Goodbye 2009-Sucker!

Jeg greide meg dette året også. Totalt har jeg sovet rundt 43 timer og antall burgere, pancettapizza og pils vil bli ramset opp under en heidundrende hangover imorgen.

Jeg tenkte som alle dere andre tapere å runde av året med en liten kavalkade* fra mitt eksotiske liv på Oslos beste vestkant, Briskeby.

*Kavalkade? For et utrolig snobbete dusteord.

I år har jeg vært et hotell.

Men jeg tjente ingen penger på det, var statist isteden og dedikerte meg selv som kjendis.

Kjendislivet mitt gikk litt over styr, og drikkevarerene tok brått overhånd.

Så blei jeg litt sliten og valgte alternative løsninger på problemene.

Men det funket ikke, og jeg rømte tilbake til kompisen min Ringnes

 

Og noen ganger blei det en dans med spritflaska igjen også.

Også dro jeg til Roskilde for å alkoholisere meg enda mer.

Men da jeg fikk pigmentflekker overalt, så tok jeg det litt rolig og nøt solen isteden.

Så dro jeg hjem igjen å lata som jeg fortsatt var på Roskilde.

Markerte meg for å opprettholde kjendisstatusen.

Og fikk meg en Svensk kompis.

Jeg fant ut at Norsk TV må være den dårligste TV underholdningen som finnes i verden.

Jeg lærte meg at blogging er sykt fett.

http://penisforhud.blogg.no

Og jeg har såklart fått en haug av nye ting på lista over ting jeg hater.

Deriblandt offentlig amming på kjøpesenteret jeg jobber på. Jeg skjønner det er naturlig, men jeg går ikke rundt å pisser og runkerCCvest heller. Dessuten har jeg blitt drittlei svineinfluensa, og den neste som prater om det, får det eller vaksinerer seg mot det vil få miltbrann i posten. Sporveiene og NSB kan suge balle, og i 2010 har jeg stor plan om å starte med sniking igjen.
Jeg har sluttet å sove, og jeg hater det. Jeg spiser en gang om dagen, og hater det. Dessuten drikker jeg øl når ikke jeg vil. Elsker øl, men hater det.

Jeg har drukket øl på jobb. Idag faktisk.

Jeg har brukt samme stilongs hver dag siden Oktober og slått hull igjennom døra mi hjemme.

Jeg hater å gjøre det samme som alle andre og dropper mere kavalkade idag. Om 4 timer sitter jeg på noens skuldre igjen og sikler på ukjente jenter frem til jeg sovner i snøen et sted på Majorstua. Om noen vil ringe meg inatt og ønske meg et godt nyttår, så er nummeret mitt 15668899 i stigende rekkefølge. Da kan en oppfordring om å sove inne på 7eleven være aktuelt.

Godt nyttår, bastards! Neste år blir et bedre år som hvert år!

                                                                   – Kongen`s siste minne fra 2009.

Jeg skal skyte deg!

Klokken er 07:06 og jeg fant nettop ut at 5 timer på øyet ikke var noen spesielt god idè. På en annen side er det kun 17 timer igjen, så er årets siste dag på jobb over, for ikke å snakke om årets mest oppskrytte dag. Nå kan man ikke skyte på hverandre i fylla med fyrverkeri engang.

På en annen side er "livet mitt – 2009" 17 timer fra fullførelse. Imorgen bør jeg få fingern ut og begynne å regne, så kommer tallene jeg egentlig er ganske redd for å se. Etter et år med konstant halsbrann, blackout og knekk i knærne, så lever jeg i en illusjon av at 2010 blir et friskere år for meg. Men det blir jo aldri bedre. Dessuten blir jeg 1 år nærmere gammel, som om jeg skulle fått den sjansen.

Livet mitt – 2009

Ja, jeg ER faktisk gal.

Min avhengighet til junkfood, samt en god del syting.

Man merker ofte ikke hvor man har seg selv hen her i livet, før du stiller vekkeklokka feil, og kommer for sent på jobb. Bakfull. Med andre ord vet jeg VELDIG godt hvor jeg har meg selv.

Heldigvis har jeg triksene mine inne, og gjorde det jeg kunne ved å følge de nødvendige punktene som jeg har vist frem tidligere.

Abstinensene repareres og formen virker bedre. Jeg har økt dosen min med McDonalds den siste tiden, men har såklart en unnskyldning. I februar blir jeg tvangsrehabelitert. Da har jeg ingen penger lenger, og selv om jeg kommer til å prøve, så har jeg nok ingen stor fremtid som prostituert.

Så prøver jeg å ringe billettservice for å høre hvor Metallica billettene mine blir av. Jeg bestilte dem for 1 mnd siden og har høyst sannsynlig kastet dem ved en feil, men jeg liker at andre bøter på mine feil. Jeg fikk beskjed om at juletrafikken til Posten var ganske stor om dagen og at jeg heller skal ringe ved utgangen av Januar. Juletrafikken i Norge bruker med andre ord 2 måneder. Imponerende.

I frustrasjon over posten og min avhengighet til junk, så registrerer jeg også at jeg har blitt en meget rufsete type. Junkfood og øl var visst ikke en god livstil alikevel, og jeg måtte sette meg i tenkeboksen og se tilbake på de siste månedene som jeg egentlig ikke husker så mye av.

Dagen gikk ikke min vei, og jeg skjønte jeg måtte gjøre noe drastisk. Etter ca 3 minutter fant jeg ut at en extreme makeover ville gjøre susen og bestilte meg raskt en time hos frisøren. Hjernen min er langt fra balansert, men selvom jeg fort tipper over til å bli sur og kjip, så skal det lite til å gjøre meg glad som en unge igjen. Jeg er skikkelig dum og ljuger for megselv hele tiden.
Antageligvis er dette også grunnen til rykningene jeg har i øyet hele tiden. Jeg ljuger til andre hele tiden også, men det ligger så langt inn i ubevistheten at jeg ikke anser det som ljuging lenger. Har vel heller blitt endel av livstilen min.

Frisørtimen var ihvertfall ganske befriende og jeg dro rett hjem for å ta bilder av megselv. Jeg elsker meg selv som min egen unge. Dessuten er jeg antageligvis skitzofren. HEYHEY!

Selveste Don Juan! Øynene mine kan skyte laserstråler! Det er ganske kult.

Giving my RAT a bath!!!

Etter en slapp dag på jobb er det deilig å komme hjem å slappe av med en øl med de nærmeste.

Så blei det en standard svippom Olsen!

Christian er tørst og kom hjem fra en knalltur i USA for 2 timer siden.! Skulle bare mangle at første stopp endte på Briskeby holdeplass aka Olsen cafè!

Så kom jeg plutselig i go`form og dro alene hjem. Rottene mine er veldig renslige og kosete, men tenkte det var på tide å gi et lite bad!

Dem liker det svært dårlig, men nå leker dem i hybelen sin igjen. Nyvasket og fit for fight! Så tenkte å la dem være og heller planlegge kvelden. Idag våknet jeg et kvarter før jobbstart, og 20 minutter forsen til jobb hjelper svært dårlig som start på dagen, SELVOM jeg fikk wienerschnitzell til lunsj! Feel free til å lage denne info-siden om schitzell! Dette gjelder generelt mine linker til wikipedia, da jeg ikke kan data bortsett fra google og nakne damer!

Så avbryter jeg kjapt meg selv. Hva skjer med lillefingeren min. Hvor ble det av CCvest plasteret mitt? Plutselig går det opp for meg (igjen) hvor tilbakestående jeg egentlig er. Trodde det ikke var mulig å gjøre dette, men en ekte KONGE kan sine kunster!

Dette er bare sykt, og som deltids neglebiter, så må jeg nesten avbryte megselv og kalle dette kunst!

Men så har jeg heldigvis CCvest plaster og retter min emo utfoldelse raskest mulig!

Jeg stikker å dreper megselv i 5 timer før morgendagens 8 timer jobb.

Ikke dø til i morgen! Det er ikke fett!

Don juan, gratis barn og Mack!

Så fikk jeg heldigvis besøk av mine gode venner fra Birkelunden! Planen var å ta noen kreative bilder, men endte fort en tur på Olsen. Spesielt liten tvil, da ølplanene allerede var klare.

0,6 med Mack til 48,-    man lever godt på Briskeby. Det ser man også her!

Mæd bonde Don Juan.   3 kjappe 0,6 innabords og Rage på hjernen!

Så vurderte jeg å kopiere forbildet mitt.

Men droppa det og dro heller hjem til min personlige elendighet på Briskeby-palasset.

Så sitter jeg her. Tar en siste avslapping før kvelden dreper meg, men så får jeg litt sjokk. Nå har folk begynt å GI bort barna sine på finn.no!

Folk er gale! ,……………………..

Jeg vil drepe hjernecellene mine!

Gud, så kjipt det er å være tiltaksløs. Jeg har nok godt av en dag og slappe av på, men ikke når den kommer uplanlagt.

Idag skulle jeg egentlig lage meg god middag, for første gang alene. Deretter møte kollegaen min på Olsen Cafè. Deretter drepe litt hjerneceller. Så skulle jeg gi meg selv grunn til å kjøpe snus, og deretter sovne med en gang!    Aaaaa…. Damn… Kom på at jeg sitter hjemme i leiligheten min, alene i kulda, uten varmeovn, uten vann til mat eller hjerne til å gjøre noe smart. What to do, what to dooo??

Først dro jeg frem tegnesakene mine, og prøvde å lage kunst.

