BLOGG OM TOPPBLOGGERE

Dagene mine starter slik: Jeg står opp. Lager meg en literskanne med kaffe. Drikker opp kaffen i marsjtakt mens jeg pløyer meg gjennom internett og lar meg “inspirere” av det fargerike, norske sosialemedier-mangfoldet. Noen vil kanskje si at jeg bruker i overkant mye tid på å bli “inspirert” – spesielt med tanke på at jeg sjelden oppsøker bra produsert innhold. Men jeg må ærlig innrømme at jeg inspireres av dårlig YouTube og dårlig tekster.

Jeg finner mye underholdning i andre folks udugelighet – og er sånn sett et dårlig menneske, men jeg unngår i hvert fall å dele inspirasjonskildene mine da det kan sees på som uthenging.

Heldigvis finnes det én blogg kan jeg dele med god samvittighet! Den heter BLOGGOMTOPPBLOGGERE, og fortjener all oppmerksomhet. Her gjør Adina og Vicky en fantastisk jobb med å brekke ned toppbloggernes bloggposter på en saklig måte. Det hele er kanskje wrappet sammen som en slags sladderblogg, og kanskje var det utgangspunktet for bloggen, men det gjøres på en såpass skikkelig måte at det minner stadig mer om et bransjemagasin – slik Kampanje er for reklame-bransjen eller Rushprint for film- og tv. Jeg foreslår at Adina og Vicky søker pressestøtte for 2018, slik at de kan drive med dette på heltid. Man trenger et slikt apparat for skape et skikkelig system i en cowboy-bransje som norsk blogg- og sosiale medier.

For øvrig! Jeg er jo ikke bedre enn at jeg har søkt mitt eget navn i bloggen, og (heldigvis?) kom det ikke mange treff. Men denne kommentaren dukket opp, og den synes jeg var veldig søt.

Selv om den er uaktuell, så vil jeg likevel svare på den. Jeg får jo inntrykk av at Anna er en av de ganske få som fortsatt titter innom denne sengeliggende bloggen – det synes jeg er sykt kos! Vi snakker et titalls personer som daglig sjekker innom her, selv om jeg ikke har laget skikkelig blogginnhold på en evighet, og det handler jo om fokus. Det siste året har fokuset mitt i aller høyeste grad hvert å lage innhold på YouTube – og ikke bloggen. Jeg ønsker å oppnå en spesiell følelse når jeg produserer mitt innhold, om det så er på blogg, YouTube, eller Snap. Og det er følelsen av å ha skapt noe. Jeg har utviklet meg voldsomt på YouTube siste året, og kost meg masse med det. Da gidder jeg ikke lage krampeaktige innlegg på bloggen, eller dårlige Snap-stories i tillegg. Men sjekk ut YouTube-kanalen min! Selv om den er full av kleine titler og stygge thumbnails, så er innholdet blitt veldig fint altså :):):):)

Fokuset på YouTube gjør også at jeg glemmer å ta bilder. Dermed får jeg ikke oppdatert Insta like ofte som jeg burde, og derfor blir det ikke mye å lage hverdagsblogger av. Men jeg sitter altså ikke i fengsel, og jeg skal ikke være med på noe TV-program med det aller første.

TRASH PARTY, TAGGING OG TYSK BUNKER!

Dette er den første filmen jeg lager, som er 30 minutter lang – på sekundet. Jeg prøver ut litt forskjellig for tiden, og tanken er å samle opp mest mulig av det jeg gjør i én video – i stedet for å lage mange korte. Håper du liker den!

Tar nesten ingen bilder for tiden, men her er piecen jeg malte på kontorene til Oslo Underground. Det er disse kontorene vi trashet noen dager senere, som man også kan se i filmen. Det var ganske fett!

I bilen med Stian og Iselin på vei til innspilling av Staysmans nye video! 

Jeg tror filmen kan bli superfunny. Jeg kom hjem fra Island samme dag, og var ganske utmattet, men jeg tror det ble god stemning like vel! Island blir en egen video for øvrig.

Her er inngangen til bunkeren i Sandvika. Synes slikt er sykt kult – jeg blir helt fascinert over at det finnes enorme, nedlagte krigsminner som dette – rett utenfor døra omtrent. Man må bare vite hvor man skal lete!

Ruben og Brusj <3

Si fra hva du synes om filmen!

PREMIERE PÅ MUSIKKVIDEO!

Det er ikke hverdagskost at jeg har videopremierer på bloggen min, men nå har jeg altså fått æren av å vise dere Honningbarna sin nye video SANT! Honningbarna er et slikt band Norge trenger flere av. Det er gøy og seriøst på en gang, og slik er også deres nye video som du kan se nedenfor! Sjekk den ut og si fra hva dere synes.

TATTOO

Christoffer Krook var innom for noen dager siden, og tok bilder av tatoveringene mine til bloggen “I am Not a Tattoo Blog” som du kan lese her! Jeg snakker ikke så mye om tatoveringene mine ellers, men det kan kanskje være interessant for enkelte å sjekke ut. Legg igjen en kommentar hvis du lurer på noe 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

PS: Jeg ser at bildene har blitt komprimert en del i opplastingen til bloggen, og at dette har gått en del utover kvaliteten. Det skal være bedre oppløsning i intervjuet.

SLIK KAN DU BLI SÅNN SOM MEG! (video)

Videoen er sponset av Støttegruppa for B-mennesker av Ali Kaffe!

 

Hva mener du definerer et B-menneske? Skriv en kommentar og bli med i trekninga av ei custom made TEGNING! Wow, det er ikke verst gitt.