PLAGIAT pt. 2

Jeg har tidligere gått hardt ut mot de som kopierer mitt vedkommende, og i kjølvannet av dette ser jeg meg rent nødt til å lage et innlegg til. Ta denne for eksempel; kongen.blogg.no – HVORFOR opprette denne bloggen, når man ikke skal bruke den engang? Dette har faktisk plaget meg helt siden jeg opprettet hjemmesiden min for over to år siden. Sykt irriterende. Også har vi jo denne luringen.

Nei, Jens. Du er ikke awesome, og du er ABSOLUTT ikke kongen.

Det samme gjelder den såkalte Kong Slask. Selv om han ikke har blogga på flere år, og begynte med internett før meg, så er det dårlig gjort.

Når det kommer til Kong Harald, så har jeg tillatt ham å kalle seg konge av en rekke grunner – blant annet at han faktisk er en ekte konge. Det samme gjelder denne fyren, som visstnok heter Kong. Han får lov, mest fordi han har laget den rareste bloggen jeg noen sinne har sett.
39

Men jeg kommer IKKE til å legge til denne fyren som venn.

Ikke han her heller.

Jeg håper dere alle hjelper meg med å rapportere disse slemme menneskene til facebook. Det forfalskning av mitt navn! Nesten.

Jeg SKJØNNER IKKE hvorfor alle skal drive å være konger, og hvorfor kommer dette bildet opp når jeg søker på Kong Halvor i google?

Jeg håper dere melder i fra om andre tilfeller som dette. Nå avslutter jeg for denne gang med det som må være det styggeste overgrepet mot mitt vedkommende siden krigen. Denne artikkelen som dukket opp som et slag i ansiktet mitt en sen kveld for en stund tilbake.

Navnet mitt er like voldtatt som de dyreste butikkene nederst i Akersgata. Hva skal jeg gjøre?

Siste innlegg