hits

RANDOM/RETARD pt. 2


Vi kan starte med å si det sånn, da... Jeg VET hvordan man bruker opp fine dager på dritt. Om du ønsker ett skikkelig KJIPT selvmord, så kan du jo vurdere å bare henge med meg til du dævver.

JA, det kommer til å koste penger. Send meg en mail.

Ellers, så håper jeg bare på at dere som leser er skikkelig drita, og ikke husker innlegget uansett. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor jeg har lesere. Takk.

Etter å ha spist pizza, drukket cola og dusjet, så stakk jeg ut for å trimme gnagsårene litt. På veien oppdaget jeg en liten gjeng med heldige sigøynere, som hadde funnet seg noen splitter nye kostymer. Nå er dem ikke sigøynere lenger. De meksikanere.

Hasta la vista, baby! Jeg var sikker på at hun dama skulle drepe dem, da de vekka henne toppløs. To shame, så ga hun dem spenn isteden. Garantert turist. Jeg skulle til å gripe inn, men så bare MÅTTE JEG ta et bilde av noen folk jeg ikke kjenner i stedet.

Altså, først tok jeg bildet av dem, også bestemte jeg meg for å legge det ut på internett etterpå. Aner ikke hvorfor, men jeg sliter en del med tvangstanker, og velger å bruke det som unnskyldning.

Herregud, jeg er så looser. Om noen kjenner disse menneskene, vennligst hils, og si unnskyld. Jeg er en diagnose-bitch! Sparer på så mange at jeg snart kan fylle opp badekaret.


Så vandret jeg inn i Karl Johan, og der tok jeg pokkern meg bilder av noen ukjente folk, der også!


De var dypt konsentrert i å ta bilder av bakken.


Jaja, alle har jo sin egen hobby. Jeg er litt mer sånn... Typ... Tar bilder av folk jeg ikke kjenner åsånn.. Kjenner ikke disse jentene heller.Jeg fant det best i å spasere videre. Lo litt for meg selv, åsånn. Tenkte på alle de teite froskene, som hopper rundt der ute.

Haha, SE på han da. SE, så dum! LOLL!!!


Men så ble gleden brått avbrutt, da jeg plutselig tok en bleikfeit amerikaner på fersken i å legge penger oppi bøtta til en sånn ekkel sigøyner. Ikke meksikaner-sigøyner, men sånn ordentlig ork-statue-sigøyner.Vi må helt seriøst gjøre noe med turist-problemene i Oslo. De er overalt, også mater de sigøynerne åsånn. Med penger!


Jeg bestemte meg dermed for å dra hjem igjen, og på veien kunne jeg konstantere at de som tok bilder av bakken, fortsatt rulla rundt i rennesteinen med kamera. To timer etterpå. Det må være noe sinnsyk LSD ute å gå om dagen.Noen som er keen på å slikke meg under armene, eller?

21 kommentarer

HAHAHA, whaat the fuck....

Kjære Halvor!

Dette virket da som en grei dag det:D Prøv å sitte inne med stekende sol rett i ansiktet fire timer i strekk fordi senteret du jobber på har automatiske persienner som styrer seg selv og ikke vil ned. Ja.

Kjære Halvor! Jeg begynner nesten å bli lei av å skrive dette, men; du er pen, sterk og kul!

Jeg vil veldig gjerne slikke deg under armene.

Kjære halvor, du er awesome!

ut OG finne et liv. Herregud. Flaut.

Slik som Yvan Rodic er....han er jo kjent for å reise verden ut ved å at bilder av folkk som han ikke kjenner! hahaha

bra video, veldig urban video, hehehe

Står over armhule slikking ass.. :) Du er glad i cola ser jeg ..

KJÆRE HALVOR, jeg... orker ikke å stabilisere nok krefter til å komme med en kreativ kommentar. Jeg lo til jeg grein, i hvert fall.

Liker at du er deg sjæl jeg Halvor!! Men nå er bloggen min oppe igjen, så da har du endelig fått deg et litt bedre liv! =) wohoooo!

String-Pling-Plong<3

Kjære Halvor. Jeg slikker gjerne armhulene dine anytime.

På lørdag rota jeg med en fyr bare fordi han ligna på deg. Så når jeg flytter til Oslo til høsten, så håper jeg du står klar, for du er kjekk og morsom, og jeg vil ha deg.

Er det Caroline Berger på det bildet med de tre jentene? Typisk henne å ha på solbriller og late som hun er en annen.

Kjære Halvor!

Du er pen, sterk og kul! Også har du veldi mandig rap. Awesome

Hei Halvor.

Det er nok flere enn du tror som er interesserte i å lese om din interessante hverdag! Du har det like kjedelig som alle oss andre, men det som er så gøy er at du faktisk blogger om det som er Mest vanlig. Det som alle gjør, og det er det som gjør det så bra. For det er ingen som tenker som deg, som tenker at "nå skal jeg lage en film om at jeg steiker pizza, stirrer katta i rævva å ser på simspons.". du er genial.

Jeg er fra et gudsforlatt sted, GAUSDAL. Gaus Dal.

Takk GUD for det.. Her har jeg det nesten kjedeligere enn deg.

Hoppssann!!

Shallabais.

.. hade da.

Hade!

Haaaade =)

hilsen inna

Å du jente, som spør om det er Caroline Berget.

CAROLINE BERGET NEI!!!!!?!?!??!?!!?

da hadde jo kong halvor sagt det. og at han hadde bedt ho på middag, og at ho takka ja. Og at de satt der. Å satt der, å satt der..

oi sorry halvor. jeg glemte å si.

"kjære halvor"

du er pen, sterk og kul.

inna x 3.

du er trist. bro

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin