MIN BEKJENNELSE

Forord:

Norges favorittblogger, Fotballfruen, er i hardt vær etter å ha innrømmet at hun har redigert flere av bildene sine. Det er snakk om større pupper, trangere midje, og andre enkle grep for å opprettholde den ekstremt polpulære og inntektsbringende internettkarakteren hun har skapt. Kvinner over hele landet raser nå mot fotballfruen – som med sin illusjon av perfekto også har skapt et nemesis for en stygg kvinnes skakkkjørte selvbilde. Nå har kvinnehaterne (kvinner) ny ammunisjon å angripe bloggeren med, i stedet for å fokusere på det virkelige problemet; mangel på selvinnsikt. Fotballfrue skal og må tas! Retusjering av bilder på en blogg er bare IKKE greit! IKKE GREIT!!!

Folkens…

Jeg har en hemmelighet å komme med… Det er en vond og sår ting å komme med nå – og det er flaut å ha holdt det hemmelig så lenge. Jeg har ikke vært ærlig med dere, og jeg har ikke vært ærlig mot meg selv. Jeg skammer meg – men vil legge kortene på bordet nå. Dette må komme frem, og jeg er forberedt på kritikken. 

Jeg har retusjert mange av bildene mine jeg også. 

Det begynte jo bare med litt endring av kontrast og farger, men etterhvert lærte jeg meg flere triks. For eksempel dette bildet. 

Ser du nøye etter, så legger du merke til at jeg har gjort skjegget fyldigere, og fikset en del på det hvite i øyet. Dette er enkle grep – men det er med på å gi et feil bilde av hvordan jeg, som et forbilde, velger å fremstille meg selv. I virkeligheten har jeg egentlig ganske dårlig skjeggvekst, og øynene mine er ofte rødere enn hvite.

På dette bildet har jeg gjort tennene mine helt hvite – i tillegg har jeg gitt meg og dama mi identiske kjærestetatoveringer for å illustrere at vi elsker hverandre selv om vi fortsatt har litt edge i forholdet. 

 I virkeligheten har jeg ikke så hvite tenner, og forholdet mellom meg og pornolegenden Tera Patrick er ikke så veldig edgy. Vi liker å slappe av på kveldene med tacos og en hyggelig film på TV. Olsenbanden, for eksempel. Gud, som vi elsker Olsenbanden. Jeg innrømmer dette nå. Jeg har holdt på løynen for lenge..

På dette bildet har jeg rett og slett gjort bulen på skrittet mye større enn det den egentlig er for å gi inntrykk av at jeg er svært velutstyrt. Det er jeg ikke.

Mens på dette bildet har jeg fått det til å se ut som jeg holder en drill for å fremstå som handy. I virkeligheten vet jeg ikke hvordan man bruker en skrutrekker engang.

På dette bildet er ingenting fikset – jeg bare synes det er et utrolig godt bilde av Sam og meg! 😀

For å vise det ultimate eksempelet på hvordan jeg har holdt publikum for narr i alle disse årene: Dette bildet ble tatt på kebaben for noen uker siden. 

Jeg syntes utgangspunktet for bildet var bra, men trengte å fikse det litt. “Bare litt” – som jeg pleier å si – men det er vanskelig å stoppe når man først er igang. Og resultatet ble jo bra. Det ble jævlig bra. 

RESULTAT:

Legg merke til hvordan jeg har redigert håret mitt til å se perfekt stylet ut – selv om jeg egentlig hadde på meg lue. Skjegget er trimmet, blikket er skarpere – og hele bakgrunnen er byttet ut med et mye tøffere location. Jeg eier ikke skam…

Kjære leserne mine, jeg har holdt dere for narr – og ikke minst: Jeg har holdt meg selv for narr. Jeg har skapt et selvbilde gjennom photoshop – og gitt dere, favorittene mine, et helt feil inntrykk av hvem jeg er. Men jeg angrer nå. Jeg angrer, og håper at dere vil tilgi meg. Jeg er jo tross alt bare en liten mann fra bygda – og sliter med de samme tingene som alle andre; manko på yacht-båtplasser i Oslofjorden, ikke store nok vekter på treningstudio, og at dama er FOR kåt, for eksempel.

“Skal andre godta meg, så må jeg først lære å godta meg selv.” 

Takk for meg. 

Visdomsord fra Ludvig Nessa

Kjenner du til Ludvig Nessa? Ikke? Da er du antageligvis under 40 år gammel, og mindre opptatt av norsk aborthistorie.

Ludvig er en trivelig mann på 65 år (han har faktisk bursdag i dag!). Han tidligere prest i den norske kirke, men sluttet fikk sparken i 1991 fordi han arrangerte flere svært kontroversielle demonstrasjoer og aksjoner mot kvinners rett til selvbestemt abort.

Etter at Ludvig fikk sparken sluttet i den norske kirke, så startet han sitt eget uavhengige “prosti” sammen med blant annet Børre Knudsen – en annen morsom prest som dessverre døde for en liten stund siden. (Nå er han sikkert i himmelen og har det helt awesome.) Med sitt nye independent kristensamfunn kunne endelig Børre og co formidle det de mente at er den riktige tolkningen av den par-tusen år gamle boka store deler av verden følger livene sine etter. Ikke den største forskjellen fra statskirka sin tolkning, bare hakket tydeligere på hva dem synes om homser, babydrap, skilsmisser og andre former for synd som vi såklart ikke kan han noe av i et sivilisert samfunn.

(Dessverre var det mange som ikke skjønte at Børre og vennene hans var seriøse. Alle trodde at de drev med satire, og egentlig var en del av komikertrioen “KLM”.) 

I løpet av 2000-tallet er han også blitt kjent som en motstandsmann i kampen mot snikislamiseringen av Norge. Jeg har alltid tenkt på Ludvig Nessa som en samfunnsengasjert skrue, men da jeg fant Facebook-kontoen og Twitter-kontoen hans gikk det opp for meg (hehe) at at han er mye mer enn det.

Ludvig Nessa er en poet. Et lyrisk geni.


(Hehe, Ludvig din rakker!)

Sterke meninger og solide slag mot samfunnets barneslakt, sodomi og innføring av terrorreligionen islam – flettet sammen av overveldende språkbruk og sterke faktabaserte referanser. Som for eksempel denne klasse-tweeten fra 2012:

Det er liksom så direkte. Så sant. Så ekte. Samfunnet gjennomgår jo virkelig en avkristning! Skal vi virkelig tillate det? Skal vi virkelig tillate at for eksempel homofile mennesker (HOMSER!!!) finner hverandre, elsker hverandre og lever sammen? Det er jo HELT SJUKT!!!???

Akkurat, ja… Hmmm
Jeg synes Ludvig sine synspunkter i abortsaken har blitt sensurert av media de senere årene. Han burde fortsatt slik han og Børre Knudsen gjorde på 80/90-tallet. Sjikanering av kvinner utenfor abortklinikkene, falske babyfostre og griseblod.

Her er et godt eksempel på en Ludvig Nessa-tweet. Den er fylt med både islamfobi, humor (det med å falle i lommen, hehe) og spennende utrykk. Kanskje “Kyrie Eleison” blir det nye “schpaa kæbe”?

Dette er kanskje min favoritt-tweet. Det følger med et tøft illustrasjonsbilde i tillegg. Veldig bra, Ludvig!

Jeg kjører på med noen tweets til!

Og så klart klassikeren:

Sterke meninger! Noen vil kanskje se på dette som sårende mobbing og sjikane, men husk at dette er guds ord! Det står i en bok. En bestselger gjennom over tusen år! Homser, muslimer og babymordere skal brenne i helvete!!!!!!!!!

Fyrer løs med enda et par gullkorn fra Twitter-kongen sjæl:

Ikke ha sex. IKKE HA SEX FOR SVARTE FARAO!

Og bare så det er nevnt – så ingen skal tro at Ludvig Nessa er en rasistisk homo- og kvinnehater med narsissttendenser:

Det var godt å få det bekreftet – tilliten til Ludvig Nessas ord står fortsatt sterkt.

Noen homser som kjenner seg igjen i denne, eller? ;););)

Noen barnemordere som kjenner seg igjen i disse, eller? ;););)

Noen muslimer som kjenner seg igjen i dette, eller? ;););)

Til slutt vil jeg gjerne få sitere Ludvig Nessa sin tweet fra desember 2012 der han rett og slett tungeskriver.

Jeg har aldri sett tilfeller av tungeskriving før. Jeg har ingen anelse om hva Ludvig prøver å formidle med dette. Men det er vakkert. Det er jæskla vakkert.

Til slutt vil jeg ønske Ludvig Nessa til lykke med 65 års dagen!

Måtte fremtiden by på enda mer hetsing, sjikane, rasisme, mobbing i guds navn.

JUL PÅ DANVIK

I går var jeg på Danvik Folkehøgskole i Drammen for å være med på den årlige julesendingen TV-linja der lager. Resultatet ble et snålt intervju om amfetaminsalg og fylla, og ender med en konkurranse der praten går løst om humorverdien i døde babyer. Hvem skulle tro at Danvik var en kristen folkehøgskoleskole…

BONUZ: Studentfilm om undertegnede laget av elever fra Sentrum Videregående i Kongsvinger.

På samme måte som jeg sier “ja” til Danvik når de spør meg om å komme på besøk, så sier jeg faktisk “ja” til ganske mange studenter som spør meg om å være med på prosjekter. Jeg har alltid prøvd å stille opp så lenge jeg har mulighet. Det handler i størst grad om at jeg ønsker å hjelpe kreative spirer som nettopp har begynt å tråkke stien sin. I Norge har vi kultur for å dra andre ned for å selv komme opp og frem. Jeg vil gjerne være motvekt.

BADEKAR

Renslighet er viktig. Beregninger jeg har gjort etter samtaler med tilfeldig oppringte mennesker i perioden januar 2009 – oktober 2014 avslører at minst 30% av oss vasker seg hver eneste dag. Kun 5% ser det som mindre viktig. 65% ville ikke svare, og 25% av disse truet med anmeldelse for sjikane. Jeg ble dømt utilregnelig og slapp fengsel. Chill!

Jeg liker konseptet renslighet. Man unngår å lukte vondt under armene, håret blir mindre fettete, og man minsker sjansen for større mengder smegma under forhuden. En venn av meg prøvde faktisk å smøre smegma på brødskiven en gang, i mangel på smør. Han bor i dag permanent på Dikemark sykehus. Trivelig fyr, men han har en tendens til å klikke. Eksempelvis prøvde han å knivdrepe meg da han tapte i Junior Geni på firmahytta til mannen til halvsøsteren til stemoren min; Stein. Altså, stemoren min heter ikke Stein. Mannen til halvsøsteren, hennes heter det. Fint navn egentlig; Stein. Farfaren min het Sten. Det er liksom en mer sossete måte å si Stein på. Stein er mer østkantmåte å si Sten på. Men begge er fine altså. Folk heter ikke sånne navn lenger. Alle heter bare Cornelius og Esmeralda og sånn. Herregud så slitsom verden kommer til å bli om ti-tjue år, når alle skal hete dét.

Renslighet!

Dusjing er den desidert vanligste måten å vaske seg på i den vestlige verden. Jeg har selv en dusj, og bruker den så ofte som mulig; 2-4 ganger i uka. Jeg har tidligere laget en instruksjonsvideo om hvordan jeg pleier å benytte meg av dette flotte apparatet, i tilfelle noen skulle være usikre på hvordan man bruker den. Jeg understreker at dette ikke er en fasit på hvordan man dusjer – dette er hvordan jeg gjør det – men “feel free” til å bli inspirert, assa!

Det som er så fantastisk smart med min dusj er at det faktisk er et kombiverktøy med flere muligheter for selvvask enn et standard dusjkabinett. Under dusjhodet er det nemlig en vannkran med de samme mulighetene for å stille inn temperatur og stråle, og nedenfor kranen er det en stor balje – et badekar – som kan fylles opp med vann for ultimat nytelse. Jeg elsker jo å bade – det fant jeg ut i sommer – og det som er perfekt med et kombi-dusj/badekar er at man kan fortsette med den deilige badingen, også når det er blitt kaldt utendørs. Følelsen av varmt vann som velter seg rundt kroppen og vakuumtester alle kroppens hulrom. En slik luksus er det få som har råd til. Om jeg skulle solgt badekaret, skulle jeg hatt minst 200000,- for det! (Serr. Jeg selger det for 200000,-)

Bud kan sendes til meg på Facebook-siden min. Badekar selges: 200000,-

Når jeg skal bade pleier jeg alltid å tappe vann i badekaret først. Det tar 5-10 minutter, og den tiden kam man bruke til å for eksempel tegne en tegning. 

OI OI! Typisk meg å alltid ha for varmt vann! 

