Nå spiller dem Jokke på radio!

…Riktignok bare Gutta, men det holder fint mye bedre en annet øredrap som f.eks kate perry!

Igår dro jeg som planlagt hjem til folka mine. Stemora mi hentet meg etter forespørsel da jeg var sliten i huet etter lang dag på jobb og med altfor mye hendelser i hodet. Merker jeg blir i ufokus av alt det greiene her. Før jobb klarte jeg å barbere kinnskjegget på hver side i forskjellig størrelse og på jobb reagerte jeg ikke når kundene snakket til meg. Hjemme fikk jeg masse mat og innen midnatt hadde vi tilogmed fått sett en Olsenbanden. Det er ålreit..

dsc0021

Ringte en bank jeg bruker for å mase om kodebrikka de skulle tilsende meg igår også. Har ventet på den en uke for å betale fotokurset jeg snart begynner på. Dem sa da at den hadde jeg fått og at det ikke var en kodebrikke men et kodekort. Det stemmer riktignok, men jeg skjønte ikke en dritt av hva det var forno når jeg fikk det. Banken vet å komplisere ting!

Nå har jeg akkurat blitt kjørt hjem av Fattern. Radio`n min går alltid på av seg selv om morgningen, og det var når jeg kom inn døra her jeg kunne høre Jokke ut fra rommet mitt. Det varmer i enhver situasjon:) Nå må jeg rekke å dusje å spise et eller annet før jeg igjen skal ut og på jobb. Helst skulle jeg vært hjemme. Sett på dritt TV og vært bare megselv.

Dritt å leke hyggelig mot kunder når jeg har så mye innafor hodet at jeg bare vil rope. Får spise og dusje. Har ikke noe mat, så får skrelle av noe maling fra veggene å ete det.

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg