10 TIPS TIL HVA DU KAN GJØRE MED MICHAEL KORS-VESKENE DINE

Det er ikke lenge siden designermerket Michael Kors var særdeles populært her til lands, og fjortenåringer fra hele landet strømmet inn til Steen og Strøm for å handle vesker og lommebøker så ikke de skulle blir mobbet på skolen. Men det tok ikke lang tid før trenden skulle snu, og per dags dato er merket blitt SÅ harrystemplet at selv ikke tanta til kompisen min fra Drammen ønsker å forbinde seg med merket – og hun har lilla sidecut-sveis, piercing i øyebrynet og McDonalds-tatovering på halsen.

 

Men hva skal vi gjøre nå som ingen vil ha disse produktene lenger? Vesker og lommebøker for millioner av kroner kan jo ikke bare kastes, og man får ikke solgt det på Finn.no! Ikke fortvil, kjære venner. Jeg har løsningen. Jeg har faktisk flere løsninger. Hele ti stykker! Vel bekomme 🙂

(Meg når jeg skriver innlegg om designervesker for fjortiser.)

 

1. Gi dem bort til en narkoman/uteligger/romfolk slik at de har et sted de kan putte sprøyteutstyr, panteflasker og lignende. Normalt ville dem prøvd å videselge disse tingene, men ettersom det ikke er mulig å få penger for Michael Kors lenger, så vet du at de vil ta vare på det. 

 

2. Bruk veskene til å fyre i peisen. Det er fortsatt kjølig ute, og for dem med peis kan det det være en idé å bruke MK-produktene til å fyre i peisen.

 

3. Bruk dem når du er på reise til steder med høy kriminalstatestikk. Ingen vil rane deg dersom du bruker Michael Kors-veske. Potensielt vil ranerne GI DEG penger i veldedighet. #supertips!

 

4. Gi den til din hamster, marsvin, kanin, eller annen type gnager. De små rakkerne synes slikt er deilig å gnage på, og gjemme seg inne i. Perfekt bruk av ubrukelig accessories.

 

5. #SYOM. Klipp opp veskene og sy dem om til å bli noe helt annet. Visste du at Jenny Skavlan har sydd disse flotte plaggene av en Michael Kors-lommebok?

 

6. Bruk dem som veggisolasjon. Det koster omtrent 350 kroner for en rull med Glava. Ettersom at Michael Kors-produkter ikke lenger er verdt noe som helst kan det være en idé å bruke dem i stedetfor Glava, dersom du har tenkt til å isolere. 

 

7. Grav dem ned i hagen. Det kan være spennende for hunder i nabolaget å grave opp – eventuelt kan det være en practical joke rettet mot arkeologiske utgravelser om 5000 år; “hehe, se hvor dumme vi så ut på 2000-tallet” liksom, hehehe, jeg ler godt av tanken på hvordan fremtidsmenneskene kommer til å oppfatte oss xD

 

8. Gi dem bort til en yngre søster eller kusine, som ikke har lært om selvrespekt ennå. (Alder ca 5-6 år.)

 

9. Stapp det inn i en flaskepost og kast den på vannet. Det er jo ingen som vil ha den selv om de finner den, men det er alltid gøy og spennende med flaskepost.

 

10. Bruk den som hundepose. Selv om du ikke har hund, så er det praktisk å ha et sted å gjøre fra seg dersom man skulle befinne seg langt fra et toalett når man kjenner at det “presser litt”.

 

Har du noen gode ideer til hva man kan gjøre med Michael Kors-produkter nå som stormen har senket seg og ingen vil bruke dem lenger likevel? Del det gjerne i kommentarfeltet! 🙂