SOMMERMORGEN, 2003

Sommermorgen var et morgenprogram for barn som gikk hele sommern, og da de skulle ha en hip hop-sending endte jeg plutselig opp i programmet – for å snakke om-og male graffiti. Dette er tolv år siden, og jeg var fjorten år gammal. Advarer mot stemmeskifte av dimensjoner her! xD

OVERTRAMPET OG PROTESTBEVEGELSEN

Gatas Parlament har alltid vært en rap-gruppe jeg har sett opp til. Holdning Over Underholdning var- og er fortsatt en av mine norske favorittplater – derfor var det jæskla kult å bli spurt om å lage videoen til den nye låta deres, som de har laget i forbindelse med streiken forrige uke. Les mer om dette HER. Sammen med kompisen min, Kim-André, filmet vi inn videoen direkte fra demonstrasjonen foran stortinget – med tusenvis av demonstranter.

Og slik ble resultatet!

Del gjerne filmen videre. Den skal være mulig å spore opp på iTunes og Spotify i løpet av morgendagen!

EKTE SAM

Sam er en ekte fyr, som gjør det han liker å gjøre – og slik har det alltid vært. Det har jeg hørt rykter om av folk som har kjent ham lenge. Jeg liker ekte folk – og da Sam lurte på om jeg ville være med i den nye musikkvideoen hans var det lite tvil. Låta er pisskul. Videoen er filmet av Olav Stubberud, noe som automatisk gjør den pisskul og.

uqlztTt5T6

Sjekk ut dugnadsarbeidet (den beste produksjonsformen som finnes) og del den videre. Da gjør du en stor tjeneste for folk som Sam, som ikke er et mainstream-produsert produkt. Dette er EKTE!