9 MÅTER Å SJEKKE OPP DAMER

Hender det at du prøver å sjekke opp jenter – på tinder, på byen, eller kanskje på jobben – men opplever at du ikke får den oppmerksomheten du hadde håpet på? At du ikke får kline eller at nummeret du fikk egentlig var nummeret til den hotte babe’n du trodde du hadde fått god kontakt med? At jenter sier at du lukter vondt, selv om du har brukt deodorant?

Da må du teste ut disse tingene!

De kommende tingene kan muligens virke drastisk, kontroversielt og try hard. Men det er det eneste som fungerer. Husk at damer er som å søke jobb – man må faktisk ringe og mase for å virke interessert! Nå kommer listen min med ting du bør gjøre. Den kommer nå.

1. SJEKKEREPLIKKER
Man kan si mye ting når man skal sjekke jentene, og alle har hørt om sjekkereplikker. Men det er en grunn til at de finnes – de fungerer. Man kan godt søke på sjekkereplikker på Google.com for å være sikker på at man ikke sier noe feil. For eksempel bør man ikke si:

Du ser ut som morfaren min, vil du bli med meg hjem og spise smørbrød og høre på Metallica?

Ikke at det er noe galt med noen av de tingene, men det kan være at hun ikke liker smørbrød. Det er ikke så vanlig med smørbrød lenger. Kanskje liker hun bedre knekkebrød. Derfor er det smart å finne noen treffsikre sjekkereplikker på Google.com i stedet. 

2. GI KOMPLIMENTER
Med sjekkereplikkene kommer selvsagt komplimentene! Damer liker at man sier snille ting. Man bør si så mange snille ting som mulig. Jeg har laget en liten oversikt over ting man bør si. Man bør si alle tingene for å være sikker på at man får riktig telefonnummer.

Du lukter godt.

Veldig fin sko.

Du er flink til å sminke deg.

Du ligner på kjendiser.

Vesken din er nok dyr.

Du har brun hud.

Du er veldig tynn, men har stor rumpe.

Du er pen og sikkert smart også.

Du er ikke akkurat stygg å se på.

Du burde få topplederjobb i Telenor så flink du er med telefonen din.

Du får toppkarakter på klær av meg.

Du er så pen, du burde være modell for Moods of Norway.

Veldig pene sugelepper.

4. KJØP BLOMST
Damer liker blomst. Du burde kjøpe blomst til dama. Den beste blomsten damer vet om er hvite roser fra butikker. Hvis du er stinn av gryn kan du kjøpe tjue eller tretti blomster.

5. BY OPP TIL DANS
Alle menn burde ha vært gjennom tre-fire dansekurs for å lære basiskunnskap og rytme. Dette trenger ikke være utfordrende danser. Vi snakker standard dans som swing, wals og hip hop.

6. FØLG MED
Jenter liker gutter som følger med. Følg etter jenten du vil ha. Lær deg ting om henne – hva hun liker å drive med, hvem vennene hennes er og hva hun liker å drive med når hun er alene hjemme. Det er utrolig hvor mye man kan lære om en person om man bare titter litt inn gjennom vinduet i ny og ne.

7. SPILLE GITAR UTENFOR VINDUET
Hvis du ikke vet hvor hun bor må du følge etter henne sånn som i punkt 6. 

8. GI GAVER
Kjøp gaver til jenter. Men husk at det du gir i gaver til jenter kan fortelle dem mye om deg. For eksempel hvis du gir henne en schæferhund, så kan det være at hun egentlig liker labrador og tror at du ikke liker labrador .. FAIL! Hvis du skal kjøpe gave bør du kjøpe gavekort på hund.

Labrador er sykt søte de også, da.

9. FRI
Hvis du ikke får respons bør du fri til henne. Helst gjør det offentlig sånn at mange ser det – jenter synes det er veldig stort å gifte seg og du kan godt fri på ditt lokale kjøpesenter. Jenter elsker å gifte seg

Lykke til med sjekkingen av damer. Husk at damer er veldig skjøre og blir fort lei seg. Si mange snille ting og kjøp hvite roser.

SLIK BLIR DU GOD I SENGA!

Det er veldig mange som snakker om å være god i senga. Dette er viktig for selvfølelsen til både kvinner og menn, og dem som ikke er gode i senga kan utsettes for både baksnakking og dårlig selvtillitt som igjen kan utvikle seg til depresjoner og selvmord. Derfor er det hyggelig for meg å kunne innrømme at jeg er svært god i senga. Jepp! I am. That’s me. I’m that guy that are a really beast in da bed! 😉 Og dette kan jeg si med strak rygg og god selvtillit. Det er mye jeg tviler på – retningen livet mitt har tatt blant annet – men i senga er jeg god. Om ikke blant de beste. Folkens. Jeg har nesten 30 år med sengeerfaring! Så bare len deg tilbake, learn by the master, og la panikkangsten og selvmordstankene trekke seg tilbake igjen.

Her er mine hete liggetips for deg som er usikker – og ønsker å bli god i senga!

1. GOD SENG
For å bli god i senga må du naturligvis ha en god seng. Den må tåle å bli herjet med – så det er verdt å bruke noen kroner ekstra for å skaffe seg skikkelig kvalitet. Min seng er satt sammen av en Sultan rammemadrass fra IKEA, den er bygd inn i nydelig mørk eik, toppet med en overmadrass med 50% tempur og 50% fjæring. Den både tilpasser og demper – om du skjønner hva jeg mener 😉 hehehe, mer om dette nedenfor.

PS: Det er vel ikke nødvendig å forklare hvordan denne haugen med dyner havnet slik. Her har det ikke gått rolig for seg, om du skjønner hva jeg mener 😉 hehehe! Mer om dette i liggetipsene mine nedenfor.

2. HELT CRAZY LIGGING
Som nevnt; en seng må tåle de mest utroligste ting. Det er kun fantasien som setter sperrene for hva man kan finne på – men i et hav av muligheter er det lett å bli umotivert, og ligge helt vanlig. Her har jeg et perfekt tips til deg som er både morsomt og deilig – og utrolig enkelt. Ta alle dynene du har tilgjengelig, og dann en klump som du kan krype inn i. Det er utrolig varmt og godt nå som kuldegradene herjer, og jammen er det morsomt også! Jeg pleier å late som at jeg er en larve inne i en puppe som bare gosser og koser meg før jeg skal flakse ut i våren som en fargerik sommerfugl. Herlig!

Se på Rambo. Han tenker sikkert “herregud, du er helt sprø, Halvor!” hehehe, og med god grunn! Denne karen er ikke redd for å teste grensene 😀

3. THE SPOON
Jeg antar at de fleste kjenner til begrepet “spooning” fra tidligere. Noen av dere har sikkert testet dette før, men jeg nevner det for just in case noen av dere har lurt lenge, og ikke turt å spørre. Eventuelt om noen av dere har feiltolket begrepet og gått til innkjøp av sponplater. (Det er ikke riktig at man skal bruke sponplater.)

For å spoone tar man veldig enkelt en dyne og former den som en skje, og så legger man seg inntil den. Det er basically alt som skal til.

Det er selvsagt viktig at du også er formet som en skje – ellers mister det litt av funksjonen. Jeg legger ved et bilde så ingen gjør feil. 

“The spoon” betyr å ligge i skje – og det er fordi dette ser ut som to skjeer når de er lagt inntil hverandre. Man kan sikkert bruke andre ting også, men en god og fluffy dyne er bænkers. Spooning kan anbefales om sommeren når det er for varmt å ha dynen over deg. Ps: det er ikke min skje på bildet. Mitt bestikk ser helt annerledes ut. (

4. DOGGY STYLE
Denne vet jeg mange sliter med – men når man først får det til, så er det skikkelig digg. Det meste handler om balanse – og at man får en behagelig og naturlig knekk i rygg og nakke. (Her kommer madrassen min med 50% tempur godt med!) Jeg pleier å gå for doggy style når jeg kommer hjem fra en fuktig kveld på byen! Jeg spiser ofte kebab på vei hjem, og da kan det være smart å ligge slik for å få ut luft i magen. 

Doggy style er oppkalt etter den første CDen til Snoop Dogg. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg kan se for meg at den lange mannen, med så mye stress og reising hele året, godt kan nyte en god doggy style på natten. 

5. KARUSELLEN
Denne synes jeg er ordentlig gøyal. Hvis hverken spooning eller doggy style kan hjelpe meg, så legger jeg meg til å sove slik. Da pleier det å gå maks noen minutter før det svartner for meg, og jeg går inn i en umiddelbar dyp søvn mens det snurrer rundt inni hodet mitt – og noen ganger kaster jeg opp. Akkurat som på karusell. Det du må passe på er å ha hodet vendt til siden, for man pleier ofte ikke å våkne selv om man kaster opp, og oppkast i munnen kan i verste fall føre til at du dør. Men herregud, alt som ikke dreper gjør deg sterkere – og jeg elsker å sove opp-ned.

For dem med dårlig balanse finnes det enkle muligheter til å feste fast bena på veggen. Men det er verdt det. Å sove har aldri vært morsommere!

Det skal sies at ligging ikke trenger å være forbeholdt soverommet. For svært mange er soverommet kun et sted man prøver og feiler. Men er du god til å ligge i senga, så er du nok god til å ligge andre steder også. På jobben, i bilen, eller på hyttetur med venner. Jeg har hverken jobb, bil, hytte eller venner – men jeg har fortsatt noen favoritter.

6. STUEGULVET
Noe av det koseligste jeg vet om er å tenne lys og ligge på gulvet i stua. Det er jammen meg pussig hvordan det kan virke så spennende og annerledes, bare fordi jeg gjør det et annet sted enn i senga. Noen ganger så ligger jeg med katten min.

7. KJØKKENBENKEN
Jeg kom ikke på denne ideen selv, men leste en overskrift i Nettavisen en gang at det var veldig vanlig å gjøre det på kjøkkenbenken. Jeg ligger der en gang i blant, men jeg må ærlig innrømme at jeg synes det er litt trangt. Det neste kjøkkenet mitt skal definitivt være bredere, sånn at det er bedre plass å sove der.

8. I BADEKARET
Her sover jeg faktisk ganske ofte. Dessuten pleier det å komme små sølvkre å hilse på meg, og de kryper over kroppen min og det er nesten som å få kos av et ekte menneske

Måtte bare lage denne hehe hehe

9. UTE I FRILUFT
Å ligge utendørs er kun for de mest ekstreme – man kan rett og slett ikke ha hemninger for å gjøre det! Jeg er jo ikke akkurat flau, og har gjort det flere ganger.

Man kan gjøre det til alle årstider – men jeg vil anbefale å ta på noen gode raggsokker hvis man skal ligge utendørs om vinteren. Jeg har ikke raggsokker og det ønsker jeg meg til bursdagen min. Det er bare 10 måneder til nå! Jeg gleder meg skikkelig. Jeg skal invitere alle naboene, pappa, katten min og Torgeir med ADHD fra barneskolen. Hvis han husker meg, da.

Er du god i senga?

EN KRISEFORESTILLING

Denne helgen spilles de siste forestillingene av revyen jeg har satt opp sammen med kompisen min Alexander Asbøll – klokken 19 i dag, i morgen og søndag. Det er nok ikke nødvendig å booke først – bare kom til skolen omtrent 20 minutter før forestilling.

Det har vært utrolig rart å jobbe med dette. Jeg ante ikke hva jeg sa ja til – og kommer aldri til å gjøre det samme igjen. Men det er kult å endelig lene seg tilbake å se på skuespillerne våres, som vi har jobbet med siden oktober, stå på scena og ta publikum med inn i det universet vi har skapt sammen. 

Anmeldelse av revyen kan du lese her. Jeg synes helt ærlig at terningkastet var litt snodig sammenlignet med teksten som jeg synes var spot on! Håper noen av dere der ute vil bruke helgen til å se teaterforestillingen revyen vi har laget!

3 musikkvideoer på 1 dag

Jeg har laget tre musikkvideoer i dag. Hvis ikke det er produktivt, så veit ikke jeg assa. (Jeg vet ingenting. Seriøst.) Det jeg vet er at det ikke er lønnsomt, men jeg har da aldri brydd meg om bagateller? Heheheheheeheehehee

Først gjorde jeg en video for kompisen min, Fredda (Mad Error), til låta hans “Søppelsekk” som handler om misfit-følelsen han sitter igjen med som post rusavhengig.

 

Så lagde jeg en ny Asker Jaktlag-video.

 

Og til slutt mekket jeg sammen en video til Asker-remixen av “Si Ingenting”. Synes den ble ganske kul selv. Og låta er jo banger!!! 😀

 

Del dritten videre, eller bli gat’a ned på gata! <3

PS: Gi meg jobb. Eller lønn. Eller stikk innom med noe mat eller noe. Jeg eier ingenting.