HULDREVEIEN

Egil Ellevill har hjulpet meg med å lage denne mimrelåta – til ære for Huldreveien i Asker. Sjekk den ut på Spotify!

MALER KONTORET TIL PREBZ OG DENNIS

Prebz og Dennis-Gjengen skulle flytte inn i nytt kontor, og spurte meg om hjelp til å dekorere én av veggene. Det sa jeg selvsagt ja til! Sjekk video nederst i innlegget 😀

KOMMUNESAMMENSLÅINGEN

“Kommunesammenslåing”… For et rart ord? Vi som leser Budstikka jevnlig har jo registrert bruken av dette ordet innimellom gladsakene om naboer, 2. divisjonsfotball og innbrudd i kiosker. Jeg er sikkert ikke alene om å ikke ha klikket meg inn og lest hva kommunesammenslåingen egentlig dreier seg om, men da da jeg satt på vorspiel med gutta mine for et par uker tilbake bestemte vi oss for å lese sammen. Vi ble sjokkerte. Asker kommune er jo et stødig samfunn, 15 minutter vest for Oslo, der hverdagen går sin vante gang. Et samfunn utviklet gjennom generasjoner har skapt et maskineri som går av seg selv. Og nå skal boblen sprekkes. I 2020 skal Asker kommune slås sammen med Hurumlandet; Hurum- og Røyken kommune. Vi bestemte oss for å ta en titt på hva Hurumlandet egentlig består av, og vi ble mildt sagt sjokkerte. Jeg er ikke kommunepolitiker, og vil ikke være han som sier at rådhuset i Asker gjør dårlige avgjørelser, men etter å ha kjørt Tofte tur-retur vet jeg i det minste én ting. Vi vet alt for lite om Hurumlandet.

Thomas nyter omgivelsene like utenfor Nærsnes. Men hvem egentlig vet hva som lusker bak trærne? Hvem som ligger druknet i vannet? Eller hvor det nærmeste NAV-kontor befinner seg?

I Tofte fikk vi sjokk over tilstandene. Hvordan kan myndighetene ha oversett dette? Blir det Askers oppgave å ta hånd om Tofte? Vi ble svært skeptiske.

Hva er ditt syn på kommunesammenslåing?

HELSINKI TUR-RETUR

Jeg har filmet en vlog fra turen, som ligger nederst i innlegget! 🙂

Jeg skulle til Helsingfors for å bli tatovert av Yutaro og Claudia De Sabe på tatoveringsmessa Helsinki Ink, og spurte om kusinen min, Camilla, ville være med. Vi har det alltid veldig gøy sammen, og det er lenge siden vi har gjort noe sist. Det ble en veldig morsom weekend-tur!













Dry healing av tatoveringene, og det kløøøøør! Det er to uker siden jeg fikk dem nå, og de har snart grodd ferdig.

Sjekk videoen fra turen, og tattoo-prosessen! Skriv gjerne en kommentar om du har spørsmål eller tilbakemeldinger, jeg svarer alltid så godt jeg kan.

VI KAN INGEN TING // FINLAND PT. 1

Forrige helg dro jeg til Finland med min kusine, Camilla! Vi filmet en del på turen, og del én kan sees her, nå! 

Kunne du disse tingene om Finland?

LINJE 1 (årets russelåt)

For par uker siden var jeg med Petter Lillehagen og lagde musikkvideo til den nye russelåta hans! Nå er videoen endelig ferdig!

Husk å sjekke bakomfilmen jeg lagde fra innspillingen på t-banen!

 

Kommer du til å pumpe denne i løpet av mai, eller? xD

JEG ER MED I PARADISE HOTEL XD

I går var jeg med i favorittserien på ordentlig! Som jeg håper dere vet nå, så har jeg jobbet som web-reporter på Paradise Hotel dette året, og i går var jeg med i selve serien! I en utflukt der den ene deltageralliansen skulle knyttes nærmere hverandre gjennom en team building-oppgave, så fikk jeg jobben som coach. Det gikk ikke så veldig bra, da jeg ikke skjønte bæret av oppgaven jeg skulle dele ut. Men det ble litt gøy likevel. Se mer i videoen nedenfor!

Ser du på Paradise Hotel i år? 😀

VLOG: TUR TIL SKAUGUMSÅSEN

Vi benyttet godværet i forrige uke til å ta oss opp på Asker stolthet; Skaugumsåsen. En runde som kan anbefales alle som er gode til beins! Jeg tror riktignok at vi skremte vekk alle de andre turgåerne denne dagen. Og muligens alle dyrene også. Men vi hadde en veldig bra tur – og jeg har filmet alt sammen. Se filmen nederst i innlegget!

Legg igjen en kommentar hvis du likte den, hatet den, eller har andre innspill og ting på hjertet. XoXo penisfjes.

HJELP, JEG ER RUSS!

Jeg trodde aldri dette skulle skje, men jeg var altså russ i helgen. Og det var nesten akkurat så craaazy som jeg trodde det skulle være. Sjekk videoen nedenfor for en full dekning av dagen – også kjent som “mitt livs party”!

Slenger med en liten throwback i samme slengen, til russehiten vår fra 2012, jeg! Fuck russen hardt og lenge <3