Sug deg selv!

Får prøve å være rask denne gangen, for den daglige spurten til bussen er trening på feil side av jobben. Snakk om trening, så fikk jeg 3 trekk fra Elexia igår, uten å ha vært der. Helt ufattelig bra, men er jo fortsatt ikke i form til å henge der med alle gamlingene. For det første trekker det der inne, og for det andre er det slitsomt å se såppas mye gamle rumper i dusjen på en gang.
Heldigvis blei jeg jo ihvertfall litt kompis med han som fant mobilen min forrige uke. Han jobber på Elexia og lovet meg å fryse av abbo`n og hooke meg opp med et litt mindre hissig månedsgebyr.
Som sagt er jeg tiltaksløs, men den dagen jeg husker å sende den mailen, så blir det sikkert ikke like kjipt når jeg får hungup fra trening over en lengre periode.

Er nødt til å bruke over 2500 kr idag på konsert billetter også! Har holdt av til RAGA og Tourettes i Desember, og atpåtil 4 av hver, for vennene mine er 100 ganger mer tiltaksløse en meg, så jeg har lært meg å leggge ut de spenna, selvom det somregel tar et par år før jeg får dem tilbake. Det er nok fordi venne mine er for tiltaksløse til å si ifra, og jeg er også for tiltaksløs for å si ifra.

Også må jeg huske å kjøpe mer egg idag! Tror jeg kreperer snart om jeg må spise mer brødskiver uten speilegg. Høhøøø..

Nei, for lange meg noen egg-frie olivenbrød med mitt alternativet pålegg i form av dansk salami. Jeg er som enkelte av dere 20 lesere kanskje har skjønt et vane-menneske. Pizzasjappa har oppe vet hva jeg spiser, McDonalds på jobben vet hva jeg spiser, hjemme spiser jeg vel mest spaggethi om jeg ikke lager BigOne med ekstra ost, og jeg spiser nesten bare dansk salami på skiva. Liker andre ting også da, men jeg er tiltaksløs, så orker ikke bruke hodet når jeg er i butikken. DVS jeg står ganske lenge ved øl avdelingen og lurer på hvilket merke jeg skal kjøpe, og derfor ender ofte mat-posene mine opp med en sixpack i hver og f.eks en pakke dansk salami!

bilde0104

Legger ved en kul beskjed fra vinduene i sentrum.

Tiltaksløs……………

Tja.. Hjemme fra jobb igjen. Drittlang dag, med kunder dummere en aldri før. Jeg er ikke veldig smart, men jeg får høre jeg er menneskeklok, og da er det jo såklart ekstra slitsomt å møte dumme mennesker hele tiden.

Hilste på Linnèa idag da. Hun var hyggelig, og rolig. Kanskje siden jeg aldri har møtt henne før og ropte navnet hennes over disken mens hun nøt drømmejobben. Jeg snakker vel generelt mer med meg selv når jeg er alene hjemme en det jeg gjør når jeg er på jobb, men fikk ihvertfall hilst fra Ida som forguder Linnèa og er hennes største fan. Linnèa ble glad for at Ida var fan og godt over 14, for dem er hun vist litt lei av.

Etter å ha slitt meg igjennom hele dagen, og kommet meg på buss hjem til Briskeby, sitter jeg nå på den nye datastolen jeg fikk på døra igår kveld, fortsatt umontert, og surfer internett. Fant et ganske kult bildet av meg fra festen på Lørdag på en facebookprofil.

1344431737638557057763057094639432233523n

Forstår nå hvorfor alle de 400 gjestene husker meg, tross jeg ikke husker noen….

Vurderer å lage meg mat snart. Supertiltak. Det tar kanskje 10 minutter å lage spaggeti, men som Briskeby`s mest tiltaksløse ungkar blir det vel siste jeg gjør før jeg skal sove. Burde også tatt bilder til fotoskolen min imorgen, men når det er så pokkers kaldt ute skjer vel heller ikke det. Ihvertfall ikke når halve oppgaven går ut på å ta bilder av folk jeg ikke kjenner.

Leker litt med rottene mine da. Ogkjører på med en liten PHOTOSHOOT (!!) med dem isteden. Også hører jeg på litt go`smud musikk, samtidig som jeg plages av den tørreste kjeften hittil i år.

dsc0015

Rottene mine løper om kapp ca hele døgnet.

dsc0018

Som dere ser så vant den grå rotta mi, som heter Gråen, og roper seiersropet i bakgrunnen. Den svarte rotta mi, som heter Svarten, trekker heller litt ned.

dsc0027

Vinner stikker av med premien, og koser seg med den før prosjekt “spise opp sofaen til Halvor” kan fortsette.

Hmm… Er egentlig supersulten, selv etter ukas tredje 600 grams lasagne. Kanskje jeg bare skal lukke øynene og komme meg opp av den nye, umonterte stolen min og lage den jævla spaghettien. Om jeg får litt energi av det, så kanskje det tilogmed blir litt stolmontering.

dsc0032

Som man kan se, så skal det bare et par skruer til for å kunne benytte stolen maksimalt, men under diagnosen tiltaksløs er dette en kjempeutfordring og trenger flere spark i ræva, evt 2/3 fernet`s for å fullføre.

Starter med den spaggethien jeg. Og en svensk pepsi max.

Musserende skvip!

Etter jobben idag gikk turen til KICKOFF (!) (WOHOO) for vintern hvor hele kjeden på Østlandet ble samlet i tradisjon til 2 timers kurs og middag. Her ble det servert musserende hvitvin. Verste EVER. Og halveis ut i kurset følte jeg heaten kom sigende, så jeg trakk meg ned fra konferanserommet mot badet for å fjerne stilongsen jeg alltid starter for tidlig med hvert år. Med stilongsen i hånda fant jeg fort ut at jeg var på jentedoen, men både jeg og de andre jentene på toalettet var enig at markeringen var litt dårlig.

bilde0111

Jeg trodde at dette var henvisning for folk som måtte pisse eller drite…

Uansett, kom jeg meg opp igjen, og inntaket kunne fortsette litt roligere før vi trakk mot middagssalen. Øllen var like tam som “champissen” og middagen virka som noe hvemsomhelst med fryser og middagsrester kunne mekka sammen en sen Lørdag. Jaja.. Gratis middag og øl er jo fortsatt gratis middag og øl…

Etter å ha smiska til meg kveldens siste ølbonger gikk turen hjem hvor jeg først møtte min stemors far. Han hadde en forsinka bursdagsgave i form av ny kontorstol, og etter 2 år på Ikea`s billigste skraphaug ble ryggen min spesielt fornøyd. Derretter kom en gammal og tørst kompis på besøk, og resten av kvelden har gått bort til youtube, spotify, PILS og skrønere fra gamle dager.

Nå sitter jeg igjen alene på en ny, umontert kontorstol som jeg egentlig ikke forstår så mye av, og venter på at hjernen skal bestemme seg for å sove. Forhåndsreparerer med pepsi MAX og gleder meg til neste gang det er Søndag.

Tror jeg sovner …………….. NÅ!

B-DAY

På Olsen Cafè er det alltid koselig, og turen hjem får en ny ending hver gang.

1043330746952556969251056991745024078005n

Fernet! Hørte det var bloggespriten..

1043330746954556969251056991745056036077n

Søppelkasser står aldri i fred. Vet ikke hvorfor.

104333074695605696925105699174507237388n

Og turene ender ca slik.

Onsdag morgen våknet jeg i halv 8 tiden. Naken. (???) Skjønte ingenting, men merket at jeg fortsatt var i veldig god form. Så stakk jeg opp på taket til blokka for å ta bilder. Ingen lur idè å sjangle rundt der oppe. Jeg var garantert fortsatt brisen og lo og koste meg alene der oppe. Bildene derimot. De blei helt ubrukelige og jeg forstår ikke hva jeg egentlig dreiv med.

3 dager og klar for pils!

Igår kom jeg forsent til jobb tiltross for at jeg egentlig kom riktig. Skjønte du det? Nei.. Men timeplaner er til for å misforstås. Etter jobben møtte jeg Ida og Partysvensken i byen. Dro på massive shopping av billig stæsj. Clas Ohlson, Søstrene Grene og Nille. Knallbra, og nå kan jeg lade MP3 spillern min uten data, vaske gulv og bli kunstner! Eller.. Jeg anser megselv som kunstner fra før av, men nå skal jeg prøve meg på lerretter. Jeg har en nattbordsskuff full av Posca tusjer som jeg ikke helt vet hva jeg skal bruke til. Dessuten tok jeg med meg noe gammel printerblekk fra jobben som også er ganske ubrukelig, men i prinsippet burde det jo funke på lerrett. Jeg har også gammel klarlakk og fixeringspray. Aner ikke om det er smart å bruke jeg, men et nytt prinsipp sier meg at det er perfekt.

dsc0088

Pose med billig og bra stæsj.

dsc0085

Gammal klarlakk og fixering.

dsc0089

Gammel printerblekk som samlersjelen min ikke kunne la kastes fra jobben.

Siste innkjøp blei en shitload med pils. Deretter gikk turen hjem for å drække. To gamle venner av meg dukket opp etterhvert og kvelden endte med en tur ut på byen.
Våkna i 12 tiden med kraftige tømmermenn (nei, ikke bokstavlig talt!) og måtte sluke flere paracet før jeg greide å bli menneske igjen.

Siste bilde fra min byvandring. Beste motivet ever!

dsc0017

dsc0034

Det var selvfølgelig ikke bare jeg som oppdaget dette, og på 1 minutt sto hele Oslo og tok bilder av radarparet. Knallbra!

Nå skal jeg straks åpne første øl, og en kompis er rett rundt hjørnet.

Stikk ut og lag litt kaos!

Nashville Pussy

Etter å ha møtt Ida igår, så stakk vi hjem igjen til meg for å slappe av. Alle mine siste ukers tanker fikk plutselig utbrudd og vi avverget en liten krise ved å legge oss istedenfor å vanke mere oppe. Like greit. Jeg sovnet etter ca et minutt og ble der til den J*** klokka ringte idagtidlig. Ikke at det egentlig har noe å si. Jeg sover jo videre en halvtime før jeg står opp uansett. Denne gangen skulle jeg jo også rekke et sykehusbesøk, så greit at Ida også var her, så fikk jeg litt hjelp til å stå opp.

Rakk å kjøre i meg et par perfekte speilegg før jeg hitta til bussen. Ida bor langs veien, så hun tok følge.
Etter lang venting på Aker kom endelig legen. Jeg hadde egentlig ikke peiling på hva som skulle skje, så jeg var forberedt på narkose. Hadde det skjedd, så hadde jeg vel egentlig kost meg over det. Har hatt narkose før og siden da har det alltid vært min mal for ultimat avkobling. Sikkert en fordel at jeg ikke tester dop… Men narkose ble det ikke.

Legen ba meg få av buksa. Brukte under to minutter på juvel-titting, og sendte meg hjem igjen med en giro og beskjed om å holde kuken rolig. Greit nok, men det betyr enda mer venting og tenking frem til jeg kommer fremst i en kø jeg ikke vet hvor lang er, for å fikse noe jeg kanskje kan fikse sjæl med en saks og noe q-tips.. Tror jeg venter på fagfolka, but still…

Fortsatt trøtt og smånervøs dro jeg til jobben der køen venta på meg. Det vil si; ingen morgenkaffe og ingen tid til å bli menneske. Det første som skjer er at jeg må hjelpe en gammel mann på en datamaskin. Her svimer mannen av samtidig som jeg hjelper han, og jeg får hentet vektere til å hjelpe meg. Selv får jeg nesten panikk av opplevelsen. Sammenligner mannen med min egen Bestefar og ydmykelsen som gammel og måtte bli tatt hånd om på et gulv, av drittunger som har levd en kvartdel av livet ditt. Det gikk heldigvis bra med mannen som vistnok hadde diabetes, men hele hendelsen ga meg heftige nerver og mestparten av dagen ble ganske prega av dette.

Etter jobb kom jeg meg hjem og møtte Ida. Etterhvert kom også en gammel venn av meg, og vi har slappa av. Blitt mennesker sammen og sett film. Etter at Ida stakk har youtube stått for underholdninga for meg og kompissen min. Nå har han også dratt og jeg håper jeg greier å slepe meg i seng så fort jeg er ferdig med å syte på internett. Greide ihvertfall å holde meg unna Mæckern idag, og “føler” meg bedre allerede. Selvom det kanskje er lett å si første dag man prøver å endre noe.

bilde0034

Først et random bildet av meg som sover. Veldig merkelig, for mobilen min er full av bilder av meg som sover og jeg tar dem jo ikke selv. Spesielt, Kan også være bakgrunn for å ha skikkelig noia, men tror jeg later som ingenting og ler av det isteden. HA HA AAA HA!! joa…

bilde0052

Fet skive jeg fant under en kjapp musikksjappe-tur. Lurer skikkelig på hva dette er ass. Kjøpte den dessverre ikke, men så ut som noe metall greier. Angrer egentlig litt på at jeg ikke kjøpte den nå.. Evt stakk av med coveret. Musikken suger jo sikkert uansett:)

bilde0057

= Oslo selger som slapper av i formiddagssolen. Med en 50 lapp veksel i hånda og bladene klar for salg er det tydligvis selvbetjening.

Ikke gjør dumme ting folkens! Det lønner seg ikke. !! Pass også på ikke tenke for mye på ting når dere er alene. Det er farlig.

GOD NATT!

Basterdz

Noen få big-beers kan være nok, og idag våkna jeg til hodepine og kinky sovestilling. Klarte tross dette å slumre meg igjennom 40 minutter før jeg reiste meg opp fra senga som jeg kaller magneten, slukte 2 ibux og satte meg ned på datastolen som jeg kaller borrelåsen.

Bussturen til jobben kan ikke klages på lenger heller. Veien er strøken som skøyteis og passasjerene lar meg være, selvom jeg fortsatt tror gamlissene baksnakker meg.

Jobben var vel også helt okay idag, tross flere blackouts hvor jeg nesten svimer av og ramler bakover.
Er svimmel hele tiden. Men fikk høre av en dame idag at det også kan ha med å gjøre maten jeg spiser. Jeg spiser jo ca 1 eller 2 måltid om dagen, og det er gjerne noe crappy junkfood. Mæckern nesten hver dag til lunsj. Mye penger. Mye drittmat. Kanskje om jeg er litt kul, så stopper jeg å spise der for alltid fra imorgen..? Hmm.. Lett å si nå, glemt til lunsj imorgen.

Nå skal jeg ut å møte Ida. Hun har drikki vin og må dele sladder med noen. Dessuten må hun hjelpe meg å fylle ut egenerklæring til legen imorgen, da jeg skal på et opplegg på Aker sjukehus. Litt stressa rundt hele den biten der, som også er en faktor i hodet mitt.. Mulig jeg må fikse meg med pils før jeg drar:P