EN MANN FOR SIN ROTTE.

Livet mitt har snudd seg på hodet, dagene blir borte før jeg har rukket å stå opp, og jeg tror egentlig ikke noen av vennene mine liker meg noe særlig. Jeg har ikke fått noen indikasjoner på det, men HALLO! Jeg ville IHVERTFALL ikke vært vennen min!

Jeg hører at jeg ikke tar vare på det jeg har. Dessuten, så er jeg en av dem som ikke merker det, selv når jeg mister det. Damn! Og jeg som trodde det holdt å bare være dritkul? Livet skal jaggu være komplisert. Her skal man fly rundt og bry seg hele tiden. For ikke å SNAKKE OM selvangivelse. Livet er nesten ikke VERDT å leve engang, bare på grunn av den dumme selvangivelsen som former hjernen min om til et spørsmålstegn hvert eneste år. Møkkafolk. I tro med tradisjonen, så bruker jeg den som dopapir etter et dårlig møte med Bislett-kebab.

ANYWAY! Jeg skjønte at det var på tide og sette av litt kvalitetstid med dem jeg er glad i… Og det med tiden var jo såklart ikke noe problem. Jeg har jo nok av tid, det er bare så sinnsykt tiltak å bruke den! Et større problem var det å finne noen som ville sette av litt kvalitetstid til MEG. Altså… Alltid når jeg ringer folk, som enten er midt på dagen, eller midt på natten, så har folk unnskyldninger! “Jeg er på jobb” eller “Jeg sover” er faste tilbakemeldinger som jeg får slengt i trynet. Ikke at jeg er noen rakettforsker, men er det meningen at venner skal lyve til deg? Jeg tror bestemt at venner ikke skal lyve, men jeg vet også at jeg har satt meg i situasjonen selv. Jeg er jo ikke redd for å fortelle dem hvor dumme dem er åsånn, men en del av dem ER faktisk ganske dumme! Hmm…  

ANYWAY pt. 2! Jeg er en taper, og idag brukte jeg HELE dagen på å leke med Gråen!…

Folk liker forståelig nok ikke meg, og jeg liker SÅKLART ikke dem, men når jeg kan ligge i timevis og kysse med rotta mi, så roer liksom hjernen min seg. Jeg får en indre ro…

Etter å ha ligget i skje med Gråen i MINST 15 timer, så lekte vi en morsom lek! Først så skulle jeg finne henne, og denne gangen hadde sniken gjemt seg BAK puta!

Deretter måtte Gråen komme ut fra gjemmestedet sitt, og lete etter en spesiell gjenstand vi hadde blitt enige om på forhånd.

Kanskje her?

Eller kanskje her oppe?

Under letingen, så ble gråen stående på en åskam. Tittende utover den store verden. Montro hva hun tenker på. Kanskje det er Svarten hun ser etter? Kanskje hun drømmer om å besøke Paris?

Personelig, så tror jeg Gråen ble sittende å tenke på hvor stor verden er, og hvor små vi selv er. Tja.. Det er jo ganske så rart med universet.. Uendelig sies det å være.. Uendelig! Og her sitter vi og måler ting og tang helt ned i MICRO centimeter! Ja, det er helt utrolig!

Men.. Kremt….

ANYWAY pt. 3! Nå må vi holde hodet kaldt, om vi skal bli ferdig før klokken 04! The magic klokken 04!!!

Til angrep her, ja!

Gråen har fått snurten av noe spennende, og mistenker at det kan være det vi har lett etter!

Å, jasså! Prøver å stikke av, hæ?

Se DER, ja! NÅ begynner det å ligne på noe her!

Gråen did it again! Man skal virkelig ikke undervurdere denne rotta altså! Streetcreds til Gråen!

Etterpå vanker det seierskyss fra heiagjengen!

ILUUUUUU, Gråen!

KYSS GRÅEN!!!!!

Så snakkes vi imorra! Med mindre hele denne verdenen bare er en drøm jeg har hatt i 21 år i et annet liv? Det er jo ikke umulig!
Hmmm… Lurer på om jeg hadde hatt venner og liv åsånn der? I den alternative verden altså.. Hmmmm…..

ÅÅÅÅÅ, jeg ødelegger ALT! Jeg klarer ikke blogge om rotta mi uten å spore av engang, og her snakker vi om en ganske tilbakestående hobby fra før av! Nei, vi gjør det enkelt…..

Møkkafolk! Jeg håper ALDRI jeg møter noen av dere. JEG er lism tilbakestående, og da MÅ jo dere som leser den dritten her være MINST 10 ganger verre. Tror ikke jeg har godt av å møte noen som er MINST 10 ganger mer tilbakestående en meg selv lism….

….Og snakk om tilbakestående! For dere som registrerer at jeg har samme klær på idag, som igår, så stemmer det. Jeg har ikke dusjet idag, og jeg HAR sovet med klærne på inatt. Fml….

….Geees! Jeg MÅ få meg venner. Vil du bli vennen min? Please! Jeg bare tøysa om at jeg ikke ville møte dere! Livet mitt er så kjipt at jeg NESTEN får meg en jobb igjen!…

….Hahahaha, neida, jeg bare kødda! Såklart skal jeg ikke begynne å jobbe igjen! Dessuten så er klokka 04 nå, så da kan jeg avslutte den dritten jeg driver med her også. Migic klokken 04 åsånn, vett!

Sov godt, Suckerz! Håper jeg våkner i Nangilima imorgen!

EN DAG I MITT VIKTIGE LIV.

Idag dro jeg ut av døra for å finne noe smart å bruke dagen på igjen, slik at livet mitt kanskje blir en antydning til verdig igjen. Jeg valgte å sosialisere meg med venna mine på Birkelunden.

Når jeg kom dit, så fikk jeg høre at det vistnok er PÅSKEFERIE nå! Aaaa.. DA trenger jeg jo ikke å gjøre noe som helst alikevel! Siden det er ferie åsånn!…

Deretter benyttet jeg MINST 15 timer på å spille det kule og svært realistiske tv-spillet som jeg nå baserer livet mitt etter.

Denne gangen prøvde jeg å ikke skyte så mange gamle damer. Jeg fant nemlig ut at det var mulig å kjøre motorsykkel PÅ toglinja!! Jeg gleder meg utrolig mye til det blir varmere i luften, da jeg har en SCOOTER stående i garasjen! Jeg MÅ kjøre meg noen hyggelige turer på toglinja. Jeg MÅ, og det funker jo som rakkern i spillet! 🙂

Når jeg ikke fikk lov til å spille lenger, så tok jeg meg en tur inn på rommet til Partysvensken. Dette skulle også være en givende opplevelse, da han har funnet opp et MEGET godt alternativ til husholdningen! Altså…  Denne IQ-bomba har skaffet seg en stor bunke med hvite klistrelapper, og når bordet hans blir skittent, SÅ KLISTRER HAN BARE PÅ NYE LAPPER!

Smart… SYKT smart, og jeg som er så lei av å vaske bort Fernet-flekker fra gulvet mitt! Jeg skal skal ALDRI vaske igjen! ALDRI!

Etter å ha lært et og annet smart tips om renhold av Partysvensken, så gikk jeg ut i stua til de andre igjen. Der ble jeg raskt servert en kopp kaffe, som jeg valgte å drikke av et bayer-glass. Litt sånn for moroskyld, vett! Jeg er nemlig en sånn som liker å være morsom!

Men jeg er ikke noe morsom, så jeg bestemte meg for å stikke en tur på toalettet og tenke litt for meg selv. Kanskje ta noen kule bilder. Av meg selv..

MMmmm.. Siri har så mange spennende ting. Hun er så heldig.

Her er Siri forresten!

Og her har du meg! Hei, Siri! Det er dette jeg driver med når jeg låner toalettet deres!!!

Hallo, hallo! Testing, testing!

Tjaa.. Skulle kanskje rette litt på barten her, ja…

Montro om det ligger noe spennende i søppelen..

Og hva kan dette være for noe spennende?

Aaa.. Ja, dette lettet litt på trykket! Jeg kunne trygt gå ut til de andre igjen:) Dessuten ville Ove, som også bor der, teste kamera mitt. SÅKLART kan han det! Da kan jo JEG være modell:)

Haha.. Før en tøysegutt!

Her skulle jeg se alvorlig ut. Hakke SJANS vett!

En elefant på rappen!

Gees.. Jeg ER en taper, og nettop derfor fant jeg det best i å komme meg fortest mulig hjem. Walk of SHAME, og jeg er bare meg selv. Håper dere synes synd på meg! HÅPER DERE KASTER PENGER PÅ MEG!…

Det var egentlig like greit at jeg dro hjem over. Det er MINST 8 dager siden jeg spiste sist, og magen har begynt å lage SVÆRT dårlig drum n`bass. Jeg så det høyst nødvendig å sponse McDonalds i denne nødens stund.

Og siden det TROSS ALT er middagen min, så skal det jo gjøres ordentlig…

Nam, nam.

Og etter å ha spist, så satt jeg meg på gulvet for å se litt tv.

Denne fyren er ikke helt god vett!

Og denne fyren skal ta selvmord med politiet som våpen. Sykt smart fyr. Sykt smart….

Aaa! Livet mitt er så meningsfullt. Vil du kjøpe det? Du FÅR penger av meg om du vil ha det lism…….

Et stk. lobotomi, takk!

Du lurer på hva jeg har gjort de siste dagene, sier`u? Ikke det, nei……. Forteller det alikevel!

Jeg HAR spist pizza!

Jeg HAR drukket øl på en buss!

Og jeg HAR tatt bilder av meg selv, kun fordi jeg er så SYKT fet!

Iløpet av gårsdagen fikk jeg også sett favorittprogrammet mitt. Jeg fulgte vel ikke SÅ godt med denne gangen, for jeg ble ekstremt opphengt i å få navnet på programmet med på bildet. I mellomtiden, så fortalte vennene mine meg hvor utrolig teit jeg er, mens dem tok bilder av meg og spyttet meg i nakken. Dette syntes jeg var HELT greit, for det er jo som dem sier. Jeg spyttet litt på meg selv også faktisk…

BULLSEYE!

DETTE er yndlingsprogrammet mitt!

Geeeses, så HORE og NØØØRD jeg er. Er du klar over hvor NEDVERDIGENDE det er å sitte slik foran vennene sine i MINST 8 timer, for å ta et SÅ idiotisk bilde av seg selv? Jeg skjønner godt hvorfor dem stakk så fort jeg hadde lånt dem penger til pizza…

(Her skulle det egentlig være et bilde til av meg som spiser pizza, MEN siden vennene mine ikke vil bli smittet med Halvor, så fikk jeg ikke smake. Jeg kompenserer med et annet ganske sjenerende bilde.)

Til tross for mine siste dager med mislykket liv, så fikk jeg nettop en morsom kommentar av en som beklagelig nok bruker tid av SITT på å lese bloggen min…

“zenazuza:

Shit Halvor. Hvis man googler psykopat så kommer det opp jævla mange bilder av deg!”

Svar: Selvom jeg waster MITT liv, så trenger ikke DU og gjøre det samme!!! Slutt og pine deg selv med bullshittet mitt. Dessuten får sikkert dataen din VIRUS av å besøke bloggen min!

Men så måtte jeg jo sjekke da…

Jeg håper at ingen rapporterer bildene som støtende, selvom det HELT KLART er ganske støtende!

Mens jeg først satt litt på internett (noe jeg ALDRI gjør ellers), så kom jeg over denne morsomme avisartikkelen.

Det er AKKURAT det samme som jeg ville gjort om politiet hadde kommet på døra!

Heldigvis kommer ikke politiet hit da. Dem har jo ikke peiling på at jeg bruker leiligheten min til å koke amfetamin, skjule kriminelle østeuropeere og spare på våpen. For ikke å SNAKKE OM min store bussiness innenfor oppdrett av illegale frosker!

OK… Nå haster det her! Ring tvangspsykiatrisk! Jeg MÅ ut. Jeg MÅ! Det er ikke sunt for meg og sitte her hele dagen og poste bilder av frosk. Det kan umulig være særlig sunt for dere heller. KLIKK MEG VEKK! Dette ødelegger hjernene deres! Dessuten er jeg TO sekunder fra og KNUSE datamaskinen min!

HEY SPOTIFY!! JEG DRITER LANGT I HVORFOR DET ER TRENDY Å GI BORT EN GEIT! JEG DRITER I DET! SLUTT OG PLAGE MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GI MEG SPENN, ET LIV, ELLER EN BAZOOKA!

Det kommer til et punkt i en manns (lol) liv, der han forstår at midtlivskrisen inntrådde 20 år for tidlig. Man sitter igjen blakk og singel i en uoppusset leilighet, med en Ferrari i kjelleren som man ikke får solgt. Dette punktet nådde jeg igår, idet jeg tråkket inn døra hos vennene mine på Birkelunden. Altså.. Jeg har jo ikke ENGANG Ferrari i kjelleren, men jeg HAR faktisk en garasjeplass som jeg trooor jeg leier ut til noen GRATIS. Jeg vet faktisk ikke. Tanken på å ringe og sjekke høres slitsomt ut.

Hvorfor jeg nådde punktet da jeg ankom kåken til vennene mine på Birkelunden vet jeg ikke, men jeg tror det kan ha noe å gjøre med at jeg ikke har råd til nytt headset, og dermed prøver å tenke SELV mens jeg sitter på trikken. Som dere sikkert skjønner, så vil ikke engang legen min anbefale meg å tenke selv. Utrolig plagsomt, og det tvinger meg til å jobbe HARDT med å ikke bruke hjernen.

Men det er sikkert like greit… Denne hjerne-avkoblingen bidrar jo også en del til å blacke meg ut når jeg står oppreist. Dette skjer hele tiden, og det er flaut å bli hjulpet opp fra bakken av gamle folk som sliter med strak rygg sjæl. Ganske ydmykende er det og, så jeg svarer gjerne med å sparke krykkene langt av gårde, tenne på rullatoren og smelle av noen kinaputter i øra dems, mens jeg spiser opp wienerbrødet de ikke orket å spise opp på eldresenteret.

Hmm… Ok, jeg har vel egentlig aldri gjort det der, men jeg må jo si jeg kicka litt på tanken! (NOEN!!?? SPERR MEG INN NÅ!!!!)

ANYWAY!

I en desperat situasjon. Uten penger. Uten jobb. Uten noe særlig livstegn til et innholdsrikt liv i det hele tatt faktisk, så bestemte jeg meg for å gjøre det samme som andre i min situasjon gjør når hjernen nærmer seg kollaps…

Først, så svir man altså av masse penger man ikke har på pils. Helst altfor mye. Dette gjør at man kan koble ut alt tankebryet UTEN at det hemmer resten av kroppen!

Hmm.. Joa, det gjør vel kanskje det, men altså… Nå sitter man jo helst bare i en sofa og kulern da! GEEES! Dessuten så leder det meg videre til spørsmålet om middag. Som om man ikke har vrengt og solgt lommeboka fra før, så kjøper man jo jaggu pizza også! Ikke fordi det er så forbanna smart, men når man først skal sitte og reparere hjernen i en sofa, så er det jo SYKT tiltak og LAGE middag. HALLO!? Jeg er ikke tilbakestående lism.. Eller.. Jeg er jo det, men jeg er jo ikke DUM!?….. AAAAaargh, glem det…… JEG LIKER PIZZA!!!!!! JEG VIL HA PIZZA!!!!!!

Vi lever altså i en verden hvor det er FULLT mulig å bruke penger selvom man ikke HAR penger. Jeg vet ikke helt om det er bra eller dumt…..

Næ, det er bra!

Etter å ha lada batteriene til sent på natt, så dro vennen min frem sånn tv-spill. Nintendo eller noe sånt, og det var faktisk ganske så gøy! Jeg hadde på tidspunktet blitt SÅ emo at jeg NESTEN opprettet en sånn anonym-psykisk-gal-i-hodet blogg, så hjalp det å se litt lyst på ting igjen. Dermed så fortsetter jeg bare på en ikke-anonyme.psykisk-gal-i-hodet bloggen jeg har fra før av i stedet.

Men uansett! Spillet! Nei, ikke Paradise Hotell, men det som vennen min på Birkelunden hadde finni frem. Det var syyykt fett! Man bare fløy rundt å skøyt alle mulig folk, sprengte biler og stjal jet-fly. Nesten så jeg fikk meg et LIV faktisk.

Jeg spilte i MINST 30 timer!!!

Se! Jeg har startet gjengkrig! Sykt fett!

Wasted?? Hahaha, han mannen i spillet ble så full at at spydde blod og sovna midt i veien. L@IS! Tror jeg…

Når klokka var halv 4, så fant jeg ut at jeg ikke ville ligge i fosterstilling på Sofaen til venna mine alikevel, og spaserte den lange veien tilbake til den riktige siden av elva igjen. Etter å ha drukket ca 30 øl og spilt dette utrolig livs-realistiske spillet i MINST (!!!) 15 timer, så tok jeg meg selv i å bli ganske aggresiv over små ting. Ta f.eks dette skiltet som hang på veien hjem.

Dette tok jeg direkte truende…

Hadde jeg FORTSATT hatt bazooka, så skulle jeg LETT ha sprengt den dumme beskjeden RETT sør.

Videre på veien, så fortsatte jeg å gjøre sånn som i spillet. Jeg sprengte to politibiler, knivstakk litt gamle damer, og endte med å ligge i fortauet mens jeg spøy blod. Akkurat som i spillet. Det føltest godt. Det føltest VELDIG godt, og på Mandag skal jeg prøve å stjele gevær på GUNNER-sjappa igjen:)

WOHOOOOOO! PARTYYYYYY!!!!!!

Det er Lørdag formiddag. Halvor synes synd på seg selv, og spiser derfor godteri til frokost.

LYFE<3

GRATIZ KLÆR<3<3

Igår var det avsluttningspils med fotokurset jeg har deltatt på siden i høst.

Det er var absolutt hyggelig, men jeg skjønte at det var på tide å dra hjem da jeg begynte å sove i random trappeoppganger…

Og vel hjemme, så forandret leiligheten min seg til The Factory. Akkurat det var jo litt kult da…

Eller… Det var kult helt frem til idag kl. 15:00…

Da våknet jeg av at bilskole-læreren ringte meg for å avtale time. Når jeg tenker over det, så har jeg blitt vekket sent på formiddagen HVER dag i det siste. Brønnysundregistrene. If. HMS. Tja…. Alle sånne idioter som ikke greier å vente til JEG har LYST til å stå opp, før dem skal prakke på med de kjedelige telefonene sine.

Jaja… Til tross for en traumatisk og hard start på dagen, så kom jeg meg etterhvert ut av leiligheten og benyttet muligheten til å spasere litt i Bogstaveien. Det er så mye klær jeg er keen på, men så koster dem jo penger åsånn. Jeg synes slike som meg ( kun meg ) burde få klær gratis. Det er sykt nedverdigende å måtte betale for alt mulig, men en dag!  En dag er jeg godt nok trent til å kunne løpe av gårde med hva jeg vil. ÅJAAA! Da skal alle de dumme butikkene få se hvem som betaler da!! MOahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Etterhvert skal jeg såklart ta over hele verden, men et sted må man starte!

Men jeg fant faktisk noen klær, og jeg fikk dem faktisk gratis. NEI, jeg løp ikke avgårde med noe som helst. I skrivende stund, så løper ROTTA MI raskere en meg lism, men jeg fant plutselig et gjemt GAVEKORT i lommeboka mi. Smud…

Her konkurrerer jeg og Gråen i håndbak forresten!

Jeg pleier alltid å måle min atletiske tilstand opp mot rotta mi. Mye bedre en å måle seg opp mot f.eks gamle klassekamerater åsånn. Duvet.. De som endte opp med idrettslinja, militæret og andre sånne ting som TAPERE kaster bort tiden sin med. Altså… JEG har ikke liv, men DE!!!?? DE har jo faktisk SÅ lite liv at dem egentlig ER døde!

Men, jeg vant håndbakken da:)

Anyway…

Etter en verdig morgen i bogstaveien, så fikk jeg faktisk gratis klær IGJEN! "Pål" trengte å arve bort noe gammelt skrot, og jeg takker så klart aldri nei.

Altså…. Jeg hadde tatt imot en FROSK om den hadde vært gratis lism…

GEEES! Jeg har så lite å bruke dagene på, men når jeg kom hjem igjen, så merket jeg at det var på tide å RYDDE igjen da. Det så faktisk ut som 16 godsvogner hadde kjørt TVERS igjennom stua mi.
F.eks, så har jeg diverse hauger med ting som ligger rundt på gulvet, og de vokser hver dag.

Det LEVER faktisk rare dyr i dem…

Etter at jeg hadde fått kustus på haugen, støvsugd en tarantella, og satt på en klesvask, så angrep jeg hyllene mine. Det ligger så mye dritt i dem, som jeg ikke har sett før engang. Jeg skjønner ikke hvor jeg har fått det fra, og jeg skjønner ikke hva det er forno.

Altså…. WFT! Hva ER det her lism?

Hvorfor har jeg det her?

Til gjengjeld, så skal det sies… Det lukter ganske vondt hos meg!………………..

fml.

My waste of life<3

Gårsdagen skulle jeg egentlig bruke til en rekke kreative og produktive ting, men så fant jeg ut at det egentlig bare ville være veldig slitsomt, så jeg satt meg på gulvet og tittet litt på tv isteden.

Macgyver vet selv at han ikke er fullkommen, men forstår at det antagelig ikke er lenge til.

Han fyren HER er ikke helt god, vett!

Og Macgyver bare…

Jeg tror episoden handlet om hvor fet Macgyver er, og hvor teite alle andre er.

Nei… Det var nok på tide å komme seg ut. Jeg dro dermed til GUNNER-butikken og prøvde å stjele et gevær.

Dessverre, så satt geværene fast i veggen, så jeg måtte ta til takke med en dritkul BUE! Det spørs om man ser bua på bildet, for den er nemlig KAMUFLERT! Kuuuuuult:):):)

Ettersom jeg betaler 600 kroner i måneden for å kunne henge på Elexia, så gjorde jeg det.

Jeg er sånn drittunge som kødder rundt og fniser på treningstudio. Skikkelig plagsomt. Jeg blir irritert SELV lism.

Og ikke minst FLAU! Hvorfor legger jeg ut det her på internett?  Geees, noen må kaste stor stein i hodet mitt snart…

ÅÅÅÅÅÅÅåååååååååååååååååååå, nå ramlet jeg ut igjen:(

ÅJA!!

Etter å ha hengt litt på Elexia, så inviterte familien min meg over på Curry & Ketchup fordi dem synes jeg spiser for lite.

Jeg fikk HELDIGVIS tatt et kult bilde av meg selv, selvom det var sykt pinlig å posere slik med to HØNER i 2 timer før bestemoren min skjønte hvordan man tar bilde med det moderne fotoapparatet mitt.

Etter å ha fordøyd en krydra kylling, så dro jeg opp til gamle kollegaen min "Pål" for å ta noen pils.

Neida, vi drakk såklart bare vann.

Og truuuuru ikke "Pål" hadde katt?

Etterhvert ble jeg bare SYKT kul.

Og etterhvert ville jeg bare posere med alle Cypress Hill cd`ene til "Pål".

Jeg skyter deg med øllen! UGG!

Det var på tide å stikke, så jeg dro hjem til slottet mitt på Briskeby og benyttet muligheten til å se siste episoden av Paradise Hotell på TV3.no.

——————————————————————————————————————————

Klokken er 13:30. Jeg har nettop stått opp, og velger altså å spise potetgull til frokost.

Gråen spiser også potetgull til frokost..

Men altså, HALLO! Veit dere hvor tiltak det er å lage ordentlig mat til frokost eller? Det er tiltak NOK at jeg snart må GÅ helt fra Briskeby til sentrum, fordi jeg ikke har råd til trikken. Snike sier du? Såklart, men HVER gang jeg skal ta trikk gratis, så skal han 3 meter høye sivile kontrollør-afrikaneren med 2 hoder gi meg bot. GIDDER`U ELLER???

Dust…

ONE DAY AT THE SKEDSMO

Da jeg sto opp klokken 15:00 idag morges, så følte jeg meg relativt ufresh, og skjønte at mine dusje-vaner kunne ha noe med saken og gjøre. Det vil jo da egentlig si at jeg ikke har noen vane i det hele tatt, for det er minst en uke siden jeg dusjet sist. Tror jeg.. Men jeg husker egentlig ikke helt.

I stedet for å dusje, så valgte jeg heller å sette meg litt ned på dataen. Det er tross alt et ganske stort tiltak å dusje, mens det er veldig enkelt å sette seg litt på dataen. Jeg fikk lagt til et par Paradise-deltagere på facebook også, så ser på hele situasjonen som en stor jackpot.

Etterhvert så jeg nødvendigheten for litt luksus, så jeg kokte opp litt vann, og lagde meg kaffe. Dermed fikk jeg også brukt den nye koppen min, som jeg fikk gratis i posten for noen uker siden. JACKPOT!

