Partyhard i Slemmestad. Alt for Damene! Hyll Kongen!!!

Igår dro jeg til Slemmestad for å besøke familien min, og dra på konsert med Alt for Damene. Knallbra partyband og knallbra stemning. Full spiker til 2 på natten. Burger, sprit og Olsenbanden på TV de kommende 4 timene. Dessverre hadde jeg ikke batteri på kameraet mitt, så eneste bildet fra kveldens happening ble et dårlig forsøk på å bruke mobilen, da jeg (såklart) ble kveldens midtpunkt litt før stengetid.

Tidenes dårligste bilde, men man ser antydning til min caps på hodet til trommissen. Da jeg kastet den opp og han satt den på hodet, så ropte alle Halvor i kor. Det var kult, og minte meg på hvilken viktig person jeg spiller i samfunnet vårt.

Som man kan se valgte jeg for andre gang i mitt liv å lage bart. Når man skal på byen i Slemmestad, så bør man absolutt ha en bart.

Så er jeg hjemme etter en relativt sliten dag med stort preg av råning (Slemmestad).

Gikk en liten tur med rottene mine i leiligheten, før jeg ramlet sammen. Ned i datastolen såklart. Helst burde jeg vel prøvd å male litt kunst. Har for øyblikket store planer om å bli Aune Sand.

Jeg kan ikke lenger ha dem gående i sofaen, da den er altfor god å spise på. Da blir jeg nødt til å bære dem rundt omkring isteden.

Tiltaksløs og grusom bruker jeg tiden min på piss, mens jeg egentlig burde jobbet med å bli Aune Sand.

8 kommentarer

Siste innlegg