TIL SALGS! (DEL 3)

Rehabiliteringen av landets mest ekstreme samler, meg, fortsetter. Denne gangen er det min kjære DVD-samling som står for tur. Jeg er nødt til å kvitte meg med den, og vil helst tjene noen få kroner på det i samme slengen da jeg fortsatt er arbeidsløs, fattig, og veldig tørst. Sjekk listen på alle filmene, og kjøp samlingen min her!

 

I tillegg selger jeg denne Denver Nuggets-jakka, denne Adidas Originals-skinnjakka og denne Henry Lloyd-jakka.

mail: [email protected]

EN SØNDAGSTUR I SKOGEN

Fikk et kamera på ryggen mens jeg lagde litt kunst en søndagsaften en stund tilbake. Klippet det sammen og lagde denne filmen. :_D:_D:_D:_D

 

REZULTAT:

Nå skal jeg stange hodet i doskålen til jeg besvimer. Ha en god aften videre.

SOSIALE MEDIAER, EN INNFØIRNG

DERFOR ER DE SÅ POPPULÆRET MED DE SOSIALE MEDER.

SOSIALE MEDIAER ER POPULØRE FORDI DI ÅPNER FOR KONTAKT MELLOM MENNESKER SOM IKKE ELLERS VILLE FÅET KÅONTAKT MED DE MENNESKENE DE KONTAKTER F.EKS DE BOR I EN LITEN PLASS UTEN FOR BYENE OG DERFOR IKKE KJENNER SÅ MANGE ANDRE MENNESKER ENN DE FAMILIEMEDLEMMENE DE BOR SAMMEN MED + FLER. SOSIALE MEDIA FUNKERER VELDIG GODT PÅ TVERS AV LANDEGRENSE OG RELIGON. MANGE BRUKERE AV SOSIAL MEDIA SYNES OCKSÅ DET ER HYGGLIG Å BLI BEDRE KJENT OG KANSKJE DRAR PÅ FERIE FOR Å HILSE PÅ VERANDRE. NOEN VENER JEG KJENNER ER BLITT KJÆRESTE PAR OG DE KOMMER BEGGE FRA VELDIG SMÅ STEDER, NEMLIG DRAMMEN OG KRISTIANSAND SOM ER VELDIG SMÅ STEDER OG DE HETER ØYSTEIN OG CHRISTINE OG NÅ HAR DE FLYTTET SAMMEN TIL DNMARK OG DET ER ET LITT STØRRE STED MEN FORTSATT VELDIG LITE STED SAMMENLIGNET MED FOR EKSEMPEL RUSSALND.  KAMPEN OM ET SAMLET AUROPA HAR ALDRI      VÆRT NÆRERE MÅL, MEN  EI NOEN HITLER ELLER STALIN – DENNE KAMPEN KJEMPES AV UNGE BLOGGERE FRA NORGE OG SVERIGE MED SILLIKON PUPPER OG BOTOX I LEPPENE KANSKJE TIL OG MED I VAGINA LEPPENE MEN HVA KAN JEG SI MOT DET DET ER JO TROSS ALT MOTE OG MOTE HAR ALLTID VÆRT POPULÆRT!!!! 

 

EN VIKTIG DEL AV SOSIAL MEDIE ER OG VISE SEG FREM PÅ MANGE MÅTER BÅDE MED SINE FINESTE NYE KLØÆR OG OGSÅ UTEN NOEN KLÆR FOR Å VISE AT INGEN ER PERFEKT FOR PÅ SOSIAL MEDIER ER INGEN PERFKEKT OG DET ER VELDIG FINT MED SOSIALE MEDER. HVIS NOEN SIER AT DU ER PERFEKT SÅ ER DET KOMPLINMANG MEN DU MÅ SI “TAKK MEN INGEN ER PERFEKT” FOR VI HAR DEN JANTELOVEN OG DEN ER VELDIG POPULÆR SELVOM MAN GE IKKE LIKER DEN.

 

JANTE LOVEN BLE FUNNET OPP AV AKSEL SANDEMOSE OG DEN ER EN DEL AV EN BOK HAN HAR LAGET. DET ER VELDIG RART MED HVOR MANGE SOM SNAKKER OM DEN LOVEN NÅR INGEN HAR LEST DEN BOKEN MEN SAMTIDIG ER SOSLAE MEDIER EN GYLLEN MUGLIHET TIL OG LATE SOM MAN KAN MER EN DET MAN GJØR FOR EKSEMEPN OM NOEN SPØR MEG “HEI KAN DU MASSE OM DETTE VANSKELIE TEMAET OG JEG IKKE KAN DET, SÅ KAN JEG GÅ PÅ WIIKIPEDA OG SØKE OPP DET VANSKELIGE TEMA OG SÅ KOPIERE DET SOM STÅR DER OG SÅ KAN JEG SENDE DET TILBAKE OG DA PLUTSELIG SÅ SIER DE AT “JA DETTE KUNNE DU JAMMEN HER LIKEVEL BEKLAGER AT VI IKKE TRODDE PÅ DEG” OG DET ER BRA AT DE ANGRET MEN EGENTLIG ER DET JEG SOM LYVET OG DET KOMMER DE TIL Å FINNE UT PÅ ET ELLER ANNET TIDSPUKT. DERFOR INNRØMMER JEG PÅ SENERE TIDSPUNKT AT DET FAKTISK IKKE VAR JEG SOM KUNNE DEN VANSKELIGE TINGEN LIKEVEL OG AT JEG BARE BRUKTA IKIPWEDIA OG AT JEG ER LEI MEG FOR AT JEG LYVET.

 

MANGE JOBBER MED SOSIALE MEDIA OG DE HOLDER KURS FOR SINE VENNER OG FLER ENN DET OG HVIS DE FÅR NAPP VIA SINE WEBINAR OG SÅNN OG DA KAN MAN LÆRE MASSE OM SOSIALE MEDIAR, JEG HAR IKKE VÆRT PÅ SÅ MANGE MEN VÆRT PÅ NOEN KURS DA. BARE NOEN, IKKE MANGE.  DET ER EGENTLIG IKKE SÅ VELDIG BVANSKELIG MEN NOEN MENESKER HAR FOR MANGE PENGE OG DA KAN DE JO BRUKE PENGE PÅ KURS OG BLI MED PÅ KURS OG PÅ KURS LÆRER DEM TING DEM KANSKJE VISTE OM FACEBOOK OG LIKE OG SÅNN MEN SAMTIDIG FÅR MAN BRUKT OP SINE PENGE OG DET ER MED PÅ ØKONOMISK UTJEVNING AV ØKONOMI BLANT SAMFUNNSSYSTEMER VI LEVER I OG HVOR VI SER AT PENGE ER VIKTIG OG AT PENGER MÅ RUNDT ELLERS BLIR DET KRAKK.

 

MANGE PÅ SOSLAME MEDER SYNES ANDRE PÅ SOSIALE MEDIER ER KUL. FOR EKSEMPEL SYNES JEG AT DU ER KUL OG DA FØLGER JEG DEG FORDI DU ER SÅ KUL AT JEG VIL SE HVA DU GJØR OG KANSKJE PRØVE DET SAMME. FOR EKSEMEPEL AT DU DRAR TIL TUSENFRYD OG HAR VELDIG GØY DER, SÅ GJØR JEG OGSÅ DET FORDI DU SKREV AT DET VAR SÅ GØY OG KANSKJE LA UT BILDER AV DET OG KANSKJE DU LA UT FILM AV DET OGSÅ. DET ER VELDIG LETT Å BLIVET FRISTANDE PÅ SOSIAL MEDIER. DET ER FAKTUMSK SÅP LETT Å BLI FRISTETET AT NOEN MENNESKNER BLIR SYKE OG MÅ TIL PSYKOLOGEN OG KANSKJE FÅR BESKJED OM Å LOGE AV INTERNETT FORDI DE IKKE TÅLER DET. DET BLIR FOR MYE FOR DISSE MENNESKENE OG DISSE MENNESKENE BLIR OFTE SETT PÅ SOM AVHOPPER OG SVIKTERE E FOR DI DET KREVES AV FOLK FLEST AT MAN ER TILGJENGLIG PÅ SOSMIALE MEDIA I 2015!!!!!!!

 

HVA HAR VI LÆRET AV SOSIALE MEDIER?????????

JO, VI HAR LÆRET AT ALLE ER FORSKJELLIGE SELVVOM ALLE PRØVER Å SE HELT LIKA UT MEN DE ER HELT FORSKJELLIGE I MÅTEN DE PRØVERÅ SE LIKE UT F.EKS ALLE VIL SE UT SOM HUN ENE KJENDISTEN MEN FÅ KLARER Å LIGNE HELT F.EKS PÅ KIM KARDASHINA SOM ER VELDIG SKJENT. GUTTER LATER SOM DE ER KULE PÅ SOSIALE MEDIER OGSÅ OG DET ER JO VELDIG TRADISJONELT GUTTETE Å GJØRE DA SÅ IKKE NOE NYTT DER I GÅRDN. VI HAR OGSÅ LÆRT AT MAN KAN TJENE PENGENE PÅ SOSIALSE MEDINER MEN DET ER KREVENDE OG VANSKEIG OG IKKE ALLE FÅR TIL DEN SLAGS MEN DET HJELPER HVIST MAN ER EN UNG JENTEN MED BOTOX I FITEN. DET ANBEFALES OG VIST MANN IKKE HAR RÅD TIL DENNE BOTOX KAN MAN ØNSKE SEG DET TIL HJUL. 

NOEN BLIR KJENDIS OG DE BLIR VELDIG KJENTE

NOEN FÅR KJÆRESTEN SIN

MANGE SNYNES DET ERHYGGELIG MED SOSIALE INTERNETT

HVEM ER DU? HVA ER DIN INTERNETT NAVN?

UTRYKT

Utrykt er et nettmagasin og ungdomsbedrift i Hamar, og før jul var de på besøk og hilste på meg og det rare livet mitt. Her er resultatet! 🙂