Reklamepause: Gi oss bedre BSU nå!

Dette innlegget ble skrevet før jeg dro til Roskilde. Se på det som en reklamepause til deres fordel. Les, utfør og bla videre. PS: Dette innlegget er for din egen del ganske viktig.

Noen dager før jeg dro til Roskilde skjedde det noe som skjer meg alt for sjeldent. Jeg fikk en mail fra et reklamefirma som ville gi meg ekte penger for å hjelpe dem med en kampanje DnB NOR kjører for å gjøre BSU-tilbudet enda bedre. Om du ikke vet hva BSU (BoligSparing for Ungdom) er, så bør du ta deg selv litt i nakkeskinnet. Det er en veldig viktig sparemåte for alle over 13 år – hvor målet er å kunne spare opp til å kjøpe bolig. Unik rente. Selv har jeg brukt BSU i mange år i håp om å kunne kjøpe en leilighet til en dag.

Vel, du kan kanskje ikke spare opp til hele boligen, men formueverdien din har en del å si på hvor mye du kan få i lån av banken. I dag kan man ikke spare mer enn 150 000 på BSU, noe veldig mange (inkludert megselv) synes er alt for lite. Jeg vet ikke hvor langt tilbake i tid man må dra for å finne huspriser på 150 , men jeg er ganske sikkert på at det levde dinosaurus her. DnB jobber i hvert fall med å doble maksbeløpet til 300 000. Det er en viktig sak man kun kan vinne på.

Jeg dro ned til DnB for å bli med på et møte. Det kom flere bloggere dit også, men jeg var den eneste med hjemmeside.

Om jeg skal være helt ærlig, så dro jeg egentlig kun fordi jeg er forelsket i Annette Haga, men det er det ingen som vet. Bortsett fra dere. Og bestemoren min.

I møtet pratet vi om hvordan vi skal få flest mulig av våre lesere til å signere DnB sin sak, ved å like DENNE facebooksiden. Jeg mener det må være som å skyte seg selv i foten å ikke støtte denne saken, men DnB ville absolutt kaste masse penger etter dere for å være sikre på at dere ikke sluntrer unna. Derfor lyder dagens konkurranse slik som dette:

Hvor mange prosent har boligprisene økt med de to siste årene?

Tips: Du må selvsagt inn på DENNE siden, trykke liker, så lover jeg at du finner svaret ganske raskt. 

Når du er ferdig, så skriver du svaret i MITT kommentarfelt. Ikke på facebook. Om kort tid vil en vinner blant kommentarer kåres. Premie: 5000 kroner inn på BSU. Med andre ord; gratis penger. Har du ikke BSU fra før, så fikser DnB det for deg uten noen problemer. Det VIL bli trøstepremier også.

Konklusjon for dere som ikke gidder å lese hele innlegget:

  • Trykk liker HER.
  • Finn svaret på spørsmålet mitt med tykke bokstaver rett ovenfor.
  • Skriv svaret i mitt kommentarfelt.
  • Vinn 5000 kroner til din BSU-konto.

Med tanke på hvor få som kommenterer blogger i forhold til lesertall, så er det en ganske stor odds for å kunne stikke av med premien. Uavhengig av om du er 13 eller 30. Bruk muligheten!

_____________________________________________________________________________________

Yo! Denne konkurransen er nå avsluttet og den heldige vinneren av gratis penger er en jente som heter Charlotte Louise. Jeg har stalket henne på facebook og det er stor odds for at jeg vekker henne midt på natten med en død rev i den ene hånden og en stiv lemmen i den andre. Til dere andre; sorry om jeg lagde falske forhåpninger om gratis penger. Jeg visste ikke at det var cash som skulle til for å få dere til å begynne å kommentere hjemmesiden min. 700 kommentarer – vennligst aldri gjør det igjen, jeg har et liv jeg prøver å leve. 

Kommer snart tilbake med mitt liv som offentlig, tilbakestående kødd. Spis noen drops imens. 

Kistakramper – Coffin Camp 2011

Dette er det siste innlegget jeg skriver før jeg drar til Roskilde. Vi drar nedover natt til Fredag og satser på å være blant de første som kommer dit. Frem til det har jeg en haug av ting som må gjøres. Jeg må skrive 3 innlegg som blogit kan publisere de neste ukene og dekke Oslo Live for Natt & Dag. Jeg hadde på et tidspunkt tenkt til å ta teoriprøven også, men jeg ser selv at det ikke skjer. Jeg har liten tid igjen, og har ikke pakket noe, kjøpt inn noe eller planlagt noe. Men det ordner seg. Når jeg først er der nede, så blir det bra uansett. Mitt kroniske stress skal slappe av.

Jeg har bedt Øystein om å forklare litt rundt Coffin Camp og Coffinblaster 3.0 som altså er den nyutviklede, 2.5 meter lange gravkista vår – fylt opp med et hissig lys- og lydsystem, samt masse komplisert teknologi som jeg aldri kommer til å lære meg. 

Aggregat er forbudt inne på Roskilde. Alt i Coffinblaster 3.0 går på 12volt, dermed holder det med bilbatterier. Vi har to separate bilbatterier i serie, altså 24 volt, som er eksklusivt egnet for forsterkeren. For å lade opp batteriene har vi to solcellepanel på 55watt hver, så vi trenger ikke å lade bilbatteriene hele festivalen. Vi kan også lade mobiler, iPoder og lignende med billader inne i Coffinblaster 3.0.

Selve coffin er altså 250 cm lang og 90 cm høy. Tårnet med lys og høytalere er 230 cm på det høyeste, så det når godt over hodene til folk. Vi har en klasse D-forsterker på 4 x 100w, og ved absolutt full pupp på volumet bruker vi ca 1,5 amper med strøm i timen. Vi har fire 12-tommers sub’er inne i Coffin, i tårnet har vi to 6-tommers mellomtoner, to enorme horn med drivere for diskant og to piezoer for å toppe diskanten litt ekstra. I tillegg til de to 12volts batteriene har vi et tredje batteri, også bilbatteri i 12volt, som driver alt annet – lokket, lyset, mixeren etc.

Siden 2007 har Coffin Camp bodd på felt C41. I 2008 het feltet plutselig C52, men det heter C41 igjen nå. Det er lett å finne C41 – rett ved den store plassen foran C-tårnet, toalettene, Skyline Bar også videre. Det er veldig lett å kjenne igjen campen med sitt røde gjerde, og i år vil det mest sannsynlig også komme opp en vegg rundt alle teltene våres med en svær Coffin Camp logo på. Så lenge været er godt, så vil nok Coffinblaster også stå utenfor og pumpe passende musikk.

Jeg ligger mest sannsynlig utenfor uten klær på og med hodet ned i en grøft, men det er hyggelig om noen vil kile meg på ryggen samtidig. Eller massere rumpa mi – den er støl etter all syklingen den siste tiden.

Jeg har klippet sammen en teaser til med Coffinblaster 3.0 helt i sluttprosessen. Nå er den ferdig. 

Vi sliter forresten med å skaffe en stor tilhenger med bremser. Og bil. Har du noen smarte ideer, så send meg en mail: [email protected]

Mens jeg er borte, så må dere hjelpe meg å holde hjemmesiden i live. I høst spurte jeg litt rundt om hvem dere er, men jeg har fått mange nye lesere siden da. Fortell litt om deg selv, hvor du er fra, hvor gammel du er og hvordan du fant frem hit. Det skulle vel bare mangle at jeg får vite litt om dere også – og jeg vet at det ikke bare er småjenter fra Nord-Norge. 

Kongen av La Belle

For litt siden dro jeg og noen kompiser på La Belle Sole ved Solli for å sjekke opp Paradise Hotel-damer. Ved inngangen var det et rødt teppe og en vegg med masse merker på. Jeg fikk en liten fyr som solgte roser til å ta bilde av oss foran veggen med merker på.

Rett etter at jeg hadde tatt bilde, så kom Karoline Berget sammen med en jente jeg mistenker at ikke har vært med på Paradise Hotel – noe som selvsagt kom overraskende på. Jeg har jo et avstandsforhold til Karoline som Karoline ikke vet om, så akkurat det var et hyggelig gjensyn. 

Flaks for Karoline at jeg ikke hadde med kniv denne kvelden. Det hender jeg har med meg en kniv…

Jeg ble stående på utsiden for å se etter flere Paradise Hotel-folk. De er så morsomme å se på.

Å jammen kom det ikke flere Paradise Hotel-folk som ville stå foran veggen med merker på. Jeg visste hele tiden at de kom til å like seg foran veggen. Alle som melder seg på Paradise Hotel elsker vegger og merker.


På en eller annen måte, så klarte jeg å komme meg inn. 


Jeg har faktisk vært på La Belle før også, på bursdagen til Ida Wulff, men jeg husker ingenting av det, og alt tilsa at også denne kvelden skulle bli relativt svartmalt – det anbefales ikke å drikke en flaske med brennevin før man skal på vors.

Her er det nye hoffet på La Belle. Det er de som styrer utelivet i Oslo når de andre er på Paradise Hotel.

Fra venstre: Prashant – han har akkurat laget en applikasjon som heter PartyM8 fordi han digger party. Så er det meg og en dame som ikke har vært med i Paradise Hotel. Også er det Christoffer fra klassen min. Han trodde vi skulle spille bowling.

Utover kvelden begynte jeg å miste hodet fullstendig. Jeg husker jo ingenting selv, men jeg har blitt fortalt en del av politiet dagen etterpå.

Det er ikke min øl eller sprit jeg drikker av. Det er Karoline Berget sitt. Jeg prøvde å dope henne ned, men så endte jeg opp med å drikke det selv. Synd for Karoline…

Oi! Hele veggen er full av Paradise Hotel!


Problemet med å drikke sprit og oppholde seg på samme sted som noen du har skrevet dritt om siden mars må være at du prøver å forklare hvorfor du har skrevet dritt om vedkommende siden mars.


Jeg tror med andre ord ikke at noen av Paradise Hotel-deltagerne har noe særlig til overs for meg, og jeg tviler på at de vil bli med hjem til meg for å lage film, slik jeg vet at jeg spurte dem om minst 10 ganger. 

Bortsett fra han her, da.

Jeg og “FrPer med Che Guevara-tatovering”-Mads fant faktisk tonen, og vi skal lage masse filmer. Det er sant.

Her er Karoline Berget igjen, sammen med hun som antageligvis ikke har vært med i Paradise Hotel enda.

Karoline snakket til meg på facebook-chaten i stad, og fortalte meg indirekte at jeg kunne få se på henne gjennom vinduet om natten:

Karoline Berget: Til alle mine nære og kjære facebook venner. Har du 1 minutt til overs? Gå inn og gi en liten stemme, om du vil bli med eller eeei :o) karolineberget.blogg.no

Halvor Harsem: Greit, vi sees i natt. Eller … jeg ser deg i natt.

Her er Rafiq, forresten – sjefen av blogg.no. Jeg tror han skal inn på Paradise Hotel til neste år.

Jeg har han på facebook og profilen hans er mektig dominert av barisbilder og muskelfleksing. Jeg tror ikke han har tribaltatovering, så han vinner nok ikke.

Uansett, da. Jeg måtte komme meg vekk fra La Belle før de homofile kokainmisbrukerne nede på den bekmørke dassen i kjellern spiste meg levende. Jeg vet ikke helt hvor jeg dro, men jeg vet at Pastorn fra Krogstadelva hadde prøvd å bryte seg inn i leiligheten min med en knekt pinne og en ledning i løpet av natten. Rambo hadde visst gått til forsvar under badekaret.

Hva må man gjøre for å bli bestevenn med Paradise Hotel-deltagerne, egentlig? Må man kidnappe dem og skjære av dem små kroppsdeler? Jeg har så lyst på en kjempestor bie som jeg kan ri på :-(((
 

Kistakramper – Forberedelser

Jeg er en som gjør alt i siste liten, og selv med et helt år til å forberede meg, så er det først nå at det faktisk har gått opp for meg at det bare er dager igjen til vi sitter i bilen mot Roskilde, og at jeg egentlig ikke har pakket- eller gått til innkjøp av noe som helst. Jeg invisterer noen timer i å lage dette innlegget, ikke bare for dere som er festivaljomfruer i år, men også for meg selv og de som måtte trenge en reminder før festivaltransporten kjører avgårde.

BAGASJE OG KLÆR: Det finnes flere smarte måter å pakke bagasjen på når du skal bo ute i usikkert vær over lengre tid. Jeg pakker alle de forskjellige klesplaggene inn i separate plastposer (sokker i en pose, t-skjorter i en pose, etc..) – litt mer stress når man skal skifte, men da er du ganske godt sikret mot fuktighet i bagasjen. Mulig jeg også skal kle innsiden av tursekken med en søppelpose. I bagasjen har jeg alltid med meg klær som jeg helst bare kan kaste etter bruk. Hullete sokker- og boksere, bukser med malingsflekker og slitte sko. Med mindre du blandet sammen med Hove og Roskilde, så er det IKKE nødvendig med mye fancy klær. Jeg tar aldri med mer enn èn bukse og èn genser. Man går bare i shorts og singlet/baris uansett. Spar plassen, men ta med en vindtett jakke.

Ting som er lurt å ta med:

Antibac og såpe.
Våtservietter.
Solkrem og fuktighetskrem.
Snus – i Danmark selger dem ikke snus, sånn om det er et behov.
Paracet.
Prevensjon.
Lommelykt – for å finne frem sistnevnte om natten.
Sandaler – digg å hoppe rett i sandalene når man bare skal bort for å kjøpe en morgenøl.
Håndklær.
Ullundertøy og ullgenser – det KAN faktisk bli sykt kaldt og vått i Danmark om sommeren.
Hengelås til teltet – mange er uenig meg her, men jeg får i hvert fall en liten trygghet av å sette på en 29,- hengelås fra Clas Ohlson.
En rull med små, gjennomsiktige plastposer – fint å ha rundt mobil, inne i skoa etc. om det blir regn.

Viktig: Ta med moroeffekter! Det er store deler av dagen man ikke har noe å gjøre, og det er morsomt om folk tar initiativ til å gjøre noe moro. Lighsticks er en sikker vinner. Selv tar jeg alltid med meg spraybokser. Smart…

Det er alltid mange smarte tips til bagasjen og andre nødvendigheter. Jeg blir veldig glad for gode tips i kommentarfeltet, både for lesernes del, og min egen.

PENGER: Jeg pleier å ta med meg 10 000 ned til Roskilde. Jeg pleier ikke å bruke 10 000, men jeg pleier å ta det med meg. Det er en sikkerhet, du kan få lov til å påspandere deg akkurat hva du vil, og om noen av vennene dine er uheldig, så kan du faktisk være den som hjelper til med en tusenlapp eller to.

