TAMAGRAFFITI

En spontan liten hyllest til et av 90-tallets hotteste lekedyr; Tamagotchi!

LIER ASYLUM

Thomas og jeg møter hverandre et par ganger i uka mens alle andre er på jobb, for å slippe å sitte alene hjemme. Vel. Jeg har jo ikke et hjem for tiden engang… Så jeg møter Thomas for å slippe å sitte alene på Filipstadkaia med en flaske tresprit og rullings. (Som selvsagt er det eneste alternativet når man har råteskader hjemme.) Denne gangen tok vi oss en skikkelig rundtur i sola – og fikk både malt, badet, gått tur og sjekket ut det gamle og nedlagte sykehuset i Lier. Det er jo alltid litt spennende 🙂

Kommenter gjerne filmen i kommentarfeltet. Nå må jeg ut og rekke Clas Ohlson før tresprit-salget stenger!

Hver gang man trenger bysykkel i Oslo!

Lagde en liten mini-sketsj i går, sammen med @pelihagen – sjekk ham ut på instagram!

Unboxing av iPhone 7

Jeg har vært tidlig ute og skaffet meg iPhone 7! Siden dette er et foreløpig sjeldent produkt i hele verden, så tenkte jeg å være så generøs at jeg lar dere få være med meg mens jeg pakker den ut av esken for første gang! Se filmen, og gled deg til ny telefon. Kjempespennende!

Husk og like og dele filmen videre. For eksempel til en venn som har veldig lyst på iPhone 7! Han kommer til å bli helt koko i nøtta!

RÅTE

Et nytt og spennende eventyr i vente! Med vannskader i leiligheten er jeg hjemløs i et par måneder. Hva vil fremtiden bringe? Tresprit i Valkyrieplassen? Prostitusjon? Backpacking i Sør-Amerika? Jeg vet ikke. Med en komfortsone fastlåst i 50 kvadratmeter på Briskeby kan ikke dette bli annet en meget spennende!!! 🙁

Mila og jeg flyttet spontant inn på hotell. Å flytte inn på hotell høres diggere ut enn hva det egentlig er. Nå har vi bodd der over helgen. Med en ryggsekk med klær, og take away-mat tre til fire ganger om dagen. Sykt chill.

Dette har vært kontoret mitt de siste dagene. Jeg har ikke fått gjort noen ting.

I heisen på vei til hotellrommet med en lunken Bislett Kebab i hånda. Bildet er fotografert klokken 09:30 på formiddagen.

Siste nytt er at vi skal flytte inn i en midlertidig leilighet i løpet av dagen. Det er bedre enn hotell, men vil aldri bli det samme som hjemme. Nå skal jeg legge meg ned på en benk i Valkyrieplassen, dønke litt, sove litt, og satse på at ting ordner seg selv.

DET ER VIKTIG Å LYTTE TIL KROPPEN!

Forrige uke postet jeg mitt appelsinjuice-sponsede innlegg NY LIVVSTIL og tilbakemeldingen har vært samstemt. John Arne Riise har stjålet ideen min! Men det er ikke den eneste som har utnyttet mitt kreative hode. Jeg tror faktisk at Farris og deres reklamebloggere har spionert og stjålet ideene mine til First Price Appelsinjuice-kampanjen min. (En jobb jeg får nesten 1500 kroner for!!!)

For eksempel skulle vi ha et bilde av meg der jeg nyter First Price Appelsinjuice i sensommersolen. Jeg foreslo First Price Appelsinjuice i et glass med stett, søt bekledning og et ansikt som formidler “nytelse”. Da er det jo ganske typisk at Tone Damli gjør nøyaktig det samme med Farris. PLAGIAT!

Det er viktig å lytte til kroppen, og kroppen min sier tydelig fra (jeg får diaré!) når jeg ser at mamma til michelle har stjålet både overskrift og idé som jeg kom opp med på pitchemøte med First Price allerede høsten 2014!! Tanken var å vise at First Price Appelsinjuice er perfekt som casual drikk når man jobber med dataen og blir litt fysen på å fukte ganen.

Mamma til Michelle har forresten blokkert meg på Facebook på grunn av innlegget mitt om å aldri bæsje alene. Et innlegg hun også har spionert og stjålet fra meg før jeg rakk å poste det selv. Bitch. 

Caroline “Fotballfrøken” Berg Eriksen har stjålet den beste ideen vi hadde – der jeg skal drikke First Price Appelsinjuice fra et Norgesglass for å videreformidle at First Price Appelsinjuice er folkekjært, hverdagslig, og perfekt å blande ut med sprit. Hva kan man blande ut med Farris??? BÆSJ KANSKJE!!!!!?!????

Jeg synes det er synd at noen av Norges mektigste mediepersonligheter ikke har mer respekt for sine kolleger lenger ned på rangstigen enn dette. Jeg ønsker at spionasjen skal slutte, og at reklamebloggere kan finne på ting selv! Det er nemlig ikke første gang jeg oppdager plagiat!

Sophie Elise har for eksempel stjålet mitt image en rekke ganger tidligere.

Ganske irriterende.

Og toppen av kransekaka må jo være da “pilotfrue” plagierte hele fakkings bryllupet sitt etter min idé om “Askepott”-fest. Her er et bilde fra festen min – et vellykket party der alle gjestene kledde seg som karakterene i Tre nøtter til Askepott.

Og her er bilde fra hennes fest. Ser ut som tidenes kjipeste kopi-fest. Kopifrue burde hun heller kalle seg!!! DUST!! PLAGIAT!!!

Fra spøk til Halvor. Se filmen fra bryllupet hennes nedenfor. Det er verdt det.

Hva synes du om at toppbloggere plagierer og stjeler innhold fra oss som er mindre kjente? PS: Dette innlegget er sponset av First Price Appelsinjuice. Kjøp First Price Appelsinjuice hver dag, og føl deg bedre etter bare noen uker! Mmmm, First Price Appelsinjuice.

VIGELANDSPARKEN

Thomas og jeg har tatt en tur i Vigelandsparken for å se på fine statuer. Se filmen og si hva du synes!

Husk å sjekke den forrige filmen jeg lagde med Thomas. PS: Det var ingen andre som likte den, men gi den en sjanse likevel!