Kveldens ubrukelige aktiviteter. Kan noen gi meg et liv, please?

Idag har det ikke skjedd stort. Kom hjem fra jobb litt før 6 og har blitt sittende her siden. Har hatt en skikkelig photoshoot med rottene mine som gjør hva de kan for å spise plastikkposer. Det er ganske rotete hjemme hos meg, så poser fra helgen ligger midt på gulvet, sammen med tomme ølkartonger og hybelkaniner. Jeg er tiltaksløs og rydder når jeg vil. Om noen melder seg frivillig…..  (??)

img0031

Her kan man tydelig se at Svarten er igang med å hamstre byttet sitt. Inne i røret kommer Gråen stormende for å hjelpe til og gjøre seg fortjent til en bit av kaka!

img0032

Mens Svarten sliter videre, jobber Gråen med å jage bort ivrige fotografer som prøver å dokumentere naturen selv på sitt aller beste. Denne gang i en soppskadet frognerleilighet, inni et bur, spisende plastikk.

img0035

Som man kan se er rottene VIRKELIG glad i plastposer. Denne gangen ville jeg spise den selv, men gulvet mitt er overbelastet med spennende poser og annen snacks!

Etter denne morsomme opplevelsen tok jeg meg en 5 minutter (2 timer) på internetten, mens rottene tok seg en middagshvil. Kom etterhvert på at jeg ikke har betalt for det siste fotoutstyret mitt enda, så dro frem bunten min med penger og bladde frem. På samme måte som rottene mine ELSKER poser, så elsker jeg elsker å ha penger i bunt. Føles bra. Jeg digger bunt. 

dsc0041

Skjønner selv at bildet av bare penger blir litt stivt, så for å lette litt på øyelokka, så bare

KABOOM!

dsc0067

Jeg har tilogmed SÅ store fritidsproblemer at jeg fotograferer meg selv under denne mycket profesjonelle photoshooten.

img0038

Vet ikke hva som er verst selv egentlig. Å ta bilder av penger, eller oppsett av nytt kamera på selvutløser for å ta bilder av meg selv, mens jeg ta bilder av penger.. Hmm….

Kan noen LAGE mat for meg?? Blir gal av å måtte gjøre alt selv….

img0027 4

Da jeg var kid trengte jeg ikke å GÅ selv engang……..

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg