FJELLTUREN VÅR KUNNE GÅTT SKIKKELIG GALT

Reklame | Klarna

Jeg utfordret kameraten min Jottersen – som er Norges mest kjente bil-youtuber og råner – til å bli med meg til Jotunheimen for å gå over Besseggen. Han er en sporty fyr og joinet meg. Halvveis over fjellet blåser det opp til skikkelig storm, og vi måtte finne en nødløsning på hvordan vi skulle komme oss trygt ned fra fjellet igjen. Sjekk filmen for å se hvordan det gikk!

Som dere vet, så lager jeg litt filmer sammen med Klarna – last ned appen deres og prøv den ut. Ganske smarte grejer! 🙂

Jottersen filmet til video han også, så husk å abonnere på kanalen hans – den er kul selv om du ikke har peiling på bil!

Drar aldri på tur uten CP Company-balaclava i sekken.

Jottersen!

Som du vet, fordi du så filmen (DU SÅ FILMEN IKKESANT!!!???), så kom vi oss aldri over selve Besseggen. Men det var ikke manko på flotte bildemuligheter av den grunn. Jotunheimen er jo vanvittig flott uansett hvor du snur deg, så turen var vellykket selv om vi måtte ty til plan B.

Har du gått Besseggen?

Urban Exploring på NRK-bygget | Fremkalt masse gamle bilder

Jeg har fremkalt bilder – på den gooode gamle måten. Da er det mye moro som plutselig dukker opp. Som dette øyeblikket, fra en eller annen YouTube-fest tidligere i år. Jeg husker ikke noe særlig fra denne kvelden. Like greit, tenker jeg.

Her er et bilde fra turen min til Bergen sammen med Egil. Video fra turen kan du se under bildet. Det var en sykt bra tur, så jeg anbefaler å se filmen. Det er 24 minutter med ren glede.

Skaugumsåsen 2019!

Den årlige og vårlige turen til Skaugumsåsen trenger egen overskrift. Dette er for lengst blitt tradisjon. Vurderer å samle lesere og følgere og subs og alt som er til tur opp hit en gang. Det skjer sikkert aldri, men tanken er god.

Asker skjenk-til-skjenk er også en tradisjon der vi drar innom alle serveringsstedene i Asker; skjenkebevilling-til-skjenkebevilling. Vi hadde tidenes beste oppmøte i år – og satser på dobling til neste år!

Så malte vi noe grejer til Tons of Rock-festivalen, i bytte mot festivalpass. Det var gøy, det. Video nedenfor!

Jeg skal egentlig ikke poste dette bildet før filmen er ferdig, men jeg klarte ikke å vente. Det er jo ikke hver dag man får ta selfie med ordførerer i Odda. Det hele skjedde under Gullsnutten-turneen som jeg var så heldig å få være med på. Filmen er underveis også, men det går nok noen uker før den er klar, altså.

Avslutter innlegget med dette koselige bildet fra det gamle kontoret på NRK. Jeg ble spurt om å være med Skal vi danse-Victor fra FlippKlipp-kanalen. Den videoen ble skikkelig kul, og du finner den nedenfor.

Mye video! Som alltid. Jeg håper du brukte halvannen time på dette innlegget. Dette er ikke en blogg man bare kan scrolle seg gjennom. Det har det aldri vært. Sorryborry.

graffiti, tatoveringer & forlatte bygg

Dette er Egil. Han er kapteinen på podkasten vår. Den heter Gutter på 30, og du kan prøve den ut hvis du ikke allerede er mettet på podkaster laget av gutter på tredve.

Gutter på 30.

Spiller dart på dartspilleklubb.

Feelgood skrev om meg.

Ute og leter etter nedlagte greier vi kan krype inn i.

Fant noe nedlagte greier vi kunne klatre oppå.

Jeg blir bare mer og mer snaxy med åra.

Høyeste punktet i Asker; treet på Bergsåsen. Herfra kan man se helt til Gaustatoppen på en klar dag. Denne dagen var det overskyet.

Bak treet på Bergsåsen ligger NIKE-batteriet og gamle Rustan leir. Temmelig spennende er det ikke der, altså.

Etter tur i åsen ble det en liten safari for å se på gammel graffiti. Noen bør verne de greiene her. Lokal graffitihistorie.

Tullete gutter på vei til premierefest for serien Influenserne som jeg er med i. Det ligger på Dplay. Jeg er med masse.

Malte denne piecen for Kald Flamme og nye låta hans. Sjekk det ut HER.

Malte svært maleri utenfor Burger Joint på Aker Brygge.

Og lillebroren min Ruben konfirmerte seg. Dette høstet mange likes på Instagram, så jeg skal få ham til å konfirmere seg oftere.

17. mai ble feiret. Pleier å gjøre det hvert år, egentlig.

Litt graffiti sammen med Christian på lokale spotten hans.

Drikke litt rusbrus med gutta. Vi kjørte blændings hele kvelden. Det finnes video av det, men det kommer jeg ikke til å poste noe sted.

Jeg har en veldig ålreit lillesøster også, faktisk.

Så fant vi endelig et forlatt sted vi kunne surre rundt i. Dette er et gammelt smelteverk! Nå fungerer det som ypperlig location for amatørfotografer.

Så ble det en liten tur til Sprogruvene, da. Det ble jo det.

Sebastian i bakgrunnen der er som alltid guide når vi beveger oss rundt på “motsatt side av Oslofjorden”… Man skulle tro at Asker-folk og Nesodden-folk hadde beef, men så vidt jeg vet har det aldri vært tema. Vi digger hverandre.

Spro. Kan vel ikke gjøre annet enn å anbefale alle som liker storslagne rom inni små hull i fjellvegger å komme seg ut hit. Et utrolig flott sted, er det.

Mye av dette er også oppsummert på min YouTube-kanal. Blant annet i denne filmen. Jeg foreslår at du bare ser den, så slipper jeg å mase så jævlig.

Husk å sjekke meg ut på insta. Jeg er jo jevnt over temmelig kul på internett, så det er det verdt vil jeg si. Bare gjør det, så slipper jeg å mase så jævlig.

MALER GRAFFITI + OVERRASKER EN KOMPIS MED NY JAKKE!

[reklame+konkuranse] Jeg skal lage noen filmer i samarbeid med Klarna i høst – hvor jeg gjør det jeg alltid gjør, samtidig som jeg tester ut Klarna sine betalingsløsninger og Klarna-appen som gjør alt mye smooothere 😉 Jeg har noen ganske koko filmer underveis her – så det er bare å glede seg! Sjekk første videoen under bildet!

Hvis du vil bli med i trekningen av en morgenkåpe – slik som den jeg har på bildet – så skriv i kommentarfeltet hvorfor det er smoooth å handle med Klarna!