INNENFOR: Man får kjøpt ALT av campingutstyr; telt, madrasser, campingstoler, mat, øl, klær og lignende på campingområdet, men det er lurt å ta med telt før man kommer for å raskt kunne få seg plass. Når dørene åpner, så er det mange tusen mennesker som løper inn samtidig for å få plass, og det blir veldig raskt fylt opp.

– Ikke ta med deg dyre telt. Det kommer til å bli ødelagt, tagget ned og pisset på. Du bør tenke at alt utstyret skal kunne legges igjen når du skal dra hjem igjen. Det anbefales å la mest mulig ligge igjen når man skal dra.

C-tårnet ved inngang Vest er det området hvor det befinner seg mest nordmenn. Det er god stemning, mye fester, lite dop med unntak av hasj for de som synes det er dop, og du kan sove trygt der – det synes i hvert fall jeg er ganske viktig. Jeg skal bo med Coffin Camp, på samme felt som hvert år tidligere; C41 – rett ved siden av C-tårnet.

Husk at det faktisk finnes folk på Roskilde som klipper av bånd på folk som sover for å sy dem på seg selv. Disse båndene blir IKKE erstattet, så pass godt på hvor du… sovner.

– Det går et eget festivaltog fra festivalområdet inn til Roskilde by hver halvtime, sånn om man får lyst til å gå på litt asfalt, kjøpe en iskrem og drite på porselendass. Det er koselig å ta seg en tur ut av festivalområdet. Fra Roskilde stasjon kan man også hoppe rett på nytt tog inn til København. Det er en kort togtur.

Når du er på Roskilde, så bør du ikke tenke at det er en slags ny russefering hvor det er om og gjøre å lage mest mulig faenskap og drikke som en drittunge. Vær med på å dra den gode stemningen enda høyere. Og kom til Coffin Camp på C41! Der er det i tradisjon tro technofest hver natt klokken 23:59!

WE ARE YOUR FRIENDS!

Og igjen. Det er vanskelig å skrive et slikt innlegg mens man spiser, vorser, grer katten og dusjer samtidig. Skriv ned flere tips og ideer i kommentarfeltet, så får vi dette innlegget så gjennomført som mulig, sammen.

Jo, også holder jeg på med et innlegg til om Coffin Camp før vi drar, og Øystein har sagt ja til å hjelpe meg med det. Er det noen som lurer på noe, så svarer Øystein på spørsmålene deres. Alt i fra hva som er inne i Coffinblaster 3.0 til hvor mange damer gutta på Coffin har pløyd over i løpet av sin levetid. Det er minst 1.. Ta det i kommentarfeltet!

Hilsen Halvor. Kjøp billett, da.

THEM ANSWERZ pt. 3

Hva studerer du? Filmproduksjon ved Norges Kreative Fagskole i Oslo. Trener du? Jeg trente på Elixia før, men avsluttet medlemskapet fordi det ble for dyrt i forhold til “resultatet”. Har du sixpack? Jeg har ribbein. Synger du i dusjen? Ja, men bare om jeg har energi nok til å synge. Har du erfaring med å klippe sauer? Nei, men jeg har klippet både katten og pungen. Det er vanskelig nok. Om du skulle vært et dyr, hva ville du vært og hvorfor? Apekatt. Hva ønsker du deg mest, akkurat nå? En assistent.

Spiser du noe annet en Spaghetti? Jeg spiser taco, frossenpizza og hamburger også. Hva veier du? 60-65 kilo. Det varierer opp og ned hele dagen, og jeg har ikke sjangs til å gå mer opp i vekt. Verste du vet når det gjelder mat? Å bruke tid på å spise den.

Hvis du hadde vært en fargeblyant, hvilken farger hadde du vært? Jeg skulle vært en sånn kulepenn med svart, rød, grønn og blå. Ville du vært en meter høyere, eller en meter lavere? Høyere. Da skulle jeg slåss mer. Eventuelt lavere, for da er det lettere å naske smågodt. Hva ville du gjort om du var jente for en dag? Klatret naken i trærne. Har du noengang ønsket at du var jente? Er jeg ikke jente? Liker du høyre eller venstre foten din best? Jeg liker den høyre best, for den kan jeg sparke Rambo med når jeg er sint. Ville du helst hatt en kjempestor paraply eller et reservert sete på trikken? Paraplyer er bare irriterende og i veien. Alle med paraply er drittsekker. På trikken har jeg alltid reservert sete, og noen ganger gir jeg bort seter i gave til bloggere.

Du får fem minutt til å handle gratis på nærmeste storsenter. Hvor ville du løpt først? På do. Hvis du skulle fått én dag med en kjendis, hvem skulle det vært? En som har mange penger og spanderer. Hvis du kunne få en uvanlig egenskap, hva ville det vært og hvorfor? Jeg skulle gjerne hatt den egenskapen at jeg fikk gjennom alt jeg startet på. Det hadde også vært kult å reise i tid og være udødelig helt til jeg dør. Hvis du skal ha tatovering, hva skal det være? Jeg har flere ideer på nye tatoveringer, men skal ikke ødelegge dem ved å fortelle om de her. Forhåpentligvis får jeg et par nye, hissige tatoveringer til høsten igjen.

