GALSKAP KLESSKAP | MIN DYRE HOBBY

Jeg har for mange interesser – og jeg bruker alt for mye tid på dem. Og alt for mye penger… Tattoo, jakker og spraymaling er ikke billig – men det er alt for gøy til å ikke prioritere. I denne bloggposten får du et lite innblikk i den deilige jakkesamlinga mi. Se deilig video og scroll videre for masse deilige bilder hvis du synes sånt er litt gøy!

Og for å understreke! Det er ikke sånn at jeg sparer på alt – kun det beste. Men mesteparten blir solgt videre, byttet, gitt bort eller returnert. Prisjakt og research etter spesifikke produkter en stor del av moroa. Vi er et lite miljø som driver på med dette sammen. Der noen samler på sko for eksempel, samler vi først og fremst på gærne jakker – gjerne fra Stone Island og C.P. Company!

Jakken ovenfor er en alligator camo fra SS18. Nedenfor er en av favorittene mine; hand painted tortoise shell fra AW14/15.

Klikk her for å se en ganske kul video av hvordan de lager den!

Nedenfor har jeg på en tank shield-jakke og en utility-vest fra Paul & Shark / LQQK studio colab.

Plated Reflective SS17

Shadow Project Scarabeo AW18/19

White Tiger aw18/19 – denne vurderer jeg faktisk å selge. Sjekk ut TISE-profilen min; @konghalvor

Dette er en boblejakke med mesh badge fra ca 2007 – produsert av JJONE.

Paintball camo AW19/20

En Paul & Shark-sak jeg fant på tilbud på Bogart i Tønsberg i fjor.

C.P. Company-jakke fra 2018 (denne har jeg solgt nå)

Når jeg først får en interesse for noe, så får jeg ofte et ekstremt oppheng i det. I fjor fikk jeg helt sjukt dilla på cord. Jeg har det fortsatt, men jeg har videresolgt nesten alle plaggene på bildet under. Det er gøy å teste ut ting, og så selge/trade videre for å kunne teste ut nye ting. Og så sparer jeg på det jeg liker best.

SI-samlingen min for nesten ett år siden. Siden da har noe gått ut, og annet kommet inn.

Så hva tenker du? Er jeg syk i hodet – eller er det bare sunt og fint med en hobby? xD