Alikevel, så skjønte jeg at det ikke var nok. Altså.. Gratis kopp er helt knall, men det kan da ikke være riktig at en oppegående (lol) gutt på 21 år, skal sitte hjemme og drikke kaffe klokken 3 på en tors… Tirsdag, ja.. Tirsdag!

Det kan da ikke være riktig, tenkte jeg, så jeg bestemte meg for å gå ut en tur.

Det var ganske kaldt idag klokken 15:00, så jeg fant frem den høyhalsa greia som lukta kattepiss fra skittentøyskurven. Nå har jeg jo kommet dit hvor kroppslukten min minner om kattepiss uansett, så det kunne umulig ha mye å si.

På veien ut ble jeg nødt til å gå en STOR omvei for å unngå DISSE menneskene.

Altså.. Gateselgere som står på stand er det VERSTE jeg vet. En ting er at dem plager vanlige folk, men det verste må nok være at dem later som dem liker jobben sin hele tiden! De skal liksom hoppe rundt og være skikkelige kule åsånn. Idioter ass.
De verste jobber for Elexia. Jeg håper Elexia-medarbeidere brekker benet, mens dem går opp rulletrappa feil vei. En vakker dag, så skjer det. Karma heter det, og da skal jeg stå først i kø for å ta bilde av dem. Forbanna apekatter!

ANYWAY!

Denne gangen gikk turen, som du kan se på omgivelsene, til SKEDSMO! Jeg ANER ikke hvordan jeg havnet på SKEDSMO, men det var faktisk ikke så galt som man skulle tro. Dessuten endte jeg opp, av en eller annen grunn, med blant annet DETTE bildet.


Øøøøh?

En gang til…. Hva i alle dager er det jeg har mellom hendene? Har jeg rana en dum trygdemisbruker eller noe?

Jeg vet ikke ass. Som vanlig, så tror jeg jo ALLEREDE at dette innlegget handler om frosker…

Jeg så det beste i å stikke hjem igjen. Jeg har ikke så mye å gjøre på SKEDSMO uansett…

Vel hjemme igjen, så følte jeg meg ganske sulten.

Til tross for at jeg hadde brukt dagen på å spise 24 bokser med Stratos-kjeks, så ropte kroppen etter mat, og da helst av den typen man ikke går rundt og besvimer av hele tiden.

Jeg fant brødposen min etter å ha lett i cirka TO timer. I kjøleskapet….

Jeg må SERIØST slutte å putte ting i kjøleskapet…

Stakkars Gråen. Jeg donerte bort den iskalde brødskorpa som var igjen.

Også tok jeg meg litt vann til middag i stedet da, vettu!

Geees… Er det RART jeg veier 43 kilo?

WHY I BECAME A RETARD! pt. 1

Jeg er jo som alle vet et legendarisk menneske av den høyst unike sorten. Alt jeg tar i blir til gull, og ryktet sier faktisk at også JEG gjorde litt vann om til vin engang. Det skal sies at de som drakk vannet var ganske fulle fra før av, men til gjengjeld så VET jeg at jeg synger som en GUD i dusjen! Oh, yes!

Ingen kan motstå meg. Ikke engang denne gjengen.

Dessuten, så er jeg en kvinnesjarmør!

Legg også merke til den perfekte spray-tan`en min. Jeg fikk gjort det HELT gratis da jeg ramla tilfeldig inn i en butikk som heter photoshop!

Men folkens!

Jeg har også vært et barn, og under oppveksten min, så var faktisk ikke hjernen vært til stede i det hele tatt! Om noen hadde stjålet den mens jeg sov, så hadde nok verken jeg eller dere merket stort til forskjell. (HINTHINT! TA DEN, TA DEN!!!)

Elemeter fra utsiden HAR faktisk hjulpet meg på vei til min bærende tittel, og dette innlegget skulle liksom dedikeres til noen av elementene som gjorde at jeg ble slik jeg ble. Litt av grunnmuren til min eminente eksistense! Oh, yes!

Her er jeg som liten forresten.

Og her er meg fra igår…

Men OK! Vi har et innlegg å skrive her!

Noen som husker denne?

Jeg hadde store planer om å flytte til Fort Boyard, etter å ha sett 90-tallets beste tv-serie for første gang. Løpe rundt med en svær gjeng, rope ting i kor, og slå på gong-gong hver gang noen svarte riktig på spørsmålene til han grisegutten oppi tårnet. Fangene på fortet var helt klart guttedrømmen, og jeg husker engang at jeg imponerende nok greide å GRÅTE theme-låta til serien en kveld jeg måtte tidlig i seng. Altså, HVOR var filmkamera, Fattern? Hvor var filmkamera……

Ok, da.. Jeg har alltid tatt med meg filmkamera alene ut i skogen. Vi legger den saken død, ok?

Det var alikevel et problem…

Samtidig som jeg helst skulle ha løst oppgaver på Fort Boyard, så hadde jeg nemlig en voldsom trang til å…

…Til å VÆRE Macgyver faktisk! Jeg følte jeg hadde en stor oppgave foran meg, og kriminalitet skulle bekjempes på de mest upraktiske måter. Hele livet mitt har jeg sett opp til MacGyver, og rolleinnhaver Richard Dean Anderson var SJEF! Helt til han begynte med Sci-fi da, men før den tid, så var det KLART at jeg skulle VÆRE han.

