Live recorded from Drammen (Official)

Er i Drammen. Har gjort en hel haug, og møtt en hel haug. Samtlige oppsummeres i filmen nedenfor. Mongo.

PS: Shout out til Tuva Willassen, TCMN, Trine Grung, Caroline Maria Nilsen, Masse Andre Folk, Renate Henriksen, Ida Wulff, Peter Pan, Kong Halvor, Halvor, Fattern til Halvor, Axel og Andrea Badendycker, Belina Som Kjenner Masse Homser, La Belle På Solli, Sophie Elise, 2pac, Fotballfrøken, Perez Hilton, Vegard Slaffer & Praksisplassjentene, Ylvis, Rachel Nordstugå, Espen Fotograf Fra Drammen, Annais Twitter-Lillesøster, Mennesker og Gud. Og alle de jeg har glemt, som f.eks mennesker uten sjel og mennsker som hører på LMFAO fordi dem synes det er bra musikk. Duster.

  1. Slaffen? Kong Slafen in Tha Glasshus.. var iallefall haha.
   Shoutouter til Kong Halvor, Ida,Pretty belinda,Trine meister,ida ulv,Donkeyboy,Drammen,og sikkert horene på horestrøket i glasgow.
   Natta

  2. Kjære Kong Halvor, du er hot, jeg hadde tatt deg rått!
   Er det finnmarking eller bodøværing du prøver å etterligne?
   og slutt å prate om bamsemums, får bare så sykt lyst på det da, men jeg tåler det ikke…:( Skal gå og kutte meg selv mens jeg planlegger hvordan jeg skal få meg en katt.

  3. Kjære Halvor.
   Jeg må si jeg fant denne videoen av deg svært underholdene. Selv om det sikkert er en million andre ting jeg burde gjort i stedet enn å se på deg. Men synes det er så fantastisk interessant at barten din når leppene, og jeg får ikke revet vekk øynene. Jeg vil avslutte med å si at jeg syns du ser veldig sterk ut, på samme måten som maur. Ikke minst er du veldig kjekk selvfølelig.
   Ha en forteffelig dag.
   Mvh. Ida Helen Andersen Tangen

  4. Kjære Halvor. Du er utrolig pen og sterk og kul. Og jeg er så glad for at du ikke hører på LMFAO
   og jeg liker ikke å spise katt til middag.

  5. Kjære Halvor. Du er pen, sterk og kul 🙂 Jeg har sett deg før, men husker ikke hvor. Har du vært på tv før, tror det var der jeg så deg. Du sang ellerno, gjorde du ikke? kan du vær så snill å svare 🙂 hvilket program var det du var med på?

  6. Kjære Halvor, håper ikke cupcakesene var rosa. Da kan du ende opp et sted der du tar bilder av deg selv i speilet uten å kalle det meta!!!! Der du blogger om at du spiser sushi!!!

  7. kjære halvor, kan jeg gifte meg med katten din? jeg har begynt å kalle min egen katt rambo, folk flirer. idioter.

  8. Jeg digger deg! Føler en sånn ond glede når noen disser toppbloggere. Hvertfall når jeg virkelig misliker bloggeren selv. Du er konge, ass.

  9. Kjære Halvor. Selv om du er veldig pen, sterk og kul, så må jeg faktisk bare si at det å snakke nord-norsk, er ikke helt din greie. Hvis det er sånn dere østlendinger mener/tror vi snakker, så skjønner jeg veldig godt hvorfor dere syns vi snakker så fælt. For det der er faktisk noe av det verste jeg har hørt. Ellers er du søt og kjekk

  10. Utrolig digg, etter å ha lest gjennom min egen blogg, å få komme inn her til (hjemmeside) din og le. Takk for det! Humoren din er helt tragisk, akkurat slik jeg liker det.

  11. Jada halvor du er pen,sterk og kul
   Hvorfor var dere egentlig på bloggtreffet? For å lære og blogge bedre, lære om sponsorer eller hva? Hvorfor var du der, du oppdaterer jo hjemmeside? (neida, selfølgelig måtte de be kongen, litt respekt må man jo ha!) Følte du deg litt gammel da du var med alle bloggerne på 16-18 eller?

  12. Kjære Halvor. Du er sykt pen, utrolig sterk og like kul som meg! og jeg er kul…
   Jeg lurer på en ting… har du instagram?

