Tjernobyl?

Idag var jeg og mine medpassasjerer av dem heldige til å prøve ut den nye asfalten langs bussruta for førsta gang. Det var en delikat opplevelse, og jeg skal fortelle hele historien til mine barn og barnebarn, som alle blir gutter… Såklart..

Etter jobb gjaldt det å ta med seg 15 nye Liter maling på bussen. Nå er jeg over halveis i transporten av maling-skatten jeg fant, og jeg skal skåle for meg selv når jeg har fått alt hjem.

Utover dette skjer det ufattelig lite idag. Det er en såkalt lure-helg, hvor alle andre har helg, mens jeg må jobbe… Vet dere hvordan Oslo sentrum ser ut kl 7 om morgnen på Lørdag?.. Det er ingen ute. Er skikkelig noia. Ikke noen…

Ikveld derimot skal jeg sitte helt alene. Depresiv på internett og høre naboene kose seg. Største som skjer ikveld må bli skift på rotteburet. Der lukter det Tjernobyl og jeg får sikkert kreft av å rote oppi der. Men om ikke det blir gjort får sikkert naboene også kreft, og med min ufattelig dårlig samvittighet og depresive tanker, ender det såklart fort i et lite selvmord eller to, så… Må vel stupe i det.
Kanskje jeg skal lage et lite papphus til rottene i samme slengen. Da blir de sikkert glad! Og jeg får noe å gjøre i all min elendighet med jobb og egen leilighet.

p9180001

Skikkelig ræva speilegg, som ble til en speileggburger denne gangen. Dårlig start på en dårlig dag, som blir begynnelsen på en dårlig helg, som skal ende meg dårlig tilstander på Søndag! Hurra for meg!

p9180003

Maling og et bilde av meg. Tenkte på å legge meg ned, men det blei så mye mas, så la heller ned et bilde av meg, så blei den saken biff! Digger biff btw, og er ellers litt sånn McGyver når det kommer til problemstillinger som dette. McGyver var også min største helt igjennom 90`tallet, og hadde hockeysveis frem til 7 klasse. På denne tiden spilte jeg dessuten piano. Hah! Ganske utrolig.

p9180006

Meg sjekker ut bakdelen på denne snasne figuren! GRRR!

p9180004

Også er det rotte på smugkikking. Location: Tjernobyl.
OMG! Det stinker.. Brrrr..

12 kommentarer

Siste innlegg