AZKER

Siste bildet som ansatt. Første bildet som arbeidsløs.

Dagen blei en glede da busssjåføren som skulle frakte meg til Asker lot meg gå GRATIS på bussen siden jeg er så fet. Dette vaier fort opp for mine ellers dårlige erfaringer med sjåfører av ymse slag.

I et sjeldent godt humør kom jeg meg dermed frem til Fettern min.

Så drakk jeg opp…

Så dro vi litt på tokt en liten tur.

Før jeg sovna….

Idag startet jeg med å lese litt om stakkars Arne Scheie, som faktisk fikk SJOKKBESKJED!                omg..

Når jeg kom hjem, så ser jeg jo det at naboene mine har prøvd å rydde litt for meg. Det var hyggelig gjort. Jeg glemmer alltid nøklene mine igjen i døra, men dem hadde ikke ryddet inne.

Tror trikset må være å la døra stå helt åpen. Jeg sliter blant annet med en lasagneform fra nyttårsaften, som jeg ikke tør å ta i…

Dagens spørsmål:

Stikker blinde struts hodet ned i jorda?

R.I.P. CC Vest.

Farvel CC Vest. Kjøpesenteret hvor vekterne er 16 år, halt eller klesmodeller på catwalken til senterets eget moteshow. De ansatte er naboer og bor over gata for senteret, og kundene er superdumme, superrike….. Og supergjerrige… Geees…

Det er jo slik at ting topper seg når det nærmer seg slutten. Idag er min siste dag som ansatt i fotosjappa på CC Vest. Det betyr jo at jeg MÅ bli eksponert for EKSTRA mye trist, menneskelig fakta.. Sånn helt på målstreken.

Idag skal liksom ALLE fremkalle bilder av seg selv uten klær. Jeg kan "dessverre" ikke legge ut bilder av det, men det er ikke akkurat kremen av Norsk Modellforbund vi snakker om her… Dette minner meg også på at usedvanlig mange av de kvinnelige kundene mine hadde bart idag. ALLE Ullerns sykelig overvektige SKAL spise Bigmaccen sin på fanget mitt idag, og gærning-stalkern på 4MEN stirrer stygt på meg for siste gang, og bruker alle sine krefter for å overbevise meg om sin tilhørlighet i CIA. Dessuten skal ALLE Mammaene her amme rundt der hvor jeg går. Løper jeg, så løper dem også.

Jeg kommer til å savne det…

– Labbrotte for siste gang…

– Noninona. Random. Lol.

– Av en eller annen grunn trodde ikke kundene mine at jeg liker dem. Det gjorde jeg ikke heller, men jeg ante ikke at jeg viste det så tydelig…

F** YOU, PAY ME!     Jeg har solgt som f** de siste årene… Tatt i massevis av penger. Jeg digger penger…..

– Jeg vet ikke hvem som fant opp lunsj, men jeg veit at Ray Kroc fant opp opp McDonalds. Hamburger-king.
Jeg kommer nok aldri til å spise så mye burgere som jeg har gjort de siste to årene.

Sikkert like greit…

Jeg kommer til å savne turgåing med søpla. Det er på den måten ansatte på CC Vest  får seg en pust i bakken. Dessuten er det dritmorsomt å mose søppel i press-containeren. Jeg pleide å stå oppi søppla og trampe det ned i kværna, men så hørte jeg av en fyr at det var dritfarlig…

– Random handlelapp fra en av våres unike kunder. Nâsspray og Strumper gikk i glemmeboka denne gangen. Mulig jeg skal ta være på lappen, bare for å minnes denne skaren av IDIOTER som jeg heldigvis ikke skal møte igjen. Ikke før jeg selv blir rik og havner i Ullernåsen… Da skal jeg også betale meg dum.

Opps, her er neglen min også. Den blir nok aldri frisk igjen.

På tide å bli kreativ. Om noen sitter på mye penger, så mottas det med takk. Til gjengjeld kan jeg foreksempel komme til begivenheter og holde foredrag om dritt. Jeg kan drite meg ut. Jeg kan banke dritten ut av noen (Helst mens de sover), eller jeg kan drite i det.

Jeg bor på Briskeby. Spør etter Kongen på Olsen Cafè.

Rentokil4Life<3

Jeg er veldig ydmyk på mine toalettbesøk. Jeg setter meg ikke på rester. Legger ikke igjen rester. Alikevel, så er det noen som bare lager kvalm. På herretoalettet hos CC Vest er det ihvertfall noen som dreper både vegger og tak hver eneste dag. Her finnes det 3 båser, og det er alltid to av dem som i mine øyner er ubrukelig.

Jeg har skjønt at dette eksempelet er menneskelig, selvom jeg fortsatt ikke skjønner greia. Altså.. Åssen sitter man for å få til dette? Hockey?

Jeg ville ikke være i samme rom som disse skitne partiklene, så smøg meg listig ut igjen.

Her traff jeg jo virkelig blink, og forsto raskt at Senter-dritern hadde vært på tokt IGJEN. OMG, noen må stoppe han. Det er plagsomt. Hvem er det som gjør dette her?

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre i slike situasjoner, og for hver gang man må trekke seg ut av et atomnedslag som dette, så kan folk tro det er du som er syndern.

Offentlige toaletter. Et kjempeproblem! Ihvertfall når man kunne brukt pissoaret, men har bandasje på tissen. Heldigvis var bås nummer 3 rein som ei jomfru, så alt ordna seg.

Ps. Ja, jeg har sitti å fargelagd dritten i et svarthvittbilde. Jeg sa jo at jeg trenger et liv.

Vil du være med meg hjem?

Her er jeg.

Og her er sengen min.

Vil du være med meg hjem å se på de døde billene mine?

Shkupolli did it.

Hør låta for å varme opp og høre hvordan hjernen min funker.

Med en kaoshjerne, så blir oppførsel litt sånn….

Idag startet jeg dagen med å lese Norges største avis og problemene til de stakkars superkjendisene i Norge. Kremen sliter. Rorbua blir aldri det samme igjen.

Stakkars Trond Myhre. Som lever…  Det stod etellerannet om noen døde folk også, men HALLO! Trond Myhre liksom. DEN Trond Myhre. han kjente faktisk noen folk! HALLO!!!???

Deretter spurte en kunde meg om bilde av jenta, fulgte med i prisen på ramma.

OMG…

Problemet er at man må prøve å holde seg profesjonell. Er det rart jeg blir sprø. Jeg omgås jo faktisk SÅ dumme mennesker, det er egentlig helt utrolig jeg ikke har dratt det til et høyere nivå en å blogge. Egentlig burde jeg dratt en Ibrahim Shkupolli for lengst.

Gleder meg til jeg blir trygdesnylter neste uke…

Etter jobb dro jeg på kveldskolen og lærte meg blant annet at vinduer får speileffekt hvis det er mørkt på utsiden.

Deretter dro jeg hjem. Nå har søpla begynt å spre seg ut av døra, men heldigvis fikk jeg gratis Dagsavisen, så da gidder jeg ikke rydde idag heller.

Røyklukta i leiligheten min har blitt erstattet med lukten av tacoen jeg spiste igår forresten. Det er fordelen med å alltid la mat stå noen dager før man rydder det vekk:)

Janteloven beta 2.0 wantz YOU!

I 1933 skrev en vis mann en svært kontroversiell, men viktig tekst. Aksel Sandemose, tidligere Axel Nielsen, kunne i sitt 34 år introduserte verden for Janteloven…

Jeg fikset litt på den, jeg…

  1. Du skal ikke tro at du er noe.
  2. Du skal ikke tro at du er like så meget som Kong Halvor.
  3. Du skal ikke tro du er klokere enn Kong Halvor.
  4. Du skal ikke innbille deg du er diggere og smuuudere enn Kong Halvor.
  5. Du skal ikke tro du vet mere enn Kong Halvor.
  6. Du skal ikke tro du eier mere enn Kong halvor.
  7. Du skal ikke tro at du duger til noe annet en støvsuging.
  8. Du skal ikke le av Kong halvor.
  9. Du skal ikke tro at noen bryr seg om deg, Hore!
  10. Du skal ikke tro at du kan lære Kong Halvor noe. Kong Halvor lærer DEG!

(Ps. Det er ikke Gråen, Ida)

Du suger. Jeg er ganske fet.

Du suger!

På jobb idag fikk jeg åpen invitasjon og innføring av et nytt begrep, som gale mennesker har funnet opp, og heter Taiji. Jeg aner ikke hva dette er, men forstår det slik at man må gifte seg med onkelen sin. Få barn med han og gifte seg med barnet. Ihvertfall dersom barnet blir en forvokst ape med unibrow.

Goood, ser jeg ut som Tom Cruise eller?

Hvorfor blir andre Bloggere invitert til gratis alkoholfest hos Diesel, mens jeg må dra på sektfester med syke mennesker som aller mest sannsynlig er klonet fra atomkraftverk i Nord-Korea?


Gale mennesker, og jeg forstår ikke hvorfor dem alltid skal plage meg. Jeg er jo alltid den som virker mest likegyldig og ekspederer helst kundene mine med ryggen til eller med solbriller.

Jeg er nok TOO handsome. Må være det.

Etter jobben møtte jeg en gangster og spiste litt gangstermat, mens vi så noen fete gangsterprogrammer på TV.

Deretter dro jeg til Bygdø Allè for å møte noen flotte vestkants-piker. Naboen dems har et sykt fett navn btw.

Her fikk jeg servert alkoholholdig veske, nikotinposer og Norges kommende, beste gatamagasin med Kongen sjæl på forsiden.  Antar at alle kjøper dette bladet når det kommer i alle Norges kiosker 12. Februar.

I bladet er det blandt annet en artikkel som handler om meg, og mitt liv som hersker, anarkist og hobby-blotter.

Etter å ha drukket opp øllen til disse flotte vestkants-pikene, havnet jeg hjemme igjen. Det var jo egentlig ganske dumt da, for det ser ikke ut her og jeg får et plagsomt ryddepress på meg.
Det har jeg jo ikke såklart ikke lyst til… Rydding suger og bør bli forbeholdt polske vaskehjelper, speedfreaks og Gunnar, som ikke heter Gunnar, og vistnok rydder hos andre mennesker fremfor hos seg selv. (Det haster)

Ps folkens! : DU SUGER!

Og det gjør ikke jeg. Props til Marie!

marieeriksen88.blogg.no

ANBEFALINGER 10(!) BLOGGER! SKRIV NED ADRESSEN!

PS! DET HJELPER Å LAGE HEADER TIL MEG, LINKE MEG  PÅ BLOGGEN OG ADDE MEG PÅ BLOGLOVIN!!! MULIG JEG KJØRER EN BLOGG vs. BLOGG MED VINNERNE SENERE!


Jeg er en lystløgner og kommer ikke til å anbefale noesomhelst, bortsett fra megselv. Alle som skriver ned sin adresse her er identitetsforstyrra drittunger, og beviset på dette er det desperate behovet for å markere seg på min spalteplass uten å lese den lille skriften først. Dette kalles likegyldighet, og likegyldighet ovenfor en Konge, eller Keiser om du vil, straffes faktisk med døden i enkelte land.
Jeg derimot kan være likegyldig mot hvem jeg vil. Synes jeg selv ihvertfall. Som Konge over Norges hovedstad Briskeby.

Suckerzzz

Rotte.

Ulempen ved å ikke ha klesskap er at man ikke kan sove i sengen.

Fordelen med å ha et rottebur er at man kan sove der når man ikke kan sove i sengen.

Dessuten har man snacks og vann tilgjengelig hele natten, og man trenger ikke være redd for å skvette litt.

GOD MORGEN!

Portrait of a Serialkiller pt. 1 – MUZIK

E-Type – Set The World On Fire

Under andre halvdel av 90-tallet lærte jeg og like musikk. Etter fasjonabelt besøk av fjern familie lærte jeg at det var techno og elektronica som gjaldt og jeg landa kjapt på coctailen Dune, Scooter og E-Type. Sistnevnte fikk jeg også oppleve live, og den dag idag er dette min største konsertopplevelde.

(Jeg sa jeg brukte genseren HVER dag…)

Dune – Can`t Stop Raving

Scooter – Friends

SÅ en vakker dag rundt 98/99 kunne en ny verden åpnet seg da POP-TV på NRK spilte denne videoen for første gang.

Offspring – Pretty Fly (For A White Guy)

Jeg kunne utforske rebelske rockere litt nøyere, og ble etterhvert ganske rebelsk selv. I 2001 sang jeg Rage-låter i musikktimen.

Rage Against The Machine – Killing In The Name

Etter første møte med autoritetene ble jeg streetwize….

..Og jeg fikk dilla på norsk hip-hop på den tiden det faktisk var verdt å høre på…

Klovner I kamp – Nattens Sønner

Pen Jakke – Nulltoleranse

Etter å ha hengt på minst 100 Asker-jams, så kunne Fettern min (endelig) prakke på meg Metallica. Alle platene ble fort samlet og konserter gjennomført.

Metallica – Masters Of Puppets

På ungdomskolen ble jeg kjent med en fyr som trodde han var satanist. Han var nok den mykeste satanisten i Asker, men han kunne lære meg hvordan man lagde pentagramtattoveringer under sokkekanten, slik at foreldrene ikke kunne se det. Også viste han meg også litt ny musikk…

Pantera – Walk

Sepultura – Territory

Satyricon – Fuel For Hatred

Jeg var en meget aggresiv liten gutt frem til videregående, men fikk dilla på mer eldre greier. Black Sabbath er på lista over konserter jeg gjerne skulle sett igjen.

Black Sabbath – Black Sabbath

Og etterhvert…

Rolling Stones – Paint It Black

Neil young – Old man

Animals – House Of Rising Sun

På dette punktet begynte jeg å bli mer søkende etter musikk, og hadde i flere år vært klar over at VGlista burde blitt dumpet for 40 år siden..

Jokke og Valentinerne – Action

Jokke reddet ungdomstiden min og antageligvis livet mitt. Jeg forventer at alle Nordmenn har et forhold til Jokke.

Ragarockers – Hun Er Fri

Skal heller ikke kjimses av. Norsk rock generelt har et reportoar som danker dagens VGliste anytime…

Jeg hadde totalt oppheng i rock, og helst gammel rock i flere år før jeg opplevde en og annen chili blandt sviskene. (Tok du den?)

System Of A Down – Chop Suey

Også et av mine bedre minner. Norwegian Wood 17. juni 2005. På denne tiden var jeg krykkegående, men som en åpenbaring fra scenen kunne jeg moshpitte gjennom hele konserten med krykkene i været. Ikke like behagelig dagen derpå.

På dette tidspunktet fikk jeg også litt tilbakefall på rap-biten. Aggresiv etter en ungdomstid med sinna metall, blei jeg raskt fascinert av den litt hardere biten. Necro traff meg midt i hjertet, før Kingsize turte å skrive om han.

Necro – Dead Body Disposial

Med min besittelse av Stanley Kubrick, gjorde Cage susen.

Cage – Agent Orange

Jeg fikk en besittelse i seriemorderfilmer og SÆR horror-rap, men så flytta jeg til byen å lærte meg at man ikke ble spesielt kul på fest av å spille Necro og Jokke HELE kvelden. Pakito blir gode minner etter å ha sneket meg inn på Tryvann.

Pakito – You Wanna Rock

Og etter å ha banka technoskrotten tilbake etter flere turer på Mosquito, så kom electronica på plass igjen… Etter en sollid runde Drum N`bass såklart…

Pendulum – Slam

…Og etterhvert litt loungere greier…

Fischerspooner – Emerge

Etter noen måneder i byen kunne jeg tilogmed gå med på solid Sørstatsrap.

Fat Joe feat. lil Wayne

Jeg har funnet ut at jeg ikke kan kategoriseres innenfor en egen musikksjanger. Jeg har øret for BRA musikk. Katy Perry for eksempel… Det er IKKE bra musikk.. Rihanna derimot.. Grrr

Rihanna – Umbrella

En ny oppdagelse ble gjort på guttetur i Stavanger. Clipse reddet sjangeren rap.

Clipse – Keys Open Doors

Nå har jeg snart hvert igjennom hele mitt liv MED ører, men jeg skal ikke utelate de viktigste fenomene siden jeg så Pete Doherty på Scena i sommer. Libertines og Morissey/Smiths er det ENESTE jeg har hørt på det siste halvåret.

Gratulerer! (Applaus)

Smiths – Handsome Devil

Libertines – Don`t Look Back Into The Sun

Ihvertfall sånn rett før jeg fikk dilla på Birdman og Clipse igjen:)

Birdman – Money To Blow

Clipse – Doorman

…………………Også følte jeg det ble heeeeelt feil å glemme Wu-tang og NWA.

STAY AWAKE RETARDS!

Wu-Tang Clan – C.R.E.A.M.

NWA – Straight  Outta Compton

Også litt rave sånn heeelt på slutten! Siste sekundet. Rave til the grave… (link)

Det jeg ikke hører på er dessverre IKKE bra musikk. JA jeg har såklart ikke funnet frem alt, og JA, Katie Perry kan henge seg etter å ha drept radio en gang for alle. Det hjalp heller ikke at Radio Tango fikk delt sendetid med spansk kultur. Sorry… Jeg kan ikke spansk…

Jeg kunne diska opp musikken min i mange timer, men til tross for at jeg ikke har et liv, så har jeg faktisk et liv.

Sløv i trynet? Vel… Det er fordi jeg driver med det tullet her hver natt. Jeg ER dum og tilbakestående, men jeg er også så pokkers fet. Duvet.

Gud… Jeg må sove, ikke høre på alle sangene samtidig for å høre om det kommer noen spennende beskjeder ut av det………