Kjip Asfalt.

Jeg har funnet ut at jeg bør skrive brev til trafikketaten. Det er en strekning på et par hundre meter på vei til jobb som plager meg hver morgen. Den er ekstremt humpete og full av hull, noe som byr på flere problemer.

En ting er at bussen bråker helt sinnsykt mye, da kofferthylle har løsnet litt på den ene bussen jeg tar, og hakker opp i taket som et borr.

Det andre er kanskje litt mer spesielt. Hver morgen på denne strekningen har jeg merka at jeg får en litt sånn halveis guttegreie pågang. Har aldri skjønt hvorfor, og det er ganske ukomfortabelt å sitte i en full buss å styre heftig kustus på saker og ting i buksene mine som ikke akkurat er baggy.

Nå har jeg skjønt hvorfor, og det er ikke bare jenter som liker vibrasjoner! Ikke fett, og ikke noe legen kan hjelpe meg med.

Har også vurdert å sende brev til Ruter, og be dem sette skilt foran de litt store sete fremst i leddbussene, med budskap om at det ikke er to seter, men ett. Er alltid en eller annen dust som prøver å sette seg på fanget siden dem tror det er to seter. Setter du sammen dette problemet og det forrige problemet, så har du plutselig et ganske stort problem. Et tips for å unngå dette problemet er å sette seg såppas vrient til, at man kanskje ikke ser hvor stort sete er.

dsc0011

Eksempel på bra sitteplass.

dsc0010

Eksempel på løsnet, og deretter forstyrrende element i tak på buss.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg