Mitt første møte med deltagerne!

Før deltagerne flyttet inn på Paradise bodde de sammen i tre grupper på forskjellige hoteller langs kysten. Her er mitt første møte med jentene!

Denne filmen var det aller første jeg lagde for web i Mexico – så jeg var faktisk litt nervøs og usikker på hvordan det skulle bli å møte dem. Det er jo nytt for meg å skulle filme med masse ukjente folk – når jeg er vant til å lage filmer alene, hjemme, med katten min… 

Her er den første guttegjengen!

Med tanke på at samtlige av dem ser ut til å bruke mer tid på gymmen enn i sofaen sånn som meg, så var det en overraskende lett gjeng å komme inn på. Det spørs vel bare om de tenkte det samme om meg, med enkelte av mine spørsmål..

Den siste guttegjengen! Hvis den første gjengen var seg selv like, så kan man si at disse gutta var av den mer fargerike sorten.

En fin gjeng – og uten å være urettferdig, så er det lett å favorisere når man skjønner at én av dem er fra Asker!

Husk å trykke like hvis du liker postene mine! Og legg igjen en kommentar hvis det er noe du savner, ønsker, hater eller elsker.

WEB-HOST PÅ PARADISE HOTEL

Jeg er web-reporter på Paradise Hotel i år! Jeg fikk jobben i november, og nølte ikke med å takke ja til to måneders opphold i Mexico! Mer om selve oppholdet kan du lese her – men nå vil jeg vise frem litt av det vi har laget!

Jeg har drevet aktivt med sosiale medier og web i snart 10 år (!!!) og da jeg fikk muligheten til å være web-reporter ville jeg gjøre så mye ut av denne rollen som mulig. Og selv om det er deltagerne som skal være i fokus, så er det jo tross alt mitt show! Jeg er på en måte Triana Iglesias, bare på internett, sant? Og derfor claimet jeg mitt helt egen Paradise-portrett! 

Hva synes du om portrettet? Tror du jeg vinner, selv om jeg ikke egentlig er med? Alt kan jo skje på Paradise Hotel!

Før gjestene flyttet inn på hotellet tok også Triana og jeg en skikkelig runde inne på hotellet for å se om vi kunne finne noen blindsoner; steder kameraene ikke klarer å filme! Det var ikke så lett…

BONUS: Se Paradise Hotel i 360 grader. Du kan flytte deg rundt i bildet med musepekeren! (Ganske rått.)

Det blir litt om Mexico og Paradise Hotel fremover – det er jo det eneste jeg har drevet med de siste månedene… Jeg vil linke dere updates fra det jeg har laget for Viafree.no – dele bilder fra opptak, historier og annet juice.

VLOG: CRINGY MUSIKKVIDEO

For et par dager siden postet jeg “Uten deg”; en kjempetrist video om savn og håpløs kjærlighet. Her er bakom-filmen fra da vi filmet den. Advarer om løssluppen prat i bilen underveis – men vennene mine og jeg er dessverre ganske dårlige mennesker når vi henger sammen.

HERZOG & KAHLO

Da jeg var i Mexico fikk jeg muligheten til å gjøre det jeg liker best; male en svær vegg med graffiti. Her er en video av hele denne prosessen som tok omtrent én uke å fullføre. Portrettet er et bilde av den ikoniske kunstneren Frida Kahlo.

Husk å trykke like hvis du likte veggen!