NSB ASSHOLES

Det har vært en ganske rolig dag på jobb, noe som var like greit da hele kroppen min min har vært på bølgelengde med en heroinavhengig zombie.
Kaffe hjalp på hodet, men ikke på magen. 3 cheeseburgere til lunsj gjorde vel heller ikke underverker. Etter jobb skulle jeg hjem til besteforeldra mine på middag.

Fikk en som vanlig dårlig togopplevelse, og blir nok en gang overbevist om at kollektiv trafikken i Norge må være verdens dårligste. Av erfaring vet jeg at de nye helvettes kortmaskinene ikke godtar kortet mitt, så istedenfor å dra den samme gamle sytehistorien for å slippe det meningsløse gebyret valgte jeg å ta ut penger på forhånd.

Dette viste seg jo såklart å være til ingen nytte.

Disse maskinene er laget for ikke å funke, og sedler er ikke noe man kan bruke. Tid til å veksle hadde jeg heller ikke, så NSB fikk det igjen som dem ville og jeg måtte hoppe inn i vogna i siste liten. Når konduktøren kom forklarte jeg hvordan automatene har gjort det umulig for meg å betale, men det var vist min feil, så gebyr skulle det bli.
Jeg spurte om han kødda, men fikk i svar at sedler måtte jeg bruke på Oslo S.

Meget smart.

Jeg svarte da at jeg ikke gadd å betale isteden, og heller hoppet av på neste stasjon for å ta neste tog. Det likte såklart ikke han, og dermed startet debatten om NSBs håpløse drittsystem, som han vistnok heller ikke hadde noe til overs for, men prinsipp var prinsipp, og gebyret kunne jeg få tilbake ved klaging på nett i etterkant. Jeg fortalte han at det var litt vel mye å forlange for 20 J** kroner, og at klaging på det systemet ikke hadde noe å si uansett.

Jeg endte med å betale. Hore NSB…

På vei til besteforeldrene mine fra stasjonen valgte jeg snarveien langs linja, og så mitt snitt til å gjøre andre del av leksene mine til fotokurset.
Fikk tatt noen bilder som jeg ble ganske fornøyd med, og poster dem under innlegget.
Så var det kos og klem, med koteletter og bernesaus og poteter. Yndlingsretten til Jokke! Deretter var det litt svensk øl og kaffe, før jeg ble kjørt hjem igjen og spart for en ny uhyggelig opplevelse med Norges råtne system på skinner.

Håper jeg kommer meg någenlunde tidlig iseng ikveld. Har MANGE timer søvn og ta igjen, å tror ikke timeplanen min blir lettere om jeg forsyver dette mere nå. Har ikke sovet anbefalt mange timer på flere uker og når man blander dette med hverdagspils og junkfood, så blir kombinasjonen lite hendig.

dsc0080

dsc0077

F/ 1,8 vs 11

GET IT??

LIVING DEAD

dsc0179

Som bildet viser var vannmugga eneste utvei fra headbangerhelvette, frem til hukommelsen kicket inn og colaen jeg kjøpte igår ble funnet frem fra gjemmestedet på verandaen. Nydelig!

Tjernobyl?

Idag var jeg og mine medpassasjerer av dem heldige til å prøve ut den nye asfalten langs bussruta for førsta gang. Det var en delikat opplevelse, og jeg skal fortelle hele historien til mine barn og barnebarn, som alle blir gutter… Såklart..

Etter jobb gjaldt det å ta med seg 15 nye Liter maling på bussen. Nå er jeg over halveis i transporten av maling-skatten jeg fant, og jeg skal skåle for meg selv når jeg har fått alt hjem.

Utover dette skjer det ufattelig lite idag. Det er en såkalt lure-helg, hvor alle andre har helg, mens jeg må jobbe… Vet dere hvordan Oslo sentrum ser ut kl 7 om morgnen på Lørdag?.. Det er ingen ute. Er skikkelig noia. Ikke noen…

Ikveld derimot skal jeg sitte helt alene. Depresiv på internett og høre naboene kose seg. Største som skjer ikveld må bli skift på rotteburet. Der lukter det Tjernobyl og jeg får sikkert kreft av å rote oppi der. Men om ikke det blir gjort får sikkert naboene også kreft, og med min ufattelig dårlig samvittighet og depresive tanker, ender det såklart fort i et lite selvmord eller to, så… Må vel stupe i det.
Kanskje jeg skal lage et lite papphus til rottene i samme slengen. Da blir de sikkert glad! Og jeg får noe å gjøre i all min elendighet med jobb og egen leilighet.

p9180001

Skikkelig ræva speilegg, som ble til en speileggburger denne gangen. Dårlig start på en dårlig dag, som blir begynnelsen på en dårlig helg, som skal ende meg dårlig tilstander på Søndag! Hurra for meg!

p9180003

Maling og et bilde av meg. Tenkte på å legge meg ned, men det blei så mye mas, så la heller ned et bilde av meg, så blei den saken biff! Digger biff btw, og er ellers litt sånn McGyver når det kommer til problemstillinger som dette. McGyver var også min største helt igjennom 90`tallet, og hadde hockeysveis frem til 7 klasse. På denne tiden spilte jeg dessuten piano. Hah! Ganske utrolig.

p9180006

Meg sjekker ut bakdelen på denne snasne figuren! GRRR!

p9180004

Også er det rotte på smugkikking. Location: Tjernobyl.
OMG! Det stinker.. Brrrr..

MASSIVE!

Idag startet dagen som vanlig brått da mine 3 vekkeklokker, systematisk plassert rundt i rommet, vekket meg inn til virkelighetens mareritt på tur og rekke. Mitt smarte triks for å unngå mat igår kveld slo såklart tilbake, og uten mat i leiligheten var jeg sjanseløs mot sulten. Drakk endel vann for å mette magen, fiksa litt på Libertines låtene mine og stakk til bussen.

Min kleine morgenform ble styrket da jeg møtte en kar på bussen, som jeg har hilst på et par ganger før via jobben. Det dummeste man gjør i slike situasjoner er å ta av seg headsettet og starte en samtale for å “unngå” pinlig situasjon med noen du ikke har noe å snakke om med. Jeg gjorde dette og etter å ha snakket i 1 minutt om dumme jobb-ting og hvor slitsomt det er å stå opp tidlig, så blei det stille og jævlig. Heldigvis var han tøff nok til å ta på headsettet igjen, hvor jeg da fulgte etter. Takk gud. Når det endelig var mitt stopp kunne jeg nikke på hodet, og verden kunne starte igjen.

På jobb har dagen for det meste gått til pølsespising på Narvesen for å fikse magen igjen. Jeg forstår selv at Narvesenpølser ikke gjør underverker med magen, men når pølsene koster 19 kr er det vanskelig å styre unna. Dessuten begynner det å bli flaut og kleint å dra på Mækkern da alle vet hvem jeg er og hva jeg spiser. Etter jobb gikk flytteprossesen av all malinga mi videre hjem, og også idag fikk jeg med meg rundt 15 Liter maling på bussen:) Må skryte mer av et ellers HATA veivesen da bussruta mi blir heeelt renovert. Gleder meg til å kjøre buss uten å være redd for ufrivillig stramme bukser. IF YOU KNOW WHATTA MEAN!!??

bilde0015

Konfirmasjon på Søndag. Drittdag som alle dager.

p9160003

Misslykket speilegg-action fra igår.

bilde0015

Litt av malingen min:)

bilde0015

Bildet av meg mens jeg tygger på pengene mine. Noen ganger er det digg å ta ut maxbeløpet i minibanken for moroskyld. Tøffa meg skikkelig mens jeg telte pengene mens hu bærta bak meg tok ut 200 spenn. Hæhæ! Looser!

p9170006

Penger til egg.

Nå kan jeg også kjøpe litt dyrere egg. Euroshopper er helt okay, men merker det er litt forskjellig på innhold når speileggene får helt annerledes fasong og størrelse fra gang til gang.

Da jeg var kommet hjem rakk jeg å vanke på internett i nesten en time, før jeg igjen dro ut igjen for å rekke første dag på kveldskolen jeg har meldt meg på. Det var noen ganske ålreite timer og jeg følte jeg lærte mye av logikken og historien bak kamera. Gleder meg skikkelig til å lære mer om teknikk og sånne ting. Etter at dette var ferdig stakk jeg hjem. Kjøpte en Big One på veien og kjørte den i meg da jeg bare har spist pølser idag. Husket riktignok å kjøpe meg brød til imorgen da, for selvom pølsa på Narvesen bare koster 19 kroner nå, så blir det mye når man spiser det hele tiden!

p9170010

bilde0015

… eller var det en drøm?

Da var denne dagen også fordøyd, og som vanlig og ventet begynte den som en sliten drømmefølelse. Pils og lite søvn gjør overhodet ingen underverker og jeg brukte lang tid på sosing rundt i leiligheten uten mening. Klarte ikke lage speilegg engang. Dem blei så ødelagte at jeg vurderte å gjøre dem om til eggerøre isteden, men det gikk seg til å dra dem sammen i en haug, og bruke to brødskiver inntil hverandre. Kjempsmart. Lekte det var en sånn båt marinen lander flymaskiner på.

Før jeg stakk på jobb dro jeg opp til en kompis. Etter en halvtime sløving tilbød han å kjøre meg til jobb. Han har riktignok ikke lappen, men det er altfor koselig å kjøre bil:)
Dessuten er det jo umulig å få lappen når politiet utsetter det hele tiden. Dumme, dumme politi. Æsj!

Utrolig mange dumme kunder idag, og innen lunsj ble jeg nødt til å være uhøflig og avvisende for å holde hodet og magen oppe. Nå vet dem godt på McDonalds når og hva jeg spiser, så trenger ikke vente lenger på mat. 4 McCheeseburgers alà KongHalvor og en halvtime i sola gjorde susen, og etter lunsj gikk dagen litt bedre. En hyggelig overraskelse var det også da jeg fant 40/50 Liter rullemaling på søppelrommet, så jeg har et stort prosjekt fremover med å bære dette hjem fra jobb:)

Hjemme fra jobb var Ida på plass i sofaen som avtalt. Viktig at rottene får sett nok til mor, og vi har fortsatt igjen litt Sopranos. Ida hadde kjøpt med seg Crispo og Solo til meg. Ganske amazing til å være meg, som egentlig bare spiser egg og cheeseburgere.

Imorgen skal jeg på fotokurs, første dag. Gleder meg skikkelig og håper det treffer forventningene mine. Nå bør jeg sove. Dessuten tror jeg at jeg blir sulten innen kort tid, og da jeg ikke verken har mat eller hadde orka og lage uansett, så er trikset og sovne kjappest mulig, så dytter jeg ihvertfall det problemet litt frem i tid.

SNXL8RLZM

VALGVAKE!

OOOOOkay! Etter 4 big-beers må jeg unnskylde for skravlinga, men når man heier på et Norge UTEN egoistiske tapere må man drikke litt pils:)

På NationalTheateret møtte jeg som avtalt Ida. Vi tok 19 trikken (oslos beste trikkelinje!) til Briskeby (hjem) og plasserte oss på Olsen Cafè.

En god blanding av NRK/ lydløs direktesending fra valget og ikke-høy-nok retro rock gjorde stemningen god, og pilsen glei ned med måte! Ida hadde ikke sovet på nesten to døgn, så siste øllen ble fordøyd alene, men kom i god prat med Olsen Cafè folka. Helt okay opplegg og god stemning. Nå godtok ikke bankterminalen kortet mitt lengre, så ble nødt å invistere tiden min i et lite innlegg her isteden.

Nå sitter jeg å hører på Libertines, med Pete Doherty. Har fått helt dilla. Pete Doherty  og Morrissey. Smiths og Libertines. Har fått kjøpt inn litt pålegg og greier, så imorgen kan jeg endelig spise noe annet en speilegg. Det er fortsatt digg, men er slitsomt å bare spise egg. Dansk salami er også og foretrekke! Frokost gjør ellers kjipe dager med DUMME frpVELGER KUNDER HELE DAGEN kjapt gjennomført. Anbefaler frokost.

Må si jeg ble skuffet, men lite overrasket da bydelen jeg jobber i scora 40% frp velgere. Er ikke veldig politisk, men jeg er flink på hating, og frp er en SÅ åpenbar fiasko at jeg blir kvalm. Spiser ikke rike, men spyr gjerne på frp.

Nå skal jeg se litt på fuglene for meg selv og hitte senga. Håper dere ca 30 lesere får en hyggelig kveld og får deres rødgrønne ønske oppfylt. Jeg er longgone og hadde det ikke vært for max 6 timer kommende søvn, skulle jeg LETT fulgt med ordentlig selv.

* Legg merke til frp uten stor skrift. Null respekt lizzm!!

Eggz

dsc0005

dsc0006

Legger stadig merke til at øyebryna på den ene siden min kommer tydelig mer frem en på andre siden. Mistenker 3 ting:

Det ene er at hodet mitt er skevt og brillene sitter rett på.

Det andre er såklart at brillene er skeive. Jeg fant dem ute når jeg var på stranda i sommer og kan ikke forvente alt av et par briller jeg tror er laget for jenter.

Siste blir at det ene øyebrynet er større en det andre. Det med at hodet mitt er skevt skal ikke være en altfor unaturlig tanke heller. Da jeg tok ringene i øra mine sa hun som gjorde det at det ikke var samme lengde på øreflippene mine, noe jeg aldri har sett eller hørt før. Spennende..

Har ikke skjedd så mye spennende siden jeg stod opp. Har ikke mer speilegg igjen, så har vaska buret til rottene mine isteden og det lukter litt bedre her. Bussen min går om ikke så veldig lenge og gleder meg veldig til å se hvordan prosjektet med veien går….

Ikke dø idag!

Nå spiller dem Jokke på radio!

…Riktignok bare Gutta, men det holder fint mye bedre en annet øredrap som f.eks kate perry!

Igår dro jeg som planlagt hjem til folka mine. Stemora mi hentet meg etter forespørsel da jeg var sliten i huet etter lang dag på jobb og med altfor mye hendelser i hodet. Merker jeg blir i ufokus av alt det greiene her. Før jobb klarte jeg å barbere kinnskjegget på hver side i forskjellig størrelse og på jobb reagerte jeg ikke når kundene snakket til meg. Hjemme fikk jeg masse mat og innen midnatt hadde vi tilogmed fått sett en Olsenbanden. Det er ålreit..

dsc0021

Ringte en bank jeg bruker for å mase om kodebrikka de skulle tilsende meg igår også. Har ventet på den en uke for å betale fotokurset jeg snart begynner på. Dem sa da at den hadde jeg fått og at det ikke var en kodebrikke men et kodekort. Det stemmer riktignok, men jeg skjønte ikke en dritt av hva det var forno når jeg fikk det. Banken vet å komplisere ting!

Nå har jeg akkurat blitt kjørt hjem av Fattern. Radio`n min går alltid på av seg selv om morgningen, og det var når jeg kom inn døra her jeg kunne høre Jokke ut fra rommet mitt. Det varmer i enhver situasjon:) Nå må jeg rekke å dusje å spise et eller annet før jeg igjen skal ut og på jobb. Helst skulle jeg vært hjemme. Sett på dritt TV og vært bare megselv.

Dritt å leke hyggelig mot kunder når jeg har så mye innafor hodet at jeg bare vil rope. Får spise og dusje. Har ikke noe mat, så får skrelle av noe maling fra veggene å ete det.

KILL

dsc0264

Er litt ute av det idag, men sitter nå og hører på smiths cd`en min og spiser speilegg. Lagde et av dem beste hittil. Er litt ålreit, til tross at ting kunne vært bedre. Nå må jeg bare finne 15 000.

dsc0250dsc0256

Igår satt jeg med kompissen min, drakk øl og så Monty Pyton og Mean Streets. Ålreit dag å slappe av på, da alt annet ikke var like ålreit. Tror idag kunne blitt bedre, men jeg er redd underbevistheten min baserer det på feil ting. Men det går seg sikkert til.
Nå skal jeg snart på jobb og bli der til sola har gått ned (til tross for at det ikke finnes sol), så er det muligheter for å flykte hjem til foreldra mine ikveld.

Hr. Smith

“…Istad var han Kongen, men se på han nå! Nå er`n drita kan`ke gå et skritt, og her er det tomt, det er på tidet å gå”

Sitat fra en av Jokkes beste låter. Følte linja passa meg bra, mens jeg satt på bussen med MP3en min istad og sleit med de faste bukseproblemene mine på en viss strekning med bussen.

Hodet mitt er en berg-og-dal bane og jeg har følt meg som en zombie i hele dag. Jeg er rød i øyna, slapp i trynet, knekt i bena og alle ser på meg som om jeg var en narkoman, noe som idag ikke er langt unna. Noen ganger er det å leke hyggelig mot kunder det verste man kan gjøre mot seg selv. Idag er en sånn dag, og kunne jeg selv velge skulle jeg vært hjemme, mens jeg hadde skutt meg selv i øyna med en softgun.