LOWRIDER

Da jeg kom inn døra igår, så hadde Rambo okkupert rommet mitt, og tatt alle klærne mine som gissel. Han har trua med det lenge, men jeg hadde virkelig ikke forutsett at han faktisk skulle komme til å gjennomføre det.

"Jeg har undertøyet ditt, senga di, rommet ditt, og livet ditt inni et syltetøyglass", sa han, mens han røyka sigar og spyttet på gulvet.

Det var i hvertfall hva JEG mener at skjedde.

Anyway.

Jeg freaka ut. Såklart! Løp ut døra, og kjøpte den billigste og verste øllen ever. Så hoppa jeg på trikken og trikka rundt mens jeg konsumerte den. Og grinerunka. Litt.

Det er nemlig sånne ting jeg gjør når jeg freaker ut. Kjøper dritt-øl, og grinerunker på trikken. Noen ganger, så putter jeg til-og med gunnern i underbuksa.

I dette tilfelle gjorde jeg begge deler.

Men i hvertfall da!

Ett stykke ut på kvelden, så kjørte plutselig ikke trikken lenger. Hore-trikk! Heldigvis møtte jeg noen folk som sa at jeg kunne kjøre rundt med dem i stedet. Jeg kjente såklart ikke disse menneskene, men jeg tror kanskje at de var vennene mine. Logisk? Nei.

SE på meg da! Henger ut av vinduet som ei bikkje! Jeg ropte ting til folk også. Også tok jeg en gæmlis på ræva.

Hva blir det neste, liksom? Skal jeg begynne å henge på gatebil åsånn, haha!

L-O-L, så sykt NOT. Ser det ut som jeg er fra Nittedal, liksom?

Så dro vi til en eller annen leilighet for å sove. Vi kunne ikke ta heisen opp samtidig, for da ville det visst begynne å brenne. Haha! Retard-heis…

Seks timer senere:

Shit ass.. Jeg våknet nettop i en eller annen leilighet. På gulvet.

Jeg merka at jeg var sykt gira på å komme meg hjem. Flaks, så slapp jeg å vente i heis-kø for å komme meg ned igjen.

Men sånn helt ærlig. Hva er egentlig greia med at man ALLTID må ta bilder av seg selv når man kjører heis? Jeg har sånn… Dødsmange bilder av meg selv i heis.

Jeg gikk hjem. Fra GAMLEBYEN! Flaks, så hadde jeg med meg kamera!

Og når jeg kom hjem, så hadde Rambo sluttet og okkupere. Han hadde faktisk pæsa ut i gangen!

Drikki litt mye igår, eller? Haha!

Først, så moona jeg Rambo i ansiktet. Så t-bag`a jeg han i kjeften. Så skulle jeg finne en tusj for å tegne en pikk på kinnet hans, men droppet det og vekka han i stedet. Jeg gjorde det ved å trykke på den flate, lille knappen han har midt i trynet. MJAU!

Lille Rambo. Du er særrriøst den rareste EVER<3

Jaja… Siste døgnet har jo generelt vært ganske depresivt og unødvendig teit. Det er godt å være hjemme igjen, plage katta, og fikse litt på designet mitt. Sånn i ro og fred. Selv om jeg sitter og hører på Sepultura.

Fint design, eller?

WTF?

Igår var vi ute og feiret bursdagen til Michael!

Ok… Hva SKJEDDE, liksom?

THREE

HELLO!

Idag har jeg TRE ting å plage dere med. Ganske enkelt. Ganske greit.

Nummer 1: Siden vi straks runder 4000 kommentarer på denne håpløse duste-bloggen (hjemmesiden), så tenkte jeg å lage et ønskeinnlegg til den som scorer mål som nummer 4000. Noen ideer eller?

Nummer 2: Jeg er han dusten som aldri har gave, også har Michael bursdag idag! Gidder dere å si gratulerer med dagen til Michael? Da kan jeg bruke gave-pengene på øl isteden.

Og nummer 3: Kan noen PLEASE gi meg et liv, eller hva som helst? Jeg begynner å bli desperat…

RANDOM/RETARD pt. 2

Vi kan starte med å si det sånn, da… Jeg VET hvordan man bruker opp fine dager på dritt. Om du ønsker ett skikkelig KJIPT selvmord, så kan du jo vurdere å bare henge med meg til du dævver.

JA, det kommer til å koste penger. Send meg en mail.

Ellers, så håper jeg bare på at dere som leser er skikkelig drita, og ikke husker innlegget uansett. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor jeg har lesere. Takk.

Etter å ha spist pizza, drukket cola og dusjet, så stakk jeg ut for å trimme gnagsårene litt. På veien oppdaget jeg en liten gjeng med heldige romfolk, som hadde funnet seg noen splitter nye kostymer. Nå er dem ikke romfolk lenger. De meksikanere.

Hasta la vista, baby! Jeg var sikker på at hun dama skulle drepe dem, da de vekka henne toppløs. To shame, så ga hun dem spenn isteden. Garantert turist. Jeg skulle til å gripe inn, men så bare MÅTTE JEG ta et bilde av noen folk jeg ikke kjenner i stedet.

Altså, først tok jeg bildet av dem, også bestemte jeg meg for å legge det ut på internett etterpå. Aner ikke hvorfor, men jeg sliter en del med tvangstanker, og velger å bruke det som unnskyldning.

Herregud, jeg er så looser. Om noen kjenner disse menneskene, vennligst hils, og si unnskyld. Jeg er en diagnose-bitch! Sparer på så mange at jeg snart kan fylle opp badekaret.

Så vandret jeg inn i Karl Johan, og der tok jeg pokkern meg bilder av noen ukjente folk, der også!

De var dypt konsentrert i å ta bilder av bakken.

Jeg fant det best i å spasere videre. Lo litt for meg selv, åsånn. Tenkte på alle de teite froskene, som hopper rundt der ute.

Haha, SE på han da. SE, så dum! LOLL!!!

Jeg bestemte meg dermed for å dra hjem igjen, og på veien kunne jeg konstantere at de som tok bilder av bakken, fortsatt rulla rundt i rennesteinen med kamera. To timer etterpå. Det må være noe sinnsyk LSD ute å gå om dagen.

Noen som er keen på å slikke meg under armene, eller?

RUCKUZ

Igår var jeg på konsert med masse ninja-gangstere som heter Wu-tang Clan. På vei til sentrum scene, så fant jeg et postkort i en dam full av piss.

Kult.

Men jeg har vært på Wu-tang konsert før da. På Frognerstadion. Ser dere meg?

Forresten, så er jeg dødskul, også har jeg skikkelig macho baller.

Wu-tang består av sånn… Tjue ninja-gangstere eller no.

Også prøvde jeg å ta bilder av meg selv, men det var helt håpløst.

Jeg skylder på kebab. Bislett Kebab lurte meg til å spise kebab tidligere på dagen. Forbanna kebab ass. Burde blitt skutt!

Men så filmet jeg litt isteden.

Også prøvde de å ta en Mira Craig, bare at de faktisk klarte det da.

Kult, lism.

Og når konserten var ferdig, så prøvde vi å dra på byen for å sjekke opp masse damer åsånn. Men så er det jo bare gamle afrikanere som er på byen i Oslo på mandager. Jeg stelte meg opp langs veien, og prøvde å selge meg i stedet.

Noen som er keen på å kjøpe?

Tirsdag morgen. Jeg har spist pizza, og drukket en halvannen liter med Cola, men ingenting funker.

Jeg skal seriøst SKYTE den kebaben…

 

GNAGSÅR

Jeg er herved eier av mitt eget gnagsår.

Hei! Jeg heter Halvor, er konstant inne i leiligheten min, og har gnagsår. Hvor pokkern er ditt dritkule plaster, a`?

Idag har jeg hengt rundt i Oslo. I regnet.

Også har jeg vist fingern til alle turistene som henger rundt i Oslo, selv om det regner. Forbanna idioter!

Alle de dumme turistene som absolutt skal drive å smile, og ta familiebilder av hverandre, og være skikkelig glade for å være på ferie i den stinky drittbyen her, som lukter BÆSJ omtrent hele tiden.

Liker DU bæsj kanskje?

Det gjør i hvertfall jeg… Jeg spiste nemlig frokost på McDonalds idag. Æsj, ass. Det smaker, lukter og føles ut som bæsj. Hva er det med denne forferdelige maten, som gjør at man velger å spise det til frokost.

Og hvorfor sitter jeg her og forteller ukjente mennesker hva jeg spiste til frokost? Har noen virkelig behov for å vite noe så dumt? Bortsett fra legen min såklart, som er mektig bekymret over levestilen min. Håper for guds skyld at han følger med. Finn Egil! Følger du med? Sorry at jeg glemmer timene dine hele tiden. Du er kul<3

Og dermed stakk jeg på gangsterkonsert. Sånn fordi jeg er gangster, og sånn.

Jeg kødder ikke. Jeg tror seriøst at jeg er slik som de gutta her. Står foran speilet på rommet, og tror jeg er i ghetto`n, mens jeg mime-rapper.

Jeg suger ass…….

RANDOM/RETARD

I hele natt kjørte jeg sparkesykkel rundt i Oslo. Alene. På bakhjulet.

Ganske meningsløst, og da jeg sto opp idag, klokken 15:00, så lagde jeg en film for å bevise hvor kjedelig livet mitt egentlig er.

Bare det at jeg har brukt hele dagen min på å lage en SÅ dum film er vel egentlig bevis nok i seg selv, og jeg bytter gjerne liv. Sånn om noen insisterer. Vi kan godt starte med helgene, sånn i første omgang.

Dette gjelder forresten IKKE dere 16 lesere som henger på hjemmesiden min (som jeg oppdaterer dritofte) klokken 04:00 om natta. Det er flaut nok at JEG bruker hele livet mitt på å henge her.

Neste gang kan dere bli med meg å kjøre sparkesykkel i stedet! Jeg er dritrå på bakhjulet. Kline?

FLOTTE FLOTTEZEN

For ett år siden, så fikk jeg tilfeldigvis skojernet til Elexia med meg hjem. Jeg glemte den igjen i skoa. Fort gjort.

På onsdag, så klippa kusina mi håret mitt. Hun heter Camilla og er kjempesnill. Vennligst skriv at Camilla er kjempesnill, for da blir hun så glad at hun kanskje vil klippe meg igjen en annen gang også.

Etter at jeg ikke fant på mere ting å ta teite bilder av i leiligheten min, så la jeg meg på sofaen sammen med Rambo.

Etterpå, så døde Rambo.

Også brukte jeg resten av kvelden på å laste filmen min opp på internett.

Internett hata meg igår. Dårlig gjort når jeg bruker hele livet mitt der inne.

Jaja, nå vet i hvertfall alle små, ekle kryp der ute, at den eneste som får lov til å snylte blod av katta mi…

.. ER MEG!

BITCHES!

Forresten, ser dere at jeg har stuffa shortsen min, slik at det ser ut som jeg har stor tiss? HVORFOR har jeg ikke tenkt på DÈT før, liksom…

BELLA/GANDALF & RAMBO

Jeg passet jo katten til Wulffern i en liten uke, og i løpet av den tiden rakk vi å bli godt kjent.

Bella, som raskt fikk tilnavnet Gandalf, fant seg raskt til rette. Både i skohylla.

På databordet.

Og ved spisebordet.

Nam, nam.

Jeg har ikke bildet av det, men jeg vet at matskåla til Gandalf står oppe på spisebordet hjemme hos Ida. Det var håpløst å gjøre noen endring på dette hjemme hos meg, og om jeg tvang henne til å spise ved gulvet, så skulle hun absolutt stå oppi en skoeske.

Vi tok til- og med en dusj!

Der tenker jeg! Slik ser Gandalf ut, når hun ikke jager hårdottene sine<3

Også har jeg har laget et lite sammendrag av oppholdet, da.

Jeg og Ganda… Bella klarte uten tvil å bli bestevenner, så det var litt trist å levere henne tilbake. Det var derfor en stor overraskelse for meg, da Wulffern hadde klart å anskaffe meg en HELT EGEN KATT! Han heter Rambo og er dritkul, selv om han foreløpig trives best under sofaen.

Om vi hadde parret Rambo og Bella. Hvem tror dere ungene ville lignet på?

THEM ANSWERZ

Dere må jo si ifra om den der spørregreia mi, da! Jeg som skulle være trendy og la dere stille meg masse spørsmål åsånn! Nå husket jeg det selv, men det er bare fordi jeg ikke gjør annet enn å sitte hjemme å lese mine egne innlegg hele dagen…

– Hvordan klarer du å være pen, sterk og kul på en gang!?

Se på meg da! Det er bare sånn.


– Gjør ikke det deg bare max sliten?
Jo, det er faktisk sinnsykt slitsomt, og jeg er konstant sliten og sur. Men så er jeg jo dritkul, pen og sterk da, så det gjør ingenting.

– Kunne du noen gang blitt med i paradise hotel?


– Hvem kan du sammenligne deg selv med fra årets sesong?

Jeg sammenligner meg aldri med noen. Jeg anbefaler heller å spørre de som var med, om noen av dem føler at de kan sammenligne seg i meg. Jeg har alle sammen på facebook. Psychostalkerbitch-Halvor.

– Dater du Ida Wulff? Ikke som jeg vet. Prøv å google det.

– Har du og Ida wulff holdt på? Eller hva med Lars tangen?!

Det nærmeste jeg har kommet Ida Wulff er katten hennes.

Og det nærmeste jeg har kommet Lars Tangen, må være jakka hans. Lars, du har glemt igjen jakka di. HEI`AAAA!

– Drikker du mye og hvorfor?

Jeg drikker ekstremt mye. Mest fordi jeg kjeder meg, og litt fordi jeg digger champagnebrus.

– Prøver du å drukne sorgene etter at Ida W sa at dere bare skulle være venner? Det har jeg hørt…

Ja, Spesielt etter at Ida W dumpet meg SKIKKELIG, så prøvde jeg å finne håpet i bånn av en… Frosk?

– Hva synes du egentlig om linnea?

Jeg synes Linnèa er kul. Det er sikkert mer interessant å vite hva hun synes om meg.

Jeg vet at du elsker meg<3

– Hvorfor henger du med Ida Wulff når jeg er her? Jeg har forresten et mye kulere navn en Ida.

Heter du Ufuk Isbil? Det er et ganske kult navn.

HORE!

– Hater du noen folkegrupper og hvem/hvorfor?

Jeg tåler ikke “autoriteter” som tror de eier meg, type politiet og myndighetene. Alle eier verden like mye. Gjør hva dere vil. Vektere er jeg heller ikke særlig begeistret for, men dem er det jo egentlig bare synd på. De er vektere, liksom… Stakkars. Jeg liker IKKE den prototype amerikaneren. Jeg har et stort hat mot våre kjære kritiske venner, som leker samfunnssmarte i kommentarfeltene til de forskjellige nettavisene.

Generelt, så er jeg glad i menneskeheten. Jeg bare fikser ikke mennesker. Skjønner du? Godt gjort isåfall, for jeg skjønte ikke en dritt sjæl.

– For eller imot et åpent forhold? Jeg vil ikke kalle et åpent forhold for et forhold.

– Har du mange damer? Jeg eier ingen, men jeg kjenner en del.

– Hvor går aldersgrensen på de du er med? (er 16 for ungt?) Jo nærmere null, jo bedr… Neida.

– Minimum og max størrelse på kjerringa? Altså.. Så lenge jeg greier å løfte henne, så burde det være greit. MEN, selv om jeg er dødssterk, så tar jeg ikke mer en 30/40 kg i benkpress. Håper sammenligningen min mellom damer og benkpress funker. lol

– Minimum og max størrelse på boobsa til kjerringa?
Det er bedre med en god hjernekapasitet, enn størrelse på titsa. Utover det, så havner vi gjerne et sted midt i mellom vaskebrett og airbag.

– Elsker du meg like høyt som jeg elsker deg? Det gjør jeg helt sikkert. Jeg blir forelska cirka 50 ganger bare jeg går igjennom Karl Johan.

– Kunne du ligget med moren til en venn av deg? Dere ser for mye på film. GEEES…

Ja.

– Hvor glad er du i gutterumper? Av naturlige grunner, så er jeg ganske glad i min egen. Den holder.

– Hva synes du om en finger i rumpa? Jeg fikk en finger i ræva da jeg hadde betennelse i blindtarmen for noen år siden. Det syntes jeg svært lite om, til tross for at sykepleieren var dritsøt.

– Hvor mange gutter har du ligget med?

Rekorden må være 5. Etter julebordet i fjor, så var det ganske klamt i senga mi, for å si det sånn! Fotografen skulle også sove.

– Hva er yndlingsmaten din? Pizza, burger og grøt. Jeg har konstant vondt i magen. Kommer du å lager mat til meg?

– Hvorfor kaller du deg for konge? du ligner mer på en boms…

Jeg skjønner ikke hva du snakker om.

– Hvorfor startet du å blogge? Jeg har jo ikke blogg! Jeg har en hjemmeside som jeg oppdaterer dritofte, så jeg antar at du mener:

– Hvorfor startet du å oppdatere hjemmesiden din dritofte?

Vel… Jeg har et sinnsykt behov for å fortelle masse dritt hele tiden. Det er ingen av vennene mine som synes det er noe kult å høre på, så jeg begynte å poste det her isteden. Det var eks-samboeren min, Ida, som lærte meg å oppdatere hjemmesider dritofte. Jeg skjønner ikke at folk gidder å lese det, men det er jo absolutt hyggelig. På eget ansvar, folkens. På eget ansvar.

Også har jeg jo sinnsykt lyst på 70.000 kroner i måneden, da. Noen som er keen på å gi meg det, eller?

– Hvilke blogger leser du?

Linnèa, Sofsen, Bøtta P, Øyvind, Christine, Håkon, Bendix, Makken, Julie, Tinky Winky, Kenneth, Whitey, Wulffern, Silje, og Hilde. Også sirkusbjørnen, såklart!

Det er noen av dem, men jeg har lagret ganske mange blogger på bloglovin`. Blant annet alle jeg kjenner, som f.eks Mads Mankini.

– Kan du fortelle litt om tatoveringen din, som du har på ryggen? Du er tøff.

Motivet stammer fra en film som heter Trainspotting, og “Lust for Life” er en sang av Iggy Pop. Det er bare jeg selv som kan gi livet mitt mening, og det er basicly hva jeg vil få frem med tatoveringen. Gi meg en pils, så kan jeg snakke om den i flere timer.


Kan du svare på videoblogg? Det hadde vært mæææd phett.

Også et spørsmål til dere!


Har noen interesse av en Roskilde-brukt Halvor-singlett i posten? Den lukter EKSTREMT med Halvor.