Kveldens ubrukelige aktiviteter. Kan noen gi meg et liv, please?

Idag har det ikke skjedd stort. Kom hjem fra jobb litt før 6 og har blitt sittende her siden. Har hatt en skikkelig photoshoot med rottene mine som gjør hva de kan for å spise plastikkposer. Det er ganske rotete hjemme hos meg, så poser fra helgen ligger midt på gulvet, sammen med tomme ølkartonger og hybelkaniner. Jeg er tiltaksløs og rydder når jeg vil. Om noen melder seg frivillig…..  (??)

img0031

Her kan man tydelig se at Svarten er igang med å hamstre byttet sitt. Inne i røret kommer Gråen stormende for å hjelpe til og gjøre seg fortjent til en bit av kaka!

img0032

Mens Svarten sliter videre, jobber Gråen med å jage bort ivrige fotografer som prøver å dokumentere naturen selv på sitt aller beste. Denne gang i en soppskadet frognerleilighet, inni et bur, spisende plastikk.

img0035

Som man kan se er rottene VIRKELIG glad i plastposer. Denne gangen ville jeg spise den selv, men gulvet mitt er overbelastet med spennende poser og annen snacks!

Etter denne morsomme opplevelsen tok jeg meg en 5 minutter (2 timer) på internetten, mens rottene tok seg en middagshvil. Kom etterhvert på at jeg ikke har betalt for det siste fotoutstyret mitt enda, så dro frem bunten min med penger og bladde frem. På samme måte som rottene mine ELSKER poser, så elsker jeg elsker å ha penger i bunt. Føles bra. Jeg digger bunt. 

dsc0041

Skjønner selv at bildet av bare penger blir litt stivt, så for å lette litt på øyelokka, så bare

KABOOM!

dsc0067

Jeg har tilogmed SÅ store fritidsproblemer at jeg fotograferer meg selv under denne mycket profesjonelle photoshooten.

img0038

Vet ikke hva som er verst selv egentlig. Å ta bilder av penger, eller oppsett av nytt kamera på selvutløser for å ta bilder av meg selv, mens jeg ta bilder av penger.. Hmm….

Kan noen LAGE mat for meg?? Blir gal av å måtte gjøre alt selv….

img0027 4

Da jeg var kid trengte jeg ikke å GÅ selv engang……..

Anarkifesten på CC har begynt! Gratis utdeling av speed fra senter-nissen?

Vi er heldige og går nå inn i Adventstiden. En hyggelig måned med spente barn, julenisser, hvit snø og coca-cola reklamer!

FAIL

JEG går nå inn i adventstiden. En måned med anarki. Jeg jobber jo som selger på Oslo`s (kjipeste) Vestkant. Kanskje ikke Briskeby, men det funker. Men så kommer Desember snikende opp bakfra. Åja, det skal ikke så mye til at Desember tar deg skikkelig bakfra heller! Det er helt sykt hvordan et SÅ "sivilisert" samfunn, slik man finner der jeg jobber, går fra å være den prototypiske FRP-velger til anarkist og opprør.

Om man vil se Carl I. Hagen & co crowdsurfe over Norges b-kjendis elitè for å spare 2 minutter med kø, så bør man komme på sightseing på CC-Vest- Ullerntoppens møtested for sosial omgang, men ikke i Desember. Da våkner rovdyrene i de gamle skrumpleverne.

Greit nok for min del, for jeg trenger ikke være hyggelig lenger. Alle er så stressa uansett, så slipper jeg ihvertfall den maska. Også får vi omsetning som ligger på rundt 6 ganger mer en normalt, så dagene går fort. Men det er for meg som ikke står i den endeløse køen på andre siden. Jeg er sikker på at køen starter ute ved inngangen til senteret, så er det bare flaks og tilfeligheter som bestemmer hvliken butikk man havner i. Da blir man nødt å spørre sånne som meg hva man skal kjøpe, og nøler ALDRI med å kjøpe min kommende anbefalning på butikkens dyreste produkt. I en SÅ pengesterk bydel KAN jeg gjøre dette for å kompansere med resten av året, hvor disse pengesterke gærningene aldri har råd til annet en syting og klaging på samfunnet dem mener ikke fungerer, tross beliggenheten på villaen dem bor i.

Snø og spente barn blir det også lite av. Snø utbyttet med sluddregn. Julenissen skremmer den siste biten av julestemningstemning ut av feil kroppsåpning på de stakkars små, med sin farlig pedofile interesse for utdeling av godteri!

Heldigvis har hele Norges samling av lokale bryggerier funnet løsningen på denne galskapen. Juleøl ble lansert omtrent samme dag som begrepet penger!

Hurraaa!

Og i verste tilfelle, så ja…. Julenissen har garantert noe bra partydop på lur for dem som ikke lar seg lure! Festen avsluttes på nyttårsaften og for min del rømmer jeg landet 3. Januar på charterferie med Bestemora mi for å drikke enda mere øl. Denne gangen i omgivelser hvor man faktisk TRENGER kjøleskap for å holde pilsen kald…

p1010859

Juleøl. Et viktig begrep for oss arbeidere når vi skal holde "overklassen" fornøyd ut årets siste måned.

Super ravin` Saturday night live

p1020017

Fant ut her om dagen at jeg skulle begynne å gå i forskjellige sko samtidig. Bruker jo kun superstar sko, så merker det ikke selv.

p1010933

Ellers lurer jeg på om jeg skal lage en liten bart.

GOD, er så sinnsykt trøtt..  Hvorfor legger jeg meg ikke??? Særr håpløs. Huff… Har ikke tatt av meg skoa engang. Rett på data, men greit nok. Våkner vel nå. Hører på techno fra 2000 på full guffe, drikker en pils og vurderer å lage en bitteliten bart. Hadde vært fett.

KAPOOW!
p1020028
Gracias, Senioritas!

Klar for julebord og bytur. Herre med bart i go`fart! Kanskje en ganske stusselig en, men man skal pokkern ikke kjimse!
p1020034

Ser du en fyr med Halvor-caps, super-sløve øyner og dødsfet bart, så er det nok meg. Si hallo på eget ansvar!

Morratrynet..

Blei nok litt for mye julebrus igår! Klokken stod uvirkelig nok å pekte på halv 4 før jeg skjønte å legge meg.

p1010968

Bildet fra bursdag-fest igår. Jeg kjørte høy julebrus-føring!

Etter å ha drukket meg tom for julebrus gikk turen ned mot sentrum sammen med Ida. Vi satt oss ned på Sara Cafe og preika og tok en øl. Var ålreit det. Så dro jeg hjem etterpå med en Big One i hånda. Håpløst. Også legger jeg meg jo ikke heller, så når klokka ringer idag sitter jeg igjen med max 5 timer søvn. Det holder IKKE for meg,,

Våkner ihvertfall etter en lang dusj og litt leking med kammen. Elsker å gre meg. Aner ikke hvorfor, men mulig det er et skjult savn etter å være 7 år igjen og bli kilt og kost med av Mommo (Bestemora mi!). Husker jeg lå og kilte meg selv før jeg sovna inatt faktizk.
p1020016

Etter jobb idag er det viktig at jeg kommer meg hjem og sover. Skal på julebord og byen etter det, så kommer til å få et slag uten flere timer på øyet. Dessuten trenger jeg å vaske buret til rottene og la dem leke litt utenfor. Har vært en dårlig far siste uka, men neste uke skal jeg ikke drikke NOE pils og jeg skal leke med dem hver dag og gjøre masse kreative ting for min egen del.

Neste uke.

Julebrus-kongen

Litt sliten etter gårdsdagens hygge på Olsen Cafè, må derfor kompensere med litt morra-julebrus før jobben. Plager meg skikkelig at han kuken i Drammen kaller seg julebrus-kongen. Han drikker sikkert mer julebrus en meg, men jeg nyter den mer! Også er jeg generelt kongen, så når jeg først får hung-up i julebrus burde jeg få lov å være julebrus-kongen om jeg har lyst til det.

For en idiot. Også siern at Hamars og Lillehammer julebrus IKKE er julebrus. Møkkamann, står på etiketten jo!
p1010814
Den EKTE julebrus-kongen. Du ser det også i dem sløve øyna.

Satt og søkte på betydning av drømmer igår, sånn for å koble over til no annet. Fant ut at den heftige neseblod-drømmen jeg hadde for litt siden betyr angst for kommende, dårlig økonomi. Hmmm… Slutter i jobben min i Februar for å drive med tingen jeg liker. Kunst, film, diverse greier. Har ingen planer som skaffer penger. Men ordner seg nok. Har gått mange måneder uten særlig inntekt før. Billig i drift. Bare jeg har råd til egg, pizza og pils, så er det greit!

Morgentortur, cola rave

Våkna for en liten time siden. Har virkelig funnet løsningen mot forsoving og slumring ut av kontroll. Med tre vekkeklokker instilt på forskjellige tidspunkt og på forskjellige steder rundt i kåken. Er en grusom måte å våkne på, men prinsippet er at jeg våkner. Det skal ingen fast morgenpine i verden stoppe for!