Men det er faktisk et tips å tappe vannet for varmt – heller det enn for kaldt vann – så kan man heller vente noen minutter med å sette seg oppi. Selv om jeg vet at det varme vannet blir kaldere etter bare fem-ti minutter, så er jeg en ganske rastløs sjel, og tvinger kroppen ned i vannet likevel! Jeg har alltid vært litt crazy. 

Det er ikke så mye plass til å svømme rundt i badekaret. Akkurat det er litt kjedelig – men dersom noen kjøper badekaret mitt, så skal jeg bruke de 200000,- til å mure igjen baderomsdøren en meter opp, fylle hele baderommet med vann og sette gulvvarmen på for fullt for å holde vannet varmt. Har jeg mer penger igjen skal jeg kjøpe noen søte fisker som jeg kan bade med også.

Jeg går veldig mye, rundt om kring, uten mål eller mening, fordi jeg ikke har så mye å drive med ellers. Det sliter på psyken føttene, og derfor prøver jeg å skrubbe de litt når jeg først har satt av tid til å bade. Jeg kan jo skrubbe når jeg dusjer også, men da må man plutselig stå på ett ben i badekaret og det er IKKE til å anbefale! Et stygt fall i badekaret kan få fatale konsekvenser for hjernen din! Jeg har falt i badekaret 73 ganger.

Det er viktig å slappe av når man får muligheten. Det er kanskje den største forskjellen på dusjing og bading. I dusjen må man stå (slitsomt), mens i badekaret kan man ligge (chill). 

Etter å ha smurt sjampo inn i sveisen lar jeg dusjstrålen renne ned på meg, som en bortgjemt foss, midt inne i den dypeste regnskogen. Jeg lukker øynene, og tenker at jeg er Thor Heyerdahl idet han får se puppene til Agnes Kittelsen i Kon-Tiki. Jeg liker Agnes Kittelsen. Jeg tror hun er veldig snill. Det ser ut som hun har fine pupper. Thor Heyerdahl var en heldig mann.

Etter å ha badet i ti-femten minutter finnes det flere grunner til å gi seg. Man kan få skrumpete hud (som ikke nødvendigvis er negativt med tanke på at skrumpete hud er veldig morsomt!!!), og vannet begynner å bli kjølig. Jeg liker å plaske og danse litt for å feire den vellykkede badingen. Hurra, hurra. Plask, plask.

Noen andre som får til dette eller? #yoga

Au, au! xD

Nok bading for i dag!

Jeg trekker ut proppen. Lar vannet renne ut. Jeg holder meg inne på badet mens vannet renner ut, for å passe på at det ikke oversvømmer sluket. Det kan i verste fall ende opp med lekkasje ut i stuen, og det har jeg ikke råd til. Dessuten er det greit å se hvor vannet legger seg, så man ikke sklir og slår seg når man skal forlate badekaret.

Til slutt er det viktig å dusje kroppen for å få bort såperester og sånt som potensielt kan gi tørr hud og kløe om det ikke blir vasket bort. Deretter vil jeg påstå at man er ren og klar hva dagen enn måtte bringe! (Bortsett fra for eksempel lukte vondest-konkurranse.)

PS: Jeg tar ikke ansvar hvis noen gjør som meg, men ikke blir rene. Dette er ikke en fasit, det er kun en tutorial på hvordan JEG liker å gjøre det, så spar meg for søksmål dersom for eksempel huden din blir tørr og kløete etter å ha fulgt mine instruksjoner! PS: Jeg selger badekaret mitt for 200000,-. Bud kan legges inn på facebook.com/halvorharsem. Det er egentlig litt fint hvis det blir solgt, for jeg er blakk. Jeg har ingen penger lenger. Jeg spiste sølvkre som jeg fant på badet til frokost i dag.

BLOG AKWARD

Den årlige bloggefesten til “Vixen” arrangeres igjen til nyåret, fordi den er årlig, og nok en gang har de nominert meg til noen tøysete kategorier sammen med tøysete folk.

La meg oppsummere raskt: Vixen er et blad ingen har hørt om, men som skaffer seg nok publisitet til å overleve, én gang i året, ved å få bloggere til å spamme ned leserne sine med Vixen-linker for å få nok stemmer til å vinne totalt uviktige priser i “blog award” – eller “blog akward” som jeg kaller det. Jeg har skrevet om dette flere ganger før, årlig faktisk, for jeg har alltid mye på hjertet når det kommer til denne tøysefesten hvor det bare kommer fjollete folk i rare klær. Ambivalent på mange måter, for man vil jo selvsagt vinne heder og ære for det man driver med, samtidig som hele greia er gjennomsiktig som klart vann. 

Første gang jeg var på blog award: http://konghalvor.blogg.no/1297444457_vixen__is_she_woman_o.html

Første gang jeg ble nominert til blog award: http://konghalvor.blogg.no/1323303406_rets_rosablogger.html

Gjennomgangen min av årets blog award-vinnere i 2012: http://konghalvor.blogg.no/1361234435_gjennomgang_av_rets_v.html

Og nå er jeg altså nominert igjen, som både gutteblogger og kjendis, selv om jeg hverken er kjendis, blogger eller gutt. Jeg er en liten mann med hemmeside – som heller henger hjemme alene enn å dra ut med venner. Dette skulle man tro at komiteen i Vixen burde ha fått med seg til nå, men jeg tror de gambler på at jeg skal bidra med stemmespamming og nominerer meg til rare priser likevel. Jeg lar det være opp til deg og dere hvorvidt dere ønsker å å sponse Vixen med klikk for å stemme på meg i denne fjerne bloggekonkurransen. Jeg setter pris på om dere vil, altså, men jeg vil bare ha forsvart meg på forhånd om at jeg er klar over hva en sånn konkurranse egentlig handler om. Jeg tror faktisk frimurerlosjen er blandet inn. Illuminati!!!


Hehe, når jeg ser på de to stemmeknappene ovenfor, så tenker jeg umiddelbart på et par blinkende pupper 😀 Hehe, pupper, hehe..

Her er et bilde av Magnus og meg fra blog akward – par år tilbake. Vi hadde døds-helt okay – heldigvis serveres det mye alkokool der.

Alkokool, hehe, nå tar jeg av her.

I fjor var jeg til og med konferansier på blog akward! Jeg husker ingenting fra den kvelden.


Hehe, jeg ser ut som superkidzen i profil, hehe. (Alt er morsomt nå.)

VGTV fulgte meg med til blog akwards også – det man ser der er seriøst det eneste jeg husker fra den kvelden. Jeg har dårlige drikkevaner 🙁

Apropos drikking! Det er fredag kveld. Jeg må drikke vekk følelsen av å ikke ha noen planer, mens naboen har fest i leiligheten ved siden av. Jeg er stusselig.

TIL SALGS! (DEL 2)

Jeg fikk mye respons på forrige selge klær-innlegg, noe som også bidro til at jeg fikk solgt unna alt sammen. To pappesker fulle av stæsj som jeg i prinsippet ville kjøpt på nytt dersom jeg hadde kommet over det. Jeg er en slave for kule klær, men når realiteten er at jeg knapt har plass nok til sokkene mine i klesskapet, så har jeg en del å lære. Det hjelper ikke at pengene jeg fikk for klærne sist, gikk rett ut igjen – på Ebay. Hva er galt med meg 🙁 Hvorfor er jeg et så dårlig menneske 🙁

Anygays, så har jeg en nye bunke med brukt og ubrukt som jeg har bestemt meg for at også må ut. Jeg har ikke plass, jeg får aldri anledning til å bruke det, og jeg er stadig blakk som ei fjortis fra Heggedal. Please, kjære venner, kjøp tingene mine. Før jeg ombestemmer meg!!! 

Sjekk link til annonsen min HER – og send meg en mail om det skulle være noen spørsmål! Der finner du blant annet fete, knehøye strømper.
 

Denne helt insane fete longsleeve-trøya som jeg vant på en Ebay-auksjon, men som viste seg å være akkurat to centimeter for kort for meg.

Fred Perry-stæsj.

Mesh-skjorte fra Rascals´.

Kewle og trendy hatter som gjør at du blir kewl og trendy!

Ubrukt vinterjakke fra Henry Lloyd. Den er helt sykt badass, men jeg har rett og slett ikke plass til den noe sted.

Polo-skjorter.

Og en del Adidas-stæsj. Å skulle selge fra meg produkter som dette gjør vondt i sjela mi, men jeg blir beroliget dersom jeg vet at det kommer til et nytt trygt hjem hvor det blir tatt godt vare på av mennesker som faktisk vil vie mer tid til klærne sine enn hva jeg gjør..

Med andre ord, så er det nok av kule ting å sjekke ut – HER – nå! 🙂 Gjør det!? GJØR DET!

BLOGGLISTEN #2 – Eirín Kristiansen

Okay, jeg har fått inn mange gode tips til toppbloggere som trenger en nærmere gjennomgang. Innholdet i disse bloggene er jo velkjent svært interessant og lærerik lesning, men til tross for høye lesertall, så tror jeg ikke skribentene når ut til en brøkdel av den potensielle målgruppen. Denne enorme lærdommen om sminketips og frappé er noe kvinner og menn i alle aldre kan ha god nytte av å lese mer om. Ja, det burde faktisk bli innført som pensum i barneskolene. 

Sist ut i analysefabrikken var bloggeren L0VE, søt jente med sans for shopping, reising og sminke. Nå er det derimot dagboka til TV2-bloggerne´s flink pike-kvote Eirín Kristiansen som skal brekkes ned. La oss alle si hei til Eirín:

HEI EIRÍN!

Alle Eirín-bildene er pent lånt fra Eirín sin blogg!

Eirín kommer fra Bergen – regnbyen med de syv fjellene, buekorpset, og ikke minst de syv store kjendisene Store P, Davy Wathne, Stian Blipp, Edvard Grieg, Nordahl Grieg, Max Manus og selvsagt Erna Solberg, landets ENESTE statsminister! Det er ganske tøft.

Jeg har vært i Bergen seks ganger. Den første gangen må ha vært i 2000 – da tok vi (Fattern, Mommo og Bestepappa) ferge fra Stavanger. Det tok omtrent fire timer, og jeg kan ikke huske annet om denne turen enn at den var svært hyggelig. Vi spiste vaffel og drakk varm kakao. Den andre gangen, 2005, var vi der på sommerferie. Denne gangen var det meg, Fattern, stemoren min, babylillebroren min og eksen min som var på tur. Det var en hyggelig tur, og vi kjørte bil til – mens jeg tok tog tilbake. Utsikten er ganske lik fra både bil og tog, og byr på en fantastisk tur over Hardangervidda, med både høye fjell og fjorder. Haha, jeg husker faktisk at jeg satt på toget, og kunne vinke til Fattern som kjørte bil ved siden av. Veldig morsomt – men sikkert morsommere om dere hadde vært der selv. Tredje gangen bodde jeg hos Vågard fra A-Laget i noen dager, mens jeg var i Bergen for å delta i en debatt om gatekunst. Fjerde gangen tok jeg toget tur/retur med Pål for å se Black Sabbath. Femte gangen var jeg innom Bergen for å være med på “Kvitter“, og den sjette gangen var jeg i Bergen for å være konferansier i en bandkonkurranse. Så da vet dere det. 

Eirín er veldig glad i trening, og trening kan man gjøre utendørs ved å for eksempel gå tur. Jeg har trena en del sjæl opp gjennom, men har liksom aldri kommet i en god nok rytme. Etter et halvor halvår (hehe, see what i did there, hehe) går jeg lei, og gir opp. Dårlige matvaner og lite fokus spiller også en stor rolle, så klart. Jeg har ikke gitt opp håpet om å komme i bedre shape ennå, altså, men jeg har lært meg å ikke stresse det. For meg er det liksom ikke så viktig egentlig. Får man en god rutine på livet og hverdagen, så er det lettere å ha et fokus mot kosthold og trening. Eirín må ha en utrolig god rutine i livet. Og hverdagen. LIvet hennes virker perfekt. Hun hadde gjort god business om hun hadde begynt å produsere motiverende tekstplakater, jeg bare veit det!!!

En ting som er veldig spennende med Eirín er at den siste i’en i navnet hennes har en prikk som er helt annerledes enn andre Eirin’er. Det er DETTE som gjør at Eirín er unik. Dette, og alle de fine innleggene hun skriver på bloggen sin om ting hun gjør i hverdagen. Hun har for eksempel vært på ferie i verdensmetropolen og millionbyen New York! Det er jo utrolig spennende! Her er seks bilder Eirín tok i New York som beskriver turen. Hun har btw blitt helt obsessed i å gå i svart, craaazy, men aldri uten et hint av gull her og der, da ;));)) Det er detaljene som teller, og det vet Eirín. 


Legg merke til hvordan hun står på usynlig asfalt på det siste bildet. Det er svart, et hint av gull, og definitivt et typisk Eirín-stikk. Typisk henne å finne på noe sånt – RARINGEN! hihi, fnis!

Til dere som lurer på hva slags klær Eirín har på seg, så står det selvsagt beskrevet på bloggen til Eirín. Det er det som er så fint med Eirín. Hun er ikke gjerrig på de gode tipsene. Det er faktisk smekkfullt av gode tips på bloggen til Eirín – fullt av tips til hvor du kan kjøpe ting. Hva skulle man gjort uten? Skolepensum ASAP!

Pussig dette med skole, egentlig. Trenger man det egentlig? Jeg droppet ut av skolen i åttende klasse, og likevel har jeg utviklet meg til å bli svært oppegående, intellektuell, smart, forståelsesfull, intelligent, klok, vis, oppvakt, og samtlige andre synonymer. Hva er synonymet på synonym? Finnes det? Metasynonym. Finnes det et synonym på meta? Metameta? Dersom disse tingene finnes, så er jeg helt sikker på at Eirín vet det, for hun er veldig flink! Flink pike! Hun er en fokusert jente som har lagt fra seg festing og dårlige venner til fordel for å være flink. I en verden der alle prøver hardt å være spesiell, så prøver Eirín å være helt vanlig. Hun kommer til å gjøre det kjempestort innen noe veldig stræit. Norges beste revisor, eller noe sånt. Og hun fortjener det. 

Etter å ha lest meg godt inn i livet til Eirín Kristiansen har jeg kommet frem til at innlegget “straight hair essentials” må være min personlige favoritt. I innlegget forteller Eirín om sitt samarbeid med “makestyle” som lager hårbørster. Her grer Eirín håret sitt med en hårbørste. Eirín synes det er veldig gøy.

Jeg har selv hatt langt hår sjæl, og kjente meg mye igjen i dette hårbørstesponsede innlegget om å gre og børste hår. Eirín er heldig som har et hårbørstesamarbeid. Jeg kjøpte min hårbørste på ICA i 2008. Her er den. 

Eilín er dessuten veldig morsom. Til de utrolig fine bildene som blir lagt ut kommer det ofte også små tekster der hun byr på seg selv. Som denne, fra innlegget “My Daily Fashion Fix” som handler om hvor enkelt det er å shoppe fra nettbutikken Sobazar. Der skriver hun følgende:

«Enda en ting jeg liker veldig godt med appen, er at jeg slipper å lete side ut og side inn på ulike nettbutikker for å finne noe jeg liker.» «Om jeg finner et plagg eller et produkt jeg liker, er det bare til å klikke det rett hjem – lett som bare det! Nesten litt farlig enkelt, spør du meg.. Haha!»

Hahahahaha 😀 Eilín, du er kul!

Og når du minst venter et reklameinnlegg om bind og tamponger…

… så kommer det seffern et innlegg om bind og tamponger! Oh yeah, baby!

Og ikke nok med det, men ved å delta i konkurransen “#libresse_bestemor” kan du nemlig vinne en middag – MED BESTEMOREN DIN!!! WOW!!! Her har virkelig pr-systemet til Libresse gått inn i seg selv og oppfunnet årets reklamestunt. At ikke kampanje.com har skrevet om dette enda tyder ikke på noe annet enn inkompetanse fra deres side, og jeg vil herved avslutte abonnementet. Her er for øvrig mitt bidrag til konkurransen: (Legger ved alle bildene jeg klarte å finne på hjemmesiden, i håp om at det skal øke vinnersjansen!)

#libresse_bestemor

#libresse_bestemor

#libresse_bestemor

#libresse_bestemor

#libresse_bestemor

#libresse_bestemor

#libresse_bestemor

#libresse_bestemor

#libresse_bestemor

#libresse_bestemor

#libresse_bestemor

Takk denne geniale muligheten, Eilín, til å spise middag med bestemoren min 😀 Som takk vil jeg be mine egne lesere om å huske å stemme på deg i Vixen Blog Award-konkurransen, som er en konkurranse der toppbloggers fra hele landet konkurrerer om hvem som er flinkest til å ta bilder av seg selv i nye klær, anbefale leserne å kjøpe klærne, sminke seg, fikse håret, bruke best sjampoprodukter og lage de diggeste smoothiesene – og her er du rett og slett overlegen! Lykke til. Jeg håper du vinner et bloggekamera fra Canon. Det har du fortjent.