Hva irriterer deg mest? Dumme mennesker som ikke tenker på andre ting enn festing, russetiden for 3 år siden og at de er redde for terror. Hva er unødvendig? Feite jenter med piercing i overleppa som blir gravide på dassen på McDonalds, får ungen samtidig som dem kjøper rullings og lemper ungen hos mora som for så vidt kjørte den eksakt samme historien selv, 15 år tidligere. Sånne mennesker trenger vi ikke. Ikke vektere heller. Ubrukelig yrke.

Hvorfor er du så jævla sexy? 
Fordi jeg spiste over 300 cheeseburgere i 2009. Hvordan blir du så pen? Photoshop.Hvor god er du i senga, på en skala fra 1 til 10?
 Jeg sover svært urolig, og har faktisk gått i søvne ved flere anledninger. Jeg vil si en sterk 11. Hvor lang er Halvor jr? På en skala fra 1-5, så er han 110%. Sex med alle, eller aldri sex med noen? Har allerede hatt sex med alle. Nå venter jeg på at disse skal få nye. Hadde en sexdrøm om deg, vil du ha en om meg? Bare om jeg kan ta med meg en kompis. Kunne du hatt sex med en 15-åring? Bare om hun juger og sier hun er 13.

Hva legger du først merke til ved en jente? Pleier å si utstråling, men det er løgn. Rumpa først, uten tvil. Hvordan er den perfekte jenta for deg? Så lenge hun havner innenfor de 5 prosentene av befolkningen som forstår noe som helst, så er vi godt på vei. Og tatoveringer over alt, og piercinger i ansiktet. Jeg liker det.

Ønsker du å stifte familie når den tid kommer? Ja. Kunne du tenke deg å bli far til mine fremtidige barn? Bare om du kan være støttekontakten min. Har du vurdert å selge spermen din til fans, i så fall, hvor høy er eventuelt prisen? Det var et utrolig smart! Skal høre litt rundt hva andre tar for sperm. Tror Lars tangen selger en del.

Har du vært sammen med Ida Wulff? Nei, men jeg har gitt henne minst 20 klemmer. Holder du på med/er du sammen med Linnéa Myhre? Jeg er sammen med Linnéa, men Linnéa er sammen med en undulat.Hvordan klarte du å overleve tapet over moren din så godt? Jeg slet en del med tapet av moren min da jeg var liten, men etterhvert som jeg har vokst, så har jeg funnet lærdommen i det. Forstår at den kristne tro muligens har hatt mye å si, spesielt for din far. Hva tror du på? Jeg tror på livet.Hvem kjenner deg aller best? Ingen, med unntak av meg selv og en kineser som heter Pong Pang som jeg betror meg til via internett.

Hvilken sang liker du best akkurat nå? Satyricon med Mothernorth. Live-versonen med Kringkastingsorkesteret. Favorittband? Doors og Neil Young stiger høyt, men det er egentlig ikke mulig å besvare et slikt spørsmål. Jeg digger mye metall, rap og elektronisk også. Hvis du må se sport på tv, hva hadde du helst sett på? Jeg liker ikke sport og ser ikke på tv. Dårligste film du noengang har sett? Komedier med aldersgrense på 11 år pleier å være ganske ræva og lite givende. Typiske søndagsfilmer og animasjonsfilmer er forferdelig. Konkret eksempel på drittfilm: Avatar, og den har jeg ikke sett.

Jeg tror jeg så deg på demonstrasjonen mot DLD! Hvorfor er du i mot det? Jeg vil ikke leve i et overvåkingsamfunn. Fjern det. La mennesker være seg selv. Du har en uke som statsminister/landshersker, hva ville du gjort? Jeg skulle forkastet politiet, gjort overvåking ulovlig, laget en gate etter mitt navn og dedikert en hel dag i uka til tilfeldig spooning.

Hva hadde du gjort om du kunne gjøre hvilken som helst ulovlig gjerning uten straff eller konsekvenser? Kidnappet 3-4 politifolk og tvunget dem med på en hjemmevideo som jeg skulle kalt Human Centipede. Hva er det mest ulovlige du har gjort? Jeg har drept. Har du noen sære tvangstanker? Jeg sliter mye med tvangstanker og tiks og er diagnosert med OCD. Hjernen min sover aldri, og det kan være ufattelig slitsomt.

Hva synes du om de hjernedøde topplistebloggerne på blogg.no? Jeg synes det er godt gjort at de klarer å registrere seg, skrive noe og publisere det på internett. Kudos!

Ønsker du å framstå som gal, eller bare er du det? Jeg er ikke gal, jeg har bare lagt selvhøytideligheten på hylla. Jeg sensurerer faktisk meg selv til en viss grad i alle innlegg. Tar de tyngste greiene på twitter. Hvor får du den heftige humoren fra? En kineser som heter Ping Pong som er dritmorsom og selger heftig humor for fersk tosk. Hvordan kommer du egentlig på alle de syke tweet’ene dine? Jeg skriver bare de tingene som popper inn i hjernen min. Tidligere har jeg alltid måtte sensurere meg selv, men nå kan jeg bare spy det ut. På twitter.

Hva syns du om å ha jenter som er 13-14år og fra Tromsø til fans? Det er litt absurd og veldig morsomt. Får bloggen din deg til å føle deg spesiell? Det er jeg som former bloggen, ikke omvendt. Bruker du bloggen din for å fremstille deg selv som en jævlig kul, reflektert fyr, som egentlig bare skjuler seg for sannheten? Eller er du sånn? Jeg tror du er sånn. Jeg håper det. Jeg vil si at jeg er en reflektert fyr. Jeg er fullstendig klar over hva jeg skriver og gjør, og føler at det “alter egoet” jeg utgir meg selv som, representerer meg – i mine øyner kanskje mer enn hva de fleste tror.

For et par år siden var det rosabloggere. Nå er det mainstream å være “sinnablogger”, det er jævlig kult å skrive i metaforer og ingen er egentlig seg selv lenger. Hvem startet trenden, var det deg? Eller Linnèa Myhre? Jeg har verken startet eller hoppet på en trend. Sinnablogg? Er det det dere sitter igjen med etter å ha lest her? Håper ikke det. Jeg tømmer bare hodet mitt slik jeg opplever det, og synes bloggen min (som egentlig er en hjemmeside) representerer meg og mitt hode i den aller største grad.

Er det du som kommenterer hjemmesideinnleggene dine ettersom mange av leserne dine ikke har blogg? Nei. Det at mange av mine lesere ikke har blogg selv betyr at leserne mine ikke er i en stereotypisk blogg-målgruppe.

Det er akkurat hva jeg er ute etter.

STEMPEL

Jeg sliter en del med aggresjonen, men har funnet måter å få det ut på uten å slå meg selv, knuse tingene mine eller spyle ned katten. Alikevel blir man oppgitt av all dritten man omgir seg med hver dag, og da jeg ikke fikk blitsen til å funke med den nye selvutløseren jeg har kjøpt, så merket jeg at dritten hadde steget til randen.

La meg starte innlegget med å fortelle dere forbanna, bortskjemte horeunger som daglig leser hjemmesiden min og fortsatt syter på kvaliteten i innholdet: Tenk på barna i Suden, som ikke har internett engang – de må leker med fluer! Til dere som fortsatt kommenterer koselige ting til meg, og liker det jeg spyr ut i det små glippene hvor jeg gir meg selv tid. Ha-ha, godtroende fjols! Jeg legger jo faktisk alt for lite i kvaliteten om dagen. Har ikke tid, vett. Henger alt for mye på twitter

Og det er så SYKT irriterende at ikke jeg får blitsen til å fungere.

Det har vært et vedvarende problem i Norge i mange år, og jeg synes det er sykt at ingen tar skikkelig tak i det. Jeg snakker selvsagt om gateselgere. Disse samvittighetsløse, svenske drittsekkene med dress og hele hodet fullt av hårvoks som febrilsk prøver å prakke på deg Elixia, krill og annen unødvendig, overpriset dritt, samtidig som de gliser og later som om de ikke har de mest mislykkede livene i verden. HVORFOR har de på dress? De har den laveste jobben på rangstigen. Gateselgere er faktisk de taperne som IKKE fikk jobb som bananskreller, og det sykeste av alt er at noen av dem også er norske. Om mitt barn hadde begynt å jobbe som gateselger for Elixia, så skulle jeg helt alvorlig vurdert æresdrap.

Jeg har et stort problem med flyers, og de som deler ut flyers, også. Jeg driter egentlig litt i forsøpling og miljø, men det er så verdiløst.. Det er jo ingen som ser på flyeren engang? Det er bare tap for alle parter. Mest plagsomt er det med de taperne som hyper opp Extrema Outdoor-festen på Kalvøya. Jeg har aldri vært der, og skal aldri dit.

Det skal sies at jeg liker de som deler ut dommedagspropaganda på hjemmeprintede a4-ark. De er lættis.

Jeg har lenge drømt om å skalle ned en gateselger eller av de stygge taperne som deler ut Extrema-flyers. Uansett, så får jeg ikke blitsen til å funke, og det er plagsomt.

Vi har jo kommet oss gjennom våren nå, og den forferdelige russen skulle for lengst ha trukket seg tilbake til Nittedal, Eikeli og de andre stedene disse grusomme drittungene med russeklær kommer fra. Men sånn er det ikke. Senest i går kunne jeg observere to lubne jenter med fett hår og piercing i øyebrynet, dvassende rundt på Oslo City med russejoggebukser og russegenser. Fra 2009. Jeg har lenge kjempet for et forbud mot å gå i jobbebukse utenfor hjemmet, rett og slett fordi det er en uheldig white trash-trend som vi arvet samtidig som amfetaminen kom. Når det atpåtil er snakk om en russejoggebukse, så skal ingen komme her og si at det var galt av meg å spørre de stygge jentene om de kom fra Vestby eller Kongsvinger eller noe sånt.

“Nei, vi er fra Bleiker”, svarte de. Så bare gikk jeg. Frekke var dem jo også.

Også kom jeg hjem, også funka jo ikke den helvetes blitsen heller!

Jeg kan heller ikke si at jeg har så veldig mye til overs for de jævlene som kjører rundt i sentrum på longboard. Dette er også en slags svensk utrend som har forvillet seg inn i vår kjære, avslappede by. Ekstra irriterende er det om de som kjører longboard har dreads. Da vet du at de også lukter vondt, og at det vil henge igjen en muggen eim av svette i lufta etter at de har sneiet skulderen din i sin ferd ned Oslos paradegate. Også har de alt for store bukser på, og de buksene er fulle av hull.

Kast det forferdelige, misdannede skateboardet ditt, klipp håret og kjøp deg en bukse, ditt skitne krek. Det er ikke så dyrt.

Blitsen min funker ikke. Prøver å flytte litt på den.

Jeg hater å sove og legger meg så sent som mulig, og står opp så tidlig som mulig. Ettersom at jeg da er veldig mye trøtt, så trenger jeg 3 vekkeklokker for å greie å komme meg opp. Blant disse er radioen min, som hver morgen pumper ut grusom pop-musikk for som hjelper meg med å ikke sovne igjen. Men, selv blant disse fatale strofene, så klarer jeg ikke å overse disse überkule radiovertene som aldri holder kjeft. Rihanna feat. Eminem blir faktisk ikke bedre av at feite, sjeløyde radioverter fra Kristiansand skal fortelle om de råtne livene sine over halve låta. Det heter støy, og støy får jeg dersom jeg skulle ønske å stille radioen på FM 87:7.

Jeg prøver å stille inn kanalene på blitsen min også, men det hjelper ikke. Det står i bruksanvisningen til den nye selvutløseren min at den også trigger blits, men det er LØGN og jeg hater når andre enn meg lyver.

Det er sommer og jeg har levert inn eksamensoppgavene mine på skolen. Jeg er ferdig for i år, og med den lille sola vi er heldige å få besøk av en sjelden gang i blant, så gjelder det å komme seg ut i parken. Jeg er nordmann, og det ligger i nordmenns natur at man skal være i parken når det er sol. Selv her byr det på problemer. Uansett hvilken park man velger å legge seg i, så vil det nemlig oppholde seg overtrente tullinger med tribaltatoveringer og Ed Hardy t-skjorte som absolutt skal ødelegge den gode, avslappede stemningen med et bredt utvalg av fotball, frisbee og erteposer som de aktivt kaster rundt seg, blottet for den minste anelse av kontroll, kun til irritasjon for oss andre som har lyst til å drikke fernet og sove i fred. Er det virkelig så viktig å ta med en ertepose når du skal dra ut hjemmefra, så burde du kanskje bare bli hjemme. Da er du SYK.

HORE!

Jeg tar jo en god del lokal transport rundt i Oslo, og mennesker som velger å spise mat på trikken er ekle, motbydelige og egoistiske. Dette gjelder ikke bare illeluktende baconpølser som har svettet på narvesen-grillen siden dagen før. Dette gjelder frukt også. Frukt er EKKELT, og jeg brekker meg bare av tanken på å få en eplesprut i trynet fra den fråtsende personen som sitter ved siden av meg. 5 om dagen? Høres ut som du er for opptatt med å spise frukt til å kunne ta trikk. Spis maten din hjemme.

Jeg har lyst til å demonstrere spise mat på trikken-problemet ved å ta med meg et helt tacomåltid inn på trikken. Noen som er med? Jeg skal søle så mye med tacoen at de stakkars barna til Norges mange tenåringsforeldre sklir, faller og slår hodet i trappen. Se hvor fett det er å få barn som 16-åring når kosebamsen din er grønnsak.

Før vi kan spise taco på trikken må noen komme hit å hjelpe meg med blitsen. Har aldri vært veldig flink med blits og det er nedverdigende ovenfor katten min.

Og hva er det med dere som kjøper inn bøttevis med Louis Vuitton og tror det er kult? Når jeg ser en av de mønsterveskene, så tenker jeg med en gang at veska er falsk og at eieren kommer fra Nittedal eller Lommedalen. Det er ikke verdt 20 000 kroner.

Verre er det vel med Moods of Norway, som ikke har plagiat-problemer engang. Du er på ingen måte tøff eller gæren som tør å gå i en av klovnedressene til Moods på fest. Spesielt ikke når minst 2 andre på festen har samme utgaven. Du er generelt en desperat taper om du prøver å få en slags sosial aksept ved å kjøpe t-skjorter til 500 kroner. Det hjelper ikke om du henger på Lektern heller, for der henger det faktisk bare idioter som ikke har hørt om Grünerløkka. Jeg fikk noe undertøy av Moods en gang, og det har jeg kastet.

