Mandag morgen igjen, grøzzz…

Aa… Tilbake i stolen etter en uke ferie. Tross at jeg ikke har hatt ferie, og fortsatt har sitti mest i stolen. Hmm… Har uansett ikke skjedd mye spesielt. Par dager i starten av forrige uke kræsja internetten og ble avsosialisert i noen dager pågrunn av det.

Ellers har jeg jobbet sene kvelder og vært på fotokurs. Fredagen var jeg hos en av mine gamle venner som bor over gata og endte med billig øl på Sara`s og masse prating. Etter stengetid gikk turen, dessverre, til Bislett for makulering av en saftig kebab som på dag 2 skulle makulere meg.
Deretter stjal vi en kjempestor parasol, åpna en vin og nacha til klokka nærma seg 7, noe som heller ikke var et sjakktrekk og sammen med kebaben skulle lage tilstander svineinfluensa bare kan drømme om.

Lørdagen var jeg ihvertfall smart nok til å sette på vekkeklokke. I 1/2 tiden kom jeg meg omsider opp etter en lang slumre-historie, fikk på meg litt klær og humpa ut i byen. Hadde ca 100 ting jeg skulle få gjort, men huska ikke en eneste en av dem da hodet mitt kunne minne mer om grøt, en et hodet.
Etter å ha vasa rundt i sentrum noen timer stakk jeg hjem, spratt en pils, spiste Big One og fikk etterhvert noen venner over. Sammen skulle vi på gigaparty på Grünerløkka for å ta avskjed med felles venner som snart reiser til det store utland på oppdagelsesferd.
Tok et par venteøl, spiste en kebab (Oh no, not again) og destruerte denne i bilen til min venn`s veninner som skulle kjøre oss.

Nå sitter jeg her igjen. Burde vel egentlig dusje nå. Skulle ønske jeg hadde fri idag, så kunne jeg begynt å drikke pils nå, men imorgen skal jeg ihvertfall opp på puben og drikke øl med kollegaene mine. Det blir nok bra, ja.
dsc0011

Det har skjedd ganske mye denne uken.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg