UTFORSKER RUSELØKKA SKOLE + BUNKER (VIDEO OG BILDER)

Her er en video jeg filmet inne på Ruseløkka skole før den ble revet – og nazibunkeren vi kom oss inn i etter at skolen var borte. Sjekk ut videoen – og se masse bilder nedenfor! Husk å legge igjen en kommentar hvis du liker dette, eller har noen spørsmål.

Her er det gamle svømmebassenget i kjelleren på Ruseløkka skole.

Skolen var sanert før vi kom oss inn i den – men det var fortsatt mulig å ta selfie i speilet.

Ganske rart å tenke på at det har løpt masse unger frem og tilbake i disse korridorene.

Husk å sjekke ut Sebastian sin kanal på YouTube. Han poster litt av hvert; mest om trening.

House of Oslo er også revet blitt jevnet med jorda nå.

Utsikt over Vika og Tjuvholmen.

De siste sporene etter barna som gikk på Ruseløkka.

Nei, venta.. Her er de!

De neste bildene er tatt av @Sebelos. Gjør deg selv en tjeneste og sjekk ut profilen hans på Instagram!

Vi fant veien ned til Ruseløkka-bunkeren mellom en betongvegg og noen svære steiner, og måtte åle oss gjennom for å klare å komme inn.

Bunkeren har blitt tømt for det meste av møbler og utstyr siden krigen, men det var kult å komme seg inn. Det er 20 år siden noen var inne i den sist. Nå er den blitt plombert igjen – og ny skole skal bygges over. Det er nok lenge til noen får oppleve dette mugghølet igjen.

Kult? Ja.

URBAN FOTOGRAFERING

@sebelos har gjort seg stor på insta med sine stemningsfulle bilder fra t-banen, under bakken og langs skinnene… Jeg har blitt med ham ut på tokt et par kvelder for å se hvordan han jobber. Det er Sebastian som står for både bilder og film i denne posten. Jeg har også filmet, men det kommer i et nytt innlegg litt senere!

Viktig å understreke at ferdsel langs skinnegangen kan være veldig farlig om man ikke har stålkontroll på det man driver med. Vi gjør ingenting som er forbundet med fare – vi har heller ingen annen intensjon enn å ta kule bilder!

Too much?Jeg synes det er sykt kult. Det er ikke til å skyve under en stol at Photoshop spiller en liten rolle i enkelte av bildene.

Alltid plass til litt klovnerier.

Dag to på Storo. Dennis  ble også med ut. Synes disse bildene ble skikkelig kule, ass! Vet ikke om noen andre fotografer som gjør det samme – i hvert fall ikke i Oslo.


Hva synes du om bildene?