3 dager og klar for pils!

Igår kom jeg forsent til jobb tiltross for at jeg egentlig kom riktig. Skjønte du det? Nei.. Men timeplaner er til for å misforstås. Etter jobben møtte jeg Ida og Partysvensken i byen. Dro på massive shopping av billig stæsj. Clas Ohlson, Søstrene Grene og Nille. Knallbra, og nå kan jeg lade MP3 spillern min uten data, vaske gulv og bli kunstner! Eller.. Jeg anser megselv som kunstner fra før av, men nå skal jeg prøve meg på lerretter. Jeg har en nattbordsskuff full av Posca tusjer som jeg ikke helt vet hva jeg skal bruke til. Dessuten tok jeg med meg noe gammel printerblekk fra jobben som også er ganske ubrukelig, men i prinsippet burde det jo funke på lerrett. Jeg har også gammel klarlakk og fixeringspray. Aner ikke om det er smart å bruke jeg, men et nytt prinsipp sier meg at det er perfekt.

dsc0088

Pose med billig og bra stæsj.

dsc0085

Gammal klarlakk og fixering.

dsc0089

Gammel printerblekk som samlersjelen min ikke kunne la kastes fra jobben.

Siste innkjøp blei en shitload med pils. Deretter gikk turen hjem for å drække. To gamle venner av meg dukket opp etterhvert og kvelden endte med en tur ut på byen.
Våkna i 12 tiden med kraftige tømmermenn (nei, ikke bokstavlig talt!) og måtte sluke flere paracet før jeg greide å bli menneske igjen.

Siste bilde fra min byvandring. Beste motivet ever!

dsc0017

dsc0034

Det var selvfølgelig ikke bare jeg som oppdaget dette, og på 1 minutt sto hele Oslo og tok bilder av radarparet. Knallbra!

Nå skal jeg straks åpne første øl, og en kompis er rett rundt hjørnet.

Stikk ut og lag litt kaos!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg