når det kommer til oppførsel privat! Kristian Valen er i hvert fall den eneste kjendisen jeg vet om som elsker å sniffe dop og skyte med maskinpistol når han sitter hjemme og kjeder seg. Dette gjør Kristian unik, og det er det jeg digger. Jeg får nesten lyst til å prøve amfetamin og kjøpe en uzi selv. Kudos! 

Så hvorfor jeg legger ut en film når jeg ikke liker humoren til Kristian Valen og er skeptisk til måten man fremmer budskapet om resirkulering og gjennvinning? Svaret er enkelt. Jeg tror Liv er kjempesøt, og ved å si ja til slike ting, så håper jeg på å få lagt inn litt aksjer.

Uansett. Se filmen, og tenk på Kristian Valen, naken og alene i en mørk toppleilighet, høy på speed og med fullladet automatvåpen. Da blir faktisk filmen skikkelig bra, og man får LYST til å kaste søppel riktig. Jeg skal i hvert fall kaste Kristian Valen i den grønne posen.

Et innlegg som omhandler ting og sånt

Ikke det at jeg bryr meg, men siden det har blitt så populært å ikke bry seg, så skal jeg late som jeg gjør det alikevel. Jeg synes det er kult at så mange leser bloggen min - som egentlig er en hjemmeside - hver dag, og ser selv at den har blitt ganske upersonlig den siste tiden. Det er egentlig ikke meningen at den skal handle om noe annet enn meg, meg og meg, men jeg har ufattelig mye å drive med om dagen og Paradise Hotel-referatene er egentlig ment for et annet nettsted. De kommer til å bli forflyttet dit etterhvert, slik at min egosentriske internettverden kan få være i fred.

Jeg ser selv at dette innlegget er helt unødvending, og at det stikker i mot mine egne retningslinjer om å ikke beklage sine egne innlegg på en ubetalt blogg (hjemmeside). Jeg sier det fordi jeg synes tilstanden er et problem selv, og litt fordi jeg er ufattelig usikker på meg selv. Seriøst. Jeg står ikke for noen ting. Jeg vurderer å melde meg inn i FrP på grunn av det, liksom. Jeg trenger en identitet. GI MEG EN IDENTITET, HORE! 

Sorry...

Jeg har en rekke innlegg som nesten er ferdige, men de mangler en siste personlig touch som bilder og tekst. Blant disse skjuler det seg et portrettintervju med Rambo, en reportasje om sigøynertilstandene gjennom vinteren, litt dyp livsfilosofi og selvsagt litt hverdagsfjas om alt og ingenting. Mest ingenting. Jeg spiser ikke om dagen heller. Eller... Jeg spiste en snitte uten pålegg på tirsdag. Det smakte kald plastikk med frø.

Jeg vil lage flere videoblogger også, men i min overgang fra pc til mac, så skjønner jeg fortsatt ingenting. Jeg er keen på ha kjøre en runde med spørsmål fra dere også, men det er egentlig mer tidkrevende å svare på masse spørsmål, enn det er droppe det, så foreløpig dropper jeg det. 


Jeg prøver egentlig bare å fortelle at jeg lever, selv om jeg føler meg litt som en zombie. Jeg har hundre prosjekter i lufta, og klarer ikke lande noen av dem. Jeg trenger en assistent, jeg. Med store pupper... Jeg kan betale i spoon og havregryn med melk og sukker.

Hypp? 

Buss.


Dette er et innlegg om buss.

Jeg har nemlig kjørt sykt mye buss opp gjennom. Første turen var fra Asker til Slemmestad. En forhåndsvis kjedelig tur, da jeg betalte to ganger. Ikke spør hvordan jeg fikk det til; jeg har alltid vært ganske dum. Etterhvert, så lærte jeg alikevel hvordan man gjorde det, og turene ut til familie og venner i Slemmestad ble stadig flere. På turen, så likte jeg og klistre fast tyggis i setetrekket, rope sjikanerende ting til de andre passasjerene, og holde stoppsnora alt for lenge, slik at bussjåføren fysisk måtte bære meg ut to stopp for tidlig. Good times.

Så begynte jeg på skole i Vollen. En sjøskole faktisk, som samlet alle de hyperaktive drittungene i Asker til fysisk arbeid. Skolen var super, og bussturen dit var enda bedre. Vi ble bestekompis med bussjåføren. Han lot oss røyke i bussen, og fortalte grisete historier om han og kona. Når ikke han fulgte med, så stjal vi nødhammerne og tegnet runer på vinduene på småstein. Good times, helt til busselskapet meldte fra til lærerne, da.

Etterhvert ble bussen et transportmiddel inn til byen, gjerne i sammenheng med konserter. Det var på denne turen jeg lærte meg hvor viktig det faktisk er å tisse. Prøvd å drikke en sixpack på bussen før? Vel, den sixpacken skal ut igjen. En vakker sommerdag i 2005, på vei til Black Sabbath konsert, så tisset jeg i søppelbøtta på bussen for første gang i midt liv.

Utover dette, så har jeg surra ut og inn i en rekke russebusser. Da jeg jobbet på CC-vest, så tok jeg også 32-bussen noen ganger, men ga opp da den aldri kom tidsnok. Om den kom i det hele tatt, altså. Poenget mitt er vel uansett at jeg har hatt mye moro med buss, og ser frem til mange nye buss-minner. Jeg har hørt noen rykter om at broren til Linnéa liker å kjøre buss, og til sommeren, så skal jeg antageligvis kjøre buss med Coffin Camp til Roskilde. Det blir awesome!

(PS: glem at jeg nettopp brukte et engelsk ord i det norske innlegget mitt)

I sammenheng med min plutselige mimrestund over busser, så legger jeg også ut en film, som jeg håper (Krever) at alle ser. Jeg lagde ikke innlegget fordi jeg er sinnsykt opphengt i busser. Men se filmen, den er faktisk ganske morsom, også får jeg kanskje råd til kebab og en fernet. 


Så du filmen, eller unner du meg ikke kebab? Eller kanskje du hater busser? Jeg kjenner forresten en som heter Kurt, og han ER faktisk bussjåfør. Foreslår at alle sier "Hei Kurt!" til Kurt. Kurt er kul!

Julaften 2010

Så var plutselig julaften her. Den kom raskere enn jeg trodde i år også, men det betyr ikke at den kom for tidlig. Advent er endelig forbi, og som vanlig, så husker jeg ikke noe som helst fordi jeg gjemmer meg så mye inne at det er skummelt. Men nå kan endelig psykologen min slappe av, og ta seg en ribbe. Jula er her, jeg er hjemme hos folka mine i Asker, og så er det bare sånne dulledager frem til 2011. Mens jeg lader batteriene, så kan dere gi meg og familien min en overfladisk julehilsen. Jeg håper å komme sterkere tilbake når denne psycho-måneden er over.

Ønsker dere en god jul, jeg.

Felles hilsen fra de store sjefene av Oslos underverden, og Rambo. Han er verst av dem alle.

5 SEC. FAME


For èn måned siden, i DETTE innlegget, så skrev jeg om debuten min innen norsk film:

For litt siden, så spilte jeg inn de siste norske scenene til filmen jeg spiller hovedrollen i. Det er jo litt kult!
Den handler om partysvensker i Norge, og jeg måtte faktisk lære meg svensk for å kunne spille rollen. Eller. Svorsk, i hvert fall!

Jeg spiller en mann fra Småland, som har jobbet på Deli Deluca i Oslo i tre år. Sjefen hans vil ikke gi han kontrakt, og midt i kaoset flytter han på kollektiv med tidenes søteste Malmø-jente. Hun vil bo i Oslo, men helten vår sparer penger for å kunne bli bartender i Barcelona.Deretter spurte jeg om noen ville bli med i en sekt. Det var ikke så mange som brydde seg om filmen, men sekten var det flere som ville være med i.

Men uansett. Nå er filmen endelig ferdig, og det var stor ståhei da lerretet ble skjøvet til side. På youtube for min del, da jeg må ha gått glipp av premierefesten.

Noen dere kjenner igjen, eller?


PS: Jeg vet at det må være litt rart at jeg plutselig har blitt filmstjerne, men jeg har ikke glemt deg! Selv om jeg kommer til å bruke solbriller når jeg går i Karl Johan, så nøler jeg ikke med å signere puppene dine om du spør pent!

SUICIDE MISSION


For litt siden oppdaget jeg at Blogglisten.no hadde sluttet å oppdatere innleggene mine. Ganske irriterende, da jeg egentlig var på tredje eller fjerde plass. Tror jeg, i hvert fall. Men greit nok, det er jo viktigere ting her i ilvet! Julebrus og dansk salami, for eksempel!


Men så fikk jeg plutselig en sjokkerende beskjed, av en av mine trofaste- og høyst sannsynlig hjerneskada lesere, om at:


Da gikk det svart for meg. Jeg skjønner at både Blogglisten og Bloglovin' likte innlegget mitt om Charlie SÅ godt at de ønsket å fronte den litt ekstra, men det at leserne mine, som allerede sliter mentaliteten, er nødt til å svelge ydmykelsen ved å fysisk taste inn adressen til hjemmesidenbloggen min... Det funker bare ikke. Det er ikke menneskelig, og selv om jeg tråkker litt i salaten ved å fortsette oppdateringen, så ønsker jeg ikke denne formen for sjikanering. Noen av leserne mine er under 13 år, for christ's sake!


NO MORE-SUICIDE COMMANDO

Det klikka for hodet mitt, og resten av dagen gjorde jeg alt jeg kunne for å skade meg selv. Fysisk skade for å dempe de psykiske lidelsene, vett! Først prøvde jeg å få katten min til å klore ut hjertet mitt.

Men Rambo ville bare sove.

Så prøvde jeg å kvele meg selv med dopapir.


Men da ble jeg bare skikkelig tørr i kjeften, og fikk mest lyst på et glass med kaldt vann.

Jeg prøvde å drukne meg med det, men begynte å hoste hver gang jeg fikk vannet i vranga.

Så tegnet jeg sjenerende peniser i ansiktet på meg selv.


Så prøvde jeg å tørke ut øynene, slik at det nesten ble ubehagelig.


Til slutt la jeg meg naken i badekaret med en dritteit nisselue, og ventet på å dø, mens jeg sprutet en ubrukt boks med barberskum utover kroppen.


Jeg lå der i cirka 10 minutter, men så var det så SYKT kjedelig. Jeg satt meg opp, og prøvde å tenke litt. Beste selvskadingen hittil, da jeg fikk en anelse av migrene på grunn av den unødvendige bruken av hjernen.


Det var på dette tidspunktet det slo meg at jeg kanskje kunne spørre noen av dere. Jeg har jo fått datahjelp av noen av dere før, og hvis jeg er heldig, så kunne jeg kanskje fått litt hjelp igjen.

Jeg tar sjansen.

Noen som skjønner hvorfor de forskjellige bloggsidene ikke blir oppdatert når jeg oppdaterer hjemmesiden min? Har de fått med seg at jeg ikke har blogg? Oppdaterer jeg FOR dritofte? Går det ann å ta selvmord kun ved hjelp av tre barnåler og en mokkabønne? Jeg takker for alle svar, nedenfor eller på mail. Dere andre kan fortelle meg noe fint. OK? Takk.

Designer-Halvor.


Da har jeg gjort et forsøk på å endre designet. Jeg er ikke helt fornøyd enda, men jeg tror vi kan si takk til det gamle.

"Takk, gamle design! Du var ålreit, og om vi ikke sees igjen her, så møtes vi kanskje i designhimmelen!"Jeg lurer på hvordan jeg kan få det fine bakgrunnsbildet, der hvor jeg kliner med meg selv, til å ikke ligge under hverandre hundre ganger. Enten vil jeg ha det helt svart, ellers vil jeg ha flere andre bilder i samme sjanger. Dem har jeg nemlig ganske mange av. Bombe. Tips til flere steder å putte inn bilder av meg tas imot med takk.

Takk.

STUFF.


- Jeg driver å fikser på design og lignende på hjemmesiden min (som jeg oppdaterer dritofte) nå. Blant annet, så prøver jeg å kategorisere opp alle innleggene mine, slik at det blir litt enklere å finne frem til for eksempel videoblogger. Jeg har på tidspunktet publisert 390 innlegg, lastet opp 3000 bilder og fått 6200 kommentarer. Jeg lurer veldig på hvordan jeg skal gjøre det designmessig. Det er fristende å gjøre bakgrunnen lys, og ha mørk tekst. Litt for å gjøre det mulig å lese uten å dytte hodet helt inn til skjermen, men mest fordi det ikke hjelper så mye for vinterdepresjonene å stirre inn i en svart skjerm.

Ødelegger jeg hjemmesiden ved å invertere fargene? Har dere idèer til kategorier, eller andre ønskede spalter? Gi meg litt input og tips. Jeg har knapt nok peiling på hvordan man logger seg inn på facebook, liksom.

- Ellers, så kommer det til å bli litt reklame-stasj her. Ikke fordi jeg er en sell-out, trendy rosablogger, men fordi jeg er en blakk student, som bruker all tiden min på å skrive unødvendige ting på en fordummende hjemmeside. Fra nå av, så er altså regelen å alltid trykke på filmene til høyre. Dere trenger ikke å se dem ferdig en gang. Da får jeg (kanskje) litt penger til for eksempel strøm, slik at jeg ikke dør i løpet av vinteren. Dere vil vel ikke at jeg skal dø, vel? Eller? ...

Eksempel på hvordan filmene ser ut. Hint: Trykk på den. OK? Takk..- Er du- eller kjenner du noen som er russ til neste år? Sjekk ut DENNE facebook-siden, og send en mail. Det lukter former- og farger, fest og sosialt samvær.

- Jeg har begynt å laste opp stæsj på den ene blogspot-profilen min. Planen er å laste opp alle filmene mine og alle bildene jeg tar. Minst mulig tekst. Smart for dere som ikke gidder å lese uansett. Synd dere ikke fikk det med dere. Sjekk ut bloggen HER. Den er ikke ferdig enda. Jeg mangler et drøss med filmer, og hundrevis av bilder.

Så håper jeg dere som har giddi å lese innlegget (og trykke på filmene, så klart) ikke ble skuffet over fredagens innlegg. Hodet mitt har fått en kreativ lås, og det lille jeg greier å presse ut må nesten prioriteres på skole. Jeg skylder på mørket, og tilgjengeligheten på øl. Nå har jeg rømt til Asker for å løsne opp hjernen. Jeg tror jeg har fått sånn knute, vett. Hjerneknute!

Ta en fredagsøl for meg, a'.

NIGGA WHAT?

Jeg har begynt på skole, og rekker ikke å oppdatere hjemmesiden min dritofte på grunn av et konstant alkoholkonsum.

Har Halvor fått et liv, spør du?


Neida. Han har ikke det.


Og mens vi venter på at det neste meningsfulle innlegget mitt skal poppe ut av dataskjermen, så vil jeg at dere skal tenke dere godt om!

Kanskje Halvor sparer på bæsjen til Rambo i kjøleskapet? Montro om ikke det ligger en dildo i kjøkkenskuffen? Ja, hvem vet... Kanskje det dukker opp en kanarifugl i tørketrommelen!?

Hva skal jeg legge ut bilder av? Kom meg noe bra, så sparer dere meg for en hel masse hodebruk ved neste forsøk på å oppdatere hjemmesiden min.

hits