Etter en tur i dusjen fikk jeg lagd meg noen brødskiver. Har glemt å kjøpe egg siden jeg knuste alle i forrige uke, men ble hoppende glad da jeg fant en halvannen liter cola gjemt inni kjølern, så nå sitter jeg å koser meg skikkelig! Tenkte dessuten å gi fra meg rabattkortet som jeg fikk på Christiania Belysning til Linnea siden hun trenger en kjempestor taklampe. Håper hun blir glad for hun ser ikke helt ut som den mest motiverte, noe jeg egentlig skjønner.

p1010812

Bildet av meg og rabattkortet på Christiania Belysning. Har flere gavekort også, men har ikke bruk for noen av dem selv.

Love me!

Microbølger entrecòte

Ok.. Har prøvd noe nytt idag. Entrecòte i Microbølgerovn. Føler meg ikke spesielt bra…

Etter å ha spist en pakke microbølger entrecòte hver pluss en hel boks bernese og pomesfrites, så fikk vi sjekka ut noen episoder southpark og kost oss med julebrus. Kjøpte jo en sixpack med julebrus for å kompensere en Mandag uten bayers.
p1010802
Ikke å anbefale.

p1010801
Shit! Drakk så sykt mye julebrus ass!

Etter at Svensken stakk hjem møtte jeg kompissene mine fra nabolaget og drakk pils. Hmmmm.. Så mitt snitt i at dem ikke hadde møttes før, og ingenting er som å møtes over en øl! Eller… 3 da, men var skikkelig hyggelig og vi hørte på både på Madness og Madonna!

Ikke mye mer å beretta! Sitter hjemme, hører Dire Straits og Cat Stevens etter inspirasjon fra min mann på Vettre.

Stikk å sov! Ikke forvent å se meg på Elexia imorgen!

Jeg har mistet livet.

Endelig hjemme igjen etter nok en Mandag. Deilig å få ukas verste dag unna kjappest mulig.
For å beskrive hvor mye jeg misliker Mandager, og hvor godt det kan synes på meg, så fikk jeg faktisk beskjed av en kunde idag om at jeg ikke måtte være så negativ. Jeg hadde sagt hei til henne. ..

Også er jeg litt paranoid igjen. Jeg har en liten fet bok som jeg skriver i hver dag. Alt jeg gjør, spiser og drikker. Litt sykt opplegg kanskje, men ved forrige nyttår fant jeg ut at et løfte til seg selv er det første man bryter uansett, så hvorfor ikke gjøre noe annet. Da kom jeg på ideen om å lage statestikk av livet mitt år 2009. Kommer tilbake til denne happeningen senere, og må jo dele denne go`biten med NOEN, men nå er den borte! Hell no! Jeg har lett etter`n lenge og den har liggi rett foran øynene mine siden 1. Januar 2009.

p1010798

Rett foran øynene mine, bare sånn for intrykket. Som alle kan se er alt på plass, BORTSETT fra hele livet mitt 2009. Goddam! Har jo latt være å tenke pga den lille boka mi.

(Vendepunkt) Skal bli digg med biff da. Partysvensken kommer over med biff, og jeg har hamstra inn Hamar og Lillehammer julebrus, så dette skal nok bli bra. Kanskje, om jeg kjenner Partysvensken rett, så finner han tilogmed livet mitt. Et sted jeg allerede har lett sikkert. Typisk svensker.

Jeg trenger et liv.

Lust for Life!

Ble dårlig med vasking, men jeg fikk kompissen min som bor over gata på besøk! Vi vatta på med cola og Big One, så kjørte vi på med Trainspotting og høyeste volum!
Livet mitt er basert på holdning, følelse og tankegangen i Trainspotting blandet med den absurde tilværelsen i Pulp Fiction. Sistnevnte har jeg sett mellom 10 og 20 ganger de siste 5 åra.
Dessuten er det jo sjelden jeg ser film og TV generelt, så ganske deilig å slenge seg bakover i sofaen og høre Lou Reed beskrive Søndagen min en Perfect Day, mens jeg ser Scottlands sønner`s kamp for å leve i en ellers miserabel drittverden.

Passer uansett greit med en film som beskriver avhengighet i et nøtteskal på en dag som denne. Har vært 3-4 harde dager og Ida tok litt tak i meg tidligere idag og forklarte meg et par greier angående antall tømte øl i uka.

Nei, huff.. Må hitte mot senga. Husker ikke når jeg skal på jobb engang, så må bare gamble på at jeg starter tidlig.

Lust for Life.

EGG

dsc0262

dsc0170

dsc0173

dsc0206

dsc0034

dsc0272

Det er gøy å leke med mat.