TING B-MENNESKER HAR FÅTT TIL

REKLAME

På tide med en liten opplysningsvideo! I samarbeid med Støttegruppa for B-mennesker av ALI kaffe har jeg laget en liste på oppfinnelser og oppdagelser B-mennesker står bak!

Fortell meg om dine utfordringer som B-menneske! Jeg har en neve B-pins igjen, og trekker ut noen heldige vinnere som får én tilsendt i posten!

DANMARK 2017 (LEGOLAND & HANSTHOLM)

Det er tradisjon å dra til Danmark med familien i høstferien, og i år ble ikke et unntak! Sjekk ut vlogen jeg har laget fra turen – vi maler graffiti, henger i Legoland og utforsker de gamle, tyske militæranleggene på Hanstholm!

Først og fremst, på denne turen ble den nye YouTube-duoen Ruben og Brusj aka Rubz og Brusj dannet! Se frem for mye positivitet og moro! (Hehehe, til de som tar referansen, da)

Godsbanen i Aarhus!

Legograffiti?

Trainspotting. (Kule kommentarer jeg skriver til bildene, ikkesant?)

Hanstholm!

Registrer hvordan lillebroren min går i mine fotspor – dobbel betydning 🙂

Sånn ser det for øvrig ut når jeg lager video. Husk å sjekk resultatet øverst i innlegget!

Gjengen samlet! 🙂

Anbefaler å sjekke ut Hanstholm. Det er uendelig med bunkere, kanoner og andre tyske greier som er fett å sjekke ut der!

SLIK ER EN HVERDAG I MITT LIV /// VLOG

Videoen er sponset av Støttegruppa for B-mennesker av ALI kaffe! Vinn B-pin i posten; fortell meg om din hverdag som B-menneske!

 

Jeg fjerner tatoveringene mine! (VIDEO)

Jeg fjerner de to første tatoveringene mine! Sjekk ut denne posten for å vite mer om hvorfor!

Bildet over viser hvordan bena mine ser ut nå. Spindelvevet på min venstre kneskål er den siste tatoveringene min – laget av Zac ScheinbaumLondon Tattoo Convention i år.

Thumbnailen på filmen ser jo ganske crazy ut, men det er ikke så ikke som det ser ut! Det er ikke unormalt å få blemmer etter laserbehandling, men de forsvinner raskt og innen et par uker er huden okay igjen! 

Har du tatoveringer du ønsker å fjerne?

En vlog om tagging, tattoo, urban exploration og drita kjendiser!

Jeg tester ut litt forskjellige formater på filmene jeg poster. Den siste filmen min er 25 minutter lang, og viser hvor mye jeg gjør i løpet av én uke. Sjekk den ut – og husk å abonnere på kanalen min!

Nå er jeg jo mye flinkere til å filme, enn å ta bilder, men har er likevel et par glimt fra denne vloguka! Her er jeg sammen med nordmannen som gjør konkurranse i hardcore tattoo. I fjor fikk han tatovert hele ryggen på én og samme dag, av 6 forskjellige tatovører samtidig, og i år påbegynte han det samme prosjektet på mage og bryst. Ganske sjukt i huet, egentlig.

Jeg bodde hos barndomskameraten min, Henrik, men jeg var i London. Noen av dere følger ham kanskje på Instagram? En utrolig dyktig maler!

Kjæresten min, mila, var også i London denne helgen!

Og så er det er bilde av Oma og meg på Storøya – der vi også avslutta vlogen.