Om jeg skal kaste en terning på bloggen til Eilín Kristiansen, så må det bli seks. Utvilsomt. Hun har alt en toppblogg burde inneholde – både humor, gode reiseresonnomenter og fete konkurranser bidrar til å levere et svært positivt inntrykk av forfatteren som en ekstremt kul vanligperson med gode utsikter for å bli en fabelaktig revisor. Kanskje en av de beste.

wG05vVCDl9

Jeg digger deg, Eilín! Min drøm er å få bli bestevennen din. Klem, Halvor <3

Tips til bloggere det er verdt å ta en nærmere titt på kan videreformidles i kommentarfeltet. Gjerne noen som er skikkelig gode til å skrive om sminke, smoothies og reklamere for kule klær mens de tar bilder av seg selv og Starbucks-kaffe. EEELSK BLOGGEEEEEEN<3<3<33< VI BLOGEEEEESSS<3<3<33

BLOGGLISTEN

Blogglisten!

Populærkultur-Norges kanskje tyngste krigsskip. Et netthierarkiet som i en årrekke har bestemt hvilke mobildeksler som er inn, hvordan sminke som er best, og hvilke fastfood-kjeder som serverer mest mat. Og disse spørsmålene er viktige! Det er faktisk det eneste viktige for dagens unge, som en dag skal lede landet, for alternativet er vondere enn byllepest;

de må kanskje begynne å interessere seg for ting.

Og slik kan vi ikke ha det, så klart. I verdens beste og rikeste land kan vi ikke ha det slik. Hva hadde fattige barn i Afrika sagt om de fikk med seg at vi var nødt til å interessere oss for ting? “Velstands-Norge, my ass!”, hadde de sagt. Topplisten i Norge er nemlig det tydeligste tegnet vi har her i landet, på at velstanden holder seg i beste velgående!

Her har vi det faktisk så godt at de rosa småjentenes hotteste tips og triks ( som tilfeldigvis samtlige er promotert for penger) er viktigere enn kreftmedisin. Jeg tror bloggerne er grunnen til at vi ikke har blitt invadert av russere, amerikanere eller alians for mange år siden. Putin tenker nok at vi har et ess i ermet, når vi tilsynelatende ikke bryr oss om de jevnlige provokasjonene. En av verdens mektigste menn ypper med oss, og vi leser blogg. Vi gløtter ikke opp fra iPaden en gang. Vi bryr oss ikke. Det norske folk viser en så iskald og careless motstand – jeg er sikker på at russerne skjelver i buksene. Psykopatnasjonen Norge som ikke er redd for noe! Det er det de tenker. Men sannheten er at vi ikke for det med oss.

Verden kollapser og Norge lurer på hvor nettet ble av.

I en tid der det verdensbildet er i akutt forandring – hva gjelder både infrastruktur, miljø og verdenspolitikk. Hvem kan man stole på? Er egentlig den kalde krigen over, eller er den så vidt begynt?  Religiøse idioter slakter ned hverandre, men det er jo ikke noe nytt. Store deler av verden er uten mat og vann. Heldigvis slipper vi å ta stilling til dette i Norge når vi til enhver tid kan vite hva slags sjampo landets mest populære småjenter bruker for å vaske håret.

Så til saken:

Høsten 2013 skrev jeg en vurdering/anmeldelse av en toppbloggerjente, Erica, som første del av det som var planlagt en serie med rosabloggvurderinger. Den ble ganske bra, synes jeg, men i redsel for å pådra meg kreft i hjernen, så turte jeg ikke å vurdere nye rosablogger, da dette krever at man faktisk er nødt til å lese mye av innholdet.

Nå, over et år senere, har jeg ved hjelp av psykolog tre ganger i uken klart å bygge meg sakte opp igjen. Jeg er fortsatt sjelven, men har bestemt meg for å fortsette med anmeldelsene. Det er så mange rosabloggere der ute, som trenger å bli analysert og boostet skikkelig på bakgrunn av sine kall til å lære norske folk mer om brunkrem og restylan.

De fortjener dette. De fortjener oppmerksomheten.

I kommentarfeltet kan publikum komme med sitt ønske om hvilke topplistebloggere jeg burde ta en nærmere titt på. Jeg vil komme i gang med førstemann ut, snarest.

For oss. For Norge.