Jeg kaster snart denne blitsen også. Jeg HATER når ting ikke funker.

Og jeg driter i om du er forelsket, en følelse jeg generelt ikke tror på. Det er koselig å kline litt, men hold det unna trynet mitt. Folk som kliner offentlig burde settes i forvaring på Dikemark. Det markerer psykopati fra kvinnens side, og likegyldighet fra mannens side. Mannen har selvsagt ikke lyst til å gå rundt å kline, det sier jo seg selv. Det samme gjelder overdreven leiing, fnisete blikkkontakt og omfavnelser. Slapp av, han er ikke så sykt bra – dere er bare avhengig av hverandre fordi dere har vært sammen for lenge. Slå opp – det er verdt det.

Dette gjelder selvsagt ikke meg om tilfellet skulle inntreffe. Jeg fraskriver meg alt ansvar som mann i det jeg møter nye jenter. Jeg er tøffelkongen, og vurderer nå å skuffe blitsen min langt opp i ræva.

Det skal også skytes ut at jeg har en forrakt mot fulle mennesker. Forferdelige nordmenn, beskrevet en rekke ganger ovenfor i dette innlegget, som henger over deg, roper, snubler rundt, slåss og synger høylytt med på drittmusikk som pumpes ut av høytalerne til Oslos mange, verdiløse utesteder laget for whitetrash og desperate jomfruer uten selvtillitt.

Fulle mennesker er motbydelige, og jeg er garantert den mest motbydelige av dem alle. Det er derfor jeg alltid må være den fulleste, for da ser jeg ikke lenger grusomheten i andres mislykkede forsøk på fylla. Èn fernet-shot, så har jeg tatt igjen alle byturistene på en gang, og henger enda mer over deg, roper enda høyre, snubler rundt, ypper til bråk med dørvaktene og synger høyest av alle til drittmusikken som pumpes ut av høytalerne til nevnte utesteder hvor jeg også, av en eller annen grunn ender opp flere ganger i uka. Dessuten gjør jeg hva som helst for å få ta jentene på puppen, noe som plasserer meg rett under malen som jeg lagde i det forrige avsnittet.

Jeg er en motbydelig, selvmotsigende dust som kommer fra Asker, Akershus white trash-hovedstad rett etter Ski, og jeg vurderer snart å gi opp alle mine hobbyer, inkludert blitsen, studere til å bli snekker eller murer, kjøpe meg Ed Hardy klær og melde meg på Dagens Mann på tv3 for å toppe kransekaka av hvitt, norsk white trash. Seriøst. Jeg gjør det.

Jeg lovte meg selv å aldri skrive et slikt innlegg igjen, for nå har jeg ikke bare ødelagt min dag, men hele den kommende uka. For dere som faktisk har giddi å lese, så kan jeg kun be om unnskyldning. Det er jeg som er den triste klovnen, og nå skal jeg gjøre mitt siste forsøk på å henge meg ved hjelp av en strikk før jeg eventuelt tar meg en langt bad med både radio og hårføner.

Dessuten funker ikke blitsen.

Kistakramper – Coffinblaster 3.0

Roskilde nærmer seg, og jeg klarer knapt å tenke på annet. I mellomtiden har jeg laget et nytt innlegg på blogit.no hvor jeg forteller litt om de forrige årene mine der nede, og litt om Coffin Camp hvor jeg skal bo i år. Les innlegget HER eller der jeg skrev blogit.no. Ganske åpenbart egentlig. Du kan lese innlegget her også.

Kom gjerne med tilbakemeldinger, tips og spørsmål.

I mellomtiden ser jeg på teaserfilmen av Coffinblaster 3.0 en gang til. Jeg klarer knapt å vente til vi skal trekke kista rundt på Roskilde gjennom hele natten, med en hale av mennesker som synger “We Are You´re Friends” i kor. 

Jo, og i tilfelle min hype av Roskilde ikke funker… Bare kom dit. Det blir bra, ellers må du være tilbakestående, soppinfeksjon eller FrP`er. OK?

MRS. ROBINSON

Jeg har skjønt at den eneste måten å slå gjennom som toppblogger med hjemmeside i Norge er å legge ut filmer hvor man synger sanger man liker med enestående høy vokal, og med åpenbare antydninger på at man egentlig ikke kan teksten fra før. Dessuten fikk jeg vite at jeg og Rambo skal få barn sammen i dag, så det var med god grunn til å synge sang.

Liker du også å synge sang? Likte du sangen?  Har du noen gang sydd i tissen?

Sykkeltur

Jeg og internettlillesøsteren min Linnéa har fått ny hobby. 

Sykkel er nesten enda kulere enn å gå.

Vaske sengetøy

Jeg skal til Roskilde om to uker, og så det derfor nødvendig å vaske sengetøyet.

Forresten! I morgen mellom 10 og 11 skal jeg se etter endene til Jens med p1. Fint om dere hører på, for det er direkte, så jeg får ikke hørt selv. OK? Også må dere komme på festen til Mia i kveld. OK? Også må dere sprute babyolje på hverandre. OK?

OK.