hits

Dikemark.


Prinsippet i realiteten er strengt talt knapt en dose bæsj som dingler fra et tre og ser uskyldig ut. Noen ganger så kommer reven forbi og andre ganger, så er det rett- og slett best og slappe av alene. Med en gammel avis. Har du forresten tenkt over konsistensen på ananas og bilmotorer i det siste? Nei? Ikke jeg heller. Jeg er en kjernekar på maks 25, og har ingen problemer med å lese en god bok. Det pleier å funke med en dårlig en også, faktisk. Alikevel, så er det en høy standard på kvaliteten om dagen. Den er maksimalt blå, og kjenner tre sjørøvere fra Somalia. Ingen røykepause der i gården, nei. Dem har vel knapt sigaretter, om i det hele tatt en gård. Så sitgter jeg her, og lurer på om saken skulle ta en pause og heller fokusere på rettningslinjene. De retningslinjer som seiler gjennom natten med hyl- og skrik, på jakt etter en venn hun kanskje aldri ser igjen. Ja, det er romantikk som grenser opp til poesi. Jeg skal nok få morra di på gli. hahaha, sykt bra. Nå hadde Pål i klassengitt meg high-five. Jeg sliter med tiksen min om dagen. Også har jeg vært i en by, uten å vite hvilket land byen ligger i. Sykt lol. Også var'e brura te presten somm lurte. Stopp. dette her kommer ingen vei. nei. Deg. Deig. Lei. Sei. Dei. heregud. dei er ikke et ord engang. Har kursen nådd nye grenser, sier'u? Da skal jeg kjøpe så det renner etter! Kjøpekjøpekjøpe! gi meg en forbanna hore, så skal jeg vise deg hvordan man kickboxer forsvarsløse kvinner i magen! Sollar-plekssus! Jeg har en nåværende søknad om innvilgelse. Den er fin. Men jeg har et sykt stort tre utenfor leiligheten min da. Og en øks. Neida, hakke øks. Husk å skrive "Halvor er en syk jævel, men jeg liker han forde" i kommentarfeltet, forresten. Da vet jeg at du har lest gjennom teksten min, noe jeg aldri kommer til å gjøre selv. Jeg er syk. Absolutt syk, og utspekulert. Oppå det hele, så er jeg også svært hyggelig. Med andre ord?? Jepp, psykopat. Jeg kan også skryte av å ha alle seriemorderfilmene liggende i hylla. Jeg har sett på de, og tilfredstilt meg med de, med en raspe. Raspe. Raspe. Knebøy. Rogaland. Sverd og biljardbord.

Del. 3.
Inngangen til et lavere nivå er enkel. Kappe og lysende katteøyner. Tre, fire stykker. Ser du mannen med barna som danser glade bortover gaten. Intet spørsmålstegn denne gangen, nei. DE FINNES IKKE! Så bevisstgjør vi hele saken med en stor dose gutteblod, som smeltes om til en fin ring. Den skal ikke på fingeren. Den skal henges rundt nakken. Og sprutes på. Med en tangatruse. Jeg liker å putte babyer på hodet, og danse rundt et bord fullt av musketerer. Bart skulle jeg hatt. Flott bart. Sparer. Cock Sparrer. Forresten. Ingenting. Tingeling. Kødderinge hos satan. Lol. Lol. Lol. Lol. Lol. Bol. Analol. Æsj, lol liksom. Lil. Wayne. AAA, Jeg har så forbanna unødvendig mye EURO! Jeg driter da i dem. Godt gjort, btw. De er forbanna små ti 10centsa. Men men. Lem lem. Skal jeg legge ut bilde av lemmet mitt? Jeg har svært lyst, men alle sier at jeg burde la være. Jeg har fått rødt hår. Jeg har fått hår som minner om plastikkspaghetti. Finnes dette? Om ikke, så eier jeg ideen. Stikk å finn dere et rom a! Gees. Hylla mi er full av kameraer. Tenna mine er fulle av biff. Skapet mitt er full av homser, og skoa mine er fulle av rusk. Men jeg digger rusk. Sparer på dem. Sparer. Cock Sparrer. Jeg drømte en gang at tyskerne jagde meg i Huldreveien og skjøt sitroner på meg. Men det gikk bra da, tross at jeg ikke er en veldig stor fan av sitroner. Slutt å mobbe Truls for det flaterende arret mitt i stoltheten. Han har spart, klarte det ikke og endte opp med en regning. Staten stakk av med kapitalen, og alle prosentene. Drittsekker. Håper noen sparker dem i leggen, og spytter dem på balla. Raspeballer. Rasp. Digger rasp. Fredrikstag og Horten. To svært forskjellige steder. Jeg eier denne rettigheten. Den er min, så bare ta med deg skapet ditt, alle homsene, og forsvinn fra denne åpne plassen. den er åpen, og dermed ikke tilrettelagt for skap fulle av homser. Og stæsj. Alt for mye stæsj. Minner om partikler, og det liker vi ikke. Det er 2003, liksom. Not. det er snart 2011, og jeg gruer meg til nyttårsaften. Aner ikke hvorfor.

Poenget mitt her, er å tilrettelegge makten slik at avtalene kan samkjøres med store doser kvantitet og heiersrop. Skjønner?

30 kommentarer

"Halvor er en syk jævel, men jeg liker han forde"

Halvor er en syk jævel, men jeg liker han forde

eeh. hæ?

Kjære Halvor, den pene kule og sterke kong Halvor =)

Hehe, skulle gjerne tatt en titt i hode ditt, veeldig mye rart inni der tror jeg :)

Terningkast fem. Spoon til deg :)

Halvor er en syk jævel, men jeg liker han forde <3<3 du....... er syk

Akkurat ja..

God - eh, bedring?

Hva i huleste... Dette var ikke noe å lese dagen derpå hvertfall. Gir det et nytt forsøk i morgen..

det er romantikk som grenser opp til poesi....hun er fri!

jeg liker'e

Halvor, du er faen meg en syk jævel, men man kan ikke unngå å like deg! =)

Å ja takk til bilder av ditt lem! ;D

Ble faen meg en smule tilbakestående av denne teksten din kjenner jeg!

Kjære Halvor. Du er en syk jævel, men jeg liker deg forde !

mEN HALVOR DU ER JO SAMMEN MED HU MELKEDAMA :(((( SYKT SJALLIS :(((( mm er godt.

Du skriver så bra Kong Halvor!

Skjønner hvorfor du kalte innlegget for Dikemark hvertfall! Haha

Halvor er en syk jævel, men jeg liker han fordet <3

Halvor er en syk jævel, men jeg liker han forde! Samtidig så er han også pen, sterk og kul :)

Alt jeg sitter igjen med etter å ha lest innlegget er: raspe raspe raspe. Spesielt.

Halvor er en syk jævel, men jeg liker han forde... selv om akkurat når ser jeg dobbelt på grunn av all den hvite teksten på den svarte bakgrunnen... hater deg litt (neida), men du er pen, sterk og kul uansett da :)

Kjære Halvor, du er en syk jævel, men jeg liker deg forde, fordi du er så pen sterk og kul!

Halvor er en syk jævel, men liker han forde :)

Halvor er en syk jævel men jeg liker han fordet.... Dikemark er hardt, dats where it all goes down

Kjære Halvor! Du er en syk jævel, men jeg liker deg forde! I tillegg er du innmari pen, sterk og kul! <3

Halvor er miiiiiin! <3

Dikemark FTW.

Går ikke an å lese så mye sammenhengende hvit skrift mot svart bakgrunn. Nå ser jeg striper.

Uansett, eneste jeg kan konkludere med etter å ha lest dette er; Har du røyka LITT eller?

Halvor er en syk jævel, men jeg liker han forde ;)

Halvor er en syk jævel, men jeg elsker han forde

Kjære Halvor.

Halvor er en syk jævel, men jeg liker han forde.

Du er så pen, sterk og kul, du.

Jaså. Mhm. Virkelig? Ja vel ja.

*skriveskrive*

"Halvor er en syk jævel, men jeg liker han forde"

Sånn.

Det var flinkt av meg

PUNKTUM

Halvor er en syk jævel, men jeg liker han forde <3

Halvor er en syk jævel, men jeg liker han fordet. <3

Helt seriøst. I LOVE YOU.

Helt seriøst Halvor er en syk djæbel, men saken er mann, det var ikke ditt best blogginnlegg. Det er noe med å prøve litt for hardt eller no som ødelegger. Skal det bli terningkast, så blir det 3,566*7 opphøyd i -21,2.

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin