PLAGIAT

KISS ME WHERE IT SMELLS FUNNY

Gårsdagens innlegg tok meg seks timer, fikk trehundreogsekstifire besøkende og oppnådde fire tilbakemeldinger. Dere behandler meg med jernhånd, folkens, men dere er ikke de eneste. Jeg har nemlig nådd grensa av frustrasjon, angående en sak som har pågått i lengre tid. Jeg er, som dere sikkert skjønner, SVÆRT stolt av navnet mitt. Navnet som kun rimer på alvor, og er arvet gjennom generasjoner av familie.

Han som vokter edelstenene, baby!

Dette gjør jo såklart at jeg setter en viss standard over mine med-Halvor`er. Jeg har møtt mange som heter det samme, men om man ser bort ifra mine forfedre, så er det kun ÈN fyr som fikk høre av meg, at han fortjente navnet. Han slikket meg på føttene for noen uker siden. Sier litt om kvalitetsnivået på norske Halvor`er. Ja, bortsett fra meg og forfedrene mine da. Knallbra forfedre vel og merke.

Jeg er ikke redd for å fortelle folk at dem ikke lever opp til MINE forventninger av DEM som navnbærere. Jeg vet at det er litt egoistisk, men når jeg sliter med å like mennesker fra før av, så er det EKSTRA kjipt om dem absolutt skal hete det samme som meg. Om dem ikke vil bytte navn, så håper jeg i hvertfall at dem flytter vekk. Helst langt vekk, type Romania eller Drammen.

Jeg hisser meg faktisk fort opp over alle som leker kule på min bekostning, og dytter det opp i trynet mitt. Kun fordi jeg er mye fetere en dem. For eksempel, så dukker det stadig opp falske konger rundt om på internett.

Hva skjer med det her liksom? Jeg føler at neven er ment som et smack in the face på min bekostning, og jeg liker det svært dårlig.

Her har vi også en luring, som leker smart på min bekostning. Kong Halvor er en skikkelig teiting, tenker han! Noe man ser på det lure blikket.

Men dette er bare noen få. Jeg har sendt titalls mailer og beskjeder igjennom de snart fire årene som fungerende konge. Mange har byttet tittel, når de oppdager at Kongen (aka MEG) følger med, også på internett. Noen gjør det uten advarsel også. “king kong halvor” som blogga om kjedelige ting på vg.no i en periode, har ikke gitt lyd fra seg på snart to år. Han skjønte det sikkert selv. Klapp på ryggen, king “kong” halvor!

Men det er verre tilstander også. Her om dagen, mens jeg googlet meg selv på alle mulige måter, så gikk det opp for meg hvilken grusom realitet jeg faktisk lever i. Jeg fant nemlig ut at det bor EN HALVOR TIL på Briskeby!

Jeg ble først veldig sint, og vurderte sterkt å sprenge hele Briskeby, slette hjemmesiden min, og skyte ut hjernen midt på slottsplassen. Heldigvis, så ble jeg roet ned av flere trofaste venner, som igjen fikk tårene til å fosse. Det er nemlig ikke så lett å opprettholde statusen min. Spesielt når man veier 60 kilo, og ikke greier å banke en dum frosk engang.

Jeg anbefaler denne halvor nr. 2 til å flytte før han sårer mer. Langt vekk. Type Romania eller Drammen.

Hjernen fikk heldigvis andre ting å tenke på, da jeg kom over denne frekke figuren. Kong SJUR liksom? Ærlig talt. Det klaffer jo ikke engang? Jeg nekter å bli sammenlignet med denne navn-tyven! Living a dream? Det skal jeg LOVE DEG at du gjør!

Også er det jo den klassiske drittblogg-malen da, som handler om partylåter, og hvorfor han ikke har blogga i det siste. Geees, who cares. Du får karakter 0, kompis. Jeg forventer at du slutter å plage Marie Antoinette, bytter navn, og kommer deg tilbake på cafè. Tard!

Det finnes nemlig bare en konge. Han heter Halvor og bor på Briskeby. Dere andre kan kysse meg i RÆVA!

Siste innlegg