Men som man kan se, så er det veldig lett å oppdatere facebook isteden.

Jeg la vekk tegnestæsjet, og lurte på om jeg ikke skulle prøve å ta noen kule bilder isteden. Fikk softbox til jul og må teste den ut litt.

Wooops! Der gikk TV`en på, etter bare noen få bilder av Bjørn Borg.

Her har jeg blitt sittende og se på NRK sitt program om året 2009 som forsåvidt går fortsatt. Problemet er bare det at jeg blir psykisk gal av den forbanna teksten dem har rulla over skjermen HELE forbanna året.

Jeg skyter megselv om jeg må se den beskjeden igjen, så tror jeg skrur av TVen, går naken ned til 7eleven, Spiser en boks med snus, og heller vin over kroppen…

Legger meg til å sove ute…

Drukner i eget spy………………………………………

Killerkombo med touch av horekukk!

Hva skjer med verden. Hvorfor skal alle vise frem klærne de går i? Når alle jentene i Norge, FAKTISK, kjøper ALLE klærne sine på H&M, Gina Tricot og Bik Bok, så veit vel ALLE jentene i Norge hvordan de klærne ser ut?

Ikke prøv å motsi meg, for jeg har rett uansett. Derfor åpner dagens vinnerinnlegg med et bildet av meg og det første jeg idag fant på øverste hylle og i tørketrommelen. Idag, som alle andre dager.

Siden jeg er trendsetter kan jeg også fortelle hvilken vidunderlig match jeg valgte å bruke på jobb idag.

Vi starter nederst med killer-komboen Trysil sokker og et stykk Diesel. Lagt opp av min egen Bestemor, kjøpt på Januartilbud hos min lokale jeans-forhandler i Januar ifjord. Deretter kommer fabrikklagd ullgenser av ukjent art. 200 spenn på souvernirsjappa i Carl Johan, en aldeles varm Julidag 2009.
Skjerv fra Dressmann. For FULL Halvor-effekt anbefales det å la skjerfet kjøre en runde i tørketrommelen, for så å gis til rottene for en final touch.
Fake raybans er dog ingen ny trend, men pleier selv å ta credsen for å tilbakeføre disse, sommeren 2008. DET BARE ER SÅNN!!
Ellers er mitt smukke hår gjemt i glatt positur bak min kamuflerte topplue fra tilbudbøtta på Carlings. Tissot klokke for personlig preg av rikdom og SÅKLART(!) kinnskjegg og bart.

(Jeg har copyright på stilen min, og duplikat avstraffes med facebook-stalking og ikke-godkjente neseopperasjoner!)

Sånn ellers har jeg ikke opplevd så mye spennende idag. Relativt stille på jobb og det eneste jeg får ut av dagene er neglbiting og annen selvskading. Kanskje ble jeg lite motivert av dagens første opplevelse, da verdens største horekukk kjørte meg til jobb idag. Med bussen riktignok. Sjåfører som ikke vil slippe deg av, kun fordi stoppet ikke går inn i kjøre-ruta, burde blitt facebook-stalka og neseopperert av falske leger! Burde ikke være et problem og åpne en dør når jeg spør, men noen mennesker er nok rett og slett bare sjalu på meg siden jeg er dødsfet, mens dem er horekukker.

Heldigvis fikk jeg CCvest plaster, og da ordnet det seg.

Samt litt hukommelse fra min andre hjerne.

Da venter vi bare på at vannet mitt skal bli skrudd på igjen, så jeg også kan spise middag. Hipp hurra for gamle rør, grandis og juleøl!

Woooop!

Partyhard i Slemmestad. Alt for Damene! Hyll Kongen!!!

Igår dro jeg til Slemmestad for å besøke familien min, og dra på konsert med Alt for Damene. Knallbra partyband og knallbra stemning. Full spiker til 2 på natten. Burger, sprit og Olsenbanden på TV de kommende 4 timene. Dessverre hadde jeg ikke batteri på kameraet mitt, så eneste bildet fra kveldens happening ble et dårlig forsøk på å bruke mobilen, da jeg (såklart) ble kveldens midtpunkt litt før stengetid.

Tidenes dårligste bilde, men man ser antydning til min caps på hodet til trommissen. Da jeg kastet den opp og han satt den på hodet, så ropte alle Halvor i kor. Det var kult, og minte meg på hvilken viktig person jeg spiller i samfunnet vårt.

Som man kan se valgte jeg for andre gang i mitt liv å lage bart. Når man skal på byen i Slemmestad, så bør man absolutt ha en bart.

Så er jeg hjemme etter en relativt sliten dag med stort preg av råning (Slemmestad).

Gikk en liten tur med rottene mine i leiligheten, før jeg ramlet sammen. Ned i datastolen såklart. Helst burde jeg vel prøvd å male litt kunst. Har for øyblikket store planer om å bli Aune Sand.

Jeg kan ikke lenger ha dem gående i sofaen, da den er altfor god å spise på. Da blir jeg nødt til å bære dem rundt omkring isteden.

Tiltaksløs og grusom bruker jeg tiden min på piss, mens jeg egentlig burde jobbet med å bli Aune Sand.

Kong Halvor`s helsekur mot hjerneskade, julefeiring og stalking.

Natt til Torsdag ble jeg liggende våken å se på veggen Snekkern min lager. Etter årevis med skyvedør, så gleder jeg meg til mer veggplass. Da er det godt å ligge i senga å beundre litt. Jeg sover med sokker på forresten.

Så la jeg merke til denne beskjeden, altfor sent til å kunne gjøre noe med det.

Jeg skjønner ikke greia med å være her så tidlig, når jeg har lyst å sove lenge. Ble jo lite søvn denne kvelden også, for jeg satt oppe å så på veggen hele natta. Heldigvis vekka Snekkern meg med dørklokka halv 9, og han hadde selv den beste ideen om hvilken retning døra skulle slå, så nå har jeg ny dør, OG ny vegg.

Så kom jeg på jobb. Sliten som en skrumplever med kols. Enkelte dager fungerer bare ikke, og etter en HEL måned uten soving kunne bare min helt egne oppskrift redde meg fra varig hjerneskade.

Nr. 1: Paracet.

Nr. 2: Big Mac.

Nr. 3: Så drar man til SentrumScene og drikker mest mulig øl på DENNE måten!

Nr. 4: Nyt en hel Raga Rockers konsert og ønsk Petter Pogo god jul.

Etter en slik oppskrift blir du omtrent sånn her:

Helt til du kommer hjem og merker at du føler deg helt sånn her:

Og kontoen ser ut sånn som det her:

Det eneste man kan gjøre da, er å starte på Nr. 1 igjen, førstkommende dag!

Etter dag nummer 2 med denne oppskriften ender man høyst sannsynlig kaldsvettende på et gulv i Asker.

Så var det julaften hjemme i Asker…

…Og det var på høy tid å få seg en dusj. Denne gangen i SAW-kjellern!

Men til tross for en råtten lokasjon og kle seg naken, så var det bare å hoppe i det! Mæd stilig.

Så fikk Lillebroren min mandel i grøten og ble superglad.

Så fikk Bestepappa mandel i grøten og ble superglad.

Julaften<3

Deretter fikk Pappa en Onepiece som han aldri får ta med ut av huset.

Så sitter jeg her. Hjemme på Briskeby etter en lang måned omringet av dumme kunder, McDonalds og Bayer. Merker nå at et par dager fri er HELT greit og Tenerife i januar gjør heller ingenting. Når kunder sier God Bedring til meg uten at jeg ( i prinsippet ) er syk, så er det vel på tidet å ta seg en 48 timers powernap. Fikk dessuten sjokk da jeg så hva Torsdagens kule førte til på Facebook.

Dette er altså tommelen opp på ALLE bildene til Stig Van Eijk. At ikke jeg har blitt politianmeldt enda er et under…

Disneyland after Dark!

Igår opplevde jeg en såkalt "rolig, alkoholfri lørdagskveld" og det var faktisk en hyggelig opplevelse. Jeg og Pappa spiste pizza og dro på kino med vennene hans. In the Loop var fet, men sovnet dessverre den siste halvtimen. Trolig pga en hel måned med mye drikking og lite soving. Etterpå ble jeg med hjem til heimen og sov der.

Så var det bursdag i hele dag. Broren min ble 5 år og han er faktisk fan av bursdager!

Det ble utdelt mange gaver og som storebror må jeg såklart stusse noe ekstra på enkelte "barne"leker.

De andre mente dette var en tøffel, men jeg skjønte med engang at dette ikke var gaven til en på 5.

Det ble også bydd på julebrus. den rette typen vel og merke.

Så ble jeg kjørt hjem og Bestemoren min ryddet hele leiligheten min. Litt flaut at hun er nødt til dette hver gang hun inviterer seg selv inn.

Her under kjøkkenvasken.

Her under soveromsrydding. Kanskje litt rart å ha bestemor til soveromsrydding, men jeg synes det var heeelt greit jeg azz.

Etter en skikkelig opprydning ble jeg også bedt om å bidra. Jeg måtte gå med søppel. På tidet? Ja…

Etter en vellykket helg trengte jeg og slappe av på min måte. Snudde tv`en mot data`n, fyrte opp litt og fylte varmt vann opp i kveldens godt brukte vaskebøtte.

Jeg er ikke homo, men jeg fniser endel og liker tydeligvis cosmopolitan etter kl 04.00.

God natt….

Ps. Noen lurer kanskje på om jeg bruker den samme genseren hver dag?

Jeg bruker den hver dag.