Jeg VISSTE at jeg også kunne være Macgyver om jeg bare prøvde hardt nok! Jeg startet med å hooke meg en go`fresh hockey-sveis! Bare SE hvor hardt jeg prøver!

Faktisk, så prøver jeg fortsatt ganske hardt, for jeg photoshoppa nettop inn en tann i bilde da jeg desperat trengte regulering på denne tiden….

Dette var jo i de glade Asker-dagene. Gylne tider og alt det der. Men verden er jo under konstante forandringer, og Huldreveien i Asker ble iløpet av 90-tallet omgjort til en samleplass for enorme somalske familier.

Og meg da.

Etterhvert ble jo disse også min omgangskrets, og jeg vil tørre å påstå at jeg ble streetwize i en alder av 4. I en alder av 6 hadde jeg min egen gangster-gjeng, og innen fylte 9 tok jeg mine første mug-shots hos politiet.

Jeg så spesielt opp til en eldre kar, som stadig vekk kom hjem til meg for å telle sparepengene mine. Han kom fra en familie med 14 sønner, hvor 3 av disse het Abdi. De gikk under kallenavnene Abdi, Abdi-Lillehode, og Abdi-Storehode. Det var altså Abdi-Storehode jeg anså som kul. Ihvertfall før han begynte å gå naken rundt i Asker, mens han rana de gamle damene på Posten åsånn.

Jeg ville også bli gangster. Og etter å ha spilt ut Macgyver-drømmen, så dro jeg på min første (og siste) shopping hos Flava Streetwear. En butikk som IMPONERENDE (og skremmende) nok fortsatt finnes.

(Her skulle det egentlig være et gangster-bilde av meg med Flava-klær fra 17. mai 1998, men da jeg ikke fant det, så kompenserer jeg med et MINST like skremmende bilde fra kjønnsskiftet mitt samme år.)

Jeg greide nemlig aldri å kjøre gangster-rollen HELT ut, og lagde meg etterhvert mange forskjellige forbilder opp igjennom åra. Her har vi bestevennen min fra 1999.

ID-krisa gjorde meg svært usikker, og som 7 åring visste jeg FORTSATT ikke hva jeg skulle bli når jeg ble stor. Jeg eksprementerte litt rundt, og bestemte meg for IKKE å bli verken…

Dykker:

Skuespiller:

Eller….

Naken:

(Kan noen fortelle meg hvorfor jeg gjør dette mot meg selv?)

Greit nok, så hadde jeg flaks som ikke endte opp som verken dykker, gangster, skuespiller eller naken, men det hjalp ikke stort at jeg endte opp med å bli VOKSEN isteden! Det er den desidert største tabben jeg har gjort, og jeg kommer garantert til å angre for dette resten livet.

(Igjen, kan noen fortelle meg hvorfor jeg gjør dette mot meg selv?)

Jeg får ta til takke med at jeg FORSATT er sykt kul. Om du er uenig, så minner jeg på at det er DINE skattepenger jeg kjøper unødvendige ting for! YESS!

Et innlegg. Stort sett om pinviner.

Jeg fant ut at jeg trengte en ny utflukt. Dagene smelter sammen om dagen, og man trenger luft til hjernen for å kunne tenke klart. Nå tenker jeg aldri klart, men… Anyways!

Ut av kåken! Båttur! Yes!

Det var ombord på båten at dagens meningsløse innlegget fikk sitt opphav. Det startet med at båten dro fra kai. Jeg befant meg i andre etasje, helt uten anelse om hvor jeg var på vei, og bestemte meg for å ta et bilde av meg selv.

Etter det satt jeg meg ned, og benyttet muligheten til å ta ENDA et bilde til av meg selv:)

Skjønner`u? Tipper det, og det var DA jeg oppdaget DET! Denne merkelige tingen, som lå i sete ved siden av meg!

“Jøss… Hva er det for noe spennende som ligger her?”  Tenkte jeg så høyt at de andre hørte det.

Jeg ble sittende og observere denne rare gjenstanden en liten stund, men skjønte fort at den måtte fanges, og spares. Jeg valgte å putte det foreløpige, uidentifiserte objektet i brystlomma på den fake skinnjakka mi.

Resten av turen klarte jeg knapt å sitte stille. Hvert sekund tok jeg frem den spennende fangsten, men det var først når båten la til havn at jeg fikk tatt en nærmere titt.


Er det en fugl? Er det et fly? Eller kanskje en åpen boks med makrell i tomat? Jeg forsto raskt at det var en EKTE pinvin jeg hadde mellom henda, og så meg derfor SVÆRT fornøyd.

I gledesrus gikk det dessuten opp for meg hvor jeg hadde havnet.

NESODDEN faktisk! Av alle steder, så hadde jeg altså havnet på Nesodden, og jeg ble ikke mindre sjokket da jeg tok en HELT tilfeldig buss og endte opp hos Sofs!!??

Jeg ble ganske satt ut av opplevelsen, og klarte altså derfor å gi fra meg min kjære pinvin.

VÆRSCHÅGO!

Litt kjipt, for etter at jeg hadde gitt fra meg den flotte pinvinen, så fant vi ut at det lå en kjempespennende, GRØNN (!) fisk inni pinvinen.

Sofs er vinner`n som har BÅDE ekte pinvin, OG kjempespennende GRØNN (!) fisk. Jeg står igjen som tapern, som ikke har en vanlig fisk engang. Eller… Kanskje jeg har det hjemme? Jeg husker jo tross alt ikke hva jeg gjorde for 5 minutter siden engang, og som vanlig, så mistenker jeg at innlegget mitt handler om rare frosker!!??

Ok, noen må SERIØST slå meg i hodet med en stein. Om noen møter meg tilfeldig på byen, så har dere herved fått LOV til å slå meg i hodet med en stein. Den BØR være stor og hard. Sånn her omtrent.

GJØR DET!!!

Uansett, da.. Ingenting varer evig, men pinvinen fikk jo ihvertfall en ganske flott plass.

Dessuten, så fikk jeg til gjengjeld låne noen kule briller som jeg kunne ta bilder av meg selv med!

Deretter dro jeg hjem igjen, og tok noen bilder til av meg selv. Uten briller, men med en kul høyhalset sak som jeg fant i skapet mitt. Den luktet kattepiss forresten. Nå VET jeg at kattene forfulger meg, og jeg skal fra nå av slutte å sove.

DAMN! Jeg er så sinnsukt kul! Jeg forstår at dere er misunnelige….

When the Music`s Over!

Igår valgte jeg å benytte bilen da jeg ble invitert bort til Moldenserne på Tøyen…

Vel fremme på Tøyen fikk jeg fort utdelt et par morsomme briller, slik at vi kunne leke designere.

ALLE hadde morsomme briller. De som ikke hadde briller var liksom HORE og NØØØRD åsånn!

Etter noen timer på Tøyen, så merket vi som bor på riktig side av elva at det begynte å gjøre vondt i kroppen. Vi så det derfor nødvendig å komme oss fort over på riktig side igjen. Det er som ordtaket sier: Du kan dra Tøyen ut av Frogner, men du kan ikke dra gutten ut fra Asker.

Tja… Det er noe sånt ihvertfall.

ANYWAY!

Vel fremme på riktig side av elva, så havnet vi HELT tilfeldig på fest hos denne flotte damen.

Det skal da også sies, at noen få timer i mitt nærvær gjorde drastiske forandringer.

Stakkars jente. Senere hørte jeg at hun endte opp med akutt-epilepsi og hudkreft. I`m sorry borry miss Jackson….

Jeg møtte flere interessante mennesker, som lærte meg interessante ting. Charlotte lærte meg en del om trening og vann.

Kenneth lærte meg en ny måte å drikke på.

Deretter prøvde vi å kopiere et typisk danseband-platecover. Vi hadde fått det til om ikke NOEN bestemte seg for å sove.

Noe slikt var det vi prøvde på. Ihvertfall jeg.

Ingemars<3<3

Etter å ha ødelagt ryktet mitt, så fant jeg det smart i å stikke av gårde til DENNE gjengen. Vi har nemlig vår egen forbryter-bande, så det er viktig at vi møtes i ny og ne! Det skal sies at vi ikke begår så mye innbrudd enda, men vi SNAKKER i hvert fall en del det.

Huff, jeg så meg smart nok til å stikke HJEM! Og hva betyr det?

Nettopp!

Og som vanlig ble pizzaen stående i ovnen en time for lenge…

Fort gjort, men da har man jo muligheten til å eksprementere litt. Jeg er blitt en ganske god kokk når det kommer til oppvarming av pizzaer, så jeg bare la på masse ost, og tvang meg selv til å synes det var digg. PERFEKT!

Så tok jeg et par bilder av meg selv, før jeg sovna. På sofaen såklart.

Jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg alltid sover på sofaen når jeg har en flott seng. Jeg henter jo liksom ut dyne, laken og pute.
Jaja. Det er ikke alltid så lett. Jeg husker jo knapt hva jeg gjorde istad. Faktum, så husker jeg ikke lenger hva innlegget handlet om engang, men jeg trooooooor det hadde noe å gjøre med morsomme frosker?

Ikke det, nei? Neivel……………

Men jeg VET ihvertfall at fikk DENNE mms`en iløpet av kvelden.

Jeg begynner snart å mistenke at noen har dannet en konspirasjon mot meg. CIA f.eks. Jeg VEIT at CIA hater meg en del fra før av. Jeg har ikke noe imot katter, jeg bare SKJØNNER IKKE hvor alle kattene kommer fra. HALLO! Jeg trodde vi bodde i Norge lism? Her har vi mini-gris og mini-kuer åsånn!

Jeg tok derfor på meg den fake skinnjakka mi, og stakk! SKJØNNER`U!

Ikke det, nei? Tenkte meg det.. …..        ………………………………

Huff, jeg er så sinnsykt tilbakestående. Stikker å griner litt i badekaret igjen, jeg………..

Hils mora di fra meg, da!