… eller var det en drøm?

Da var denne dagen også fordøyd, og som vanlig og ventet begynte den som en sliten drømmefølelse. Pils og lite søvn gjør overhodet ingen underverker og jeg brukte lang tid på sosing rundt i leiligheten uten mening. Klarte ikke lage speilegg engang. Dem blei så ødelagte at jeg vurderte å gjøre dem om til eggerøre isteden, men det gikk seg til å dra dem sammen i en haug, og bruke to brødskiver inntil hverandre. Kjempsmart. Lekte det var en sånn båt marinen lander flymaskiner på.

Før jeg stakk på jobb dro jeg opp til en kompis. Etter en halvtime sløving tilbød han å kjøre meg til jobb. Han har riktignok ikke lappen, men det er altfor koselig å kjøre bil:)
Dessuten er det jo umulig å få lappen når politiet utsetter det hele tiden. Dumme, dumme politi. Æsj!

Utrolig mange dumme kunder idag, og innen lunsj ble jeg nødt til å være uhøflig og avvisende for å holde hodet og magen oppe. Nå vet dem godt på McDonalds når og hva jeg spiser, så trenger ikke vente lenger på mat. 4 McCheeseburgers alà KongHalvor og en halvtime i sola gjorde susen, og etter lunsj gikk dagen litt bedre. En hyggelig overraskelse var det også da jeg fant 40/50 Liter rullemaling på søppelrommet, så jeg har et stort prosjekt fremover med å bære dette hjem fra jobb:)

Hjemme fra jobb var Ida på plass i sofaen som avtalt. Viktig at rottene får sett nok til mor, og vi har fortsatt igjen litt Sopranos. Ida hadde kjøpt med seg Crispo og Solo til meg. Ganske amazing til å være meg, som egentlig bare spiser egg og cheeseburgere.

Imorgen skal jeg på fotokurs, første dag. Gleder meg skikkelig og håper det treffer forventningene mine. Nå bør jeg sove. Dessuten tror jeg at jeg blir sulten innen kort tid, og da jeg ikke verken har mat eller hadde orka og lage uansett, så er trikset og sovne kjappest mulig, så dytter jeg ihvertfall det problemet litt frem i tid.

SNXL8RLZM

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg