ATOMBOMBE

Kistakramper - Coffinblaster 3.0

Roskilde nærmer seg, og jeg klarer knapt å tenke på annet. I mellomtiden har jeg laget et nytt innlegg på blogit.no hvor jeg forteller litt om de forrige årene mine der nede, og litt om Coffin Camp hvor jeg skal bo i år. Les innlegget HER eller der jeg skrev blogit.no. Ganske åpenbart egentlig. Du kan lese innlegget her også.

Kom gjerne med tilbakemeldinger, tips og spørsmål.


I mellomtiden ser jeg på teaserfilmen av Coffinblaster 3.0 en gang til. Jeg klarer knapt å vente til vi skal trekke kista rundt på Roskilde gjennom hele natten, med en hale av mennesker som synger "We Are You´re Friends" i kor. 


Jo, og i tilfelle min hype av Roskilde ikke funker... Bare kom dit. Det blir bra, ellers må du være tilbakestående, soppinfeksjon eller FrP`er. OK?

Kistakramper - Roskilde 2011

Jeg har som mange sikkert har skjønt en større kjærlighet til Roskilde enn hva jeg har til de aller fleste mennesker, med unntak av meg selv og katten min, mye fordi Roskilde i seg selv ER en kjærlighet til mennesker. For meg er hele året kun en nedtelling til Roskilde, og når Roskilde er over begynner nedtellingen igjen. I skrivende stund er det 25 dager og 13 timer igjen.

Jeg har tidligere hatt min egen camp på Roskilde med et utvalg av alle jeg kjenner, men i år skal jeg bo på Coffin Camp; en camp som burde være velkjent for alle som har vært på Roskilde før.

Alle som bor i Coffin Camp er kjent for de røde datarock-draktene og i går kom Kvanneid og Christine, campens to viktigste elementer, med min egen datarock-drakt.


Jeg flyttet inn i de nye klærne med det samme. Så ble vi sittende å se på TV EKSTRA på VGTV, selv om jeg er litt snurt over ikke å være med selv.Jeg har tenkt på Roskilde helt siden jeg kom hjem derfra i fjor, men det er først nå jeg har innsett at det knapt er 20 dager igjen til vi kjører nedover. I løpet av den siste uka har jeg begynt å gråte 3 ganger i glede over å snart tråkke rundt på verdens beste åker igjen. Det blir min fjerde Roskilde-sommer på rad.
 

Jeg skal skrive mer om Roskilde både her og på Blogit.no før jeg reiser. I mellomtiden anbefaler jeg alle som ikke er spedalske mammaklaskere å bestille en billett. Det er bare å spørre meg om det skulle være noen spørsmål.


Det bliver for vildt, mand!

PARADISE BRISKEBY - EPISODE 7

Før jeg begynner å unnskylde innlegget, så vil jeg starte med å si at Paradise Briskeby fortsatt er under innspilling, med unntak av en liten vinterferie. Tidligere episoder kan sees under kategorien ATOMBOMBE hvor jeg legger ut masseødeleggende blogginnlegg. Anbefales ikke. PS: Jeg er ikke frisk.

Før jeg begynner dette ellers korte og relativt uinteressante innlegget, så vil jeg bare unnskylde meg selv og nevne at det finnes en rekke utkast som fortsatt ligger på vent, som fortsatt skal publiseres selv om dagens innlegg avslører drastiske endringer av mitt utseende. Når disse utkastene først blir publisert, så er dere pliktige til å late som dere ikke har sett dette innlegget, for så å måtte se dette innlegget igjen etterpå. Forvirret? Det er meningen. Spis en syrelapp.

Før jeg viser dagens episode av Paradise Briskeby, så vil jeg bare forklare kjapt hvordan jeg gikk gjennom en utseendemessig stor forvandling. Det innebar blant annet at jeg ikke lenger er i stand til å få en erigert....

Før jeg driter meg enda mer ut ovenfor familie og nærme venner, så skal jeg fortelle litt om gårsdagen, da jeg klippet håret hos min kusine og ekskjæreste, Camilla. Hun er singel, forresten.

Før jeg la meg under saksen, så måtte vi ta noen bilder av den gamle sveisen. Egentlig hadde jeg tenkt å spare til en såkalt "schpaaa-pakkis". Kusina mi er singel, forresten.


Her sitter jeg i frisørstolen med et dynetrekk rundt halsen. Det er ikke en ekte hånd jeg grer håret med. Det er en pakke med wienerpølser fra Gilde. Kusina mi er singel, forresten.


Før vi kunne gå løs på "schpaaa-pakkisen", så måtte jeg vaske håret. Litt fordi det er lettere å klippe nyvasket hår, og litt fordi jeg hadde gnidd inn oksesperm i det.

Tatoveringen er ikke ekte. Det er en tøysetatovering som jeg fikk i turtles-tyggisen som jeg spiste sommern 1994. Kusine mi er ekte, da. Og singel. Hun heter Camilla og er glad i å lage mat.

Så begynte vi og klippe. Eller. Ikke jeg. Camilla klippet. Hun er singel.

Jeg er ikke skeptisk, selv om det ser slik ut. Jeg er bare sykt klar for å spille i en svenskprodusert pornofilm med èn dame og femten karer. Negere.

Men jo! Så var vi endelig klare. Hårklippen tok omtrent èn time; ikke bare et avsnitt, slik som i dette blogginnlegget. Det er kun et knep jeg har muligheten til å bruke når jeg skal korte ned en lengre historie til kun noen få minutter. Kan sammenlignes med de gamle videobloggene til Ingrid Espelid Hovig.


Før jeg legger ut bilde av meg og Camilla, kusina mi, så må jeg bare si det at klippen ble kjempebra, og at jeg kommer til å få mye damer nå. Greit å vite. Camilla er singel, forresten. Og sykt flink til å massere og tørke støv.

Nå kommer bildet av meg og min nye sveis, og jeg anbefaler samtlige å hente tørkerullen først. Klar? Her er bildet. PS: Jeg er veldig sexy på bildet. Kusina mi også, og hun er SINGEL! Hunden også, for så vidt.


Men nå har jeg tynet dere alt for lenge med tekst og bilder som egentlig ikke har noe med innlegget å gjøre. Dagens innlegg handler nemlig ikke om meg engang. Det handler om STORE BÆSJEKLUMPER!!!!! Neida. Nyt filmen. Den er kjempedårlig.


Frierier kan sendes inn til meg og sånn, men ikke prøv deg på kusina mi! Da skal jeg få en kompis fra Drammen til å sende en kompis fra Mjøndalen på deg!

Han er singel, forresten. Heter Gunnar.

110% PARADISE - UKE 4.

Jeg kommer tilbake snart. Er opptatt med å prøve ut heroin om dagen! 


Stian har fått en partner som liker å spoone, og det synes han er hyggelig. Stian kilte litt på tissen til Silje. Silje er ikke en tøs, og Stian synes hun må roe ned de kvinnelige hormonene sine litt. Stian tenker og fantaserer alltid om sex. Han føler seg som en 15-åring fordi han får ståtiss. Helt galematias. Han skal aldri oppleve noe slikt igjen for å si det sånn.

Stian hadde ereksjon i 8 timer, og da er det noe  som samler seg opp. Han hadde vondt i ballene. Han klarer ikke styre seg når han spooner. Det er hans akillis. Silje sine pupper er ikke ekte. Det ser man på lang vei, og Stian merket det da han koste med de over teppet. Stian synes det hele er goodness, greatness, great balls of fire.

Madelen mener at Stian er seksuelt frustert siden han runka, men Stian hadde vondt i balla, så derfor måtte han. Han er ikke nymforman, og bør ikke trenge å forklare seg i hytt og gevær.

Silje mener at Stian har hatt morrabrød hele natten. Stian synes det er å bo med en eks som bare nagger.


Når Ole Christian våknet, så var han ikke full eller noen ting, bare drittrøtt. Ole Christian synes Joachim forandrer historie, og det plager hjernen hans.

Jeanette stoler ikke på Joachim i det hele tatt, selv om han er søt og snill. Hun føler seg som den taktikeren.

Joachim synes det er wadap at de får brev. Stian synes det er sweet.

Niclas har tatt på seg lue i Mexico igjen.

Heidi synes det blir så gøy med 50-talls uke fordi 50-tallet er Marilyn Monroe, fine kjoler og røde lepper. 

Ole Christian har aldri dansa swing før. Kim digger at de skal danse, for det passer han perfekt. Han digger swing sykt mye. Heidi ble dødsglad.

Christina må stå for koreografien til Joachim, men det er ikke så difficult. Joachim har mest lyst til å danse salsa kjapt, for da blir det swing til slutt. Joachim klarer ikke å tenke når han danser. Han danser aldri etter trinn. Faen.

Så kommer Maren tilbake. Hu har danset litt på fylla før, og gleder seg til å være dommer under konkurransen.


Så kommer Niklas Vindel. Han er 25 år fra Drammen og lever livet. Han har vært med i Paradise Hotel før, og er fortsatt kåt.


Ole Christian har ventet på bitches fra Drammen i en måned, og fikk bakoversveis over hele kroppen da Niklas Vindel kom inn. 

Han tipper at de andre fikk hakeslep. Joachim kan bare konstantere at Niklas Vindel har søkt seg inn på Paradise Hotel for andre gang.

Jeanette er sykt keen på å vinne dansekonkurransen. Hun vet ikke hva de kan vinne hvis de vinner i kveld, men det må jo være noe helt sykt. Stian synes det tar seg dårlig ut med erigert penis under en swingkonkurranse. Ole Christian burde løfte Jeanette over hodet.

Ole Christian var jævlig nervøs når han skulle danse, for han er ikke vant til å danse for folk. Så fikk de blankt jernteppe på et veldig enkelt move. Panic som faen.

Jeanette og Ole Christian vant fordi Jeanette ridde trynet til Ole Christian. Den som sender hjem Jeanette får en feit minus i boka til Ole Christian.

Joachim har jobba med en sekskløver fra dag en, så går det bare en dag, også eksploderer alt.  Nå føler han at han har brukt vanvittig mye energi på ingenting .

Joachim skulle jo egentlig aldri spille no spill. Han skulle bare være den han er hjemme, chille og slappe av. Det er ikke det at han er så jævlig smart, men han har den styrken at han leser mennesker kjapt. Han fikk dårlig samvittighet da Maren sa at hun hadde vært seg selv hele tiden. Nå kan alt skje, så han vurderer å slutte å tenke.

Jeanette grein da Maren ble sendt ut sist gang, og blir sint når Christina sier at det var Joachim som var mest lei seg. Joachim synes det ikke er til å stikke under stolen at valget var taktisk.

Han føler seg som en råtten fisk som tok feil av Maren. Maren er ikke sur eller hevngjerrig på Madelen egentlig. 

Det blir sang på kvelden, og Niklas Vindel synes guttene virker som drittunger. Han er på Paradise for å vinne å sjekke damer!

Maren har ikke klint med Kim på en stund, så derfor vet hun ikke helt hva han vil. Hun begynner å bli seksuelt frustrert og det synes Niklas er bra.

Normalt sett har Maren dildoer og vibratorer parat. Niklas Vindel synes puppene til Maren er fine. Niklas Vindel is back!

Maren synes Kim er snill, har fin kropp og er flink til å kysse. Maren stoler på Kim. Mens de har sex på tv.


Maren vil ikke bli kjent som grineguri.

Christina synes Ole Christian har fått en helt syk personlighetsendring etter at Niklas Vindel kom inn.

Ole Christian synes det er helt sykt at de skal sette 40 % av gruppa i risiko for å dra hjem. Det foregår jævli mye oppi hue til Ole Christian nå.

I rockering-konkurranse taper Joachim og Christina med vilje fordi Kim og Heidi har hatt nachspiel hver eneste kveld. Kim synes det er sykt stort gjort. Heidi synes Joachim og Christina har latt hun og Kim være seg selv. Hun synes det var stort gjort av Joachim å ikke rocke rockeringen.

Heidi synes spillet til Ole Christian er så jævli lite mann at det er helt vilt. Ole Christian har alltid vært ekte og ærlig mot Heidi når han har snakka med henne, men dette var kynisk. Nå har hun gjort et valg om å ikke stole på han i fremtiden.

Ole Christian skjønner det jævlig godt, og synes Kim er et multitalent i alt.

Ole Christian skjønner godt at Niklas fikk klina med alle jentene på hotellet, med tanke på at de begge er fra Drammen. Madelen synes egentlig at Niklas maste litt, men siden alle de andre jentene hadde gjort det, så kunne vel hun likegjerne gjøre det også.


Ole Christian synes bicepsen ser helt syk ut i speilet når man dingler med armen. Han håper det kommer inn en annen partner til Vindel, som han kan stole bedre på, selv om Vindel er Vindel.

Ole Christian er jævlig glad i damer, men synes Niklas Vindel er en jævlig bra kar. Silje antar at Niklas Vindel har dårlig ånde fordi tunga er veldig hvit.

Niclas har seriøst morgenbrød og Ole Christian håper det kommer en kul jente fra Drammen. Silje har lyst til å tørke ryggen til Ole Christian.


Heidi og Kim skal på en innholdsrik date. Heidi tror det kommer til å skje en del.


De møter noen krokodiller, og Nora - 22 år, fra telemark og anser seg selv som kvinne, men noen ganger er hun en jente. Nora liker å spise godteri.


Nora skal tenke gjennom hva hun skal gjøre og ta et godt valg. Hun skal absolutt ikke ha sex, men hun vil helst stå med noen hun liker. Hun kan ikke være mer klar for å sjekke inn på Paradise Hotel.


Nora er til å stole på. Virkelig.

Maren vet helt ærlig ikke hvor Nora skal stelle seg hen. Stian tror hun kommer til å velge ut i fra hvem hun ønsker å stå med.

Stian kan godt stå med Nora. Hun har et smittende smil, og liker å smitte og le.

Heidi føler at Nora er en som trenger en fyr som er litt interessant, virker lojal og genuint er det. Heidi tror ikke Nora ville likt å stå bak Stian fordi har er sexavhengig.


Jeanette er redd for at Nora skal stille seg bak Ole Christian i parseremonien, mens Ole Christian forbereder seg på å bli mislikt. Ikke snilt gjort, men taktisk riktig. Hvordan skal Nora kunne velge han om han er udugelig?


Maren sa til Heidi at hun var forelsket i Kim fordi hun var full. Hun er ikke forelsket i Kim, og Kim er ikke forelsket i Maren heller. De hadde ikke sex på tv engang! De bare fingra og runket hverandre. På tv. Maren har ikke lyst til å være betatt av Kim, men Madelen skjønner det for han er jo en kjærestegutt. Madelen liker gutter som er snille.

Maren har aldri vært forelsket før, så hun vet ikke helt hvordan det er, men hun kunne sikkert blitt skikkelig betatt av Kim hvis hun var hjemme liksom. Kanskje. Maren vet ikke hvordan man gjør når man er forelska, hun har ikke vært der før lissom. Maren synes en pupp er en pupp, og alle har vel sett en pupp før, liksom?

 
Niklas Vindel synes det er litt rart at man hele livet får hår.

Han er puppeekspert og liker at nippla synes litt igjennom på jenter.

Niclas og Stian har en intern greie om at Silje stresser for mye, så det var litt morsomt da hun stressa under parseremonien. 


Så blir Silje stemt ut. Hun kommer til å savne å lukke opp døren om morgeningen. 

Det er dritbittert å reise hjem, og hun var ikke klar for det i det hele tatt. 

Silje tror stian er snytt fordi han ikke fikk noe av Silje.
Nora skjønner godt at Silje ble sur og sa det som kom ut av munnen akkurat der og da. Ole Christian synes Stian har vist seg fra litt mange sider. Kanskje litt all over the place, litt mye.

Jeanette synes det var trist at silje drar fordi hun var snill og real.
 

110% PARADISE - UKE 3.

I følge flere av mine nærmeste bekjente, så er jeg den tregeste dem kjenner, men jeg får ikke dårlig samvittighet før noen begynner å betale meg.


Stian håper det kommer en ny jente for å se hvordan de andre jentene oppfører seg. Det kommer garantert til å få frem noe annet i dem. Maren tror det kommer inn en ny jente i løpet av oppholdet uansett, og kommer til å ta det med et smil. Christina påpeker at guttene helt sikkert har lyst på sex.


Madelen mener at alle er pene på sin måte, men håper det kommer en dritpen jente slik at guttene begynner å tenke feil. Hun trenger ikke være så pen, men personligheten kan gjøre henne dødspen.


Maren har funnet frem new era hatten sin.


Joachim tror jentene kommer til å bli gale pga ny dame. Han vil ikke si noe om det til de andre jentene, for det synes han er litt morsomt.

Stian synes det er p.a.r.t.y at guttene skal feste sammen. Ole Christian synes det river i køllehåra.

Madelen tror Ole Christian har dritsvær penis. Maren tror Ole Christian og Joachim har størst.

Alle vet at Stian bestiller minst 5 shots om gangen for å stille de opp på bardisken. Det er trademarken hans. Og ikke jug han opp i fjeset, for da river han deg i filler. Faen lissom.


Christina har møtt Stian på Livingroom en gang tidligere. Stian synes det er fuckings helt vilt, og trudde aldri han skulle få se Christina igjen lissom. Det her er helt psycho. Christina synes Stian burde ha mer selvinnsikt slik at han ser hvordan andre mennesker oppfører seg. Når en gutt oppfører seg slik som Stian, så rygger christina litt unna. Når han enda pusher på og jager, så blir hun helt stressa lissom.


Stian synes Christina har attitude og alt det, men hun var mye sweetere da han sjekka henne opp på Livingroom. Christina har starta et tog hun ikke kan stoppe.


Joachim blir ikke sjalu på Stian, men tror ikke at Christina synes det er så veldig fett. Han skjønner at Stian blir litt i ekstase når han møter Cristina som han har møtt før. Hadde Joachim møtt noen han har møtt før, så hadde han sikkert blitt gal.


Christina får helt noia av Stian og jakten hans. Han burde tatt hintet da han ikke fikk Christina på Livingroom. Christina synes Stian er utrolig ålreit selvfølgelig, men hun er også en jente som også er sånn atte forhold og ditt og datt og snakker om og koser og sånn. Christina tar det chill. Og Stian må også ta det chill.


Stian er ikke her for å ta det chill, og han driter fuckings i å roe seg ned. Hvorfor faen skal han roe ned? Hvorfor faen skal han begrense seg? Hvorfor faen skal han gjøre det lissom? Stian går etter det han mener og det han føler. Han er ikke her for å høre på hva de andre synes. Stian forandrer seg ikke for noen. Fuck det lissom!

Joachim tror Stian pleier å få de damene han peker på.

Maren har ikke noe i mot Stian lissom, og gidder ikke blande seg. Stian klarer ikke Maren, og håper han slipper å fortelle det til henne i plenum. Ikke push Stian så jævlig mye lenger lissom.


"Kan ikke du ta en sang lissom, her er det ikke noe stemning lissom, kan ikke du synge litt?" - Når de andre sier dette til Stian, så prøver å lage stemning. Stian pleier ikke å synge mye hjemme, men han synger akkurat når han vil og drikker akkurat hvor mye han vil. Han begrenser seg ikke for noen.

Heidi synes Stian lever seg jævlig inn i rollen når han synger. Da Stian kom inn, så var seg selv med en gang, bare skapte stemning og hadde full energi fra starten av. Heidi kunne aldri gjort det på samme måten. Motto til Heidi: Vær deg selv, kos deg, syng og ha det bra liksom.

Niclas synes det er jævlig fett å ta et par sanger i løpet av en kveld, men når det plutselig er sang fra klokken 8 til 2 på fest, så dæver han egentlig helt jævlig. Det er lættis med en sang i ny og ne, men det å synge en hel kveld er helt fucka faktisk. Niclas liker ikke at det minner om beat 4 beat på lørdagskvelden.

Han liker å ha det gøy, ikke late som man er med på idol audition. I Oslo har Maren stereoanlegg, og der Niclas kommer fra har de stereo eller noe.

Stian liker å synge, og om de andre skal klage, så er det deres problem lissom. Digger ikke de andre det, så kan han gjøre det hjemme for der kjenner Stian folk som digger synging. Han vil gjerne at de som ikke liker synging står frem.


Kim synes det hele ble litt rart. Jeanette synes det var latterlig. Niclas tar på seg den der med sangen. Stian sier til de andre at de når de legger seg i natt, så vet de med seg selv om de ikke liker synging. Nå er Stian ferdig med sånn tulleting.

Maren har lyst til å pule snart; det er kjipt å ikke pule på to måneder lissom. Det trenger ikke være med en ekte mann heller. Jeanette har ikke én eneste dildo, maren har 3. Den ene vibratoren til Maren er til musa, og den er skikkelig bra. 


Maren får kjenne på piercingen som Madelen har i tissen. Etterpå får Jeanette lukte på den. 

Tanken på sex har ikke engang streifet Jeanette. No chance.

Maren synes det er deilig å kline med Madelen. Madelen mener at det føltes sykt bra. Ole Christian kommer alt for sent til action, men gleder seg til å si det til gutta. 


Maren er ikke seksuelt frustrert, hun bare begynner å bli keen. Ole Christian er enig. Nå har de vært der i tre uker, og Ole Christian trenger å dra'n.

Ole Christian synes de som ikke tenker på sex er enten nonne eller kristen. Eller ikke det engang, faen.

Ole Christian synes det er tight når jenter klarer å stramme jentetissen. Maren mener at man ikke blir noe løsere av å ha mye sex med mange, og en gang var det en som sa til Maren at han syntes det var vanskelig å ha sex med henne fordi hun var så trang.


Stian synes det er nok. De er over 20 år alle sammen. Alle har fått en oppdragelse, og alle husker den oppdragelsen. Det føles som en barnehage, og Stian føler at han er 75 når han egentlig bare er 23.

Om dette fortsetter, så trenger ikke Stian å stille seg bak noen neste gang. Da går han heller rett til Triana og sier: Takk for meg, kos dere videre lissom, pass på å leke i sandkassa og være drittunger så lenge dere vil.

Så skal alle jentene lage video i håp om å bli årets Miss Paradise. Christina synes det er morsomt å lage en film fordi hun er litt kreativ, mens Maren har laget en sang som lissom representing gutta. Heidi synes det er gøy med film. Hun synes det er gøy når man prøver å gjøre noe, og føler at det går bra.


Niclas tror det blir jævlig kult å kåre Miss Paradise, for da kan lissom gutta senke skuldrene og slappe av. Joachim synes det er "wadap" at jentene skal lage film til guttene.

Niclas synes alle videoene var jævlig kleine. Dritkleine egentlig. Joachim synes Christina synger kjempefint, og at monky'en på slutten var kul.


Kim fikk frysninger av sangen til Madelen, også toppet hun det hele med stram rumpe.

Stian synes rumpa var et prakteksemplar. Joachim synes Madelen var seg selv og synes det var respekt at hun ga ass'en. Niclas synes sangen og assshaken appellerte ganske kraftig. Ole Christian ser ikke greia i at alle gutta digger rumpa til Madelen. Han fatter det ikke. Jeanett sin er jo den peneste fordi den passer til kroppen.

Så skal jentene gå catwalk og svare på spørsmål fra guttene.


Jeanette synes missekonkurranser er dritekkelt fordi hun var en vibrerende leppe når hun står foran folk. Hun håper de ikke blir spurt om politikk og sånne ting, for da har hun ikke sjanse i det hele tatt.


Madelen forbereder seg ved å ta på riktig tøy som hun føler seg komfortabel i og sånn.


Guttene vil ikke spørre om krig og fred og sånn, for det blir for dypt. De har lyst til å spørre om hvorfor Adam ble bannlyst fra Eden, men Joachim kan ingenting om det der. Ole Christian vet at det var en eller annen som spiste et eple fra et tre. Stian tror det var Eva som spiste eple.

Joachim håper de klarer å få jentene til å være ekte når de svarer.


Jeanette vil motarbeide fattigdom ved at alle gir en sum og litt av seg selv. Christina kjemper for land som er dårlig stilt, at de skal bygge seg opp igjen, men de må gjøre det selv og ikke med penger vi gir dem. De må oppnå noe på egenhånd. Det kjemper Christina for. Jeanette synes Christina naila svaret dritbra liksom, og blei helt sjokka av det som kom ut av kjeften hennes. Madelen synes lykke er å ha det bra, og være glad, trives med seg selv og en annen. Heidi setter stor pris på barn, og ønsker at de skal sove i en seng. 

At jentene gikk catwalk er det største Stian noen gang har opplevd. Niclas mistet talemål.


Så kommer plutselig den nye gjesten inn. Silje er en glamourmodell fra Stokke, en ekte livsnyter, elsker en sexy mannerumpe og forventer seg noe skikkelig mannebein på hotellet og helst noen deilige armer. På alle fire får Silje best frem alle kurvene sine.


Inne på Paradise Hotel kan Silje være en skikkelig hurpe. Hun har veldig lite jentevenner, og tror ikke de andre jentene kommer til å like henne fordi hun liker oppmerksomhet og får det veldig ofte.


Silje synes det er bedre å angre på noe man gjorde enn noe man ikke gjorde.

Ole Christian synes alle gutta siklet veldig på Silje uten at hun var så veldig fin. Han synes hun er pen, da, og gjetter på at hun lar gutta ta på henne litt og sånt, og det liker dem sikkert. Silje tror Ole Christian er en bølle.


Maren er ikke lesbisk, men synes Silje var en stram fisk. Stian synes Silje viste attitude og bein i nesa da hun kom inn. Christina synes Silje fløyt rett inn i gruppa og at hun er kjempeålreit. 

Christina liker alt av sport, sysselsette seg og dra på konserter og alt sånt og farte litt rundt. Silje føler ikke at hun er helt der.

Mer synging. Niclas dæver helt av det, og det gir han ingenting å sitte og synge med folk en hel kveld. Da kunne man like gjerne tent et bål, sittet med gitaren og vært kristne på en leir liksom.

Han liker Brannmann Sam-sangen, da. Den er kul.

Maren synes Joachim er flink til å snakke for seg. Heidi tror Maren er en stor spiller. Christina er enig; Maren er helt febrilsk når det gjelder det spillet. "I think she toys a little bit" - Christina snakker engelsk så ikke de andre spillerne skal forstå hva hun sier.

Christina sin strategi er å bli likt, for da gjør folk sannsynligvis ikke noe vondt tilbake. Christina synes Maren er et konkurransemenneske, og det tordner nesten i øynene henne når det foregår ting. Hun har helt klart tatt med seg pokerskillsa sine inn på hotellet.

Madelen velger å ta med Joachim på date fordi han er støtte og hjelper med henne å ta avgjørelser. 


Madelen synes det er viktig å snakke og sånn når man skal bygge tillitt . Madelen er ganske dårlig på å snakke, så det er fint at Stian kanskje gjør det. Stian kunne ikke brydd seg mindre rett og slett. Han synes ikke Madelen jobber mye for tillitt, og gjør ikke mye ut av seg for å bli kjent. Dette gjør at Stian vurderer å riste i et bur for å anskaffe ny partner. 

Mens Madelen og Joachim er på date, så får de andre treningsutstyr i presang, noe de har mast etter lenge. Det synes Ole Christian var en litt artig vri.

Ole Christian er ingen hølmann og sliter med å finne de riktig høla til skruene. Ole Christian synes det er digg å bli svett og holde seg litt vedlike.

Silje hater å tape, men taper veldig ofte og det liker hun ikke . Hun er lei av å tape. Hun har lissom lyst til å vinne noen ganger nå. Stian synes Silje virker oppegående og noen hakk modnere enn de andre jentene. Silje liker høyhelte sko, og Stian liker det han hører. Før så brystet til Silje ut som en rygg, bare med to nippels.

Tissen til Silje er ganske unik. Stian blir helt fra seg, men Silje nekter å sitte der og si at hun har bollemus. Stian synes dette er absolutt, absolutt, absolutt veldig bra, og tar Silje på ordet. Stian går etter hva han mener og hva han føler. Så har de sex. På tv.

Maren begynner kanskje å bli litt seksuelt frustrert. Kim synes maren blir ekstremt utadvent i fylla. Maren synes kim er søt, så det er bare koselig å kline litt med han.

Kim synes det var sykt gøy med boblebad. Maren synes det var gøy å bade litt.

Maren er glad det ikke ble sex. Hun har lyst til å bli bedre kjent med Kim før hun har sex med han. Hun har blitt glad i Kim fordi han er snill lissom. Hun er litt keen på han, og det verste som kan skje er om hun blir forelsket i han og han ikke er keen på henne. 

Det er helt greit for Heidi at Kim roter med Maren. Sånt tenker ikke Heidi på liksom.

Maren er veldig sånn følelsesmenneske, da. Om hun er lei seg, så klarer hun ikke å holde det inne.

Maren irriterer Stian til de grader liksom. Det er helt vilt. Stian synes Maren er en dramaqueen, og at hun er veldig rask til å kaste ballen over til andres banehalvdel. Maren synes det er latterlig å krangle om det lissom.

Joachim vil prate med Ole Christian fordi han ikke har vært slik han pleier å være. Han har ikke vært seg selv lissom.

Joachim føler det har blitt litt mye snakking mellom personer. Maren har en følelse av at Joachim vil påvirke de andre til å få henne ut. Ole Christian sier han blir overbeskyttede ovenfor jenter fordi han har søster, og synes Maren er dritfet fordi hun ikke er redd for å by på seg selv. Han er drittlei Joachim som alltid vil gi nye folk en fair sjanse. 

Ole Christian skjønte at lå noe i kortene når Madelen tok med seg Joachim på tur og at det ikke kunne være bra. Han synes Joachim vingler mye når han prater. Fra en side til en annen. Det er mye høl i ting han sier. 

Niclas må til slutt velge mellom Maren og Madelen. Han synes det er jævlig fordi det er to jævlig kule jenter . Det er et jævlig valg å ta, men det ender med at han velger å beholde Madelen. Maren synes det er feigt og falsk gjort av Joachim, som manipulerte de andre til å sende henne ut. Hun tror man vokser på å oppleve forskjellige følelser, og hun er glad hun fikk oppleve paradise.


Jeg trenger ikke å si noe mer om Maren...

110% PARADISE - UKE 2.


Av familiære grunner går ting litt tregt om dagen, men det er vel bedre sent enn aldri. Forrige ukes Paradise Hotel resulterte i 7 sider med stikkord, så jeg er ganske kjørt i hodet av å sette alt dette sammen. Jeg tror denne ukentlige oppsummeringen kommer til å dra meg tilbake til deres enkle nivå innen serien er ferdig. Ja, ja. Da er det i hvert fall odds for at jeg kan bli med, da.


Her er jeg og kompisen min som var med i fjor. Han er faktisk ikke så veldig dum, men så ble han jo utstemt etter bare to uker da. De andre taklet ikke all tenkingen.

Anyway!

Niclas synes det er digg å være på solo fordi det er jævlig digg å samle tankene. Maren synes det er digg å drite alene. Ole Christian synes det er fint å bo på solo fordi alle kommer dit for å bæsje, men håper fortsatt på besøk av de kule damene han kjenner fra Krokstadelva.

Ole Christian har ingen planer om å dra fra Paradise, et forslag som blir backet opp av Kim. Så drar de og bader. Ole Christian bæsjer først.

Niclas håper så jævlig at det bare kommer noen jenter snart. Joachim er glad til for at det ikke kommer inn jenter, for da slipper han å bli seksuelt frustrert. Han har funnet skavanker på alle de nåværende jentene, så nå blir han ikke kåt på de lenger.


Madelen håper den nye gutten er kjekk, har glimt i øyet og god humor. Maren synes det er hyggelig hvis det kommer inn en skikkelig kjekk og morsom gutt, men hvis den nye gutten er en drømmegutt, så skjer det ikke at Maren går i samme fella igjen for å si det sånn, for Maren vil bare ha en kompis. Hun er ikke interessert i at gutter er keen på henne lissom. 


Så møter vi Tom Cruise, eller Stian som han også heter, på et jordet med en cricketkølle.


Det var en bummer at Stian ikke kom inn først, men da må han bare være mer the best he could be. Stian blir kalt for Snullert av vennene sine, og en gang sjekket han opp en dame på en time. Stian er møbelsnekker og elsker å snekre møbler. Han blir ikke rik av det, men han blir lykkelig av ideen, og da er han jo på en måte rik allikevel. Stian er livsfilosof. Så kler han av seg klærne på en bil.

Motto: Det handler hele tiden om å være det beste, hvis ikke oppnår du ikke store ting.

Christina ble shempeglad for brev, og shempeglad for at det kommer en gutt. Stephan har glemt at han ikke passer inn i gjengen, og håper at gutten er lik han og de andre guttene, men det gjør ikke noe om han er skikkelig retard heller.


Stian har fått en date med hver av jentene på hotellet. Sjekkereplikken til Stian lyder følgende: Jeg liker å skåle; det setter et ekstra preg.

Stian liker å skåle ofte for å sette preg, for da er man seg selv. Dessuten er det ikke hver dag Stian drikker cava! På date med jentene får han muligheten til å spørre dem om ting og noen ganger får han svar.

Drømmepartneren til Madelen må kunne le mye sammen og ha det bra. Stian er enig, for da har man det mye bedre. Ellers må han være ærlig og til å stole på. Denne beskrivelsen synes Stian passer ham bra, og så tuller han litt.

Så må Stian gi noen hjerter til alle jentene for å vinne fredning ved neste par-seremoni.


Stephan håper jentene skjønner hva som er i ferd med å skje, men Stian er slu og pakker det inn på en svært elegant måte: Takk for date, jeg har en greie til deg, ikke det fineste kanskje. Hvis du vil ha den, så kan du godt få den.

Den samme replikken jeg bruker på byen.

Ole Christian mener bestemt at Madelen har noe mellom øra og at hun skjønner at det er noe snusk inni bildet. Hun er smart og tenker konsekvenser. Dessverre tar nesten alle jentene imot hjerter fra Stian. Kim synes jentene må skjønne at dette er et spill, og tenke seg litt mer om før de tar i mot hjerter fra folk.


Heidi er oppdratt til å være snill og høflig mot alle, og om noen kommer og gir godhet, så må man jo bare ta i mot det. Nå har hun heldigvis lært seg å ikke ta i mot godteri fra fremmede. Alle guttene synes Maren var smart som ikke tok med seg noe hjerte. Niclas er stolt av å være partneren til den smarteste frøkenen på hotellet, men stusser over intelligensen til resten av jentene som bare tar i mot hjerter og tar det som god fisk. 

Niclas digger fisk, men de burde skjønt at det var ugler i mosen. 

Joachim synes Stian virker som en jævlig bra fyr og skulle gjerne hatt han her, men er redd for at Stian skal bli for god venn med Christina. Christina trenger en fyr med mer edge. 


Stian synes mottagelsen av gruppa var bra, spesielt av Kim som synes det er jævlig fett at Stian snekrer møbler. Kim synes det er fettekult at Stian også designer møblene selv.

Dessuten har Stian masse briller. Hvis Kim noen gang trenger å låne shades. Kim synes det er p.i.m.p å ha så masse briller.

Stian er ikke helt Madelen sin type gutt fordi han er litt kosete og sånn, og Stian synes det virker som Madelen fort kan backstabbe deg, men han gleder seg til å våkne opp til smile hennes hver morgen. 

Madelen lurer på om det er vanlig at det vokser hår i skrittet. Hun har nettopp brukt 2 høvler til å barbere seg nedentil, men det er bare fordi hun ikke pleier å ligge rundt.

Konklusjonen er at militærjenter  og guttejenter har en del hår i skrittet. Joachim synes det er tungt og flaut at han hår på hodet.

Stephan drar på med en morsom vits, men Heidi skjønner ikke spøken hans lissom. Det er lissom sånn "hvem skal le av deg lissom", hun skjønner lissom ikke poenget.


Joachim ber Stephan holde kjeft fordi han ikke har det hjertet han egentlig har, og ber han slutte å si ting. Det er viktig for Joachim at Stephan er seg selv, for Joachim har blitt dolka i ryggen mange ganger så lenge han har levd. Kim synes at han og Joachim er helt like, og at Joachim er smart fordi han har mye meninger og får med seg ting. I løpet av kvelden blir han forelsket i Stian, og så danser de i boksershortsen.


Stian elsker å kline, elsker nærkontakt, elsker å spoone. Niclas synes Heidi har sykt pene øyne og utstråling og tvinger henne til å kline, noe Heidi synes er helt lissom greit. 

Så gikk han for å tisse.

Madelen synes Stephan er syk som stod å hørte på at Joachim synes Stian er kul. Jeanette blir helt satt ut av at Stephan ikke er seg selv, mens Stian bare prøver å tenke positivt. Joachim synes det er dumt, fordi han har gjort så mye for å få Stephan til å være seg selv. Jeanette blir litt redd, og lurer på om Stephan har tenkt igjen. Hun stoler ikke på alt folk sier, men hun er ganske godtroende.


Ole Christian synes ikke noe om at Stephan snoker rundt og leker MacGyver.
Jeanette synes det er litt rart mellom henne og Stephan. Hun hører ting som blir sagt, og da begynner hun å tenke. Stephan skjønner Jeanette godt, og forstår at han sliter med å være seg selv.

Stephan har funnet ut at det er noe som skjer når han drikker, og kaster en bukse på kameraet.

Perfekt avslutning av scenen, for så vidt.

Mens Niclas sover, så forteller Maren at hun har så jævlig fylleangst lissom.

Så tøyser de alle litt om at morrabrød er navnet på både vanlig brød og erigert penis. Maren synes det er turn-off om gutten sier nei til sex, men hun har en vibrator som man får orgasme av. Maren er trang, og det synes Joachim er "wadap". Maren promper og bæsjer kaninklumper når ingen ser det. Heidi takler ikke Maren når det er alkohol inn i bildet, for da snakker maren om ekle ting, men Maren driter i om folk synes hun er ekkel.

Niclas synes Maren kommer meg noen hissige innspill innimellom som er ganske hissige. 

Når Maren drikker, så blir hun bare helt vill i trusa. Hun synes det er morsomt å lage liv og stemning, og Joachim synes Maren garantert er den smarteste jenta på hotellet. Christina smører Stian mens hun har på seg cowboyhatt, og lurer på når han tok tattisen sin. Christina har en kompis som har tattis nedover hele armen, og den er dritfet.


Jeanette elsker å bli massert fordi oljen lukter godt. Kim og Niclas liker å bade og Ole Christian har lyst til å bare bli drit-tan, og bare drikke masse og bare ha det dritfett på Paradise Hotel. 


Maren er redd for at det skal krype edderkopper inn i tissen, og niklas stusser litt på om det går ann med tanke på at jentetissen ikke er en åpen åpning. Maren sover med bukse, så de ikke skal komme inn. Niclas vet uansett at forholdene for en edderkopp ikke er bra nok i tissen. 

Så beviser Maren at hun kan lese.

Joachim synes Maren er en slu jente som tenker mye, og at Kim og Heidi er to smarte mennesker som kan tenke selv. Joachim mener at meningen med oppholdet på Paradise Hotel er å bygge relasjoner. Madelen mener det er å vise seg selv på en god side. På tv.

Stephan prøver å spise en snusboks.


Kim synes det er sykt kult at de har fått militærpose. Ingen av guttene har vært i militæret før, men de synes det er veldig gøy å kle seg ut som både militær, pirat, romer i toga også videre.


Heidi synes det er kult at hun og kim kan de kan gå i uniform og være litt fine og bestemme litt rundt. Uniformen synes hun var staselig, fordi hun liker hvit. Kim synes uniformen var p.i.m.p, og tror Heidi kommer til å bli amazing. 

Heidi liker at de kunne dolle seg litt militæraktig.

Ole Christian lurer på hva faen det heter når en dame er general. General og generinne? Det heter i hvert fall ikke grevinne. Selv har Ole Christian kledd seg ut som en turtles.

Ole Christian hadde lyst til å dra i militæret en gang. Om han skulle blitt militær nå, så skulle han blitt fallskjermjeger. Han prøvde å komme inn som jagepilot, men burde ha spilt mer Microsoft flyspill først. 

Når Kim og Heidi vekket Joachim ble han irritert og tenkte fuck. Ole Christian kan brette klær, men han vet ikke hva en brettekant er for noe. Han kan i hvert fall bevise at gulvet er reint, og kysser det samtidig som han tar pushup. Joachim kan absolutt ingenting.


Så var det klart for litt hjernetrim. Triana har funnet frem noen av verdens mest kjente diktatorer, krigshelter og verdensledere, og det er opp til deltagerne å navngi dem rett. Tryner og navn er ikke helt Ole Christian sin greie, men han kjente igjen Hitler på grunn av barten. Ole Christian synes Hitler var jævlig smart, men ingen bra kar. 

Christina skjønner ikke hvorfor dem fikk en lapp som det stod Max Manus på, da Max Manus er en norsk film. De andre er enige, og føler seg litt lurt. Joachim tror Max Manus kommer fra Cuba. Så gjennomfører alle deltagerne en svært avansert hinderløypa som blant annet resulterte i at Stian satte armen ut av ledd.


Etter en krevende dag som ekte militær, så drar de tilbake til hotellet for å danse med hverandre. Madelen synes Kim er kjekk i uniform og danser med tissen hans i stedet.

Ole Christian liker ikke å danse, men når han drikker, så driter han i det lissom.

Det hele ender med at Stephan endelig drar hjem. Han skjønner selv at det var hans egen feil fordi han aldri var seg selv. Stephan synes selv at oppholdet har vært bra, og hans beste minne måtte bli den første dagen da de satt i sofaen og hilste på hverandre for første gang.

Stephan gidder ikke å angre på oppholdet, og føler selv at han har fått en kjempeopplevelse. Som mobbeoffer på rikstekkende tv. Jeg gratulerer.


Spørsmål til dere: Kjøpt mye betakaroten enda, eller?

110% PARADISE - UKE 1.


Da var endelig første del ferdig. Riktig nok flere dager for sent, men det tar faktisk overraskende lang tid å komme seg gjennom denne fasinerende tv-serien uten å miste noe viktig. Det skal sies at mange sitater måtte møte graven under prossesen til dette innlegget, men skulle jeg tatt med alle, så hadde dere måtte lese en hel bok.

De kommende innleggene kommer forhåpentligvis hver fredag, men det er viktig for meg å bryte ut av mine egne mønstre da jeg ikke får betalt for dette. Jeg er bare tjukk i hodet når det kommer til disponering av egen fritid.

For at hjemmesiden min ikke skal bli vannet helt ut, så legger jeg også denne gangen inn et bilde av meg selv. Et bilde jeg føler at representerer Paradise Hotel på alle måter.

Nakenhet vs. fotoapparat. Jeg ønsker velkommen til Halvors review av første uke på Paradise Bordel. Hotel, ja.

5 minutter inn i første episode kan Stephan fortelle seerne at gutta er 110% på samme nivå. De har fått champagne og gleder seg til å være drita i en sofa. Kim har lyst på nachspiel med de andre guttene i et badekar, og alle er enige om at Captain Morgan og Cola er digg.


Heidi blir veldig glad når Kim sier at han blir blid i fylla, for det blir Heidi også.


Joachim synes det er gøy å mikse- og trikse litt, og de andre blir helt gale når han forteller dem at Stephan egentlig var kjempesmart. Joachim pleier å barbere seg på nachspiel.

Niclas synes Joachim er en intelligent gutt. Kim er enig.

Så får Niclas i oppgave å splitte to par, en jævlig mindfuck greie å gjøre. Mot alle odds klarer han det ikke fordi de andre skjønte at det var fisk i mosen.

Heidi hadde ikke peiling i det hele tatt, og Maren ble kjemperedd da Niclas skulle splitte par, fordi han er pappagutt, og hun går på BI og brukte en pappajentekjole den første dagen. Skjønner?

Niclas og Stephan ble pals etter at Niclas stjal dama til Stephan. Niclas har digga Stephan helt siden de møttes for første gang, tidligere samme dag. Alle digger Niclas fordi han bare kommer inn og sier "warrap" og "nigga what", noe som gjør Niclas rørt.

Maren synes noe må skje, for det skjer ingenting lissom. Dessuten har hun skikkelig vansker med gutter og sånn, og Mats skjønner hva hun mener. Maren synes at Mats var jævlig fet lissom, også var han pen og kjekk og søt og sånn i tillegg. Hun kunne klint med Mats. Mats er sykt flink til massasje, og derfor gir Maren Mats lov til å fukte fingeren i tissen hennes.

Stephan sier til Maren at Mats snakker dritt om henne, noe Mats driter 110% i. Maren skønte også at det var løgn; det var liksom så jævla obvious at det ikke var sant lissom. Maren er menneskekjenner.

Jeanette bor med Stephan, men synes det er litt awkward fordi Stephan ikke liker å snakke.

Ingen vil date Stephan bortsett fra Christina, og Heidi synes det hele virker litt scary.

På fylla pleier Maren å fortelle om hvor glad hun er i å dytte andres kroppsdeler inn i rumpa.

Dagen derpå forklarer hun at hun lyver på fylla. Selv tror jeg det er stikk motsatt, mens jeg febrilsk prøver å finne nummeret hennes på gulesider.no.

Noen ganger har Maren jentesex for å kødde med kompisene sine.

Stephan sliter med å passe inn, og glemmer å være badboy fordi han er alt for opptatt med å ikke si eller gjøre noe. De andre guttene sier til Stephan at han være seg selv - slutte å kommentere ting, slutte å fortelle historier, slutte å være morsom og andre ting som folk som ikke er seg selv gjør.


Maren synes det er tøft gjort å holde kjønnsleppene lukket under hele oppholdet, spesielt med tanke på at hun ikke har fått seg noe på minst flere dager før avreisen. Hun er ikke nymfoman eller noe sånt, men man må jo lissom lette på trykket. Handjobs er greit da, om du skjønner hva hun mener.

Maren er ikke så keen på mats lenger, og har kun sex med han fordi hun var redd for å bli dumpa av han neste uke. Mats orker ikke å bruke en hjernecelle til å tenke på det.

Så går Stephan og Madelen en tur i jungelen og møter en flott hest. Stephen har aldri ridd før, men Madelen har ridd masse og synes det var skikkelig godt å bare se noen dyr lissom.


Stephan synes madelen så bra ut på en hest. Etterpå får de servert corona i et glass.

Skuffende, for da smaker den jo bare vanlig øl.

Niclas ble satt ut fordi han ikke klarte å holde oppdraget sitt hemmelig, men fikk en jævlig lettelse over at han ikke måtte dra hjem. Deretter ble han stressa lissom og syntes det hadde vært chill og bare sitte i loungen.

Så tar Maren det vanskelige valget mellom Niclas og Mats, noe som resulterer i at Maren blir en hjerneskadet kineser.


Mats ble sendt hjem fra hotellet fordi alle digger Niclas. Heldigvis rakk han å ha sex på tv først.

110% PARADISE - Introduksjon


Jeg er, som mange av dere kanskje vet, Norges største Paradise Hotel-fan. Jeg har sett alle de tidligere episodene opptil flere ganger og har selv søkt ved en rekke anledninger. Da har jeg forklart det som det faktisk er; at jeg er en keeg partyfixer fra Frogner, oppvokst i Asker - rett ved Skaugum, som liker å chille maks, sjekke opp brudes på Huk og drikke corona med gode venner fra russetiden. Dessverre, så er jeg tydeligvis ikke dum nok.

Gjennom årets sesong, så skal jeg være så ufattelig original at jeg lager referater til dere etter hver uke, slik jeg oppfatter denne informasjonsgivende tv-serien. Det høres kanskje ut som en billig måte å lage innlegg på, men det er det ikke. Dette innlegget tok meg over 9 timer, og det er faktisk sant. Jeg har som alle andre bloggere (oppdatere blablabla) ikke et liv, men i motsetning til de andre, så kan jeg faktisk bevise det.

Referatet fra den første uken kommer i løpet av morgendagen. Det skulle jo egentlig være i dette innlegget, men dem sier så mye interessant at det var helt umulig å korte det ned til ett og samme innlegg. Derfor blir dette bare en introduksjon av årets første deltagere. Velkommen.

Ikke la deg skremme av bildet, forresten. Det var det eneste tilgjengelige bildet jeg hadde på mac'en, som ikke inneholdt min eller Rambo's tiss.


24 sekunder inn i første episode med Paradise Hotel, så møter vi årets første Paradise-gjest, Ole Christian, med tribaltatoveringer tytende ut av øra. Han gleder seg til å møte fine damer, og slippe kula i finalen. Han trenger penga, som er akkurat nok til å dra på partyferie til Ayia Napa eller et annet sted dedikert til motbydelige nordmenn, dårlige utesteder og døgnåpne tatoveringsjapper. 

Ole Christian kjenner mye bra damer i Drammen, og håper stadig på at noen av dem skal dukke opp i Mexico. Han nevner stadig at han liker jenter med noe mellom øra. Hva dette "noe" er for noe, det vet jeg ikke. Selv er jeg i hvert fall overbevist om at han ikke kan mene det livsnødvendige organet hjerne.

Det kuleste med Ole Christian er at han er fra Krokstadelva - rohypnolhovedstad og hjembyen til twitterprinsen @PastorSprut


Det tar ikke lang tid før vi møter en jente som sitter på bassengkanten og tar seg selv på puppene. Heidi er sitt eget forbilde, og har kommet til Paradise Hotel for å få sine 15 minutes of fame.

Heidi har lissom tenkt til å respektere seg såppas at hun ikke har sex foran kamera på et av Norges mest sette tv-program.

Heidi er smart, noe som automatisk setter oss over til Maren.

Maren gleder seg til å ha sex med drømmetypen på tv. Planen hennes er å bli godt likt av alle, for så å dolke dem i ryggen. Maren kan altså multitaske, med tanke på at hun også liker å få den i ryggen.

Maren liker å spille poker og blir veldig full når hun drikker alkohol. En gang tok Maren med seg en liten fugl hjem fra Oslo, fordi den ikke kunne fly. Så ringte hun fuglevernet.


Dermed blir vi introdusert med Mats, som skal finne den perfekte ræva på Paradise. Han har tydeligvis ikke sett programmet før, for sist jeg sjekket, så er ikke kebabbefengte tøser fra Rykkin og Harstad fasiten på en perfekt ræv. Bortsett fra Tine, da. Tine var superhawt. 
Mats sier at man er nødt til å være på hotellet for å faktisk kunne se det, og mottoet hans lyder slik: Du må ikke late som du er en du ikke er, for da blir det bare superkleint og idiotisk hele greia.


Madelen elsker oppmerksomhet, trav og blomster. Hun har de største puppene på introen, men klarer ikke å ta igjen Tine Valle fra fjorårets sesong. Tine er bezt.

Madelen kan meddele at hun ikke er spesielt kåt, og vaier mellom 0 og 1 på en kåthetskala fra 1 til 10.


Niclas går i dress, røyker sigar og kan hele reportoaret til DDE utenat, noe som gjør han til gruppas midtpunkt. Han passer på å ta en ting av gangen, slik at han ikke får for mye oppi hue. Smart. Niclas er russetrance-dj og jævli glad i å feste. Som person er Niclas chill og laidback, og gidder ikke å stresse så mye.

Niclas ble den første til å sove alene på solo, men han tror selv at han kommer til å overleve. Niclas synes det er enkel matematikk at en av de 6 guttene måtte bo på solo, med tanke på at det bare var 5 jenter der.

Niclas er den første på årets Paradise som benytter lue i Mexico.Kim kan vel enklest beskrives som en albinoverson av fjorårets deltager Torbjørn Barth, og når han drikker alkohol pleier junior å ta over slik at han blir gratis. Kim skal lage tidenes feteste Paradise Hotel ved å balansere på et tau mellom to palmer. 

Jeg har ikke så mye mer på Kim akkurat nå, for han sier ikke så mye spennende.


Joachim - eller Karius som vi også kan kalle han - er, tross kjønnshårene han har dekket hodet med, årets smartguy og hobbypsykolog og forteller gjerne de andre hvordan de skal oppføre seg som mennesker. På fylla.

Odin ga et øye for sin allviten, mens Joachim ga noen fortenner for å bli flink til å fylleprate.


Stephan  er overrasket over at de har både sol og bølger i Mexico. Han har en badguy på innsiden, og liker å dusje under en palme i jungelen. Logisk. 

Stephan har forståelse for at ikke alle vet hvor Ålesund ligger.


Jeanette er ferdigutdannet advokatsekretær og drikker champagne fra flaska hver helg inkludert torsdag. Når Jeanette skal sjekke opp gutter, så går hun krokrygget bakover og lager kom her-bevegelse med fingerne. Sexy.

Andre nyutdannede advokatsekretærer får seg ofte jobb som advokatsekretær etter å ha utdannet seg selv som advokatsekretær, men Jeanette valgte heller å melde seg på Paradise Hotel for å finne en kjekk gutt. Dette gjør Jeanette unik.


Til slutt blir vi introdusert med denne interessante skapningen som også kan fortelle at hun elsker oppmerksomhet. Bombe.

Christina er fra Skien. Bombe. Hun danser hip-hop. Bombe. Hun har antageligvis hengt mye på togstasjoner og meldte seg på Paradise Hotel for å utsette en graviditet. Christinas unike egenskap må være at hun høres helt lik ut som Siv Jensen. Hun har med seg en utbrukt new-era caps til hotellet, og beskriver seg selv som en gangster i forkledning. Bombe. 

Så begynte hun å danse. Punktum.I løpet av kort tid har vi rukket å etablere årets paradisegjeng som enda kjipere enn de som var med i fjor, og med det ønsker Triana velkommen for 5 gang på 2,5 minutter. La spillet begynne, også videre.

Noen tips til hva jeg burde gjøre for å komme inn neste år?

TVting episode 4


Jeg tror dette var siste episode for denne gang, men ettersom at det hele har vært et slags prosjekt, så skal dere ikke se bort i fra at det kommer en større og mer seriøs greie ut av dette senere.


Foreløpig har vi vært 4 vidt forskjellige bloggere (folk som oppdaterer hjemmeside) med hver sin del. Ben & Jerrys og gul sminke appelerer ikke til meg heller, men jeg synes konseptet er kult. Dette har, så vidt jeg selv vet, vært en serie med prøvefilmer, med mulighet for senere utvikling på et større nivå. Selv vil jeg kalle det en slags videoblogg volum 2, som har fått altfor mye hype.

Hovedsakelig har jeg bare dukket opp til avtalt tid, fått utspill for mitt sterke eksponeringsbehov og dratt hjem igjen, men jeg har også blitt bedre kjent med Caroline, Lars, Trine og Eirik.


Eirik er forresten broren til Voe og min inngangsnøkkel til kjærligheten. Bare ett år igjen nå, Emilie. Bare ett år igjen.


Hvilken mindreårig toppblogger fra Hønefoss er DU forelsket i?

TVting episode 3Tredje episode av TVting. Caroline finner en jentegenser i small til meg, Lars synes sportsbutikker er teit og Trine mener at jeg er en fest - selv mener jeg at sosialt selvmord passer bedre. Jeg har lært meg å leve med det.Utover dette, så har jeg tenkt til å lage et portrettintervju med katten min, Rambo. Kom gjerne med noen dype spørsmål.

TVting Episode 2


Da var det avduket for episode 2 av TVting. Min jobb i dette er for så vidt bare å være meg selv foran kamera, men jeg må si at jeg synes helheten begynner å ta form.Nå er planen å finne en moteriktig outfit til meg, noe jeg selv er svært skeptisk til, samt svare på spørsmål fra dere. Spørsmål til meg - om det skulle være noen - kan stilles nedenfor. Ellers finner du bloggene til Caroline, Lars og Trine der hvor jeg nettopp skrev Caroline, Lars og Trine.

Husk å like siden på facebook for å vinne den gamle stilongsen min. Jeg kan friste med at det til og med har blitt slitt hull i skrittpartiet. Yeah!

TvTing - prelude in the shower


Jeg har mange prosjekter på gang, og et av dem har premiere i kveld. I den anledning har jeg kommet med en film, og en oppfordring!Som sagt, så håper jeg alle gleder seg til første episode av TvTing. Den er ferdig, og legges ut på hjemmesiden innen en halvtime. Hvis du har lyst på den gamle stilongsen min, så sier du i fra i kommentarfeltet mitt etter å ha trykket "liker" på TvTing sin side på facebook. Du må gjerne fortelle meg hva du eventuelt vil bruke den til. Hvis du ikke har noe lyst på den gamle stilongsen, så håper jeg at du vil like TvTing-siden uansett.

Tilbakemeldinger og ønsker om stilongs mottas med takk, hilsen meg og de andre som er med.

PARADISE BRISKEBY - EPISODE 6


I dagens episode ser vi Linnéa i dyp anstrengelse, mens hun spiller (verdens mest awesome spill ever made) Angry Birds på telefonen. Halvor har vondt i hodet. Det har vært intimt inne i huset, og kirken forbanner offentliggjørelsen av det kritikerne anser som sterkt sexuelt innhold.Tråkket vi over grensene denne gangen? Vi i redaksjonen synes vi - i 2010 - må takle denne formen for reality på tv, og lover mer enda mer action i fremtiden.

PARADISE BRISKEBY - EPISODE 5


I går inviterte Paradise-deltagerne til Valentourettes-vors, og i løpet av kvelden ble det fort trangt om plassen. Vi advarer seerne om sterke bilder i dagens episode av Paradise Briskeby.


For anledningen fikk vi også plassert inn redaksjonens nyansatte fotograf, Stine Myhrvold, som dokumenterte hele kvelden. Her ser vi det svært lystige festlaget ute på dansegulvet, mens ballonger- og konfetti flyr rundt i lufta, og setter farge på stemningen.


Etter å ha voldtatt partytrikken ned til sentrum, så kom gjengen seg inn på Rockefeller. Godt gjort, egentlig. Jeg hadde aldri giddi å slippe oss inn, i hvert fall.


Her har vi Jøde-Michael, og Sulayman aka Samuraimon.


Gjett hvilken kjent kjendisblogger som viser frem rumpa på dette bildet! Denne er enkel, folkens ;)


Halvor befant seg midt i klynga foran scenen. Et perfekt sted å oppholde seg på konsert, om man ønsker å klå jenter på puppene, uten å få tyn for det. Ulempe: Du bader konstant i øl, og det er ikke din egen øl.


Etter konserten dro Halvor og Samuraimon på tokt, hvor de endte med å drikke opp lageret til både Tilt og Luna. Her sjikanerer kongen et offer med barten.


Så sovnet de i snøen utenfor rett-inn-bar, men overlevde ubevisst ved hjelp av hverandres kroppsvarme. I dag måtte det slukkes en mindre brann inne på hotellet, før de sammen kunne vaske bort sprit- og rødvinsflekkene fra gulvet, veggene, seg selv og Rambo.

Det var en perfekt dag...

PARADISE BRISKEBY - EKSLUSIVT - Halvor videoblogger inne i fra huset.


På onsdag spurte Halvor, en av de mest sentrale gjestene på hotellet, om lov til å gi ut en personlig appell til sine nærmeste. Det ga vi han lov til, og innslaget skulle vise seg å bli en tårevåt og emosjonellt ladet overraskelse. En sterk kontrast til serien, som fortsatt sendes tross sitt sexuelt trakaserende innhold og kontroversielle, politisk ustabile og sjikanerende ytre.


Hva synes dere om Halvors personlige blottleggelse? Synes dere han drar det litt langt i sine uttalelser?

PARADISE BRISKEBY - EPISODE 4


Norges mest kontroversielle realityserie er fortsatt på skjermen, og kritikken hagler etter at flere småbarnsforeldre har reagert over seriens eksplisitte- og samfunnsprovoserende innhold. Vi i redaksjonen mener bestemt at målgruppen (menn 60-83) er fornøyd med programmet, og ber ellers foreldrene selv om å ta ansvar.

En flaske med ketchup er i ertehumør i kveldens program, og lager problemer for serien vår sitt svar på Petter Pilgaard. Etter en runde i tenkeboksen, så ser vi alikevel at Halvor bruker hodet og finner løsningen på problemet.

Det er duket for fjerde episode av Paradise Briskeby.


Leserspørsmål: Går serien for langt?

PARADISE BRISKEBY - EPISODE 3


Fikk nettopp denne kommentaren.


Det er godt å se at serien faller i smak, tross sin kontroversitet! Og du er ikke alene om å vente på tredje episode. Regissøren kom med kunngjøring om at filmen var ferdigstilt i dag tidlig, og to timer senere var den synlig for alle på Youtube.

I episode 3 ser vi Halvor, mens han øver seg til å bli en god rapper. Han prøver så godt han kan, men merker fort at stemmen tar knekken på han. Det har nemlig brutt ut forkjølelse i leiren, og medlemmene i Team Halvor må holde sammen for å overleve.

Velkommen til Paradise Briskeby.


I neste episode, så ryktes det at det kommer noen fra utsiden inn i huset. Følg med!

PARADISE BRISKEBY - EPISODE 2


Stemningen inne i huset begynner å ta seg opp. Deltagerne føler seg mer komfortable, og gårsdagens pinlige taushet ble brutt da gjestene fikk lov til å høre på musikk i fem minutter. Noen vil kanskje si at situasjonen ble tilnærmet utagerende, men folkene bak konghalvor.com lover seerne at alt var under kontroll hele tiden. Det vil bli tatt opp i et redaksjonsmøte senere denne uken; hvorvidt det skal være lov å høre på musikk i huset.


Videre, så skal det sies at redaksjonen var svært fornøyde med gårsdagens positive- og negative kritikk. Alt hjelper til å gjøre serien bedre, og til neste redaksjonsmøte, så ønsker vi også å fremme forslag til en alternativ "twist". For eksempel en telefonsamtale innefra huset til en av dere seerne, et forstyrrende element som setter kjepper i hjulene, en konkurranse mellom deltagerne og/eller andre alternativer som vil gjøre oppholdet på Hotel Briskeby mer krevende.

Kom gjerne med tips!

PARADISE BRISKEBY - EPISODE 1


Velkommen til sesongens første episode av Paradise Briskeby! Den nye, usminkede- og ikke minst uredigerte sannheten om Briskeby's sanne ansikt. I løpet av en udefinert sesonglengde, så vil vi følge gjestene på Hotel Briskeby gjennom tykt og tynt. Oppturer og nedturer. Drama og intriger. Og hvem vet? Kanskje noen til og med velger å dele seng!

I dagens episode, så møter vi Halvor. Han spiser middag, og ser tv. Men hvem vet? Kan det som først ser ut til å være en koselig hjemmekveld, plutselig bli en krangel med noen av de andre gjestene? Kanskje det blir drama. Eller nakenhet! La oss se.


Hva tenker seerne om dagens episode? Blir det for drøyt? Hvorfor hoster Halvor. Er han allergisk mot løver? Kommer han til å kle av seg i neste episode? Er det noen skjulte budskap i denne såpa?

Spørsmålene er mange, og vi gleder oss allerede i spenning til episode to. I mellomtiden, så kan man se reprise av dagens episode HER.

Portrait of a Serialkiller pt. 4 - ELECTRO


Jeg er litt surrete om dagen. Det er mye skole, mye øl, mye McDonalds og ganske lite søvn. Som dere skjønner, så er prioriteringene mine som vanlig på topp. Helsa derimot, ligger død og begravd i kattesanden til Rambo. Jeg har ingen kreativitet til overs, og greier ikke å produsere et godkjent innlegg engang. Derfor bruker jeg min tilbakestående fiende, nemlig hjernen, til å dra frem de siste spotify-listene mine i stedet. De forrige finner man HER og HER.

Ps: Det kan anbefales å spise noen farlige sopper først. Det er til- og med den rette tiden av året! Jeg har hørt at det er lov, om man bare spiser dem rett fra bakken med hendene på ryggen. Eneste som er litt kjedelig, det er når den farlige soppen vokser i en kubæsj. Men hva gjør man ikke for å nyte litt god musikk?- ELECTRONICABLUE FOUNDATION-AS I MOVED ON (TRENTEMØLLER REMIX)CROOKERS-WE LOVE ANIMALSDANGER-4H30FISCHERSPOONER-EMERGEVITALIC-LA ROCKVITALIC-POISON LIPSJOKKE ILSØE-FEELING GOOD (TRENTEMØLLER REMIX)MAJOR LAZER ft. SANTIGOLD-HOLD THE LINESLAGSMÅLSKLUBBEN-SPONSORED BY DESTINYUFFIE ft. PHARRELL-ADD SUV- TECHNORAVE


PRODIGY-THUNDER


PRODIGY-VOODOO PEOPLEDJ TIESTO ft. MAXI JAZZ-DANCE 4 LIFEINFECTED MUSHROOM-BECOMING INSANE


INFECTED MUSHROOM-PSYCHO- DUBSTEP


CRAGGA-MR.POSTMANJACK BEATS ft. K HOLE RIDDIM-U.F.O.KID SISTER-PRO NAILS (RUSKO REMIX)TOM ENCORE-JIGDATSIK-RETREATBAR 9-SHUT YA MOUTHEXCISION & DATSIK-SWAGGABAR 9-EXTORTBARE NOIZE-CHUCKYBORGORE-GUIDED RELAXATION DUBBORGORE-LOVECHASE AND STATUS-EASTERN JAMDOWNLINK-ANDROIDFLUX PAVILION-DIGITAL CONTROLLERNERO-END OF THE WORLDVASKI-GET DOWNVASKI-GODZILLASom dere ser, så er listene langt fra ferdige. Spotify mangler fortsatt mange favoritter, og når jeg først kommer over noe bra, så glemmer jeg å legge dem til.
Kom med noen fete spotify-linker! I mellomtiden, så gjør jeg et forsøk på å spille av alle låtene samtidig. Prøv dere også! Det høres grusomt ut, men er ufattelig gøy. Alene.
Vakker? Føler disse bildene viser meg fra min beste side. Hilsen Kong Halvor - Mannen som lignet på en Kosovoalbaner.

Portrait of a Serialkiller pt. 3 - RAP


I forrige innlegg, så brukte jeg halve livet mitt på å ramse opp favoritter innenfor rock. Innlegget finner dere HER, sånn i tilfelle dere ikke orker å skrolle ned selv.
Hvis jeg MÅ kategorisere meg, så lander jeg på rock. Men jeg liker ikke å kategoriseres, og hører masse på rap også. Jeg hører mest på rap fra starten av 90-tallet, men er åpen for ganske mye. Jeg er ikke ekstremt begeistret for typisk "hiphophode-rap", og jeg synes selv at flertallet av norske- og internasjonale rappere havner under den sjangeren. Utover det, så kan jeg høre på ganske mange navn.- RAP


CYPRESS HILL-THROW YOUR SET IN THE AIRDELTRON 3030-MADNESSNWA-FUCK THE POLICEDR. DRE & ICE CUBE-NATURAL BORN KILLAZICE CUBE-GHETTO BIRDIMMORTAL TECHNIQUE-PERUVIAN COCAINELORDZ OF BROOKLYN-SATURDAY NIGHT FEVERKRS ONE-FREE MUMIAMASTA ACE-TAKE A WALKWU-TANG CLAN ft. R.A. THE RUGGED MAN-GIVE IT UP- PSYCHOLOGICAL


CIRCLE OF TYRANTS-SOUTH OF HEAVENILL BILL ft. HOWARD JONES-BABYLONCAGE-GRAND OL PARTY CRASHCAGE-AGENT ORANGEGORETEX ft. SEXY SADIE-EULOGYNECRO-BEAUTIFUL MUSIC FOR YOU TO DIE TOMR.HYDE ft. Q-UNIQUE & ILL BILL-KILLER COLLAGEMR.HYDE-MALIGNANT MESSIAHLA COCA NOSTRA-FUCK TONY MONTANAJEDI MIND TRICKS-BLOOD IN BLOOD OUTNECRO-KEEP ON DRIVINGNECRO-INSANEOLOGY- MONEY 2 BLOWCLIPSE-MAMA I'M SO SORRYSLIM THUG-LIKE A BOSSREFLECTION ETERNAL ft. BUN B-STRANGERSRICK ROSS ft. LIL WAYNE & YOUNG JEEZY-REPRESENT FOR THE SOUTHRICK ROSS ft. DRAKE & CHRISETTE MICHELE-ASTON MARTIN MUSICT.I. ft. SWIZZ BEATZ-SWING YA RAGUNDERGROUND KINGZ-TAKE THA HOOD BACKYOUNG MONEY-FUCK THE BULLSHITTHREE 6 MAFIA-SIPPIN ON SOME SYRUPLIL WAYNE-MONEY TO BLOWSpotify-listene, samt en del andre linker, ligger rundt i innlegget. Blogg.no har dessverre gjort det umulig for meg å streke under dem. Og jeg som ikke har blogg en gang. Ja, ja. Men gi meg gjerne flere tips- og spotify-linker.

Portrait of a Serialkiller pt. 2 - ROCK


Driver å svarer på spørsmål nå, også kom jeg til disse:

- Hvem er dine favoritt artister/band?

- Syns du kan legge ut spotify-lista di!


Jeg har tidligere laget et innlegg om min musikk-bakgrunn. Det finner du HER. Det er umulig å si hvem som er best likt, og opp gjennom årene har jeg lært meg å like sykt mye bra musikk. Jeg pleier å si at jeg har et "bra-musikk-filter", men hvis jeg MÅ kategorisere meg, så lander jeg på rock. Helst gammel rock. Men jeg kan digge electronica, rap, pop, klassisk, viser og teite dikt.

Jeg starter med å legge ut de rock-relaterte spotify-listene mine, sammen med noen favoritter. Ta deg god tid. Det ER mye bra her.


- RETROROCK


LED ZEPPELIN-STARWAY TO HEAVENDAVID BOWIE-ROCK'N'ROLL SUICIDEFLOWER TRAVELLIN' BAND-SATORI pt. 1SIOUXSIE AND THE BANSHEES-ARABIAN KNIGHTSJIMI HENDRIX-PURPLE HAZEKATE BUSH-WUTHERING HEIGHTSNEIL YOUNG-COWGIRL IN THE SANDQUEEN-BOHEMIAN RHAPSODYDOORS-SOFT PARADEPINK FLOYD-SHINE ON YOU CRAZY DIAMOND- TRASHMETALL


PANTERA-COWBOYS FROM HELLPANTERA-THIS LOVESATYRICON-FUEL FOR HATREDSATYRICON-MOTHER NORHSLAYER-RAINING BLOODSLAYER-SOUTH OF HEAVENSEPULTURA-TERRITORYSEPULTURA-ARISERAGE AGAINST THE MACHINE-KNOW YOUR ENEMYRAGE AGAINST THE MACHINE-KILLING IN THE NAME- ROCK LOUNGE


DIRE STRAITS-ROMEO AND JULIETMARINA AND THE DIAMONDS-I AM NOT A ROBOTMARK KNOPFLER-SAILING TO PHILADELPHIAR.E.M.-MAN ON THE MOONSMITHS-THIS CHARMING MANMORRISSEY-FIRST OF THE GANG- ALTERNATIVT


ARCTIC MONKEYS-BRAINSTORMPIXIES-BONE MACHINELIBERTINES-CAN'T STAND ME NOWLIBERTINES-MUSIC WHEN THE LIGHTS GO OUTSONIC YOUTH-DIAMOND SEARADIOHEAD-EXIT MUSIC (FOR A FILM)- SCANDINAVISK ROCK


BIG BANG-WILD BIRDGASOLIN'-HVA' GØR VI NU, LILLE DUJOHN OLAV NILSEN OG GJENGEN-TI GANGER TUSENEBBA GRØN-DIE MAUERKAIZERS ORCHESTRA-AUKSJON(I DIETER MEYERS HALL)IMPERIET-CC COWBOYSMADRUGADA-THE KIDS ARE ON STREETRAGA ROCKERS-STAKKARS LILLE RIKE PIKE


Og selvfølgelig Jokke...


JOKKE OG VALENTINERNE-BESTEVENNERJOKKE OG VALENTINERNE-ACTIONHva tror dere om listene? Mange av dem er ikke helt ferdige enda, så kom gjerne med tips til påfyll!

ØYAFESTIVALEN 2010. Converge, sjekketriks, kameraovervåking, og cpt. Morgan.


Jeg hadde virkelig ikke behov for å dra tilbake til Øya i går. Det var kun av det prinsippet, at billetten min kostet TOTUSEN kroner, at jeg alikevel tok turen. Sint og grinete, så passet det i hvert fall ganske bra at Converge gikk på scenen i det jeg ankom. Toro ville helst se Karpe Diem, og da han ikke fikk ønsket sitt oppfylt, så klikket for han...


Vokalisten hadde garantert sniffa en kilo med amfetamin før konserten startet. Også var han sinnsykt forbanna. Mer forbanna enn hva JEG var, liksom. Men alle syntes bare at han var skikkelig morsom da, og tok bilder av han, mens han skreik og sånn. Så klikka han enda mer, og bare: This is a show, not a fuckin` photoshoot!

Men da ble det bare enda morsommere, så publikum tok bare enda flere bilder.


Også klikka det plutselig for Julie også.


Trashmetall påvirker deg mer enn du tror. Selv har jeg hørt på slik musikk i mange år, og dere ser jo hvordan det har gått, for å si det sånn...

Frosk. Den har liksom ingenting her og gjøre...


Men så måtte Toro "på dass", da. To minutter etterpå, så fikk jeg denne meldingen.

Jeg tror det døde noe i Toro den dagen...

Men konserten var dødsbra, da! Converge er uten tvil det nye yndlingsbandet mitt, kun fordi at vokalisten var så morsom. Dagbladet syntes også at konserten var bra, ettersom at de ga han totalt SYV i terningkast.

Etter konserten, så satt vi oss i loungen for å jobbe med formen. Det var på dette tidspunktet jeg oppdaget at Toro faktisk ble svært skadet av Converge. Her har han stjålet en falsk palme. Jeg tror han var forelsket i den.


Og mens vi er inne på forelskelse. Plutselig, så oppdaget jeg Julie, vett!


Jeg ble selvsagt forelsket, og prøvde å sjekke henne opp på "Halvor-måten"... :

- Heeei, Julie! Så pen du er. Ser du røykpakken jeg fant, eller? Vil du ha en røyk, eller?


- Haha! Det er bare det nye etuiet til mobilen min! Haha, lurte deg!


Så smilte hun, og bare: Ntåå, du er teit, men litt søt da, lille Retard.


Og så sleika jeg henne på kinnet.


Slik sjekker jeg damer, og det funker ALDRI!


Toro dreiv og sleika på palmen sin også, forresten...Så stakk vi på Big Boi.


Jeg skjønner ikke helt hvor hype`n rundt Big Boi kommer fra. Det var dødskjedelig, og jeg dro etter maks fem minutter. På veien ut, så oppdaget jeg at Øya til- og med hadde tatt seg friheten til å OVERVÅKE festival-området.


FORBANNA CIA-POLITISTAT-OVERVÅKINGSSAMFUNN-HÆLVETTE!! Ikke pokkern om jeg gadd å henge på Øya lenger. Tre minutter senere, så var jeg på vei hjem. Alene.

Sikkert like greit, da jeg ikke hadde spist på mat på fire dager.


Så kom jeg hjem, spiste Grandiosa, drakk rom alene, drakk øl alene, dro ut på byen alene, hang i byen alene, møtte Partysvensken, drakk rom sammen med Partysvensken, og snakket om alle livets vanskelige spørsmål med Partysvensken. Så pissa jeg på en sigøyner, drakk øl på Garage, og dro hjem.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Søndag 15.08.2010. Jeg har funnet ut at Øya sugde.


Neste år ønsker jeg meg gratis Øya-billett, og en plass til å sette opp et forbanna telt på. Jeg savner Roskilde...


ØYAFESTIVALEN 2010. Major Lazer, Blogging, reklamering, og bollemus.


I går merket jeg at det begynte å toppe seg for Linnèa. Etter tre dager med meg, så skjønte jeg godt at hun ønsket å legge seg ned og dø.


Der la Linnèa seg ned for å dø...Etter at hun var ferdig med å dø, så stakk vi på konsert. Jeg visste ikke at Julie Aida lagde musikk, men det var ganske bra.Purified in Blood, ja. Ikke noe trekkplaster akkurat...


Så var det noen jenter som ikke snakket om noe annet enn blogging. Jeg som ikke engang har en blogg, skjønte svært lite av dette. Så tagget vi litt på hverandre.

Er det dette som kalles blogg-humor?

Og hvem ER egentlig denne Voe, som alle går rundt og snakker om hele tiden?


Så dro vi på Major Lazer, og det var selvfølgelig dritkult.


Jeg lurte på hvorfor det pep sånn i ørene, i går. Nå vet jeg hvorfor...Etter Major Lazer, så dro jeg på ska-konsert med The Specials.


Så var det plutselig en dame der, som gikk rundt med krone.


Så jeg bare:
Etter hvert ble det litt problemer, da jeg skulle skrive adressen til hjemmesiden min på en søppelbøtte. Plutselig lyste en pro-sec meg i ansiktet med en maglight, vett! Jeg var sikker på at jeg kunne løpe fortere enn han, og fikk svært lyst til å finne ut om dette stemte. Og det gjorde det! Eller... Det stemte cirka femhundre meter...

Men det ordna seg. Da de bar meg tilbake, så kom det en politimann som var sikkert åtti år gammel. Det er de gamle politikara som er kule, og da jeg spurte om å få kaste øl på hjemmeside-reklamen min, så var det helt greit. Så kastet jeg øl på den, og vasket det bort med hånda.

Litt flaks, og litt kjipt. Jeg hadde jo skikkelig lyst til å ha adressen min på akkurat den søppelbøtta...Så dro jeg mot Rockefeller for å se Diplo fra Major Lazer, og på veien tok jeg bilder sammen med en bollemus-statue. Jeg spurte om den ville bli med hjem og spoone, men jeg fikk aldri noe svar.På Rockefeller tok det helt av. Jeg tror vi har fått satt lista når det kommer til dansing i Oslo nå, for å si det sånn.Så hoppa scena ned til publikum...


... Og så hoppa publikum opp på scena.
Skerrit Bwoy.Jeg skal bli akkurat slik som han, har jeg funnet ut. Skal begynne med å bli neger...Plutselig spurte hun med rumpa om jeg ville danse. Så jeg dro henne ned fra scenen, løftet henne opp, og prøvde å danse sånn som de gjør i Pon de Floor. Etterpå spurte jeg om hun ville bli med meg hjem og spoone, men hun svarte ikke. Jeg er i hvert fall forelsket, da. Igjen...


Så kledde vi av oss klærne for å dra på byen.


Men så kom vi over noen jenter som satt og pissa, så vi tittet på de i steden. De pissa i en halvtime, minst.Eeeeeey!


Plutselig fant jeg en SIGØYNER!


Også fant alle vennene mine sigøyneren også.Til slutt, så fant politiet oss. De hadde dessverre ikke noe lyst til å kjøre oss hjem.....


Så måtte jeg GÅ hjem. Alene. Med verken bollemus-statue eller neger-rumpe. Jeg synes synd på Rambo. Jeg tror egentlig ikke at han liker spooning en gang....

ØYAFESTIVALEN 2010. Et meningsløst innlegg om fotografering, og barter.


Den andre dagen på øya, så tok jeg bilder av en kanin.


Så dro jeg på Casiokids, og tok bilder av tre apekatter... Og enda en kanin.


Så tok jeg bilde av Henrik.


Så tok jeg bilde av Henrik, Linn og Kenneth.


Og så tok jeg bilde Henrik, mens han tok bilder av Linn og Kenneth.


Jeg merker allerede nå, hvor meningsløst dette innlegget kommer til og bli...


Etter at jeg hadde tatt bilde av Henrik (, mens han tok bilder av Linn og Kenneth), så tok jeg bilde av Toro. Toro tok et bilde av meg.Så dro vi på konsert, og tegnet på jenter vi ikke kjente.Så ble jeg litt sliten, og satt meg ned.


Så ble Linnèa sliten, og satt seg ned.


Så tok jeg bilde av Julie, Toro og en fyr med bart. Kul bart. Sykt fet bart.

Bart<3


Så fikk jeg random jenter til å skrive hyggelige ting på bordene.


Så brukte jeg muligheten til å reklamere litt for meg selv. På dem.


Så fikk jeg et telefonnummer.

Men så fant jeg ut at telefonnummeret tilhørte en kar... Fail.


Så fikk jeg plutselig ikke lov til å reklamere på ting lenger.


Og så fant jeg ut at ølserveringen var stengt. Det var dermed ingen grunn til å henge på Øya lenger...


På veien hjem, så tok jeg et bilde av en fyr som ikke ville bli tatt bilde av.


Så tok jeg et mega-gay bilde av meg selv i stedet.Solli. Morgan. Nachspiel.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Da jeg våknet igår, så var jeg naken og litt usikker på om jeg egentlig var hjemme. Jeg var hjemme, og flaska mi var nesten tom.


Så jeg tok et skikkelig trist bilde av meg selv i regnet.Da jeg tittet gjennom bildene fra dagen før, så skjønte jeg hva som måtte til for å gjøre alt bra igjen....


Jeg måtte lage en bart. En skikkelig kul en...

ØYAFESTIVALEN 2010. Iggy Pop, M.I.A. og noen apekatter.


Jeg stresset ganske bra igår. Jeg visste ikke om noen andre med Øya-pass, og var redd jeg måtte henge rundt alene. To timer før jeg skulle dra, så fikk jeg heldigvis invitert meg selv opp til Linnèa. Her satt vi og så på at en bergenser lå i sofaen og sov, før vi stakk til trikken. Kartet på trikkestoppet var ganske interessant Det ble nesten slosskamp da alle kranglet om hvor de bodde.


Jeg synes ikke Øyafestivalen er verdt totusen kroner, men Iggy Pop er verdt titusen. Jeg kom akkurat frem i tide, da konserten hadde startet. Presset meg så langt frem som mulig, og digga på.Det var dødskult og se Iggy live, men jeg ble skuffet over å ikke høre "Lust for life" og "Passenger". Jeg som skulle rive av meg alle klærne, og crowdsurfe naken bort til scenen slik at Iggy kunne se tattisen min. Ja, ja. Sender han noen sjikanerende bilder i posten i steden, jeg...


Etter Iggy Pop, så hang vi rundt på festivalområdet, testa dassene og drakk pils. Toro er alltid glad, jeg prøver å se gangster ut, mens Linda savner Drammen.Så dro vi på M.I.A.

Registrer de apekattene som viser finger og sånn fra 1:12 og utover.


Som man kan se, så dreiv de og kasta øl på meg og Linnèa. Ganske irriterende. Altså. Jeg kaster også mye øl, men de pikktrynene kastet øl PÅ oss. Så jeg tok naturligvis litt bilder av dem.

På det første bilde, så fikk jeg bare med meg en jente som tok bilder. Av meg. Hey-hey! Aww<3DER, JA! Ser dere Hufsa, og typen hennes med laserøynene? Til høyre i bildet? De to, og et par andre apekatter brukte altså sekstifem kroner på øl. For å kaste på oss. Idioter ass...

Stikk hjem til Nittedal a`...


Her er det beste bilde fra M.I.A. konserten. Dere skjønner kanskje hvorfor jeg dro hjem...På veien møtte vi en politidame, som vi selvsagt måtte ta bilde sammen med. Hun nektet å lage gunner med hånda, også vet jeg ikke heeelt hvilket kamera Linnèa ser inn i.


SÅ dro jeg hjem, fant ut at jeg egentlig syns Øya stinker, twitra litt, spiste litt, klappet katta, og ringte halve telefonlista mi. Også sovnet jeg.


Idag våknet jeg av en BJØRN som stod utenfor vinduet mitt og mjauet på meg. Jeg vekket Rambo, som raskt var klar med gunnern.


Her ser vi Rambo. Jeg har ikke sett noe mer bjørn idag, for å si det sånn.Nå stikker jeg straks ut for å se Lars vaular, casiokids, LCD Soundsystem, Cumshots og GRANDMASTER FLASH! Håper jeg våkner i morgen...

hits