Search and destroy

Lang dag igjen. Rart jeg klager sånn over at dagene er for korte, når det føles som jeg har vært våken i 30 timer når jeg skal sove…

Igår ble det såklart ingen rotteburvask. Husker jeg rett,så ble det vel ingen rydding eller mailorganisering heller. Derimot har jeg sitti å hengt på internett-magneten til klokka ble altfor mye, og eneste smarte jeg fikk ut av de sene timer var å endelig legge ut mitt ubrukelige videokamera for salg på finn.no. Dere 25 lesere (øker hele tiden) må holde dere langt unna dette, da det ikke kan brukes mot normale norske tv`er og datamaskiner.

Har sendt 5 mailer idag ca. Helt rått.

Da jeg endelig sto opp idag, fikk jeg befridd rottene mine fra sin egen stank, og spylt hele buret. Så ga jeg dem vann, brødskalk og en ølpapp dem kan kose seg med. Faktisk rakk jeg aldri å lage meg speilegg idag, men jeg var veldig flink til å gjøre ingenting på internett. Dessuten barberte jeg meg med høvel idag. Det har jeg nesten sluttet å gjøre siden jeg bare bruker maskina jeg klipper håret med. Da ser det ut som jeg har 3 dagers hele tiden!

Etter 8 timer i jobb-bobla måtte jeg hjem å rydde hele ungkarsreiret på 1 liten time da jeg hadde klart å invitere Bestemoren min på kaffe. Jeg tenkte vel ikke helt på hvor mye som måtte tas da jeg ba henne på besøk, for her måtte man egentlig gå med sko, vassende rundt i klær, søppelposer, ølpapp og tomme plastposer. Kunne minne om en veldig dårlig juledekorering, spesielt da jeg fortsatt har noe juledekor hengende her. Det er ikke det at jeg ikke klarer å rydde etter meg, jeg bare prioriterer alt annet først..
Da bestemora mi kom fikk jeg medbrakt middag, så da var speedryddinga absolutt vært det! Dessuten lukter det vanlig her igjen!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg