SLIK SVARER JEG PÅ KRITIKK!

Den første videoen viser hvordan jeg maler en svær piece, med 70 spraybokser (restcans).

Som du ser er området rundt piecen fullt av tomme spraybokser, og søppel.

Det er jo en brøkdel av disse boksene som er mine, men istedet for å være en del av problemet kan jeg heller prøve å gjøre noe med det!

Prosessbilder av veggen. Kanskje ikke så lett å måle størrelse her, men vi snakker 15 meter i lengden, og 3 meter i høyden. Go big or go home, er et uttrykk jeg liker godt 🙂

Synes det ble en kul vegg med to burnere.

Har lyst å dra tilbake og lage én svær piece over hele veggen, men får se hva det blir til. Litt kjedelig å bruke så mye maling på en vegg som stort sett blir malt over igjen i løpet av noen dager.

Her er forresten av piece til, som er laget nå i våres, på Torshov. (Det er også en lovlig graffitivegg.) 

Jeg har faktisk ikke malt mer enn dette i år. Alt for dårlig. Men nå har jeg funnet ut at jeg skal ha en graffiti Q&A-video på kanalen min, så kom med spørsmål du eventuelt måtte ha, så skal jeg svare på det i løpet av uken! 🙂

DEN STORE BOMTUREN

Se video! Men ikke tro at du får se noe spektakulært. Her er det stort sett plomberte innganger + et og annet tomt vannbasseng. Check it out, mammaklaskere!

Som dere så i filmen… (DERE SÅ FILMEN, VEL!?!?) så er mange av de stiligste gruvene og tilfluktsrommene i nærområdet spikret sammen og murt igjen. Dette er fra Åstad-gruvene ved Billingstad i Asker. Si fra om noen er gode på sprengstoff, for inn her skulle jeg likt å ta turen!

Møtte Fredrik og Camilla (kusina mi) på Dikemark da vi skulle sjekke ut en spennende sjakt. Sjakten viste seg å være et gammelt vannbasseng, ikke så fryktelig spennende, men bomturer er ikke så kjedelig når du er sammen med fine folk.

Resten av turen skjedde likevel på egenhånd. Ikke så veldig givende for meg. Denne platen må fjernes på et vis. På innsiden skal det være flere hundre meter med ganger, som penetrerer fjellet og kommer ut på andre siden.

Der blir man møtt av denne døra. Låst fast med en rusten hengelås. Spørs om ikke vi må “kjøpe nøkkel på Jernia” for å få tatt oss ei litta tur.

Jeg mener at det ikke kan være verdens undergang å jobbe litt ekstra for å komme seg inn slike steder. De er stengt fordi barn og dyr ikke skal skade seg. At blogger (30) gjør det derimot…. Det tror jeg ikke er så farlig. Jeg vil inn. Så vil jeg titte rundt. Så vil jeg låse igjen – potensielt med en ny hengelås. Nøkler fra Jernia har en tendens til å skade hengelåser.

Veit du om noen kule bunkere, gruver, grotter eller andre spennende forlatte steder? Si fra i kommentarfeltet, da vel!

HØYDESKREKK OG KLAUSTROFOBI – UTFORSKER NESODDEN!

Her er video fra turen! Husk å abonnere på kanalen min 🙂

Det ser kanskje ikke så høyt ut på bildet, men utsiden av denne betongklossen er nærmere 20 meter rett ned i vannet. Innsiden er rundt 10 meter – rett ned i stein. Jeg fikk testen høydeskrekken min, for å si det slik. 

Jeg vet ikke hvor bra det er at jeg mister hemninger når jeg tar frem kamera. Men det blir jo i hvert fall en del gøyal film av det da.

Inni noen små bunkerlignende ganger vi fant ved en tilfeldighet.

Sender alltid Thor Håkon først.

Det mest utrolige med dette bildet må vel egentlig være at alle tre har kjærester. Det skulle man jo ikke trodd, egentlig. Tre nerdete raringer som kryper inn i hull man finner langs veien, graver i gammel søppel og dokumenterer alt sammen på YouTube. Vi er veldig snille, da.

Alle bildene er tatt av Thor Håkon! Husk å sjekke ut YouTube-kanalen hans!

Her kommer noen bilder jeg har tatt av Sebastian og meg selv, med selvutløser, inne i Spro gruvene! Vi dro dit før Thor Håkon – derfor er han heller ikke med i hele filmen ovenfor!

Husk å abonnere på kanalen til Sebastian hvis du er interessert i trening!

Sprogruvene var spektakulært og kult! Anbefaler å ta turen – det er åpent for alle. Men husk å alltid ta forholdsregler. Ha med lommelykt, og vær observant på fjellet. Stein kan falle ut, selv om det skjer svært sjeldent.

Følg meg også på snap/insta! @konghalvor der, som alle andre steder. GID<3

DE SISTE UKENE OPPSUMMERT

Slav squatter foran Radomen på Haukåsen! Anbefaler å ta turen dit! Perfekt, liten sykkeltur med kule bildemuligheter 🙂

Rambo nyter utesesongen. Han har fanget 3 små fugler så langt i år. Det er ikke så trivelig å komme hjem til at en kjøttmeis ligger klint utover hele stua, men jeg håper det gir han mestringsfølelse.

Det er jo en måned siden allerede, men fikk du med deg min lille opptreden på Paradise Hotel? 🙂

Mikkal fikk endelig lappen, og da blei det roadtrip til Verdens ende. Vi sjekket ut nedlagte Grepan Pensjonat – som du kan se i filmen øverst.

Jeg har kjørt en del selv også. Øvelseskjørt, riktig nok. Sammen med Fattern! 🙂 Det blir jo en del pauser på disse turene.

Jo, også fikk jeg ta på babymagen til Jørgine. Jeg kan ikke huske å ha tatt på babymage før. Det var veldig rart, og jeg tullet såklart bort hele opplevelsen. Nå har jeg også lyst på babymage. Man kan gjøre mye moro med den!

Dro på byen med Egil – i matchende outfit.

Også er scootersesongen for lengst igang igjen, da. Ingen rocker Vespaen sin mer enn denna karen.

Gikk tur til Asdøltjern og fikk endelig gjennomført årets første bad! Det var iskaldt og mye mygg. Sånn det skal værra, det.

Rambo kulern på vaktposten sin. Det er her han har best oversikt over fuglene i nabolaget.

Malte denne lille rakkeren i anledning filmfestivalen Oslo Pix, og filmen Vann over ild. Dette er altså en betalt jobb, for de av dere som lurer på hva jeg jobber med. Men jeg kan gjøre mye annet rart også. Hva som helst egentlig. Har du penger, så gjør jeg hva som helst for å få dem – inkludert prostitusjon, leiemord, eller å sitte barnevakt.

Avslutter med dette legendariske bildet. Det er fra sommerfesten til United Screens.

Noen ble sure fordi jeg tok bilder med disse to fargerike personlighetene. Det synes jeg er unødvendig. Kanalene mine går mye ut på å vise mangfold av folk og steder og greier og ting og opplegg og sånt… Og selfie med Isabel og Pierre går under den kategorien. Jeg styrer forøvrig unna bloggbeef, og tenker at så lenge jeg kan være en bra fyr og stå for det jeg gjør – så er det det som betyr noe. Jaja. Husk å se filmen øverst i innlegget! Skriv en kommentar. Drikk ingefærøl, og nyt sommeren.