MØKKA-NISSE!

Godt og se det er andre en meg som får meg seg ting her i gården. Jeg tipper den avbildede nissen står å filmer små nakne gutter på badehaller rundt om i hele Norge, mens han sakte, sikkert og bevisst sliter hull i buksene sine UTEN kniv.

Idag har jeg hentet det nye kamera mitt på posten! Nå håper jeg bare jeg rekker å få fingern ut av rævva å sender kvittering til Sony, så får jeg tilbake 900 spenn. Skal jeg gjøre det nå? Æææsj.. Tiltak…

Mens jeg hadde denne gleden på jobb, klarte alikevel en ny tulling å sende meg mail, TROSS at artikkelen min på forrige kamera ikke ligger ute på finn.no lenger. Noen mennesker er laget for å plage andre!

Kan ikke folk bare skjønne at jeg ikke har noe kamera å selge til noen som helst redusert pris!!?? Det er sikkert sånne mennesker som jobber i butikkene ved siden av meg, og spiller julesanger HELE dagen BARE for å erte en som kun vil sove og spise på McDonalds?

Men så dro jeg hjem og lekte litt med rottene mine og da var alt bra igjen.

Men så spiste rottene 3 nye tunneller inn i sofaen min, så da lagde jeg meg litt mat isteden, som jeg mistet på gulvet da jeg skulle pose for meg selv.

Legg merke til lyspæra som har gått. Har store planer om å bytte denne 1 Februar, da jeg ikke lenger har jobb og skal grave i meg selv etter mer kreative veier.

12 kommentarer

Siste innlegg