VALGVAKE!

OOOOOkay! Etter 4 big-beers må jeg unnskylde for skravlinga, men når man heier på et Norge UTEN egoistiske tapere må man drikke litt pils:)

På NationalTheateret møtte jeg som avtalt Ida. Vi tok 19 trikken (oslos beste trikkelinje!) til Briskeby (hjem) og plasserte oss på Olsen Cafè.

En god blanding av NRK/ lydløs direktesending fra valget og ikke-høy-nok retro rock gjorde stemningen god, og pilsen glei ned med måte! Ida hadde ikke sovet på nesten to døgn, så siste øllen ble fordøyd alene, men kom i god prat med Olsen Cafè folka. Helt okay opplegg og god stemning. Nå godtok ikke bankterminalen kortet mitt lengre, så ble nødt å invistere tiden min i et lite innlegg her isteden.

Nå sitter jeg å hører på Libertines, med Pete Doherty. Har fått helt dilla. Pete Doherty  og Morrissey. Smiths og Libertines. Har fått kjøpt inn litt pålegg og greier, så imorgen kan jeg endelig spise noe annet en speilegg. Det er fortsatt digg, men er slitsomt å bare spise egg. Dansk salami er også og foretrekke! Frokost gjør ellers kjipe dager med DUMME frpVELGER KUNDER HELE DAGEN kjapt gjennomført. Anbefaler frokost.

Må si jeg ble skuffet, men lite overrasket da bydelen jeg jobber i scora 40% frp velgere. Er ikke veldig politisk, men jeg er flink på hating, og frp er en SÅ åpenbar fiasko at jeg blir kvalm. Spiser ikke rike, men spyr gjerne på frp.

Nå skal jeg se litt på fuglene for meg selv og hitte senga. Håper dere ca 30 lesere får en hyggelig kveld og får deres rødgrønne ønske oppfylt. Jeg er longgone og hadde det ikke vært for max 6 timer kommende søvn, skulle jeg LETT fulgt med ordentlig selv.

* Legg merke til frp uten stor skrift. Null respekt lizzm!!

Siste innlegg