#DENFØLELSEN

Jeg og Anders Nilsen har ikke kjent hverandre så veldig lenge, men vi ble raskt enige om at vi elsket hverandre.

Neida. men vi fant ut at vi ville lage flåsete musikk sammen – mest for gøy, og litt for å ha noe å gjøre. I juni i år lagde vi den første låta vår – med herlig hjelp av Silje Marlen. Låta skulle parodiere alle klisjeene som pumpes ut i utallige sommersanger hvert år – med ekstra fokus på Siljes egen popgruppe Ess i Ermet. Dermed kalte vi oss for Joker i Hatten og lagde sangen Livet er Herlig! Fikk dere med dere denne?

Hva synes dere? Låta ligger på Spotify og iTunes også. Vi har tjent 250 kroner på den foreløpig, men mangler fortsatt rundt 1560 kroner for å dekke utgiftene vi hadde på sangen. Fint om dere vil kjøpe den, selv om det bare er tull og tøys.

Funfact: Jeg og Silje Marlen var sammen i vinter/våres. Funfact 2: Jeg er ingen god kjæreste.

Etter at vi hadde spilt inn Livet er Herlig hadde vi fortsatt to timer igjen med studiotid. Det var da vi fant ut at vi skulle lage en sang om hashtagen #denfølelsen. Anders hadde allerede skrevet fire linjer, og hadde med seg en ekstra beat. Og slik ble det. Vi skrev sang nummer to på omtrent 30 minutter, og spilte den inn i siste liten. 

Så kicka sommeren ordentlig inn, og jeg og Anders var på fylla rundt i hele Norge i akkurat mange nok måneder til å få svekket syn og hjerteflimmer. Først sent i august fikk vi tatt oss sammen og planlagt musikkvideoen til #denfølelsen.


– Et utkast til bilder jeg ønsket å filme.


– Locationsscouting med kompisen min, Lars. Han er med og jobber bak kamera.


– Sånn ser jeg ut når jeg tenker.

Etter at vi hadde bestemt oss for location og handling, så satte vi oss en dato og inviterte venner og kjente til å bli med. Her er Øystein og Christine med den kuleste bikkja i Norge, Thorvald.

Fra venstre: Runar, meg, Morten, Fredrik, Kim André, Anders, Eivind, Malin og Einar.

Og Thorvald, så klart.

Hasse kom også innom og beriket filmen vår med sine vanvittige blåseevner.

Litt gøy at denne gjengen ikke har mer en to prikker på rullebladet tilsammen, og begge er mine.

Til å være søndag morgen var vi dødsfornøyde med oppmøtet. Filmen skjøt vi på seks timer, med hjelp av Christoffer Krook, Kim-André Asper, Lars Andersen, Herrmann Stenerud og Kristian André Myklevold bak kamera. Her er resultatet.

Vi holder på med flere nye filmer nå. Både musikk og andre ting. Det kommer etterhvert, men det går litt treigt når man ikke jobber for noen. Drømmen er selvsagt å kunne leve av å lage gangsterrap om hashtags. Les mer om produksjon av filmen HER. Og vi er selvsagt veldig takknemlige for at dere deler dette innlegget via facebook, Twitter, Linkedin, brevduer og hva som helst bortsett fra Google+. Ingen bruker Google+.

Halvors sminkefilm.

I går gjorde jeg noe jeg har ønsket å gjøre ganske lenge – nemlig å lage en såkalt “sminkefilm” for å vise dere hvordan jeg fresher meg opp før jeg skal ut.

Her er dagens outfit-bildene. De ble godt mottat av de andre på butikken.

Jeg vurderer å sende dem til ALFA eller FHM eller noe sånt. Ordne meg noen glamourmodelljobber, Gatebil-gig og Paradise Hotel-deltagelse. Så skal jeg gi ut en bok om kosthold og løs mage.

EN DAG

Denne filmen er et forsøk på å vise hvordan jeg lever fra morgen til kveld. Den er ikke så veldig bra til tross for at jeg brukte tre dager på å faktisk filme den ferdig, og to dager på å klippe den. Jeg burde finne en nedgravd bøtte med ranspenger eller noe snart.

Synes du det virket rotete – velkommen til mitt liv. Jeg har ikke hatt kontroll på noe som helst siden 1993.