Relax!

p1010746

Egg er jo virkelig ikke laget for å være lett matlaging? Uansett…. En går alltid utenfor. Også er det superdrit å vaske det opp.

Tidlig opp, men fortsatt en halv time slumring. Skummelt at jeg drar den en omgang lengre hver morgen. Same shit. Kommer aldri forsent, så kanskje jeg skal begynne nå:) Litt av poenget i dag er vel uansett å få meg en kjapp sving innom Elexia før jobb.
Nå sitter jeg med speileggene mine og lurer på hva jeg skal gjøre med videokamera jeg kjøpte for en måned siden. Uten å tenke bestilte jeg fra USA hvor prisene er meget hyggelige, men i USA bruker man et helt annet filmsystem en i Europa. Kamera mitt til 10 000 er helt ubrukelig. Følelsen av å bli jobbet imot av  høyere krafter er sterk om dagen. Klarer ikke engang lage speilegg.

Men

Siste for dagen.

Det gjelder å få gjort andre ting, og plassere tankene andre steder. Nå har jeg spist taco hos fettern min og  sett min andre episode med “kl. 8 hos meg” uten å helt forstå hvorfor. Også har jeg sett på katten fettern min har fått seg prøve å komme seg ut å inn kattedoen, som er high tech med dør. Et mulig problem der må være at den koser seg der inne. DVS. ruller i kattesanden og maler. En veldig søt kattepus. Får lyst på en selv, men for en uke siden hadde jeg lyst på øgle og frosk, og før det igjen ville jeg ha tiger, sånn som scarface. Sikkert lurt å leve livet med rottene først.

dsc0019

Etter en del kjipe bussturer siste tiden, har jeg kommet på at jeg ikke lenger finner MP3 spillern min. Blir veldig glad om noen sier ifra når de finnern. Den er liten, blå og med koss headset. Musikkinnholdet er en god blanding sørstatsrap og London poprock, samt et par slayer låter. Ellers så prøver jeg å rydde leiligheten min, som ser ut som en zoo uten dyr og kanskje den ligger i skittentøykurven eller noe slikt.

Kjip Asfalt.

Jeg har funnet ut at jeg bør skrive brev til trafikketaten. Det er en strekning på et par hundre meter på vei til jobb som plager meg hver morgen. Den er ekstremt humpete og full av hull, noe som byr på flere problemer.

En ting er at bussen bråker helt sinnsykt mye, da kofferthylle har løsnet litt på den ene bussen jeg tar, og hakker opp i taket som et borr.

Det andre er kanskje litt mer spesielt. Hver morgen på denne strekningen har jeg merka at jeg får en litt sånn halveis guttegreie pågang. Har aldri skjønt hvorfor, og det er ganske ukomfortabelt å sitte i en full buss å styre heftig kustus på saker og ting i buksene mine som ikke akkurat er baggy.

Nå har jeg skjønt hvorfor, og det er ikke bare jenter som liker vibrasjoner! Ikke fett, og ikke noe legen kan hjelpe meg med.

Har også vurdert å sende brev til Ruter, og be dem sette skilt foran de litt store sete fremst i leddbussene, med budskap om at det ikke er to seter, men ett. Er alltid en eller annen dust som prøver å sette seg på fanget siden dem tror det er to seter. Setter du sammen dette problemet og det forrige problemet, så har du plutselig et ganske stort problem. Et tips for å unngå dette problemet er å sette seg såppas vrient til, at man kanskje ikke ser hvor stort sete er.

dsc0011

Eksempel på bra sitteplass.

dsc0010

Eksempel på løsnet, og deretter forstyrrende element i tak på buss.

Lillelørdag. Keen på morgenpils…

Gikk ikke helt som planlagt igår kveld.  Egentlig skulle tenna reingjøres, men på vei til badet er buret med hetterottene. De var ganske sultne og rastløse, men siden jeg skulle sove ble det vanskelig for meg å bli veldig sosial med dem. Det jeg gjorde da, var å putte små klumper med brø fast i taket, så fikk dem mosjonen og maten dem trengte. Nå ramlet dem riktignok bare ned hele tiden, men det var vel i prinsippet en god idè. Så spilte jeg quadrapop i ca 1 minutt. Jeg er ikke veldig flink i quadrapop.

Nå har jeg hengt på internett å skaffet meg dårlig tid i en time, så da er det bare å styrtspise frokost og get the f out.. Veit frokost kanskje er litt veslevoksent for en småanarkistisk minikjeltring, men det er det viktigste måltidet, og dagen går faktisk fortere på jobb. Hadde jobben tillat det, så skulle jeg lett tatt meg en kald ringnes på boks. Jo nærmere jeg kommer helgen, jo mer bevist blir jeg på at det ikke blir et rolig eventyr denne uka heller.

p1010736

p1010737

p1010739

p1010740

Byromanse

Dette var en gang mitt første innlegg. Det så ikke slik ut den gangen, men jeg har måttet sensurere og slette en god del av innleggene mine fra tiden jeg begynte. Da jeg begynte i 2009, så trodde jeg blogging var et annet ord for å bruke internett som psykolog.

Slik er det ikke.

n62638558611903239934

n62638558611903167338

Bildene ovenfor er fra en fuktig bytur i 2008, og tar for seg problematikken med å være 18-19 år på byen i Oslo. Heldigvis ble jeg 20, og da kom jeg også inn på steder. Vi fikk i hvert fall gledet narkomanene i ventetiden.

Halvor 4.2.2011

 

Blogglisten