Ukultur i Asker

Siden jeg så og si har flyttet inn på Birkelunden nå, så har jeg begynt å sove der også. Bussen hjem tar 5 minutter, men hvem sier nei til å sove på en sofa lism? Jeg kan ikke la en slik sjanse løpe fra meg når jeg først har fått den!

Og slik så jeg ut da jeg sto opp idag.

Jeg skjønte at det var på tide å komme seg hjem, og på veien snappet jeg opp en god frokost.

Sånn, tenker jeg! Der har vi`n! Prettyboy!

Kanskje jeg skal prøve meg på bart igjen. Hadde vært stilig…

Etter å ha spist god frokost og hengt på facebook i noen timer, så følte jeg for å ta en hyggelig togtur til Asker.

Jeg tok såklart mer en et bilde av meg selv på toget til Asker. HallOO…

Etterhvert følte jeg for å gasse ned alle de andre passasjerene fordi dem er så sinnsykt dritplagsomme hele tiden. Det var litt nedtur da oppdaget at propantanken min hadde blitt stående igjen hjemme idag, men jeg hadde ihvertfall med meg en dritkul maske, og de fleste byttet sete da jeg følte for å ta på meg masken min. Duster ass. Dustepassasjerer…

Å JEG lism… Jeg bare… Sånn Scarface lism! HEY! TALKIN TO MEEE? Og alle bare… Lism… Alle bare UÆÆÆÆÆ, så ble det full panikk, ogsåogsåogså… Våknet jeg.

Jeg sovner alltid på toget. Dødspain.

I Asker har dem begynt å leke skikkelig kulturelle åsånn, så dem har skaffa seg masse skrot og putta det overalt. Jeg fikk spesielt øynene opp for denne greia.

Måtte helt klart ta nærmere kikk på denne saken. Hva KAN dette være?

UGG!

Aaaaa! Det er en sånn ting man kan putte tissen inn i! Om man vil få SKIKKELIG vondt, såklart. Digg!

Eller.. Det var ganske vondt å putte inn tissen i den. Anbefaler det bare til duster åsånn. Duster kan godt putte tissen inn i den!

Anyway…

Jeg ble ganske inspirert av den overveldende, fantastiske kunsten. Det var KLART jeg også skulle lage kunst! Ved hjelp av no gammal sykkel, og no gammal statt`iv åsånn, så fikk jeg mekka smuuud kunst. Værschågo Asker. Denne flotten kunsten fikk dere av meg GRATIS!

Jeg fortsatte rundturen min, og mener FAST bestemt at dette er rådhuset i Asker.

Og her er jo JEG! 🙂

Dette må da være bevis NOK på hvem som bestemmer i Asker, vel?

Tenkte meg det…

Når jeg var liten, så drømte jeg faktisk om å bli en sånn som alle i nabolaget er redd for. En slik som gjemmer seg inne i mørket døgnet rundt, og titter forsiktig, men skremmende ut av vinduet. Helst når småbarna leker utenfor. SLIK drømte jeg om å bli! Skremmende nok, så tilpasset jeg meg rollen imponerende raskt. Idag er jeg som en eremittkreps. Jeg kan være nabolagets gåte UANSETT hvor jeg befinner meg!

Jeg anbefaler ingen å leie meg inn som barnepasser. Spør du, så stiller jeg kanskje opp……

Før vi sier oss ferdig, så presser jeg inn et par obligatoriske bilder fra dagen min.

Jeg HAR nemlig tatt bilde med en katt.

Jeg HAR klina med rotta mi.

Og såklart, så har jeg glemt hva innlegget mitt handlet om for LEEENGE siden! Jeg antar at det handlet om noen morsomme frosker……

“Hahaha… Ja, Halvor, han Halvor… Litt av en skrue, og vi avslutter med dette dagens lærerike innlegg. Jeg håper alle følger godt med, for før du vet ORDET av det, så blir det Halvor-quiz på puben, og da kan ikke engang A-D-A-M hjelpe deg!”

22 kommentarer

Siste innlegg