  13. Kjære Halvor. du er både pen, sterk og kul, men det krasja med en ting. Jeg hater katter. jeg hater hater hater hater hater hater hater hater hater hater hater katter. tisser og bæsjer og gnir seg oppi det for så å gni seg oppi homosapiens. æsjæsjæsj. de er også veldig tiltrukket av meg, til tross for at jeg prøver å vise mitt store hat for dem. ugh … Jeg må meddele at jeg desverre ikke kan gifte meg med deg lenger, og må nøye meg med min 92 år gamle nabo (han venter meg i disse øyeblikk) Mine dype kondolanser!
   TULLET MED ALT UTENOM KATTER, HUND ER BEST OG KATTER ER ekle med søte øyne. åh gud hvor jeg lengter etter en slik som deg, en dag min kjære kung halvor, EN dag. skal vi gifte oss <3

  14. Håper personlighetsforstyrrelsen ikke varer lenge. Merket jeg ble litt smålei, sånn som jeg er av alle andre bloggere utenom deg

  15. Kjære Halvor! Første gang æ les ehm hjemmesideoppdateringen dine.. Æ har ikke flirt så mye på lenge, takk! 🙂

  16. Kjære Halvor!
   Vet ikke helt hvordan jeg skal starte dette innlegget, men jeg må jo nesten begynne med å beklage for all påkjenning min plutselige bortgang må ha påført deg. Men nå kan jeg med glede meddele at jeg ikke er død, jeg bare fant ut at blogging ikke egentlig var blogging for meg. Det var et rop om hjelp… enn bønn om å bli hørt. Og det funket utrolig bra, i forhold til hvordan andre ting jeg har forsøkt opp igjennom åra har funket.
   Grunnen til at jeg tok en pause var at jeg “falt for min egen hype”, hvis du skjønner hva det betyr.
   Jeg har bestemt meg for at nå som jeg starter å blogge igjen, skal jeg legge mest vekt på blogginnleggets lengde, hvis jeg hadde eid hjemmesiden hadde jeg selvfølgelig lagt mest vekt på størrelsen på bokstavene, men jeg tror ikke det lar seg gjøre? (ikke intressert i å skrive med caps lock)
   Dette er bare en test for å sjekke hvordan mellomrom påvirker lengden på testen.
   Lengde og størrelse har alltid vært noe som fascinerer mennesker, så jeg må i den første perioden teste mange forskjellige metoder for å få lengst mulige innlegg, som i mine øyne, tilsvarer kvalitet.
   en dialog tar feks mye plass:
   – Hva sier du??
   – Jeg sier ingen ting, sier jeg.
   – Hah! det er det dummeste jeg har hørt!
   – Ja vel. Det er vel kansje fordi du er prostituert?!
   – Kaller du din egen kone gjennom 34 år, en prostituert?
   – Ja, det gjør jeg, og det har jeg gjort så lenge vi har vært gift.
   – En dag, Eilert, en dag…( ond latter)
   – Hva ler du av?
   – Jeg ler ikke, jeg gråter! (løper ut i låven)
   (katten kommer inn i rommet)
   – Hei Eilert.
   – Hei Pus… (sukker)
   – Hvorfor så trist? (hopper opp og ned 3 ganger)
   – Hvorfor spør du?
   – Fordi jeg bryr meg om deg, Eilert.
   – Da er du isåfall den eneste (bryter sammen i hysterisk gråt)
   – Dette takler jeg ikke, slutt å gråt, vær så snill.
   – Jeg kan ikke
   – Jo
   – NEI!!!! (slår mot pus)
   – Mjauuu! FREEES!! (hopper unna)
   Fortsettelse følger. Dette er den første dialogen jeg har publisert, så jeg håper det går bra med ett par nybegynnerfeil 🙂
   Jeg kommer heller ikke til å ha noe spesielt tema i bloggen min, vurderte lenge å bruke den kun til spamming, men jeg fant ikke noe kult å spamme. http://konghalvor.com/
   http://konghalvor.com/
   http://konghalvor.com/
   Dette innlegget blir nok ikke så langt som jeg hadde håpet. Jeg begynner å bli sulten, og har veldig lyst å poste innlegget før jeg spiser, sånn at jeg føler at jeg har jobbet for maten.
   Neste innlegg kommer neste gang du legger ut noe på hjemmesiden din, da lover jeg at jeg skal lage det minst dobbelt så langt, og jeg skal prøve å få det til å handle mer om deg. Kors på halsen.
   Du er pen, sterk og kul. Æsj. Det føltes helt jævlig å skrive det nå som du har hatt så mye suksess, men jeg er glad på dine vegne. Jeg synes du snart burde skrive ett innlegg om hvordan du egentlig har det, om følelseslivet ditt.
   Nå er jeg utrolig sulten, og MÅ spise, så rekker heller ikke sjekke for skrivefeil osv før jeg publiserer. Hvis jeg virker frekk og ufølsom i innlegget, er det bare fordi jeg er sulten, og ikke ment vondt på noen måte.
   Ha en fin kveld alle sammen.

  17. Kjære Halvor <3 hahaha, Du er dødskul, sterk OG pen selvfølgelig! ^^ Får jeg ekstra score nå eller? :3 Uansett, du er bare genial, hahhahaha.

  18. Kjære Halvor.
   Æ flire mæ faktisk heilt ihjel. Å du e sikkert døds pen og sterk å kul 😉
   Førresten har du hørt om illuminati ??

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg